5 najboljih graditelja web stranica za SEO

Najbolji graditelji web stranica za SEO


Uspostavite visoko mjesto i pokrenite promet s tim graditeljima

Zašto je važna optimizacija za tražilice (SEO)?

Zamislite ovo – vi i vaš prijatelj stvarate slične web stranice, ali vaš je prijatelj odabrao drugačiju web lokaciju sa boljim SEO alatima. Vaš graditelj je ograničen, ali vi’prilično si siguran da je pobijedio’Nema veze, sve dok objavljujete dobar sadržaj.

Uskoro, prijatelju’s web mjesto započinje rangiranje visoko na Googleu’s rezultatima pretraživanja. U međuvremenu, vaša web stranica prolazi negdje oko stranice pet istih tih rezultata. Tvoj prijatelj dobiva tona prometa na njihovu stranicu. Kada provjerite svoju web lokaciju’s analitikom, sve što vidite je digitalni “tumbleweed”.

Srećom, ovo ne’to mora biti tvoja budućnost!

Da’s zašto morate odabrati izrađivača web mjesta što ne samo da olakšava izradu web stranica – Također treba podržati vaš uspon u rezultatima pretraživanja. Ovo shvaćamo vrlo ozbiljno ovdje, u stručnjaku graditelja web stranica, pa smo proveli istraživanje kako bismo pronašli najbolje graditelje web stranica za SEO.

Sad neka’reže na potjeru.

Pet najboljih graditelja web stranica za SEO su:

 1. Wix – pogodno za apsolutne SEO početnike.
 2. Weebly – ima desetine visokokvalitetnih, korisnih SEO aplikacija.
 3. Squarespace – odličan izbor za one koji su sigurniji u SEO.
 4. GoDaddy – sjajno za one koji žele vanjsku pomoć u vezi sa SEO.
 5. WordPress.com – izvrsno za one koji žele praktično iskustvo u SEO.

Nismo’nisam ih ove tri izvukao iz zraka. WBE istražuje sve vrhunske graditelje web stranica, uspoređujući značajke i provodeći korisničko testiranje kako bi dobili pticu’Pogled iz industrije u oči. Prema našem istraživanju, ta trojica su ispred polja na kojem se SEO odnosi.

Ovaj će dio istražiti svakog graditelja’s SEO vjerodajnice, kao i značajke na koje treba biti oprezan pri odabiru web stranice za izradu web stranica. Na kraju biste trebali imati jasnu ideju koji graditelj najbolje odgovara vama.

pustiti’dođi do njega.

Koji je najbolji SEO Builder za SEO?

Ako ti’čitate ovaj članak, izgledi ste da barem imate neke ideje o tome što je SEO, ali to’vrijedi recapping ukratko. Na taj način točno znamo što očekivati ​​od naših najbolje ocijenjenih graditelja web stranica za SEO.

SEO način na koji web sadržaj poboljšava njegove šanse za pojavljivanje u rezultatima pretraživanja na web lokacijama poput Google, Bing, i DuckDuckGo. Tražilice žele povezati korisnike s relevantnim, visokokvalitetnim informacijama. SEO je proces označavanja tih okvira i osiguravanja da tražilice znaju kako te pronaći.

Samo nekoliko stvari koje utječu na SEO su:

 • Meta naslovi & meta opisi – naslov i sažetak vaše web lokacije koji se prikazuje u rezultatima Google pretraživanja
 • Struktura URL-a – u idealnom slučaju kratak URL stranice s relevantnim formulacijama
 • Tekst alt slike – objasni tekst koji se pojavljuje umjesto slike na vašoj web lokaciji ako se slika ne uspije učitati
 • Povratne veze – vanjske veze natrag na vaše web mjesto koje dodaju vjerodostojnost vašem sadržaju
 • Brzina web mjesta & upotrebljivost mobilnih uređaja – čimbenici koji određuju hoće li korisničko iskustvo na vašoj web stranici biti pozitivno ili negativno
 • Strukturirani podaci – standardizirani način oblikovanja koda koji je alat za indeksiranje pretraživača lako razumjeti

Web stranica mora biti u mogućnosti odgovoriti na sve ove stvari i još mnogo toga. Graditelj web stranica bez jakog SEO-a ne vrijedi ni vašeg vremena ni novca.

