10 najboljih graditelja web stranica 2020


Contents

Mi’dosad sam testirao 53 graditelja web stranica. Ovdje’je naš top 10

najbolji graditelji web stranicaGraditelji web stranica su internetski alati koji čine izradu vlastite web stranice brzom, laganom i bez muke. Oni nude povoljniju mogućnost proračuna od zapošljavanja web dizajnera, a najbolje od svega je što ne’Ne moram čak ni znati kodirati!


Vjerujemo da bi svi trebali imati priliku stvarati web stranicu i rasti svoju internetsku prisutnost, bez obzira na to jeste li’ponovno ste početnik ili poduzetnik pod pritiskom. Da’Zato smo učinili našu misiju donijeti vam najbolje graditelje web stranica na tržištu.

Nakon testiranja preko 50 graditelja web stranica, rezultati su u…

10 najboljih graditelja web stranica 2020

1. Wix
2. Squarespace
3. Weebly
4. SITE123
5. upadljivo

6. Duda
7. GoDaddy
8. WordPress.com
9. Jimdo Creator
10. 1&1 IONOS

Wix je najbolji sveukupni graditelj web stranica – kombinira jednostavnost korištenja i potpunu kreativnu slobodu što početnicima olakšava izradu web stranica profesionalnog izgleda. Squarespace ima najbolje dizajne na tržištu, što znači’savršen je za kreativce, a Weebly’S značajkama ga čini idealnim za mala poduzeća i portfelje.

U nastavku pogledajte kako su prva tri postignuta u našem istraživanju:

Mi’Ronaćemo detaljnije o svim najboljim graditeljima web stranica u sekundi – ovaj će članak oboriti svaki od njih i pomoći vam da odaberete koji je za vas najbolji. Možete kliknuti donji okvir da biste saznali više o našem istraživačkom procesu ili direktno usporedili graditelje u našoj sažetkoj tablici.

Koji su najbolji graditelji web stranica? Usporedna usporedba

Graditelji web stranica dolaze u svim oblicima i veličinama – neki će vam biti savršeni, dok su drugi pobijedili’t. To’Ne uvijek o pronalaženju najboljeg ili najpopularnijeg graditelja web stranica; umjesto toga’o pronalaženju onog koji’najbolje za tebe.

Prije nego što skočimo u preglede svakog od njih, pogledajte donju tabelu sažetka da biste shvatili koji bi vam graditelj mogao biti savršeno:

Besplatni plan / besplatna probna verzija? Raspon cijena najbolji za našu ocjenu od 5 Wix

Squarespace

Weebly

SITE123

upadljivo

Duda

GoDaddy

WordPress.com

Jimdo

1&1 IONOS

Besplatni plan 13 – 500 dolara Najbolji sveukupni graditelj web stranica 4.7
14-dnevno besplatno probno razdoblje 12 – 40 dolara Kreativne industrije 4.3
Besplatni plan 6 – 26 dolara Mala poduzeća 4.1
Besplatni plan 12,80 dolara – 17,40 dolara Pomoć i podrška putem live chat-a 4
Besplatni plan 8 – 49 dolara Vrijednost za novac 4
14-dnevno besplatno probno razdoblje 14 – 55,50 dolara Izrada više kreativnih web lokacija 4
Jednomjesečno besplatno probno razdoblje 10 – 25 dolara Izrada web stranice brzo 3.8
Besplatni plan 4 – 45 dolara Blogovi 3.7
Besplatni plan 9 – 40 dolara Uklanjanje oglasa po povoljnoj cijeni 3.6
Ne 1 – 45 USD Višejezične stranice i tvrtke s bijelim ovratnicima 3.6

Kao što možete vidjeti, svaki graditelj ima svoje snage i ulaže se u različite potrebe (i proračune). Upoređujući ih usporedo s ovim, trebali biste imati bolju predodžbu o tome koji graditelj web stranica je pravi za vas. Uvjerite se sigurno pročitajući sažetke kritika svojih omiljenih – mi’Pokrivat ćemo značajke, cijene, dizajn i još mnogo toga.

