10 najboljih besplatnih pružatelja usluga SSL hostinga: zaštita bez oznake cijene

predstavljena slika najboljih besplatnih pružatelja usluga ssl hostingaOvaj članak ima moć zaštite vaše web lokacije od hakera. Ispod smo’Upoznaćemo vas sa najboljim hosting pružateljima koji uključuju svoje besplatne SSL sigurnost u svoje hosting planove.


SSL (Secure Sockets Layer) kriptira informacije koje se prenose putem vaše web stranice. To zadržava vašeg posjetitelja’privatne podatke, poput njihovih podataka o plaćanju, sigurno i sigurno. SSL certifikati razlikuju se o razini sigurnosti i cijeni, a kreću se od 19,99 do 269,99 dolara godišnje.

Ali nemoj’uvijek morate platiti za vaš SSL certifikat. Zato jer oni’što je tako važno, većina pružatelja usluga besplatno ih baca u svoje planove! Ali s toliko mnogo njih koji nude bonus besplatne SSL sigurnosti, kako se odlučite odlučiti?

Nisu svi pružatelji usluga hostinga bili jednaki, zbog čega smo povukli čarape, obukli rukavice i izvukli povećale kako bismo pronašli najbolje pružatelje usluga. Nakon sati istraživanja, kreirali smo ovaj popis vrhunskih besplatnih SSL hosting hostinga.

Contents

10 najboljih besplatnih pružatelja usluga SSL hostinga

 1. Bluehost Najbolji sveukupni pružatelj usluga hostinga.
 2. Hostgator – Najbolje za produženje rada.
 3. U pokretu – Najbolje za dijeljenje i VPS hosting.
 4. A2 hosting – Najbolje za hosting u oblaku.
 5. SiteGround – Najbolje za pouzdanost.
 6. GoDaddy Hosting – Najbolje za dodatne značajke.
 7. iPage – Najbolje za jeftine planove, ali na štetu brzine.
 8. DreamHost – Najbolje za skladišni prostor.
 9. WPEngine – Najbolje za pomoć i podršku.
 10. Hostpapa – Najbolji za ublažavanje skupih troškova obnove.

Ovaj će članak obasjati svjetlo svakog od tih pružatelja usluga, dati vam detalje o njihovim planovima i cijenama i, naravno, dati nekoliko sočnih savjeta o SSL sigurnosti koju oni’imam ponudu. Na kraju ovog članka pobijedili ste’ne smijete sumnjati koji je najbolji za vaše hosting i sigurnosne potrebe.

To’s velikim širim svijetom, i tamo’opasnost na svakom koraku. Tamo’nema vremena za gubljenje – pustiti’pronađite savršenog besplatnog SSL hosting hostinga za vašu web lokaciju zaštićenom!

Najbolji besplatni davatelji SSL hostinga

SSL certifikati su apsolutno neophodni za pokretanje uspješne web stranice. To već znate – ali što to točno čine, čini ih toliko važnima?

SSL sigurnost postavlja sigurnu vezu između vaše web stranice’s poslužiteljem i njegovim preglednicima, kriptirajući sve podatke koji se šalju između njih dvojice. Da’kako se prijave, transakcije i prijenosi podataka čuvaju od hakera ili kršenja.

Posjetitelji i tražilice ostat će daleko od vaše web stranice ako to ne učine’ne vidim “HTTPS”, ili mali lokot koji se pojavljuje u kutu trake za pretraživanje kada je web lokacija osigurana SSL zaštitom.

adresa web stranice sslPosjetitelji mogu jasno vidjeti kada je web lokacija šifrirana SSL zaštitom simbolom lokota i “HTTPS” dio adrese URL-a.

Vas’Imat ćete problema s rangiranjem ili stjecanjem povjerenja bez njega – zbog čega davatelji usluga hostinga pojačavaju i uključuju besplatne SSL certifikate u svoje planove hostinga.

