12 najboljih graditelja web stranica za umjetnike: veća slika

Najbolji graditelj web stranica umjetnika


To’Nije tajna da se istražujući složene stvari poput graditelja web stranica može osjećati kao gledanje suhe boje. Ali mi’proveli ste istraživanje i pronašli najbolje platforme za umjetnike, tako da možete preskočiti dobar dio – odlučivanje o najboljem graditelju web stranica za svoj rad.

Niste potpuno sigurni što su graditelji web stranica? Bez brige – mi’Napravit ću brzu skicu. Te platforme pomažu vam da stvorite web stranice u samo nekoliko sati, bez upotrebe koda.

Graditelji web stranica idealni su za umjetnike jer oni’Pobrinut ću se za tehničke stvari, dok ćete se fokusirati na to da vaš rad bude u centru pažnje koji zaslužuje. I ne samo to, većina graditelja web stranica može također pomoći pretvoriti vaše dizajne u dolare.

Nakon istraživanja najboljih stvaralaca web stranica za umjetnike, mi’odlučila sam ih rangirati u dvije odvojene kategorije – one koje su najbolje za showcasing svoju umjetnost i one koje su najbolje za prodaja tvoja umjetnost.

Te se ljestvice razlikuju od naših općih rangiranja web stranica za izradu web stranica, jer mi’Davali smo dodatnu težinu čimbenicima koji su za umjetnike najvažniji. Mi’razgovarao sam s pravim umjetnicima koji su prošli kroz proces uspostavljanja interneta, a mi zajedno’došli smo do zaključka da su pristupačnost, dizajn i SEO polje’s prioritetima.

Najbolji graditelji web stranica za izložbu umjetnosti su:

 1. Squarespace – Najbolji sveukupni graditelj web stranica za umjetnike
 2. Weebly – Najbolje zbog pristupačnosti
 3. Wix – Najbolje za SEO podršku
 4. Duda – Najbolje dizajnirane predloške
 5. GoDaddy – Najbrži način za izradu web stranice
 6. upadljivo – Najbolje za pomoć i podršku
 7. WordPress.com – Najbolje za kreativnu slobodu i prilagođavanje

Najbolji graditelji web stranica za prodaju umjetnina su:

 1. Shopify – Najbolja ukupna platforma za e-trgovinu
 2. Wix e-trgovina – Najbolji graditelj web stranica s funkcionalnošću e-trgovine
 3. BigCommerce – Najbolje ugrađene značajke
 4. Trgovina e-trgovinom – Najbolji dizajn
 5. Weebly e-trgovina – Najbolja vrijednost za novac

Popis koji vam je važniji ovisit će o tome što više cijenite: web mjestu koje vizualno naglašava vaš naporan rad ili web mjestu koje olakšava postupak kupnje. Oba su dostojna cilja – pročitajte dalje kako biste saznali kako ih postići!

Ali prvo, ako i vi’ponovno razmišljate kako bi Squarespace mogao biti prava platforma za vas, sljedeći je korak pronalaženje pravog plana. Koristite našu Selektor plana kvadrata u nastavku da biste vidjeli koji će vam najbolje pristajati:

Najbolji graditelji web stranica za umjetnike: pokazati svoju umjetnost

# 1 Kvadrat

Najbolji sveukupni graditelj web stranica za umjetnike

Prostor Squarespace ProSquarespace Cons
 • Predlošci kvadratnog prostora smatraju se najboljim od najboljih za dizajn, što je posebno prednost za umjetničke web stranice
 • Priroda povlačenja i ispuštanja predložaka Squarespace čini ih nevjerojatno jednostavnim za oblikovanje
 • Slaba strana Squarespacea’s povlačenjem i ispuštanjem ima ograničeni nadzor nad vašom web lokacijom’Dizajn – bit će zapanjujući, ali je pobijedio’ne biti osobna
 • Squarespace ima besplatnu probnu inačicu pa možete isprobati sučelje, ali nema slobodan plan. Vas’Nakon dva tjedna morat ćete nadograditi na plaćeni plan kako biste iskoristili sve prednosti ove platforme

Squarespace je najpoznatiji po svojim zadivljujućim predlošcima, elegantnom dizajnu i lakoći uporabe. Drugim riječima, svi su glavni prioriteti umjetnika koji želi naglasiti svoje djelo.

