Útmutató a legolcsóbb weboldal-készítőkhöz: A legjobb építők összehasonlítása a kisebb költségvetéshez

legolcsóbb weboldalépítők


Azt’Olcsóbb és könnyebb, mint valaha, online weboldal-készítővel elérni. De melyik fogja megtakarítani a legtöbb pénzt? Az alábbiakban mi’13 különböző weboldal-készítő által kínált legolcsóbb prémium terveket futtathatjuk – ezek mindegyike havonta 15 dollár alatt van (évente számlázva)..

Mi’Azt is elmondom neked’az egyes tervekkel együtt, és hogy ajánljuk-e.

Contents

A 13 legolcsóbb weboldalkészítő platform:

 1. WordPress.com – a legolcsóbb weboldal-készítő (3 USD / hó).
 2. Weebly – a legjobb kisvállalkozások számára (6 USD / hó).
 3. Hajrá apu – a legjobb gyors építéshez (6 USD / hó).
 4. feltűnően – a legjobb ár-érték arány ($ 8 / hónap).
 5. IM alkotója – a legjobb a design-orientált e-kereskedelem számára (8 USD / hó).
 6. Jimdo Alkotó – a legjobb a semmitől, de minden rendben van ($ 9 / hó).
 7. Gator – a legjobb bevezetés a webtárhelybe (9,22 USD / hó).
 8. Ucraft – a legjobb olcsó Squarespace alternatíva (10 USD / hó).
 9. SITE123 – a legjobb élő csevegési támogatáshoz (10,80 USD / hó).
 10. SimpleSite – a minimális minimum elérése érdekében (havi 11,25 USD).
 11. Squarespace – a legjobb hirdetések számára (havonta 12 USD).
 12. Wix – a legjobb webhely-készítő (13 USD / hó).
 13. Duda – a legjobb azok számára, akiknek kreatív segítő kézre van szükségük (14 USD / hó).

Ott’Ez a minőség és a mélység valódi eloszlása ​​ezen olcsó weboldal-készítő tervek között. WordPress.com’A legolcsóbb terv (3 dollár / hónap) például csak lehetővé teszi egyéni domain hozzáadását. A spektrum másik végén, te’Kapsz egy teljes, elegáns weboldalt a Squarespace webhelyen’legolcsóbb terv ($ 12 / hónap).

További információ

10 legjobb weboldal-készítő – megnézheti, melyik platform a legjobb a piacon

Weboldalkészítő összehasonlító diagram – vessen egy pillantást a legjobban értékelt peronokra

A legjobb ingyenes e-kereskedelmi platformok – reméli, hogy ingyen eladni online? Vessen egy pillantást az online áruház ingyenes felépítésének legjobb platformjaira.

A 10 legjobb blogger-platform – a bloggerek legnagyobb építői

Hogyan készítsünk egy weboldalt – lépésről lépésre az egyszerű beállításhoz

A 2019 legjobban megtervezett webhely – böngészhet kedvenc webhelyeinken inspirációért, mielőtt saját magad készítenek

1

WordPress.com (3 USD / hó)

Legolcsóbb weboldal-készítő, nagyszerű blogszerző funkciókkal.

Főbb jellemzők

 • Ideális sablonok blogoláshoz
 • Beépített teljesítmény-elemzés
 • Könnyű közösségi médiaintegráció

A WordPress a legnépszerűbb platform egy weboldal felépítéséhez’Valójában annyira népszerű, hogy ma a weboldalak egyharmadát működteti online! A legtöbb webhely azonban a WordPress.org-ra épül, amely egy nyílt forrású tartalomkezelő rendszer.

A WordPress.com egy webhely-készítő’Sokkal könnyebben használható, és amelyhez a beállított árképzési tervek tartoznak. Ha te’olvassa el a WordPress.com vs WordPress.org útmutatót.

Az ingyenes csomag mellett a WordPress.com akár kevés is használható Havonta 3 dollár ‘Blogger’ terv. Amint a névből kitalálható, ezt a tervet kifejezetten arra tervezték, hogy segítse az embereket egy blogbeosztás létrehozásában.

Az alábbiakban láthatja, hogy a WordPress.com hogyan teljesített, amikor teszteltük. Lehet, hogy hiányzik a testreszabás, amelyet más web-készítőkkel kap, de megteheti’t hibás az ár-érték arány:

te’meg kell birkóznod a “.blog” aldomain, de nézzen túl ezen, és e-mailben támogatást, 6 GB tárhelyet, több tucat ingyenes témát és alapvető tervezési testreszabást kap. A WordPress hirdetéseket eltávolíthatja a webhelyről.

Ajánljuk a WordPress.com alkalmazást’s Legolcsóbb terv?

Alapvetően a Blogger terv csak az alapvető blogging webhelyekre alkalmas. Rengeteg tárterületet és elegendő szerkesztőképességet kapsz, hogy sajátdá válhasson, de küzd majd bármi különleges létrehozásával.

Tudjon meg többet a WordPress.com áttekintés

Felfedez Hogyan hozzunk létre egy WordPress webhelyet nyolc lépésben

2

Weebly ($ 6 / hó)

Alkalmas egy kisvállalkozás számára, amelynek hirdetnie kell szolgáltatását.

