Legjobb dedikált szerver-tárhely: Hasonlítsa össze a 8 legjobb szolgáltatót

legjobb dedikált szerver tárhelyEz a cikk összehasonlítja és összehasonlítja a nyolc legnépszerűbb dedikált szolgáltatót, és segít kiválasztani azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön webhelyének.


De először, mi is pontosan a dedikált tárhely? És egyáltalán szüksége van rá? enged’s ötlete.

A tárolás olyan, mint egy virtuális telek bérlése webhelyére. A legolcsóbb oldalon megosztott tárhelyet használsz. Gondolj úgy, mintha egy szobában lenne egy közös lakásban: egy ideig jó, megfizethető, és talán még szórakoztató is, de nyert’t örökké tart. Elég hamar’Vágya magának a helyét, és megszerezheti saját lakását – esetleg végül a saját családi házát.

Hogy’Ez megegyezik a dedikált tárhelynek – tulajdonság, amellyel felhívhatja a sajátját, és az összes szükséges helyet. Azt’csak egy kicsit többet fog fizetni. Hogy’miért’Nem mindenkinek.

Webhelyünk, a websitebuilderexpert.com, hetente több ezer látogatást ér el olyan emberekkel, mint te. Szükségünk van egy dedikált tárhelyszolgáltatásra a lehető legjobb élmény biztosítása érdekében – egy webhely, amely gyorsan betöltődik, hibaüzenetek nélkül. Ha te’egy kisebb webhely, te’Egyelőre jobb lesz a VPS tárhelyén – később mindig frissíthetsz!

Ha egyszer’eldöntötted’készen áll arra, hogy ugrást tegyen a dedikált szerver tárhely felé’folytassa a következő kérdéssel – melyik szolgáltatót választja?

Contents

Legjobb dedikált szerver-tárhely-szolgáltatók

Mi’kiterjedt tárhely-kutatást végeztünk, hogy megtaláljuk a nyolc legelső dedikált szerver-tárhely-szolgáltatót olyan webhelyekre, mint a saját. Mi’óvatosan kereszthivatkozik az üzemidő statisztikáival, a CPU-magokkal, a sávszélességgel, a RAM-val, az árakkal, valamint segítséget és támogatást nyújt a tárhelyi üzlet legjobbjainak megtalálásához..

Az eredmények vannak, ezek a legjobb dedikált szerverek:

 1. HostGator – A legjobb összesség a dedikált szerverek tárolásához.
 2. Bluehost – Legjobb ár-érték arány.
 3. Mozgásban – A legjobb tech-nehéz webhelyek számára.
 4. A2 tárhely – A legjobb ügyfélszolgálat.
 5. SiteGround – A legjobb nagyon nagy helyszíneken.
 6. iPage – A legjobb a semmi számára, de minden rendben van.
 7. GoDaddy tárhely – A legjobb sávszélesség.
 8. DreamHost – A legjobb tárolóhely.

A listánk tetején található a HostGator. Azt’s a legjobb mindenre kiterjedő tárhely-szolgáltató és a legjobb választás a dedikált tárhely számára – az alábbi pontszámok magukért beszélnek. A Bluehost egy szilárd második lehetőség, a legjobb ár-érték arányú tervekkel. Az InMotion drága, de nagy teljesítményű, ezért ideális technológiailag nehéz helyekre.

enged’alaposabban megvizsgálja mindegyiket, majd válaszoljon a közös dedikált szerver tárhelyével kapcsolatos kérdésekre.

Legjobb dedikált szerver tárhely

A HostGator a kutatásunk tetején jelent meg. Azt’Ez egy nagyszerű, mindenre kiterjedő tárhely-szolgáltató, amely számos különféle területre kiterjed.

A HostGator biztonságos kézpár minden weboldal számára, de más szolgáltatóknak még mindig rengeteg ajánlat van a választott résekben.