Vrhunski graditelji za SEO prate korake i čine implementaciju jednostavnom. Ovisno o razini vještina njihovih ciljnih kupaca, oni također podučavaju. Ako ti’ponovno učite dodatke SEO-a, ne brinite – ne postoje graditelji koji vas mogu podržati u ovom procesu.

Za cjelovitiji pogled onoga što svaki graditelj web stranica nudi u pogledu SEO, pogledajte našu tablicu u nastavku.

SEO značajkeWixWeeblySquarespaceGoDaddyWordPressPrilagodljivi meta naslovi

Alt Atributi slike

Integracija društvenih medija

App specifična za SEO

SEO prompt pri dodavanju proizvoda

Podrška za ključne riječi

DaDaDaDaDa
DaDa (ne na određenim slikama proizvoda)DaDaDa
DaDaDaDa (ali samo društveni gumbi)Da
DaDaNeNeDa
DaDaNeNeNe
DaDaDaDaNe

# 1: Wix

Savršeno za apsolutne SEO početnike

Počevši od 13,00 USD mjesečno

WIX PROS# 1

# 2

Nije potrebno kodiranje: ti ne’Za korištenje Wix SEO ne trebate bilo kakvo znanje kodiranja. Umjesto toga, Wix održava svoje SEO funkcije jednostavnim i intuitivnim poput uređivača stranica s povlačenjem i ispuštanjem
Ugrađeni SEO: tamo’nema potrebe trošiti vrijeme na pronalaženje zbunjujućih aplikacija i widgeta za preuzimanje. SEO mogućnosti ugrađene su u Wix-ovu nadzornu ploču, tako da možete tek tako doći do potjere
WIX CONS# 1

# 2

Napredni SEO je škakljiv: Wix ima više nego što je pokriveno, ali složenije stvari, poput strukturiranih podataka, nisu’nije ugrađen u platformu (iako je možete dodati)
Ograničena kontrola: Budući da je Wix SEO toliko jednostavan za korištenje, može’ne nudim praktičnu kontrolu uređivanja koju pružaju platforme poput Squarespace-a

Žalba koja se ponekad postavlja protiv graditelja web stranica je da oni’super za izradu web stranica, ali ne i za SEO. Nekad je bila istina tu, ali ne više. Wix je poboljšao svoju SEO igru ​​tijekom posljednjih nekoliko godina, do točke u kojoj je to uspio’zapravo je tržišni lider.

SEO je dugoročna igra i potrebne su vam platforme koje će vam pomoći da budete iznad toga. Wix je jedan od najboljih SEO web mjesta za one koji još uvijek uče konopce. SEO Wiz pregledava korisnike korak po korak, predlaže poboljšanja, pa čak i postavlja ciljeve za vas.

Primjer alata za wiz wix seoWix SEO Wiz osmislit će vam učinkovit SEO plan na temelju nekoliko pitanja o vašoj web lokaciji.

Nije potrebno kodiranje s Wix-om. Od meta naslova do 301 preusmjeravanja, SEO je ugrađen izravno u Wix-ovu nadzornu ploču. Svaka stranica ima posvećene SEO postavke, a svaka slika koju učitate sadrži unos za alt tekst – tako tražilice razumiju slike.

Još jedan veliki plus je njegova snaga Google integracija. Alati za web analitiku ključni su za razumijevanje vaše web lokacije’prometa, a Google je zlatni standard. Povezivanje Google Analytics i Google Search Console s web lokacijama Wix jednostavno je slučaj unosa ID-a za praćenje.

SEO je zapravo mnogo jednostavniji nego što se čini ponekad. Wix čini vašu web lokaciju’S lakoćom se održava SEO, a ona će vas obavijestiti kad stignete’ponovno pada.