Főbb jellemzők

 • Könnyű drag and drop sablonok
 • Hasznos SEO útmutatók elérhetők a helyszínen
 • Az App Center kifinomult eszközöket kínál gyors telepítéssel

A Weebly klasszikus weboldal-készítő. Öt különböző árképzési tervet kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy bármi elkészíthető legyen az egyszerű blogtól a teljes értékű online áruházig.

A Weebly a kisvállalkozások webhelyeire szakosodott – különös tekintettel a nem e-kereskedelemre -, bár az internetes áruház tervei folyamatosan javulnak. Az alábbiakban láthatja, hogy hogyan teljesült, amikor átvizsgáltuk kutatási tesztelésünket:

A WordPress.com-hoz hasonlóan a Weebly-nek is van saját ingyenes terve. azonban, az ‘Személyes’ havonta 6 USD-os terv lehetővé teszi néhány ügyes szolgáltatás elérését.

A legnyilvánvalóbb előnye az, hogy megkapja a saját domainjét, amely azonnal 10-szer professzionálisabbá teszi a webhelyet. Ott’Ingyenes SSL-biztonság a webhely, 500 MB tárhely és természetesen a Weebly használatának védelme érdekében’s sablonok és drag-and-drop szerkesztő.

A szerkesztő nem’t olyan egyszerű, vagy kreatívan szabad, mint a Wix’s, de nagyon könnyű megbirkózni vele. Bárki, aki ismeri a PowerPoint alkalmazást, nem szabad’Túl sok nehézsége van annak használatának megtanulásával.

Ajánljuk a Weebly-t?’s Legolcsóbb terv?

Mint már említettük, a Weebly a szolgáltatás-alapú kisvállalkozások webhelyein működik legjobban. Ha te’személyi edző, kutyajáró, kereskedő vagy bárki köztük lévő személy, akkor te’Lehetőség van egy profi megjelenésű webhely felépítésére a Weebly-n’s Csatlakozási terv.

További információt a Weebly áttekintés

Készen állsz elkötelezni? Nézd meg Hogyan kell használni a Weebly-t útmutató

3

GoDaddy ($ 6 / hónap)

Ideális azok számára, akik időtudatosak.

Főbb jellemzők

 • A SEO varázsló eszköz kulcsszavakat javasol a webhely optimalizálásához
 • Korszerűsített webhelytervezési folyamat
 • Az automatikus mentés funkció biztosítja a webhely biztonsági mentését

Valószínűleg felismeri a GoDaddy-t a pattanós televíziós hirdetéseiből, ám ennek a külső mögött egy megbízható weboldal-készítő ül, aki a leggyorsabb utat kínál webhely létrehozására, amelyet mi’találkoztam.

Hogy’mert mert a drag-and-drop szerkesztő használata helyett, a GoDaddy tervezési segítséggel segíti a webhelyek létrehozását. “Mit’s tervezési segítség?” halljuk, hogy kérdezi – engedje meg, hogy magyarázzunk!

A formatervezési segítségnyújtás során a weboldal-készítő néhány kérdést feltesz neked – például a webhely célja – még valójában webhely létrehozása az Ön számára. Nagyon ügyes, mi??

Ha további információt szeretne a tervezéssel támogatott weboldal-építőkről, akkor nézd meg a négy legegyszerűbben használható weboldal-készítő összehasonlítását.

Mi’alaposan tesztelte a GoDaddy-t, és itt világosan láthatja, hol vannak az erősségei és gyengeségei:

A GoDaddy egy hónapos ingyenes próbaverziót kínál, amelynek ára személyes tervének havonta 6 USD-tól kezdődik. És bár ez a terv nem’t nem mindent lefed, megkapja a lehetőségek tisztességes részét.

A tervezési segítséggel felhasználhatja az eredeti webhely létrehozását, mielőtt további szerkesztéseket hajtana végre. Ott’Ezenkívül ingyenes SSL biztonság és 24 órás támogatás, ha bármi is beragad.

A GoDaddy által kínált legtöbb szolgáltatás a Személyes terv részeként érhető el, de ha e-kereskedelmi webhelyet szeretne létrehozni, akkor frissítenie kell.

Ajánljuk a GoDaddy-t?’s Legolcsóbb terv?

A GoDaddy lehet valamilyen alapvető, de az’Ideális egyszerű oldalakhoz, legyen az személyes vagy üzleti. Azt’Különösen nagyszerű, ha te’újra siet, és szükség van egy weboldalra az ASAP-on. A kínált tervezési segítségnek köszönhetően bárki felépíthet egy webhelyet, és azonnal elérhetővé teszi azt.

Tudjon meg többet a GoDaddy áttekintés

Nem az építő? Nézd meg a 6 legjobb GoDaddy alternatíva helyette

4

Meglepően ($ 8 / hó)

Nagyszerű a valódi érték megszerzéséhez.

Főbb jellemzők

 • E-kereskedelmi lehetőségek minden fizetett csomagban
 • SEO ellenőrző lista útmutatáshoz
 • Könnyen formázható sablonok

Megdöbbentően úgy tekinthető, mint a ‘a többi közül a legjobb’ egyfajta weboldal készítő. Azt’A legtöbb dologban jó, de semmiben sem jó.