Najbolji besplatni SSL hosting hosting: Usporedba

Jamstvo za povraćaj ProviderSupportDisk SpaceUptimeMoney * Najjeftinija cijenaBluehostHostgatorU pokretuA2 hostingSiteGroundGoDaddyiPageDreamHostWPEngineHostpapa
24/750 GB – Neograničeno99,98%30 dana$ 2,75
24/7

Neograničen

99,99%

45 dana$ 2,75
24/7Neograničen99,97%90 dana$ 6,39
24/7Neograničen99,95%Bilo kada$ 3,92
24/710GB – 960GB99,98%30 dana$; 3,95
24/7100 GB – Neograničeno99,97%Ne$ 4,99
24/7Neograničen99,94%30 dana$ 1,99
Centar za pomoć i ulaznice50 GB – Neograničeno99,95%97 dana$ 2.59
24/710 GB – 1TB99,95%60 dana$ 35
Live chat i telefon100 GB – Neograničeno99,97%30 dana$; 3,95

* Ovo pokazuje standardni vremenski period – može varirati ovisno o vrsti hostinga koju odaberete.

# 1. Bluehost

Najbolji sveukupni pružatelj usluga hostinga

Za i protiv Bluehosta

Za i protiv
 • Besplatna domena uključena u godišnje planove
 • Broj jedan koji je WordPress preporučio
 • Dodaci na odjavi mogu povećati cijenu ako ne’poništite ih

Bluehost moći preko 2 milijuna web stranica širom svijeta, i pruža najbolju višestruku uslugu. Posebno sjaji na svom WordPress hostingu. Zapravo, to’s brojnim jednim preporučenim pružateljem usluga hostinga od strane samog WordPressa!

WordPress plan ili ne, Bluehost se ističe izvrsnom korisničkom podrškom, produženim radom i vrijednošću za novac.

Sigurnost je jedan od najvažnijih aspekata bilo koje vrste hostinga’ne iznenađuje Bluehost pojačava vrijeme na ovom području. Jedan od načina da se to postigne je pružanje besplatnog SSL certifikata za sve njegove planove hostinga.

Vaš besplatni SSL certifikat pokreće Let’s Šifrirajte, automatizirano tijelo za certifikate. pustiti’s Encrypt bi trebao instalirati i aktivirati vaš certifikat u vaše ime, tako da ne’Ne treba se znojiti nad bilo kakvim tehnièkim stvarima. Više o tome kasnije!

Za web mjesta WordPress jednostavno se prijavite na svoju upravljačku ploču i kliknite “započnite” pod WordPress Free SSL, a zatim kliknite instaliraj da biste započeli. Detaljne upute možete pronaći u Bluehostu’s Centar za pomoć.

Novi kupci mogu dobiti zajednički hosting od samo 2,95 USD mjesečno uz Bluehost (obično 7,99 USD)

Pa što ćete dobiti s osnovnim planom 2,95 USD mjesečno?

 • Besplatna domena web stranice & SSL certifikat
 • Neprilagođena širina pojasa & 50 GB prostora za pohranu
 • 24/7 podrška putem telefona & live chat

Sve od Bluehosta’s hosting planovi dolaze s 30-dnevna garancija povrata novca, pa ako i ti’niste u potpunosti zadovoljni uslugom koju primate’Dobit ćemo puni povrat.

Za mala i rastuća poduzeća, mi’d preporučujem Plus ili Choice Plus WordPress planove, oba počevši od samo 5,45 USD / mjesečno za nove kupce. Ti planovi uključuju nesmjereno spremanje podataka, besplatnu domenu i automatska ažuriranja programa WordPress uz vašu besplatnu SSL sigurnost.

web hosting hosting bluehost sslBluehost pruža SSL sigurnost za sve svoje planove hostinga i vrhunski je WordPress usluga.