Wix je implementirao gomilu SEO značajki u posljednjih nekoliko godina, a Centar za pomoć jednako je opsežan kao i vi’vjerojatno ćete ga naći bilo gdje. Čak i ako ne’Ne koristite Wix, njegov SEO vodič dobro je pregledati.

Wix SEO vodičWix’s SEO dokumentacija je jasna, temeljita i laka za kretanje. To’vrijedan je resurs, čak i ako vam ga ne daju’ne završiti pomoću Wix-ove web stranice za izgradnju

Kompromis s Wixom’Jednostavnost upotrebe i unutarnja funkcionalnost jesu li greške kada su u pitanju naprednije SEO metode. Strukturirani podaci (koji tražilicama daju dodatne, vrlo relevantne informacije o vašoj web lokaciji) postaju sve važniji za SEO. Da biste dodali bilo koji Wix, trenutno to morate učiniti ručno – s kodom.

Ovo je manja grba, ali jedna je vrijedna stvari. Među vama naučeni SEO studenti možda će nakon nekog vremena pronaći Wix gušenje. Da’Ipak, igra s graditeljima web stranica: cijena praktičnosti je kontrola.

No većim dijelom Wix shvaća da su njegovi korisnici nisu’t techies. Uravnotežuje iskoristivost i kontrolu vrhunski. Ne samo da njegov graditelj čini SEO jednostavnim, on uči osnove kad god ste’sigurni što nešto znači. Ako želite sveobuhvatno, korisno SEO iskustvo, Wix je glavna opcija.

# 2: Weebly

Ima desetine visokokvalitetnih, korisnih SEO aplikacija

Počevši od 5,00 USD mjesečno

WEEBLY PRO# 1

# 2

SEO aplikacija: Weebly nudi SEO praćenje putem integriranih aplikacija
Prilagođeni URL-ovi: URL-ove svake stranice na svojoj web lokaciji možete prilagoditi tako da se bolje privlače tražilicama
WEEBLY CONS# 1

Limenka’t uređivanje slika proizvoda alt oznake: možete dodati alt oznake u obične slike, ali fotografije proizvoda e-trgovine nisu od sreće

Weebly se ponosi lakoćom upotrebe, a SEO je veliki dio toga. Sve, od meta opisa do web analize, pečeno je na platformi. Kao i Wix i Squarespace, Weebly drži sve osnovne stvari u kući.

weebly seo vodič alat

Meta naslovi i opisi, prilagođeni URL-ovi i alt tekst dio su uređivača stranice. Integracija usluge Google Analytics i Search Console jednostavna je kao i unošenje ID-a za praćenje. Njegov mobilni uređivač osigurava da vaša web lokacija izgleda dobro i dobro funkcionira na svim uređajima – nešto što je sve važnije za SEO.

Weebly’s dodatak knjižnica je vrlo jaka. U njegovom App Centru postoje deseci dodataka usmjerenih na SEO. Primjerice, stranica Booster (koja pomaže da se vaša web stranica pojavi između ostalog na Google kartama), na primjer, to i dokazuje’s vrijedi pregledati. Sve u svemu, Weebly’s SEO je temeljit i jednostavan za upotrebu.

Neobičan propust, Weebly ne’trenutno vam omogućuje prilagođavanje alt teksta na slikama proizvoda. Regularna slika? Govno – ali ti’ponovno si od sreće ako’pokušavate prodati stvari. Mi’Iznenadila bih se ako je to bio slučaj mnogo duže, ali tako’Uzmite u obzir da je prodaja putem Interneta središnja za vaše planove.

To je rečeno, Weebly trenutno usmjerava prema e-trgovini. To’već se oblikuje kao snažni hibrid za izradu web stranica opće namjene i namjensku maloprodajnu platformu. Isto vrijedi i za njegov SEO koji ima podnožje u oba tabora. Od naslova stranica do URL-a prilagođenih proizvoda Weebly postiže posebno dobru ravnotežu SEO-a za potrebe malih poduzeća.

