11 najboljših ponudnikov gostovanja PHP

Contents

Kako izbrati najboljšega ponudnika gostovanja PHP za vaše spletno mesto

PHP je priljubljen skriptni jezik na strani strežnika, kar pomeni, da se koda PHP izvaja na strežniku in ne v brskalniku. Gostovanje PHP je prilagodljivo, prilagodljivo in odlično za ustvarjanje dinamičnih strani, kot so nakupovalni vozički ali prijavni zasloni.


PHP skripte je mogoče razlagati samo na strežniku z nameščenim PHP-om, tako da, če želite izkoristiti prednosti gostovanja PHP,’Izbrati boste morali spletnega gostitelja, ki ga podpira.

Najboljših 11 ponudnikov gostovanja PHP

 1. Bluehost – najboljši ponudnik gostovanja PHP.
 2. HostGator – najboljše za nadure.
 3. V gibanju – najboljše za varno gostovanje v PHP.
 4. A2 gostovanje – najboljše za podporo PHP gostovanju.
 5. SiteGround – najboljše za funkcije PHP.
 6. GoDaddy – najboljše za samozadostne.
 7. Gostovanje – najboljše za cenovno ugodnost.
 8. iPage – najboljše za posodobitve PHP.
 9. DreamHost – najboljše za prostor za shranjevanje.
 10. WP motor – najboljše za razširljivost.
 11. HostPapa – najboljše za spletno vodenje.

Mi’izvedli smo obsežne raziskave najboljših ponudnikov gostovanja, ki podpirajo PHP, in razvrstili vsakega ponudnika’s uspešnostjo na številnih področjih, od uptime do storitev za stranke. Ste pripravljeni podrobneje pogledati, kaj izstopa pri vsakem ponudniku? Pustiti’začnite!

1

Bluehost

Najboljši ponudnik gostovanja PHP

Ključne funkcije

PHP izhodiščna cena: 2,95 USD / mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 30 dni
Potek: 99,98%
Brezplačne varnostne kopije? Da

spletna stran bluehost

Bluehost podpira PHP različice 7.0 do 7.3. Svojo različico lahko prilagodite s PHP-jem in obdelate okolje s pomočjo php.ini. Bluehost ponuja tudi različne funkcije, ki niso specifične za PHP. Spodaj si oglejte naš splošni pregled Bluehosta:

Načrti in cene

Gostovanje PHP na Bluehostu’s skupne načrte se začne pri 2,95 dolarja na mesec, med njimi pa lahko izbirate med štirimi različnimi načrti. Najcenejši je osnovni načrt, ki vključuje neomejeno pasovno širino in 50 GB shrambe SSD. Pro načrt je najdragocenejši in vključuje neomejeno pasovno širino, neomejeno shranjevanje SSD-ja in namenski IP naslov.

Podpora za Bluehost

Bluehost’V bazi znanja je množica koristnih člankov o gostovanju PHP. Njegove splošne storitve pomoči in podpore so prav tako močne – z ekipo se lahko obrnete 24/7 po telefonu in v klepetu v živo.

Varnost Bluehost

Bluehost s svojimi načrti vključuje tudi obsežne varnostne ukrepe, kot so brezplačni SSL, varen dostop do lupine in zaščita pred neželeno pošto. Seveda obstajajo tudi napredne varnostne funkcije, za katere lahko doplačate – vendar v tem priročniku tudi mi’Pokrili bomo samo varnostne funkcije, ki so priložene vsakemu ponudniku’s načrti.

Izvedi več

 • Preberite naše Pregled Bluehosta za več informacij
 • Več o stroških v naši Pregled cen Bluehost

2

HostGator

Najboljše za nadure

Ključne funkcije

PHP izhodiščna cena: 2,75 USD / mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 45 dni
Potek: 99,99%
Brezplačne varnostne kopije? Da, tedensko

pogled domače strani gostitelja

HostGator ponuja gostovanje PHP v svojih skupnih načrtih, njegovi strežniki pa so že konfigurirani s standardnimi nastavitvami PHP, za katere so skrbniki HostGator ugotovili, da so najbolj optimalne. Vendar lahko te privzete nastavitve vedno preglasite tako, da ustvarite svojo datoteko PHP.ini.

