10 najboljših brezplačnih ponudnikov gostovanja SSL: zaščita brez cenovne oznake

predstavljeni najboljši brezplačni ponudniki gostovanja sslTa članek lahko zaščiti vaše spletno mesto pred hekerji. Spodaj smo’Predstavili vam bomo najboljše ponudnike gostovanja, ki vključujejo brezplačno varnost SSL s svojimi načrti gostovanja.


SSL (Secure Sockets Layer) šifrira informacije, ki se prenašajo prek vašega spletnega mesta. To ohranja vašega obiskovalca’zasebne podatke, na primer njihove podatke o plačilu, varne in varne. SSL certifikati se razlikujejo glede na raven varnosti in ceno in se gibljejo od 19,99 do 269,99 dolarja na leto.

Ampak ne’vedno morate plačati za vaš SSL certifikat. Ker oni’Tako pomembni, večina ponudnikov gostovanja jih brezplačno vrže v svoje načrte! Toda s toliko, ki ponujajo bonus brezplačne varnosti SSL, kako naj izberete?

Niso bili vsi ponudniki gostovanja enakovredni, zato smo nogavice povlekli, si nadeli rokavice in si dali lupe, da bi našli najboljše ponudnike. Po urah raziskav smo ustvarili ta seznam vrhunskih brezplačnih ponudnikov gostovanja SSL.

Contents

10 najboljših brezplačnih ponudnikov gostovanja SSL

 1. Bluehost Najboljši ponudnik gostovanja.
 2. HostGator – Najboljše za nadure.
 3. V gibanju – Najboljše za gostovanje v skupni rabi in VPS.
 4. A2 gostovanje – Najboljše za gostovanje v oblaku.
 5. SiteGround – Najboljše za zanesljivost.
 6. GoDaddy gostovanje – Najboljše za dodatne funkcije.
 7. iPage – Najboljše za poceni načrte, vendar na račun hitrosti.
 8. DreamHost – Najboljše za prostor za shranjevanje.
 9. WPEngine – Najboljše za pomoč in podporo.
 10. HostPapa – Najboljše za odstranjevanje dragih stroškov obnove.

Ta članek bo osvetlil vsakega od teh ponudnikov, vam dal podrobnosti o njihovih načrtih in cenah ter seveda pospravil nekaj sočnih nasvetov o varnosti SSL’imam na ponudbi. Do konca tega članka ste zmagali’ne bi imeli dvoma o tem, kateri je najboljši za vaše gostovanje in varnostne potrebe.

To je’je velik širok svet in tam’s nevarnostjo na vsakem koraku. Tam’ni časa za zapravljanje – pustiti’poiščite popolnega brezplačnega ponudnika gostovanja SSL, ki bo vaše spletno mesto varoval!

Najboljši brezplačni ponudniki gostovanja SSL

SSL certifikati so nujno potrebni za uspešno delovanje spletnega mesta. To že veste – toda kaj točno počnejo, je to tako pomembno?

Varnost SSL vzpostavi varno povezavo med vašim spletnim mestom’s strežnikom in njegovimi brskalniki, ki šifrirajo vse podatke, ki jih posredujejo med njimi. To’s kako so prijave, transakcije in prenosi podatkov varovani pred hekerji ali kršitvami.

Obiskovalci in iskalniki bodo ostali brez vašega spletnega mesta, če ne’t glej “HTTPS”, ali majhno omarico, ki se prikaže v kotu iskalne vrstice, ko je spletno mesto zavarovano z varnostjo SSL.

naslov spletnega mesta sslObiskovalci lahko jasno vidijo, kdaj je mesto šifrirano z varnostjo SSL s simbolom ključavnice in “HTTPS” del naslova URL.

Ti’Brez tega boste imeli težave z razvrščanjem ali pridobivanjem zaupanja – zato ponudniki gostovanja krepijo in brezplačno vključujejo SSL certifikate v svoje načrte gostovanja.