Kutatási tesztelésünk alátámasztotta kezdeti gondolatainkat, a legfontosabb területeken feltűnően három és négy csillag közötti pontozással. A tervek ugyanakkor kiváló ár-érték arányt képviselnek, így az alku iránt érdeklődőknek figyelniük kell:

Mint sok más platformon ebben a listában, a Strikingly ingyenes tervet kínál. A következő lépés azonban korlátozott terve, amely havonta 8 dollárba kerül – és ahogy a neve is sugallja, valójában tisztességes összeget kap a pénzéért.

A kezdőknek két webhelyet készíthet és publikálhat egy áráért – nagyszerű hír, ha második webhelyre van szüksége. Másodszor, valójában online értékesíthet termékeket! (Rendben, tehát csak öt különféle terméket adhat el – de 8 dollárért? Nem rossz.)

Ott’Ezenkívül egy ingyenes domain is be van dobva, plusz 24/7 támogatás, bár van egy hátránya – csak egyoldalas webhelyeket hozhat létre. Ez nem’t egy hatalmas kérdés – rengeteg nagyszerű egyoldalas webhely van odakint, de mégsem’Nem kölcsönözhet olyan webhelyeknek, amelyekben sok információ van megosztva.

Mi javasoljuk ragyogóan’s Legolcsóbb terv?

Ott’Nem vitatható, hogy a feltűnően kiváló ár-érték arányt kínál, és tökéletes egyensúlyt teremt a költség és a minőség között. Mi’d ajánlom egyszerű személyes vagy üzleti webhelyek számára, és még azok számára is, akik szeretnék a lehetőséget olcsón online értékesíteni.

Olvassa el teljes Meglepően áttekintés további információért

Nézd meg a 10 legjobb ingyenes weboldalkészítő hogy még többet spóroljon

5

IM készítő ($ 8 / hó)

Építés a tervezés-orientált e-kereskedelmi webhelyek számára.

Főbb jellemzők

 • Kép-központú sablon design
 • Olcsó e-kereskedelmi lehetőségek

Az IM Creator egy másik weboldal készítő, amely felhasználói élményének középpontjában a sebesség áll. Ha szüksége van egy képgazdag webhelyre, de ne’Ha nem akar belemerülni a tervezési aspektusba, az IM Creator határozottan fontolóra veszi ezt.

Van egy ingyenes terv, de Az árak havi 8 dollártól kezdődnek egy prémium fióknál.

A Premium lehetővé teszi online értékesítést, hirdetések eltávolítását a webhelyéről, és az összes IM Creator hozzáférést’témái. Ott’Nincs ingyenes domain, és ami még fontosabb, nincs SSL biztonság – nagy piros zászló. te’Mindkettőt külön kell megvásárolnom, tehát az, amire eredetileg gondoltam, 8 USD / hónap, gyorsan sokkal többé válhat.

A szerkesztő egy újabb csapás a miénkben, abban’kevésbé intuitív, mint Wix és Weebly. Ott’Nincs húzódás, tehát te’Egy kis időt kell töltenie annak megismerésével, hogy mindez működik.

Ajánljuk az IM készítőt?’s Legolcsóbb terv?

Akárcsak a Strikingly esetében, az IM Creator nagyszerű, ha online eladni akarja, miközben a lehető legkevesebbet fizet. Figyelembe véve azonban további költségeket (domainek, SSL stb.), Ez felmerül’Nem olyan olcsó, mint gondolnád. Szép, gyors platform, de semmi olyasmit nem írhatna otthon.

Olvassa el IM alkotói áttekintés További információ 6

Jimdo Teremtő ($ 9 / hónap)

Nagyon közepén az út.

Főbb jellemzők:

 • Olcsó hirdetésmentes tervek
 • Egyszerű szerkesztő felület
 • 5 GB tárhely a legolcsóbb csomagban

Jimdót egy gyönyörű, mégis frusztráló puzzle-ként lehet elképzelni. Az összes darab – vagy szolgáltatás – ott hoz létre egy ragyogó weboldalt, de összerakva mindezt, és úgy néz ki, hogy milyen vagy’szeretnék idegesítő.

A Jimdo kutatásával és tesztelésével mi’megtanultam, hogy ennek egyértelmű erősségei és gyengeségei vannak. Itt láthatod magad, hogy ez hogyan teljesült:

A Jimdo jelenleg öt különböző árképzési tervet kínál, a az első prémium terv, ‘Rajt’, kiskereskedelem havonta 9 dollár.

A legtöbb weboldal-készítő tervhez hasonlóan a Start hozzáférést biztosít néhány általános szolgáltatáshoz: egy ingyenes domainhez, az SSL biztonsághoz, a hirdetések eltávolításához és az összes Jimdo eléréséhez.’Súgó és támogatás.

Néhány további érdekes pont: 5 GB tárhely, 10 GB sávszélesség, fejlett SEO szolgáltatások és webhely-elemzés.

Azt’Fontos tudnunk, hogy tudsz’Nem hozhat létre online áruházat – és webhelye nem lehet több, mint 10 oldal. ‘Nincs e-kereskedelmi lehetőség’ meglehetősen szabvány az olcsó csomagoknál, de a webhelyének hány oldalának korlátozása üzletkötő lehet.

