10 najboljih graditelja web stranica za fotografije | Stavite svoju fotografiju u fokus danas!

najbolji graditelji web stranica za fotografije


Ako ti’ozbiljno se baviš fotografijom, onda to’od vitalnog je značaja da imate internetski portfelj za dijeljenje svog posla – na taj način vas potencijalni klijenti mogu pronaći, vidjeti vaš rad, pa čak i kupiti neke svoje stvari. Dobra vijest je da graditelji web lokacija za povlačenje i ispusta olakšavaju – i jeftinije – nego ikad prije nego što su ikada dostupni.

Provodimo vlastita temeljita istraživanja i testiramo stotine platformi, tako da ne’ne moram. Kako bismo vam donijeli najbolje graditelje web stranica za fotografije, posvetili smo posebnu pozornost na ova ključna područja: dizajn, SEO, funkcionalnost bloganja i jednostavnost korištenja.

Uz ova ključna područja istraživanja, također smo analizirali vrijednost za novac, pomoć i podršku, značajke i zadovoljstvo kupaca. Sa stražnje strane naših otkrića’našli ste u užem izboru naše najbolje ponude:

Contents

Najbolji graditelji web stranica za fotografije su:

 1. Squarespace – najbolji web dizajner web stranice za fotografije.
 2. Wix – najlakši za upotrebu web stranice za izradu fotografija.
 3. SmugMug – najbolje za sigurnost fotografije.
 4. Weebly – najjeftiniji graditelj web stranica za fotografije.
 5. Duda – najbolje za dizajn šablona.
 6. SITE123 – najbolje za podršku.
 7. WordPress.com – najbolje za bloganje.
 8. GoDaddy – pogodno za kreativce pod pritiskom vremena.
 9. upadljivo – idealno za male portfelje fotografije.
 10. Jimdo – najbolje za korisničko iskustvo.

Squarespace zauzima prvo mjesto zbog svojih fantastičnih predložaka usmjerenih na sliku koji uspostavljaju ravnotežu između umjetnika i profesionalaca.

Wix’korisničko sučelje čini ga jakim drugim, a SmugMug’Status specijaliziranog graditelja fotografija posebno je spreman u zaštiti vaših slika.

Za one koji užurbano promatraju naše tri najbolje ocijenjene graditelje u ovoj usporednoj tablici brzog pregleda:

Da biste napravili potpuni detaljni pregled, pogledajte naš usporedni grafikon za izradu fotografija. Ili se uputite na naš članak o najboljim platformama za izgradnju web stranica danas tamo.

Što se tiče ostalih vas, neka’započnite tako da možete pronaći savršenog graditelja web stranica za fotografije za svoje potrebe.

Najbolji graditelji web stranica za fotografiju

pustiti’Kratko pogledajte naših 10 graditelja web stranica za fotografije i naučite nešto više o njima:

Graditelj najbolje za cijene (mjesečno, naplaćuje se godišnje) Besplatna probna verzija ili Besplatni plan? Squarespace Wix SmugMug Weebly Duda SITE123 WordPress.com GoDaddy upadljivo Jimdo
Najbolji sveukupni graditelj web stranica za fotografije 12 – 40 dolara 14-dnevno besplatno probno razdoblje
Najlakši za upotrebu web stranice za izradu fotografija 13 – 49 dolara Besplatni plan
Najbolje za sigurnost fotografija 4 – 30 dolara 14-dnevno besplatno probno razdoblje
Najjeftiniji graditelj web stranica za fotografije 8 – 38 dolara Besplatni plan
Najbolje za dizajn predloška 14 – 74 dolara 14-dnevno besplatno probno razdoblje
Najbolje za podršku za potporu 12,80 dolara – 34,80 dolara Besplatni plan
Najbolje za bloganje 5 – 45 dolara Besplatni plan
Savršeno za oglase koji su pod pritiskom 10 – 25 dolara Jednomjesečno besplatno probno razdoblje
Idealno za male portfelje fotografije 8 – 49 dolara Besplatni plan
Najbolje za korisničko iskustvo 10 – 40 dolara Besplatni plan

# 1. Squarespace

Najbolji sveukupni graditelj web stranica za fotografije

Squarespace je graditelj web stranica poznat po stvaranju zapanjujućih, mobilnih internetskih web stranica. U našem se istraživanju dosljedno uspješno snalazio i dolazi s doista atraktivnim dizajnom.

Squarespace je najbolja platforma koju odaberete ako želite web mjesto koje izgleda profesionalno i koje ima ispoliran, vrhunski osjećaj.

Ovaj je graditelj popularan izbor kod fotografa jer su njegovi premium planovi jeftini, a platforma relativno jednostavna za korištenje. Čak i na najjeftinijem mjesečnom planu (12 dolara mjesečno ‘Osobni plan’), dobivate neograničenu propusnost i pohranu. Ovo odmah uklanja sve probleme oko prijenosa i pohranjivanja puno fotografija visoke razlučivosti velikih veličina datoteke – nije loše za samo 12 USD mjesečno!

Za i protiv
Predlošci na Squarespaceu apsolutno su prekrasni i posebno dobro pristaju za kreativce. Za pozadinu moderne fotografije nije bolji graditelj Kvadratni prostor malo je skuplji od nekih drugih graditelja web stranica, ali daje vam više značajki kao standard. Zbog toga je dugoročno bolja vrijednost za novac
Kvadratni prostor razvija sve značajke u njemu. Dok dodaci treće strane puše vruće i hladno, Squarespace znate sve što znate’ponovno korištenje je najvišeg standarda Krivulja učenja je strmija od Squarespacea. To’Ima sofisticiraniji graditelj od većine, ali to također otežava razumijevanje

Squarespace’s Cijene

Squarespace’s četiri cjenovna plana od 12 do 40 dolara mjesečno – tri ova plana vam omogućuju prodaju putem vaše web stranice, što je savršeno ako i vi’tražite novac za prodaju ispisa sa vaše fotografije.

Kvadratni prostor nema besplatni plan – umjesto toga dobivate probu od dva tjedna.

Premium planovi omogućuju vam povezivanje vlastite prilagođene domene (personalizirane adrese web mjesta), što web lokaciju čini profesionalnijom i nezaboravnijom. Na raspolaganju su dodatni prostor, mogućnosti i mogućnosti personalizacije, opredijeliti se za Squarespace dobar je način osiguravanja vaše web lokacije koja će rasti u budućnosti.

Većina će fotografa smatrati da je osobni plan (12 USD mjesečno) dobar, ali potražite naš kratki kviz za provjeru koji plan najbolje odgovara vašim potrebama:

Kôd ponude kvadratnog prostoraUpotrijebite kôd ponude "WBE" na blagajni za 10% popusta

Ostvarite 10% popusta na bilo koji plan kvadratnog prostora

Spremni ste pokrenuti Squarespace? Imamo ekskluzivni kod ponude za naše čitatelje koji će to učiniti uštedi 10% po cijeni bilo kojeg plana Squarespacea! Da biste iskoristili ovaj popust, jednostavno unesite:
Kod ponude: “WBE”
na blagajni.

Jednostavnost korištenja

Graditelj Squarespacea je sofisticiran, što ga čini malo izazovnijim od ostalih proizvođača poput Wix-a i SmugMug-a. Zbog toga smo se malo opustili u našem testiranju jednostavnosti uporabe, osvojivši samo 3,4 od 5 zvjezdica.

To će reći, ako imate malo vremena i strpljenja, trebali biste se suočiti sa Squarespaceom nakon kratkog istraživanja. Pristupite tome s malo samopouzdanja i entuzijazma i vi’Bit ću profesionalac ni u kojem trenutku!

Squarespace’s Predlošci

Jedan od kvadrata’Najbolja prednost je odabir tema u ponudi – stvarno su neke od najljepših predložaka fotografije okolo. U našem istraživanju, Squarespace je dobio najviše ocjene za fleksibilnost u dizajnu, ocjenjujući 4,8 zvjezdica od 5 za ovo područje.

Zašto je toliko visoko ocijenjen za dizajn? Pa, ne samo da su predloške sve profesionalno dizajnirane, svaka tema je i mobilno prilagodljiva, što osigurava da vaše fotografije izgledaju zadivljujuće na bilo kojem uređaju. Kvadratni prostor čak olakšava zamjenu predložaka ako želite osvježiti web mjesto’dizajn u bilo kojem trenutku.

