Webtárhely nonprofit szervezetek számára: A 9 legjobb szolgáltató

Contents

Melyik internetes házigazda segíti a legtöbbet hozni a nonprofit webhelyen?

Az olyan tényezők, mint a költségvetés, a szükséges szolgáltatások és a szükséges támogatási szint, nagy szerepet játszanak a tárhely-szolgáltató kiválasztásában. Hogy’miért mi’mélyreható kutatást végzett a legjobb webtárhelyekről, különös tekintettel a nonprofit webhelyekre, különös figyelmet fordítva az esetlegesen nyújtott nonprofit kedvezményekre.


a legjobb webtárhely nonprofit szervezetek számára

Webtárhely nonprofit szervezeteknek: 9 legjobb szolgáltató

 1. Mozgásban – A legjobb általános nonprofit szolgáltató.
 2. A2 tárhely – Legjobb ár-érték arány.
 3. DreamHost – A legjobb ingyenes tárhely-szolgáltató
 4. iPage – A legjobb, ha olcsó és egyszerű.
 5. HostGator – A skálát keresők számára a legjobb.
 6. SiteGround – A legjobb az adományok zökkenőmentes fogadására.
 7. Bluehost – Legjobb segítség és támogatás.
 8. HostPapa – A legjobb zöld környezetben történő tároláshoz.
 9. Hajrá apu – Legjobb kiegészítő marketing funkciókhoz.

Az InMotion a nonprofit szervezetek legmagasabb rangú webhálózata, nagy érték-egyensúlyt kínálva a szolgáltatásokkal. Eközben a DreamHost az egyetlen legjobban értékelt nonprofit szervezet, amely ingyenes megosztott tárhelyet kínál a nonprofit szervezetek számára.

Mindegyik szolgáltatónak megvan a maga erőssége és gyengesége, tehát valójában az, amire Ön tartozik’újra keresi. Olvassa tovább, amikor áttekintjük az egyes szolgáltatókat, megmutatjuk, miként hasonlítják össze egymást, és személyre szabott ajánlást nyújtunk Önnek.

A legjobb webtárhely nonprofit szervezetek számára

Bár minden nonprofit szervezetnek megvannak a saját személyes igényei, vannak néhány közös nevező.

Tekintettel a nonprofit szervezetekre’t profitot generál (nyilvánvalóan), olcsó tárhely foglalkozik mindig népszerűek. Biztonság egy másik olyan tényező, amelyet a legtöbb figyelembe vesz, különösen adományok kérésekor, mivel biztonságos módszerre van szükségük az ügyfelek feldolgozásához’ érzékeny információ.

A megbízható működési idő, valamint az átfogó segítség és támogatás szintén alapvető szerepet játszhat a nonprofit szervezetek számára megfelelő gazdagép keresésében.

Annak érdekében, hogy számtalan órát takarítson meg, megpróbálva mindezt az információt beszerezni, mi’Összeállított egy táblázatot, amely összehasonlítja az összes lényeges információt és még sok más – mindezt egy helyen!

A nonprofit szervezetek legjobb webtárhely-szolgáltatói: Összehasonlítás

Hosting szolgáltató kezdő ár (havonta)Pénzvisszafizetési garanciaSSL biztonságüzemidő 24/7 Súgó és támogatásIngyenes biztonsági mentések MozgásbanA2 tárhelyDreamHostiPageHostGatorSiteGroundBluehostHostPapaHajrá apu
$ 7.9990 nap&# 10004;99,97%&# 10004;&# 10004;
$ 7.99 *Bármikor&# 10004;99,95%&# 10004;&# 10004;
Ingyenes97 nap&# 10004;99,95%x&# 10004;
$ 7.9930 nap&# 10004;99,94%&# 10004;x
$ 6.9545 nap&# 10004;99,99%&# 10004;x
$ 11.9530 nap&# 10004;99,98%&# 10004;x
$ 7.9930 nap&# 10004;99,98%&# 10004;&# 10004;
$ 7.992-30 nap&# 10004;99,97%xx
$ 7.99x&# 10004;99,97%&# 10004;&# 10004;

* Az A2 Hosting további engedményeket kínál az amerikai székhelyű nonprofit szervezetek számára, bár közvetlenül kell velük beszélnie.