Squarespace je graditelj web mjesta za povlačenje i ispusta, što olakšava dizajn. Ali za razliku od nekih drugih građevinara, možete’Jednostavno povucite bilo gdje. Predlošci kvadratnog prostora temeljeniji su na odjeljcima, pa će vam trebati malo više vremena.

Model povuci i ispusti znači da ne’nemate kontrolu nad krajnjim rezultatima kao što biste imali s naprednijim platformama. Ali mi ne’Ne mogu računati s Squarespaceom, budući da su predloške koje nudi neke od najboljih. Možeš’Stvarno ne napravim loš izbor, budući da je svaki originalni predložak zapanjujući – ali vjerujemo vašem umjetničkom oku da to zna!

Kvadratni prostor ne’nemate besplatan plan, ali on nudi 14-dnevno besplatno probno razdoblje za koje ćete točno odlučiti koji vam plan’trebat ću. Ako želite naša dva centa, osobni plan (12 USD mjesečno) odličan je izbor za manje osobne stranice i dolazi s prilagođenom domenom i podrškom 24/7. Da’Sve što trebate da se spustite s tla, a uvijek možete nadograditi kasnije!

primjer kvadratnog prostora za umjetnikeSquarespace ima najbolje dizajnirane predloške, što stvarno može pomoći da se vaše umjetničko djelo izdvoji iz mnoštva

# 2 Weebly

Najbolje zbog pristupačnosti

Weebly ProsWeebly Cons
 • Weebly je vrlo pristupačan graditelj web stranica što ga čini savršenim mjestom za početak rada na webu
 • Weebly je vrlo jednostavan za korištenje – opet, idealan za početnike
 • Weebly ima jake SEO funkcije, koje će pomoći vašoj web lokaciji u tražilicama i, u konačnici, dobiti više posjetitelja
 • Weebly’s dizajna stranica aren’Ne impresivno kao i njegovi konkurenti’ predlošci. To definitivno može’ne držite svijeću za Squarespace’s opcijama dizajna
 • Weebly ima slobodan plan, ali vi’Morat ćete nadograditi na plaćeni plan kako biste mogli mnogo učiniti sa svojom web stranicom

Weebly je na drugom mjestu po izlaganju umjetnosti zbog snažnih značajki optimizacije za tražilice (SEO). Ovi alati omogućuju većem broju ljudi da pronađu vašu web stranicu pomažući da se vaša web lokacija više postavi na tražilicama poput Googlea. To znači više divljenja pogleda na vaš rad!

Pristup moćnijim alatima, poput stranica zaštićenih lozinkom i neograničenog prostora za pohranu, preporučujemo nadogradnju na Profesionalni plan za samo 12 USD mjesečno.

Iako Weebly’Najjeftiniji plaćeni plan košta 6 USD mjesečno, preporučujemo nadogradnju na $ 12 / month Professional plan jer ovo je najjeftiniji plan za uklanjanje oglasa s vaše web stranice. Ovo je od vitalne važnosti za ozbiljno shvaćanje putem interneta – pogotovo ako vi’predstavljanje radova potencijalnim klijentima!

Weebly’s dizajnom aren’ne toliko impresivno kao što je Squarespace ili Duda (što smo i mi’Uskoro ćemo doći), ali vrlo je jednostavan za korištenje, a nudi i besplatan plan.

Za jednostavno prikazivanje svoje umjetnosti možete koristiti besplatni plan Weebly, ali u cjelini ne’Ne preporučujem da se na njemu zadržite predugo zbog ograničenja njegovih karakteristika.

jezive temeWeebly je besplatan i jednostavan za korištenje, što ga čini idealnim za umjetnike s tijesnim proračunom i vremenskim rasporedom

# 3 Wix

Najbolje za SEO podršku

Wix ProsWix Cons
 • Wix nudi istu jednostavnost uporabe kao i Squarespace i Weebly
 • Wix Art trgovina izborni je dodatak vašoj web stranici koji pruža lijep izgled i jednostavne funkcije prodaje za vaš rad
 • Wix nudi prilično robusne besplatne planove
 • Možeš’t prebacite predloške na Wix, pa kad se odlučite za dizajn, tu je’nema povratka
 • Wix vam pruža mnogo izbora i značajki za vašu web lokaciju, a možda će vam trebati i više vremena dok se povežete s mrežom nego s nekim jednostavnijim graditeljima web stranica poput GoDaddy

Na trećem mjestu je još jedan jednostavan za upotrebu, graditi web-mjesto sa povuci i ispusti. Ovaj put to’a… Wix!