Primjer predloška fotografije kvadratnog prostoraSquarespace je poznat po lijepim i profesionalnim dizajnom predložaka

Dizajni predložaka oštri su, profesionalni su i usmjereni na laser kako bi vaše fotografije izgledale nevjerojatno – bez obzira radi li se o raskošnoj pozadini preko cijelog zaslona ili zidu fotografija u stilu kolaža, postoje desetine atraktivnih dizajnerskih stilova koji će letjeti kroz.

predlozi najboljeg graditelja fotografije u kvadratuSquarespace’Predlošci su svježi, čisti i minimalistički. Oni čine vaše web stranice za fotografije profesionalnim profesionalizmom

Squarespace je odličan izbor za osobne fotografije portfelja, kao i profesionalce koji žele pretvoriti svoju strast u posao. Ima nacrte koji prikazuju vaš rad, kao i alate za napajanje vaše web stranice’Rast dugoročno.

Intervjuirali smo Alexa Greena, starijeg urednika videa – ovdje’s što je imao reći o Squarespaceu:

“Prije nego što sam se zaposlio u trenutnom poslu, bio sam freelancer i zbog toga sam imao web stranicu kao način da se najbolje reklamiram svim budućim klijentima. Koristio sam Squarespace, koji je bio prilično dobar. Kad sam bio na sveučilištu, vrlo su dobro istaknuli koliko bi bilo dobro imati oblik internetske prisutnosti putem web stranice, kao sredstva za prikazivanje našeg rada i portfelja. Moji vršnjaci i predavači na sveučilištu preporučili su Squarespace zbog toga koliko je dobar u prikazivanju galerija, videozapisa i drugih stvari. I nisu mogli’nisam bio u pravu!”

SEO

Squarespace nudi korisne vodiče za držanje vaše ruke kroz optimizaciju vaše web stranice za SEO (optimizacija za tražilice), kao i olakšavanje dodavanja opisa i alta oznaka na vaše slike nakon što’Prenio sam ih.

Na svoju web lokaciju možete uključiti i dodatne elemente, poput stvaranja bloga koji će privući posjetitelje i promovirati vaš rad ili dodavanja kontakt obrazaca za prihvaćanje upita.

Daljnje informacije

 • Pregled kvadrata – za više o Squarespaceu’Sveukupne ponude potražite u našem detaljnom glavnom pregledu.
 • Pregled cijene kvadrata u prostoru – za detaljni pregled kvadrata’s cjenovnim planovima
 • Kôd ponude Squarespace – uz naš ekskluzivni kôd popusta zatražite 10% popusta na prvu kupnju
 • Wix vs Squarespace – saznajte tko je dobio bitku kada su ova dva graditelja web stranica zaključala rogove.
 • Kako izgraditi web lokaciju za fotografije – detaljni vodič za izradu fantastične stranice.

# 2. Wix

Najlakši za upotrebu web stranice za izradu fotografija

Wix je vrlo razumljiv i svestran graditelj web stranica. To’Lako je odabrati, pruža vam ogroman niz predložaka za izbor i iznenađujuće je dobar za prijenos i pohranu visokokvalitetnih fotografija.

Wix je još jedan snažni sveobuhvat, ali se u istraživanju istaknuo po popularnosti kod naših korisnika. Dobio je najveći ocjenu kupaca od svih građevinara – naši korisnici dali su je ne manje od 5 od 5 zvjezdica nakon što su ga sami testirali!

Wix’Druga snažna točka je da je to’a najlakši graditelj web stranica za fotografije, dok još uvijek pakira snažan udarac u smislu dizajna i značajki. To ga čini odličnim izborom za početnike – za razliku od drugih platformi, Wix ne’novinari ne žrtvuju kvalitetu radi jednostavnije uporabe.

Umjesto toga, Wix koristi alate za uređivanje povuci i ispusti kako bi izgradnja profesionalne web stranice bila jednostavna za sve i svakoga. Da’Zbog toga je za lako korištenje u našem istraživanju dobio impresivnih 4,3 od 5 zvjezdica!

Za i protiv
Wix nudi jako puno kreativne kontrole. Uređivač povuci i ispusti znači ako to možete zamisliti, to možete i uraditi. Za vrlo prilagodljivu fotografsku platformu Wix je izvrstan Možeš’t promijenite predložak nakon što web lokacija postane aktivna. Ovo može biti glavobolja ako želite promijeniti dizajn portfelja fotografija dalje niz liniju
Web lokacije izgrađene na Wixu automatski se optimiziraju za rad na različitim platformama. Vaše će fotografije izgledati jednako glatko na mobilnim ekranima kao i na radnoj površini Iako je količina kreativne kontrole mnogima plus, za druge može biti neodoljiva. Ako personalizacija nije’t prioritet vam Wix možda nije najprikladniji

Wix’s Cijene

Wix dolazi s prilično velikodušnim besplatnim planom, što znači da možete izgraditi svoju web stranicu – i ako imate povjerenja’ponovno ste početnik – prije nego što uložite teško zarađeni novac. Besplatni plan ne’Međutim, ne izgledamo super profesionalno, zato ne’ne preporučujemo da se zadržavate na njemu predugo – osim što i dalje prikazuje Wix oglašavanje, možda će vam se dogoditi da vam ponestane prostora za pohranu vrlo brzo.

Sve u svemu, to’Definitivno vrijedi uzeti u obzir jedan od Wixa’s premijskim planovima za malo mjesečno ulaganje. Za 13 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje) možete dodati vlastitu prilagođenu domenu i URL (npr. Www.lucysphotos.com), ukloniti sve Wix’s oglašavanjem i pristupite širokom bazenu predložaka i alata.

Vas’Iskoristite i povećanu količinu prostora za pohranu, omogućavajući vam postavljanje većeg broja visokokvalitetnih fotografija i pomažući vašoj web lokaciji da raste.

Za sve koji se nadaju da će prodati svoje fotografije putem svoje web stranice, Wix nudi i nešto za vas – njeni planovi za e-trgovinu počinju od 23 USD mjesečno (naplaćuju se godišnje) i daju vam čitav niz prodajnih alata.

Odlučiti se za premium plan najbolja je odluka kojom će se web mjesto istaknuti i osigurati odličan prvi dojam.

Izgradnja Wix stranice

Wix’Program za povlačenje i ispuštanje olakšava izgradnju web stranice, kao i kreativnu slobodu. To djeluje tako da odabire elemente poput teksta i slika te ih ispusta na bilo koje mjesto na stranici. Na ovaj način točno znate kako će vaša web lokacija izgledati jednom uživo, a možete je osmisliti kako bi prikazao svoj rad na najučinkovitiji način.

Wix ima i drugi uređivač, koji se zove Wix ADI. To znači umjetnu dizajnersku inteligenciju, koja zapravo stvara web stranicu za vas. Jednostavno odgovorite na jednostavna pitanja, poput onoga o čemu se radi na vašoj web lokaciji i vi’Imat ćete automatski generiranu web stranicu za nekoliko minuta.

Možete unijeti promjene i urediti svoje web mjesto pri srcu’Sadržaj, ali uz Wix ADI većina teških dizala je učinjena za vas – ostavljajući vam da dodate zabavne stvari!

Prijenos, uređivanje i upravljanje fotografijama nevjerojatno je jednostavno – prijenos traje samo nekoliko klikova, a možete izvršiti osnovne promjene u Wix-u’s uređivač fotografija.

najbolji graditelji web stranica za fotografijeWix nudi super jednostavno prenošenje i upravljanje slikama. To vam olakšava upravljanje kolekcijama i može vam uštedjeti puno vremena.

Brzina prijenosa fotografija je impresivna što štedi puno vremena prilikom skupnoga prijenosa, a možete nastaviti s uređivanjem dok se prijenosi događaju u pozadini.

Nakon prijenosa fotografija možete dodati ‘alt oznake’ za svaku sliku, pomažući Googleu u tome ‘čitati’ njih i poboljšanje vašeg SEO pretraživanja na licu mjesta. Wix vam čak pomaže da optimizirate SEO na razini web mjesta – što je idealno mjesto za postizanje ljestvice.

Ali kao i mi’Već smo razgovarali – pronalazak je tek pola bitke. Trebate zgrabiti svoje čitatelje’ pažnju i zadržati ih na stranici!

Wix’s Predlošci fotografije

Dakle, činjenica koju pruža Wix više od 500 profesionalno dizajniranih predložaka ako koristite za skočnu točku, ogroman je plus bod za bilo kojeg fotografa koji je u statusu potreban za web stranicu. To uključuje i više od 30 predložaka posebno dizajniranih za fotografe!

šablone za wix fotografijuWix vam nudi ogroman spektar zapanjujućih dizajna za odabir – svaki je od njih optimiziran za mobilne uređaje i potpuno prilagodljiv.

Ovo je idealno ušteda vremena jer možete jednostavno promijeniti tekst i ažurirati slike u već postojećim galerijama prije nego što ga pozovete dnevno i objavite na webu..

Ili možete odlučiti u potpunosti promijeniti svoj predložak’s dizajnom. Pobijedio je’ne biti brz ili jednostavan, ali Wix vam omogućava kreativnu slobodu da unesete onoliko promjena koliko želite.

najbolji graditelj web stranica za fotografeUzmite si vremena za odabir Wix predloška – ne možete ga promijeniti jednom’Izabrani ste, pa pronađite onaj koji odražava vaš stil, poput ‘Urbana fotografija’ iznad!