# 3: Kvadrat

Izvrstan izbor za one koji su sigurniji u SEO

Počevši od 12,00 USD mjesečno

PROLAZNA KOLA# 1

# 2

Mnogo korisničkih kontrola: imate izbor dodati svoj vlastiti kod, koji otvara sasvim novi svijet naprednih tehnika
Čisto, strukturirano sučelje: ako ne’ne želim raditi s kodom, kvadrat’Najvažnije SEO funkcije jasno su oblikovane i lako se uređuju
KVALITET CONS# 1

# 2

Nije za početnike: postoje bolje platforme za one koji žele više SEO smjernica
Nema posebne aplikacije za SEO: Squarespace zaostaje za Wixom i Weeblyom ne nudeći SEO funkcije na posebnoj aplikaciji

Kvadratni prostor je visoka, mračna i zgodna enigma svijeta graditelja web stranica – ili onako voli tako razmišljati. SEO značajke su sofisticirane i dobro integrirane, ali nemojte’ne očekujem da ćete držati ruku kao što biste to imali s Wixom i Weeblyom. Ako ti’upoznati s osnovama SEO-a i želite malo više sigurnosne kontrole, Squarespace vam može biti graditelj.

značajke seo squarespace

Squarespace ima visoko organiziran, gotovo CMS sličan backkend. Ovo vam olakšava da ostanete na vrhu SEO-a ako vam je osigurano’već smo upoznati s najboljom praksom. Nadzorna ploča i dalje nudi neobično upozorenje ili objašnjenje, samo ne na sasvim isti način vođenja putovanja kao njegovi vršnjaci. Ako vam treba neka pomoć, Squarespace je izradio SEO popis i vodič za poboljšanje vaše web stranice’vidljivost tražilice. Sve u svemu, to’s povremenijim, kontroliranim iskustvom.

Meta naslovi i alt tekst arena’Ne razmišljajte samo o SEO-u (iako su važni). Vaša web stranica također treba veze! Squarespace’integracija društvenih medija drugo je, a živahna višekanalna internetska prisutnost može učiniti čuda za SEO. Uostalom, tražilice vjeruju web lokacijama u koje druge web stranice vjeruju.

Nedostatak Squarespacea je taj što on može biti pomalo lepršav, ovisno o predlošku koji ste’ponovno koristite. Nekoliko njih prikazuje alt tekst na web mjestu, ali to nije način’trebao bi raditi. To možete otvoriti pupoljkom pregledavajući vodič predloška Squarespace, ali to’s neobičnom preprekom da mora skočiti.

I opet budite svjesni da fancyer SEO metode zahtijevaju ‘injekcije koda,’ što znači dodavanje koda sami. Ako su proteklih nekoliko godina pokazatelji, svi glavni graditelji će predugo uvesti glatka interna rješenja za strukturirane podatke, ali znate što kažu o pretpostavci…

Ipak, Squarespace je izvrsna opcija za SEO. Ako želite graditelja koji će vas naučiti osnovama SEO, Wix i Weebly odgovaraju računu bolje nego što to čini Squarespace. Ali Squarespace se oduvijek smatrao sofisticiranijom vrstom kreatora web stranica. Ako vam to zvuči kao vibra, prikažite njihovo besplatno probno razdoblje i provjerite je li to slučaj’to je trebalo biti.

# 4: GoDaddy

Izvrsno za one koji žele pomoć izvana s SEO

Počevši od 10,00 USD mjesečno

GODADDY PROS# 1

# 2

Čarobnjak za SEO: thugrađeni je alat koji vam postavlja nekoliko jednostavnih pitanja, a zatim predlaže najbolje ključne riječi za vaše web mjesto koje treba ciljati
Tim za SEO usluge: jaAko se prijavite za ovu plaćenu uslugu, tim stručnjaka će istražiti vaša ciljna tržišta i optimizirati vaše web mjesto bez da morate podići prst
GODADDY CONS# 1