Ajánljuk Jimdót’s Legolcsóbb terv?

Röviden: nem. Jimdo elakadt abban a kellemetlen középútban, ahol vannak olcsóbb tervek, amelyek csak kissé kevésbé (ha nem ugyanazt) kínálják, és havonta egy dollárért vagy két extraért sokkal jobb platformra frissíthetők..

Tudjon meg többet átfogó Jimdo Review 7

Gator (9,22 USD / hó)

Egy óriási testvér egy óriás webtárhely-szolgáltatóval.

Főbb jellemzők

 • Nem mért tárhely és sávszélesség
 • Tartalmaz SSL biztonsági tanúsítványt
 • Könnyen használható szerkesztő

Míg a HostGator az egyik a világon’A vezető webtárhely-szolgáltatók, a Gator kiegészítő weboldal-készítője. És bár nem valószínű, hogy Gator a fő attrakció, az’Még mindig egy nagyon remek platform.

Egy könnyen használható drag-and-drop szerkesztővel, számos alapvető sablonnal és néhány ragyogó funkcióval rendelkezik. Lehet, hogy nem mindenki számára megfelelő, de a Gator minden bizonnyal alkalmas azok számára, akiknek korlátozott a technikai tapasztalata.

Nincs ingyenes Gator-terv, de a ‘Indító’ A csomag csak 9,22 USD / hónap. Ez tovább csökkenthető, ha 2 éves időszakra iratkozik fel, hosszú távú ajánlatokkal csupán 3,84 USD / hónap értékben.!

Gator’Döntetlen az, hogy ez’A webes tárhelynek megfelelően lett kialakítva, azaz minden tervnél mérhetetlen tárhelyet és sávszélességet kap. Ott’Ezenkívül ingyenes domain, SSL biztonság, valamint élő csevegés / e-mail / telefonos támogatás.

Ajánljuk a Gator-ot’s Legolcsóbb terv?

A Gator sokkal alapvetõbb, mint mondjuk a Wix vagy a Squarespace, de ha nem’nem kell az összes harang és síp, sokkal rosszabb is lehet. A nem mért erőforrás-korlátok hatalmas plusz, és ez’Örülök, hogy ismerlek’újra egy olyan platformon, amely értékeli a minőségi webtárhelyet.

További információt a teljes oldalunkon talál Gator áttekintés

Mint Gator? Tudjon meg többet a web hosting társáról HostGator áttekintés

8

Ucraft (10 USD / hó)

Olcsóbb Squarespace alternatíva.

Főbb jellemzők

 • Kreatív sablonok
 • Olcsó e-kereskedelmi lehetőségek
 • Ingyenes elemző funkciók

Az Ucraft egy karcsú, stílusos és egyszerű weboldal készítő, amely nagy hangsúlyt fektet a képekre. Azt’kreatív felhasználók számára – grafikusok, fotósok stb. – készültek, akik szeretnék, hogy munkájuk kiugrjon az oldalról.

A szerkesztő egy kis tanulási görbével rendelkezik, de az’elég egyszerû egyszer’megcsináltam. Azt’Szintén nem sok tulajdonsággal megáldott, ám esztétikája felé irányítja azokat.

Ameddig az árazás megy, akkor te is’Nézzünk négy tervre, kezdve ingyen és havonta 39 dollárig. Azt’s Ucraft’s ‘Pro webhely’ terv, amit mi’Fókuszálva, havonta 10 dollár jön be.

A nagy hír az, hogy akár 50 terméket is el tud adni, így az Ucraft az e-kereskedelem egyik legolcsóbb weboldal készítője! Eltávolíthatja az Ucraft márkanevet, hozzáférhet annak összes szolgáltatásához, beágyazhatja a kódot, 24 órás támogatást kaphat és még sok más.

Ajánljuk az Ucraft-ot’s Legolcsóbb terv?

Amíg az Ucraft nincs’A bonyolult helyekre tervezték, és minden bizonnyal saját maga kínál fantasztikusan olcsó alternatívát a Squarespace számára. Mindkét platformot a kreatívok szem előtt tartásával tervezték, és ha olcsóbb termékeket is szeretne eladni, akkor az Ucraft az Ön számára.

További információt a teljes oldalunkon talál Ucraft áttekintés

Nézd meg a 5 legjobb portfólió-webhely-készítő összehasonlító táblázat

9

SITE123 (10,80 USD / hó)

Ragyogó ügyfélszolgálat és fantasztikus érték.

Főbb jellemzők

 • Hasznos tervezési segítség
 • 10 GB tárhely
 • Alapvető SEO eszközök mellékelve

A SITE123 büszke arra, hogy gyors és egyszerű. Szerkesztője, hasonlóan a GoDaddy-hez, tervezési segítséget nyújt a webhely létrehozásához. Ez, hihetetlenül érzékeny és segítőkész élő csevegéssel párosítva, ideálisvá teszi a tech kezdőknek.

Sajnos ez a kényelem a valódi ellenőrzés költségén jelentkezik. Alapszintű szerkesztéseket és javításokat végezhet a webhelyén, de utána Ön is’Harcolni fogok, hogy bármi igazán egyedi vagy személyes legyen. A szolgáltatások szintén kissé korlátozó jellegűek, de mindazonáltal tartalmaznak mindent, amire szüksége van.