Najboljši brezplačni ponudniki gostovanja SSL: Primerjava med seboj

Zagotovitev ponudnikaSupportDisk SpaceUptimeMoney-back * Najcenejša cenaBluehostHostGatorV gibanjuA2 gostovanjeSiteGroundGoDaddyiPageDreamHostWPEngineHostPapa
24/750 GB – Neomejeno99,98%30 dni2,75 USD
24/7

Neomejeno

99,99%

45 dni2,75 USD
24/7Neomejeno99,97%90 dni6,39 USD
24/7Neomejeno99,95%Kadar koli3,92 dolarja
24/710GB – 960GB99,98%30 dni3,95 USD
24/7100 GB – Neomejeno99,97%Ne4,99 USD
24/7Neomejeno99,94%30 dni1,99 USD
Center za pomoč in vstopnice50 GB – Neomejeno99,95%97 dni2,59 USD
24/710 GB – 1TB99,95%60 dni35 dolarjev
Klepet v živo in telefon100 GB – Neomejeno99,97%30 dni3,95 USD

* Prikaže se običajno časovno obdobje – lahko se razlikuje glede na to, katero vrsto gostovanja izberete.

# 1. Bluehost

Najboljši ponudnik gostovanja

Prednosti in slabosti Bluehosta

Prednosti, slabosti
 • Brezplačna domena vključena v letne načrte
 • Številka ena, ki jo je ponudil WordPress
 • Če dodate, lahko dodatki na blagajni zvišajo ceno’t jih prekličite

Moč Bluehosta več kot 2 milijona spletnih strani po vsem svetu, in ponuja najboljšo storitev. Še posebej sije v svojem WordPress gostovanju. Pravzaprav, to’s je ponudnik gostovanja številka ena, ki ga priporoča WordPress!

Načrt za WordPress ali ne, Bluehost izstopa po odlični podpori strankam, uptime-u in vrednosti za denar.

Varnost je eden najpomembnejših vidikov katere koli vrste gostovanja, tako da’ne preseneča, da Bluehost na tem področju veliko napreduje. Eden od načinov za to je zagotavljanje brezplačnega SSL certifikata za vse njegove načrte gostovanja.

Vaše brezplačno SSL potrdilo poganja Let’s Šifriraj, samodejni organ za potrdila. Pustiti’s Encrypt bi moral namestiti in aktivirati potrdilo v vašem imenu, tako da ne’ne smeš se znojiti nad vsemi tehničnimi stvarmi. Več o tem kasneje!

Za spletna mesta WordPress se preprosto prijavite na nadzorno ploščo in kliknete “začeti” pod WordPress Free SSL in kliknite Namestitev, da začnete delovati. Podrobna navodila najdete v Bluehostu’s Center za pomoč.

Nove stranke lahko z Bluehostom (običajno 7,99 USD) dobijo skupno gostovanje že za 2,95 USD / mesec

Kaj torej dobite z osnovnim načrtom 2,95 USD / mesec?

 • Brezplačna domena spletnega mesta & SSL potrdilo
 • Neomejena pasovna širina & 50 GB prostora za shranjevanje
 • 24/7 podpora prek telefona & live chat

Vsi od Bluehosta’s gostovanje načrti prihajajo z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, torej, če si’niste popolnoma zadovoljni s storitvijo, ki jo prejmete’Dobili bomo celotno povračilo.

Za mala in rastoča podjetja smo’d priporočam načrte Plus ali Choice Plus WordPress, oboje začenši od samo 5,45 USD / mesec za nove stranke. Ti načrti vključujejo neomejeno shranjevanje, brezplačno domeno in samodejne posodobitve WordPress-a poleg brezplačne varnosti SSL.

spletno gostovanje bluehost sslBluehost zagotavlja varnost SSL za vse svoje načrte gostovanja in je vrhunski WordPress ponudnik.