# 1. Wix

Najbolji svestrani graditelj web stranica

Raspon cijena: besplatno – 500 USD mjesečno

Wix Pro Wix kontra
Najbolji svestrani graditelj web stranica Limenka’t promijenite predložak nakon što web lokacija postane aktivna
Korisnici će ih najvjerovatnije preporučiti Oslanjanje na aplikacije za skalabilnost
Jednostavan za upotrebu i prilagođen početnicima Broj značajki može biti neodoljiv

Pregled Wix-a

Wix je iznimno početnik graditelj web stranica koji vam pruža potpunu kreativnu kontrolu nad svojom web stranicom. Za razliku od nekih drugih građevinara, čini se’t žrtvovati moć ili prilagodljivost radi jednostavnosti – umjesto toga, kombinira jednostavne alate za uređivanje povuci i ispusti s ogromnim rasponom značajki.

Ima besplatan plan, i osam premijskih planova koji počinju od 13 dolara mjesečno. Dobivate više od 500 predložaka za izbor, ali pažljivo odaberite – možete’ne promijenite predložak nakon što web lokacija postane aktivna.

U našem testiranju, Wix je dobio najviše “vjerojatno preporučiti” rezultat od naših korisnika – pa naš je savjet ako i ti’ponovno niste sigurni o tome koji graditelj web stranica treba koristiti, pokrenite Wixu spin i vidjet ćete kako dalje.

Wix najbolji graditelj web stranica Wix je naš najbolje ocijenjeni web dizajner jer on početnicima nudi alate za izradu doista lijepe web stranice.

Saznaj više

 • Pročitajte naše detalje Wix pregled za cjelovit pogled na Wix’značajke, jednostavnost upotrebe i još mnogo toga
 • Samo zbog čega je Wix najbolja vrijednost za novac? Pročitajte naše Pregled cijena Wix-a za detaljni prikaz njegovih planova cijena i onoga što dobivate sa svakim premijskim paketom
 • Želite prodavati na mreži? Naše Wix pregled e-trgovine govori sve što trebate znati o stvaranju internetske trgovine s Wix-om

# 2. Squarespace

Najbolje za kreativne i kvalitetne dizajne

Raspon cijena: 12 – 40 dolara mjesečno

Pro kvadratni prosi kontra kvadrata
Značajke najbolje kvalitete bilo kojeg graditelja Teško se snaći
Najbolji predlozi predložaka na tržištu Nije najbrži graditelj za stvaranje web stranice
Idealno za kreativne industrije Ograničeni broj cjenovnih planova može se osjećati restriktivno

Pregled kvadrata

Squarespace je sofisticirani graditelj web stranica koji ima toliko toga za ponuditi kreativce i tvrtke. To’nije najlakši za upotrebu graditelja na tržištu, ali svejedno je pobijedio’Neću trebati dugo da se navikne – samo treba malo više vremena i strpljenja od Wixa.

Tamo gdje Squarespace stvarno sjaji, njegovi su predlozi predložaka – oni’ponovno su najbolji na tržištu i savršeni su za kreativce koji žele vizualno dojmljivu web stranicu. To’ipak nije slučaj sa stilom zbog supstancije – Trgovački prostor također ima ogroman raspon značajki kako biste svojoj web-lokaciji pružili potrebnu snagu.

Squarespace također ima probno razdoblje od 14 dana. Ako volite suđenje i želite se prijaviti, možete odabrati četiri premijska plana, počevši od 12 USD mjesečno.

Trgovački najbolji graditelj web stranica za oglaseSquarespace je najbolji dizajner web stranica za kreativce – to je’moćan, elegantan i stručno dizajniran.

Saznaj više

 • Pročitajte naše Pregled kvadrata za detaljan pogled na ovaj graditelj vrhunske kvalitete i otkrijte je li’je pravi izbor za vas
 • Imate proizvode koje želite pokazati? Squarespace kombinira zadivljujuće vizualne elemente s naprednim prodajnim alatima: pročitajte sve o tome u našem Pregled trgovanja e-trgovinom
 • Što’je tako dobro o Squarespaceu’je dizajna svejedno? Pogledajte našu Pregled dizajna predloška kvadrata saznati!
 • Vrijedi li novac? Naše Pregled cijena kvadrata ulazi u detalje na Squarespaceu’s cjenovnim planovima i nude li dobru vrijednost za novac
 • Tražite popust? Pogledajte našu ekskluzivu Kôd ponude kvadratnog prostora, što će vam uštedjeti 10% na cijeni bilo kojeg plana Squarespacea
 • Nesiguran? Naše Wix vs Squarespace usporedba razbija snage i slabosti svakog graditelja’s značajkama, predlošcima i više kako biste pronašli najbolju opciju za vas

