Meistä

Hei, kiitos vierailustasi sivustollemme! Sinä’uudelleen luultavasti ihmettelemme, keitä me olemme ja mitä teemme – niin rentoudu, me’aion kertoa sinulle kaiken.


Tehtävämme

Verkossa ylläpidetään lähes 2 miljardia verkkosivustoa, mutta vain noin 10% niistä on aktiivisia. Missiomme on auttaa ihmisiä luomaan verkkosivustoja ja menestymään niistä.

Onko se’Sillä on online-portfolio, verkkokauppa tai rakastettu blogi’uudelleen täällä antaa sinulle online ‘jalka ylös’.

Vuonna 2018 yli 4,5 miljoonaa ihmistä tuli sivuillemme etsimään apua, neuvoja ja suosituksia. Haluamme kasvattaa sitä lukumäärää ja auttaa miljoonia enemmän.

Kuinka autamme sinua?

Ymmärrämme, että verkkosivustojen suunnitteluun, suunnitteluun ja ylläpitoon on nyt kymmeniä, ellei jopa satoja ratkaisuja.

WBE-team-valokuva-1Tässä me olemme ammattilaisiaWBE-team-valokuva-ei-niin-vakaviaTässä me olemme “tavallisia” itsemme

Rajoitamme melun läpi jakamalla kokemuksemme, tutkimuksemme ja käyttäjän näkemykset, jotta voit valita parhaan vaihtoehdon sinulle.

Jokaisen kirjoittamamme artikkelin tutkiminen, kirjoittaminen, tarkistaminen, kaksinkertainen tarkistaminen ja kolminkertainen tarkistaminen vie useita, useita tunteja varmistaaksemme sen’s tarkka ja hyödyllinen.

Voit lukea perusteellisia arvosteluitamme ja oppaitamme, tutustua yhdellä silmäyksellä vertailukaavioihimme, jos haluat’kiirehdi tai osallistu tietokilpailuun saadaksesi henkilökohtainen suositus.

Meidän tarinamme

Jeremy Wongin ja Connie Wongin dynaaminen duo perusti verkkosivustojen rakennusalan asiantuntijan (WBE). Aloittaessaan omaa yritystään he käyttivät ja arvioivat verkkosivustojen rakentajia ja päättivät jakaa kokemuksensa verkossa – rakentaa suuren ja uskollisen seuraajan prosessissa.

Siirry eteenpäin muutama vuosi ja tuhansia menestyksekkäästi luotuja verkkosivustoja myöhemmin, verkkosivustojen rakennusmarkkinat ovat muuttuneet – samoin kuin WBE.

Vuonna 2017 MVF – johtava markkinointi- ja teknologiayritys – osti WBE: n, jotta se voisi jatkaa kasvuaan, tarjota todellisia asiantuntija-neuvoja ja auttaa entistä enemmän ihmisiä saamaan verkkoon. Jeremy sanoi:

siellä’Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että he’uudelleen täydellisiä ihmisiä siirtämään WBE seuraavalle tasolle ja hyödyllisen resurssin ulkopuolella, jota kuvittelimme kaikki ne vuotta sitten.

Tiimimme

Joten mikä tekee meistä asiantuntijoita? Tiimimme, tietysti! WBE koostuu nyt kehittäjistä, suunnittelijoista, ohjelmistosuunnittelijoista, UX-asiantuntijoista, SEO-gureista, markkinoijista, tutkijoista ja muusta.

Me’uudelleen melko sekoitettu joukko. Joillakin meistä on ollut vuosien kokemus verkkosivustojen rakentamisesta, kun taas toisilla meistä on uusi. Se’Tämä yhdistelmä kokemuksia ja taitoja tekee WBE: stä ainutlaatuisen ja tekee sisällöstämme niin perusteellisen, asiaankuuluvan ja puolueettoman.

Katso alla olevat kirjailijaprofiilimme saadaksesi lisätietoja ryhmämme yksittäisistä jäsenistä, heidän tarinoistaan ​​ja asiantuntemuksestaan.

Perusteellinen tutkimus

Tämä erottaa meidät todella muista sivustoista. Kun sanomme tarjoavan puolueettomia neuvoja, tässä voimme todistaa sen.

Meillä on tutkimusryhmä, joka testaa tuotteita, kartoittaa käyttäjiä ja saa myös sinut ihmiset kokeilemaan niitä. Laaja käyttäjätestauksemme oikeiden ihmisten kanssa tarjoaa perustan kaikelle sisällöllemme.

Emme’t piilota asioita. Mikään tuote ei ole 100% täydellinen – me’Kerron sinulle negatiiviset ja positiiviset asiat, jotta voit tehdä tietoisimman valinnan.

Ja kun kyse on tutkimuksesta, työtämme ei koskaan tehdä. Verkkomaailma on nopeasti muuttuva, ja päivityksiä tehdään joka kuukausi. Me’testataan ja testataan jatkuvasti uudelleen varmistaaksemme, että sisältömme on aina ajan tasalla.

Löydät lisätietoja siitä, miten suoritamme verkkosivustojen rakentajia koskevaa tutkimustamme täältä. Tai jos sinä’Oletko kiinnostunut verkkokaupan luomisesta, katso, kuinka analysoimme verkkokauppaalustoja täällä.

Me’puhun sinulle uudelleen…

Meillä on tuhansia kävijöitä, kuten sinäkin, joka tulee sivuillemme joka päivä. Että’Siksi käytämme tilaisuutta kuunnella ja oppia sinulta.

Voit kommentoida mitä tahansa artikkeliamme – kysyä meiltä joitain kysymyksiä tai haastaa meitä – ja me’Aion aina lukea ja vastata niihin.

Usein saatat nähdä pienen ponnahdusikkunan, jossa on kysymys. Että’yritämme oppia lisää siitä, mitä sinä ja käyttäjät haluamme meiltä. Me’olemme tehneet kuormia muutoksia sivustolle tämän palautteen perusteella – joten kiitos!

Miten me’rahoitettu uudelleen

WBE rahoitetaan viittausliikenteellä. Jos esimerkiksi luet Wix-arvosteluamme ja kirjaudut sitten johonkin sen maksetusta suunnitelmasta, me’Saan pienen palkkion.

Se tosiasia, että useimmat verkkosivustojen rakentajat ja verkkokauppaympäristöt tarjoavat ilmaisia ​​kokeilu- tai rahat takaisin-aikoja, tarkoittaa sitä, ellet sinä’uudelleen onnellinen, emme’t saada senttiä.

Tämä tarkoittaa sitä’Sillä on etumme tarjota sinulle selkeitä, ajan tasalla olevia, realistisia ja puolueettomia neuvoja ja suosituksia.

Voit tutustua paljastamiseemme saadaksesi lisätietoja siitä, miten ansaitsemme rahaa.

Ja tuo’meitä!

Kiitos, että käytit aikaa tutustumaan meihin. Toivomme olevan mahdollisimman avoin kaikessa mitä teemme, mutta jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä The WBE-tiimiin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map