A legjobb webtárhely a hallgatók számára: A 6 legkedvezőbb költségvetés-barát szolgáltató

legjobb hallgató hosting kiemelt képMinden hallgató felhívása! Ez a cikk összehasonlítja a legjobb hallgatói hosting szolgáltatókat a piacon, így megtakaríthatja Önt attól, hogy teljes árat fizet a hostolásáért.


A hallgatók mindenütt intuitív lépéseket tesznek, hogy észrevegyék magukat, keressen pénzt vagy teljesítsék osztályaikat. Legyen’online portfólió felépítése, vállalkozás indítása vagy webhely felállítása a tanfolyam részeként, egy weboldal létrehozása rengeteg előnnyel jár.

Természetesen, ha te’újjáépíti a webhelyet a semmiből, akkor te is’Szükségem lesz hostolásra is. Hogy’ahol a dolgok bonyolulttá válhatnak – és drága is.

Amikor te’le az utolsó doboz babához a szekrényben’Nehéz megindokolni a tárhely felszámolását. A jó hír az, hogy rengeteg tárhely-szolgáltató van odakint, akik nyertek’t havonta számít fel’bérleti díjat csak annak érdekében, hogy webhelye folyamatosan működjön.

Akár ők’újra piszok olcsó árak, hallgatói kedvezmények, vagy teljesen ingyenes tervek, mi’megtalálta a szolgáltatókat még a legszükségesebb pénzvisszafizetők között is.

Tudjuk, hogy te nem’Nincs ideje becsúszni az internetet tárhely-ajánlatokat keresve – vannak írt papírok, felülvizsgálható vizsgák és előadások, amelyeket meg kell gyakorolni (nem is beszélve a csinálandó halasztásról).

Hogy’miért mi’elvégeztem az összes kutatást az Ön számára. Órák órás elemzést végeztünk, hogy megtaláljuk a legjobb – és legolcsóbb – szolgáltatót a piacon. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a tökéletes szolgáltatót a listáról, és megkapja a tárhelyet!

Contents

A legjobb webtárhely-szolgáltatók a hallgatók számára

 1. Bluehost – a legjobb általános szolgáltató
 2. HostGator – a legjobb az üzemidőhöz
 3. Mozgásban – a legjobb megosztott és VPS tároláshoz
 4. SiteGround – a legmegbízhatóbb
 5. iPage – a legjobb olcsó tervekhez, de a sebesség rovására
 6. DreamHost – a legjobb tárolóhely

Mi’Áttekintést nyújtunk az egyes szolgáltatókról, az árképzés részleteivel, betekintéssel a szolgáltatásunk teljesítményéhez kutatásunkban, valamint tippeket arról, hogy ki jogosult a legalacsonyabb árakra. Ott’nincs idő pazarolni, szóval hagyjuk’eljuthat hozzá.

Kicsit könnyebbet keres?

Ha össze szeretné kapcsolni a weboldalépítést a tárolással’az Ön számára sikerült, nézd meg a Squarespace oldalt. Tervei havonta 12 dollártól kezdődnek, és 50% -ot spórolhat meg az új Squarespace terv első évében.

Csak egy érvényes iskolai e-mail címre van szüksége!

Nem meglepő, hogy te is’Ne használja ezt az ajánlatot más ajánlati kódok mellett, de a kedvezményt alkalmazhatja legfeljebb három webhely az egy iskola e-mail címe alatt.

Menj tovább a Squarespace-hez ma, és keresse meg az iskoláját az induláshoz!

További információ

 • Hasonlítsa össze a legjobb házigazdákat egymás mellett Web hosting szolgáltatások összehasonlító táblázata
 • Kérdezze meg az összes részletetA legjobb webtárhely-szolgáltatókteljes áttekintésünkben
 • Nagyon sokat keres? Hasonlítsa össze a több mint 50 tervet a A legjobb olcsó webtárhely-szolgáltatók

A legjobb webtárhely a hallgatók számára

Ha erőteljes tárhelyet szeretne – és havonta van néhány dollár tartalékod -, akkor Ön’újra szerencse!

