10 najboljših ustvarjalcev spletnih strani leta 2020


Contents

Mi’Do sedaj sem preizkusil 53 graditeljev spletnih strani. Tukaj’je naš top 10

najboljši gradniki spletnih straniIzdelovalci spletnih mest so spletna orodja, s pomočjo katerih je izdelava lastnega spletnega mesta hitra, enostavna in brez težav. Ponujajo bolj ugodno proračunsko možnost kot najem spletnega oblikovalca, najboljše pa je, da ne’t sploh moram vedeti, kako kodirati!


Verjamemo, da bi morali imeti vsi priložnost ustvariti spletno mesto in povečati svojo spletno prisotnost, ne glede na to, ali ste’ste skupaj začetnik ali podjetnik s časovnim pritiskom. To’S tem smo si prizadevali, da vam na trgu predstavimo najboljše proizvajalce spletnih strani.

Po testiranju več kot 50 graditeljev spletnih mest so rezultati na voljo…

10 najboljših ustvarjalcev spletnih strani leta 2020

1. Wix
2. Kvadratni prostor
3. Weebly
4. SITE123
5. Osupljivo

6. Duda
7. GoDaddy
8. WordPress.com
9. Jimdo Creator
10. 1&1 IONOS

Wix je najboljši celovečerni ustvarjalec spletnih mest – združuje enostavnost uporabe in popolno ustvarjalno svobodo, tako da začetniki olajšajo ustvarjanje profesionalnih spletnih mest. Squarespace ima najboljše modele na trgu, kar pomeni’je kot nalašč za ustvarjalce, medtem ko Weebly’S svojimi funkcijami je idealen za mala podjetja in portfelje.

V spodnji raziskavi si oglejte, kako so najboljši trije dosegli:

Mi’Podrobneje se bom podrobneje seznanil z vsemi najboljšimi graditelji spletnih strani v tem trenutku – ta članek bo razčlenil vsakega posebej in vam pomagal izbrati, katera je za vas najboljša. Če želite izvedeti več o našem raziskovalnem procesu, lahko kliknete spodnje polje ali pa neposredno primerjate gradbenike v naši pregledni tabeli.

Kateri so najboljši gradniki spletnih strani? Primerjava ob strani

Graditelji spletnih strani so na voljo v vseh oblikah in velikostih – nekateri bodo kot nalašč za vas, drugi pa zmagali’t. To je’s ne vedno o iskanju najboljšega ali najbolj priljubljenega ustvarjalca spletnih strani; namesto tega’o iskanju tistega, ki’najboljše za vas.

Preden preberemo ocene vsakega, si oglejte spodnjo pregledno tabelo, da dobite predstavo, kateri graditelj bi vam lahko bil popoln ujem:

Brezplačni načrt / brezplačna preizkusna različica? Razpon cen najboljši za našo oceno od 5 Wix Kvadratni prostor Weebly SITE123 Osupljivo Duda GoDaddy WordPress.com Jimdo 1&1 IONOS
Prost načrt 13 do 500 USD Najboljši graditelj spletnega mesta 4.7
14-dnevna brezplačna preizkusna različica 12 do 40 dolarjev Kreativne industrije 4.3
Prost načrt 6 do 26 dolarjev Mala podjetja 4.1
Prost načrt 12,80 dolarja – 17,40 dolarja Pomoč in podpora prek klepeta v živo 4
Prost načrt 8 – 49 USD Vrednost denarja 4
14-dnevna brezplačna preizkusna različica 14 dolarjev – 55,50 USD Izdelava več oglaševalskih mest 4
Enomesečna brezplačna preizkusna različica 10 – 25 dolarjev Hitra izdelava spletnega mesta 3.8
Prost načrt 4 – 45 USD Blogging 3.7
Prost načrt 9 USD – 40 USD Odstranjevanje oglasov po ugodni ceni 3.6
Ne 1 do 45 USD Večjezična spletna mesta in podjetja z belimi ovratniki 3.6

Kot lahko vidite, ima vsak graditelj svoje prednosti in skrbi za različne potrebe (in proračune). Če jih primerjate drug ob drugem, bi morali imeti boljšo predstavo o tem, kateri graditelj spletnih strani je pravi za vas. Zagotovo se prepričajte tako, da preberete povzete ocene svojih priljubljenih – mi’Pokrivali bomo funkcije, cene, oblikovanje in še več.