Wix’Jednostavnost upotrebe ga snažno pogoduje za većinu web stranica, ali to’Izvrsno je za umjetnike, posebno zbog Wix Art Store-a. Wix Art Store je dodatak koji vam omogućuje prodaju umjetničkih djela na vašoj Wix web lokaciji, bez ikakvih poteškoća na poslovnoj strani..

Možda se pitate zašto baš mi’ne spremajte ga za “prodaja” popis kasnije. Da’s obzirom na to da Wix Art trgovina naglašava vaše umjetničke podjele koliko i naglašava prodaju. To znači da ste dobili najvišu kvalitetu slike, mobilno gledanje i umjetničke predloške – ili drugim riječima, web mjesto sa srcem.

Wix nudi besplatne planove, tako da bez ikakvih troškova možete izgraditi zadivljujuću umjetničku galeriju. Ipak, Wix ima tri plaćena plana koja nude više prostora za pohranu i neograničene stranice. Preporučujemo da započnete s Combo plan, koji košta samo 13 dolara mjesečno – možete nadograditi kasnije ako želite započeti prodaju sa strane.

Wix najbolji graditelj web stranica za umjetnikeWix je najbolji sveukupni graditelj web stranica za prezentaciju svoje umjetnosti; to’je jednostavan za korištenje i nudi zadivljujuće predloške

# 4 Duda

Najbolje dizajnirani predlošci

Duda ProsDuda Cons
 • Duda je izgrađena kao kreativna platforma i to pokazuje u svojim lijepim predlošcima
 • Dolazi s nekoliko aplikacija i widgeta kako bi web mjesto bilo svježe i privlačno
 • Duda’Proces dizajna je vrlo jednostavan za upotrebu
 • Duda je skupa. Nakon 14-dnevnog besplatnog probnog razdoblja, vi’Morat ćete se riješiti plana od najmanje 14 USD mjesečno
 • Duda ne’ne nudim puno SEO smjernica

Boriti se s umjetničkim blokovima? Duda će vam pomoći da se probijete kroz zid. Ovo je platforma namijenjena onima koji posjeduju umjetnički talent, ali im nedostaje neke inspiracije. Ako ti’ponovo zaglavili za ideje, Duda dolazi s ugrađenim aplikacijama i widgetima za poticanje alternativnih rješenja.

I Duda ima lijepe predloške, i to’stvarno je jednostavan za upotrebu. Bio je naš najbolji strijelac u pogledu fleksibilnosti dizajna, postigavši ​​impresivnih 4,9 / 5. Međutim, sve to dolazi uz prilično visoke troškove – Duda je gotovo dvostruko skuplji od Wixa u prosjeku cjenovni planovi kreću se od 14 do 74 dolara mjesečno. Duda ima 14-dnevno besplatno probno razdoblje, ali nakon vas’morat ćete se ljuštiti.

duda početna stranicaDuda ima mnoštvo ugrađenih upita koji će vam pomoći u savladavanju kreativnih blokova prilikom dizajniranja vaše web stranice

# 5 GoDaddy

Najbrži način za izradu web stranice

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • GoDaddy je izuzetno jednostavan za korištenje, što vam ne samo da vam štedi glavobolju, već i omogućuje vam da brzo pristupite internetu
 • Pruža korisničku podršku 24 sata na dan – pa i vi’dvostruko sigurni od glavobolje!
 • Ne mogu se natjecati sa Squarespaceom ili Dudom kada je u pitanju dizajn
 • GoDaddy’S značajkama se posao dovršava, ali oni’nisu toliko sjajni i novi kao aplikacije i widgeti koje mogu ponuditi njegovi konkurenti

Većina nas se okreće graditeljima web stranica jer ideja troši sate (ili, neka’budimo iskreni – dani) naporni rad na tehničkim stvarima je nedovoljan. Ako vam je ušteda vremena prioritet broj jedan, tada je GoDaddy dobar kao što dobiva. To’Super je jednostavan za korištenje, tako da’nema vremena za ulaganje da to shvatimo, a možete se povezati s mrežom u nekoliko minuta.