Természetesen rengeteg további funkció van, amelyeket figyelembe kell venni, de ezek mindegyike attól függ, hogy milyen típusú otthont ad Önnek’újra után. Ha megosztott tárhelyre van szüksége, különböznek az erőforrás-korlátok, mint a VPS tárhelyén, és így tovább.

Zavaros? Gyorsan olvassa el a megosztott tárhely és a VPS közötti üzemeltetési útmutatót, hogy megtudja, mi a különbség és milyen típusú készüléket kell használni.

enged’merüljön be, és részletesebben vizsgálja meg a hat legfontosabb szolgáltatót.

1. InMotion

A legjobb általános nonprofit szerver szolgáltató

Az InMotion az egyik legnépszerűbb tárhely-szolgáltatónk, és a nonprofit szervezetek számára nyújtott kedvezmény hozzáadott bónusza méltó nyertesvé teszi a címet ‘a legjobb általános nonprofit hosting szolgáltató’. Vessen egy pillantást arra, hogy mennyire teljesített jól kutatásainkban:

InMotion előnye és hátránya

ElőnyökHátrányok
 • Magas rangú szolgáltató a megosztott és a VPS tárhelyszolgáltatásokhoz
 • Korlátlan e-mail fiókot biztosítunk
 • Kedvezmény nonprofit szervezetek számára kérésre
 • Ingyenes biztonsági mentések minden tervvel
 • Havi látogatói korlát a megosztott tárhely-tervekben
 • Csak a Linux szerver tárhely érhető el

InMotion árképzés nonprofit szervezetek számára

Az InMotion segítségével egy kétéves üzlet részeként havonta 3,99 dollár megosztott tárhely-tervet készíthet. Az InMotion rendszeres havi ára’A megosztott tárhelyszolgáltatás 7,99 – 15,99 USD, de ha sok adományfizetést tervez feldolgozni, akkor mi’d javasoljuk, hogy frissítsen a VPS tárhelyre.

Ha sok adományfizetést tervez feldolgozni, akkor mi’d javasoljuk, hogy frissítsen a VPS tárhelyre. Az InMotion bármely szolgáltató legjobb VPS-tárhelyét kínálja, és kiegészített biztonsággal rendelkezik, hogy megtartsa mind az Ön, mind az Ön ígéretét’ információ biztonságos. A VPS tárhelyének tervei 39,99 USD / hónap és 144,99 USD / hónap között lehetnek.

Mozgásban’Az árak már versenyképesek, de vannak’s extra bónuszt kínálunk – a nonprofit szervezetek kedvezményt kérhetnek az InMotion közvetlen kapcsolatfelvételével.

InMotion szolgáltatások

Mivel az InMotion közismert megosztott és VPS-tárhelyéről, csak helyesnek tűnik, ha megbeszéljük a két szolgáltatással kapcsolatos kérdéseket.

Mozgásban’A megosztott tárhely egy cPanel – egy ipari szabvány, könnyen használható irányítópult – nélkül működik, mérés nélküli átvitel és korlátlan e-mail fiókok segítségével. Minden terv rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, ingyenes domainkel, ingyenes biztonsági mentésekkel és 24 órás támogatással.

A havi látogatói korlát 360 000, amit nem kellene megtenni’t kérdés, hacsak nem’globális jótékonysági szervezet, vagy hirtelen szélsőséges növekedés tapasztalható meg a forgalomban. Röviden: az InMotion’A megosztott tárhely nagyszerű – de mint minden megosztott szerver esetében, enyhe biztonsági kockázatot jelent.

A nagyobb védelem érdekében a VPS tárhely az intelligens választás. Az InMotion root hozzáférést biztosít Önnek, ami azt jelenti, hogy a legjobban telepítheti saját biztonsági szoftvereit’már biztosított. Legfeljebb 8 GB RAM-ot, 6 TB sávszélességet, 260 GB tárolót és korlátlan központi feldolgozóegység (CPU) magokat kaphat.