# 1. Wix

Najboljši vsestranski ustvarjalec spletnih strani

Razpon cen: brezplačno – 500 USD na mesec

Wix Pros Wix slabosti
Najboljši vsestranski ustvarjalec spletnih strani Lahko’t spremenite predlogo, ko spletno mesto zaživi
Najverjetneje ga priporočajo uporabniki Zanašanje na aplikacije za razširljivost
Enostaven za uporabo in prijazen do začetnikov Število funkcij je lahko presenetljivo

Pregled Wix-a

Wix je izjemno začetnikom prijazen graditelj spletnih strani, ki vam omogoča popoln kreativni nadzor nad vašo spletno stranjo. Za razliko od nekaterih drugih gradbincev ne’t žrtvovati moč ali prilagodljivost za enostavnost – namesto tega združuje preprosta orodja za urejanje povleci in spusti z ogromno paleto funkcij.

Ima brezplačen načrt in osem premijskih načrtov, ki se začnejo pri 13 dolarjih na mesec. Na izbiro imate več kot 500 predlog, vendar pazljivo izberite – lahko’t preklopite predlogo, ko bo vaše spletno mesto zaživelo.

V našem testiranju, Wix je prejel najvišje “verjetno priporočam” rezultat od naših uporabnikov – zato je naš nasvet, če ste’ponovno niste prepričani o tem, katerega graditelja spletnih mest naj uporabite, brezplačno zavrtite Wix in si oglejte, kako napredujete.

wix najboljši gradnik spletnega mesta Wix je naš najbolje ocenjen graditelj spletnih strani, saj daje vsem začetnikom orodja za oblikovanje resnično lepega spletnega mesta.

Izvedi več

 • Preberite naše poglobljeno Wix pregled za celoten pogled na Wix’funkcije, enostavna uporaba in še več
 • Kaj je Wix najboljše za denar? Preberite naše Pregled cen za Wix za razčlenitev svojih načrtov cen in kaj dobite z vsakim premijskim paketom
 • Želite prodati na spletu? Naše Pregled e-trgovine Wix pove vse, kar morate vedeti o ustvarjanju spletne trgovine z Wixom

# 2. Kvadratni prostor

Najboljše za ustvarjalce in kakovostne modele

Razpon cen: 12 do 40 dolarjev na mesec

Prostor za kvadratni prostor Pro
Najboljše kakovosti vseh graditeljev Težko se je lotiti
Najboljši predlogi na trgu Ni najhitrejši graditelj, s katerim lahko ustvarite spletno mesto
Idealno za kreativne industrije Omejeno število načrtov cen se lahko počuti omejevalno

Pregled kvadrata

Kvadratni prostor je izpopolnjen graditelj spletnih strani, ki ponuja veliko podobnih ustvarjalcem in podjetjem. To je’ni najlažji za uporabo gradbenika na trgu, vendar je vseeno zmagal’ne bomo potrebovali veliko časa, da se navadimo – le malo več časa in potrpljenja potrebuje kot Wix.

Kjer Squarespace res sije, so njegovi predlogi – oni’ste najboljši na trgu in so kot nalašč za ustvarjalce, ki želijo vizualno impresivno spletno mesto. To je’ne gre za slog glede vsebine – Squarespace ima tudi ogromno funkcij da svojemu spletnemu mestu omogočite potrebno moč.

Squarespace ima tudi 14-dnevno brezplačno preskusno različico. Če imate radi preizkus in se želite prijaviti, lahko izbirate med štirimi premijskimi načrti, od 12 dolarjev na mesec.