Az alábbiakban láthatja, hogy a SITE123 hogyan rakódott össze, amikor teszteltük:

A SITE123-nak csak két árazási terve van: ingyenes és havi 10,80 USD. Ha te’hajlandó egy hónap alatt kevesebbet elfoglalni a kiadások szempontjából, akkor te’Mindent elérhet, amelyet a SITE123 kínál.

Ingyenes domain, 10 GB-os tárhely, 5 GB-os sávszélesség és hirdetések / márkanév nem mindegyik alapfelszereltség. Ugyanúgy, mint az e-kereskedelem. Nyomon követheti a megrendeléseket, kuponokat hozhat létre, kezelheti készletét, több fizetési átjárót és valutát elfogadhat, és beállíthatja saját adó- és szállítási tarifáit.

Ajánljuk a SITE123 alkalmazást?’s Legolcsóbb terv?

Mi! Nos, ez segít abban a SITE123-ban’Az egyetlen prémium csomag alapértelmezés szerint a legolcsóbb, de ez azt jelenti, hogy mindent megszerez. Azt’Kiválóan használható egyszerű weboldalakhoz és online áruházakhoz, és bármilyen képzettségi szintű ember percek alatt összeállíthatja azokat.

Olvassa el SITE123 áttekintés részletesebb információ 10

SimpleSite (11,25 USD / hó)

Egyszerűség a végletekig.

Főbb jellemzők

 • Könnyen kezelhető
 • Jó mobil optimalizáláshoz
 • Kezdő barátságos

Pontosan erre a SimpleSite – egyszerű webhelyek. Azt’Hihetetlenül egyszerű használat, de ez a bonyolult tervezés és a fejlett funkciók költségén jár. Egyszerű? Teljesen. Jó? Nem igazán.

A legnagyobb hiba az, hogy minden SEO (Search Engine Optimization), amelyet végrehajtani kíván, szinte teljes egészében a rajtad múlik. Csak ebből az okból kifolyólag a SimpleSite-t úgy kell tekinteni, mint egy kis, személyes weboldal létrehozásának helyét, nem pedig üzleti oldalakat vagy bármit, amely marketingt igényel.

Az SimpleSite három tervvel rendelkezik, a legolcsóbb prémium opció havi 11,25 dollárba kerül. Nincsenek hirdetések és korlátlan számú oldal, kép és videó. Legfeljebb öt terméket is eladhat, és öt e-mail címet csatlakoztathat webhelyéhez.

Ajánljuk az SimpleSite alkalmazást’s Legolcsóbb terv?

Nem igazán. Az SimpleSite rendben van, ha te’ingyenes, alapvető weboldal-készítőt keres, de havonta 11,25 USD-vel történő részvétel – kissé alternatív lehetőségekre számítva – kicsit ostoba lenne. Mi’d látja, hogy a SimpleSite inkább olyan platform, amelyet kipróbál, és megszokja a helyszínek építését, nem pedig a végső választást.

Tudjon meg többet a SimpleSite áttekintés 11

Négyzetterület ($ 12 / hónap)

Kreatív’álma.

Főbb jellemzők

 • A legjobban megtervezett sablonok a piacon
 • Korlátlan sávszélesség és tárolás
 • Erős SEO képességek

A Squarespace nagyszerű munkát végez a kortárs formatervezés és az intuitív szerkesztő keverésében. Lenyűgöző sablonjairól híres, és esztétikai szempontból nagyon sokat támaszt a többi platformon.

Röviden: a Squarespace kreatív’álma. Vedd el az Ucraft kép-központú tervezését, egyesítve a Weebly minőségi tulajdonságaival, és elkezdesz egy mentális képet festeni arról, hogy pontosan mit kínál a Squarespace.

Az alábbiakban láthatja, hogy a Squarespace hogyan teljesítette többek között a tervezés tesztelését:

Sok más platformtól eltérően, a Squarespacenek nincs ingyenes terve – csak egy kéthetes ingyenes próbaverzió. Az árak havonta 12 USD-tól kezdődnek ‘Személyes’ terv, ahol hozzáférhet a legtöbb nem e-kereskedelem funkcióhoz.

Ott’Ez egy ingyenes, egyedi domain, korlátlan sávszélesség és tárolás, fejlett SEO szolgáltatások, hirdetések nélkül és még sok más. Amit te’Azért, hogy valóban fizet, az a képesség, hogy hozzon létre egy elegáns és elegáns weboldalt, amely úgy néz ki, mintha egy profi webfejlesztő készített volna..

Ajánljuk a Négyzetterületet’s Legolcsóbb terv?

Ha te’egy kreatív szabadúszó, a Squarespace’s A személyes terv ideális. A nagyobb vállalkozások érdemes frissíteni az üzleti tervre (18 dollár / hónap), míg azoknak, akik online értékesítést szeretnének, vagy az Alap, vagy az Összetett kereskedelem tervre (26 dollár / hónap vagy 40 dollár / hónap) lesz szükségük..

Nézd meg Négyzet áttekintés további információért

Tanul Hogyan kell használni a négyzetet 9 egyszerű lépésben

12

Wix (13 USD / hó)

A legjobb weboldal készítő a piacon.