# 2

Ograničene SEO funkcije na najjeftinijem planu: kako biste maksimalno iskoristili GoDaddy’S SEO alatima, ti’Morat ćete nadograditi iz Osnovnog plana
Vrijednost za novac: GoDaddy’s SEO usluge su korisne, ali one’nisu najjeftiniji na tržištu – a većina značajki ograničena je na skuplje planove

Mi’Bit ću iskren: na svom najjeftinijem planu (Basic po 10,00 USD mjesečno) GoDaddy’S SEO mogućnosti praktički ne postoje. To će biti rečeno, ako nadogradite na sljedeći nivo (Standardno na 15,00 USD mjesečno), vi’Vidjet ću veliko povećanje SEO mogućnosti, uključujući ciljane prijedloge ključnih riječi od GoDaddyja’s tim.

Zatim možete pratiti svoje mjesto pretraživanja tijekom vremena da biste vidjeli kako GoDaddy’S prijedlozima ključnih riječi (ili vlastite SEO sjajnosti) poboljšali su vaše ljestvice u SERP-ovima (stranice s rezultatima tražilice). Možete vidjeti svoju web lokaciju’napredak u bilo kojem trenutku putem nadzorne ploče vašeg računa.

GoDaddy’Značajka izdvajanja je njegova “Čarobnjak za SEO” alat, koji dolazi sa svojim Premium planom (20,00 USD mjesečno). Čarobnjak za SEO postavlja nekoliko pitanja o vašoj web lokaciji, a zatim vam pruža ciljane prijedloge ključnih riječi za optimizaciju stranica.

GoDaddy pregled – Naš sveobuhvatni pogled na GoDaddy’s platformi za izgradnju web stranicastranica za godaddy seo usluge

Ako želite poboljšati korake na optimizaciji, GoDaddy’tim za SEO usluge nudi besplatne konzultacije putem telefona, gdje su’Raspitaću se o vašim poslovnim / blogerskim ciljevima i vašem proračunu. GoDaddy’s Opcija SEO usluge košta 6,99 dolara mjesečno, a vi’zapravo plaćate SEO timu za provođenje revizije web mjesta i istraživanje vašeg ciljnog tržišta. Na temelju tih podataka, tim će “redovito vršite SEO ažuriranja kako biste poboljšali web mjesto u rezultatima pretraživanja.” Glavni plus ovdje je onaj tamo’sa vaše strane vrlo malo posla – GoDaddy tim će u potpunosti preuzeti uzde.

Mi’Bit ću iskren – 6,99 dolara mjesečno’nisam jeftin za takav posao koji GoDaddy’obavlja SEO tim. Ali ako ti čini Odlučite se za proljeće za ovu uslugu, ona će donijeti puno SEO prednosti – nakon odabira preporučenog plana i omogućavanja optimizacije na licu mjesta, 80% GoDaddy klijenata je u roku od šest mjeseci vidjelo rezultate na prvoj stranici za svoje ciljane ključne riječi.

# 5: WordPress.com

Izvrsno za one koji žele praktično iskustvo

Počevši od 4,00 USD mjesečno

WORDPRESS.COM PROS# 1

# 2

Optimizirane teme: sve WordPress.com’Teme web stranica dizajnirane su sa SEO ljestvicom
Prilagodba: WordPress.com je pun mogućnosti za uređivanje vlastitih meta opisa i naslova
WORDPRESS.COM CONS# 1

# 2

Ograničen pristup: dok se o osnovama vodi računa o svakom WordPress planu, vi’Morat ćete nadograditi na poslovni plan kako biste pristupili većini SEO alata
Napredno sučelje: WordPress.com nije tako intuitivan kao ostali graditelji web stranica kada je u pitanju uređivanje vaše web stranice

pustiti’započnite s odličnim vijestima: WordPress.com se brine za 80-90% osnovne SEO mehanike za vas. Teme WordPress-a dizajnirane su tako da se privlače tražilicama – u stvari, velik dio HTML-a zapravo je oblikovan tako da se na umu pretraživači pretraživanja. Ali ako želite biti više uključeni u svoju stranicu’s SEO, onda imate nekoliko opcija.

