10 najboljih besplatnih graditelja web stranica u 2020. godini

najbolji besplatni graditelji web stranica


Ovaj je vodič za sve koji žele stvoriti besplatnu web stranicu, ali ne’ne znam kojeg web programera odabrati. Možda mislite da besplatni graditelj web stranica zvuči previše dobro da bi bilo istinito. I mi smo tako mislili, jednom prilikom – ali tamo’Zapravo su neke stvarne kvalitete vani.

Mi’dobro smo sortirali od lošeg koristeći vlastita neovisna istraživanja. Takve osobe poput vas testiramo svakog besplatnog proizvođača web mjesta i daje nam njihove povratne informacije, koje koristimo za ocjenu svake platforme prema faktorima poput jednostavnosti uporabe i dizajna predložaka.

Plus, mi’uvijek sigurno pogledajte ‘cijena’ ove besplatne graditelje web stranica plaćate u obliku kompromisa. Bilo da’Sjajno oglašavanje, neuredan naziv domene ili ograničeno spremanje, mi’Pokrivat ću svaki besplatni plan’a ‘kontra’ s puno detalja, tako da možete donijeti informiranu odluku.

10 najboljih besplatnih graditelja web stranica

Na temelju našeg istraživanja izrađuju se najbolje besplatne web stranice sa:

 1. Wix – Najbolji svestrani graditelj web stranica. Pročitajte recenziju
 2. Weebly – Idealno za mala poduzeća. Pročitajte recenziju
 3. SITE123 – Velika pomoć u dizajnu. Pročitajte recenziju
 4. WordPress.com – Savršeno za bloganje. Pročitajte recenziju
 5. upadljivo – Napravljeno za jednostavne web stranice. Pročitajte recenziju
 6. Jimdo – Mali graditelj internetske trgovine. Pročitajte recenziju
 7. IM Stvoritelj – Odlično za tvrtke s bijelim oznakama. Pročitajte recenziju
 8. Webnode – Brzo i jednostavno postavljanje. Pročitajte recenziju
 9. Mozello – Stvorite jednostavne višejezične web stranice. Pročitajte recenziju
 10. SimpleSite – Veliki mobilni urednik. Pročitajte recenziju

Od tih besplatnih proizvođača web stranica, mi’Wix, Weebly i SITE123 rangirani su kao prva tri zbog nekoliko važnih čimbenika. Wix ima vrlo izdašan besplatni plan, koji je vrlo jednostavan za korištenje – kombinira kreativnu slobodu s mnoštvom značajki. Weebly’Jednostavan, elegantan dizajn i praktični alati čine ga idealnim za male tvrtke. SITE123 prilagođen je početnicima, s naglaskom na pružanju pomoći na mreži.

Na kraju ovog vodiča, vi’Imat ću puno jasniju ideju o tome što čini dobrog besplatnog graditelja web stranica, koje su najbolje platforme za korištenje i kako odabrati pravu za vas.

Daljnje informacije

 • Kako se ti građevinari međusobno slažu? Saznajte u našem Usporedni grafikon graditelja web stranica.
 • Pogledajte na Najjeftiniji graditelji web stranica ako želite niskogradnju.
 • Želite li samo najbolje za svoju stranicu? Naš pregled o 10 najboljih graditelja web stranica 2019. godine daje vam konačan popis.

Wix

Najbolji svestrani graditelj web stranica

Wix je daleko najbolji sveobuhvatni graditelj besplatnih web stranica na današnjem tržištu.”

Što volimo# 1

# 2

# 3

# 4

Jednostavno korištenje funkcije povlačenja i ispustanja
Širok raspon predložaka
Većina značajki dostupnih na besplatnom planu
Krajnja prilagodba
Ono što treba poboljšati# 1

# 2

# 3

Imena besplatnih domena plana izgledaju ovako: https://yourname.wixsite.com/yoursite – oni’nisi najljepši!
Ljepljivi oglasi besplatnog plana vrlo su uočljivi
Limenka’t promijenite predložak nakon što web stranica postane aktivna

Sa Wixom možete izrađivati ​​i objavljivati ​​web mjesto bez trošenja centa. Ne znaš’nakon određenog vremena morate nadograditi – ako jeste’preferirajte, možete zadržati svoju web stranicu besplatno zauvijek. To je ono što čini Wix’Besplatni plan neobično velikodušan za izradu web stranica, i razlog je što na vrhu našeg popisa!