# 2. HostGator

Najboljše za Uptime

Prednosti in slabosti HostGatorja

Prednosti, slabosti
 • Najboljši namenski ponudnik gostovanja
 • Najdaljši podaljšek na trgu – 99,99%
 • Ni najcenejši ponudnik na trgu

HostGator je priljubljen in močan ponudnik gostovanja, ki je v raziskavah za namensko gostovanje dosegel najvišje ocene. Odlikuje ga tudi najboljši čas produkcije na trgu – 99,99%!

V vseh svojih načrtih gostovanja ponuja brezplačne SSL certifikate, ne glede na to, katero vrsto gostovanja izberete, vi’Še vedno bom imel korist. Potrdilo SSL se samodejno obnovi, tako da vaše spletno mesto nikoli ne bi smelo biti brez varnosti.

Ne glede na to, ali izberete najcenejše gostovanje v skupni rabi ali najnaprednejše namensko gostovanje, vi’V načrt boste dobili enako raven varnosti SSL. To ponuja neomejeno zaščito domen in poddomena in jih prepoznavajo vsi večji brskalniki.

Če želite dodatne funkcije ali močnejšo zaščito, potem imate možnost nakupa naprednejšega SSL certifikata. Lahko nadgradite na katero koli od teh:

 • Pozitiven SSL za 19,99 USD na leto
 • SSL z več domenami za 79,99 USD na leto
 • Podaljšana validacija (EV) SSL za 269,99 USD na leto

Čeprav imajo te bolj napredne funkcije – na primer pečat TrustLogo Site ali zelena naslovna vrstica -, bi moral biti brezplačni certifikat SSL več kot v redu..

HostGator je najboljši ponudnik gostovanja za namensko gostovanje – poleg brezplačnega SSL certifikata dobite tudi 8 GB RAM-a, neomejeno pasovno širino, shrambo trdega diska 1TB, popoln korenski dostop in še več. Kaj’s več, to’s samo na najcenejšem načrtu za vrednostni strežnik 119 USD na mesec. Torej, čeprav morda ni najcenejši načrt okoli, v resnici dobite tisto, za kar plačate!

varnostnik hostgator sslHostGator vsem svojim uporabnikom ponuja brezplačno SSL potrdilo, ne glede na to, kateri načrt izberete.

# 3. V gibanju

Najboljše za gostovanje v skupni rabi in VPS

Prednosti in slabosti InMotion-a

Prednosti, slabosti
 • Najboljši ponudnik za skupno gostovanje in VPS gostovanje
 • 90 dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Načrtovalni gostiteljski načrti kot nekateri konkurenti

InMotion je v raziskavi presegel svoje konkurente, ko je šlo za skupno gostovanje in VPS gostovanje – tam ni’t boljši ponudnik za tovrstno gostovanje na trgu!

Kaj je resnično postavilo zaledenitev na InMotion’S torto je dejstvo, da ponuja skoraj brezplačne SSL certifikate za skoraj vse svoje načrte gostovanja. Odsek je neurejeno gostovanje v oblaku VPS, ki je resnično namenjeno IT ekipam in kodirnikom.

Za vse druge načrte morate preprosto iti v svoje nastavitve in vklopiti SSL potrdilo. Pozdravljeni – vaše spletno mesto je šifrirano!

Za varnost SSL obstajajo nekoliko drugačna pravila, od katerih načrtujete’ponovno – na primer v načrtu v skupni rabi preprosto vključite zasebni SSL brezplačno. Na upravljanem načrtu VPS dobite nekaj malenkostnega – na nadzorni plošči lahko brezplačno namestite AutoSSL.

AutoSSL olajša upravljanje spletnega mesta’s varnost, s samodejnim podaljšanjem vašega brezplačnega SSL certifikata. Pregleda tudi vsa spletna mesta na vašem strežniku in namesti SSL certifikate za morebitne nezaščitene aktivne domene.

To’je precej priročen!

Skupaj s tem brezplačnim SSL-jem InMotion’s VPS načrti vključujejo tudi do 260 GB prostora za shranjevanje, brezplačne varnostne kopije in do 6TB pasovne širine. Cene segajo od 27,99 do 64,99 dolarja na mesec prek svojih treh načrtov VPS.

inmotion deli načrte brezplačno ssl InMotion je najboljši ponudnik gostovanja na trgu in vključuje brezplačne SSL certifikate tudi v svoje najcenejše načrte gostovanja.