Načrti in cene

HostGator’s skupne načrte so optimizirani za gostovanje v PHP, cene pa se začnejo pri 2,75 USD / mesec.

Hatchling načrt vključuje eno samo domeno, nesmerno pasovno širino in brezplačno domeno. Poslovni načrt vključuje neomejene domene, neomejeno pasovno širino, brezplačen namenski naslov IP, brezplačna orodja za SEO in brezplačno domeno.

Podpora za HostGator

HostGator ponuja obsežno bazo znanja, ki jo je mogoče iskati in ki tako kot Bluehost vključuje množico informacij o PHP gostovanju. Poleg tega HostGator ponuja 24-urno klepetanje v živo in podporo telefonu.

Varnost HostGatorja

Kaj pa HostGator?’s varnostnimi ukrepi? Vsak načrt ponuja brezplačen SSL certifikat, še bolje pa HostGator’s podatkovni centri omogočajo zaščito pred poplavami za preprečevanje napadov DDoS.

Izvedi več

 • Več o tem ponudniku od našega Pregled gostitelja
 • Pridobite si poglobljeno razčlenitev stroškov Pregled cen HostGator

3

V gibanju

Najboljše za varno gostovanje v PHP-ju

Ključne funkcije

PHP izhodiščna cena: 6,39 USD / mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 90 dni
Potek: 99,97%
Brezplačne varnostne kopije? Da

inmotion php domov

V gibanju’s Načrti PHP so okrepljeni z orodjem suPHP, ki izvaja skripte PHP z dovoljenji njihovih lastnikov. Z drugimi besedami, funkcije suPHP naredijo vaše spletno gostovanje bolj varno.

InMotion ponuja tudi številne druge funkcije, ki niso PHP, ki jih imamo’bom pojasnil pod “Načrti in cene.” Najprej pa si oglejte naš povzetek posnetka InMotion:

Načrti in cene

V gibanju’s skupne načrte začeti pri 6,39 USD / mesec. Poleg podpore PHP gostovanju vsak načrt vključuje brezplačne prenose na spletnem mestu, načrtovano varnostno kopiranje podatkov in brezplačne SSD (SSD) pogone.

InMotion Support

InMotion ponuja 24-urno podporo za telefon in klepet v živo ter bazo znanja z več kot 5.000 članki, ki jo lahko iščete.

Varnost InMotion

Kar zadeva varnost, InMotion vključuje brezplačen dostop do SSL, varnega dostopa do lupine in zaščite pred napadi DDoS. Ta ponudnik vključuje tudi HotLink zaščito za preprečevanje ukradene pasovne širine.

Izvedi več

 • Več o tem z našo InMotion Review
 • Oglejte si, kako PHP št. 1 in 3 gosti skupno ceno v naši InMotion proti Bluehostu splošna primerjava

4

A2 gostovanje

Najboljše za podporo gostovanju PHP

Ključne funkcije

PHP izhodiščna cena: 3,92 USD / mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: kadarkoli
Potek: 99,95%
Brezplačne varnostne kopije? Da

a2 php doma

A2 gostovanje vam omogoča izbiro med različnimi različicami PHP v ponudbi, najnovejša pa je PHP 7.4. Druge različice, ki jih ponuja A2 Hosting, vključujejo 7.0 do 7.3. Preverite, kaj lahko še stori ta ponudnik:

Načrti in cene

A2 gostovanje ponuja spletno gostovanje PHP na vseh treh njegovih skupni načrti: Lite, Swift in Turbo. Skupni načrti se začnejo pri 3,92 USD na mesec. Na najcenejši konec tega spektra je načrt Lite odličen za tiste, ki se šele začenjajo, medtem ko Turbo načrt deluje zelo hitro in je odličen za spletna mesta z veliko datotekami in vsebino.

Vse A2’S skupnimi načrti ponujate neomejeno shranjevanje in prenos SSD, brezplačno selitev spletnega mesta in priljubljeno nadzorno ploščo cPanel.