# 2. Hostgator

Najbolje za Uptime

Za i protiv HostGator-a

Za i protiv
 • Najbolji namjenski hosting usluga
 • Najveće produženje rada na tržištu – 99,99%
 • Nije najjeftiniji dobavljač na tržištu

HostGator je popularan i moćan pružatelj usluga hostinga koji je u našem istraživanju za namjenski hosting postigao najviše ocjene. Sadrži i najbolje produženje rada na tržištu od 99,99%!

Nudi besplatne SSL certifikate za sve svoje planove hostinga, tako da bez obzira koju vrstu hostinga odaberete, vi’I dalje ću imati koristi. SSL certifikat automatski se obnavlja, tako da vaša web stranica nikada ne bi trebala biti bez sigurnosti.

Bilo da odaberete najjeftiniji zajednički hosting ili najnapredniji namjenski hosting, vi’Primit ćete istu razinu SSL sigurnosti koja je uključena u vaš plan. To nudi neograničenu zaštitu domena i poddomena, a prepoznaju ih svi glavni preglednici.

Ako želite dodatne značajke ili moćniju sigurnost, onda imate mogućnost kupnje naprednijeg SSL certifikata. Možete nadograditi na bilo što od sljedećeg:

 • Pozitivan SSL za 19,99 USD godišnje
 • SSL s više domena za 79,99 USD godišnje
 • Proširena validacija (EV) SSL za 269,99 USD godišnje

Iako ove značajke imaju naprednije značajke, poput TrustLogo Web Seal ili zelene adresne trake, za većinu web lokacija besplatni SSL certifikat trebao bi biti i više nego u redu..

HostGator je najbolji hosting usluga za namjenski hosting – kao i besplatni SSL certifikat, dobivate 8 GB RAM-a, nesmjerni propusni opseg, 1TB HDD pohranu, potpuni korijenski pristup i još mnogo toga. Što’s više, to’s upravo na najjeftinijem 119 USD mjesečno planu poslužitelja vrijednosti. Pa iako ovo možda i nije najjeftiniji plan, uistinu dobivate ono za što platite!

sigurnost hostgator sslHostGator pruža svim svojim korisnicima besplatni SSL certifikat, bez obzira koji plan odabrali.

# 3. U pokretu

Najbolje za Dijeljeno i VPS hosting

Za i protiv InMotion-a

Za i protiv
 • Najbolji pružatelj usluga za dijeljeni i VPS hosting
 • 90 dana garancije povrata novca
 • Planovi hostinga više cijene nego neki konkurenti

InMotion je u našem istraživanju nadmašio konkurente kada je riječ o zajedničkom hostingu i VPS hostingu – postoji’Ne možete biti bolji pružatelj usluga za ove vrste hostinga!

Što je glazuru zaista stavilo na InMotion’s torta je činjenica da nudi besplatne SSL certifikate na gotovo svim svojim hosting planovima. Izvanredan je neuspješni VPS hosting u oblaku koji je stvarno namijenjen IT timovima i koderima.

Za sve ostale planove jednostavno morate otići u svoje postavke i uključiti svoj SSL certifikat. Hej presto – vaša je web stranica kodirana!

Postoje malo drugačija pravila za SSL sigurnost ovisno o tome koji plan planirate’ponovno – na primjer, na zajedničkom planu jednostavno dobivate uključen privatni SSL. Na upravljanom VPS planu imate nešto pomalo navijačko – na upravljačkoj ploči možete besplatno instalirati AutoSSL.

AutoSSL olakšava upravljanje web stranicom’sigurnost, automatskim obnavljanjem vašeg besplatnog SSL certifikata. Također skenira sve web stranice na vašem poslužitelju i instalira SSL certifikate za sve nezaštićene aktivne domene.

Da’prilično je zgodan!