Wix je izašao na prvo mjesto u našem korisničkom testiranju radi jednostavnije uporabe. S izborom više od 500 predložaka – od kojih je većina besplatan – i ogromnim izborom alata i elemenata, poput galerija, gumba i ikona društvenih medija, Wix pojednostavljuje izradu web stranice.

Wix bez-site-oglasi-primjerVećina besplatnih Wix predložaka dostupna je korisnicima svog besplatnog plana – uključujući i ovaj, ‘Pejzažna fotografija’

Naći ćete ograničenja za Wix’slobodan plan, međutim. Za početak, tu’s banner oglasom za Wix koji ostaje na mjestu dok se krećete po web mjestu. To’prilično suptilno, ali pomalo nametljivo.

Također možete’ne koristim osobnu domenu (aka svoju osobnu adresu web mjesta) vaša će domena slijediti format www.yourname.wixsite.com/yoursite. Dakle, umjesto www.lucycarneyphotography.com, vi’Zaglavit ćete se s www.lucycarney5.wixsite.com/lcarneyphotography (vi’ponovno ograničeno na 20 znakova za ‘yoursite’ dio vaše adrese).

Uz besplatni plan, pohrana i propusnost su ograničeni na samo 500 MB. Na taj ćete se način spriječiti da koristite previše slika ili videozapisa na svojoj web lokaciji, kao i da potencijalno ograničite koliko posjetitelja možete dobiti. Također možete’ne prodavati bilo koje proizvode putem Wixa na svom besplatnom planu.

Premium planovi početi od 13 USD mjesečno. Na osnovu našeg istraživanja, Wix je najbolje cijene za novac graditelj web stranica, pa ako se ikad odlučite nadograditi’ponovno u dobrim rukama!

Wix’Najpopularniji plaćeni plan je njegov plan Neograničen, namijenjen poduzetnicima i freelancerima. Za 17 USD mjesečno uklanja sve oglase, omogućuje upotrebu osobne domene i pruža neograničenu propusnost – kao i 20x više prostora za pohranu!

Weebly

Idealno za mala poduzeća

Weebly jedan je od najlakših za upotrebu besplatnih proizvođača web stranica, s odličnim planom za mala poduzeća.”

Što volimo# 1

# 2

# 3

Razumno ime domene besplatnog plana: www.yoursite.weebly.com
Jednostavan za korištenje
Dobre upute za SEO – idealno za tvrtke koje žele biti pronađene putem Googlea
Ono što treba poboljšati# 1

# 2

# 3

Ograničene mogućnosti slobodnog plana
Ne toliko kreativne slobode kao Wix
Pop-up oglas u kutu prilično je zbunjujući

Weebly ima slično ‘povuci-i-ispusti’ urednika za Wix, što je izuzetno korisno. Kombinirajte ovu jednostavnost korištenja sa svojim sjajnim SEO alatima, kao i puno prostora za rast kako biste prilagodili svoju web stranicu, a Weebly se ističe kao najbolji besplatni graditelj web stranica za mala poduzeća.

Dobivate pristojan izbor predložaka za odabir – iako ne toliko kao Wix – koji pokrivaju većinu niša, uključujući tvrtke, blogove, događaje i portfelje. Web stranicu s profesionalnim izgledom lako možete pronaći uživo za samo nekoliko sati.

Vidljivo besplatni oglasni programiS besplatnim Weebly planom, ti’U kutu vaše web stranice pojavit će se mali prezentacijski oglas. To’prilično je suptilan, iako ga pomičite po njemu ‘klizne prema gore’ da izgleda kao slika ispod: primjer oglasnog besplatnog planaBilo da ti’bih više volio ovo ili veće ‘ljepljiv’ oglas (kao i kod Wixa) ovisi o vama!

Predlošci su i mobilno prilagodljivi tako da će vaša besplatna web stranica izgledati dobro na bilo kojem uređaju bez ikakvog unosa! S preko 50% prometa koji potiče s mobilnih uređaja, to’Važno je da je vaša web stranica u potpunosti optimizirana.

Ne samo da će vam Weebly biti jednostavan za korištenje, već i cjelokupna platforma čini izgradnju web stranice vrlo brzom i učinkovitom. Vaša je korisnička nadzorna ploča jasna, alati su lako savladati, a vodiči za podršku vrlo su korisni.

Trebate provesti samo nekoliko sati jedne večeri i vi’Bit ćete spremni objaviti svoje web mjesto na webu prije nego što krenete u krevet. Zvuči dobro, točno?