2. A2 tárhely

Legjobb ár-érték arány

Az A2 nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik alacsony árakon, extra kedvezménnyel a nonprofit szervezetek számára. Itt’Hogyan működött ez a nonprofit központú kutatásunkban:

A2 tárhely előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • Kedvezmény nonprofit szervezetek számára
 • Kiváló 24/7-es segítség és támogatás elérhető
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia
 • Ingyenes bevásárlókosár-telepítés az adományok biztonságos elfogadásához
 • Nincs ingyenes domain
 • Átlagos rendelkezésre állás 99,95%

A2 nonprofit szervezetek árképzése

Az A2 kedvezményes kamatlábakat alkalmaz az akkreditált, amerikai székhelyű nonprofit szervezetekre. Ahhoz, hogy kvalifikálj, te’Biztosítania kell nonprofit státusát az A2-hez az összes vonatkozó dokumentáció benyújtásával.

Mivel a kedvezmények eseti alapon működnek, az’Nem lehet pontos összeget megadni Önnek. Azonban A2’A megosztott tárhely-tervek 7,99 / hónap-tól 18,99 USD-ig terjednek, így számíthat arra, hogy havonta legalább néhány dollárt borotválkozik ebből az összegből.

Kutatásunkból, A2’A legnagyobb erőssége a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatás. A tervek havonta 24,46 USD-tól kezdődnek – feltétlenül érdemes megfontolni, ha van egy egyedi gyártású WordPress webhely.

A2 Jellemzők

Mi’biztos vagy benne’már megvan a lényeg – A2’A megosztott és kezelt WordPress tárhelyszolgáltatások a legolcsóbbok (és a legjobbak!), így mi’Konkrétan ezekre a funkciókra összpontosítunk.

De mindenekelőtt ki akarunk szólni az A2-nek’S támogató személyzet. Miután alapos képzésben részesültek, ők’ismeri és jobban felszerelt, hogy segítsen, mint bármely más szolgáltató. Ideális, ha te’újra egy kicsit tech újonc, és minden segítségre van szüksége!

Vissza az A2-hez’Jellemzői – a megosztott tárhely-tervek nem mérlegelt átvitellel és SSL-tanúsítvánnyal érkeznek. Azt’korlátozottabb, mint az InMotion’Nincs ingyenes domain, és a biztonsági mentések csak a legszélesebb résszel készülnek.

A kezelt WordPress tárhely az, ahol az A2 a sajátjába kerül. Nagyon lenyűgözve a tesztelésünket, az A2 bebizonyította, hogy a WordPress webhelyek második legjobb szolgáltatója (bővebben a következő szakasz első számában).

3. Álomszellem

A legjobb ingyenes megosztott tárhelyhez

A DreamHost az egyetlen legjobban teljesített szolgáltató, amely ingyenes megosztott webtárhelyet kínál a nonprofit szervezetek számára. Tekintse meg az alábbiakban bemutatott tesztelésünk eredményeit:

DreamHost előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • Teljesen ingyenes webtárhely
 • Ingyenes biztonsági mentések és domain
 • Ingyenes bevásárlókosár-telepítés az adományok biztonságos elfogadásához
 • Átlagos rendelkezésre állás 99,95%
 • Nincs 24/7 támogatás

DreamHost árképzés nonprofit szervezetek számára

A legtöbb nonprofit szervezet álma az, hogy teljesen ingyenes webtárhelyet kapjon… és az álmos kívánságokat a DreamHost megfelelően válaszolta.

Bármely Egyesült Államokban működő nonprofit szervezet bármilyen költség nélkül felvehet egyetlen megosztott tárhely-tervet (beleértve az e-mail tárolást is). Te nem’még hitelkártya-adatokat kell megadnia!

Kedvezmények állnak rendelkezésre a kezelt WordPress tárhelyen is, a DreamHost nonprofit szervezeteknek 35% -kal kevesebb kedvezménnyel a szokásos tervei. Ezek havonta 16,95 dollár és 71,95 USD / hónap között mozognak, ami azt jelenti, hogy kedvezménnyel a WordPress webhelyét akár 11 dollárért is havonta lehet üzemeltetni..

DreamHost szolgáltatások

enged’A bontás milyen funkciókat várhat el a DreamHost-tól:

Közös tárhely számára, te’Ingyenes mérlegelés nélküli transzfert, ingyenes domaint, ingyenes biztonsági mentéseket, SSL-tanúsítványt (amely elengedhetetlen a webhely biztonságának megőrzéséhez) és korlátlan havi látogatói korlátozást kap. Ott’Ennek ellenére nincs 24/7 támogatása, így a segítség csak a DreamHoston keresztül érhető el’online súgó vagy jegykezelő rendszere.