Főbb jellemzők

 • 2 GB sávszélesség és 3 GB tárhely a legolcsóbb csomagban
 • Több száz elegáns sablon közül lehet választani
 • Bármely weboldal-készítő legmagasabb nyilvános ajánlása

Wix kutatásunk eredményeként jött ki, mint a piac legjobb általános webhely-készítője. Vannak olcsóbb lehetőségek – mint mi’megbeszéltem – de az általános minőség szempontjából egyik sem verseng a Wix-szel.

A Wix használatával választhat, hogy használja a drag-and-drop szerkesztőt, vagy választhat tervezési segítséget. Ha többet szeretne megtudni ezek különbségeiről, nézze meg a Wix ADI vs Wix Editor összehasonlításunkat.

Itt láthatja, hogy Wix milyen erősen szerepelt a kutatás legfontosabb területein:

A Wix összesen hét árképzési tervvel rendelkezik, beleértve egy ingyenes tervet is prémium költségek 13 USD / hó kezdve a ‘Combo’ terv.

A Combo-nál használhatja az összes Wix-et’Az 510 professzionálisan megtervezett sablonok szinte korlátlan testreszabási lehetőséget biztosítanak, és élvezhetik az ingyenes domain használatát.

Ezenkívül 2 GB sávszélességet, 3 GB tárhelyet, 30 perc videót és a Wix hirdetések eltávolítását is kapja. Ami a Wix-et különlegessé teszi, az a tulajdonságai minősége. A Wix minden elképzelhető webhelyet kielégít, és számos funkciót és alkalmazást kínál az egyes iparágak számára.

Ajánljuk a Wix-et’s Legolcsóbb terv?

A Wix a ma elérhető legjobb weboldal készítő. Azt mondhatnánk, hogy a Korlátlan terv (havonta 17 dollár) jobb ár-érték arányt jelent, mint a Combo terv, de igazán megteheti’t verni a Wix-et a kreatív irányításért, a könnyű használatért vagy a szolgáltatás minőségéért.

Olvassa el az átfogó Wix Review

Készen állsz elkötelezni? Nézd meg Hogyan kell használni a Wix-et útmutató

13

Duda ($ 14 / hónap)

Segít a kreatív tervezésben… költséggel.

Főbb jellemzők

 • Kreatív webhelytervezés
 • Tartalmaz SSL biztonsági tanúsítványt
 • Hozzáférés egy (korlátozott) tartalom könyvtárhoz

Duda arról ismert, hogy segítő kezet nyújt neked. Ha divatos megjelenésű webhelyet szeretne, de nincs kreativitása annak megtervezéséhez, a Duda segíthet a darabok összeállításában.

A merev szerkesztőnek nem kellett volna’Nem tekinthetjük rossz dolognak’ott, hogy megbizonyosodjon arról, hogy webhelye tiszta és jó UX-t (felhasználói élményt) kínál. Mi lehet’Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni az árat.

Havonta 14 USD, Duda’legolcsóbb terv – ‘Alapvető’ – aligha van a század alku. Ennek ellenére van egy 30 napos ingyenes próbaverzió, így te is megteheted ‘próbálja meg vásárlás előtt’.

Az alapterv e-mail támogatással, egy weboldal felépítésének és akár 10 termék eladásának lehetőségével jár. Ott él a nevével’Nem sok mögötte – és a többi tervvel havonta 22, illetve 74 dollárba kerül’Jó mondani’Ez nem a legolcsóbb platform.

Ajánljuk a Duda-t?’s Legolcsóbb terv?

Az ár-érték arány nem Duda’erős öltöny. Azt’A könnyű használat szempontjából meglehetősen hasonlít a Jimdo-ra, de kreatívabban segít. Mi’Azt kell mondanom, hogy havonta 14 dollárért’jobb, ha máshol keres.

Olvassa el Duda Review

Ingyenes tervek vs olcsó tervek: Mit kapsz pénzedért??

Az ár-érték arány megszerzése az egyik legfontosabb gond, amikor olcsó weboldal-készítőt vásárol.

te’Annyira szeretném kinyújtani a nehezen megkeresett készpénzt, amennyire csak lehet, így is’Mindenképpen érdemes tudnia, mire számíthat pénzért.

A prémium weboldal-készítő építői terv – még olcsóbb és olcsóbb terv – fizetése a következő fő előnyökkel jár:

Egy egyszerűen használható szerkesztő, több funkcióval

Ha felhasználóbarát szerkesztővel rendelkezik, elősegítheti a webhely gyors felépítését, így az internetet később, nem pedig később közzéteheti.

Persze, a legtöbb weboldal-készítőt ingyenesen használhatja, és hozzáférhet egy tisztességes eszközválasztékhoz – de sok platform valójában korlátozza az ingyenes terv által elérhetők számát..

Lehet, hogy korlátozásokat talál a képgalériák és a kapcsolatfelvételi űrlapok hozzáadásához, vagy akár korlátozást is tartalmazhat a weboldalainak számára!