# 4. A2 gostovanje

Najboljše za gostovanje v oblaku

Prednosti in slabosti gostovanja A2

Prednosti, slabosti
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli
 • Odlična storitev za stranke
 • Brez brezplačne domene
 • Povprečna uptime pri 99,95%

A2 gostovanje se je tudi povezalo z Letom’s Šifrirajte, da svojim uporabnikom ponudimo brezplačna, avtomatizirana SSL potrdila. To vam olajša življenje, saj pomeni, da ne’ne bi smeli sami opraviti dela namestitve ali konfiguriranja potrdila.

In če se resnično zataknete pri upravljanju varnosti SSL, boste’bom v dobrih rokah – A2 gostovanje je v naši raziskavi za svojo uporabniško službo navdušilo prepričljivo. Če boste kdaj naleteli na težave, lahko računate na hiter in koristen odziv.

Če želite dodati dodatne funkcije, lahko poleg brezplačnega Letnika kupite eno od štirih rešitev, ki jih ponuja A2 gostovanje’s Šifriraj potrdilo. Izbirate lahko med:

 • SSL za eno spletno mesto od 49,95 USD na leto – osnovna zaščita
 • Premium SSL od 99,95 USD na leto – funkcije za poslovna mesta
 • Wildcard SSL od 149,95 USD na leto – eno samo potrdilo ščiti neomejene poddomene
 • Napredni SSL od 199 USD na leto – funkcije za spletna mesta za e-trgovino

Te kupite prek A2 gostovanja, da bodo stvari preproste in varne, vendar to je popolnoma neobvezno. Lahko se držite brezplačnega potrdila, ki je vključeno v vaš načrt – vaša izbira bo odvisna od vaših posebnih potreb.

A2 gostovanje obljublja hitrost in zanesljivost, tudi na najosnovnejšem načrtu skupnega gostovanja. Od 3,92 USD na mesec, dobite neomejeno skladiščenje, brezplačen prenos spletnega mesta, garancijo za vračilo denarja kadarkoli in še več!

a2 gostovanje brezplačno in premium sslA2 gostovanje vam nudi več možnosti za varnost SSL, od brezplačnih potrdil do premium možnosti.

# 5 SiteGround

Najboljše za zanesljivost

Prednosti in slabosti SiteGround

Prednosti, slabosti
 • Priporoča WordPress
 • Ni najcenejše gostovanje na trgu

Lahko računate na SiteGround – izšlo je kot najbolj zanesljiv ponudnik gostovanja v naši raziskavi.

SiteGround ponuja Let’s brezplačno šifrirajte SSL certifikate z vsemi načrti, poleg tega nudi tudi dodatne Wildcard in certifikate Premium SSL kot neobvezno plačane dodatke. Vaše brezplačno potrdilo bo samodejno uveljavljeno na vaših domenah in samodejno obnovljeno, kar vam bo prihranilo čas.

The Premium Wildcard certifikat je zasnovan za srednje velika spletna mesta, ima brezplačno namestitev in stroške 90 dolarjev na leto prek SiteGround. Če ti’ste veliko poslovno spletno mesto, si boste morda želeli Premium SSL, kar prihaja s podaljšanim potrjevanjem in stroški 499 dolarjev na leto.

funkcije certifikatov ssl siteground sitegroundSiteGround samodejno vključuje brezplačno SSL potrdilo, vendar lahko izberete plačljiv SSL, če potrebujete dodatne funkcije.

Izdate lahko čim več brezplačnih Let’s Šifrirajte potrdila, kot jih potrebujete, ne glede na načrt’znova – dokler imate račun SiteGround, vi’ponovno vse nastavljeno!