Besplatna verzija je dobra, ali ako je volite dovoljno, možda biste htjeli razmisliti o nadogradnji. Ovo je ključno za sve koji se prodaju putem Interneta morate je nadograditi da biste otključali Weebly’s značajkama e-trgovine.

Weebly je posebno impresivan kada se prijavite na Pro plan (12 USD mjesečno), koji će vam dati neograničeno spremanje i neka makni reklame. Možeš’ne uživajte u ovim značajkama na Osobnom planu.

SITE123

Velika pomoć u dizajnu

“SITE123 graditelj web stranica je jednostavan za korištenje koji se fokusira na pomaganje u mreži.”

Što volimo# 1

# 2

# 3

Nisu vidljivi oglasi kada prvi put sletite na to mjesto
Sjajna 24/7 pomoć i podrška putem live chat-a
Site123 odabire predložak za vas, što ga čini dobrom opcijom za ne-kreativne oglase
Ono što treba poboljšati# 1

# 2

# 3

Besplatno ime domene završava ‘.mi’, umjesto jačeg ‘.com’
Mala kreativna sloboda
Ograničen izbor predložaka web stranica, koji izgledaju u odnosu na konkurente’

Neposredni nedostatak SITE123 je taj što to ne čini’ne mogu vam dati izbor predložaka. Dakle, za razliku od Wix-a, Weeblya i drugih proizvođača besplatnih web stranica, koji vam omogućuju odabir predloška koji vam se najviše dopada, uz SITE123 možete’Ne birajte između različitih prethodno naseljenih dizajna.

Umjesto toga, odaberete vrstu web stranice koju želite iz 11 različitih kategorija (uključujući portfelj, blog, glazbu i životopis) prije nego što vam se predstavi sa zadanim dizajnom web stranice. Vas’slobodno uredite ovo pomoću platforme’s raznim alatima koji su dovoljno jednostavni za zahvat.

primjer 123 besplatna stranicaKad prvi put sletite na web lokaciju, ne vide se oglasi SITE123 – što predstavlja ogroman plusprimjer 123 besplatni primjer oglasnog mjestaKada počnete pomicati se po web mjestu, pojavljuje se jednostavan banner

SITE123’Besplatni format naziva domene je www.yoursite.site123.me. .Me završnica je manje moćna od .com opcije, ali u suprotnom’prilično razumno.

SITE123 vam brzo pristupa na mreži, pruža pristojnu korisničku podršku putem live chat-a. To je reklo, to’definitivno nije tako svestran ili moderan kao ostali graditelji besplatnih web stranica na ovom popisu.

Ali ako želite jednostavan, bez brige postupak izrade web stranica, onda to’vrijedi isprobati.

WordPress.com

Savršeno za bloganje

“Ova besplatna platforma napravljena za bloganje ima sve značajke koje su vam potrebne za vaš blog, kombinirajući moćne alate s pojednostavljenim dizajnom web stranica.”

Profesionalni WordPress.com# 1

# 2

# 3

Savršeno za bloganje
Najbolji format imena domene bilo kojeg slobodnog plana
Veliki izbor besplatnih predložaka
WordPress.com kontra# 1

# 2

Možda će biti potrebno neko kodiranje – ne baš početničko
Predlošci i dizajni usmjereni su na bloganje


WordPress.com je stvoren za bloganje, i to pokazuje. Opsežne se značajke za bloganje automatski ugrađuju, kao što su analitika, značajka pretraživanja, komentari, kategorije prikaza, arhiviranje i još mnogo toga.

WordPress.com ima svu snagu svog velikog brata WordPress.org, ali s pojednostavljenim dizajnom web stranice za izradu web stranica.

Možda će vam se činiti pomalo škakljivim ako to ne učinite’Nemam mnogo tehničkih znanja. Možete se snaći bez potrebe za kodiranjem, ali vjerojatno ste’Morat ćete znati osnove da biste najbolje iskoristili WordPress.com.

wordpress.com vrh besplatni graditelj web stranica za bloganjeWordPress.com je najbolji dizajner besplatnih web stranica za bloganje, sa svojim moćnim značajkama bloganja i modernim dizajnom.