Squarespace najboljši ustvarjalec spletnih strani za oglaseSquarespace je najboljši ustvarjalec spletnih strani za oglase – to’je močan, eleganten in strokovno oblikovan.

Izvedi več

 • Preberite naše Pregled kvadrata za podroben pregled tega gradbenika vrhunske kakovosti in ugotovite, ali je res’je prava izbira za vas
 • Imate izdelke, ki jih želite pokazati? Squarespace združuje osupljive vizualne slike z naprednimi prodajnimi orodji: o tem preberite vse v našem Pregled elektronskega trgovanja v kvadratu
 • Kaj’tako dobro o Squarespaceu’s modeli vseeno? Oglejte si naše Pregled modelov predloge kvadratka izvedeti!
 • Je vredno denarja? Naše Pregled cen v kvadratu podrobneje opisuje Squarespace’s cenovnimi načrti in ali nudijo dobro vrednost za denar
 • Iščete popust? Oglejte si naš ekskluzivni Koda ponudbe kvadrata, kar vam bo prihranilo 10% za stroške katerega koli načrta Squarespace
 • Negotov? Naše Wix proti kvadraturi primerjava razčleni prednosti in slabosti vsakega graditelja’s funkcijami, predlogami in drugo, da bi našli najboljšo možnost za vas

# 3. Weebly

Najboljše za mala podjetja in portfelje

Razpon cen: brezplačno – 26 USD na mesec

Weebly Pros Weebly Cons
Najboljše funkcije za skaliranje vašega spletnega mesta Struktura predloge omejuje ustvarjalno svobodo
Velika trgovina z aplikacijami Nobena osebna možnost obnovitve vas ne pomeni’za obnovitev spletnega mesta se zanašam na Weebly
Vgrajeni SEO vodiči Višji cenovni načrti so dokaj dragi

Weebly Pregled

Weebly je preprost graditelj spletnih mest, ki vseeno naloži močan udarec, ko gre za funkcije – predvsem e-trgovino in bloganje. To je’Je dokaj enostaven za uporabo, vendar je glede dizajna in prilagodljivosti tudi bolj omejen od svojih konkurentov.

Ima brezplačen načrt in tri plačane načrte, ki segajo od le 6 do 26 dolarjev na mesec (zaračunavajo se letno). Ti poceni načrti za zagon omogoča Weebly eden najbolj dostopnih graditeljev spletnih strani na trgu.

weebly najboljši graditelj za mala podjetjaWeebly je lep in preprost za uporabo ter odlična izbira, če ga želite’obnovi poslovno spletno stran ali spletni portfelj.

Izvedi več

 • Preberite naše Weebly Pregled za podrobno razčlenitev tega graditelja’prednosti, slabosti, lastnosti in enostavna uporaba
 • Oglejte si naše Pregled ugodnih cen da ugotovite, kateri načrt je pravi za vas
 • Postavite spletno trgovino? Preberite naše Weebly pregled e-trgovine za več informacij o Weeblyu’s prodajnimi orodji, cenami in še več
 • Razpet med Wixom in Weeblyom? Mi’imam samo stvar! Naše Primerjava Wix proti Weeblyu te vodje na trgu postavlja v glavo in vam pomaga najti najboljšega za vas

# 4. SITE123

Najboljše za pomoč in podporo prek klepetanja v živo

Razpon cen: brezplačno – 12,80 USD na mesec

SITE123 Pros SITE123 Proti
Odlična podpora za klepet v živo Pomanjkanje kreativnega nadzora
Enostavna izdelava osnovne spletne strani Funkcijam manjka kakovost in razširljivost
Prijazno za začetnike Lahko’t spremenite predlogo, ko spletno mesto zaživi

SITE123 Pregled

SITE123 se vrne k osnovam in vam prinese zelo preprost in začetnikom prijazen graditelj spletnih strani. To je’najboljše za tiste, ki nimajo izkušenj s tehnologijo, saj lahko hitro postanete omejujoči, če od njega zahtevate preveč.