# 3. Weebly

Najbolje za mala poduzeća i portfelje

Raspon cijena: besplatno – 26 USD mjesečno

Weebly Pros Weebly Cons
Najbolje značajke za skaliranje vaše web stranice Struktura predloška ograničava slobodu stvaranja
Velika trgovina aplikacija Ne znači vam nikakvu osobnu mogućnost vraćanja’pouzdajte se u Weebly za vraćanje vaše web stranice
Ugrađeni SEO vodiči Planovi viših cijena prilično su skupi

Weebly pregled

Weebly je jednostavan graditelj web stranica koji ipak pruža snažan udarac kada su u pitanju značajke – posebno e-trgovina i bloganje. To’je prilično jednostavan za korištenje, ali je također više ograničen od konkurencije u pogledu dizajna i prilagodljivosti.

Ima besplatan plan i tri plaćena plana u rasponu od samo 6 USD do 26 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje). Ovi jeftini početni planovi čine Weebly jedan od najpovoljnijih graditelja web stranica na tržištu.

weebly najbolji graditelj za male tvrtkeWeebly je lijep i jednostavan za korištenje, a savršen izbor ako želite’izgradite poslovnu web stranicu ili internetski portfelj.

Saznaj više

 • Pročitajte naše Weebly Pregled za detaljan kvar ovog graditelja’prednosti, nedostaci, značajke i jednostavnost upotrebe
 • Pogledajte našu Weebly Priceing Review kako biste saznali koji je plan za vas
 • Postavljanje internetske trgovine? Pročitajte naše Weebly pregled e-trgovine za više informacija o Weeblyu’s prodajnim alatima, cijenama i još mnogo toga
 • Rastavljen između Wixa i Weeblya? Mi’imam samo stvar! Naše Usporedba Wix-a u Weeblyu stavlja ove vodeće korisnike na glavu, pomažući vam da pronađete onog najboljeg za vas

# 4. SITE123

Najbolje za pomoć i podršku putem live chat-a

Raspon cijena: besplatno – 12,80 dolara mjesečno

Pros SITE123 Pros SITE123 Protiv
Izvrsna podrška za razgovor uživo Nedostatak kreativne kontrole
Jednostavna izrada osnovnog web mjesta Značajke nemaju kvalitetu i skalabilnost
Prijateljski za početnike Limenka’t promijenite predložak nakon što web lokacija postane aktivna

Pregled web stranice SITE123

SITE123 vraća se osnovama kako bi vam pružio super jednostavan i graditelj web stranica koje su prilagođene početnicima. To’Najbolje je za one koji nemaju tehnoloških iskustava, jer se od njih može previše ograničiti ako previše tražite od njega.

SITE123 olakšava izradu jednostavnih web stranica. Zahvaljujući podršci za chat uživo i neposrednom dizajnu, možete objaviti svoju web stranicu bez trošenja trenutka.

Sjajna korisnička podrška je ovaj web dizajner’glavna snaga. Značajka razgovora uživo znači da lako možete dobiti pomoć ako se zaglavite dok stvarate ili uređujete web stranicu. Ako ti’Ako ste početnik ili želite brzo postaviti svoje web mjesto, SITE123 je siguran izbor.

Međutim, to’nije moćan graditelj – nedostaju mu napredne značajke, a nije’t skalabilna opcija za rast web stranice. Ipak, uz besplatan plan i veliku podršku, SITE123 je savršen izbor za graditelje koji prvi put dolaze.

site123 najbolja podrška u live chatuSITE123 siguran je izbor, posebno za nervozne početnike koji žele mnogo podrške.

Saznaj više

 • Pročitajte naše Pregled stranice SITE123 za detaljniji pregled ovog popularnog graditelja web stranica
 • Pogledajte kako SITE123 stoji u ovom članku na najjeftiniji graditelji web stranica na tržištu

# 5. upadljivo

Najbolje za vrijednost za novac

Raspon cijena: besplatno – 49 USD mjesečno

Iznenađujuće Pros Zavidno kontra
Najbolja vrijednost za novac Ograničena kreativna kontrola
Izvrsni alati za bloganje Web stranice mogu stvoriti samo jednu stranicu
Prijateljski za početnike Nedostatak značajki za skalabilnost

Upečatljiv pregled

Zapanjujući je još jedan početnik koji gradi web stranicu koji je specijaliziran za web stranice s jednom stranicom. To također pruža najbolja vrijednost za novac od svih graditelja web stranica koje smo testirali!