To se kaže, ako ti’prilično si samouvjeren, ali nemoj’ne želite platiti ni denar za stvaranje svog bloga, onda je WordPress.com najbolji izbor. Besplatna domena WordPress.com također je jedina koja ne sadrži ime graditelja – za donju web lokaciju naziv naše domene bio je www.lucyskitchennightmares.food.blog (hrana.blog automatski se dodjeljuje na temelju ‘Svrha’ postavili ste za svoju web lokaciju).

wordpress.com besplatni oglasi na web mjestuEvo bloga o hrani koji smo stvorili. Prilično je jednostavno, kao što vidite

Međutim, ako niste’t bloger, možda ćete se mučiti da prilagodite svoju web lokaciju po svojoj želji. Tu pada WordPress.com – počinje se osjećati ograničavajući kada pokušate stvoriti bilo što drugo osim bloga sa svojim predlošcima..

Zbog toga ne’ne preporučujem WordPress.com za one kojima je potrebna visoko prilagođena poslovna ili osobna stranica.

upadljivo

Napravljeno za jednostavne web stranice

“Besplatni graditelj jednostavan za korištenje koji stvara jednostavne, elegantne web stranice s jednom stranicom i nudi veliku vrijednost za novac.”

Upečatljivo Pros# 1

# 2

# 3

Suptilno oglašavanje na slobodnom planu
24/7 korisnička podrška od ‘časnici za sreću’ putem live chat-a
Mogućnost prodaje jednog proizvoda po besplatnom planu
Zapanjujuće kontrasti# 1

# 2

# 3

Web lokacije izgrađene na slobodnom planu don’ne uključuje SSL certifikat
Možete stvoriti samo web stranice s jednom stranicom
Ograničena mogućnost uređivanja predložaka, što znači nedostatak kreativne kontrole

upadljivo’Glavna jezgra vam je na Internetu jeftino, jednostavno i brzo. Zbog toga, ne’nemam istu razinu kreativne kontrole kao neki od intuitivnijih graditelja web stranica, poput Wixa.

Izvrsno izrađuje web stranice s jednom stranicom s unaprijed oblikovanim dizajnom po vašem izboru. Za razliku od mnogih drugih graditelja besplatnih web stranica, predložak možete mijenjati onoliko puta koliko želite kad web stranica postane aktivna.

nevjerojatno besplatan primjer web mjestaNisu vidljivi oglasi kada prvi put sletite na besplatno web-mjesto Strikingly, a predloške su prilično elegantnenevjerojatno besplatan primjer oglasa na web mjestuDok se malo pomičete po stranici, ovaj se maleni oglas pojavljuje na dnu zaslona

S upečatljivo’S besplatnim planom, možete stvoriti koliko god besplatnih web stranica želite. Vas’Dobit ćete i mjesečnu propusnost od 5 GB, korisničku podršku 24 sata dnevno i mogućnost prodaje jednog proizvoda po web mjestu putem funkcije Simple Store.

upadljivo’oglašavanje je zasigurno najsuptilniji od svih graditelja do sada, a format naziva domene – www.yoursite.strikingly.com – posebno je pristojan. Na primjer, za ovu web lokaciju naziv naše domene bio je www.lucyssupersidehustle.strikingly.com.

Nedostatak je, međutim, u tome što – za razliku od svih građevinara gore navedenih – upadljivo’slobodan plan ne’ne uključuje SSL certifikat. To znači da će vaša web lokacija biti označena kao ‘Nije sigurno’ svima koji ga pokušaju posjetiti – nije dobro!

Iz tog razloga mi’d predlažem da se očara’slobodnog plana, potom nadogradnju na ‘ograničen’ plaćeni plan za samo 8 dolara mjesečno nakon što jednom’ponovno si sretan. Vas’Dobit ćete prilagođenu domenu, do 50 GB propusne širine mjesečno i mogućnost prodaje do pet proizvoda na vašoj web lokaciji, što čini vrlo dobru vrijednost za novac..

Jimdo

Dobro ‘Pre-trgovina’ Opcija

“Jimdo dobar je izbor besplatnog graditelja web stranica ako želite uspostaviti internetsku trgovinu i prodati putem vaše web stranice kasnije.”

Što volimo# 1

# 2

# 3

Lijepa estetika
Najmanji trošak za uklanjanje oglasa sa vaše web lokacije
Nema Jimdo natpisa ili skočnih prozora, samo bilješka u podnožju
Ono što treba poboljšati# 1

# 2

Teško je koristiti funkciju povlačenja i ispuštanja
Nedostaje dizajn i kreativna kontrola

Tim koji stoji iza Jimda veoma strastveno pomaže vam u izradi besplatne web stranice, a stvari se jednostavno drže tako da možete uskočiti pravo. To može biti jako korisno ako’novi ste u svijetu izgradnje web stranica.