Menedzselt WordPress tárhelyhez, egy kattintással történő telepítések, automatizált szoftverfrissítések, ingyenes domain, ingyenes biztonsági mentések és SSL-tanúsítványok egyaránt benne vannak. te’A mérés nélküli sávszélességet és 30 – 120 GB közötti tárhelyet is kap, attól függően, hogy milyen tervet folytat.

Ott’Ingyenes bevásárlókosár-telepítés az összes tervbe is, így könnyedén megkezdheti az adományok felvételét.

4. iPage

Olcsó és egyszerű webtárhely

Az iPage nem’Nem kínál nonprofit kedvezményt, de ha a promóciós árak mindössze havonta 1,99 dollárban kezdődnek, akkor Ön’valószínűleg nem hagyja ki. iPage’Jellemzői általában is erősek:

iPage előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • Olcsó bevezető ár 1,99 USD / hó
 • Bőséges szolgáltatások, többek között ingyenes domain, SSL tanúsítvány és bevásárló kosár telepítése
 • Csak egy terv, amely korlátozza a méretezhetőséget
 • A biztonsági mentések nem készülnek’t tartalmazza – te’Havonta további 1,14 dollárt kell fizetnie
 • Nincs ingyenes webhely-migráció. Ha azt akarja, hogy az iPage ezt megtegye érted, akkor az’s egyszeri költsége 150 USD

iPage árképzés nonprofit szervezetek számára

iPage’s ‘alapvető ajánlat’ egy megosztott tárhely-terv, amelyet havonta csak 1,99 dollárért kaphat, de csak akkor, ha egyenesen a denevérről aláír egy hároméves tervet. A promóciós időszak vége után ez’7,95 dollárba kerülhet (hasonló ár a versenytársakhoz).

Ott’Nincs extra kedvezmény a nonprofit szervezetek számára, ami elég méltányosnak érzi magát, ha az árak már ilyen alacsonyak.

iPage szolgáltatások

Könnyű lenne leírni az iPage-t mint a ‘olcsó és vidám’ szolgáltató, de valójában van néhány nagyon jó tulajdonsága. A legtöbb szolgáltató körülbelül három különbözőt kínál ‘szintek’ megosztott tárhely, ahol a kínált szolgáltatások minden réteggel felbukkannak.

iPage’Az egyik terv boldogan versenyez ezekkel ‘élvonalban’ tervek, korlátlan lemezterülettel és méretlen sávszélességgel. Ott’Emellett telefonon és élő chat-en keresztül 24 órás támogatást is nyújt Önnek’Jól gondoskodik róla. Az iPage ingyenes SSL tanúsítványt és ingyenes domaint kínál, bár Ön is’Kell egy kicsit külön fizetni a biztonsági mentésért – 1,14 USD / hó, pontossággal.

Az iPage esedékes garanciája alá tartozik, amely viszonylag alacsony, 99,94%. Bár ez csak garantált minimum, ez azt jelenti, hogy elméletileg az Ön webhelye lesz ‘le-’ hosszabb ideig, mintha egy másik szolgáltatónál lenne. És ha te’újra váltani az iPage-ra’s egyszeri 150 dolláros kifizetés, hogy az iPage munkatársai ezt megtehessék az Ön számára (bár ezt maguk is megtehetik ingyen).

5. HostGator

A skálázhatóság szempontjából legmegfelelőbb

Ahol az iPage csökken a méretezhetőség érdekében, csak egy tervet kínálva, a HostGator kitűnő; ha te’A nagyszabású kampányok és a gyors növekedés megtervezésekor a HostGator kiváló választást kínál. Itt’Hogyan teljesítettük kutatásunkban:

HostGator előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • Legjobb üzemidő 99,99% -kal
 • Számos terv, tehát igen’Könnyen frissíthető, amire szüksége van
 • Ingyenes webhely-transzfer a legtöbb tervvel
 • Nincs ingyenes bevásárló kosár telepítés az indulási tervvel
 • Nincs automatikus biztonsági másolat – ez’s javasolta, hogy külön vásároljon meg CodeGuard-ot

HostGator árképzés nonprofit szervezetek számára

Mint minden tárhelyszolgáltató, a HostGator első ciklusára promóciós árakat kínál. Ez azt jelenti, hogy elindíthatja a HostGator megosztott kezdőtervét mindössze 2,75 dollárért / hó, amely aztán meghosszabbítja 6,95 dollárral / hónap – ez valójában az egyik olcsóbb megújítási ár..