Így hasonlítják egymáshoz hasonlókat:

Side-by-side dedikált szerver tárhely-összehasonlítás

SzolgáltatóCPU magokRAM SávszélességSzerver helyekÁr tervekHostGatorBluehostMozgásbanA2 tárhelySiteGroundiPageGoDaddy tárhelyDreamHost
4-88-30 GBunmetered2 (USA)118,99 USD – 149,00 USD
44-16 GB5-15 TB1 (USA)79,99 USD – 119,99 USD
4-164-64 GB4-64 TB2 (USA)105,69 USD – 519,59 USD
2-8+8-16 GB10-20 TB4 (USA, Európa, Ázsia és Csendes-óceán)141,09 USD – 290,49 USD
4-1216-64 GB10 TB3 (USA, Európa, Ázsia és Csendes-óceán)269 ​​- 729 USD
2-44-16 GB5-15 TB1 (USA)119,99 USD – 191,99 USD
44-32 GBunmetered7 (USA, Európa, Ázsia és Csendes-óceán)95,98 USD – 175,98 USD
4-124-64 GBunmetered2 (USA)169 – 399 USD

* Ne feledje, hogy a SiteGround és a DreamHost kivételével ezek mind az új ügyfelek promóciós árai. A tárhelyszolgáltatók viszont meglehetősen nagylelkűek – gyakran tarthatják ilyen alacsony árakat legalább egy évig.

Láthatjuk, hogy a Bluehost árkategóriája a legolcsóbb, míg a GoDaddy messze a legtöbb szerverhelyet kínálja. A táblázat a sávszélességet is különbözteti meg a tárhely-szolgáltatók között, és bár a legtöbb CPU-pontszám alacsony szintje hasonló, a csúcskategória a szolgáltatótól függően nagyon sok.

Oké, az’nagyszerű, de RAM? Sávszélesség…? CPU magok…? Mit jelent valójában ez az ön számára??

CPU magok – A CPU a központi feldolgozó egységet jelenti. Ők’olyan, mint az agy, amellyel a webhelyet fizikai kiszolgáló mögött tárolja. Ők felelősek az információk feldolgozásáért, és minél több van, annál jobb.

Gondolj úgy, mintha megpróbálnál kijelentkezni egy szupermarketből – a kérelmeknek sorba kell állniuk, a CPU-k pedig a pénztárosok. Minél több CPU van, annál gyorsabban halad a sor.

RAM – A RAM a Random Access Memory kifejezést jelenti, és ez a szerver’fő memóriatárolója. Mint te’d várom, hogy’ott fontos’elég ahhoz, hogy körbejárja!

Sávszélesség – A sávszélesség alapvetően arra az adatmennyiségre utal, amelyet a webhely képes megbirkózni – vagy más szavakkal: mennyi forgalmat képes befogadni. Don’ne adja be az itt szükséges összeget – az utolsó dolog, amire szükséged van, a webhely összeomlik, miután egy nagy marketing kampány elküldte az ügyfelekre az Ön webhelyére.

Szerver helye – Itt helyezkednek el a webhelyet tároló fizikai szerverek. Minél közelebb vannak a felhasználókhoz, annál jobb. Ők’Gyorsabb kapcsolatot fogunk kapni, és webhelye cserébe jobban rangsorolódik. Nyerj nyerj.

HostGator

Legjobb összesség a dedikált szerver tárolásához

Mi’Már énekeltem a HostGator-ot’dicsérettel, és jó okkal. A nagy sávszélesség (valójában nem mérve), a bőséges CPU-magok és a bőséges RAM kombinációja azt jelenti, hogy magasabb pontszámot kapott, mint bármely más szolgáltató a dedikált hosztolt szolgáltatások számára (5-ből 4,6).

HostGator’Az árak nem’t a legolcsóbb, de minden bizonnyal sok ütést kap a dollárért. Ott’s számos súgó és támogatási lehetőség (beleértve a telefonos és az élő csevegést), valamint egy 99,99% -os rendelkezésre állási garancia.