To’nije idealno za složene web stranice, ali nevjerojatno’Besplatni plan uključuje neke velike osnovne značajke, što ga čini popularnim blogeri i freelanceri. U skladu s tim, možda ćete pronaći dizajn jedne stranice i ograničenje osnovne razine prilagodbe ako imate velike planove za svoju web lokaciju.

Ako želite koristiti personalizirano ime domene, vi’Trebat će mi jedan od Zapanjujuće’s tri premium plana, u rasponu od 8 do 49 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje).

izrazito najbolja vrijednost graditelja web stranicaIznenađujuće nudi veliku vrijednost za novac i dobar je građevinski bloger za početnike.

Saznaj više

 • Pročitajte naše Upečatljiv pregled za više o ovom graditelju’S značajkama, lakoćom korištenja i cijenama

# 6. Duda

Najbolje za pozajmljivanje kreativne ruke

Raspon cijena: 14 – 74 dolara mjesečno

Duda Pros Duda Cons
Kreativnu kontrolu vodi predložak’s dizajnom Skupi planovi cijena
Nudi nevjerojatne internetske widgete i aplikacije Manje kreativne slobode od ostalih graditelja
Jednostavni, jednostavni dizajni Osnovni SEO alati

Pregled Duda

Duda je jasan pobjednik za sve koji traže dizajn web stranica koji’čist, poliran i jednostavan.

Graditelj je jednostavan za korištenje, pružajući vam funkcionalnost povlačenja i ispuštanja u kombinaciji sa strukturiranim i elegantnim predlošcima. To ga čini savršenim za svakoga kome je stalo do dizajna, ali nije’Spremna za potpunu kreativnu slobodu nad njihovim stranicama.

Tamo su preko 90 predložaka za odabir, obuhvaćajući niz industrija od tvrtke do načina života. Dobivate kreativnu kontrolu nad prilagođavanjem, ali unutar predloška’s ograničenjima – ti’i dalje se uglavnom vodimo odabranim dizajnom.

Ova svojstva čine Dudu idealnom za web dizajneri koji stvaraju više web stranica za klijente – zapravo to’s za što je Duda izvorno građen!

Glavni nedostatak Duda je taj što’s najskupljim graditeljem web stranica na našoj listi, s cijenama već od 14 dolara mjesečno. Ipak, tu je’s 14-dnevnim besplatnim probnim vremenom za vas.

duda najbolji graditelj za kreativno vodstvoDuda je web dizajner vrlo usredotočen na dizajn koji vam pomaže stvoriti modernu web stranicu.

# 7. GoDaddy

Najbolje za brzo stvaranje i objavljivanje web stranica

Raspon cijena: 10 – 25 dolara mjesečno

GoDaddy Pros GoDaddy Cons
Najbrži graditelj za izradu web stranica Nedostatak kvalitetnih značajki – pogodan samo za izgradnju osnovnih mjesta
U bilo kojem trenutku prebacite predloške Ograničena kreativna sloboda
Vrlo razumljiv Najjeftiniji plan ne’ne pružiti SEO alate

GoDaddy Pregled

GoDaddy je vrlo razumljiv i jest najbrži izravni graditelj web stranica za izradu web stranice. Njegova pomoć u dizajniranju znači da jednostavno morate unijeti svoje podatke prije nego što GoDaddy kreira web stranicu za vas koja je prilagođena.

Jednostavni izgled i smjernice za dodavanje elemenata na web mjesto čine izuzetno jednostavan i brz proces izrade.

Međutim, GoDaddy zar’t najbolji izbor za moćne ili složene web stranice – može ponuditi brzinu i jednostavnost, ali to također znači’s nije najbolji izbor za izgradnju uistinu personalizirane web stranice.

GoDaddy je za brzinu možda najbolji graditelj web mjesta, ali cijene nisu u pitanju’Ne toliko impresivno – planovi se kreću od 10 do 25 dolara mjesečno. Srećom, GoDaddy ima vrlo izdašno jednomjesečno besplatno probno razdoblje, tako da možete biti sigurni’za vas prije prijave.

godaddy najbrži graditelj web stranicaGoDaddy je najbolji dizajner web stranica za sve one kojima je potrebna jednostavna i elegantna web stranica što je brže moguće.