Ha tovább kell lépnie a megosztott tárhelyről, a HostGator teljes kínálatát kínálja – akár a legmagasabb dedikált szervercsomagig is, havonta 199,01 dollár megújítási áron. Ez ideális súlyosan nagy forgalmú helyekre.

HostGator szolgáltatások

A HostGator a szolgáltatások szempontjából nagyon jó pontszámot mutat. Bármely szolgáltató számára garantálja a legjobb üzemidőt, 99,9% -os verhetetlen ígérettel.

Sok van belőlük ‘unlimiteds’ a megosztott tervekben is – a lemezterület, az aldomainek és az e-mail fiókok pontosak. te’Ingyenes domain és SSL tanúsítványt, valamint mérés nélküli sávszélességet is kaphat.

Van azonban néhány olyan hely, ahol a HostGator leesik, mint más szolgáltatók. Először is, a HostGator azt javasolja, hogy vásároljon egy extra szolgáltatást, a CodeGuard nevű szolgáltatást, hogy automatikus napi biztonsági másolatot szerezzen ahelyett, hogy magát nyújtaná. Ez 1 GB tárhely esetén havonta 2 USD-tól kezdődik. Az ingyenes bevásárlókosár-telepítés csak a drágább tervekben is elérhető.

A VPS tervek nagyszerű lehetőséget kínálnak a nonprofit szervezetek számára, akik nagy kampányokat indítanak, és sok forgalmat irányítanak a webhelyre. Az ár töredékével utánozzák a dedikált szervert, azaz te nyertél’Ne versenyezzen a sávszélességért más webhelyekkel, vagy kockáztassa az embereket, hogy csúcsidőben nem férhetnek hozzá az Ön webhelyéhez. HostGator’s A VPS tervei mindössze 29,95 dollárra indulnak az első ciklusra, megújításuk 49,95 dollárra indul.

Jelenleg nincs nonprofit kedvezmény.

6. SiteGround

A legjobb az adományok zökkenőmentes fogadására

A SiteGround egy olyan stand-up platform, amelyben megbízhat. Mint láthatja, az üzemidő és a segítség és támogatás két fő erőssége:

SiteGround előnye és hátránya

ElőnyökHátrányok
 • Nagyszerű üzemidő: 99,98%
 • Ingyenes CDN a gyorsabb oldalbetöltési sebesség eléréséhez
 • Nincs ingyenes domain
 • Korlátozott tárhely

SiteGround árképzés nonprofit szervezetek számára

Annak ellenére, hogy a SiteGround rendelkezik egy nonprofit szerverek számára elkülönített oldallal, don’ne tévesszen be – ezek pontosan ugyanazok az árak, amelyeket bármely más webhelyért felszámít a tárhelyért. Vigyázz ezen a kézfogáson, és te’Talál egy megbízható tárhely-szolgáltatót, sok mindent kínál.

SiteGround’A megosztott tárhely a legerősebb termék – vannak más szolgáltatók is, akik jobb szolgáltatásokat kínálnak az alternatív tárhelytípusokhoz. A megosztott tárhely költségei 11,95 USD / hónap és 24,95 USD / hónap, a hosszú távú kedvezmények kivételével.

SiteGround szolgáltatások

Mi’nem fogod bevonni a cukrot – a SiteGroundnek vannak nyilvánvaló hibái. Tárolóhelye 10 és 30 GB közötti, így ha sok médiára van szüksége a webhelyén – mint a legtöbb nonprofit szervezetnek -, akkor befektetnie kell egy felső szintű tervbe. enged’De ne legyen túl durva – elvégre a SiteGround oka miatt megbízható Mr..

A kezdők számára ez a fantasztikus üzemidő jelent Önnek’ritkán fordul elő leállás. És ráadásul te is’fel van szerelve egy ingyenes CDN-vel (Content Delivery Network), amely segít a weboldalak gyorsabb betöltésében a látogatók számára.

Mindemellett a SiteGround ragyogó segítséget és támogatást kapott, így nyertél’Nem szabad hidegbe esnie, ha valami műszaki beragadt. A platform egy kicsit drágább, mint a listán szereplők, de számíthat a SiteGround-ra egy olyan szolgáltatásért’s olyan sima, ahogy jön.