V naši raziskavi je SiteGround najbolj odmeval za svoje namensko gostovanje. Ima trije namenski gostovalni načrti, od 269 do 729 dolarjev na mesec. Ti so v celoti upravljani in imajo vrsto funkcij, vključno s pasovno širino 10TB.

SiteGround je tudi uradno priporoča WordPress zaradi namestitve z enim klikom in upravljanih posodobitev, ki so na voljo za WordPress uporabnike.

funkcije spletnega gostovanja v skupni rabiSiteGround’S skupnimi gostovalnimi načrti je brezplačen SSL kot del njihovih bistvenih lastnosti.

# 6. GoDaddy gostovanje

Najboljše za dodatne funkcije

Prednosti in slabosti goDaddyja

Prednosti, slabosti
 • SSL je enostavno kupiti kot dodatno funkcijo
 • Brezplačne varnostne kopije na večini načrtov
 • SSL potrdila niso na voljo brezplačno v vseh načrtih
 • Brez jamstva za vračilo denarja pri večini načrtov

GoDaddy isn’t najnaprednejši ponudnik gostovanja tam, vendar ima poleg ponudnika gostovanja še veliko dodatnih storitev. S svojimi domenami, trženjem, varnostjo, e-pošto in še več lahko urejate vse, kar je na enem mestu!

GoDaddy sicer ponuja SSL certifikate, vendar je’ni ravno tako velikodušen kot njegovi konkurenti.

Na svojih skupnih načrtih gostovanja dva najcenejša načrta ne zagotavljajo brezplačne varnosti SSL. Načrt Ultimate vam zagotavlja prvo brezplačno SSL potrdilo za prvo leto, nato pa se bo obnovilo ob 79,99 USD na leto.

Samo najdražji Maximum načrt vključuje brezplačno potrdilo SSL za celoten rok vašega načrta.

Načrti gostovanja v WordPressu delujejo enako: dva najcenejša načrta ne nudijo varnosti SSL, Ultimate načrt ponuja enega za prvo leto, najdražji načrt Pro 5+ pa vam daje, dokler ostanete na tem načrtu.

Na vseh GoDaddy’Z namenskimi in VPS načrti gostovanja, prejmete brezplačen SSL certifikat prvo leto. Po tem ti’Plačate celotno ceno certifikata na vrhu vašega gostiteljskega načrta.

godaddy ssl nakupGoDaddy ne’t brezplačno zagotavljajo varnost SSL za vse svoje načrte gostovanja, vendar kljub temu olajša nakup kot dodatno funkcijo.

# 7. iPage

Najboljše po poceni cenah, vendar z izredno hitrostjo

Prednosti in slabosti iPagea

Prednosti, slabosti
 • Poceni cene
 • Velika vrednost za denar
 • 99,94%
 • Počasne hitrosti strežnika

iPage se lahko pohvali z nekaterimi najcenejšimi cenami na trgu. S svojimi “vse v enem” skupni načrt gostovanja stroškov samo 1,99 USD na mesec, to’je zelo žepno gostiteljski ponudnik!

Ta deljeni načrt gostovanja vključuje brezplačno SSL potrdilo. To je dokaj osnovno in zmagalo’t zaščititi več poddomena kot drugi ponudniki, vendar bo to še vedno opravilo. Tudi ti jih imaš trije premium SSL certifikati med katerimi lahko izbirate, če želite višjo raven varnosti.

ipage ssl načrtiiPage ponuja brezplačen SSL certifikat za vse svoje načrte, ponuja pa tudi tri premium certifikate z dodatnimi funkcijami.

Vsi načrti gostovanja iPage vključujejo ta osnovni brezplačni SSL certifikat, zato’odvisno od vas, če želite doplačati za te naprednejše funkcije – v obeh primerih lahko mirno zaspite, saj veste, da je vaše spletno mesto varno.

ipage deljeno gostovanje ssliPage’s skupnim načrtom gostovanja v celoti združuje poceni cene s številnimi funkcijami, vključno z brezplačnim SSL certifikatom.