SITE123 olajša ustvarjanje preprostih spletnih mest. Zahvaljujoč podpori za klepetanje v živo in preprostemu oblikovanju lahko svojo spletno stran objavite brez zapravljanja trenutka.

Briljantna podpora za stranke je to spletno mesto za izdelavo spletnih strani’glavna moč. Funkcija klepetanja v živo pomeni, da boste zlahka priskočili na pomoč, če se zataknete med ustvarjanjem ali urejanjem spletnega mesta. Če ti’ste začetnik ali si želite hitro postaviti spletno mesto, je SITE123 varna izbira.

Vendar pa je’s ni močan graditelj – nimajo naprednih funkcij in isn’t prilagodljiva možnost za gojenje spletnega mesta. Kljub temu pa je SITE123 s prostim načrtom in veliko podporo odlična izbira za prve graditelje.

site123 najboljša podpora za klepet v živoSITE123 je varna izbira, zlasti za živčne začetnike, ki si želijo veliko podpore.

Izvedi več

 • Preberite naše SITE123 Pregled za bolj poglobljen pogled na to priljubljeno oblikovalce spletnih strani
 • Oglejte si, kako se spletna stran SITE123 nahaja v tem članku najcenejši graditelji spletnih strani na trgu

# 5 Osupljivo

Najboljša cena za denar

Razpon cen: brezplačno – 49 USD na mesec

Presenetljivo pozitivno slabo
Najboljša vrednost za denar Omejen kreativni nadzor
Odlična orodja za bloganje Ustvari lahko samo spletna mesta
Prijazno za začetnike Pomanjkanje funkcij za razširljivost

Osupljiv pregled

Osupljivo je še en začetnikom prijazen graditelj spletnih strani, ki je specializiran za spletne strani z eno stranjo. Prav tako zagotavlja najboljša vrednost za denar od vseh ustvarjalcev spletnih mest, ki smo jih preizkusili!

To je’ni idealen za zapletena spletna mesta, vendar presenetljivo’Brezplačni načrt vključuje nekaj odličnih osnovnih lastnosti, zaradi česar je priljubljen blogerji in svobodnjaki. Glede na to boste morda ugotovili, da sta zasnovo ene strani in osnovna raven prilagajanja omejena, če imate velike načrte za svoje spletno mesto.

Če želite uporabiti prilagojeno ime domene, si’Potreboval bom enega od presenetljivo’s tremi načrti premij, ki segajo od 8 do 49 dolarjev na mesec (zaračunava se letno).

presenetljivo najboljše vrednosti graditelja spletnih straniPresenetljivo ponuja veliko vrednost za denar in je dober gradnik blogging za začetnike.

Izvedi več

 • Preberite naše Osupljiv pregled za več o tem graditelju’S funkcijami, enostavnostjo uporabe in cenami

# 6. Duda

Najboljše za posojanje ustvarjalne roke

Razpon cen: 14 dolarjev – 74 USD na mesec

Duda Pros Duda Cons
Ustvarjalni nadzor vodi predloga’s zasnovo Dragi načrti za oblikovanje cen
Ponuja neverjetne lastne pripomočke in aplikacije Manj ustvarjalne svobode kot drugi gradbeniki
Preprosti, uporabniku prijazni modeli Osnovna orodja za SEO

Pregled Dude

Duda je jasen zmagovalec za vsakogar, ki išče to spletno mesto’čist, poliran in preprost.

Builder je preprost za uporabo, saj vam omogoča vlečenje in spuščanje v kombinaciji s strukturiranimi in elegantnimi predlogi. Tako je popoln za vsakogar, ki skrbi za oblikovanje, vendar ne’Pripravljen za popolno ustvarjalno svobodo nad svojim spletnim mestom.

Obstajajo več kot 90 predlog na izbiro, ki zajema vrsto panog, od podjetja do življenjskega sloga. Dobivate ustvarjalni nadzor nad prilagoditvijo, vendar znotraj predloge’s omejitvami – ti’še vedno v veliki meri vodi vaš izbrani dizajn.