7. Bluehost

A legjobb segítség és támogatás

Annak ellenére, hogy már nem adunk ki ingyenes webtárhelyet a nonprofit szervezeteknek, a Bluehost továbbra is rengeteg feladatot kínál. Vessen egy pillantást arra, hogyan helyezkedik el a kulcsfontosságú területeken:

Bluehost előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • Nagyszerű üzemidő: 99,98%
 • Ingyenes domain és biztonsági mentések
 • Fantasztikus segítség és támogatás 24/7 élő csevegésen és telefonon keresztül
 • Megfelelőbb a drágább WordPress tárhelyhez
 • Megszűnt az ingyenes nonprofit tárhely

Bluehost árképzés nonprofit szervezetek számára

Ha te’d néhány hónappal ezelőtt megkérdezte tőlem, hogy a Bluehost első vagy második lett volna az ajánlások ezen listáján. Sajnos’Azóta abbahagyta a nonprofit szervezetek ingyenes tárhelyét. Don’De nem engedi, hogy elbocsásson.

A Bluehost még mindig elegendő lehetőséget kínál a nonprofit szervezetek számára. És ha a kiindulási ára 7,99 USD / hónap (ami 2,95 USD / hónapra esik, ha három éven keresztül feliratkozik), akkor a költségvetés többségén belül kell lennie..

A WordPress tárhely adja meg a nevét a Bluehostnak’mi vagyunk mi’d javasoljon minden olyan nonprofit webhelyet, amely a platformot használja. A kezelt WordPress tárhely árai 29,99 USD / hónap és 59,95 USD / hónap között vannak, és valóban magas követelményeket támaszt a versenytársak számára.

Bluehost szolgáltatások

Nagyra értékeljük, hogy a készpénz ritkán szabadon folyik nonprofit szervezetekben, tehát engedjük’Először azzal kezdjük, hogy mely tulajdonságokkal rendelkezik a Bluehost a megosztott tárhelyterveiben.

Ingyenes domaint és ingyenes biztonsági mentéseket tartalmaz, csakúgy, mint egy SSL tanúsítványt és a 24 órás támogatást. A Bluehost megosztott tárhelyének értékesítési pontja az, hogy ha egy adott webhely sok szervert használ’erőforrás, úgy fog kinézni, hogy átmenetileg áthelyezi őket, így a webhelye nem lesz’t érintett.

A fantasztikus üzemidő mellett ez is teszi A Bluehost jó választás, ha nem’nem akarjuk betörni a bankot, de továbbra is megbízható szolgáltatásra van szükségük.

A kezelt WordPress-tárhelyről egy kattintással telepíthet és automatikus szoftverfrissítéseket kap. Annyi webhelyet is üzemeltethet, amennyit csak igényel – Tökéletes jótékonysági szervezetek számára, több webhelyen. A nem mért sávszélesség és a korlátlan tárhely segíti a rendkívül átfogó szolgáltatást.

8. HostPapa

A legjobb a zöld tárhelyhez

Annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen áll, a HostPapa tökéletes választás lehet a környezettudatos nonprofit szervezetek számára, 100% -kal ellensúlyozva szén-dioxid-kibocsátását.

HostPapa előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • 100% -kal ellensúlyozza a szén-dioxid-kibocsátást
 • Nincs 24/7 segítség és támogatás
 • Kevésbé nagylelkű promóciós engedmény elsõ ciklusra

HostPapa árképzés nonprofit szervezetek számára

A HostPapa nem’Nem kínál semmilyen bónuszt a nonprofit szervezetek számára, de a szokásos megosztott árai megegyeznek a listán szereplő más szolgáltatókkal, havi 7,99 dollárral indulva. Azt mondta, a promóció ‘első időszak’ ajánlatok aren’t nagyon annyira nagylelkű – te’3,95 dollárról indul, és a legtöbb szolgáltatónál havonta több, mint 1 dollárra kerül.

HostPapa szolgáltatások

A webtárhely az egyik legrosszabb iparág, amikor a szén-dioxid-kibocsátásról van szó, és valójában megegyezik a légi utazási iparral. Mindezen adatközpontoknak végül hűvösnek kell lenniük, és a szükséges légkondicionáló valóban meglepő energiamennyiség alatt ég.