A hátrány? Mindkét szerver az Egyesült Államokban található, tehát nem feltétlenül a legjobb választás azoknak a webhelyeknek a számára, amelyek nagyrészt nemzetközi közönséggel rendelkeznek.

Hostgator: Előnyök és hátrányok

HostGator ProsHostGator Cons
 • Kiváló üzemidejű garancia – 99,99%
 • Rengeteg módon lehet segítséget és támogatást kapni
 • A tervek jó ár-érték arányt kínálnak
 • A promóciós árak nagyon nagylelkűek
 • Mindkét kiszolgáló az Egyesült Államokban található

HostGator dedikált tárhelyárak

A HostGator segítségével három dedikált tervbeállítás van: Value Server, Power Server és Enterprise Server. Mindegyik nem mért sávszélességgel jön, ami hatalmas plusz. A Power Server terv a középső lehetőség, és a HostGator azt ajánlja. De őszintén szólva: havonta egy további 10 dollár kedvéért a vállalkozási csomaggal együtt járhat, és kétszer több RAM-ot élvezhet..

A HostGator külön tárhelyárakA HostGator árai nem jelennek meg’t a legolcsóbb, de minden bizonnyal sok ütést kap a dollárért.

Bluehost

Legjobb ár a dedikált szerverek tárolásához

Míg a Bluehost’A dedikált tárhely-tervek a kilenc szolgáltató közül a legolcsóbbok, így nem’Ez azt jelenti, hogy veszélyeztette a minőséget.

Valójában a Bluehost a tesztelt szolgáltatóknak nyújtja a legjobb segítséget és támogatást. Ez több, mint a sajátja, amikor a szolgáltatásokról szól, sőt ingyenes biztonsági mentéseket is kínál, ami ritka.

A Bluehost hátránya? Kevesebb CPU-mag, mint a legtöbb szolgáltatónál, és csak egy szerver található Utahban. Ha te’Egy nagyon nagy weboldal, nemzetközi közönséggel, a Bluehost valószínűleg nem az Ön számára. Egyébként csak az lehet, amit te’újra keresi.

Bluehost: Előnyök és hátrányok

Bluehost profikBluehost Cons
 • Jó rendelkezésre állási garancia, 99,98% (csak a HostGator számára)
 • A tervek minden dedikált tárhely-szolgáltató számára a lehető legjobban elérhetőek
 • Ingyenes biztonsági mentések a standard csomagban
 • Csak egy szerver, és az Egyesült Államokban található
 • Csak négy processzormag minden tervvel

Bluehost dedikált tárhelyárak

A Bluehost három dedikált szervertervet kínál: Standard, Enhanced és Premium. Ott’20 dollár közötti különbség 20 dollár között, mindegyik pénz-visszafizetési garanciával, 24 órás támogatással és négy processzormaggal jön.

Az új ügyfelek dedikált tárhelyet kaphatnak havonta 79,99 USD-tól a Bluehost-tal (általában 119,99 USD).

Tehát mit kapsz 79,99 dollárért / hónap?

 • Ingyenes webhely domain 1 évre
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • 4 processzormag & 4 GB RAM
 • 5 TB sávszélesség & 500 GB tárhely
 • 24 órás támogatás telefonon & élő chat

Mindegyik Bluehost’A dedikált tárhely-tervekhez a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, szóval ha te’Nem vagy teljesen elégedett a kapott szolgáltatással, te’Teljes visszatérítést kapok.

Minél drágább a terv, annál több tárhely, RAM és sávszélesség van. Összességében mi’d azt mondják, hogy a továbbfejlesztett terv a legjobb érték, mivel ugyanolyan tárhelyet kínál, mint a drágább Premium csomag. Nézze meg a Bluehost árazási áttekintést a részletesebb bontásért.

Bluehost dedikált tárhelyárakÖsszességében mi’d azt mondják, hogy a továbbfejlesztett terv a legjobb érték, mivel ugyanolyan tárhelyet kínál, mint a drágább Premium csomag.