Zaradi teh lastnosti je Duda idealen za spletni oblikovalci, ki ustvarjajo več spletnih mest za stranke – pravzaprav to’s, za kar je bila prvotno zgrajena Duda!

Glavna pomanjkljivost Dude je, da je’s najdražji graditelj spletnih mest na našem seznamu, cene se začnejo pri 14 USD na mesec. Še vedno tam’s 14-dnevno brezplačno preizkusno različico, s katero boste lahko nadaljevali.

duda najboljši graditelj za kreativno vodenjeDuda je zelo oblikovalsko usmerjen oblikovalec spletnih strani, ki vam pomaga ustvariti elegantno spletno mesto.

# 7. GoDaddy

Najboljše za hitro ustvarjanje in objavljanje spletnih strani

Razpon cen: 10 do 25 dolarjev na mesec

GoDaddy Pros Pro GoDaddy Cons
Najhitrejši graditelj za ustvarjanje spletnega mesta Pomanjkanje kakovostnih funkcij – primerno samo za gradnjo osnovnih mest
Kadar koli preklopite predloge Omejena ustvarjalna svoboda
Zelo prijazen do uporabnika Najcenejši načrt ne’ne zagotavljajo orodij za SEO

GoDaddy Pregled

GoDaddy je zelo uporabniku prijazen in je najhitrejši neposreden graditelj spletnih strani za izdelavo spletnega mesta. Njegova pomoč pri oblikovanju pomeni, da morate le vnesti svoje podatke, preden GoDaddy ustvari prilagojeno spletno mesto, ki ga lahko prilagodite.

Preproste postavitve in napotki za dodajanje elementov na vašo spletno stran so izjemno preprost in hiter postopek gradnje.

Vendar pa GoDaddy isn’t najboljša izbira za zmogljiva ali zapletena spletna mesta – lahko ponuja hitrost in preprostost, vendar to tudi pomeni’ni najboljša izbira za izdelavo resnično prilagojenega spletnega mesta.

GoDaddy je morda najboljši ustvarjalec spletnih strani za hitrost, vendar cene niso’t zelo impresivno – načrti se gibljejo od 10 do 25 dolarjev na mesec. Na srečo ima GoDaddy zelo velikodušno enomesečno brezplačno preskušanje, da se lahko prepričate’Pred vami se prijavi.

godaddy najhitrejši gradnik spletnih straniGoDaddy je najboljši ustvarjalec spletnih strani za vse, ki čim hitreje potrebujejo preprosto in elegantno spletno mesto.

Izvedi več

 • Preberite naše GoDaddy Website Builder Pregled da bi dobili podrobnosti o tem hitrem gradbeniku, od enostavne uporabe do pogostih vprašanj
 • Želite prodati na spletu? Preberite naše GoDaddy pregled e-trgovine če želite izvedeti, ali je to najboljši ustvarjalec spletnih strani za vašo spletno trgovino

# 8. WordPress.com

Najboljše za bloganje

Razpon cen: brezplačno – 25 USD na mesec

WordPress.com Prednosti WordPress.com slabosti
Idealno za bloganje Ni prijazno do začetnikov
Velika paleta funkcij Potrebno je osnovno kodiranje
Senzibilne cene Predloge namenjene samo za bloganje

WordPress.com Pregled

WordPress.com je preprostejša različica priljubljene platforme za bloganje WordPress.org.

WordPress.com je najboljši gradnik spletnih strani za bloganje – to’je odlična izbira za tiste, ki želijo blog, vendar aren’t precej za sprejemanje zahtevnosti WordPress.org.

Kljub temu WordPress.com še vedno ni’t najlažji uporabnik spletnega mesta, ki ga uporabljate – da bi kar najbolje izkoristili graditelja in razširili svoje spletno mesto’Z njimi se boste morali spoprijeti osnovno kodiranje.

WordPress.com ima en brezplačni načrt in štiri premijske načrte, od 4 do 45 dolarjev na mesec (zaračunava se letno).