Mnogobrojne su galerijske mogućnosti za prikaz kolekcija, iz uskih grupiranih sličica ‘Urbana fotografija’ na minimalističko kadriranje ‘Umjetnička fotografija’. Tamo’čak i različite stilove galerije za istraživanje; od interaktivnih prezentacija do lightbox-ova kako bi se slike pojavile. To’Definitivno vrijedi kopati oko sebe da biste pronašli značajke koje najbolje mogu predstavljati vaš rad.

Uz različite načine na koje se vaša fotografija ističe i privlači pažnju posjetitelja, Wix također čini jednostavno jednostavno dodavanje kontaktnih obrazaca i veza s društvenim mrežama na vaše stranice.

Daljnje informacije

 • Wix pregled – zanima me znati što više o Wixu? Pogledajte naš puni stručni i detaljni pregled ovdje.
 • Wix Editor vs Wix ADI – kliknite ovdje za prikaz razlike između Wix-a’s dvije mogućnosti izgradnje web mjesta

# 3. SmugMug

Najbolje za sigurnost fotografija

SmugMug je graditelj fotografija za fotografije koji pruža jednostavan način za prikazivanje i prodaju vaših fotografija. Kao specijalizirani graditelj, SmugMug je izvrstan u onome što radi, ali može se osjećati ograničeno u odnosu na svestranije graditelje poput Wixa ili Squarespacea.

Kao i Squarespace, SmugMug ne nudi besplatan plan. Dobijate 14-dnevno besplatno probno razdoblje, a zatim se morate pretplatiti na jedan od SmugMug-a’s četiri premijska plana, koji se kreću od 4 USD mjesečno za osnovni plan do 30 USD mjesečno za Pro plan. Planovi se naplaćuju godišnje, tako da najjeftiniji plan košta 48 dolara godišnje.

Za i protiv
Pruža izvrsne značajke za fotografije, uključujući opsežne sigurnosne mogućnosti za sve slike koje objavite na svojoj web lokaciji Zbog specijalizacije u portfelju može se osjetiti pomalo ograničen u usporedbi s namjenskim graditeljima web stranica. Za funkcionalnost koja nije portfelj, SmugMug nema’ne podnosim
SmugMug je izvrstan za unovčavanje fotografija od pokretanja. To’Spremni smo vam pomoći u prodaji proizvoda i ispisa čim se prijavite Kompletan plan portfelja košta 15 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje). Ovo je u redu ako’ponovno ste u mogućnosti unovčiti svoj posao, ali malo je strmiji za one koji tek počinju

Budući da je SmugMug specijalizirani graditelj fotografije, dolazi s određenim pogodnostima i značajkama koje drugi graditelji na našem popisu ne’t. Zapravo, ocjenjivao je 5 zvjezdica zbog svojih karakteristika, nadmašivši sve ostale graditelje!

Jedan od naših favorita je mogućnost zaštite vaših fotografija od preuzimanja trećih proizvođača.

Što više platite za svoj plan, to ćete dobiti više mogućnosti sigurnosti svojih fotografija:

 • Omogućite zaštitu desnim klikom koja prikazuje personaliziranu obavijest o autorskim pravima kad posjetitelji desnim klikom na vašu web lokaciju
 • Svojim slikama dodajte prilagođene vodene žigove
 • Lozinkom zaštitite stranice, mape, galerije ili čak cijelu stranicu

Možete vidjeti zašto mi’označio sam SmugMug najboljim za sigurnost fotografije!

Koje druge značajke nudi SmugMug da bi ga izdvojio od više sveobuhvatnih platformi? Ovdje’brzi pogled na samo nekoliko naših omiljenih:

 • Neograničeno učitavanje fotografija i videozapisa
 • Sinkroniziranje biblioteke fotografija s Lightroomom
 • Surađujte s profesionalnim pisačima kako bi posjetitelji mogli naručiti ispise / proizvode izravno s vaše web stranice bez potrebe za dodatnim integracijama
 • Opsežna integracija društvenih medija kako biste ostali povezani sa svojom publikom
 • Krenite u pokretu i prenesite svoju sliku ravno iz telefona na svoju web stranicu dok ste u pokretu
 • Učitajte albume sa više lokacija s Dropboxa na Apple

Ovo samo ogrebotine po površini, tako’vrijedi usporediti planove kako biste vidjeli što dobivate za svoju mjesečnu naknadu.

Glavni nedostatak SmugMug-a’S karakteristikama je to tamo’nema ugrađenu opciju bloganja – samo nešto čega morate biti svjesni kada sastavljate svoju web lokaciju za fotografije.

Također možete’Ne koristite vlastitu domenu na najjeftinijem planu – morate koračati do drugog nivoa ‘Vlast’ plan za ovu mogućnost. To je pomalo frustrirajuće jer plaćeni planovi to obično nude kao standardno prodajno mjesto. S druge strane, tamo’nema oglašavanja na web stranici, što je veliki plus i održava vašu web stranicu bez problema. Posebno je važno na mjestu za fotografiranje.

Prodaja sa SmugMug-om

Prava prednost koju SmugMug ima nad konkurentima jest da li je spreman pomoći vam da se prodate izravno iz kutije! Možete naplatiti po preuzimanju fotografija, izraditi prilagođene cjenike za klijente i izravno prodati printeve i poklone bez potrebe za dodatnim integracijama.

Ovo pruža fantastičnu priliku za izgradnju vašeg brenda i vidljivosti među posjetiteljima, što se može poboljšati dodavanjem prilagođenih vodenih žigova i vašim fotografijama. K tome dodajte činjenicu da zadržite 85% zarade, a SmugMug je vrlo atraktivna platforma za unovčavanje svojih fotografskih vještina na.

Predlošci SmugMug-a

Dok je SmugMug blistao u fotografijama specifičnim za fotografije, dobio je mnogo više prosječnih rezultata za svoje dizajne. Njena je ponuda prilično ograničena, pogotovo ako vi’ponovno na jeftinom planu – čak i na skupljim planovima možete birati samo od najviše 21 predloška.

samosvjesni obrazac fotografijeSmugMug vam daje skromnu kolekciju jednostavnih dizajna, sve stvorene da pokažu vaše fotografije, ali ograničene u značajkama.

To’nije samo količina koja’je ograničen, bilo. SmugMug’Dizajni se potpuno usredotočuju na vaše slike, što je izvrsno – no znači da gubite na dodatnim značajkama kao što su kontaktni obrasci i karte. To su arene’Nebitno je, ali oni dodaju dodatni zamah profesionalnosti vašoj web stranici.

Vas’Naći ćemo da je prilagođavanje prilično osnovno, a ponekad i čvrsto – primjerice pri podešavanju visine i širine okvira za slike. Ovo nije’t graditelj odabrati ako želite tone kreativne kontrole – umjesto toga, to’najbolje je ako fotografije omogućavaju da govore same za sebe.

SEO

Rast poslovanja podržan je SEO značajkama koje omogućuju označavanje slika opisima i ključnim riječima, izmjenu meta podataka za pojedine stranice (opis web stranice slične zamućenosti na poleđini knjige) i stvaranje sitemapova za slanje Googleu koji djeluju kao direktorij vaše web lokacije.

Daljnje informacije

 • SmugMug pregled – želite saznati više o SmugMug-u? pročitajte našu cjelovitu recenziju i vidjeti što mislite.
 • Usporedni grafikon graditelja web stranica – alternativno, prijeđite na našu usporednu shemu i pogledajte ostale platforme na tržištu.

# 4. Weebly

Najjeftiniji graditelj web stranica za fotografije

Weebly najjeftiniji je graditelj web stranica s kojima možete odlučiti napraviti web stranicu profesionalne fotografije.

Postoje tri plaćena plana u rasponu od pravednog 6 do 26 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje). Tamo’također je besplatan plan, iako kao i uvijek do sada’Ne preporučujem ovo ako želite profesionalnu stranicu.

Ovdje’Kratki pogled na svaki plan prije nego što istražite Weebly’S značajkama i dizajnom:

 • Besplatni plan: 0 USD – 500MB prostora za pohranu, prikazuje Weebly oglase
 • Osobni plan: 6 USD mjesečno – 500MB za pohranu, spojite prilagođenu domenu, prikazuje Weebly oglase, osnovnu e-trgovinu
 • Profesionalni plan: 12 USD mjesečno – neograničeno skladištenje, 1 godina besplatne domene, nema Weebly oglasa, napredne e-trgovine
 • Poslovni plan: 26 USD mjesečno – neograničeno skladištenje, 1 godina besplatne domene, nema Weebly oglasa, potpuna e-trgovina, napredni marketinški alati

Iz svih tih planova, preporučujemo Profesionalni plan za početak jer nudi bolju vrijednost za novac od osobnog plana. Neograničeno pohranjivanje i bez reklama su obavezni za bilo koju profesionalnu fotografiju!