Uz ovaj besplatni SSL, InMotion’s VPS planovi uključuju i do 260 GB prostora za pohranu, besplatne sigurnosne kopije i propusnost do 6TB. Cijene se kreću od 27,99 $ do 64,99 USD mjesečno preko svoja tri plana VPS.

inmotion dijeli planove free ssl InMotion je najbolji hosting usluga na tržištu, a uključuje besplatne SSL certifikate čak i na svojim najjeftinijim hosting hosting planovima.

# 4. A2 hosting

Najbolje za Cloud hosting

A2 Hosting prednosti i nedostaci

Za i protiv
 • Jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku
 • Izvrsna usluga kupcima
 • Nema besplatne domene
 • Prosječno produženje rada na 99,95%

A2 hosting je također udružio Let’s Šifrirajte da biste korisnicima omogućili besplatne, automatizirane SSL certifikate. To vam olakšava život, jer znači da ne’ne morate sami raditi instalaciju ili konfiguriranje vašeg certifikata.

A ako vam se malo zaglavi u upravljanju SSL sigurnošću, vi’Ja ću biti u dobrim rukama – A2 hosting je u našem istraživanju postigao impresivne rezultate zbog korisničke usluge. Dakle, ako ikada naiđete na probleme, možete računati na brz i koristan odgovor.

Ako želite dodati dodatne značajke, možete kupiti jedno od četiri rješenja koja A2 hosting nudi uz besplatni Let’s Šifriraj potvrdu. Možete birati između:

 • SSL s jednim web mjestom od 49,95 USD godišnje – osnovna zaštita
 • Premium SSL od 99,95 USD godišnje – mogućnosti za poslovne stranice
 • Wildcard SSL od 149,95 USD godišnje – jedan certifikat štiti neograničene poddomene
 • Napredni SSL od 199 USD godišnje – značajke za web lokacije e-trgovine

Kupujete ih putem A2 hostinga kako bi stvari bile jednostavne i sigurne, ali ovo je posve neobvezno. Možete se držati besplatnog certifikata koji je uključen u vaš plan – vaš izbor ovisit će o vašim specifičnim potrebama.

A2 hosting obećava brzinu i pouzdanost, čak i na najosnovnijem planu zajedničkog hostinga. Iz 3,92 USD mjesečno, dobivate neograničen prostor za pohranu, besplatan prijenos web mjesta, jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku i još mnogo toga!

a2 hosting besplatno i premium sslA2 hosting pruža vam više opcija za SSL sigurnost, od besplatnih certifikata do premium opcija.

# 5. SiteGround

Najbolje za pouzdanost

Prednosti i nedostaci SiteGround

Za i protiv
 • Preporučuje WordPress
 • Nije najjeftiniji hosting na tržištu

Možete računati na SiteGround – ispalo je kao najpouzdaniji pružatelj usluga hostinga u našem istraživanju.

SiteGround pruža Let’s Besplatno šifrirajte SSL certifikate sa svim svojim planovima, a također nudi Premium Wildcard i Premium SSL certifikate kao neobavezno plaćene dodatke. Vaš će besplatni certifikat biti automatski primijenjen na vaše domene i automatski obnovljen, štedeći vam vrijeme.

Premium Wildcard certifikat dizajniran je za web stranice srednje veličine, dolazi s besplatnom instalacijom i troškovima 90 dolara godišnje kroz SiteGround. Ako ti’ponovno velika poslovna stranica, možda biste je poželjeli Premium SSL, što dolazi s produženom validacijom i troškovima 499 dolara godišnje.

značajke certifikata ssl siteground sitegroundaSiteGround automatski uključuje besplatni SSL certifikat, ali možete odabrati dodavanje plaćenog SSL-a ako su vam potrebne dodatne značajke.

Možete izdati što više besplatnih Let’s Šifrirajte certifikate prema potrebi, bez obzira na to koji ih planirate’ponovo – sve dok imate račun SiteGround, vi’ponovno sve skupa!