GoDaddy je također relativno jeftin, ali ono što steknete vremenom i novcem gubite u kreativnosti. Budući da je postavljanje web lokacije s GoDaddy tako brz i jednostavan proces, ne shvaćate’Neću imati onoliko riječi u dizajnu. To znači da ste pobijedili’Ne možete prilagoditi svoju web lokaciju tako da odgovara vašoj umjetnini, a riskirate da završite s izgledom web lokacije “običan” u odnosu na druge.

GoDaddy ne’ne nudim bilo koje planove za izradu web stranica, ali ima jednomjesečno besplatno probno razdoblje. Ako vam se sviđa što volite’viđen nakon mjesec dana, preporučujemo da počnete s GoDaddy’a Standardni plan od 15 USD mjesečno. To’s nije najjeftiniji (to bi bio osnovni plan od 10 USD mjesečno), ali uključuje SEO značajke koje osnovni plan nema – što znači da vaše umjetničko djelo ima puno veće šanse da bude pronađeno na mreži!

primjer godaddy najbolje za umjetnikePredlošci GoDaddy omogućuju brzo i jednostavno kreiranje atraktivne web stranice

# 6 Izvrsno

Najbolje za pomoć i podršku

Iznenađujuće ProsStrikingly kontra
 • Izvrsna pomoć i podrška
 • Ugrađena platforma za pisanje blogova, što je odličan način da posjetitelje vaše web stranice angažirate i budete u petlji
 • Vrlo ograničena fleksibilnost dizajna
 • Nije skalabilan kao veći graditelji web stranica, poput Squarespacea i Wixa. Ako ti’Ako želite da ubuduće preraste vašu web lokaciju, zapanjujuće nije za vas

Zapanjujuće je još jedna platforma koja prioritizira brzinu i dublje uređivanje, pa ste pobijedili’Nemam puno kontrole nad krajnjim rezultatom, a predložak može biti neraspoložen. Ali hej, barem će vaše umjetnine ukrasti izložbu.

Izuzetno se ističe jednostavnošću korištenja i korisničkom podrškom, što su istovremeno dragocjena imovina. U pogledu dizajna i skalabilnosti može’ne mogu se natjecati s većim imenima poput Squarespacea i Wixa, ali ako hoćete’tražite brzi, pristupačni i jednostavan način za pristup internetu, onda to’je dobar izbor.

Zapanjujući ima besplatan plan, tako da možete testirati vode sa značajkama kao što su bloganje, stranica za kontakt i društveni feed. Ako preraste slobodni plan, preporučujemo nadogradnju na Ograničeni plan za samo 8 USD mjesečno, što uključuje naziv domene koji će dati vašoj web lokaciji mnogo profesionalniji osjećaj.

izrazito najbolji primjer stranice stranice umjetnikaZapanjujući tim za korisničku podršku pomoći će vam da napravite web mjesto koje … pogodili ste, upečatljivo!

# 7 WordPress.com

Najbolje za kreativnu slobodu i prilagođavanje

WordPress.com ProsWordPress.com Cons
 • Nudi nevjerojatno praktičnu razinu prilagođavanja dizajna
 • Ima besplatan plan za započinjanje
 • Možeš’ne biste dobili prednosti WordPress.com’Prilagodba dizajna, osim ako ne znate kako to kodirati’s naprednijom platformom od ostalih naših najboljih izbora
 • WordPress.com nije najbrži način za uspostavljanje interneta. Ako ti’tražite brzinu i jednostavnost upotrebe, vi’bolje sa Strikingly ili GoDaddy

WordPress.com se kao platforma za izgradnju web stranica ističe u prilagođavanju što je veliki plus za umjetnike koji se bave dizajnom. Međutim, to’je suprotnost Strikingly i GoDaddy u tome’Odličan je za dizajn, ali slab za brzinu i jednostavnost uporabe.