Kis havi díj befizetése megszünteti ezeket a korlátozásokat, így felszabadíthatja Önt az Ön által létrehozott webhely létrehozására’álmodtam.

wix sablon olcsó weboldal készítő Új a weboldalépítők számára? Miért nem olvassa el:

Hogyan készítsünk egy weboldalt – Szaktanácsadónk megmutatja, mennyire egyszerű a saját webhely felépítése. te’Nem lesz egy weboldal-készítő szakértő!

Használhatja saját domainjét

A domain név az Ön weboldala’személyes címe. Saját domain nevének használata kiemeli webhelyét, és megbízhatóbbnak tűnik a felhasználók számára.

enged’cipőkről beszél. Ha új cipőt akart vásárolni, akkor te is’d valószínűleg megy a Google-ba, írja be ‘cipőt vásárolni’, majd kattintson a Keresés gombra.

A keresési eredmények között három webhely látható:

 • www.shoesbytom.com
 • www.shoesbytom.wixsite.com
 • www.shoesbytom.weebly.com

te’valószínűleg kattint az elsőre, ugye? De miért?

Azt’mert azért, mert a saját domain nevével elősegítheti, hogy webhelye megbízhatónak és megbízhatónak tűnik az online emberek számára. Csak nézd meg domain névünket…

a személyes domain ssl webhely készítő tervének előnyei

Valószínűleg nem akarsz’annyira nem bízunk véleményünkben, ha www.websitebuilderexpert.wixsite.com lennénk?

Ha ingyenes tervet választ, a domainben mindig szerepel az építő neve, akárcsak a szegény régi www.shoesbytom.weebly.com!

Egy olcsó weboldal-készítő tervbe történő beruházás annak érdekében, hogy saját, személyes domainjét használhassa, okos választás csak ezen okból.

Távolítsa el a márkás hirdetéseket webhelyéről

Az olcsó weboldalkészítő tervei eltávolítják a márkás hirdetéseket az Ön weboldalairól. Végül is te’újra fizetni a saját webhelyed kiváltságáért.

Szinte minden esetben, a weboldal-építők márkás hirdetéseket helyeznek el az Ön weboldalain, ha ingyenes tervet használnak.

Lehet, hogy bosszantó, de tudod’Tényleg panaszkodsz, mert te’ismételten használja a szolgáltatást!

És sajnos semmi sem jön ingyen.

Fizetett terv nélkül a webhely része a tiéd, és részben a mobilhirdetés.

A wix ingyenes tervet hirdetIngyenes terv alapján a Wix ezeket a hirdetéseket minden közzétett oldal tetejére és aljára elhelyezi. Havi alig több mint 10 dollárért ingyenesen tarthatja webhelyének hirdetését!

Ez nem’nem néz ki jól – különösen akkor, ha webhelyét valami legitimbbé szeretné tenni.

Amellett, hogy megvan a saját domainje, a hirdetések eltávolítása az egyik legnagyobb előnye, ha még egy fizetett tervbe is beruházunk.

Nagyobb tárhely

Ha több tárhely van, akkor további képeket, videókat, gif-fájlokat és más fájlokat tölthet fel a webhelyén. Csakúgy, mint egy nagyobb könyvtár, több könyv tárolható!

A média megléte a webhelyén elengedhetetlen, ha fel szeretné venni a látogatók figyelmét, és érdeklődést szeretne tartani velük – heck, senki sem akarja elolvasni egy olyan esetet, amely esszének tűnik!

Azt’Feltétlenül érdemes emlékezni arra, hogy az emberek különböző módon vesznek fel információkat. A hírportálok ezt különösen hatékonyan teszik.

Előfordulhat például, hogy olyan rövid videotartalmat néz, amely gyorsan összefoglalja a címsorokat, míg a barátja inkább az egész hosszú szöveges cikket olvassa el. Időközben valaki más fogja jobban felszívni a tartalmat, ha átnéz a képeken, és elolvassa a feliratokat.

weboldal készítő tárhelyA New York Times honlapján videotartalmakat, hangtartalmakat, rövid cikkeket és hosszabb történeteket találhat. Ez nagyszerű felhasználói élményt nyújt, de ezek a fájlok nagyobb tárhelyet igényelnek.

Gondoljon más rendszeresen meglátogatott webhelyekre és arra, hogyan böngészi őket – közvetítik-e az információkat egyetlen, statikus módon?

Nem persze, hogy nem!

A több tárolóhely több médiát jelent webhelye számára. A megfizethető weboldal-készítő tervbe történő befektetés nagyszerű módja annak, hogy a látogatók sokkal vonzóbb élményt nyújtsanak – hosszabb ideig tartsák őket webhelyén.

Több sávszélesség

A sávszélesség növelése olyan, mintha nagyobb üzemanyagtartályt telepítne egy autóra. Azt’Ha hosszabb ideig elkápráztatja a weboldalt, kipróbálhatja a gyümölcsöket.

A sávszélesség az az üzemanyag, amely folyamatosan fenntartja webhelyének működését’akkor használták fel, amikor az emberek hozzáférnek bármelyik weboldalához. Minél több kép, videó és médiadarab van az oldalain, annál gyorsabban fogja felhasználni a sávszélességet.

Csakúgy, mint egy nagyobb motor, rövidebb idő alatt több üzemanyagot fogyaszt fel, így a média számára nehéz weboldalak is.