U našem istraživanju SiteGround je dobio najviše bodova za svoje posvećeno hosting. Ima tri namjenska hosting plana, u rasponu od 269 do 729 dolara mjesečno. Ovim se u potpunosti upravlja i dolaze s nizom značajki, uključujući propusnost od 10TB.

SiteGround je također službeno preporučeno od strane WordPress-a zbog instaliranja jednim klikom i upravljanih ažuriranja dostupnih korisnicima WordPressa.

značajke zajedničkog hostinga na siteuSiteGround’S zajedničkim hosting planovima dolazi i besplatni SSL kao dio njihovih bitnih značajki.

# 6. GoDaddy Hosting

Najbolje za dodatne značajke

Za i protiv GoDaddy-a

Za i protiv
 • Lako kupiti SSL kao dodatnu značajku
 • Besplatne sigurnosne kopije na većini planova
 • SSL certifikati nisu dostupni za sve planove
 • Nema garancije povrata novca na većini planova

GoDaddy isn’Ne najnapredniji pružatelj usluga hostinga, ali on ima koristi nudeći niz dodatnih usluga uz svoje hosting. Možete upravljati svojim domenama, marketingom, zaštitom, e-poštom i još mnogo toga, sve iz udobnosti jednog mjesta!

GoDaddy nudi SSL certifikate, ali to’nije baš velikodušan kao njegovi konkurenti.

Na zajedničkim planovima hostinga, dva najjeftinija plana ne pružaju besplatnu SSL sigurnost. Ultimate plan nudi vam besplatni SSL certifikat za vašu prvu godinu, nakon čega će se obnoviti u 79,99 USD godišnje.

Samo najskuplji Maximum plan uključuje besplatni SSL certifikat na puni rok vašeg plana.

WordPress hosting planovi funkcionišu na isti način: dva najjeftinija plana ne nude sigurnost SSL-a, Ultimate plan nudi jedan za vašu prvu godinu, a najskuplji Pro 5+ plan daje vam onoliko dugo koliko ostajete na tom planu.

Na sve GoDaddy’s posvećenim i VPS hosting planovima, dobivate besplatni SSL certifikat za prvu godinu. Nakon toga ti’Plaćate punu cijenu certifikata na vrhu vašeg hosting plana.

godaddy ssl kupnjaGoDaddy ne’ne možete besplatno osigurati SSL sigurnost na svim svojim planovima hostinga, ali to čini i jednostavnom kupnjom kao dodatnom značajkom.

# 7. iPage

Najbolje po povoljnim cijenama, ali uz veliku brzinu

iPage prednosti i nedostaci

Za i protiv
 • Jeftine cijene
 • Velika vrijednost za novac
 • Slabi produženi rad od 99,94%
 • Slabe brzine poslužitelja

iPage se može pohvaliti nekim najjeftinijim cijenama na tržištu. Sa svojim “sve-u-jednom” dijeljenje hosting plana cijene samo 1,99 dolara mjesečno, to’s vrlo džep-hosting hosting usluga!

Ovaj zajednički plan hostinga uključuje besplatni SSL certifikat. To je prilično osnovno i pobijedilo’ne zaštitite više poddomena kao i drugi davatelji usluga, ali to će i dalje obaviti posao. Imate i vi tri vrhunska SSL certifikata za odabir ako želite višu razinu sigurnosti.

ipage ssl planovaiPage nudi besplatni SSL certifikat po svim svojim planovima, ali nudi i tri premium certifikata s dodatnim značajkama.

Svi iPage hosting planovi uključuju ovaj osnovni besplatni SSL certifikat, tako to’ovisi o vama ako želite dodatno platiti za one naprednije značajke – u svakom slučaju, možete spavati čvrsto znajući da je vaša web lokacija sigurna.

ipage dijeli hosting ssliPage’s all-in-one plan hostinga kombinira jeftine cijene s mnoštvom značajki, uključujući besplatni SSL certifikat.