Saznaj više

 • Pročitajte naše GoDaddy pregled graditelja web stranica da biste saznali detalje o ovom brzom graditelju, od jednostavne uporabe do FAQ-a
 • Želite prodavati na mreži? Pročitajte naše GoDaddy pregled e-trgovine kako biste saznali je li ovo najbolji alat za izradu web stranica za vašu internetsku trgovinu

# 8. WordPress.com

Najbolje za bloganje

Raspon cijena: besplatno – 25 USD mjesečno

WordPress.com Pros WordPress.com kontra
Idealno za bloganje Nije prijateljski za početnike
Veliki raspon značajki Potrebno je osnovno kodiranje
Osjetljive cijene Predlošci dizajnirani samo za bloganje

WordPress.com pregled

WordPress.com je jednostavnija verzija popularne platforme za bloganje WordPress.org.

WordPress.com je najbolji dizajner web stranica za bloganje – to’s savršen izbor za one koji žele blog, ali nisu’Ne radim za složenost WordPress.org-a.

Ipak, WordPress.com još uvijek nije’t najlakši za upotrebu alata za izradu web stranica – da biste maksimalno iskoristili graditelja i proširili web mjesto, vi’Morat ćete se suočiti s nekima osnovno kodiranje.

WordPress.com ima jedan besplatni plan i četiri premium plana, u rasponu od 4 do 45 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje).

Mnoštvo značajki, visokokvalitetni alati za bloganje i razumne cijene WordPress.com čine odličnim izborom. Jednostavniji za upotrebu od WordPress.org-a, ali ipak neprikladan za novakinje, WordPress.com je pogodno za blogere s nekim tehničkim povjerenjem.

wordpress.com najbolji graditelj za bloganjeWordPress.com je popularna platforma koja’posebno je moćan kada je u pitanju bloganje.

Saznaj više

 • Pročitajte cijelu našu WordPress.com pregled za cjelovit uvid u ovu idealnu platformu za bloganje, uključujući njezine cjenovne planove, značajke, jednostavnost upotrebe i još mnogo toga!
 • Niste sigurni u vezi s tim razlika između WordPress.com i WordPress.org? Pogledajte našu detaljnu usporedbu da biste utvrdili ključne sličnosti i razlike.

# 9. Jimdo

Najbolje za jeftino uklanjanje oglasa

Raspon cijena: besplatno – 40 USD mjesečno

Jimdo Pros Jimdo Cons
Najmanje naplaćuje uklanjanje oglasa sa vaše web stranice (9 USD mjesečno) Vrlo malo kreativne kontrole
Jednostavno dodavanje elemenata na svoju stranicu Ograničeni dizajni i kruti postupak uređivanja
Možete besplatno prodati Nema mogućnosti vraćanja

Jimdo Pregled

Jimdo je osnovni graditelj web stranica koje’najbolje za stvaranje jednostavnih web stranica, a ne bilo što složeno ili blještavo.

Jimdo zapravo ima dva različita urednika – Jimdo Delphin i Jimdo Creator. Jimdo Dolphin koristi ADI kako bi vam pomogao u stvaranju vaše web stranice, dok Jimdo Creator omogućava izgradnju web mjesta na svoj način (slično kao Wix, Squarespace i Weebly).

Jimdo Creator ima sve osnovne značajke koje su vam potrebne za izgradnju vaše web stranice. Ali ako želite da moć uređuje, personalizira ili stvori nešto naprednije, graditelj će se vrlo brzo početi osjećati kruto..

Svaki urednik ima svoj set cjenovnih planova i obojica dolaze sa besplatnim planom tako da možete graditi bez rizika. Jimdo Dolphin ima četiri plana u rasponu od 9 do 39 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje), dok Jimdo Creator ima četiri cjenovna plana u rasponu od 10 do 40 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje).

jimdo najbolji graditelj za jeftino uklanjanje oglasaJimdo je građevinski radnik koji vodi posao s malim poduzećima koja žele postati online.