Ako ti’isprobao sam Wix i Weebly, ali ti’Pronaći ću da Jimdu malo nedostaje u usporedbi. Izbor predložaka je također mnogo ograničen.

Zahtevi na početku znače da možete vrlo brzo uspostaviti web mjesto i izbjeći problem da vam bude preopterećen izborom. Ne postoje ni banner ili pop-up Jimdo oglasi s besplatnim planom, samo sitna nota u podnožju.

primjer besplatnog web mjesta jimdoOvdje’primjer je jednostavne web stranice koju smo stvorili pomoću Jimdaprimjer besplatnog jimova oglasaSitna nota u podnožju jedini je poklon koji ste vi’ne koristite plaćeni plan

Format naziva domene prilično je standardni: www.your-site.jimdosite.com. Na primjer, za ovu web lokaciju bila je www.lucy-bakes.jimdosite.com.

Sve u svemu, mi’d preporučam Jimdo ako vam je potrebna brza i jednostavna web stranica za pozadinu internetske Facebook trgovine ili sličnog. To’vrlo je lako (i prilično jeftino) nadograditi svoj plan kako biste omogućili e-trgovinu putem same web stranice, ako to odlučite kasnije nakon dolje.

IM Stvoritelj

Izvrsno za tvrtke s bijelim oznakama

“Ako ti’Želite li stvoriti privlačnu besplatnu web stranicu s puno slika, tada bi IM Creator mogao biti za vas.”

Što volimo# 1

# 2

# 3

Predlošci koji privlače pažnju
Studenti, umjetnici i nevladine organizacije mogu se prijaviti za besplatno korištenje besplatne teme bez oglasa
Dobar raspon osnovnih značajki
Ono što treba poboljšati# 1

# 2

Velike reklame na besplatnom planu (dostupne svima drugima) i nezgrapno ime domene
Nema značajka e-trgovine

Kreator IM-a usredotočio se na pomaganje u izradi besplatne web stranice BRZO (i mislim brzo!).

Studenti, umjetnici, nevladine organizacije i dobrotvorne organizacije mogu se prijaviti za besplatno korištenje vrhunskog softvera IM Creator ispunjavanjem ovog obrasca. Tim za obogaćivanje zajednice tada će pregledati vašu prijavu, obično u roku od 72 sata. Ukoliko se odobri, licenca će se tada dodati prvoj web stranici koju objavite i bit će bez oglasa. Vas’Također ćete moći povezati svoje ime domene.

Predlošci su unaprijed popunjeni sadržajem koji možete brzo prebaciti sa vlastitim u ‘povuci i spusti’ urednik. To vam štedi posao da nešto morate izraditi ili dizajnirati ispočetka.

najbolji besplatni softver za web lokaciju im kreatoraIM Stvoritelj’Jednostavne predloške olakšavaju samostalno isključivanje demo sadržaja, štedeći vam vrijeme i trud!

Ako ti’kao student, umjetnik ili nevladina organizacija, IM Creator nudi velikodušan način besplatnog pristupa premium značajkama, što ga čini odličnim izborom. Ako ne, možda biste mogli bolje pogledati građevine istaknute na ovom popisu.

Webnode

Brzo i jednostavno postavljanje

“Webnode je popularan izbor besplatnih proizvođača web stranica s više od 30 milijuna korisnika oko svijeta.”

Što volimo# 1

# 2

# 3

Brzo se povežite na internet – može trajati samo 5 minuta!
Nema oglasnih traka ili pop-up oglasa, a samo bilješka u podnožju
Gotovo da nema krivulje učenja
Ono što treba poboljšati# 1

# 2

Nedostatak kreativne slobode
Nije baš fleksibilan dizajn predloška

To’stvarno se lako postavljaju s Webnodeom. Cijeli postupak izrade web stranica mogao bi biti obavljen za otprilike pet minuta – sada to’brzo!

Webnode’Editor je vrlo jednostavan za korištenje, ali puno manje fleksibilan od ostalih proizvođača besplatnih web stranica poput Weeblya ili Wixa. To’gotovo je uređaj za povlačenje i ispustanje, ali ne sasvim.