Mi’elvégeztük a kutatást, hogy a legjobb hallgatói webes házigazdákat találjuk meg Önnek. Ezek a szolgáltatók ötvözik a legkiválóbb funkciókat a megfizethető árakkal és a piszkos olcsó ajánlatokkal – íme a hat legjobb:

 1. Bluehost
 2. HostGator
 3. Mozgásban
 4. SiteGround
 5. iPage
 6. DreamHost

Ezek közül a szolgáltatók közül néhány hallgató-specifikus árengedményeket kínál, míg mások egyszerűen gyilkos ajánlatot kínálnak az új felhasználók számára, akár te’hallgató vagy, vagy sem. Össze lehet hasonlítani a legfontosabb jellemzőket egymás mellett az alábbi táblázatban.

Head-to-head összehasonlítás

ProviderStoragecPanelEmail címekSSD storageFree biztonsági mentésekBluehostHostGatorMozgásbanSiteGroundiPageDreamHost
50GB&# 10004;&# 65039;5&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
Korlátlan&# 10004;&# 65039;Korlátlan&# 10004;&# 65039;&# 10060;
Korlátlan

&# 10004;&# 65039;

Korlátlan

&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
10GB&# 10004;&# 65039;Korlátlan&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
Korlátlan&# 10004;&# 65039;Korlátlan&# 10060;&# 10060;
50GB&# 10060;0&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;

Azt’Kényelmes látni ezeket a funkciókat egymás mellett, de most mi’részletesen megvizsgálja ezeket a szolgáltatókat, hogy segítsen kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

# 1. Bluehost

A legjobb általános szolgáltató

A Bluehost a legjobb általános szolgáltató a listánkon, és egy bummmal indítja el. Azt’megbízható és jól ismert szolgáltató, nagy tapasztalattal. Szilárd teljesítményt nyújtott kutatásunkban, először az elsőként jelent meg, és WordPress funkcióival felébresztett minket – és nem csoda, mert’ő is a WordPress által ajánlott első számú szolgáltató!

Bluehost előnyei és hátrányai

ProsCons
 • A WordPress által ajánlott első számú szolgáltató
 • Kiváló ár-érték arány
 • Kicsit drágább, mint a versenytársaknál

Bluehost’A legolcsóbb terv Alapvető megosztott terv Havonta 2,95 USD.

Havonta 2,95 dollárért kap a szokásos SSL tanúsítványt, plusz nem mért sávszélességet és 50 GB tárhelyet. Ez a terv egy weboldalt támogat, és tartalmaz egy ingyenes domaint és ingyenes biztonsági mentéseket. További funkciókat nyit meg a frissítés és a Bluehost frissítése során’szerszámválasztéka skálázhatóvá teszi ezt a választást.

Sokat kapsz pénzedért – nyertél’Nem talál ingyenes domaineket és ingyenes biztonsági mentéseket az összes szolgáltatótól, valamint egy erõs és megbízható szolgáltatást. A megújítási árak nem alakulnak’t sem rossz, a Alapvető közös terv, amely havonta 7,99 dolláron megújul az első ciklus után.

Ajánljuk a Bluehost-ot annak köszönhetően, hogy ötvözi a lenyűgöző funkciókat a megfizethető árakkal és a legmagasabb szintű támogatással. Lehet, hogy olcsóbbak a házigazdák, de a Bluehsost minden dollárt megéri – különösen, ha van egy babája WordPress-webhely, és azt akarja, hogy a virtuális életben a lehető legjobban kezdje.!

bluehost olcsó megosztott tárhelyA Bluehost a legjobb általános szolgáltató, és képes’t verni kell, amikor a WordPress webhelyeket tárolnak.

További információ

 • Olvassa el teljes Bluehost Review többet megtudni
 • Takarítson meg pénzt hostolásán a részletes véleményeinkkel:
  • Legolcsóbb webtárhely-szolgáltatók
  • A legjobb olcsó VPS-tárhely-szolgáltatók
  • A legjobb olcsó dedikált tárhely-szolgáltató
  • A legjobb olcsó WordPress tárhely
  • A legjobb ingyenes SSL-tárhely-szolgáltatók

# 2. HostGator

A legjobb az Uptime számára

Ha a legjobb üzemidőt szeretné elérni a piacon, a HostGator minden alapját lefedi. Számos tárhelytípust is kínál, a megosztottól a dedikáltig, és azt’Jó abban, amit csinál. A HostGator az a hallgató, aki nincs’Minden osztály tetején van, de továbbra is a tanár’kedvence. Kutatásunkban különösen jól teljesített a dedikált tárhely területén.