# 8. DreamHost

Najbolje za skladišni prostor

Za i protiv DreamHost-a

Za i protiv
 • Službeno preporučuje WordPress
 • Veliki raspon značajki
 • Skupi planovi hostinga
 • Manji raspon pomoći i podrške u odnosu na konkurente

DreamHost je paket pakiranja značajki koji u svoj napredni alatni okvir uključuje besplatne SSL certifikate. To’je također službeno preporučeno od strane WordPress-a, pa i taj dodatni interes za sve WordPress korisnike vani.

Svi iz DreamHosta’s hosting planovi dolaze s besplatnim Let’s Šifrirajte SSL certifikat, a postoje dvije vrste SSL-a koje možete dodati svojoj domeni – besplatni Let’s Šifrirajte SSL ili 15 $ godišnje Sectigo provjerenog SSL-a.

Glavna razlika između njih je u tome što plaćena opcija prikazuje pečat povjerenja, što posjetiteljima čini što je očiglednije moguće da je vaša web stranica sigurna. Zbog ovoga, plaćeni SSL uglavnom se preporučuje u mrežnim trgovinama.

DreamHost doesn’ne podržavate WildCard SSL kao što to čine drugi davatelji usluga, tako da morate instalirati zasebne SSL certifikate za svaku od vaših domena i poddomena kako bi bili zaštićeni.

Pa što još nudi DreamHost? Za početak nudi sve glavne vrste hostinga:

 • Zajedničko gostovanje
 • VPS
 • Posvećen
 • Oblak
 • Dijeljena WordPress
 • Upravljani WordPress

Za sve koji tek počinju, njegovi dijeljeni planovi hostinga najjeftiniji su, počevši od 2,95 dolara mjesečno. Ovaj plan vam daje besplatan SSL certifikat, kao i neograničen promet, besplatnu domenu i unaprijed instaliranu WordPress.

Ako koristite WordPress, to’vrijedi pogledati 16,95 USD mjesečno DreamPress plana – ovo vam daje ne samo dnevne sigurnosne kopije i podršku 24/7 WordPressa, već i unaprijed instalira vaš besplatni SSL certifikat za vas!

dreamhost planira besplatno sslBez obzira jeste li odabrali zajednički, WordPress ili VPS hosting, dobivate besplatni SSL certifikat koji je uključen u vaš plan.

# 9. WPEngine

Najbolje za pomoć i podršku

Za i protiv WPEngine-a

Za i protiv
 • Velika pomoć i podrška
 • Mnogo mogućnosti uz besplatan SSL
 • Nema promocije znači skupe unaprijed skupe troškove

WPEngine pruža besplatno Let’s Šifrirajte SSL certifikate na svim svojim planovima!

Doista je tako jednostavno – svaki od četiri cjenovna plana uključuje automatizirane SSL certifikate i lako možete dodati više ako trebate pokriti više domena.

WPEngine’s hosting planovi su dizajnirani za Korisnici WordPressa, i započnite s startnim planom od 35 USD mjesečno. Plan rasta od 115 USD mjesečno sljedeća je razina, a plan razmjene od 290 mjesečno najviši je plan cijena.

Ova tri plana daju vam između 10GB i 30GB prostora za pohranu i 50GB do 400GB propusnosti mjesečno

Tu je i Prilagođeni plan cijena dizajniran za super web stranice.

WPEngine vam nudi veliki izbor mogućnosti pomoći i podrške, tako da ako se ikada zaglavite sa svojim SSL-om,’ponovno u dobrim rukama.

wpengine ssl pomoćWPEngine ima detaljne vodiče za pomoć kako bi vaš SSL život bio što lakši

# 10. Hostpapa

Najbolje za vas s skupim troškovima obnove

Za i protiv HostPapa

Za i protiv
 • Neograničena propusnost na najjeftinijim planovima
 • Besplatna registracija domena dostupna
 • Skupi troškovi obnove
 • Nema besplatnih sigurnosnih kopija

HostPapa nudi besplatno Let’s Šifrirajte potvrde za sve svoje domene i poddomene. Za vaš certifikat može se koristiti bilo koji SSL pružatelj, ali sam HostPapa pruža Let’s Šifrirajte i GlobalSign.