# 8. DreamHost

Najboljše za prostor za shranjevanje

Prednosti in slabosti DreamHost-a

Prednosti, slabosti
 • Uradno priporoča WordPress
 • Velika izbira funkcij
 • Dragi načrti gostovanja
 • Manjši obseg pomoči in podpore kot tekmeci

DreamHost je ponudnik pakiranj s funkcijami, ki v zajetni nabor orodij vključuje brezplačne SSL certifikate. To je’s tudi uradno priporoča WordPress, tako da to dodatno zanimanje za vse WordPress uporabnike tam.

Vsi iz DreamHosta’Načrti gostovanja prihajajo z brezplačnim Letom’s Šifrirajte SSL potrdilo in na svojo domeno lahko dodate dve vrsti SSL – brezplačno Naj’s Šifrirajte SSL ali SSL, ki ga je potrdil $ 15 na leto.

Glavna razlika med njimi je, da plačana možnost prikazuje certifikat o zaupnici, kar obiskovalcem omogoča, da je čim bolj očitno, da je vaše spletno mesto varno. Zaradi tega, plačljiv SSL večinoma priporočamo v spletnih trgovinah.

DreamHost ne’t podpira WildCard SSL kot to počnejo nekateri drugi ponudniki, zato morate namestiti ločena potrdila SSL za vsako od vaših domen in poddomena, da jih lahko zaščitite.

Kaj torej še ponuja DreamHost? Za začetek ponuja vse glavne vrste gostovanja:

 • Skupno gostovanje
 • VPS
 • Namenski
 • Oblak
 • V skupni rabi WordPress
 • Upravljan WordPress

Za vsakogar, ki se šele začne, so njegovi načrti za skupno gostovanje najcenejši, začenši z 2,95 USD na mesec. Ta načrt vam daje brezplačen SSL certifikat, pa tudi neomejen promet, brezplačno domeno in vnaprej nameščeno WordPress.

Če uporabljate WordPress, to’splača se pogledati 16,95 USD na mesec DreamPress načrt – to vam omogoča ne samo dnevno varnostno kopiranje in podporo 24/7 WordPress, ampak tudi predhodno namestitev vašega brezplačnega SSL potrdila!

dreamhost načrtuje brezplačno sslNe glede na to, ali ste izbrali skupno rabo, WordPress ali VPS gostovanje, prejmete brezplačen SSL certifikat, ki je vključen v vaš načrt.

# 9. WPEngine

Najboljše za pomoč in podporo

Prednosti in slabosti WPEngine

Prednosti, slabosti
 • Velika pomoč in podpora
 • Veliko funkcij poleg brezplačnega SSL-ja
 • Nobena promocija ne pomeni dragih vnaprejšnjih stroškov

WPEngine zagotavlja brezplačno Let’s Šifrirajte SSL certifikate na vseh svojih načrtih!

Res je tako preprosto – vsak od štirih cenovnih načrtov vključuje avtomatizirane SSL certifikate in lahko preprosto dodate več, če morate pokriti več domen.

WPEngine’Načrti gostovanja so zasnovani za Uporabniki WordPress-a, in začnite z zagonskim načrtom 35 USD na mesec. Načrt rasti rasti za 115 USD na mesec je naslednji nivo rasti, načrt lestvice za 290 USD na mesec pa načrt najvišjih cen.

Ti trije načrti vam omogočajo od 10 do 30 GB prostora za shranjevanje ter od 50 do 400 GB pasovne širine na mesec

Obstaja tudi a Cenovni načrt po meri zasnovan za zelo velika spletna mesta.

WPEngine vam ponuja veliko možnosti pomoči in podpore, tako da se boste, če se kdaj zataknete s svojim SSL,’si v dobrih rokah.

pomoč wpengine sslWPEngine ima poglobljene vodnike za pomoč, da vam življenje SSL čim bolj olajša

# 10. HostPapa

Najboljše za obrezovanje z dragimi stroški obnove

Prednosti in slabosti HostPapa

Prednosti, slabosti
 • Neomejena pasovna širina na najcenejših načrtih
 • Na voljo je brezplačna registracija domen
 • Dragi stroški obnove
 • Brez brezplačnih varnostnih kopij

HostPapa ponuja brezplačno Let’s Šifrirajte potrdila za vse vaše domene in poddomene. Za vaš certifikat se lahko uporabi kateri koli ponudnik SSL, sam HostPapa pa omogoča Let’s Šifriraj in GlobalSign.