HostGator előnyei és hátrányai

ProsCons
 • A legjobb házigazda otthoni használatra
 • A dedikált tárhely legjobb szolgáltatója
 • Nincs ingyenes domain
 • Nincs ingyenes biztonsági mentés

A legtöbb szolgáltatóhoz hasonlóan a HostGator’A legolcsóbb árak a megosztott tárhely-tervekkel járnak, amelyek havonta 2,75 dollárral kezdődik. Az imádnivalóan elküldött Hatchling terv 60% -kal csökkenti az eredeti árat, és néhány remek funkcióval is rendelkezik. Magába foglalja:

 • Ingyenes SSL
 • Nem mért sávszélesség
 • Nem mérhető tárolás
 • Egy kattintással telepíthető
 • Korlátlan ingyenes e-mail címek

Amellett, hogy nem ad ön biztonsági másolatot vagy ingyenes domaint, a HostGator megjelöli a megosztott tárhelyterveinek összes négyzetét. Amint az első ciklusod lejárt, a Hatchling-terv megújul Havonta 6,95 USD.

hostgator megosztott tárhelyA HostGator rendelkezik a legjobb üzemidő garanciával a piacon, és olcsó kezdőárakkal rendelkezik a közös tervek alapján.

További információ

 • Olvassa el HostGator áttekintés hogy többet megtudjon erről a népszerű internetes házigazdáról
 • Ön egy oldalsó szorongás hallgató? Tudja meg, hogy a HostGator megfelelő-e az Ön számára a a legjobb web hosting kisvállalkozások számára

# 3. Mozgásban

A legjobb a megosztott és a VPS tároláshoz

Az InMotion kiváló minőségű tárhely-szolgáltató, kiváló szolgáltatásokkal. Kutatásunkban az a következõképpen alakult ki: a legjobb szolgáltató mind a megosztott, mind a VPS tároláshoz. Ha ezek egyikére van szüksége, akkor az InMotion remek hely a keresés megkezdésére.

InMotion előnye és hátránya

ProsCons
 • A legjobb szolgáltató a megosztott és a VPS tároláshoz
 • A hallgatói terv ingyenes domaint tartalmaz
 • Drága megújítási költségek
 • A rendszeres értékesítés olcsóbb lehet, mint a hallgatói kedvezmény

Az InMotion kedvezményt nyújt a hallgatóknak a megosztott tárhelyi energiatervre vonatkozóan, és 9,99 dollárra csökken Havonta 4,16 USD. Ez az InMotion’közepes megosztott tárhely-terv, kisvállalkozások számára ajánlott, és rendelkezik a webhely egyszerű felépítéséhez és kezeléséhez szükséges szolgáltatásokkal.

Az energiaterv számos funkcióval rendelkezik, beleértve egy ingyenes domain egy évre, ingyenes SSL biztonságot, korlátlan lemezterületet, korlátlan sávszélességet és korlátlan e-mailt. Azt is köszönheti a marketing eszközöknek és a 24 órás támogatásnak, így nyertél’ne maradj egyedül, ha webhelye 4-kor összeomlik!

Ha növeli a webhelyét, akkor az InMotion’s Az energiaterv kényelmesen megteszi Önt nagyobb és jobb dolgokra.

Mennyire nagylelkű a kedvezmény? Nos, attól függ, meddig jelentkezik be. Fizethetsz Havonta 4,99 USD – a hat hónapos tervre, vagy – Havonta 4,16 USD a 12 hónapos tervre. Hogy’s 58% kedvezmény, ha 12 hónapra feliratkozik!

A kedvezmény az Ön első ciklusára vonatkozik – ezt követően az energiaterv megújul a szokásos árfolyamon Havonta 9,99 USD. Az ingyenes domain egy évig tart, majd évente 15,99 dollárval megújul.

Azt’Mindig érdemes ellenőrizni, hogy a szolgáltató milyen értékesítéseket futtat a feliratkozáskor. Az új felhasználók promóciója gyakran olcsóbb lehet, mint a hallgatói engedmény, és ezt az árat általában három évre lezárhatja. Tehát győződjön meg róla’megkapja a lehető legjobb ajánlatot.

Regisztráljon az InMotion-ra’A hallgatói tervek szerint mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a .edu e-mailt és igényli a kedvezményt. Ha nem’Ehhez nincs .edu e-mail címe’rendben van – hívja össze a megerősítő csoportot a hallgatói igazolvánnyal, és kézhez vegye’Felállítlak.

inmotion kedvezményes hallgatói vendéglátásMozgásban’A diákkedvezmény a megosztott tárhelyi energiatervre vonatkozik, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik.