Mozgásban

A legjobb dedikált szerver a Tech-Heavy webhelyek számára

Mozgásban’A dedikált tárhely-tervek általában egészségesnek tűnnek, kivéve akkor, ha a kínált CPU-magok száma van. A legdrágább InMotion dedikált tárhely-tervekkel – és havonta 519 USD-ért, ez biztosan drága – kap egy hatalmas 16 CPUS-t.

Mit jelent ez számodra? Nos, ha van egy tech-nehéz weboldala, akkor az’Segíthetjük a webhely sebességének lecsökkentését, és megakadályozhatjuk, hogy a felhasználók visszatérjenek a webhelyéhez. Mit’még több, ez’Bátorítanánk a Google-t, hogy az Ön webhelye magasabb rangú legyen. Nem tüsszenthetünk!

InMotion: Előnyök és hátrányok

InMotion profikInMotion Cons
 • Rengeteg CPU (16) elérhető a felső tervben
 • Jó segítség és támogatás
 • Átlagos szolgáltatások, a CPU-k kivételével

InMotion dedikált tárhelyárak

Az InMotion hat különálló dedikált tárhely-tervet kínál. Az Essential terv a legolcsóbb, havonta 105,69 USD, míg a CC-2000 terv abban az óriási 519,49 USD / hónapban jön létre, amelyet korábban említettünk. Ott’Az árak meglehetősen egyenletes eloszlása ​​van között, tehát ha a CPU-k kiemelt jelentőségűek, vagy ha nagyon tech-igényes webhelyed van, akkor valószínű, hogy te vagy’Megtalál egy InMotion tervet viszonylag elfogadható áron.

Az InMotion dedikált hosting áraiMozgásban’A tárhely-tervek általában egészségesnek tűnnek, kivéve, ha a kínált CPU-magok számát tekintjük.

A2 tárhely

Legjobb ügyfélszolgálati szolgáltató

Mit’s az egyetlen dolog, ami rosszabb, mint az, hogy a webhelye lemegy? A webhely lemegy, és nem tudja megszerezni a host szolgáltatót. Az A2 Hosting a tesztelt szolgáltatók legjobb ügyfélszolgálatát kínálja, így szinte bármilyen módon, bármikor megszerezheti őket.

A2 tárhely: előnye és hátránya

A2 tárhely előnyeiA2 Hosting hátrányai
 • Kiváló ügyfél szolgáltatás
 • Nincs ingyenes biztonsági mentés
 • A versenyzőkhöz képest drága
 • Viszonylag alacsony üzemidő (99,95%)

A2 tárhely dedikált tárhely árai

Az A2 Hosting három kezelt dedikált szerver-tárhely-csomagot kínál: Sprint, Exceed és Mach.

Ott’S egy izgalmas áremelkedés mindhárom között, a Sprint 141,09 dollárba, Mach pedig havonta 290,49 dollárba kerül. Ez tükrözi a tárolás és a RAM ugrását, ám végül az A2 Hosting drága megoldás a versenytársakhoz képest. Ennek ellenére, ingyenes átutalással és pénzvisszafizetési garanciával, Ön’nem veszített semmit azzal, hogy megmentette őket.

A2 Hosting dedikált tárhelyárakAz A2 Hosting a tesztelt szolgáltatók legjobb ügyfélszolgálatát kínálja, így szinte bármilyen módon, bármikor megszerezheti őket.

SiteGround

Legjobb dedikált szerver nagy helyekhez

A SiteGround nem’nem kínál promóciós árazást, ami a tervekhez képest még meredebbnek tűnik a versenytársakhoz képest.

Ez azt jelenti, hogy méltányos összeget kap a pénzéért a SiteGround segítségével. Nagyon sok pontszámot mutat a szolgáltatások szempontjából, különös tekintettel a memóriára. A rendelkezésre állási garancia szintén nagyon erős, 99,98%.