Hogy’miért’Örülök, hogy néhány szolgáltató, például a HostPapa, megteszi a megfelelő lépéseket a bolygóra gyakorolt ​​hatásuk csökkentése érdekében. A HostPapa az összes széndioxid-kibocsátását 100% -kal ellensúlyozza, ami azt jelenti, hogy elegendő megújuló energiába fektet be, hogy hatékonyan ellensúlyozza a termelését. Szép munka, HostPapa!

Ha tudod, ez valami’Jól igazodik a nonprofit szervezethez’és támogatói értékei mellett, ez nagyszerű partnerség lehet – nem is beszélve arról, hogy a webhelyén kiabálhat..

Van azonban néhány alapvető hátránya a HostPapa-nak’Végül is itt vagyok a 8. helyen.

Először is, ott’Nincs 24 órás segítség és támogatás, akár telefonon, akár élő csevegésen keresztül. Jó lenne, ha a műszaki problémák kényelmesen feloszthatók az irodai órákba, de tapasztalatunk szerint ez nem így van’t gyakran a helyzet. Ez ideges várakozást okozhat, amíg a telefonvonalak kinyílnak!

Te is nyertél’Ingyenes biztonsági másolatot nem kaphat a legtöbb tervvel, bár ezt külön megvásárolhatja.

9. GoDaddy

A legjobb a kiegészítő marketing szolgáltatásokhoz

Lehet, hogy a GoDaddy nem a legjobb gazdagép, de mindazonáltal megoldást kínál, azaz az’érdemes megnézni:

GoDaddy előnyei és hátrányai

ElőnyökHátrányok
 • Fantasztikus weboldal készítő
 • Lehetőség a Windows és a Linux szerver tárolására
 • Nem 24/7 élő chat
 • Jobb tiszta tárhely szolgáltatók odakint

GoDaddy árképzés nonprofit szervezetek számára

A GoDaddy nem’Nem kínálnak speciális nonprofit kedvezményeket, de a saját jótékonysági hatásukról ismert. A vállalat számos okhoz járul hozzá, összpontosítva az oktatásra és a vállalkozói szellemre.

A megosztott tárhely ára 7,99 dollár / hónap, és havonta 24,99 dollár. Alternatív megoldásként, ha a GoDaddy használatát választja’Weboldal-készítő, a tárhelyet tartalmazza a havi költség (5,99 – 29,99 USD).

GoDaddy szolgáltatások

A GoDaddy ujjai számos online pitenél vannak. Azt’s a világ’a legnagyobb domain regisztrátor, és remek hely a kezdéshez, ha jótékonysági szervezetének továbbra is meg kell vásárolnia a domain nevét.

A GoDaddy az egyik legjobb weboldal-készítővel rendelkezik, így percek alatt elkészítheti saját weboldalát – műszaki ismeretek nélkül. Még van kifejezetten nonprofit webhelyek számára tervezett szolgáltatások!

A web hosting oldalán, ha úgy dönt, hogy a fentieket külön rendezi, akkor választhat megosztott, VPS, dedikált vagy WordPress tárhelyet is. A legtöbb GoDaddy’Jellemzői összhangban állnak a többi szolgáltatóval, ám őszintén szólva, jobban is szervezheti másutt.

A GoDaddy olyan nonprofit szervezeteknek szól, akik online utazásuk elején vannak, és mindent igényelnek – a domain névtől a weboldalig. Ha az’s te, majd kezdd fel a GoDaddy szolgáltatást’webhely készítője, és az üzlet részeként élvezze az ingyenes tárhelyet.

A legjobb webtárhely nonprofit szervezetek számára: Összegzés

Lehet, hogy arra gondoltál, hogy webes tárhelyet keres’A nonprofit szervezetekre vonatkozó specifikus kifejezések túl régóta lennének – ezt eleinte biztosan meg is tettük -, de amint azt most már tudjátok, az’egyszerűen nem erről van szó.

Több tucat tárhelyszolgáltató van odakint, akik különféle kedvezményeket vagy szolgáltatásokat kínálnak a nonprofit szervezetek számára. Amit mi’A kész dolgozat jelenik meg a csomó válogatásával. Szóval, hadd’Vessen egy utolsó pillantást arra, hogy kik ezek a szolgáltatók.