Mnogo funkcij, visoko kakovostno orodje za bloganje in razumne cene so WordPress.com odlična izbira. WordPress.com je lažji za uporabo kot WordPress.org, vendar še vedno neprimeren za novince kot nalašč za blogerje z nekaj tehničnega zaupanja.

wordpress.com najboljši gradnik za bloganjeWordPress.com je priljubljena platforma, ki’je še posebej močan, ko gre za bloganje.

Izvedi več

 • Preberite si v celoti WordPress.com Pregled za popoln pogled na to idealno platformo za bloganje, vključno z njenimi načrti za oblikovanje cen, funkcijami, enostavnostjo uporabe in še več!
 • Nisem prepričan o razlika med WordPress.com in WordPress.org? Oglejte si našo poglobljeno primerjavo, da ugotovite ključne podobnosti in razlike.

# 9. Jimdo

Najboljše za poceni odstranjevanje oglasov

Razpon cen: brezplačno – 40 USD na mesec

Jimdo Pros Jimdo Cons
Za odstranitev oglasov s svojega spletnega mesta najmanj plačate (9 USD / mesec) Zelo malo ustvarjalnega nadzora
Enostavno dodajanje elementov na svojo stran Omejene zasnove in strog postopek urejanja
Lahko prodate na brezplačnem načrtu Ni možnosti obnovitve

Jimdo Pregled

Jimdo je osnovni graditelj spletnih strani, ki’je najboljši za ustvarjanje preprostih spletnih strani, namesto česa zapletenega ali bliskovitega.

Jimdo ima pravzaprav dva različna urednika – Jimdo Delphin in Jimdo Creator. Jimdo Dolphin uporablja ADI za pomoč pri ustvarjanju spletnega mesta, Jimdo Creator pa vam omogoča, da spletno mesto zgradite po svoji poti (podobno kot Wix, Squarespace in Weebly).

Jimdo Creator ima vse osnovne funkcije, ki jih potrebujete za izdelavo spletnega mesta. Če pa želite, da moč ureja, prilagaja ali ustvarja nekaj bolj naprednega, se bo graditelj zelo hitro začel počutiti tog..

Vsak urednik ima svoj nabor cenovnih načrtov in oba prideta z brezplačnim načrtom tako lahko gradite brez tveganja. Jimdo Dolphin ima štiri načrte v razponu od 9 do 39 USD na mesec (zaračunava se letno), Jimdo Creator pa štiri cenovne načrte od 10 do 40 USD na mesec (zaračunava se letno).

jimdo best builder za poceni odstranjevanje oglasovJimdo je graditelj na sredi poti, ki skrbi za mala podjetja, ki želijo spletno povezavo.

Izvedi več

 • Preberite naše Jimdo pregled da bi ugotovili, ali je to najboljši ustvarjalec spletnih strani za vas
 • Lahko’se ne odločiš? Naše Primerjava Wix proti Weebly proti Squarespace proti Jimdo predstavi prednosti in slabosti najboljših ustvarjalcev spletnih strani, da vam pomaga izbrati pravega

# 10. 1&1 IONOS

Najboljše za večjezična spletna mesta in podjetja z belimi ovratniki

Razpon cen: 1 dolar – 45 dolarjev na mesec

1&1 IONOS Pros 1&1 IONOS Cons
Veliko orodij za povečanje obsega vašega podjetja Dizajni so osnovni in datirani
Večjezične možnosti Brez brezplačnega načrta ali brezplačnega preizkušanja
Predloge pokrivajo številne panoge Zmeden urejevalni vmesnik

1&1 IONOS Pregled

1&1 IONOS ima vse, kar potrebujete za izdelavo funkcionalnega, standardnega spletnega mesta. Zmagala je’t izgledati kot mesto Squarespace ali osvojiti nagrade za svoje zasnove, vendar bo delo opravljeno. Graditelj ima vse osnovne funkcije, ki jih potrebujete, še posebej za mala podjetja.