Podpora za gostovanje A2

A2 gostovanje’s skupino za podporo strankam – sicer imenovano Guru Crew – je na voljo 24/7 prek telefona in klepeta v živo. Vloge za pomoč lahko pošljete tudi po e-pošti. A2 gostovanje’iskalni center znanja je prav tako močan kot tisti od njegovih konkurentov in tam lahko najdete veliko člankov o temah, povezanih s PHP.

A2 Gostovanje varnosti

A2 gostovanje je prav tako uvedlo interno pobudo Perpetual Security, da bi ohranila varnost svojih spletnih strani, kar vključuje:

 • Zaščita HackScan
 • Dvojno gostovanje požarni zid
 • Kaljenje strežnika
 • Ojačana zaščita pred napadi DDoS

Izvedi več

 • Preberite naše A2 gostovanje pregled če želite izvedeti več
 • Koliko to stori stroški za gostovanje spletnega mesta? Mi’razčleniti splošni proračun

5

SiteGround

Najboljše za funkcije PHP

Ključne funkcije

PHP izhodiščna cena: 0,33 USD / mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 30 dni
Potek: 99,98%
Brezplačne varnostne kopije? Da

spletno mesto php doma

SiteGround’s PHP gostovanje se začne pri osupljivih 33 centov na mesec in za to ceno vas’Imeli boste dostop do različic 7.0 do 7.4. SiteGround se ponaša z zelo varnimi izvedbami PHP-ja in samodejnimi posodobitvami PHP-ja, prav tako se lahko dobro počutite pri tem ponudniku, če’poskušava postati zelena: SiteGround ponuja 100-odstotno ujemanje obnovljive energije v svojih skupnih načrtih PHP.

Načrti in cene

SiteGround ponuja PHP gostovanje na vseh njegovih skupne načrte. Načrt StartUp je (očitno) najcenejši pri 0,33 USD / mesec, sledi načrt GrowBig v višini 5,95 USD / mesec in končno načrt GoGeek v višini 11,95 USD / mesec.

Glasovi za uvodne cene: to’V gostiteljski industriji ni nobena skrivnost, da večina ponudnikov v prvem letu rada ponuja precej nižje cene. Ampak smo ugotovili, da smo’naj vas spomnim na začasne uvodne cene, saj je 0,33 dolarja na mesec videti tako dober posel. To je dober posel – samo ne pozabite, da se StartUp načrt po obnovi poveča na 11,95 USD / mesec! Podobno načrt GoGeek skoči z 11,95 USD / mesec na 34,95 USD / mesec.

Vse od SiteGround’s skupnimi načrti vključujejo neomejen prenos podatkov in neomejeno pod in parkiranih domen. Poleg tega je razčlenitev pomnilnika SSD na načrtih 10 GB pri zagonu, 20 GB za Grow Big in 30 GB za GoGeek.

Podpora za SiteGround

Poleg podpore za telefon in klepetanje v živo in lastne baze znanja, SiteGround ponuja tudi namenske vadnice za različna opravila in orodja, s katerimi lahko spletno mesto popeljete na naslednjo raven.

SiteGround Varnost

SiteGround’Varnostni ukrepi vključujejo brezplačno spremljanje strežnika SSL in 24/7. SiteGround ima tudi sistem za preprečevanje vdorov, ki lahko prepozna vse uporabnike, ki poskušajo podkrepiti vaša gesla, in nato hitro onemogoči dostop do napadalca’s IP naslov.

Izvedi več

 • Naše SiteGround Pregled vam bo dal vse podrobnosti o tem ponudniku
 • Začnite načrtovati svoj proračun v celoti Pregled cen SiteGround

6

GoDaddy

Najboljše za samozadostne

Ključne funkcije

PHP izhodiščna cena: 3,99 USD / mesec
Garancija za vračilo denarja? Ne
Potek: 99,97%
Brezplačne varnostne kopije? Da

godaddy, ki si ogleduje domačo stran

GoDaddy ponuja gostovanje v PHP-ju – vendar če ste’iščete namensko pomoč in podporo, potem morda ni ponudnik za vas. Iskanje “PHP” v centru znanja GoDaddy vrne 102 rezultata, a neposrednega vodenja je le malo. To bi rekel, če si’ponovno samozadostljiv koder, morda ne motiš!