9 legjobb szolgáltató a nonprofit webhely tárhelyéhez

 1. Mozgásban – Mozgásban’A szolgáltatásai lenyűgözőek minden típusú webhelynél, de a nonprofit-specifikus kedvezmények különböznek a többitől.
 2. A2 tárhely – A szolgáltatók számára a szolgáltatások és a megfizethetőség együtt járnak.
 3. DreamHost – DreamHost’Ingyenes megosztott tárhely a nonprofit szervezetek számára nagyszerű alkalom arra, hogy a nevét odaadjuk.
 4. iPage – Ha egyszerű és érthető tárhely-élményre van szüksége, akkor az iPage megfizethető lehetőség.
 5. HostGator – Ha nagy céljaid vannak és növekedni akarsz, akkor a webhelyed nem kevesebbet érdemel, mint a HostGator.
 6. SiteGround – Megbízható opció, jó üzemidővel és támogatással.
 7. Bluehost – Kiemelkedő tulajdonságai, rendelkezésre állása és ügyfélszolgálata.
 8. HostPapa – A listán a leginkább környezetbarát tárhely-szolgáltató.
 9. Hajrá apu – A nonprofit marketingjét a következő szintre viheti.

Az InMotion a legjobb általános tárhely-szolgáltató, és biztonsági szempontból fantasztikus lehetőség. Ez különösen akkor fontos, ha sok online adományt vesz igénybe.

Az A2 Hosting rengeteg nagyszerű szolgáltatást kínál valóban alacsony áron, plusz extra nonprofit kedvezményt. Teljesen megkapjuk az ingyenes DreamHost opció fellebbezését, de csak néhány dollár kockázatával járunk’d azt javaslom, hogy a legtöbb nonprofit szervezet próbálja ezt költeni, ha tudják.

A DreamHost az egyetlen legjobban teljesítő szolgáltató, amely teljes mértékben ingyenes webtárhelyet kínál a nonprofit szervezetek számára. Csak ebből az okból mi’d Képzelje el’s a szolgáltató, akit a legtöbb ön vonzza. Legalább azonban érdemes megfontolni egy pár dollár havonta történő befektetését a tervek frissítéséhez.

A jótékonyság az, amely összehozza az emberiséget. Győződjön meg róla’Ne hagyja, hogy a tárhely, így segíthet a lehető legtöbb ember. A küldetésed fontos – számolj bele!

GYIK

A DreamHost biztonságos használata?

A DreamHost tökéletesen biztonságos házigazda. Mint minden szolgáltatónál, bár ha megosztott tárhely-tervet választ, kockázatokkal jár. Például, ha a szerver másik webhelyének biztonsági rése van, akkor az Ön webhelye veszélybe kerülhet.

Van-e más fogadási lehetőség is odakinn??

Bőven. Ez a cikk csak a nonprofit webhelyek legjobb szolgáltatásait ismerteti, de ha szélesebb körű képet szeretne látni a webtárhelyről, itt megnézheti a legjobb webes házigazdáinkat. Alternatív megoldásként vegye át az összehasonlító diagramot a mellékelt megjelenésért.

Mi a legjobb hosting szolgáltatás?

Alapos kutatásaink és teszteléseink alapján a HostGator jött ki a legjobban, mint a legjobb általános szolgáltató. Azonban melyik szolgáltatót kell használni, inkább függ a szükséges tárhely típusától. Az InMotion például tetején tette a toplistákat mind a megosztott, mind a VPS-tároláshoz.

A webhelynek önállónak kell lennie??

Csak akkor, ha önálló üzemeltetett platformot használ. Ha webhelyét tartalomkezelő rendszerre építették, mint például a WordPress vagy a Drupal, akkor saját hostját kell beszereznie. Használhat egy weboldal-készítőt, és rendezheti az Ön hostját.

Melyek a nonprofit webhelyek legfontosabb tárhely-szolgáltatásai?

Mindegyik szervezetnek különféle igényei vannak, de vannak néhány általánosan keresett funkció. Az SSL biztonság nagy, mert védi webhelyét, ugyanakkor bőséges tárhelyet és nagyszerű üzemidőt is biztosít. Ha lehetséges, ezeknek a szolgáltatásoknak nagyobb prioritást kell élvezniük, mint az olcsó havi árazást.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map