Saznaj više

 • Pročitajte naše Jimdo pregled kako biste saznali je li ovo najbolji graditelj web mjesta za vas
 • Limenka’ne odlučuješ? Naše Usporedba Wix-a vs Weebly-a protiv Squarespace-a u odnosu na Jimdo iznosi prednosti i nedostatke najboljih graditelja web stranica kako bi vam pomogli odabrati pravi

# 10. 1&1 IONOS

Najbolje za višejezične web stranice i tvrtke s bijelim ovratnicima

Raspon cijena: $ 1 – 45 USD mjesečno

1&1 IONOS Pros 1&1 IONOS kont
Puno alata za skaliranje vašeg poslovanja Dizajni su osnovni i datirani
Višejezične mogućnosti Nema besplatnog plana ili besplatne probne verzije
Predlošci pokrivaju niz industrija Zbunjujuće sučelje za uređivanje

1&1 IONOS pregled

1&1 IONOS ima sve što je potrebno za stvaranje funkcionalne, standardne web stranice. Pobijedio je’Ne izgledate poput stranice Squarespace ili osvajate nagrade za svoje dizajne, ali posao će biti obavljen. Graditelj ima sve osnovne značajke koje su vam potrebne, posebno za mala korporativna poduzeća.

To’s također a odlična opcija za one s proračunom, jer iako 1&1 IONOS ne’nemam besplatan plan, cijene mu počinju od samo 1 USD mjesečno!

Jedan od glavnih nedostataka 1&1 IONOS je to njegovi dizajni izgledaju prilično datirano u odnosu na druge najbolje graditelje web stranica na ovom popisu. 1&1 IONOS je funkcionalan, a ne moderan graditelj web stranica – pobijedio je’Ne možete stvoriti najprikladniju web lokaciju na internetu, ali ona ima značajke za postizanje uspjeha vaše web lokacije ili poslovanja.

1&1 IONOS naplaćuje 1 USD za vaš prvi mjesec, a zatim troškove 5 USD mjesečno nakon toga na svom najjeftinijem planu. Ukupno postoje četiri plana, od kojih su tri namijenjena izgradnji internetskih trgovina.

1 i 1 ionos najbolji web dizajner za višestruke web stranice1&1 IONOS je jeftin program za izradu web stranica koji uključuje višejezične alate u sve svoje planove.

Saznaj više

 • Pročitajte naše 1&1 IONOS Web Builder pregled i saznati je li’savršena utakmica za vas

Kako odabrati najboljeg graditelja web stranica za vas?

Sada znate 10 najboljih graditelja web stranica na tržištu. Ali što ako ti’još uvijek se osjećaš malo posrnut? Koje biste od ovih dobrih graditelja trebali odabrati?

Nažalost, možemo’neću čitati svoj um kroz ekran i reći ću ti ravno. Samo vi znate o vrsti web mjesta koju želite stvoriti, vašim specifičnim potrebama’Prodavat ćete proizvode ili ako jeste’Bavit ću se blogiranjem ili prikazivanjem kreativnih djela.

Međutim, možemo vam dati nekoliko korisnih uputa za pronalaženje savršenog izrađivača web stranica – nastavite čitati tri brza i korisna savjeta…

# 1. Iskoristite što više slobodnih suđenja i besplatnih planova

Većina graditelja web stranica na našem popisu nudi ili besplatnu probnu verziju ili besplatni plan koji ćete koristiti. Ovo je savršen način prosudbe ako je’s pravim kreatorom web stranice za vas – pokušajte zapravo napraviti web stranicu i napravite sljedeće:

 • Kako je to lako
 • Koliko dugo treba
 • Što volite i što radite’ne volim
 • Što ti’želim biti drugačija
 • Ako ti’zadovoljni ste primjerom web lokacije koju izrađujete

Zatim isprobajte više graditelja web stranica. Čak i ako je prvi koji probate savršen, to je’još uvijek vrijedi imati nešto s čime da je uspoređujemo.

# 2. Razmislite o tome što želite napraviti

To se čini očiglednim, ali toliko ljudi bira alat za izradu web stranica zbog toga’s reklamama ili jednostavno za besplatne koji se ubacuju. Sigurno je reći, ovo nije’t Pametan način odabira najboljeg graditelja web stranica za vas.

Vas’već ste napravili prvi korak čitanjem ovog članka – sljedeći korak je odlučiti svrhu svoje web stranice, a zatim suziti popis graditelja na temelju toga. Don’Ne mogu vas zaslepiti prodajne cijene ili značajke koje vam nedostaju’stvarno ne trebam!