Načrti in cene

GoDaddy’s Linuxom skupne načrte začeti pri 3,99 USD / mesec. Vsi načrti vključujejo namestitve aplikacij z enim klikom, shrambo podatkovne baze MySQL 1 GB in neomejeno pasovno širino. Končni načrt je GoDaddy’je najcenejši skupni načrt, vključuje pa tudi 2X procesorsko moč in pomnilnik, brezplačen premium DNS in neomejene baze podatkov.

Podpora za GoDaddy

GoDaddy ponuja iskalno središče znanja in 24-urno telefonsko podporo, zato je član ekipe vedno na voljo za pomoč. GoDaddy’Funkcija klepetanja v živo je na voljo tudi od ponedeljka do petka od 5.00 do 18.00 MST.

GoDaddy Varnost

Vsi načrti GoDaddy vključujejo tudi 24-urno spremljanje varnosti in zaščito DDoS za preprečevanje napadov.

Izvedi več

 • Preberite naše GoDaddy Gostovanje pregled za več informacij
 • Več o tem z našo GoDaddy Pregled cen za gostovanje

7

Gostovanje

Najboljše za cenovno ugodnost

Ključne funkcije

PHP izhodiščna cena: 0,99 USD / mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 30 dni
Potek: 99,90%
Brezplačne varnostne kopije? Da: tedensko

homeer hostinger php

Gostovanje’s PHP načrti ponujajo Git integracijo za uvajanje aplikacij, nadzor nad različicami, ki vam omogoča, da preklapljate med različicami PHP 5.2 do 7.4 in predpomnjenje na strani strežnika, da povečate hitrost strani. Oglejte si, kako je Hostinger uspel v naših raziskovalnih kategorijah:

Načrti in cene

Hostinger ponuja PHP gostovanje na vseh njegovih skupne načrte, ki se začnejo pri 0,99 USD / mesec. Najcenejši načrt je načrt Single PHP, ki vključuje pasovno širino 100 GB in 1X procesorsko moč in pomnilnik. Na drugem koncu spektra načrt Business PHP vključuje neomejeno pasovno širino, 4X procesorsko moč in pomnilnik ter vsakodnevno varnostno kopiranje.

Podpora za gostovanje

Pustiti’najprej razčisti eno stvar: Hostinger ne’trenutno ne ponujate telefonske podpore. Za nekatere je to lahko frustrirajoče, vendar Hostinger’e-poštna podpora, vstopnice in klepet v živo 24 ur na dan so dovolj, da jih nadomestite in nato še nekaj. Hostinger ponuja tudi bazo znanja in knjižnico vadnic o vseh vrstah tem, tako da se lahko učite po svoje.

Varnost gostovanja

Hostinger ponuja brezplačen SSL certifikat na svojem načrtu Business PHP, vendar bodo morali tisti, ki imajo skupne načrte Single in Premium, kupiti SSL potrdilo posebej. Kot rečeno, Hostinger’S strežniki uporabljajo tudi napredne varnostne module, kot sta Suhosin PHP utrjevanje in PHP open_basedir zaščita, da zagotavljajo visoko raven varnosti.

Izvedi več

 • Preberite naše Gostovanje pregled za več informacij
 • Oglejte si naš splošni seznam Najboljši poceni spletni gostitelji

8

iPage

Najboljše za posodobitve PHP

Ključne funkcije

PHP izhodiščna cena: 1,99 USD / mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 30 dni
Potek: 99,98%
Brezplačne varnostne kopije? Da

iPage

iPage vam omogoča enostavno preklapljanje med različicami PHP, kar pomaga pri navigaciji po svetu nenehnih novih izdaj. iPage tudi samodejno izvaja posodobitve PHP. Prav tako lahko spremenite datoteko php.ini za boljši nadzor nad tem, kako PHP koda deluje na vašem iPage računu.

Načrti in cene

iPage je edinstven po tem, da ponuja a “ena velikost ustreza vsem” skupno gostovanje načrt za 1,99 USD / mesec. Medtem ko ne’nimam veliko izbire glede tega, zajete so vse podlage načrta skupnega gostovanja, vključno z neomejenim diskovnim prostorom, razširljivo pasovno širino in brezplačno domeno prvo leto.