Svi planovi HostPapa dolaze unaprijed instalirani s besplatnim Let’s Šifrirajte SSL, a plan Business Pro zapravo omogućuje GlobalSign SSL za vas, dodajući dodatnu sigurnost. Ako želite GlobalSign SSL, ali niste’t na Business Pro planu, možete ga jednostavno kupiti i sami omogućiti!

Možete ili kupiti jedan GlobalSign SSL za 19,99 USD godišnje, ili Wildcard za $ 69,99 ako vam je potrebna zaštita za neograničene poddomene.

To znači da si ti’prilično ste dobro pokriveni kada je u pitanju vaša sigurnost – ali koliko je dobar HostPapa’s hosting?

Iskreno rečeno’nije najbolji pružatelj usluga na tržištu, ali to’i dalje je jedan od najboljih. Glavna stvar koja treba biti svjesna kod HostPapa jest da, iako se pridružuje svojim konkurentima, nudi sjajne ponude za nove kupce, cijene obnove mogu doći ubodom u rep.

Sve dok se prijavite na HostPapa koji je potpuno svjestan svojih dugoročnih troškova, tada biste ga trebali naći pristojnu i zadovoljavajuću uslugu. svoj planovi zajedničkog hostinga počinju od 3,95 USD mjesečno, i uključuju besplatni prijenos web stranica i besplatnu obuku jedan na jedan, uz svoj besplatni SSL certifikat.

certifikati hostpapa sslHostPapa nudi dvije vrste SSL sigurnosti koje su ili uključene u vaš plan, ili su dostupne za kupnju.

Što je s Letom’s Šifrirajte?

Mi’spomenuo Let’s Šifrirajte nekoliko puta tijekom ovog pregleda, pa dopustite’Krenite i brzo zaronite u ono što čini ovu inicijativu.

Što je dopušteno’s Šifrirajte?

pustiti’s Encrypt je besplatno, automatizirano tijelo certifikata sa ciljem da web postane sigurnije mjesto. Da’s zašto ljudima daje besplatne SSL certifikate za kriptiranje njihovih web lokacija, na način prilagođen korisniku.

Svoj SSL certifikat možete dobiti od tvrtke Let’S Kriptirajte se, tako da ne’ne morate se pouzdati u svog davatelja usluga hostinga.

Postoji nekoliko vrsta SSL-a, ali tri su glavna:

 • Provjera domene (DV) – standardna razina sigurnosti
 • Potvrđivanje organizacije (OV) – srednja razina sigurnosti
 • Proširena validacija (EV) – napredna razina sigurnosti

pustiti’s Encrypt vam pruža samo DV certifikate. To su čvrsti, sigurni i osnovni – ali ne na loš način! Oni će zaštititi vašu web lokaciju i šifrirati sve podatke koji se obrađuju.

Ako vam je potrebna naprednija sigurnost, dopustite’s Šifriranje nije najbolja opcija za vas.

Je neka’s Šifrirajte pravo za mene?

Ako ti’Ako pokrećete internetsku trgovinu ili obrađujete vrlo osjetljive podatke, trebat će vam privatni SSL, koji neka’s Šifriranje vam ne može pružiti.

Kao ti’Vidimo, ove napredne SSL certifikate obično možete kupiti izravno od svog davatelja usluga hostinga, što život čini mnogo jednostavnijim!

pustiti’s Encrypt pruža standardnu ​​razinu sigurnosti koju vaša web stranica treba. Mnogi pružatelji usluga pružaju besplatan Let’s Šifrirajte SSL kao dio njihovih planova za hosting, tako da ne’ne trebate se brinuti sami o izvoru.