Možete pomicati elemente okolo, ali oni će biti u skladu s unaprijed određenim dizajnom. Na primjer, ako premjestite sliku sa sredine stranice udesno, dizajn stranice promijenit će se da bi se tome prilagodio, umjesto da vam jednostavno prepusti sliku na kojoj želite. Zaslužuje se doista jednostavnim, minimalističkim stranicama:

webbode primjer web mjestaModeran i minimalistički dizajn čini Webnode odličnom opcijom za web mjesto događaja, poput vjenčanja ili zabavePrimjer oglasa za web stranice s podnožjem footer-aPotpuni natpis podnožja dobro se uklapa u web mjesto’s estetskim

Webnode je pristojan izbor besplatnih graditelja web stranica ako možete’ne posvećujem puno vremena radu na dizajnu predložaka ili želite graditelja s gotovo nultom krivuljom učenja – ali to ograničava vaš kreativni potencijal u usporedbi s drugim graditeljima na našoj listi.

Webnode je definitivno usmjeren prema ‘događaj’ web stranice, poput zabava ili vjenčanja. Možemo vidjeti žalbu, a na kraju nam se svidio izgled web stranice koju smo stvorili.

Mozello

Stvorite jednostavne višejezične web lokacije

“Mozello je osnovni graditelj web stranica, jednostavan za korištenje, koji vam omogućuje stvaranje višejezičnih web mjesta potpuno besplatno.”

Što volimo# 1

# 2

# 3

Besplatno izrađujte višejezične stranice
E-trgovina je omogućena na besplatnom planu
Najfinija reklama bilo kojeg besplatnog graditelja web stranica
Ono što treba poboljšati# 1

# 2

# 3

Vrlo ograničen urednik
Nema SSL sigurnosti
Nedostatak fleksibilnosti i prilagodbe

Mozello je jednostavan za korištenje i osnovni graditelj web stranica. Ima jednostavne značajke kao što su alati za bloganje, pa čak i funkcije e-trgovine. Po slobodnom planu možete postaviti internetsku trgovinu i prodati do 10 proizvoda.

Jedna od najboljih stvari o Mozello je da možete stvoriti višejezične web stranice besplatno. To znači da možete dosegnuti širu publiku tako što ćete svoj sadržaj učiniti dostupnim na drugim jezicima. Ovo je rijetka značajka koja se može uključiti u slobodni plan, pa Mozello definitivno zaslužuje ovaj vik.

primjer slobodne stranice za mozelloMogućnost izrade verzija vaših stranica na različitim jezicima vrlo je velikodušna za besplatan plan. Pogledajte kako mi’dodali su francuske i španjolske mogućnosti za ovu početnu stranicu?primjer besplatne web stranice za mozelloMozello’Oglašavanje besplatnog plana suptilno je – samo mala tekstualna zabilješka u podnožju

Format naziva domene je www.your-business.mozello.com. Za ovu web lokaciju naša je www.lucys-architects.mozello.com.

S ovim se značajkama možda pitate zašto Mozello nije’t viši na popisu najboljih besplatnih graditelja web stranica. Glavni nedostatak Mozella je njegov ograničeni urednik’Jednostavan je i za početnike, ali ta se jednostavnost očituje u njegovim značajkama i fleksibilnosti.

Mozello također ne’ne uključuje SSL sigurnost kao što to čine ostali graditelji. Ovo je enkripcija koja omogućuje korisnicima i tražilicama da znaju da je vaša web lokacija sigurna i pouzdana. To’Zapravo je važno imati ako želite da vaša web stranica bude sigurna za posjetitelje i da je trebate shvatiti ozbiljno na mreži.

SimpleSite

Odličan mobilni urednik

SimpleSite je jedna od najstarijih platformi okolo i omogućuje vam lako uređivanje web lokacije sa mobilnog uređaja.

Što volimo# 1

# 2

# 3

Vrlo jednostavan za upotrebu
Velikodušni besplatni plan
Podržava mobilno prijateljsko uređivanje unutar preglednika za mobilne uređaje
Ono što treba poboljšati# 1

# 2

# 3

# 4

Nema SSL certifikata
Nema pristupa integracijama trećih strana
Ograničena korisnička podrška
Zastarjeli urednik

SimpleSite je užitak za mobilne uređaje. Ima zaista impresivan specijalizam – pruža vam mogućnost izrade web stranica u istoj mjeri kao na radnoj površini, ali s vašeg mobilnog uređaja.