Za i protiv
Weebly’s App Center je neusporediv. Čista raznolikost aplikacija znači da je jedino ograničenje skaliranja funkcionalnosti vaše web stranice vaša mašta Square je nedavno kupio Weebly. Ovo je izvanredna vijest za e-trgovinu, ali može značiti pomak daleko od kreativnijih web lokacija – poput portfelja za fotografije
Sučelje građevine postiže dobru ravnotežu između prilagodljivosti i strukture. Ako želite pokazati svoje fotografije izvan okvira, možete. Ako želite dodati značajke i igrati se s predlošcima, to možete i vi Nema mogućnosti za osobnu obnovu – ako web mjesto propadne, morate pričekati podršku Weebly-a da obnovi vašu web-lokaciju

Weebly’Teme su atraktivne, ali jednostavne – pobijedili ste’ne možete pronaći bilo kakve revolucionarne ili urušavajuće dizajne, ali pronaći ćete skroman izbor od oko 50 čistih, stilskih izgleda. Oni su se definitivno poboljšali posljednjih godina, ali njihove teme i dalje nisu’ne podudaraju se sa atraktivnom kvalitetom Wixa ili Squarespacea. Dizajni su jednostavniji i osnovniji – idealni ako se borite tehnički – ali ako želite’tražite nešto malo više od vas’Trebat ću gledati dalje.

Preporučujemo da pogledate ispod ‘Portfelj’ i ‘osobni’ kategorije za kreativniji i vizualniji dizajn.

šablonski šabloni za fotografiranjeWeebly’Predlošci su jednostavniji, ali lakši za rad – veliki štedi vrijeme ako vam brzo treba web stranica za fotografiranje

Weebly nije’t najjednostavniji graditelj na tržištu – dobio je prilično prosječnih 3,5 od 5 zvjezdica u našem testiranju – ali jednostavnost pomoću koje možete učitati i dodavati fotografije na vašu web stranicu pomaže vam da vaše slike postavite ispred i u sredinu.

Potrebna su samo dva klika da dodate galeriju i započnete s prijenosom slika, što stvari čini jednostavnima i štedi vam puno vremena. Također možete nastaviti s uređivanjem web lokacije dok se prijenosi nastavljaju u pozadini, što može uštedjeti još više vremena ako istovremeno prebacite puno snimaka..

Weebly također ne’ne postavljate ograničenja dimenzija na učitane fotografije, tako da postoji’Ne morate brinuti o tome da će vam se smanjiti veličina slike širine 4.000 piksela. Weebly preporučuje najbolju praksu i optimalne veličine u vodičima na licu mjesta, ali ne provodi ove preporuke, odabir izbora ostavljate na vama samima.

Ipak, treba imati na umu da Weebly prilikom prijenosa automatski optimizira slike za web. Ovo vam može malo isprati paletu boja, tako je’važno je da nakon uređivanja u Lightroomu eksportirate slike u sRGB i potencijalno umetnete profil boja u sliku kako biste spriječili da se živost slika smanji..

weebly najbolja web stranica za izradu fotografijaWeebly nastavlja prenositi fotografije u pozadini, tako da možete nastaviti s radom, a da ne morate čekati da se prijenosi završe

Weebly je postigao prilično snažne rezultate zbog svojih značajki u našem istraživanju, ulazeći iza SmugMug-a s 4,4 zvjezdice od 5. Dio toga je kvaliteta Weebly-a’alata za bloganje, koji su ugrađeni u to da uredno sjedite uz svoj posao.

U pogledu SEO-a, u Weebly App Centeru dostupno je puno korisnih aplikacija. Oni su uglavnom dostupni samo pretplatnicima premium plana, što nadogradnju na plaćeni plan može učiniti još više logičnim korakom, ovisno o vašim ambicijama. To’jednostavno je dodati alt tekst u prenesene fotografije i prilagoditi postavke web lokacije kako biste dodatno optimizirali web mjesto’s SEO i pomoći mu da se rangira više u tražilicama.

Weebly je dobar izbor s nekim velikim prednostima – možda nema najuzbudljiviji dizajn na tržištu, ali za fotografe s proračunom’Pametan je izbor.

Daljnje informacije

 • Weebly Pregled – ako posjedujete fotografiju, vi’Želim detaljnije pročitati Weebly.
 • Weebly pregled e-trgovine – ako ti’tražite mjesto za prodaju slika, pogledajte naš pregled Weeblya kao internetske trgovine.

# 5. Duda

Najbolje za dizajn predloška

Duda je web dizajner koji je stvoren za izradu web dizajnera’ živi lakše. Imajući to na umu, to’Ne iznenađuje da dolazi s najfiničnijim dizajnom na tržištu.

U našem istraživanju, Duda je bio najveći graditelj ocjene zbog fleksibilnosti dizajna, pobedivši svoje konkurente s impresivnih 4,8 zvjezdica od 5 – to’s rezultatom koji odgovara samo Squarespace!

Za i protiv
Najbolji dizajni na tržištu čine moderan izbor za prikazivanje vašeg rada Skupi planovi cijena značili su da je Duda u našem istraživanju dobio najmanju ocjenu za novac
Pruža mnoštvo značajki i widgeta za prilagođavanje vašeg portfelja Manje kreativne slobode od ostalih proizvođača fotografija, što znači da se morate pouzdati u svoj predložak’s dizajnom

Dobivate preko 90 predložaka na izbor u Dudi’knjižnica – i svaka je profesionalno dizajnirana i mobilna.

Za razliku od Wixa, možete’U potpunosti ne prepravite predložak’s dizajnom. Umjesto toga, vaš dizajn uvelike ovisi o predlošku koji odaberete, pa to’vrijedi odabrati onu koju volite.

Možete prilagoditi svoj dizajn, ali ne’ne možete dobiti potpunu kreativnu slobodu. Tnjegovo pouzdanje u vaš predložak može vam uštedjeti vrijeme i trud – jednostavno prenesite vlastite slike, dodajte tekst, napravite nekoliko podešavanja tu i tamo i Duda’s dizajniraju ostatak posla za vas. Jednostavan!

Ako odaberete predložak i kasnije se predomislite, Duda vam omogućuje izmjenu dizajna bez gubitka svih sadržaja – što znači da možete lako redizajnirati svoj portfelj u bilo kojem trenutku.

predlošci graditelja fotografije dudaDuda dolazi s više od 90 profesionalno dizajniranih predložaka koji će vam pomoći u izgradnji vaše web stranice za fotografije.

Jedan od najboljih načina na koji vam Duda omogućuje prilagodbu vašeg portfelja pomoću widgeta. To su poput aplikacija koje na vaše web mjesto dodaju dodatne funkcije – na primjer, skočni prozori, obrasci za kontakt i datoteke za preuzimanje dostupne su za instalaciju.

Ostale značajke uključuju:

 • Blogovi
 • Besplatna biblioteka slika
 • Uređivač fotografija
 • Mobilni uređivač (tako da možete upravljati svojim portfeljem u pokretu)

Dakle, kako je jednostavno koristiti Duda? Odgovor je: prilično jednostavan. To’nije najlakše, ali ne bi trebalo’niti će vam uzrokovati glavobolju – sjedi negdje između Squarespace-a i Wixa u smislu toga koliko je prijateljski početnik.

Duda’s Cijene

Tamo gdje je Duda pao u našem istraživanju bilo je vrijedno novca. Zapravo, došao je do dna hrpe za ovo područje, osvojivši samo 1,2 zvjezdice od 5. Duda je jedan od najskupljih građevinara na našoj listi, cijene počinju od 14 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje).

Dobijate 14-dnevno besplatno probno razdoblje na timskom planu od 22 dolara mjesečno, nakon čega vi’Trebat ćeš birati između Dude’s tri cijene planiraju nastaviti izgradnju. Ako ti’upravljate klijentima ili surađujete s timom na vašem portfeljnom mjestu, vi’Trebat će vam ili 22 USD mjesečno timski plan ili 74 USD mjesečno agencijski plan.

Tamo’ne sumnjam u to da je Duda’Snage se polažu u njegove nacrte. Ako želite moderan portfelj fotografija to’jednostavno sastaviti – a vi ne’Ne volite li to dodatno platiti – Duda je dobar izbor. Daje vam dobru ravnotežu između izgleda i snage, ali nije’nije pogodan za fotografe s proračunom!

# 6. SITE123

Najbolje za podršku za potporu

SITE123 je prilično jednostavan graditelj koji se ističe u korisničkoj podršci. Ako se osjećate kao da vam je potrebna pomoć tijekom izrade, SITE123 je savršen izbor.