Az ingyenes webhelytervek havonta nagyon korlátozott mennyiségű sávszélességet biztosítanak. Ha egyszer’Használta fel, senki sem férhet hozzá az Ön webhelyéhez, amíg a sávszélesség-kvótát a következő hónapban újratöltik.

Azt’ugyanaz az elv, mint a telefon adatcsomagjának.

a sávszélesség korlátja meghaladta a wbe-tTe biztosan nem’Nem szeretné, hogy az emberek látják ezt az üzenetet, amikor megpróbálják elérni az Ön weboldalát! Az olcsó weboldalkészítő tervek nagyobb sávszélességet biztosítanak, így webhelye nyert’t összeomlik.

Még egy olcsó weboldal-készítő terv választása növeli a havi sávszélességet, azaz ellazulhat annak tudatában, hogy az oldalai továbbra is betöltődnek mindenki számára, aki meglátogatja.

A fentiek mindegyike elengedhetetlen, ha nagyszerű webhelyet szeretne létrehozni, amely vonzza és vonzza a látogatókat. A hirdetésmentes oldalak és a személyre szabott domain biztosítják webhelye professzionális megjelenését, míg a korlátlan tárhely és sávszélesség lehetővé teszi a tartalom kreatív megjelenését anélkül, hogy összeomlik. Ráadásul a könnyen használható szerkesztő segít az ASAP online elérésében.

Legolcsóbb weboldalkészítők: Összegzés

Ezen a ponton elég világos képet kell kapnia a piac legolcsóbb weboldal-építőiről. Tudja, mit számíthat pénzére, és mennyit’12 hónap alatt fizetni fogok egy prémium tervért.

Összefoglalva itt’s ismét a listánk:

13 legolcsóbb weboldal-készítő

 1. WordPress.com (3 USD / hó).
 2. Weebly ($ 6 / hó).
 3. GoDaddy ($ 6 / hónap).
 4. Jimdo alkotója (7,50 USD / hó).
 5. Meglepően ($ 8 / hó).
 6. IM készítő ($ 8 / hó).
 7. Gator (9,22 USD / hó).
 8. Ucraft (10 USD / hó).
 9. SITE123 (10,80 USD / hó).
 10. SimpleSite (11,25 USD / hó).
 11. Négyzetterület ($ 12 / hónap).
 12. Wix (13 USD / hó).
 13. Duda ($ 14 / hónap).

A Wix, a Squarespace és a Weebly a három legfontosabb javaslatunk, és ők’újra a legnagyobb nevek a piacon okból. Habár nem’A legolcsóbb három, ők a legjobb ár-érték arányt kínálják, ami ugyanolyan fontos. Végül is az olcsó nem ugyanaz a jó érték.

Mindhárom sablonok, eszközök és szolgáltatások lenyűgöző választékát kínálja, minimális tanulási görbékkel együtt. Ezeket a platformokat könnyű felvenni és elsajátítani, tehát egyáltalán nem lehet weboldala online.

Nagyon elfogadható havi áron a weboldal készítői:

 • Használhatja saját domain nevét
 • Távolítsa el az összes márkás hirdetést
 • Több sávszélességet biztosít Önnek
 • Több tárhelyet biztosít a fájlok számára
 • Biztosítson gyorsabb problémamegoldást prémium támogatással

A végső gondolat, hogy’Mindig érdemes figyelembe venni a saját helyzetét. Szeretné a legolcsóbb havi tervet, vagy megengedheti magának, hogy a legolcsóbb hosszú távú befektetéseket hajtsa végre? Hé, még egy szabad tervvel is akarsz maradni? Lehet, hogy korlátozottabb, de nyert’t cent neked kerül.

Mi’d javasoljuk, hogy jelentkezzen be egy ingyenes tervre vagy próbaverzióra, és megnézze, hogyan lép fel. Azt’Csak így lehet megtudni, hogy valami valóban megfelelő-e az Ön számára. Ezt követően feliratkozhat egy olcsó prémium tervre, mielőtt elküldi weboldalát az online világba!

Legolcsóbb weboldalkészítők: GYIK

Használhatom-e ingyenesen weboldal-készítőt?

Egy maroknyi építő kínál ingyenes terveket, de ők’újból lényegében dicsőített demók. Például a Wix-nek van egy ingyenes csomagja, de webhelyén hirdetések lesznek, és te nyertél’nem képes hozzátartozni egy domaint – nem borzasztóan profi. Az ingyenes tervek nagyszerűek a vizek tesztelésére, de ez az’róla.

Melyik a legolcsóbb weboldal készítő a kisvállalkozások számára?

A Weebly a legjobb weboldal-készítő kisvállalkozások számára, mert a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik a webhely méretezésében – és a legtöbb alkalmazásban is. Ez is’a legjobb építője a SEO (Search Engine Optimization) számára, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberek könnyebben megtalálják üzleti vállalkozását az interneten.

A Wix olcsóbb, mint a Weebly?

Mindkét platform ingyenes terveket kínál, de a Weebly olcsóbbnak bizonyul, mint a Wix, mert alacsonyabb belépési árat kínál. A Wix azonban valóban jobb ár-érték arányt képvisel, mint általában a Weebly – jobb tulajdonságokkal és ügyfél-támogatással rendelkezik’könnyebben használható.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me