To je’s tudi a odlična možnost za tiste na proračunu, ker čeprav 1&1 IONOS ne’nimam brezplačnega načrta, njegove cene se začnejo pri samo 1 USD na mesec!

Ena glavnih pomanjkljivosti 1&1 IONOS je to njeni modeli so videti precej datirani v primerjavi z drugimi najboljšimi graditelji spletnih mest na tem seznamu. 1&1 IONOS je funkcionalen in ne eleganten graditelj spletnih mest – zmagal je’ne ustvarite najprimernejšega spletnega mesta v internetu, vendar ima funkcije, s katerimi lahko vaše spletno mesto ali podjetje uspe.

1&1 IONOS vam prvi mesec zaračuna 1 dolar, nato pa še stroške 5 USD na mesec po tem na najcenejšem načrtu. Skupno so štirje načrti, od tega trije za gradnjo spletnih trgovin.

1 in 1 ionos najboljši ustvarjalec spletnih strani za večligualne strani1&1 IONOS je poceni ustvarjalec spletnih strani, ki v vse svoje načrte vključuje več jezikovna orodja.

Izvedi več

 • Preberite naše 1&1 Pregled gradnikov spletnih mest IONOS in ugotovili, ali je’je popolno ujemanje za vas

Kako izberete najboljšega spletnega mesta za vas?

Zdaj poznate 10 najboljših graditeljev spletnih strani na trgu. Kaj pa, če si’se še vedno počutite malce zataknjeni? Katerega izmed teh fine gradbenikov bi morali izbrati?

Žal lahko’ne berem misli skozi zaslon in vam naravnost povem. Samo vi veste o vrsti spletnega mesta, ki ga želite ustvariti, vaših specifičnih potrebah’Prodajali boste izdelke, ali če ste’Bom blogiral ali pokazal ustvarjalno delo.

Vendar vam lahko damo nekaj priročnih smernic o iskanju svojega popolnega oblikovalca spletnega mesta – branje nadaljujte s tremi hitrimi in koristnimi nasveti…

# 1. Izkoristite čim bolj brezplačne preizkuse in brezplačne načrte

Večina ustvarjalcev spletnih mest na našem seznamu ponuja brezplačno preizkusno različico ali brezplačen načrt, ki ga lahko uporabite. To je popoln način presoje, če sploh’s pravega ustvarjalca spletnega mesta za vas – poskusite dejansko sestaviti spletno mesto in si oglejte:

 • Kako enostavno je
 • Kako dolgo traja
 • Kaj vam je všeč in ne’t všeč
 • Kaj si’bi rad bil drugačen
 • Če ti’ste zadovoljni s primerom spletnega mesta, ki ga ustvarite

Nato preizkusite več graditeljev spletnih strani. Tudi če je prvi, ki ga preizkusite, popoln, je tako’Še vedno je vredno imeti nekaj, s čimer bi ga primerjali.

# 2. Pomislite, kaj želite narediti

To se zdi očitno, vendar toliko ljudi izbere graditelja spletnega mesta zaradi tega’se oglašujejo ali preprosto za brezplačne, ki se vržejo noter. Varno rečem, to ni’t pameten način, da izberete najboljšega graditelja spletnih strani za vas.

Ti’prvi korak ste že prebrali v tem članku – naslednji korak je določitev namena vašega spletnega mesta in nato na podlagi tega zožite seznam programov. Don’naj vas ne bodo zaslepile prodajne cene ali lastnosti, ki jih ne’resnično potrebujem!

Če želite na primer zagnati spletno mesto za portfelj, potem bodo vaše najboljše možnosti vključevale Squarespace, Wix, Weebly in Duda. Preizkusite jih vse in si oglejte, kateri vam je najbolj všeč.

V tem primeru bo izbira vašega najboljšega graditelja spletnih mest veliko lažja, saj lahko druge graditelje ignorirate (na primer 1)&1 IONOS in WordPress.com), ker – kljub svojim drugim prednostim – ne’ne ustrezajo vašim specifičnim potrebam.