To ga čini idealnim za zaposlene korisnike koji su uvijek u pokretu.

primjer besplatnog web mjestaSimpleSite dizajniran je prije svega za one koji žele promovirati samoposlugu, tako da možete vidjeti kako fleksibilnost koju pruža njegov mobilni uređivač može pomoći

To’osmišljen je prije svega za nekoga tko želi promovirati samoposluživanje, tako da možete vidjeti kako fleksibilnost koju pruža njegov mobilni uređivač može pomoći. Tamo’samo jedna mala ‘ljepljiv’ oglasa, i opet, pristojna struktura imena domene: www.yoursite.simplesite.com (ili u našem slučaju www.lucycarneydaycare.simplesite.com).

Međutim, postoje i neki veliki nedostaci. Nisi’zapravo ne mogu izmijeniti mobilnu verziju svoje web stranice kada vi’radite sa radne površine, dok SimpleSite’Planovi premija u cjelini su relativno skupi u usporedbi s drugim graditeljima web stranica ako želite pristupiti više značajki. Iako ima besplatan plan, opcije premija kreću se od 9,99 do 28,95 dolara mjesečno.

I kao kod Strikingly i Mozello, SimpleSite’slobodan plan ne’Ne uključuje SSL certifikat, a ostavljanje web mjesta izloženo – veliki je nedostatak u našim očima.

Sve u svemu, SimpleSite može nekome odgovarati neprestano u pokretu ili bez pristupa računalu ili prijenosnom računalu – ali u konačnici i to’s posljednjeg mjesta s razlogom.

Vrijedi li nadogradnja na plaćeni plan?

Kao ti’Vidjeli smo, dok su neki graditelji besplatnih web stranica prilično velikodušni, uglavnom su prilično ograničavajući.

Izrada an u redu web stranica možda nije besplatna, ali kreirate Sjajno može biti super jeftino. Vaša web stranica vrijedi uložiti vrijeme i novac kako bi ona bila točno onakva kako želite.

Iako se razlikuje ovisno o individualnom graditelju web mjesta koje ste napravili’Ako gledate, postoji mnoštvo sjajnih značajki koje možete otključati na gotovo bilo kojem plaćenom planu. Glavne uključuju:

Makni reklame

Na besplatnim planovima Vaš web graditelj će se oglašavati na vašoj web lokaciji. Bilo da se radi o suptilnom natpisu ili neugodnom skočnom prozoru, to vam može uništiti profesionalnu sliku’promovirate vlastiti brend ili vodite tvrtku.

Na plaćenim planovima, kao što je Wix’S kombiniranim planom, ovi se oglasi uklanjaju, ostavljajući na vašoj web lokaciji nikakve probleme. To je slično korištenju besplatne verzije Spotifyja u usporedbi s Premium računom – glazbu i dalje možete slušati na obje strane, ali na slobodnom planu’ponovno prekinuti s oglasima!

Povežite prilagođenu domenu

Na besplatnom planu adresa vaše web stranice izgledat će ovako: https://mysite.strikingly.com ili https://joebloggs.wixsite.com/mysite. Te web adrese mogu biti dugačke, zbunjujuće i teško ih je pronaći’ste posjetitelj koji traži vaše web mjesto na mreži.

Prilagođena domena omogućava vam da odaberete personaliziraniju adresu, poput www.mysite.com, što je puno bolje za promociju marke i pronalaženje od strane potencijalnih posjetitelja vaše web stranice! Čak i ako kupite novu domenu za svoju web lokaciju ili već posjedujete onu koju želite prenijeti, morat ćete biti na plaćenom planu za stvarno povezivanje i korištenje kao adrese za vaše web mjesto. Obično možete kupiti i povezati svoju prilagođenu domenu na najjeftinijoj dostupnoj nadogradnji, kao što je Weebly’a ‘Spojiti’ plan, pa tako’s pristupačna opcija.

Postavljanje internetske trgovine & Prihvatite plaćanja

Na nekim graditeljima poput SITE123 i Striquely, možete stvoriti internetsku trgovinu na besplatnom planu i prodati jedan ili dva predmeta, ali da biste ih prodali, morate ih nadograditi. Na nekima možete stvoriti trgovinu, ali morate biti na plaćenom planu da zapravo prihvaćate plaćanja putem vaše web stranice (kao što je Wix). Ostali su pobijedili’Neću vam dopustiti da uopće stvorite trgovinu, osim ako ne’plaćate, kao što je Weebly.

Tako varira, ali jedno ostaje isto: da biste imali uspješnu i skalabilnu internetsku trgovinu, prije ili kasnije morat ćete nadograditi na plaćeni plan. Jednom kad ti’ponovo na plaćenom planu možete otključati značajke poput povezivanja različitih vrsta plaćanja (na primjer PayPal, kreditne / debitne kartice itd.), riješiti se naknada za transakcije, pratiti i upravljati oglasnim prostorom i još mnogo toga!