Za i protiv
Nevjerojatno korisna podrška za pomoć u postavljanju vaše web stranice za fotografije Kreativna sloboda je prilično ograničena, a možete i vi’t zamijenite predloške nakon što web stranica postane aktivna
U našem istraživanju smo dobili visoku ocjenu kupaca, pokazujući to’je ugodan, kao i jednostavan za upotrebu Značajke su prilično jednostavne, to znači’To nije baš skalabilan izbor – pogotovo s memorijom od 270 GB

Za početak, sve što trebate je odabrati što je vaše web mjesto – što smo izabrali ‘Fotografija’ – zatim unesite naziv svoje web lokacije, zajedno s e-poštom i zaporkom.

SITE123 stvara web mjesto za uređivanje, a odmah vam nudi 24/7 podršku u live chatu. Također donosi korisnu turneju tako da se lako možete upoznati s urednikom.

Podrška za graditelje fotografija site123SITE123 vam pruža podršku za chat uživo, obilazak u brodu, videozapise pomoći i skočne upute kako bi vas vodio kroz proces izgradnje.

Gumbi s upitnikom svugdje – na kojem možete zadržati pokazivač miša i saznati više o različitim elementima – i korisne upute za upućivanje, SITE123’S graditeljem je poput ljubaznog mentora držati vas za ruku dok ste voljni da uspijete.

Ova pomoćna podrška jedan je od razloga zbog čega su naši korisnici ocijenili SITE123 tako dobrom ocjenom od 4,6 od 5 zvjezdica. Ovaj je graditelj također vrlo jednostavan za korištenje, a nudi i čitav niz mogućnosti pomoći i podrške – već smo spomenuli njegovu 24/7 live chat, ali također dolazi s centrom za pomoć i podrškom za e-poštu.

SITE123 Dizajn

SITE123’Dizajni su dovoljno lijepi i jednostavni za postavljanje. SITE123 zapravo koristi ADI za izradu web mjesta za vas na temelju odabrane kategorije. Nakon toga možete promijeniti temu, ali to’nije tako lako radikalno redizajnirati web mjesto.

To’Također vrijedi primijetiti da možete’t prebacite predloške nakon što web stranica bude objavljena.

postavljanje buidara za fotografiju site123SITE123 koristi ADI za izradu vaše web stranice što je jednostavnije – samo odaberite pravu kategoriju, a SITE123 sastavlja osnove za vas!

Ono što je sjajno je da je SITE123 automatski nam je dao sve osnovne elemente za fotografsko mjesto. Dali su nam velike sekcije slika, ugrađeni portfelj i galeriju, integraciju društvenih medija i kontakt obrazac, a sve to bez da moramo podići prst.

Ove su karakteristike dobre imati, ali na testiranju smo otkrili da nisu’t mega moćni – nedostaje im malo dubine, pa ako vam treba složen portfelj fotografija ili gradite tvrtku, SITE123 isn’t sjajno dugoročno rješenje.

CJENIK SITE123

Na prvi pogled čini se da SITE123 ima samo dva cjenovna plana – svoj besplatni plan i 12,80 USD mjesečno Premium plan. Međutim, kada se prijavite na besplatni plan, zapravo dobijate pristup četvero plaćenim planovima, u rasponu od 12,80 do 34,80 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje).

Dok vam SmugMug i Squarespace pružaju neograničenu količinu prostora za pohranu, uz SITE123 dobijate samo do 270 GB prostora za pohranu na svom najskupljem planu. Možete vidjeti zašto je SITE123 u našem istraživanju osvojio samo 2,7 od 5 zvjezdica za vrijednost u vrijednosti!

Sve u svemu, SITE123 je jednostavan i susretljiv graditelj koji vam nudi alate za lako stvaranje osnovnog, uspješnog mjesta za fotografiranje. To’samo što nije najpovoljnija opcija na tržištu.

Daljnje informacije

 • SITE123 nudi sjajnu podršku za backback – saznajte što sve nudi u našem stručnom pregledu SITE123

# 7. WordPress.com

Najbolje za bloganje

Da se ne brka s gigantskim WordPress.org, WordPress.com jednostavnija je za upotrebu inačica poznatog CMS-a za blogove. Ona kombinira moć i blogersku pamet WordPress.org-a s proturnijim i jednostavnijim urednikom graditelja web stranica.

Rezultat je snažan, ali prilično izazovan građevinar koji to može’Ne bi vas tukli zbog svojih alata za bloganje, a nudi veliku vrijednost za novac.

Za i protiv
Najbolji graditelj za bloganje koji pruža cijeli niz ugrađenih alata Vrlo teško za korištenje, što ga čini manje nego idealnim izborom za početnike
Nudi veliku vrijednost za novac zbog broja značajki koje dobivate na svojim planovima Prvenstveno napravljen za bloganje, što znači da se njegove foto-specifične značajke i dizajniraju’Ne mogu biti dobri poput konkurenata poput Squarespacea ili SmugMug-a

Iako je WordPress.com sigurno lakši za upotrebu od WordPress.org, to je’U stvari je još puno teže od većine ostalih građevinara – u stvari, u našem istraživanju imao je najnižu razinu za jednostavnu uporabu i za ocjenu kupaca.

To je rekao, ako ti’ste željeli pokrenuti blog uz svoju web lokaciju za fotografije, pobijedili ste’ne možete pronaći boljeg sastavljača za značajke bloganja.

Wordpress.com gradnja blogova graditeljWordPress.com je jednostavnija verzija WordPress.org, a posebno je sjajna za izgradnju blogova.

WordPress.com vam nudi čitav niz alata za bloganje, od društvenih oznaka do komentara korisnika. Međutim, ne radi’Ocijenite njegove foto-specifične značajke – u usporedbi sa SmugMug-om, na primjer, to’prilično je standardan. Ako ti’nećeš kombinirati svoj portfelj s blogom, ovo nije’tvoj najbolji ulog.

Međutim, tamo gdje se WordPress.com zaista isticao bilo je svoje vrijednost za novac. Iako je Weebly graditelj najjeftinijih web stranica, WordPress.com nas je zapamtio svojom vrijednošću, ocjenjujući 4,5 od 5 zvjezdica.

Ima besplatni plan i četiri plaćena plana, u rasponu od 5 do 45 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje). Da biste uklonili markiranje WordPress.com, otključajte maksimalno 200 GB prostora i pristupite SEO alatima’Trebat će vam 25 USD mjesečno poslovni plan.

Ako ne’Ne trebaju vam ove značajke, premijski plan od 8 USD upravo je dobar za male stranice sa fotografijama, s 13 GB prostora za pohranu i mogućnost unovčavanja web mjesta.

WordPress.com Dizajn

WordPress.com ima 339 tema na izbor, obuhvaćajući niz stilova i djelatnosti. Možete tražiti vrstu web mjesta koja ste’ponovo stvarate ili jednostavno filtrirate prema industriji, uključujući portfelj, časopis, blog i posao.

Wordpress.com predloške za fotografijuWordPress.com ima stotine tema – ovdje možete vidjeti izbor dizajna svojih portfelja.

Nisu sve teme besplatne – dostupne su i premium teme koje trebate instalirati. Ako ti’ponovno na 5 $ mjesečno Osobni plan, dobivate pristup samo besplatnim temama. Ako želite koristiti premium temu, trebate najmanje 8 USD premijum plana mjesečno. Postoji 109 besplatnih tema i 183 premium teme.

U našem istraživanju, WordPress.com postigao je prilično slab izgled za fleksibilnost dizajna – 2,8 zvjezdica od 5 stavlja ih na dno pakiranja. Glavni razlog za to je WordPress.com’s ograničenom prilagodljivošću zbog nedostatka alata za povlačenje i ispuštanje.

Svoj sadržaj i dizajn uređujete zasebno, što se kod vas može osjećati nespretno i kreativno restriktivno’pokušavate provesti velike redizajne odabranog predloška.

Nagla je da možete mijenjati teme kad god želite, a sav se sadržaj i mediji automatski prebacuju na novi dizajn.

U cijelosti, WordPress.com je idealan ako i vi’ponovno pokrećete blog kako biste promovirali svoje fotografije, i aren’ne odlaže se izazovom. To’s najtežim graditeljem koji se koristi na našem popisu, tako da ne’Ne preporučujem za početnike.

Daljnje informacije

 • Ako imate pitanja o WordPress.com, pročitajte našu cjelovitu raščlambu ove moćne platforme u našem pregledu WordPress.com
 • Ako ti’Ako niste sigurni u razlike između WordPress.com i .org, pogledajte našu usporedbu između WordPress.com i WordPress.org

# 8. GoDaddy

Savršeno za oglase koji su pod pritiskom

Možda GoDaddy znate za svijet’najveći registrator domena, ali to’nema nikoga trik ponija. Također ima popularnog graditelja web stranica koje’s godinama se kontinuirano poboljšava.