További információ

 • Tudjon meg többet erről a szolgáltatóról a mi oldalunkon Az InMotion tárhely áttekintése
 • Az InMotion a legjobb a megosztott és a VPS-tároláshoz – mélyebb áttekintéseinkben lásd:
  • Legjobb megosztott tárhely-szolgáltatók
  • A legjobb VPS-tárhely-szolgáltatók

# 4. SiteGround

Megfelelő a megbízhatósághoz

A SiteGround egy olyan szolgáltató, amelyre számíthat a biztonságos, megbízható és megbízható szolgáltatásért. Azt’A WordPress ajánlotta a WordPress egyszerű és gyors tárolására, és 2 millió domaint kezel.

SiteGround előnye és hátránya

ProsCons
 • Megbízható tárhely
 • Ingyenes napi mentések
 • Nincs ingyenes domain
 • Korlátozott lemezterület

A SiteGround kedvezményes tárhelyet kínál a hallgatók számára, valamint ingyenes oktatást biztosít a karok számára, hogy megosszák őket a hallgatókkal – tehát ha a tanfolyamhoz hostolásra van szüksége,’érdemes feltenni.

A hallgatóknak történő vendéglátás havi 1,99 dollárba kerül, és a SiteGround funkcióival rendelkezik’rendszeres StartUp megosztott tárhely-terve. Ezek tartalmazzák:

 • 10 GB tárhely
 • Automatikus napi mentések
 • Ingyenes e-mail fiókok
 • Nem mért forgalom
 • cPanel és Softaculous
 • 24/7 támogatás

Hogy’Nem egy rossz szolgáltatások listája, mindössze havonta 1,99 dollárért, azaz 80% kedvezmény a rendes áron!

A fő hátrány a következő te nem’Nem szerezhet ingyenes domaint a hallgatói tervben, Szóval te’Vagy létező domaint kell használnia, újat kell vásárolnia, vagy használnia kell a SiteGround által biztosított ingyenes aldomaint. Javasoljuk, hogy ezt helyettesítse a saját domainjével, mivel ez így néz ki – ‘websitebuilderexpert.sgedu.site’ – ami nem’t nagyon profi.

Havonta 1,99 dollárt fizet a hallgató speciális ára az első évben, akkor fizeti a normál árat Havonta 11,95 USD miután az első év véget ért. Ha azonban az egyeteme már együttműködött a SiteGround-szel, akkor nem’egyetlen cent fizetni kell!

A képesítés megszerzéséhez észak-amerikai hallgatónak kell lennie, és regisztrációkor használja az egyetemi e-mail címet.

siteground kedvezményes hallgatói vendéglátásA Siteground a hallgatóknak egy évenként 1,99 dollárt kínál otthont, a StartUp megosztott tárhelytervének összes funkciójával.

További információ

 • Olvassa el SiteGround áttekintés hogy többet megtudjon terveiről, szolgáltatásairól és egyebekről

# 5. iPage

A legjobb az olcsó árakhoz, de a sebesség költségén

Az iPage megosztott tárhelyének nagyon egyszerű és vonzó árstruktúrája van – valójában csak egy ára van. a ‘egy kaptafára’ megosztott tárhely költségek Havonta 1,99 USD mindenkinek, amíg a promóciós időszak le nem telik. Hogy’s 75% -kal csökken a szokásos áron!

iPage előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Ingyenes domain
 • Nagyszerű tulajdonságok
 • Szegény üzemidő: 99.94%
 • Nincs ingyenes biztonsági mentés

Az iPage nem’t a legerősebb vagy leggyorsabb szolgáltató, de ez az egyik legolcsóbb. Az egységes közös terv havonta 1,99 dollárra indul, és olyan szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek mind a kicsi, mind a növekvő webhelyek számára hasznosak.

A diákok számára az a legjobb, ha vannak rengeteg ingyenes extrával amelyek ebbe a tervbe kerülnek. Ingyenes domain, ingyenes SSL, ingyenes drag and drop weboldal készítő, ingyenes domain transzfer, ingyenes 24/7 támogatás, ingyenes e-mail cím… a lista folytatódik!

Valójában az iPage lenyűgözően büszkélkedhet azzal, hogy több mint 500 dollárnyi extrát tartalmaz minden tervébe.