Najbolji besplatni davatelji SSL hostinga: Sažetak

Ovaj članak prošao je kroz najbolje pružatelje usluga koji nude besplatne SSL certifikate i osvijetlio je mračnim uglovima web sigurnosti..

SSL certifikati su neophodni za sve web stranice – bez njih, vaši posjetitelji’ informacija pobijeđena’neće biti kriptirana, vaša web lokacija neće biti sigurna, a bilo koji podaci koji se obrađuju putem vaše web stranice bit će ranjivi na hakere. Da ne spominjemo da ćete se boriti za plasman u Google.

10 najboljih besplatnih pružatelja usluga SSL hostinga

 1. Bluehost Najbolji sveukupni pružatelj usluga hostinga.
 2. Hostgator – Najbolje za produženje rada.
 3. U pokretu – Najbolje za dijeljenje i VPS hosting.
 4. A2 hosting – Najbolje za hosting u oblaku.
 5. SiteGround – Najbolje za pouzdanost.
 6. GoDaddy Hosting – Najbolje za dodatne značajke.
 7. iPage – Najbolje za jeftine planove, ali na štetu brzine.
 8. DreamHost – Najbolje za skladišni prostor.
 9. WPEngine – Najbolje za pomoć i podršku.
 10. Hostpapa – Najbolji za ublažavanje skupih troškova obnove.

Najbolji način da odaberete pružatelja usluga je pregledati proračun, odlučiti koje su vam značajke najvažnije i pogledati koji su pružatelji usluga najbolji za koji tip hostinga. Ako ti’Nakon VPS hostinga, na primjer, započnite s InMotionom.

Naš vrh bi bio da ne zaboravite na cijene obnove, jer će se povećati nakon završetka vašeg promotivnog razdoblja!

Također provjerite koja se vrsta SSL-a nudi – mnogi davatelji usluga uključuju Let’s Šifrirajte SSL, što je dobra standardna razina sigurnosti. Ali ako ti treba još bolja sigurnost, ti’Trebat će vam ili napredniji plan hostinga ili ćete morati odabrati drugog davatelja usluge, ako ne’ne želite platiti sami.

Don’Ne ostavljajte web mjesto na hladnom, nezaštićenom i sami – odaberite jednog od ovih pružatelja usluga hostinga i dajte svojoj web stranici današnji topli sjaj svježeg SSL certifikata!

Najbolji davatelji besplatnih SSL hostinga: Najčešća pitanja

Jesu li besplatni SSL certifikati zapravo dovoljno sigurni?

Vani su nepouzdani i neslužbeni davatelji SSL certifikata, što biste trebali’ne vjerujem da će vam osigurati siguran SSL. Međutim, sve dok odaberete etabliranog i pouzdanog pružatelja usluga – poput Let’s Encrypt, Cloudflare ili bilo kojeg pružatelja usluga hostinga s našeg popisa – tada se pouzdanom besplatnom SSL-u može osigurati sigurnost vaše web lokacije.

Koji je tip SSL najbolji za moju web stranicu?

Postoje tri glavne vrste SSL-a koje pružaju različite razine sigurnosti. Potvrde o provjeri domene (DV) su najosnovnija vrsta, a ovo je ono što dobijate besplatno. Ovo je u redu za većinu web stranica, ali to’Ne preporučuje se za poslovne ili e-trgovine. Za to ti’Trebat će vam organizacija provjere valjanosti (OV) ili za još napredniju sigurnost, potvrda proširene validacije (EV).

Koliko dugo traju SSL certifikati?

Ovisit će o davatelju kojeg odaberete. Većina SSL certifikata naplaćuje se godišnje, ali se drugi poput SiteGround obnavljaju svaka tri mjeseca. Automatska obnova je odlična opcija kako biste osigurali da vaša web lokacija uvijek ostane zaštićena, tako da ne’ne moram brinuti da li će to biti ručno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map