Za i protiv
Izuzetno brz i jednostavan za korištenje, štedi vam vrijeme – web stranicu možete dobiti uživo za nekoliko minuta ako to želite! Dizajni nisu’Toliko zapanjujuće kao i vrhunski graditelji fotografije, a nedostatak kreativne kontrole može postati frustrirajući
Početnički prilagođen uz podršku 24 sata na sat, GoDaddy ne bi trebao’Ne ostavljam te glavobolje Unatoč širokom rasponu značajki, u cjelini im nedostaje stvarna dubina i snaga

GoDaddy’Graditelj web stranica je jednostavan, ali učinkovit. Najbolja stvar je njegova upotreba ADI – odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja, kao što su ime i svrha vaše web stranice, a GoDaddy vam stvara personalizirano web mjesto na temelju vaših odgovora.

Možete odabrati dizajn koji vam se najviše sviđa i uređivati ​​ga sve do vas’sretni smo, ali način na koji GoDaddy automatski obavi većinu nogu, štedi vam hrpu vremena i truda. To’Najbrži način za stvaranje web stranice za fotografije, što ga čini savršenim izborom ako samo što prije želite nešto online.

To’nije najbrži, najljepši ili najmoćniji graditelj web mjesta, ali ako imate potrebu za brzinom, GoDaddy je pobijedio’Neću te iznevjeriti.

graditelj web stranice godaddy fotografijeGoDaddy je graditelj uz pomoć dizajna koji nevjerojatno brzo izrađuje vaše web mjesto za fotografije.

To’ne iznenađuje GoDaddy je postigao solidnih 3,8 zvjezdica od 5 zbog jednostavne upotrebe – tamo’s jedva ikakvom krivuljom učenja, a većina posla je učinjena za vas. Jer to’s prilično osnovnim graditeljem, možda ćete se početi boriti kada je u pitanju napredna prilagodba – GoDaddy je najlakše koristiti kad vi’Sretno se držeći svojih dizajna.

GoDaddy ne’nemate istu razinu zapanjujućih dizajna kao neki njegovi konkurenti, ali i dalje nudi veliki izbor modernih, vizualnih predložaka koji su savršeni za prikazivanje vaše fotografije.

obrasci za šablonu fotografijeGoDaddy’Predlošci su moderni i čisti, a obično sadrže velike dijelove slika i značajke povezane s industrijom.

Jer GoDaddy stvara vaše web mjesto na temelju vaših odgovora, automatski se ugrađuju značajke povezane s industrijom. Na primjer, web mjesto GoDaddy stvoreno u nastavku uključuje galeriju, stranicu s kontaktima, obrazac za rezervaciju i prijavu na newsletter. Sve bez da moramo podići prst!

primjer godaddy graditelja fotografijeGoDaddy je automatski generirao web mjesto za fotografije s relevantnim značajkama, kao što su galerija, stranica za kontakt i obrazac za rezervaciju.

Ove značajke su izvrsna inkluzija, ali idu samo tako daleko. Ne znaš’ne možete dobiti istu razinu alata specifičnih za fotografiju koji dolaze sa SmugMugom, niti snagu i kvalitetu isporučene sa Squarespace. GoDaddy radi posao, ali ne’Ne možete ići preko svojih karakteristika.

To je reklo, to’vrijedi spomenuti GoDaddy’s SEO alatom koji izvrsno radi olakšavanje optimizacije za početnike. Njegov čarobnjak za SEO postavlja vam jednostavna pitanja kako bi vam pružio korisne savjete o tome kako poboljšati svoje web mjesto’s SEO.

GoDaddy cijene

Dakle, koliko košta GoDaddy? Ne radi’nemate besplatan plan – umjesto toga, to vam daje izdašno jednomjesečno besplatno probno razdoblje da se igrate okolo. Nakon toga, ona ima četiri cjenovna plana, u rasponu od 10 do 25 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje).

web stranica za bogato cijene s cijenamaGoDaddy ima četiri cjenovna plana, u rasponu od 10 do 25 USD mjesečno kada se naplaćuju godišnje. Svi planovi dolaze s jednomjesečnim besplatnim probnim vremenom, tako da ih možete isprobati bez rizika.

Najjeftiniji osnovni plan daje vam uređivanje u pokretu, PayPal gumb, pet društvenih postova i odgovora svakog mjeseca i 100 e-mail marketinga šalje mjesečno. Pobjedio si’Međutim, ne mogu dobiti bilo kakav SEO alat, umjesto toga preporučujemo Standardni plan od 15 USD mjesečno.

GoDaddy nije’Ne puštate nas kad se radi o vrijednosti za novac – dobio je 2,9 zvjezdica od 5. Ipak, njegovo je besplatno probno razdoblje najduže dostupno na našem popisu, pa vam preporučujemo da ga maksimalno iskoristite kako biste vidjeli može li GoDaddy biti prikladan za vas!

Daljnje informacije

 • Želite li zaroniti u GoDaddy’s pojedinostima? Ne tražite dalje od našeg pregleda graditelja web stranica GoDaddy

# 9. upadljivo

Idealno za male portfelje fotografije

Ako želite zadržati stvari male i jednostavne, a istovremeno ostati stilski, nevjerojatno bi vam mogao biti graditelj fotografije. Upečatljivo je prvenstveno dizajniran za izradu web stranica s jednom stranicom, zbog čega ga stvarno preporučujemo samo za male zbirke djela.

Zapanjujuće je graditelj koji ima za cilj pružiti svima i svima priliku da izgrade svoju internetsku prisutnost, bez obzira na njihovo tehničko iskustvo. To činite dajući vam osnovni alati i dobro osmišljene predloške, pa čak i početnici mogu stvoriti dobro zaobljenu web stranicu.

To’pogodno za hobi fotografe koji žele web mjesto koje se jednostavno upravlja i koje na svom mjestu prikazuje sav svoj rad. Pobijedio je’Ne podržavate veliki ili složeni portfelj, ali lijepo će se pokazati mala kolekcija fotografija.

Za i protiv
Vrlo upravljiv, posebno za početnike i one koji žele pokazati malu zbirku djela Dizajn web stranice i osnovne značajke na jednom mjestu znače ovo nije’t dobra opcija za velike, složene ili super profesionalne portfelje
Osnovni alati za bloganje i prodaju omogućuju vam stvaranje malog, dobro zaokruženog portfelja za vaše fotografije Ograničeni alati i mogućnosti dizajna mogu lako prerasti i postati frustrirajuće ako želite proširiti svoje vještine

upadljivo’s Dizajni

Iznenađujuće ima skroman izbor predložaka, koje možete pregledavati jednom kad ih pregledate’stvorio sam tvoj besplatni račun. Pod tim je sedam predložaka ‘kreativan’ kategoriju i 17 ispod ‘osobni’ kategorija.

upečatljivo predloške fotografijeOvdje’s malim izborom upečatljivo’s predlošcima ispod ‘kreativan’ kategorija. Možete vidjeti kako sve imaju velike pozadinske slike – savršene za prikazivanje vaših fotografija!

Možete pregledati svaki predložak prije nego što ga odaberete, pa čak i jednom kad ga odaberete’objavila sam tvoju web lokaciju za fotografije, predloške možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Tamo’s lijepom kombinacijom velikih zaglavlja, kao i manjih odjeljaka galerije, tako da možete odabrati najbolje načine prikazivanja svog rada. ‘iskre’ Predložak u nastavku savršen je primjer.

upečatljiv dizajn fotografije velik primjerOvdje možete vidjeti’ima već veliki prostor za popunjavanje vlastite slike, za privlačenje posjetitelja’ pažnju i stvorite dobar prvi dojam za vaše web mjesto. upečatljiv dizajn fotografije mali primjerDalje stranice dolje’s odjeljkom galerije koji vam daje priliku pokazati veći izbor svog rada. Kada kliknete na neku od slika, otvorit će se u prikazu preko cijelog zaslona.

upadljivo’s dizajnom aren’t revolucionarno, ali oni’sigurno ste dovoljno dobri da svoj rad pokažete prijateljima, obitelji i drugim fotografima!

upadljivo’s Značajke

Ono što je u našem istraživanju izrazito padalo bile su njegove značajke.

Ako ti’potpuno si novi u izgradnji web stranica, onda ti’Pronaći ću zapanjujuće’S značajkama je rukovanje i zabava za korištenje – ali jednom kad’stekao malo samopouzdanja ili počeo sanjati malo veće za svoju web lokaciju, ti’brzo ćemo ih naći ograničavajući.

Ima prilično dobre alate za bloganje (iako može’ne možete se natjecati s WordPress.com), pa čak možete prodati jedan proizvod po slobodnom planu – savršeno ako imate onaj omiljeni print za koji mislite da će se ljudi svidjeti!