Vsi načrti HostPapa so že vnaprej nameščeni z brezplačnim Letom’s Šifrirajte SSL, načrt Business Pro pa dejansko omogoča GlobalSign SSL za vas in mu tako doda dodatno varnost. Če želite GlobalSign SSL, vendar niste’t v načrtu Business Pro lahko preprosto kupite in ga omogočite sami!

Lahko kupite en sam GlobalSign SSL za 19,99 USD na leto, ali Wildcard za 69,99 USD če potrebujete zaščito za neomejene poddomene.

To pomeni, da si’ste zelo dobro pokriti, ko gre za vašo varnost – ampak kako dober je HostPapa’s gostovanje?

Iskreno povedano’ni najboljši ponudnik na trgu, vendar je’je še vedno eden najboljših. Glavna stvar, ki jo morate zavedati pri HostPapa, je, da se pridružuje svojim konkurentom in ponuja nove ponudbe za nove stranke, cene njene obnove lahko pridejo z žarkom v rep.

Dokler se prijavite na HostPapa in se v celoti zavedate njegovih dolgoročnih stroškov, potem bi morali imeti dostojno in zadovoljivo storitev. Svoje načrti za skupno gostovanje se začnejo pri 3,95 USD na mesec, in poleg brezplačnega SSL certifikata vključite brezplačen prenos spletnega mesta in brezplačno usposabljanje ena na ena.

certifikati hostpapa sslHostPapa ponuja dve vrsti zaščite SSL, ki sta vključeni v vaš načrt ali pa sta na voljo za nakup.

Kaj pa naj’s Šifriraj?

Mi’sem omenil Let’s Šifrirajte večkrat v tem pregledu, zato pustite’Hitro se potopite v tisto, kar naredi to pobudo.

Kaj je dovoljeno’s Šifriraj?

Pustiti’s Encrypt je brezplačen, avtomatiziran organ za potrdila s ciljem, da splet postane bolj varno mesto. To’S tem ljudem daje brezplačne SSL certifikate za šifriranje svojih spletnih mest na uporabniku prijazen način.

SSL potrdilo lahko dobite pri podjetju Let’s Šifrirajte sebe, tako da ne’ne zanašati se na ponudnika gostovanja.

Obstaja več vrst SSL, vendar so glavne tri:

 • Potrditev domene (DV) – standardna raven varnosti
 • Potrjevanje organizacije (OV) – vmesna raven varnosti
 • Razširjena validacija (EV) – napredna raven varnosti

Pustiti’s Šifriranje vam omogoča samo potrdila DV. To so trdni, varni in osnovni – vendar ne na slab način! Zaščitili bodo vašo spletno stran in šifrirali vse podatke, ki se obdelujejo.

Če pa potrebujete naprednejšo varnost, pustite Let’s Šifriranje ni najboljša možnost za vas.

Ali naj’s Šifriraj prav zame?

Če ti’Če imate spletno trgovino ali obdelujete zelo občutljive podatke, boste potrebovali zasebni SSL, ki Naj’s Šifriranje vam ne more zagotoviti.

Kot ti’Videli smo, da lahko te napredne SSL certifikate običajno kupite neposredno pri ponudniku gostovanja, kar olajša življenje!

Pustiti’s Encrypt vam zagotavlja standardno raven varnosti, ki jo potrebuje vaše spletno mesto. Številni ponudniki gostovanja nudijo brezplačno Let’s Šifrirajte SSL kot del njihovih načrtov za gostovanje, zato ne’ne bi smeli skrbeti, da bi ga sami nabavili.