Na primjer, ako želite pokrenuti web mjesto za portfelj, tada će vaše najbolje opcije uključivati ​​Squarespace, Wix, Weebly i Duda. Isprobajte ih sve i pogledajte koji vam se najviše sviđa.

U ovom primjeru odabir najboljeg izrađivača web stranica bit će mnogo lakši jer možete zanemariti ostale graditelje (poput 1&1 IONOS i WordPress.com) jer – unatoč svojim drugim snagama – ne’ne odgovara vašim specifičnim potrebama.

# 3. Faktor u vašem proračunu

Ne znaš’Ne želim prekoračiti svoju web stranicu – to’tako jednostavno. Pogledajte cjenovne planove svakog graditelja, odlučite koliko si možete priuštiti da potrošite i utvrdite želite li platiti unaprijed za godinu ili mjesečno (mjesečne cijene će biti skuplje, ali pružit će vam veću fleksibilnost).

Don’ipak, ne napravite grešku u nedovoljnom financiranju vaše web stranice – uvijek biste trebali platiti najboljeg graditelja koji možete sebi priuštiti. Da, vani su veliki sjajni besplatni planovi, ali osvojeni su besplatni planovi’Ne pružite svojoj web stranici značajke koje su joj potrebne za dugoročni uspjeh.

Najbolji graditelji web stranica: Skupljanje

Vas’sad smo vidjeli naš grad najboljih graditelja web stranica na tržištu, a nadam se da i vi’imam bolju ideju koji građevinari najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Sve naše preporuke temelje se na detaljnom istraživanju i povratnim informacijama ljudi poput vas – oni’Ne samo da ste izabrani iz zraka – tako da možete biti sigurni u podatke koje imamo’Ako ste u ovom članku pošteni i točni.

pustiti’s kratkim sažetkom naših 10 najboljih graditelja web stranica…

10 najboljih graditelja web stranica 2020

 1. Wix – najbolji sveukupni graditelj web stranica.
 2. Squarespace – najbolje za kreative i dizajn.
 3. Weebly – najbolje za mala poduzeća i portfelje.
 4. SITE123 – najbolja pomoć i podrška.
 5. upadljivo – najbolja vrijednost za novac.
 6. Duda – najbolje za pozajmljivanje kreativne ruke.
 7. GoDaddy – najbolje za brzu izgradnju.
 8. WordPress.com – najbolje za bloganje.
 9. Jimdo Creator – najbolje za jeftino uklanjanje oglasa.
 10. 1&1 IONOS – najbolje za višejezične stranice.

Kao što možete vidjeti s našeg popisa, svaki graditelj web stranica ima svoje snage. Bez obzira želite li vrhunsku, modernu web stranicu, veliku vrijednost za novac ili čak pomoć, za vas će biti graditelj..

Sve u svemu, najbolji graditelj web stranica u našem istraživanju bio je Wix. Jednostavno sučelje za povlačenje i ispuštanje čini ga vrlo jednostavnim za upotrebu (čak i za tehnofobe), a ogroman raspon predložaka i značajki, kao što su kontaktni obrasci i medijske galerije, znači da zaista možete prilagoditi svoju web stranicu i učiniti je svojom.

Ako ti’niste sigurni odakle početi, skačući na Wix’Besplatni plan je izvrstan način za izgradnju i otkrivanje što je i što’za tebe.

Isprobajte što više proizvođača web stranica pomoću besplatnih suđenja (ili planova) u ponudi. To će vam pružiti pravi osjećaj za svakog od njih i osigurati da odaberete onog najboljeg za vaše potrebe.

Još uvijek niste sigurni koji graditelj web stranica je najbolji za vas?

 • Usporedni grafikon graditelja web stranica – detaljna usporedna usporedba naših najbolje ocijenjenih graditelja web stranica
 • Kviz za izgradnju web mjesta – dobiti preporuku o tome koji graditelj web stranica je za vas najbolji na temelju vaših potreba

Pitanja i odgovori

Ovo su neka od najpopularnijih pitanja koja imamo’naši čitatelji pitaju o graditeljima web stranica.

Pronašli ste pitanje na koje želite znati odgovor? Kliknite + da biste otkrili odgovor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me