A promóciós ár az első ciklusra érvényes, majd automatikusan megújul Havonta 7,99 USD. Ingyenes domainje egy évig tart, ezután évente 14,99 dollárral megújul. Bárki feliratkozhat erre a tervre, tehát ne!’Ne aggódj, ha te’elvesztette a hallgató személyi igazolványát!

ipage olcsó hallgatói tárhelyAz iPage olcsó árakat és sok funkciót kínál, 75% -kal alacsonyabb áron biztosítva a szokásos árat’új ügyfél.

További információ

 • Olvassa el iPage tárhely áttekintés az árképzésről, a teljesítményről és a szolgáltatásokról

# 6. DreamHost

A legjobb tárolóhely

A DreamHost egy másik szolgáltató ezen a listán, amelyet a WordPress hivatalosan ajánlott, tehát ha WordPress webhelyének tárolására van szüksége, ez jó hely a kereséshez. Kutatásunkban az is kitűnt, hogy mennyi tárhelyet foglal magában a tervei.

DreamHost előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Nagy mennyiségű tárhely elérhető
 • 97 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Nem a legjobb segítség és támogatás a piacon

DreamHost’A legolcsóbb terv Starter megosztott tervet havonta 2,59 dollárért. Ehhez egyetlen webhelyet tárol, ingyenes domaint, ingyenes SSL biztonságot és a WordPress előre telepítve van. Ezeket a dolgokat úgy tervezték, hogy a webhely a lehető legkönnyebb legyen.

DreamHost’A megosztott tárhely-tervek szintén jönnek a 97 napos pénz-visszafizetési garancia, ami nagyon nagylelkű, és azt jelenti, hogy kockázatmentesen feliratkozhat.

A havi 2,59 USD ár vonatkozik a hároméves terv, tehát ez az ár erre a hároméves időszakra tartana fenn, majd meghosszabbodik a szokásos 10% -ra Havonta 4,95 USD.

álomszellem olcsó hallgatói tárhelyA DreamHost olcsó kezdőárakkal rendelkezik, és maga a WordPress jóváhagyási pecséttel rendelkezik!

Van-e egyéb webtárhely a hallgatók számára??

Mi’Mélyreható kutatásaink alapján felfedeztük a hallgatók számára a legjobb hosting szolgáltatókat.

Ezek azonban nem’t az egyetlen házigazda, amely közül választhat, tehát mi is’Ezenkívül a három legjobb (más néven ingyenes) webhely felsorolására is sor került, hogy megnézhesse. Mi menedékünk van’nem vontuk be őket ennek a felülvizsgálatnak a fő részébe, mert nem rendelkezünk velük’még nem végezzük el őket a szigorú kutatási folyamatunkon keresztül!

Ezek a legjobb ingyenes web hosting szolgáltatók:

 1. AccuWeb
 2. InterServer.net
 3. ZNetLive

Mielőtt túl izgatott lenne, mégis’Érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb tárhelyszolgáltató egy bizonyos idő elteltével fizetni fog a hostolásáért.

enged’Vessen egy pillantást arra, amit ezekkel a szolgáltatókkal kap, és az általuk kínált ingyenes hallgatói tárhelyről.

Head-to-head összehasonlítás

JellemzőkAccuWeb tárhelyInterserver.netZNetLiveTároláscPanelEmail címekSSD tárolásmentések
2GBKorlátlan500MB
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
25Korlátlan5
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10060;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;

Most, hogy ismeri az egyes szolgáltatók által kínált alapokat, mi’Mindegyikre részletesebben belemerülünk.

# 1. AccuWeb

A legjobb ingyenes hallgatói tárhelyhez

Az AccuWeb Hosting 2002-ben alakult, és számos tárolási lehetőséget kínál, beleértve megosztott, felhő, VPS, WordPress és dedikált tárhelyet. Egyéb szolgáltatásokra is szolgál, például domain regisztrációra és SSL (Secure Sockets Layer) tanúsítványokra.

Az AccuWeb Hosting büszke pozitív ügyfélkapcsolataira, garantálva az üzemidőt 99,99% -kal, gondtalan lemondást és 100% -os ügyfél-elégedettséget. Hogy’ez elég ígéret!