Podpora za iPage

Ekipa iPage je vedno na voljo za pomoč prek 24-urne podpore za telefon in klepet v živo, poleg tega pa ima tudi sistem vozovnic in obsežno bazo znanja. V bazi znanja iPage je na voljo le 39 rezultatov za poizvedbe o gostovanju PHP, če pa vaše vprašanje ni’t tam odgovorite, lahko ste prepričani, da vam bo ekipa na voljo.

iPage varnost

Načrti iPage so opremljeni s spremljanjem omrežja 24/7 in izboljšanim paketom varnosti v vrednosti 100 dolarjev, brez stroškov.

Izvedi več

 • Preberite naše iPage pregled za več informacij
 • Oglejte si, kako iPage cene v naši lestvici 8 najboljših storitev gostovanja v skupni rabi

9

DreamHost

Najboljše za prostor za shranjevanje

Ključne funkcije

PHP izhodiščna cena: 2,59 USD / mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 97 dni
Potek: 99,95%
Brezplačne varnostne kopije? Da

prikaz domače strani dreamhost

DreamHost podpira PHP različice 7.2, 7.3 in 7.4. Trenutno, ko na DreamHost ploščo dodate novo domeno, je PHP 7.3 privzeto izbran. DreamHost ponuja gostovanje PHP v skupnih načrtih.

Načrti in cene

DreamHost ponuja dva skupne načrte: Shared Starter za 2,59 USD na mesec in Shared Unlimited za 3,95 USD na mesec. Oba načrta vključujeta brezplačno domeno, neomejen promet in shrambo SSD. Nekoliko dražji načrt Shared Unlimited ponuja tudi neomejene e-poštne naslove, ki se končajo na @yourdomain.

Podpora za DreamHost

DreamHost vam omogoča pošiljanje digitalnih poizvedb o podpori in v odgovor ponuja povratne klice. Kot rečeno, lahko’DreamHost ne pokličete neposredno po telefonu, kar lahko nekatere vznemirja. Kljub temu lahko na svoja vprašanja še vedno dobite odgovor prek telefona’d kot en. Poleg tega DreamHost ponuja klepet v živo med 5.30 in 21.30 PST, 24/7 e-poštne vozovnice in bazo znanja.

DreamHost varnost

DreamHost’Varnostni ukrepi vključujejo:

 • Brezplačni SSL
 • Odstranjevalec zlonamerne programske opreme
 • Zasebnost domene
 • Požarni zidovi spletnih aplikacij

Skratka, vsak načrt DreamHost trdo deluje, da zaščiti vaše spletno mesto pred napadi.

Izvedi več

 • Preberite naše DreamHost pregled za več informacij
 • Pridobite popolno razčlenitev stroškov v naši Pregled cen DreamHost

10

WP motor

Najboljše za razširljivost

Ključne funkcije

PHP izhodiščna cena: 25,00 USD / mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 30 dni
Potek: 99,98%
Brezplačne varnostne kopije? Da

wp motor

WP Engine je edinstven, saj posebej skrbi za WordPress uporabnike in ponuja razširljivost, ki jo potrebujejo več komercialnih spletnih mest. Ni pravega načrta WP Engine, ki bi bil primeren za osebna spletna mesta ali zelo majhna spletna mesta, toda za večino poslovnih in komercialnih spletnih mest je WP Engine odlično orodje za spodbujanje rasti.

Načrti in cene

WP Engine ponuja tri WordPress gostovanje načrti: StartUp (25,00 USD / mesec), rast (95,83 USD / mesec) in lestvica (241,67 USD / mesec). Načrti za rast in lestvico so bistveno dražji in če že’ponovno gostijo množično spletno mesto, oni’je vredno razmisliti.

Vendar se bo večina od nas osredotočila na cenejši StartUp načrt. Ta lahko sprejme do 25.000 obiskov na mesec in vključuje:

 • 10 GB lokalne shrambe
 • 50 GB mesečne pasovne širine

Podpora za WP Engine

WP motor’s Center za rešitve ponuja izobraževalne nasvete za izboljšanje vašega spletnega mesta. WP Engine ponuja 24/7 podporo prek telefona, e-pošte in klepeta v živo, čeprav morate za dostop do njega biti prijavljeni v svoj račun..