SiteGround: Előnye és hátránya

SiteGround profikSiteGround Cons
 • Jó üzemidő 99,98%
 • A tervek nagyon drágák, promóciós árak nélkül
 • Nincs ingyenes biztonsági mentés
 • Viszonylag alacsony sávszélesség minden tervben

Webhely dedikált tárhely árai

A SiteGround három különféle tervet kínál: az Entry Server, a Power Server és a Super Power Server. Az első két terv nem’Tényleg sokkal különböznek a HostGator és a Bluehost kedveltől, és lényegesen többet fizetnek. A Super Power Server terv hatalmas memóriát kínál és rengeteg CPU-t kínál, ami tökéletesen teszi valóban nagy webhelyek számára. Ennek ellenére az egész sávszélesség alacsony, ami befolyásolhatja a webhely betöltési sebességét.

Honlap-dedikált tárhely árakA Super Power Server terv hatalmas memóriát kínál és rengeteg CPU-t kínál, ami tökéletesen teszi valóban nagy webhelyek számára.

iPage

A Semmi számára a legjobb, de rendben minden

Mi’Legyek őszinte – ez’Nehéz tudni, mit kell mondani az iPage dedikált szerver-tárhelyéről. Az igazság az, hogy az iPage mindennek rendben van, de nem’t valóban kiemelkedik egy adott területen.

A szolgáltatások meglehetősen jóak, de nem jobbak, mint a HostGator és a Bluehost. Az árak meglehetősen az út közepén vannak. Azt’Jól sikerült legyőznie sok versenytársát a hatodik helyért kutatásunkban, de végül is, ha te’figyelembe véve az iPage-t, te’d jobban teljesíthet a fent bemutatott egyik tervvel.

iPage: Előnyök és hátrányok

iPage profikiPage Cons
 • A jellemzők meglehetősen jól mutatnak az egész táblán
 • Ingyenes biztonsági másolatot tartalmaz
 • Csak a kiemelt szolgáltató, hogy ne tartalmazzon ingyenes SSL tanúsítványt

iPage dedikált tárhelyárak

Az iPage három különálló elosztási tervet kínál: Startup, Professional és Enterprise. Mindegyik tervet pontosan megnevezték – a Startup 4 GB RAM-ot és 5 TB sávszélességet kínál (tökéletes kisvállalkozások számára), míg az Enterprise 16 GB RAM-ot és 15 TB sávszélességet kínál (ideális nagy műveletekhez).

iPage dedikált tárhelyárakAz iPage árai, akárcsak teljesítménye, az út közepén vannak.

GoDaddy tárhely

A legjobb dedikált szerver sávszélességhez

A GoDaddy egy webhely-készítő platform mellett a világ egyik vezető domain név szolgáltatója. De ami a fogadási tervet illeti? Hogy őszinte legyek, ők’újra vagy sem itt, sem ott.

Szóval, miért keresse meg a GoDaddy-t? A teljes üzleti élmény érdekében. A GoDaddy online marketing és internetes biztonsági eszközöket kínál’határozottan el kell mondanom, hogy ezeket mind egy fedél alatt tartjuk.

GoDaddy tárhely: előnye és hátránya

GoDaddy profikGoDaddy Cons
 • Tegye az összes üzleti igényét egy tető alá
 • Nem mérhető sávszélesség minden tervhez
 • Szerverek Európában, az Egyesült Államokban és az ázsiai-csendes-óceáni térségben
 • Jobb lehet a segítség és támogatás
 • Nem a legjobb ár-érték arányú tervek

GoDaddy dedikált tárhelyárak

enged’közelebbről nézze meg a GoDaddy-t’S hosting tervek: a legolcsóbb a Economy, amely havonta 169,99 dollárral érkezik, majd az Ultimate havonta 349,99 dollárral jár. Minden tervhez három dedikált IP-cím és méretlen sávszélesség tartozik, míg a tárolás és a memória növekszik, amikor a terveket felfelé haladja.

GoDaddy dedikált tárhelyárakAz összes GoDaddy dedikált tárhely-terv három dedikált IP-címmel és nem mért sávszélességgel érkezik.