Međutim, nakon toga, zapanjujuće’s značajkama se bori da dosegne veće konkurencije. Na primjer, o SEO se ne treba vikati – dobivate SEO popis za provjeru, ali nema mnogo naprednih opcija da se vaše web mjesto gurne na vrh rezultata pretraživanja.

Zbog svojih skalabilnih značajki i nedostatka alata specifičnih za fotografije, u našem istraživanju je izvrsno došao do dna paketa za značajke koje imaju samo 2,2 od 5 zvjezdica.

Izvrsno cijene

Zapanjujuće ima slobodan plan i tri plaćena plana u rasponu od 8 do 49 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje).

izrazito cijene graditelja fotografijaZapanjujuće ima ukupno četiri plana, iako ne’Ne preporučujem da se na slobodnom planu zadržite predugo.

Besplatni plan je restriktivan, zato preporučujemo barem 8 USD mjesečno ograničeni plan, što vam omogućuje prodaju do pet proizvoda i daje vam više prostora za posjetitelje s mjesečnom propusnošću od 50 GB. Međutim, to’s vrijedno je znati da upečatljive oglase možete ukloniti samo nakon što nadogradite na 16 USD mjesečno Pro plan.

Sve u svemu, izvanredno je najbolje za male ili hobi fotografije. Ako ti’planirate li povećati svoj portfelj u budućnosti ili svoju strast pretvoriti u posao, ovo nije’Najprikladniji izbor – ali idealan je za one koji žele jednostavno učiniti život.

Daljnje informacije

 • Otkrijte je li ovaj graditelj prikladan za vas u našem pregledu Strikingly Builder web mjesta

# 10. Jimdo

Najbolje za korisničko iskustvo

Jimdo je graditelj koji dolazi s dva urednika: Jimdo Creator i Jimdo Dolphin. Jimdo Creator glavna je platforma, a sličan je Wixu, Weeblyu i drugim takvim graditeljima. U međuvremenu, Jimdo Dolphin koristi ADI, baš kao i GoDaddy, SITE123 i Wix ADI.

Kada je u pitanju izgradnja vaše web stranice za fotografije, Jimdo Creator vam daje veću kontrolu nad svojom web stranicom, pa vam preporučujemo da koristite ovo da biste prikazali svoj rad. Jimdo Dolphin je brz i lak, ali je ograničeniji kada je u pitanju uređivanje.

graditelj web stranice jimdo fotografijeJimdo je graditelj web mjesta koji vam omogućava izbor između ručnog stvaranja stranice ili korištenja ADI-ja za brže postavljanje.

Jedna od ključnih prednosti Jimda je ta što su njegovi predloški dizajnirani s obzirom na UX (korisničko iskustvo).

Imati jak UX važan je jer ljudima čini veću vjerojatnost da će uživati ​​u upotrebi vaše web stranice. Razmislite o web stranicama koje ste’Jeste li posjetili koji su bili nespretni, nespretni ili vam je teško pronaći put – vjerojatno niste’držati se na tom mjestu vrlo dugo!

Za i protiv
Sjajno korisničko iskustvo ugrađeno u Jimdo’s dizajnom Jimdo je dobio najgoru ocjenu fleksibilnosti dizajna od svih graditelja fotografija koje smo testirali
Možete odabrati želite li koristiti Jimdo Creator ili Jimdo Delphin, na temelju vlastitih tehničkih sposobnosti Može se osjećati nespretno i ograničavajući gradnju

Jimdo’s Dizajni

Mi’Bit ću iskren – Jimdo’s predlošci su vjerojatno pobijedili’Neću te otpuhati. Oni sigurno nisu’ne srušimo naše čarape – u stvari, Jimdo je dobio najnižu ocjenu za dizajn od svih graditelja fotografija koje smo testirali.

Ipak, unatoč svojih 2,5 od 5 zvjezdica, Jimdu moramo dati kudo za sjajan UX. Kao što smo već spomenuli, Jimdo, ako želite da se posjetitelji vaše stranice odlično zabave pregledavajući stranicu s fotografijama’Predlošci su sjajna opcija.

predlošci Jimdo fotografijeJimdo je u našem istraživanju dobio loše ocjene za fleksibilnost u dizajnu, ali njegovi predlošci pružaju sjajno korisničko iskustvo.

Glavni razlog zbog kojeg je Jimdo postigao lošu ocjenu fleksibilnosti dizajna bio je taj što je to’vrlo je restriktivan kada pokušavate urediti predložak. Možete dodavati i uređivati ​​elemente poput tekstualnih okvira i slika, ali ako želite drastično prebaciti odjeljke okolo i stvarno ga učiniti vlastitim,’Počet ću se boriti.

Još jedan nedostatak bila je činjenica da čak i u kategoriji ‘Fotografija i portfelj’, bio je ozbiljan nedostatak specifičnih značajki fotografije. Nadalje, dizajnu nije nedostajao elegantan rub koji biste očekivali od stranice profesionalnih portfelja.

Na ostalim područjima koja smo testirali, poput značajki, jednostavnosti i uporabe, Jimdo nije’Ne izdvajam se iz bilo dobrih ili loših razloga. Obično negdje na sredini pakiranja, ti’Borit ćemo se da pronađemo brojne značajke koje se mogu razlikovati od ovog pojednostavljenog graditelja.

Jimdo je jednostavan za korištenje, a još je lakši ako se odlučite za Jimdo Dolphin ADI opciju. Jimdo je bio prilično popularan hit kod naših korisnika, čije su ocjene pomogle da Jimdo zaradi 4 ocjene od 5 za ocjenu korisnika.

Ali ta jednostavnost je i Jimdo’pad – dok su neki korisnici voljeli koliko je jednostavno, drugi su smatrali da je to nespretno i ograničavajuće za korištenje. Preporučujemo da isprobate Jimda prije nego što se obvezate kako biste bili sigurni da odgovara vašim vlastitim željama.

Jimdo’s Cijene

I Jimdo Creator i Jimdo Dolphin dolaze s besplatnim planom. Ako odaberete Jimdo Creator, plaćeni planovi kreću se od 10 do 40 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje). Ako se odlučite za Jimda Delphina, eto’tražite 9 do 39 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje) – tako da’stvarno nije puno u tome!

Jimdo je jedan od najjeftinijih graditelja za uklanjanje oglasa s vaše web stranice – međutim, za SEO funkcije i neograničeno spremanje, vi’Trebat će vam 20 $ mjesečno poslovni plan. S obzirom da možete dobiti obje stvari za 12 dolara mjesečno pomoću Squarespace-a, ovo izgleda prilično strmo.

Sve u svemu, Jimdo je jedan od poteza ako želite napustiti svoju web stranicu’dizajn i UX na predložak koji odaberete, i nemojte’Ne gubite na kreativnu kontrolu zauzvrat.

Daljnje informacije

 • Želite li saznati više o Jimdu? Pročitajte naš detaljni Jimdo Review za više detalja

Ostale mogućnosti graditelja web stranica za fotografije

Mi’ponovno smo sigurni u našu preporuku za 10 najboljih graditelja web stranica za fotografe. Mi’uložio sam puno vremena i istraživanja u testiranje i rangiranje ovih platformi. Ipak, postoje neke web stranice za izradu fotografija koje su specifične za fotografiju’Ne mogu se ispričati, ali svejedno ih vrijedi spomenuti:

Format

Format je definitivno izgrađen s portfeljima na umu. Sa planovima koji počinju od samo 9 USD mjesečno’definitivno je pristupačna opcija, a fokusiranost na autorska prava i privatnost čine ga popularnim među fotografima. To’još uvijek je malo buggy prema našim željama, ali eto’to je sigurno gledati.

Pixpa

Pixpa je dizajnirana isključivo za fotografe, dolazi s glatkim predlošcima, a kreće se od samo 8 USD mjesečno. Mislimo da još uvijek ima načina prije nego što ospori simpatije Squarespace, Wix i SmugMug, ali općenito ima pozitivne kritike.

Zenfolio

Zenfolio je najprikladniji za fotografe događaja jer ima mogućnost korisničke prijave i veliku količinu prostora za pohranu. Ako ti’pokušavate dobiti novi promet, međutim, Zenfolio nije’Sve do nule – SEO funkcionalnost je loša, a korisnici se žale da je dizajn također neintutivan.

Kako odabrati najboljeg graditelja web stranica za fotografije za vas

Pronalaženje pravog graditelja web stranica za vaše web mjesto može biti pravi izazov – uz toliko mnogo mogućnosti izbora, kako uopće započeti?!

Da se malo oduzmemo od pritiska, mi’prepoznali smo ključne stvari na koje morate paziti dok kupujete okolo.