AccuWeb Hosting előnyei és hátrányai

ProsCons
 • Ingyenes, amíg végzős
 • Sok funkció
 • Alkalmazáshoz némi munka szükséges
 • Nincs ingyenes SSL a hallgatói fogadásban

AccuWeb’A hallgatói tárhely biztosítja a megosztott tárhely-terv alapvető tulajdonságait. Ezek tartalmazzák:

 • 2 GB-os SSD tároló – hely a webhely tárolására’adatait, gyors SSD (Solid State Drive) tárolással a legjobb teljesítményért
 • 30 GB sávszélesség – az a webhely és felhasználói között átvihető adatmennyiség, ez határozza meg, hogy mekkora forgalmat képes kezelni a webhely
 • 25 ingyenes e-mail cím – ideális vállalkozás vezetéséhez
 • Ingyenes biztonsági mentések – webhelye biztonságos az összeomlásoktól és az adatvesztéstől
 • Ingyenes CloudFlare – felgyorsítja webhelyét, és biztonságban tartja az online fenyegetésekkel szemben

Befogadhat egy egyetlen weboldal az ingyenes hallgatói tervvel, és nyert’nem lehet felugró ablakokat, reklámcsíkokat vagy hirdetéseket, amelyek eltakarta az oldalakat. Bár a 2 GB-os tárhely nem’t nagyon hangzik, a legtöbb átlagméretű webhelyhez elegendőnek kell lennie.

Ha már van webhelye, akkor áttelepítheti azt az AccuWeb oldalra’diákterve ingyen. Mivel az AccuWeb a cPanelt használja a vezérlőpulthoz, ezért’Könnyen telepíthető a szükséges extrák – például a WordPress – egyetlen kattintással.

Az AccuWeb hátránya’A tárhely csomag te nem’nem kap ingyenes SSL tanúsítványt beleértve. Az SSL olyan információkat titkosít, mint például a bejelentkezés és a hitelkártya-adatok, amelyek átjutnak az Ön webhelyén, és nélkülözhetetlenek minden webhelyhez.

Az SSL-t közvetlenül az AccuWeb-ről lehet megvásárolni Évente 49 USD, vagy olcsóbb ajánlatokat találhat olyan regisztrátornál, mint a GoDaddy.

A jó hír az, hogy a tárhelyed teljesen ingyenes marad, amíg a diploma meg nem jön!

Addig amíg te’újból hallgat egy ismert (vagy hamarosan egyetemi) egyetemen, és dokumentumokat adhat a felvételi igazolására, akkor Ön’újra jelentkezni lehet.

A jelentkezés tényleges folyamata egy kicsit több erőfeszítést igényel, de erre nem szabad’t túl sok időt vesz igénybe. Először is meg kell kedvelnie az AccuWeb-et a Facebookon, a Twitter-en, a LinkedIn-en és a YouTube-on.

Ha egyszer’ezt megjelölted, meg kell készítsen egy két perces videót arról, hogy mit gondol a következő nagy technológiai trend a következő 10 évben. Tegye közzé az egyik közösségi csatornán, például a YouTube-on, majd küldjön e-mailt az AccuWeb-nek’A legjobb, ha ezt elküldi a hallgató e-mail fiókjáról.

Az AccuWeb szerint kínál két-három diák ingyenes tárhelyfiókok minden nap. Legfontosabb tippünk a YouTube-on való keresés ‘Ingyenes AccuWeb Hosting tárhely diákok számára’ hogy lássa a többi jelöltet’ videók. Ha visszajelzést ad az AccuWeb-nek tapasztalatairól, akkor nyilvánvalóan még nagyobb esélye van fiókja jóváhagyására.

Accuweb ingyenes hallgatói tárhelyAz AccuWeb Hosting ingyenes hallgatást biztosít a hallgatóknak a diploma megszerzéséig, amíg az iránymutatások betartásával jelentkeznek.

# 2. InterServer.net

Legjobb korlátlan szolgáltatásokhoz

Az InterServer.net tárhely-szolgáltató, széles körű szolgáltatást nyújtva, a szokásos megosztott tárhelytől a dedikált szerverekig. Azt’s ismert, hogy költségvetésbarát szolgáltató, segítőkész, 24 órás támogatási csoporttal.