DreamHost

Legjobb tárhely-szolgáltató

A DreamHost nem’t egy rossz tárhely-szolgáltató – nagyon sok jobb van odakint. Kiváló a tárhelyen, akár 64 GB RAM-os tervekkel.

Hiányzik a segítség és támogatás, nincs telefon vagy élő csevegési lehetőség. Ez, viszonylag alacsony üzemidejű, 99,95% -os garanciával együtt, nem igaz’óriási mennyiségű bizalmat kelteni.

DreamHost: Előnye és hátránya

GoDaddy profikGoDaddy Cons
 • Tegye az összes üzleti igényét egy tető alá
 • Nem mérhető sávszélesség minden tervhez
 • Szerverek Európában, az Egyesült Államokban és az ázsiai-csendes-óceáni térségben
 • Jobb lehet a segítség és támogatás
 • Nem a legjobb ár-érték arányú tervek

DreamHost dedikált tárhelyárak

Ott’kevés információ a DreamHostról’online terveket készít, de megerősíthetjük, hogy két tervet kínálnak; az egyik havonta 169 dollár, a másik pedig 399 dollár.

A DreamHost árai 169 USD-tól kezdődnek, promóciós ajánlatok nélkül.

Hogyan válasszon dedikált szerver szolgáltatót?

Mint te’láttam ebből a cikkből’Nagyon érdemes figyelembe venni, amikor’új szolgáltatót választ. Ebbe beletartozik:

 • memória
 • Sávszélesség
 • A szerverek elhelyezkedése
 • CPU-k száma
 • A pénz értéke
 • Garantált üzemidő
 • Segítség és támogatás

Azt’Érdemes megjegyezni, hogy ez az ár-érték arány nem jelent’t a legalacsonyabb árakat jelenti – a legjobb ár-érték arányú dedikált tárhely-szolgáltató a Bluehost, mivel a legtöbbet csomagolják tervükbe.

Legjobb dedikált szerver tárhely: Összegzés

Ez a cikk egy átfogó, független kutatásunk meghatározása alapján eljuttatja Önt a legjobb dedikált tárhely szolgáltatókhoz. Most hadd’s ötlete.

Legjobb dedikált szerverek:

  1. HostGator – A legjobb összesség a dedikált szerverek tárolásához.
  2. Bluehost – Legjobb ár-érték arány.
  3. Mozgásban – A legjobb tech-nehéz webhelyek számára.
  4. A2 tárhely – A legjobb az ügyfélszolgálathoz.
  5. SiteGround – A legjobb nagyon nagy helyszíneken.
  6. iPage – a legjobb semmit, de minden rendben.
  7. GoDaddy tárhely – A legjobb sávszélesség.
  8. DreamHost – A legjobb tárolóhely.

A nap végén’arról, hogy mi dönti el’ez a legfontosabb számodra, és ezt prioritássá teszi. És ne felejtse el, hogy független kutatásaink szerint a HostGator a legjobb mindennapi szolgáltató, így biztonságos választást jelent bárki dedikált szolgáltatót keres a saját webhelyükre.

Legjobb dedikált tárhely-szolgáltatók: GYIK

Ki igényel dedikált tárhelyet??

A dedikált tárhelynek megvannak az előnyei, ám mégis’Nem mindenkinek. Ha webhelye minden héten több ezer találatot szerez, vagy ha e-kereskedelmi áruháza van több mint 30 termékkel, akkor valóban fektessen be a dedikált tárhelybe. Egyébként te’Ehelyett valószínűleg jól lesz egy VPS-tárhely vagy felhő-tárhely-terv.

Mennyibe kerül a dedikált tárhely?

A dedikált tárhely-tervek havonta 50–500 dollárra kerülnek. Ha az ár nagy problémát jelent, akkor nézd meg a legolcsóbb webtárhely-szolgáltatók körét.

Milyen más típusú hostingok léteznek?

A dedikált tárhelyen kívül a fő hostolási lehetőségek megosztottak és a VPS. Nézze meg útmutatóunkat a kettő közötti különbségről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map