Većina WordPressa’ prilagodba dizajna zahtijeva neko znanje koda, što u najboljem slučaju troši vrijeme, a u najgorem slučaju teško. Međutim, ako vi su voljni produbiti tehničku stranu, rezultirajuća personalizacija dizajna velika je nagrada!

Ako ti’Nakon izazova, WordPress ima slobodan plan za početak. Ako se osjećate ugodno uz WordPress nakon korištenja besplatnog plana, preporučujemo nadogradnju na Osobni plan za 4 USD mjesečno, a naplaćuje se godišnje. Dolazi s prilagođenom domenom i pristupom 24/7 podršci – što će vam dobro doći pri korištenju tako napredne platforme!

primjer stranice wordpress com najboljih umjetnikaAko se suočavate s izazovom korištenja WordPressa, čekaju vas nevjerojatne mogućnosti dizajna

Najbolji graditelji web stranica za umjetnike: prodati svoju umjetnost

Sad ti’imam internetsku galeriju za svoja umjetnička djela, zašto ne zaraditi dodatni novac od krvi, znoja i suza? Ok, to je možda malo dramatično, ali tu je’nema štete u plaćanju da radite ono što volite.

Vas’vjerojatno sam čuo za internetske tržnice poput Etsyja. Oni su sjajni za izvlačenje vaših umjetničkih djela vani, ali nadmetat ćete se s toliko drugih umjetnika’ raditi. Također, s mrežnim tržnicama, umjetnici koji započinju u karijeri mogu biti šokirani visokim naknadama koje mogu dosezati i do 40% po prodaji.

Međutim, s graditeljem web mjesta, svaki par očiju je samo na vaš rad. Što se tiče troškova, možete platiti naknade za transakcije, ali to su obično samo oko 2% – ništa od toga’s tim što ćete napraviti previše trunke u vašem proračunu.

Dakle, ovdje dolaze graditelji web mjesta za e-trgovinu. Oni su tu posebno kako bi vam pomogli da prodavate artikle putem interneta i pojednostavite cijeli postupak pružanjem svih potrebnih alata na jednom mjestu.

Platforme poput Shopify i BigCommerce prilagođeni su ambicioznim vlasnicima tvrtki koji žele brzo skalirati. U međuvremenu, Wix i Squarespace bolje odgovaraju malim trgovinama koje prodaju nekoliko umjetničkih djela, zato što se više usredotočuju na to da vaša web lokacija izgleda dobro, a ne da pomogne razvoju vaše tvrtke.

Sad, neka’Idemo detaljnije o svim graditeljima e-trgovine…

# 1 Kupujte

Najbolja ukupna platforma za e-trgovinu

Otkrijte ProsShopify kont
 • Prodaja više kanala na Facebooku i Instagramu
 • Sjajan sustav inventara
 • Ograničeni probni rok
 • Uvećava naknade za transakcije za alternativne pristupnike plaćanja

Shopify je za ozbiljne prodavače. To’Izvrstan je izbor ako imate puno različitih predmeta za prodaju, i želite da cijeli proces prodaje bude što lakši. Ukratko, to’moćan je i jednostavan za korištenje.

Imate i pristup izvanrednim 24/7 korisnička podrška, pa ako ikad budete trebali napraviti neke promjene – ili se naći u nevolji – stvari možete lako popraviti.

S Shopify’s mobilnom aplikacijom, možete prihvaćati plaćanja i upravljati svojom mrežnom galerijom dok vi’ponovno u pokretu – idealno za umjetnika modernog dana.