# 3. Dejavnik vašega proračuna

Ne’ne želite preveč porabiti na svojem spletnem mestu – to’je tako enostavno kot to. Oglejte si cenovne načrte vsakega graditelja, odločite se, koliko si lahko privoščite za porabo, in ugotovite, ali želite plačati vnaprej za leto ali na mesec (mesečne cene bodo dražje, vendar vam bodo dale več prožnosti).

Don’toda ne delajte napake, če ne financirate svojega spletnega mesta – vedno morate plačati za najboljšega graditelja, ki si ga lahko privoščite. Da, zunaj je veliko odličnih brezplačnih načrtov, vendar so zmagali brezplačni načrti’t svojemu mestu ne dajte funkcij, ki jih potrebuje za uspeh na dolgi rok.

Najboljši graditelji spletnih strani: Okrog

Ti’Zdaj smo videli naš odsev najboljših graditeljev spletnih strani na trgu in upam, da tudi vi’Imam boljšo predstavo o tem, kateri gradbeniki najbolj ustrezajo vašim potrebam.

Vsa naša priporočila temeljijo na poglobljenih raziskavah in povratnih informacijah s strani ljudi, kot ste vi – oni’ne samo, da ste izbrani iz zraka, tako da boste lahko prepričani, da informacije, ki jih imamo’ve, če ste v tem članku pošteni in natančni.

Pustiti’s kratkim povzetkom naših top 10 gradbenikov spletnih mest…

10 najboljših ustvarjalcev spletnih strani leta 2020

 1. Wix – najboljši vsestranski graditelj spletnih strani.
 2. Kvadratni prostor – najboljše za kreative in oblikovanje.
 3. Weebly – najboljše za mala podjetja in portfelje.
 4. SITE123 – najboljša pomoč in podpora.
 5. Osupljivo – najboljša vrednost za denar.
 6. Duda – najboljše za posojanje ustvarjalne roke.
 7. GoDaddy – najboljše za hitro gradnjo.
 8. WordPress.com – najboljše za bloganje.
 9. Jimdo Creator – najboljše za poceni odstranjevanje oglasov.
 10. 1&1 IONOS – najboljše za večjezična spletna mesta.

Kot lahko vidite z našega seznama, vsak graditelj spletnih strani ima svoje prednosti. Ne glede na to, ali želite vrhunsko, elegantno spletno mesto, veliko denarja ali celo pomoč, bo za vas na voljo graditelj..

Na splošno je bil najboljši graditelj spletnih mest v naši raziskavi Wix. Njen preprost vmesnik za povleci in spusti omogoča preprosto uporabo (tudi za tehnofobe), ogromna paleta predlog in funkcij, kot so kontaktni obrazci in medijske galerije, pa pomeni, da lahko resnično prilagodite svoje spletno mesto in ga naredite po svojem.

Če ti’niste prepričani, kje začeti, skakati na Wix’Prosti načrt je odličen način za gradnjo in ugotovitev, kaj je in kaj je’prav zate.

Preizkusite čim več izdelovalcev spletnih strani z uporabo brezplačnih preskusov (ali načrtov), ​​ki so na voljo. Tako boste imeli občutek za vsakega posebej in zagotovili, da boste izbrali najboljšega za svoje potrebe.

Še vedno niste prepričani, kateri graditelj spletnih mest je najboljši za vas?

 • Primerjava grafikona spletnega mesta – podrobna primerjalna primerjava naših najbolje ocenjenih graditeljev spletnih strani
 • Kviz spletnega graditelja – dobite priporočilo, kateri graditelj spletnih strani je za vas najboljši glede na vaše potrebe

Pogosta vprašanja

To je nekaj najbolj priljubljenih vprašanj, ki jih imamo’so nas bralci povprašali o ustvarjalcih spletnih strani.

Našli ste vprašanje, na katerega želite vedeti odgovor? Kliknite + in razkrijete odgovor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map