Najboljši brezplačni ponudniki gostovanja SSL: Povzetek

Ta članek vas je popeljal skozi najboljše ponudnike, ki ponujajo brezplačne SSL certifikate, in zasvetlil v temne kotičke spletne varnosti.

SSL certifikati so bistvenega pomena za vsa spletna mesta – brez njih, vaši obiskovalci’ informacije pridobljene’ne bo šifrirano, vaše spletno mesto ne bo varno in vsi podatki, obdelani na vašem spletnem mestu, bodo ranljivi za hekerje. Da ne omenjam, da se boste borili za uvrstitev v Google.

10 najboljših brezplačnih ponudnikov gostovanja SSL

 1. Bluehost Najboljši ponudnik gostovanja.
 2. HostGator – Najboljše za nadure.
 3. V gibanju – Najboljše za gostovanje v skupni rabi in VPS.
 4. A2 gostovanje – Najboljše za gostovanje v oblaku.
 5. SiteGround – Najboljše za zanesljivost.
 6. GoDaddy gostovanje – Najboljše za dodatne funkcije.
 7. iPage – Najboljše za poceni načrte, vendar na račun hitrosti.
 8. DreamHost – Najboljše za prostor za shranjevanje.
 9. WPEngine – Najboljše za pomoč in podporo.
 10. HostPapa – Najboljše za odstranjevanje dragih stroškov obnove.

Najboljši način za izbiro ponudnika je, da si ogledate svoj proračun, se odločite, katere funkcije so za vas najpomembnejše in si pogledate, kateri ponudniki so najboljši za katero vrsto gostovanja. Če ti’Po VPS gostovanju na primer začnite z InMotionom.

Naš zgornji nasvet bi bil, da ne pozabimo na cene podaljšanja, saj se bodo povečale, ko bo vaše promocijsko obdobje konec!

Preverite tudi, katere vrste SSL se ponujajo – veliko ponudnikov vključuje Let’s Šifrirajte SSL, kar je dober standardni nivo varnosti. Če pa potrebuješ še boljšo varnost, ti’Ali boste potrebovali bolj napreden načrt gostovanja ali pa boste morali izbrati drugega ponudnika, če ga ne’nočeš plačati sam.

Don’t svojega spletnega mesta pustite na hladnem, nezaščitenem in samem – izberite enega od teh ponudnikov gostovanja in dajte svojemu spletnemu mestu topel sijaj svežega SSL certifikata še danes!

Najboljši brezplačni ponudniki gostovanja SSL: Pogosta vprašanja

Ali so brezplačni SSL certifikati dejansko dovolj varni?

Tam so zanesljivi in ​​neuradni ponudniki SSL certifikatov, česar ne bi smeli’ne zaupate, da vam bomo zagotovili varen SSL. Vendar, dokler izberete uveljavljenega in zanesljivega ponudnika – na primer Let’s Encrypt, Cloudflare ali katerega koli od ponudnikov gostovanja z našega seznama – potem lahko brezplačno SSL zaupate, da bo vaše spletno mesto varno.

Kakšen tip SSL je najboljši za moje spletno mesto?

Obstajajo tri glavne vrste SSL, ki zagotavljajo različne stopnje varnosti. Potrdila domene (DV) so najosnovnejša vrsta in to je tisto, kar dobite brezplačno. To je v redu za večino spletnih mest, ampak to’ni priporočljiv za podjetja ali spletna mesta za e-trgovino. Za to ti’Potrebovali boste validacijo organizacije (OV) ali za še bolj napredno varnost potrdilo o razširjeni validaciji (EV).

Kako dolgo trajajo SSL certifikati?

To bo odvisno od ponudnika, ki ga izberete. Večina SSL certifikatov se zaračuna vsako leto, vendar se drugi, kot je SiteGround, obnovijo vsake tri mesece. Samodejna obnova je odlična možnost, da vaše spletno mesto ostane vedno zaščiteno, zato ne’ne bom se moral ukvarjati ročno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map