Prodaja vašeg rada na Shopify je stvarno jednostavna, a njegov najniži plan cijena – trošak 29,99 USD mjesečno – odgovarao bi većini umjetničkih ambicija.

otkriti najbolji graditelj web lokacije za e-trgovinu za umjetnikeShopify je najbolja platforma za e-trgovinu jer je’jednostavan je za korištenje i ima izvrsne prodajne alate

# 2 Wix e-trgovina

Najbolji graditelj web stranica s funkcionalnošću e-trgovine

Wix e-trgovina ProsWix E-trgovina kontra
 • Vrlo jednostavan za upotrebu
 • Dodajte videozapise o proizvodima
 • Nema napuštenih značajki oporavka košarica
 • Nema višekanalne prodaje

Volimo Wix jer to’je toliko fleksibilan i jednostavan za korištenje, a značajke Wix e-trgovine nisu različite. Uz to ima i izvrsna opterećenja ‘kreativne umjetnosti’ predloške koje možete odabrati, a koji će vam pomoći predstaviti vaše umjetničko djelo u najboljem mogućem svjetlu.

Kao što smo ranije spomenuli, The Wix Art trgovina je sve-u-jednom paket za prikazivanje i prodaju vaše umjetnosti. Dolazi s integracijom društvenih medija, koja omogućuje kupcima da vide vaše stavke na kanalima kao što su Facebook i Pinterest i šalje obavijesti putem e-pošte kako biste mogli ostati na vrhu svojih narudžbi bez obzira gdje se nalazite.

# 3 BigCommerce

Najbolje ugrađene značajke

Prociti BigCommerce ProsBigCommerce
 • Fantastične SEO značajke
 • Prodaja više kanala preko Facebooka, Instagrama i Pinterest-a
 • Sučelje za uređivanje isprva je teško koristiti

BigCommerce je za super ozbiljan prodavači. Ova platforma se usredotočuje na pomažući velikim tvrtkama rasti još više, i može vam pomoći u dizajniranju umjetničkog carstva zahvaljujući impresivnom rasponu ugrađenih značajki.

Neke od najboljih karakteristika umjetnika uključuju višekanalna prodaja, što znači da možete zaraditi novac od kanala poput Facebooka ili Pinterest-a. Postupkom isporuke možete vrlo jednostavno upravljati, dok je BigCommerce nedavno poboljšao sve svoje predloške kako bi dizajniranje postalo još privlačnijim..

S sličnim cjenovnim planovima za Shopify, preporučujemo da počnete s planom najniže premije, koji košta 27,95 dolara mjesečno.

početna stranica bigcommerceZahvaljujući ugrađenim značajkama, BigCommerce može pomoći da vaša galerija preraste u umjetničku super-trgovinu

# 4 Ecommerce kvadrata

Najbolje za dizajn

Prostor Squarespace ProSquarespace Cons
 • Značajke visoke kvalitete
 • Najbolje dizajnirani predlošci
 • Nema mnogo načina plaćanja
 • Nema trgovine aplikacijama

Squarespace u svojim karakteristikama ima pravu kvalitetu. Međutim, kao što smo rekli ranije, to’najbolje odgovara umjetnicima koji žele prodati nekoliko predmeta. Ako ti’tražiš prodati više od toga, ti’bolje s Shopify ili BigCommerce.

Bez tržišta aplikacija, svi su alati za prodaju koji su vam potrebni za prodaju umjetničkih djela ugrađeni i spremni za upotrebu. To znači da ne’Ne morate brkati oko pretraživanja i instaliranja dodataka treće strane, što bi se moglo svidjeti nekim korisnicima. Ako ti’Potražite li na jednom mjestu svoju internetsku galeriju dok se borite sa užurbanim rasporedom, Squarespace je dobro rješenje.

Jedna od najboljih značajki Squarespace-a daje vam kontrolu nad varijante proizvoda. To znači da možete prodavati različite boje ili varijante predmeta različitih veličina, što vam daje veliku fleksibilnost.

# 5 Weebly Ecommerce

Najbolja vrijednost za novac

Weebly ProsWeebly Cons
 • Jednostavan za korištenje
 • Najbolja vrijednost za novac
 • Ne mogu se ažurirati razine zaliha
 • Nema višekanalne prodaje

Znaš Weebly je jedan od najjednostavnijih izrađivača web stranica, ali kako se to može postići u svijetu e-trgovine? Čini se, ah, dobro. Weebly zapravo omogućuje prodaju na svom besplatnom planu, o čemu vrijedi vikati – to’je prilično rijetka!