InterServer.net Előnye és hátránya

ProsCons
 • A tiszta árszínvonal azt jelenti, hogy tudja, mit kínál’újra feliratkozik
 • Korlátlan tárhely, sávszélesség, e-mailek és webhelyek
 • Csak az első évben ingyenes

Az InterServer.net széles választékát kínálja a nagylelkű szolgáltatásokkal az ingyenes hallgatói fogadási tervében. Hogy’mert az’Valójában a Standard Web Hosting csomag, amely általában havonta 5 dollárba kerül. Korlátlan tárhelyet, korlátlan sávszélességet, korlátlan webhelyet és korlátlan e-mailt kap. Hogy’sok korlátlan!

Ingyenes biztonsági másolatot és ingyenes SSL-igazolást is kap, így nem kell’Nem kell aggódnia a kúszás miatti többletköltségek miatt. Az InterServer.net az SSD tárolót használja a jobb teljesítmény érdekében, és a könnyen kezelhető cPanel szokásos kezelőpanelje..

InterServer.net’A hallgatói terv ingyenes az első évre. Ezt követően megújul Havonta 5 USD, ami nem’t rossz, bár érdemes lehet keresni körül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem’ne hagyjon ki még jobb ajánlatokat.

Azt’könnyű feliratkozni az évre’ingyenes hallgatói tárhely – csupán annyit kell tennie, hogy feliratkozik a hallgatói e-mail címre (.edu-ra végződik), vagy közvetlenül lépjen kapcsolatba az InterServerrel.

interserver.net ingyenes hallgatói tárhelyAz InterServer.net egy egyéves ingyenes Web Hosting csomagot kínál a hallgatók számára.

# 3. ZNetLive

A legjobb kezdőknek

A ZNetLive 2002-ben indult, és most tárhelyszolgáltatásokat, domaineket, e-maileket, biztonságot és még sok más szolgáltatást nyújt. Akár SSL-tanúsítványokra, akár üzleti e-mailre van szüksége, a ZNetLive mindenkinek kínál valamit. Megosztott, WordPress-, felhő- és dedikált szerver-tárhelyet kínál.

ZNetLive előnye és hátránya

ProsCons
 • Ingyenes domain név
 • Nagyon felhasználóbarát
 • Nem garantálja, hogy a terve a diploma megszerzéséig ingyenes

A ZNetLive célja, hogy a hallgatók számára ingyenes, egyszerű és könnyen használható hostolási terveket biztosítson – ösztönzi ötleteinek megosztását és a tömegből való kitűnést. Ez nagyszerű filozófia, de milyen tulajdonságokkal rendelkezik, hogy ez az ötlet valósággá váljon?

Nos, megkap egy elég hosszú listát a tisztességes hosting funkciókról, beleértve:

 • 500 MB tárhely
 • Korlátlan adatátvitel
 • Öt e-mail fiók
 • Ingyenes domain név
 • mentések
 • Ingyenes SSL

Kap még néhány technikai eszközt, például a Secure Shell (SSH) hozzáférést, amely lehetővé teszi a kiszolgálóval való távoli kapcsolatfelvételt. A ZNetLive a cPanel-t, valamint a szkripttelepítőt, a Softaculous-t is használja, amely megkönnyíti az extra alkalmazások telepítését..

A hallgatói fogadási csomag az első megújításáig feltétlenül ingyenes, tehát ha éves szerződést köt fel, az első év ingyenes lesz. Ezután a tervét minden megújításkor újraértékelik, tehát elméletben a tervnek szabadon kell maradnia a diploma megszerzéséig.

A ZNetLive azonban képes’Nem garantáljuk, hogy a jövőben is folytatja az ingyenes tervet, így van egy kis esély arra, hogy a tárhelycsomagja örökre nem marad szabadon – ami nem’t ideális!

Csak annyit kell tennie, hogy igazolásaként be kell nyújtania hallgatói igazolványát, amikor feliratkozik az ingyenes hostolási tervre.

znetlive ingyenes hallgatói tárhelyA ZNetLive ingyenes hallgatói csomaggal rendelkezik, egyszerű eszközökkel, sok támogatással és megfelelő tulajdonságokkal.

A legjobb webtárhely a hallgatók számára: Összegzés

Ez a cikk áttért a legjobb szolgáltatók számára a hallgatók számára, a nulla dolláros tervektől a hősfogadó szolgáltatókig, akik egy kicsit sokkal magasabb minőségért számolnak fel díjat. Mi’összehasonlítottuk őket és lebontottuk, hogy a lehető legjobb ötletet kapjuk, melyik az Ön számára legmegfelelőbb.