Stoga zapamtite da će najbolji graditelji fotografija:

 • Pomoći će vam pokazati svoju fotografiju
 • Omogućite vam pristupačnu i skalabilnu profesionalnu web stranicu
 • Lako pokupite i koristite
 • Biti u stanju pohraniti i prikazati fotografije visoke razlučivosti
 • Pomoći ćete steći više klijenata i zaraditi više novca

Osigurajte da graditelj otkriva najbolje u vašoj fotografiji

Graditelji web stranica olakšavaju prikazivanje vašeg rada i promociju vaše web stranice kako bi ih drugi mogli pretraživati ​​i uživati.

Svatko s kamerom i Flickr računom može sebe nazvati fotografom, pa to’Zaista je važno da se vaš rad ističe na vrlo pretrpanom tržištu.

Naši preporučeni graditelji nude predloge za uštedu vremena dizajnirane posebno za fotografe, koji su unaprijed napunjeni sjajnim značajkama koje možete odmah koristiti, kao što su galerije za prikaz ili stranice s kontaktima, ili ih uređivati ​​kako smatrate prikladnim.!

Zamislite predloške kao recept. Možete koristiti sastojke točno onako kako preporučuju ili ih možete napraviti vlastitim dodavanjem vlastitih kreativnih dodataka u miks.

predložak web stranice wix fotografijePoput zidne foto-galerije iz Wixa’a ‘Obiteljski fotograf’ predložak (iznad), ali niste sigurni u boje i fontove? Pa, samo odaberite predložak, a zatim promijenite font i boje u uređivaču – stvarno je tako jednostavno!

Možete integrirati i aplikacije koje dodaju dodatne značajke na vašu web stranicu – baš kao i na vašem pametnom telefonu! One mogu uključivati ​​dodatne stilove galerije za HD fotografije ili čak integracije društvenih feedova za promociju slika na različitim platformama.

Kao što znate, izlaganje rezultira uspjehom (izvinite kaznu!), Zbog čega je izgradnja vlastite web stranice odličan način promocije vašeg rada. Međutim, ako vas ljudi ne mogu pronaći na mreži, tada ćete se boriti za stvaranje toliko prometa ili pažnje koliko želite.

Najbolji graditelji web stranica za fotografije također vam mogu pomoći u poboljšanju SEO (optimizacija za tražilice) vaše web stranice. Ovo može biti vrlo korisno za dodavanje ‘meta podataka’ na vaše web stranice kao i ‘oznake’ i ‘alt tekst’ slikama – obje su važne za rangiranje na Googleu i poboljšanje vaše vidljivosti u rezultatima tražilice.

Korištenje upečatljivog predloška izvrstan je način stvaranja profesionalnog web mjesta u bilo kojem trenutku – kombinirajte to s moćnim značajkama za povećanje SEO i vi’Imat ću web mjesto koje će vjerojatnije pronaći korisnici i osigurava da vaš rad privuče pažnju!

Ključni uvjeti

Oznake – Naljepnice na licu mjesta dodane su fotografijama koje pomažu razvrstati vaše slike i korisne su posjetiteljima koje zanima određena vrsta fotografije (npr. Planine, automobili ili udari groma).

Alt tekst – Oznake koje opisuju sliku na tražilicama i pogodne su za SEO indeksiranje web mjesta (korisno i za slabovidne korisnike koji koriste čitač zaslona da glasno čuju web mjesto).

Meta podaci – Opisni podaci o vašoj web stranici koji pomažu tražilicama da razvrstaju, kategoriziraju i indeksiraju za relevantne pojmove za pretraživanje.

Najbolje fotografije graditelja web stranica: presuda

Imate ih ljudi. Da sažmemo: uzeli smo najvažnija područja za graditelja fotografije i svaki ih postavili kroz naš rigorozni istraživački postupak. Područja kojima smo posvetili posebnu pažnju bili su dizajn, SEO, bloganje i jednostavna upotreba.

Uz druga važna područja, kao što su pomoć i podrška, vrijednost za novac i rezultati kupaca, testirali smo svakog graditelja i rangirali ih.

Naš izbor za 10 najboljih opcija za izradu web lokacija za fotografije je:

 1. Squarespace – najbolji web dizajner web stranice za fotografije.
 2. Wix – najlakši za upotrebu web stranice za izradu fotografija.
 3. SmugMug – najbolje za sigurnost fotografije.
 4. Weebly – najjeftiniji graditelj web stranica za fotografije.
 5. Duda – najbolje za dizajn šablona.
 6. SITE123 – najbolje za podršku.
 7. WordPress.com – najbolje za bloganje.
 8. GoDaddy– pogodno za kreativce pod pritiskom vremena.
 9. upadljivo – idealno za male portfelje fotografije.
 10. Jimdo – najbolje za korisničko iskustvo.

Vaša web stranica za fotografiranje trebala bi vaše fotografije staviti naprijed i u sredinu, pokazujući ih tako da se ističete na mreži i može privući posjetitelje, pa čak i potencijalne klijente da pogledaju vaš rad.

Kvadratni prostor je naš graditelj web stranica broj jedan jer kombinira fantastične dizajne s moćnim značajkama, od SEO-a do bloganja i šire. To’nije najlakši za upotrebu graditelja, ali to’prilično brzo se snalazimo.

Ovaj graditelj daje vam veliku količinu kreativne slobode za prikazivanje svojih fotografija, ali za stvaranje doista zadivljujuće web stranice.

Dobivate neograničen prostor i širinu pojasa (koji omogućuje većem broju ljudi da posjećuje vašu web stranicu!) Na svim premium planovima, a brzine prijenosa fotografija su među najbržim’viđen, što održava kvalitetu i ne’ne umanjite svoj rad.

Ako odlučite započeti raditi na jednom od mnogih profesionalno dizajniranih predložaka za fotografije, onda ste to vi’Uštedjet ćete ogromnu količinu vremena i još uvijek završiti s vrlo impresivnim izgledom web stranice.

Wix i SmugMug daju se privlačnijim stilovima galerije i predložaka. Wix je vrlo jednostavan za korištenje, iako nudi tona kreativne slobode i SmugMug ima sve značajke koje mogu biti potrebne.

Zaokružiti stvari, Weebly je najjeftiniji graditelj web stranica za upotrebu – pa ako ne’ne trebaju vam svi nedostaci koje nude snažniji graditelji, a Weebly je dobar izbor za pokazivanje i promociju svojih trenutaka.

Na kraju dana, pronaći najbolju platformu za fotografije za vaše potrebe, to’uvijek vrijedi testirati besplatna suđenja. Upoznajte se sa onim što možete i možete’ne, dostupni alati i predloške i koliko je lako potencijalno povećati svoju web stranicu – prije nego što se predate platformi i uložite u nju.

Ako pronađete da volite Squarespace’s besplatnim suđenjem, mi’imam poslasticu posebno za naše čitatelje. Umjesto da plaćate punu cijenu prilikom prijave, unesite kôd WBE na blagajni i uživajte u ekskluzivnim popustima od 10%!

Dalje gore…

Jednom kad ti’pronašli smo savršenog graditelja web stranica za fotografije za vaše potrebe, prijeđite na naš vodič u devet koraka Kako napraviti internetski portfelj za početak izrade web stranica profesionalnog portfelja!

Najbolji graditelji web stranica za fotografije: često postavljana pitanja

Jesu li posvećeni graditelji web stranica bolji od onih koji rade na svim stranama?

Ovisi. Ako želite potpunu kreativnu kontrolu nad izgledom web mjesta, svestrani graditelj poput Wix-a ili Squarespace-a nudi to. Ako želite hands-off, moja fotografija-govori-sama za sebe vrsta vibracije, namjenske platforme poput SmugMug-a vjerojatno će bolje odgovarati. To’s zašto je korištenje besplatnih suđenja tako važno. Samo vi stvarno možete znati što odgovara vašim potrebama.

Limenka’t Samo koristim Instagram?

Možeš, ali ne bismo’ne preporučujem. Web stranica je jedina platforma kojoj možete vjerovati da ne biste izvukli prostirku sa svojih drugih nogu. Svugdje drugdje ste gost nekom drugom’s platforma. Svakako koristite Instagram – to’Izvrsno je prodajno mjesto za umjetnike svih pruga – ali nemoj’ne upotrebljavam samo Instagram.

Mogu li besplatno napraviti web stranicu za fotografije?

Osim ako ne volite neuredne nazive domena i oglase koji su ukrašeni širom vaše web stranice, vi’morat ćete potrošiti nekoliko dolara da biste web lokaciju za fotografije odstranili s tla. Web stranice glatkih fotografija don’ne dolazite besplatno – ali dolaze jeftino. Ako ti’ozbiljno se bavite svojim zanatom nekoliko dolara mjesečno dobro je vrijedno toga.

Stručnjak za izgradnju web mjesta želi vam pružiti iskrene podatke. Da’Zbog toga provodimo vlastita istraživanja i dobivamo izravan, osobni uvid. Kliknite ovdje za više informacija.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map