To je rekao, mi ne’Ne preporučujem da se držite slobodnog plana predugo (razmišljajte o tome više kao o dugoj probi umjesto o dugoročnom rješenju za prodaju). Možete prodavati na Weeblyu’s planovima, ali ono što preporučujemo za početak je profesionalni plan od 12 USD mjesečno, što je najbolje za vrlo male trgovine.

Ako ti’ozbiljno se bavite prodajom i želite rasti svoju trgovinu, trebali biste odabrati plan izvedbe od 26 mjeseci u mjesecu – ima najbolje značajke e-trgovine, uključujući popuste na otpremu, preglede predmeta i mogućnost prihvaćanja PayPal plaćanja.

Weebly ulazi kao ‘najbolja vrijednost za novac’ na temelju našeg istraživanja, koje odgovara umjetnicima s novčanim trakama među nama!

Mi’već sam spomenuo moćan SEO alate dobivate s Weeblyom, ali kako oni pomažu vašoj mrežnoj galeriji?

SEO najbolja praksa je dobra za vašu web stranicu, jer to’kao da imate zaista atraktivan, uvjerljiv i jednostavan za čitanje znak koji se nalazi niz cestu od vaše trgovine. Hvata ljude’s pažnjom i budi njihovu znatiželju – pogotovo ako oni’tražio sam umjetničku galeriju.

Kako odabrati graditelja web stranica

Postoje neke stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru web stranice za izradu web stranica. Srećom po tebe’imam nekoliko korisnih savjeta u nastavku…

 • Postoji li puno fleksibilnosti u dizajnu i je li lako napraviti promjene?
 • Možete li dodati nove komade umjetnina?
 • Dopuštaju li predlošci da vam predmeti blistaju?
 • Ispunjavaju li planovi cijena vaš proračun?
 • Je li korisnička podrška dovoljno sveobuhvatna?

Don’Ne zaboravite da svaka platforma nudi besplatni plan ili besplatno probno razdoblje, pa tu je’nema se potrebe brinuti oko obveza na kreditnoj kartici.

9 najboljih graditelja web stranica za umjetnike: zaključak

Jasno je da su graditelji web stranica olakšali digitalno prikazivanje i prodaju umjetničkih slika. Ali nijedan graditelj web stranica nije šašač svih obrta, pa i vi’I dalje ću trebati odabrati na temelju prioriteta: platforme poput Wix-a i Squarespace-a izvrsno prikazuju vaše umjetničko djelo, dok se platforme specifične za e-trgovinu poput Shopfiy-a i BigCommerce-a bolje prodaju u stvarnoj prodaji. Zapamtiti:

Najbolji graditelji web stranica za izložbu umjetnosti su:

 • Squarespace – Najbolji sveukupni graditelj web stranica za umjetnike
 • Weebly – Najbolje zbog pristupačnosti
 • Wix – Najbolje za SEO podršku
 • Duda – Najbolje dizajnirane predloške
 • GoDaddy – Najbrži način za izradu web stranice
 • upadljivo – Najbolje za pomoć i podršku
 • WordPress.com – Najbolje za kreativnu slobodu i prilagođavanje

Najbolji graditelji web stranica za prodaju umjetnina su:

 • Shopify – Najbolja ukupna platforma za e-trgovinu
 • Wix e-trgovina – Najbolji graditelj web stranica s funkcionalnošću e-trgovine
 • BigCommerce – Najbolje ugrađene značajke
 • Trgovina e-trgovinom – Najbolji dizajn
 • Weebly e-trgovina – Najbolja vrijednost za novac

Tamo’Mogu puno odabrati, ali većina ovih platformi nudi besplatne planove (i sve nude besplatne probne probe), tako da postoji puno mogućnosti za testiranje iz prve ruke bez plaćanja centa. Vas’već nekoliko koraka bliže dijeljenju svoje umjetnosti sa svijetom – na savršenom mjestu za vas.

Dalje gore…

Jednom kad ti’pronašli smo savršenog graditelja web stranica za prikaz i čak prodaju vaše umjetnosti, pogledajte naš vodič u 9 koraka Kako napraviti internetski portfelj za neke stručne savjete o izradi web stranice profesionalnog portfelja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me