6 legjobb webtárhely-szolgáltató a hallgatók számára: Összefoglalás

 1. Bluehost – a legjobb általános szolgáltató, -tól $ 2.95 / hó
 2. HostGator – leginkább rendelkezésre állási időre, -tól $ 2.75 / hó
 3. Mozgásban – a legjobb megosztott és VPS tároláshoz, hallgató kedvezmény $ 4.16 / hónap
 4. SiteGround – a legmegbízhatóbb, hallgatói kedvezmény 1,99 USD / hó
 5. iPage – a legjobb olcsó tervekhez, de a sebesség rovására, -tól 1,99 $ / hó
 6. DreamHost – a legjobb tárolóhely, -tól $ 2.59 / hó

A legjobb hallgatói hosting szolgáltató a Bluehost. Azt’Ez a legjobb a teljes, szóval ha te’nem biztos abban, melyik házigazda a legmegfelelőbb számodra’Jó ötlet a Bluehost kezdeni’megosztott tervei. Azt’Ez is a legjobb WordPress gazdagép, tehát ne feledje ezt a választáskor!

A HostGator lenyűgöző üzemideje van, és az InMotion egy funkciók erőműve (különösen a megosztott és a VPS-terveken). A SiteGround a legolcsóbb hallgatói árengedményt kínálja, de ne feledje, hogy ez az ár megnyert’t örökké tart.

Ha van ideje és motivációja, hogy videót készítsen az AccuWeb Hosting számára, akkor ez a legjobb választás az ingyenes tárhely megszerzéséhez, ahogy nyertél’egyáltalán nem kell fizetnie, amíg a diploma meg nem jön. A saját SSL tanúsítványáért azonban fizetnie kell, és ott’Nincs garancia pályázata sikeres lesz.

Valószínűleg a legtöbb tárhely-szolgáltató által kínált új vásárlók rendszeres értékesítései között találja a legjobb ajánlatot. Mint olcsón a márkakereskedésben, nem pedig egy jótékonysági üzletben, ez garantálhatja a hosszú távú értéket és a minőséget. Az eladási árat akár három évre bezárhatja, mivel a hallgatói kedvezmények gyakran csak egy év elteltével zárulnak le.

Bármelyiket is választja, alacsony árakat és nagyszerű dolgokat várhat el mindeztől a szolgáltatótól – csak az a kérdés, hogy melyiket választja?

Legjobb webtárhely diákoknak: GYIK

Melyik szolgáltató a legolcsóbb összességében?

AccuWeb tárhely’Ingyenes hallgatói terv a legjobb Önnek’Meg fogja találni, feltéve, hogy az alkalmazás sikeres. Ellenkező esetben az iPage és a SiteGround a legolcsóbb eladási árakat kínálja a piacon, havonta 1,99 USD promócióval.

Tudjon meg többet a legjobb olcsó tárhely-szolgáltatókról, hogy összehasonlítson több mint 50 tervet!

Nem számít, ha a szolgáltatóm a cPanelt használja-e vagy sem?

Tőled függ! A kezelőpanel a központi hub, ahol kezeli a fiókját, szervereit és webhelyeit. A cPanel a népszerű választás a kezelőpanel számára, mert az’Könnyen kezelhető és nagyon megbízható, így bízhat benne’Tiszta és egyszerű felületet kap a webhely futtatásához. Ennek ellenére’s nem minden szolgáltató használja, és ez’rendben van’s valóban a személyes preferencia alapján!

Olvassa el a legjobb cPanel-tárhely-szolgáltatót a mélyreható áttekintésünkben.

Mit’Ez a legolcsóbb tárhely?

A megosztott tárhely a legolcsóbb tárhely, mivel az erőforrásokat ugyanazon a kiszolgálón más webhelyekkel osztja meg. Míg ez’Az összes tárhelytípus közül a legszűkebb, ez’Ez is a legolcsóbb, és a legtöbb szolgáltató által kínált! Kutatásunkban az InMotion volt a legjobb megosztott tárhely szolgáltató, míg a DreamHost a legjobb ár-érték arányt kínálja.

Hasonlítsa össze a legjobb megosztott tárhely szolgáltatót, hogy többet megtudjon.

A Website Builder Expert célja, hogy őszinte adatokat szolgáltasson az Ön számára. Hogy’Ezért végezzük el saját kutatásainkat, és közvetlen, személyes betekintést szerezzünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map