Dobijte povećanu (ili čak neograničenu) pohranu i propusnost

Uobičajeno je da za vaše prostore za pohranu i širinu pojasa ograničavaju slobodni planovi. Količina koju dobivate često raste kako se kreće s razinama cijena, što vam omogućuje da vlastitim tempom povećavate i povećavate web mjesto. Mnogo graditelja web stranica poput Wixa dat će vam neograničenu propusnost i do neograničenog prostora za pohranu također!

Napredni marketinški alati

Marketing je ogroman dio promocije vaše web stranice – bilo da je riječ’imaš svoj portfelj, marku ili tvrtku, želiš da te ljudi pronađu! Dok besplatni planovi često imaju osnovne alate za marketing ili biltene, ako imate’Ako plaćate tada, imat ćete pristup mnogo naprednijim marketinškim alatima kao što su kampanje e-pošte i bolja analiza mjesta i statistika. Na taj način možete posjetiti svoje posjetitelje, a zatim pratiti koliko su uspješne vaše kampanje pomogle u širenju riječi!

Upravo iz ovih karakteristika to’lako je vidjeti kako to’vrijedi nadograditi kako biste otključali najbolje za svoju web stranicu. Dobra vijest je da je pobijedila’koštat će te ruku i nogu! Većina osnovnih planova kreće se od oko 5 USD mjesečno. Prelazak s besplatnog na osnovni plan zaista je pristupačan način rasta vaše web lokacije i dodavanje ovih sjajnih značajki za maksimiziranje vaše mrežne prisutnosti. I ako ti’Ako ste spremni za nadogradnju izvan osnovnog plana, vaše nove značajke vratit će vam se desetostruko. Na primjer, Weebly’s Pro plan dolazi s računalom otpreme kako bi se poboljšalo iskustvo kupovine, a njegov Poslovni plan omogućuje vam automatizaciju “napuštena kolica” e-poruke koje vraćaju kupce u blagajnu.

Najbolji besplatni graditelji web stranica: zaključak

Mi’vodio sam vas kroz prednosti i nedostatke 10 besplatnih graditelja web stranica, kao i prednosti nadogradnje na plaćeni plan kada je to moguće. Vas’sada ste opremljeni svime što vam je potrebno da odaberete alat za izradu web stranica i da digitalnu olovku stavite na digitalni papir.

pustiti’ima brzo preispitivanje…

10 najboljih graditelja besplatnih web stranica su:

 1. Wix – Najbolji svestrani graditelj web stranica.
 2. Weebly – Idealno za mala poduzeća.
 3. SITE123 – Velika pomoć u dizajnu.
 4. WordPress.com – Savršeno za bloganje.
 5. upadljivo – Napravljeno za jednostavne web stranice.
 6. Jimdo – Mali graditelj internetske trgovine.
 7. IM Stvoritelj – Odlično za tvrtke s bijelim oznakama.
 8. Webnode – Brzo i jednostavno postavljanje.
 9. Mozello – Stvorite jednostavne višejezične web stranice.
 10. SimpleSite – Veliki mobilni urednik.

Naš popis 10 najboljih proizvođača besplatnih web stranica smatra Wix kao najbolji sveukupni graditelj, s mnoštvom besplatnih funkcija. Weebly je idealan za mala poduzeća, dok je WordPress.com savršen za bloganje.

Sjetite se samo da besplatni graditelji web stranica gotovo uvijek ograničavaju značajke i funkcije koje su vam dostupne – možda ćete sad biti u redu s tim, ali moglo bi se pokazati izuzetno frustrirajućim daljnjim putem.

Gotovo uvijek preporučujemo pretplatu na premium plan.

Smatrajte to investicijom. Plaćate malo više unaprijed i iskoristite pogodnosti tijekom dužeg vremenskog razdoblja. Osim toga’s investicija koja košta toliko koliko i veliki latte ili fast burger svakog mjeseca!

Ipak, ako niste’t u potpunosti uvjeren da onda plaćate mjesečnu naknadu za premijski račun preporučujemo korištenje besplatnih suđenja za izradu web stranica.

Upotreba ovih ispitivanja izvrstan je način testiranja različitih stvaralaca web stranica i pronalaženja koji vam najviše odgovara – i to možete učiniti bez da vas košta!

Pitanja i odgovori

Daljnje informacije

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me