Varnost motorja WP

WP motor’Varnostni ukrepi vključujejo lastniški požarni zid za samodejno usmerjanje dobrega proti slabemu ali zlonamernemu prometu ter zaščito pred pisanjem diska, da se zlonamerna koda ne vgradi v spletno mesto – oba poglobljena ukrepa za varovanje vašega spletnega mesta.

Izvedi več

 • Oglejte si naše Pregled motorja WP če želite izvedeti več
 • Začnite s pripravo proračuna Pregled cen motorjev WP

11

HostPapa

Najboljše za spletno vodenje

Ključne funkcije

PHP izhodiščna cena: 3,95 USD / mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 30 dni
Potek: 99,98%
Brezplačne varnostne kopije? Da

homepapa php domov

HostPapa ponuja strežnike, optimizirane za PHP, s široko podporo baze podatkov. Še bolje, njegova digitalna zbirka znanja je dom številnih koristnih vadnic na PHP gostovanju. Spodaj si oglejte naš splošni pregled HostPapa:

Načrti in cene

HostPapa’s gostovanje v PHP načrti se začnejo pri 3,95 USD / mesec in vključujejo brezplačno registracijo domen in neomejeno pasovno širino. Najcenejši je načrt Starter, ki ponuja 100 GB prostora za shranjevanje SSD, medtem ko načrti Business in Business Pro ponujajo neomejeno shranjevanje SSD.

Podpora za HostPapa

HostPapa’Iskalna baza znanja vključuje številne članke o temah PHP – in skoraj katero koli drugo temo. Baza znanja vključuje tudi forum skupnosti, kjer si lahko stranke medsebojno pomagajo’s vprašanji. HostPapa ponuja tudi 24-urno klepetanje v živo in podporo po telefonu, tako da lahko na vaša vprašanja odgovorite neposredno s strani ekipe.

HostPapa Varnost

Z vidika varnosti vsi HostPapa’Načrti so dobro opremljeni z brezplačnim SSL, preprečevanjem napadov DDoS in požarnim zidom spletne aplikacije ModSecurity.

Izvedi več

 • Preberite naše HostPapa Pregled za več informacij
 • Oglejte si našo uvrstitev Najboljši ponudniki gostovanja v Linuxu

Najboljši ponudniki gostovanja PHP: Final Misli

Tam’s pomanjkanjem možnosti pri močnih spletnih gostiteljih PHP, odločitev pa se končno splača do tistega, kar pri ponudniku najbolj cenite. Če jih povzamemo, je to prvih 11, skupaj z njihovimi atributi:

Najboljši ponudniki gostovanja PHP

 1. Bluehost – najboljši ponudnik gostovanja PHP (2,95 USD / mesec).
 2. HostGator – najboljše za produktivnost (2,75 USD / mesec).
 3. V gibanju – najboljše za varno gostovanje v PHP-ju (6,39 USD / mesec).
 4. A2 gostovanje – najboljše za podporo za gostovanje PHP (3,92 USD / mesec).
 5. SiteGround – najboljše za funkcije PHP (0,33 USD / mesec).
 6. GoDaddy – najboljše za samozadostne (3,99 USD / mesec).
 7. Gostovanje – najboljše za cenovno ugodnost (0,99 USD / mesec).
 8. iPage – najboljše za posodobitve PHP (1,99 USD / mesec).
 9. DreamHost – najboljše za prostor za shranjevanje (2,59 USD / mesec).
 10. WP motor – najboljše za razširljivost (25,00 USD / mesec).
 11. HostPapa – najboljše za spletno vodenje (3,95 USD / mesec).

Mi’Do tega zaključka smo prišli po tednih raziskav najboljših ponudnikov gostovanja in vemo, da lahko kateri koli od teh spletnih gostiteljev opravi odlično delo. Toda kaj točno iščete?

Če je nadgradnja vaša glavna prednostna naloga, potem priporočamo HostGator. Če cenite cenovno ceno, potem Gostovanje’s cene so vrhunske. In če ti’še vedno niste odločeni, potem lahko’ne grem narobe Bluehost’s dobro zaobljene funkcije.

Pogosta vprašanja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map