WordPress nudi četiri različita plana cijena, a količina SEO-a vam je na raspolaganju’Dobit ćemo ovisi o planu koji odaberete. Besplatni i osobni planovi, odnosno 0,00 USD odnosno 4,00 USD mjesečno, nude samo osnove kada je u pitanju SEO. Da’Dovoljno za osobne web stranice, ali ako to želite’tražiš vagu, ti’Trebat ćete bilo Premium (8,00 USD mjesečno) ili Business (25,00 USD mjesečno) plana.

Wordpress com planovi cijena

Vas’Dobivate integraciju Google Analytics na Premium plan, ali napredni SEO alati ne’Ne ulazite u miks sve dok ne nadogradite na poslovni plan. Ako se odlučite za nadogradnju, vi’Imat ću pristup vašoj web stranici’s:

 • Meta opis naslovnice: uredite opći sažetak vaše web stranice koji će gledatelji vidjeti u Googleovim rezultatima
 • Prilagođeni meta opis: uredi meta opis pojedinih stranica
 • Prilagođeni formati naslova: prilagodite kako vaša web stranica’Naslovi sadržaja prikazuju se na SERP-ovima
 • Pretraživanje i pregledi na društvenim mrežama: pogledajte kako će vaša web lokacija izgledati na tražilicama i društvenim mrežama prije nego što je objavite

WordPress.com pregled – Naš potpuni pregled platforme WordPress.com

Ako znate svoj SEO i želite biti vrlo uključeni u proces, onda je WordPress.com odličan izbor. Kad se to kaže, žrtvovat ćete neku jednostavnost korištenja kako biste se uhvatili u ruke – WordPress nije’Ne mogu biti intuitivni kao graditelji poput Wixa ili Weeblya.

Najbolji graditelji web stranica za SEO: Finalne misli

Optimizacija tražilice od vitalne je važnosti za uspjeh web stranice. Prilikom odabira web stranice za izradu web stranica, SEO funkcionalnost jedna je od najvažnijih stvari koje trebate pogledati. Za najbolje ocijenjene graditelje web stranica SEO je sveobuhvatan i jednostavan za upotrebu.

Da bismo zaključili, pet najboljih graditelja web stranica za SEO su:

 1. Wix – pogodno za apsolutne SEO početnike.
 2. Weebly – deseci visokokvalitetnih, korisnih SEO aplikacija.
 3. Squarespace – odličan izbor za one koji su sigurniji u SEO.
 4. GoDaddy – sjajno za one koji žele vanjsku pomoć u vezi sa SEO.
 5. WordPress.com – izvrsno za one koji žele praktično iskustvo u SEO.

Oni’ponovno bogat značajkama i jednostavan za korištenje. Wix i Weebly posebno su dobri u objašnjavanju značajki i postavljanju ciljeva, integrirajući svoje baze znanja izravno u graditelja. Koji je od vas dvojice bolji na kraju se svodi na osobne preferencije. Ako ti’nisi zainteresiran za učenje o SEO-u, a radije bi tvoja graditeljica to uradila umjesto tebe, a onda GoDaddy’a “mi’Ja ću se pobrinuti ako to sve” pristup je još privlačniji.

Squarespace i WordPress.com sjajne su opcije za one malo ugodnije kod najboljih SEO praksi. Ovi graditelji su pobijedili’Držite ruku kroz postupak, ali onda svi ne žele da ih drže u rukama.

Svih pet graditelja označavaju osnovne SEO okvire, a njihovi razvojni timovi osigurat će da budu ukorak s trendovima. Sve se na kraju svodi na to koji graditelj najbolje zadovoljava potrebe vaše web stranice.

Wix, Weebly i WordPress.com imaju besplatne planove, tako da ih možete koristiti onoliko dugo koliko želite prije nego što odlučite jesu li’pravo za tebe. Squarespace nudi 14-dnevno besplatno probno razdoblje, a GoDaddy’besplatno probno razdoblje je mjesec dana. Obje opcije trebaju vam dati dovoljno vremena za sastavljanje mišljenja o platformama.

Odabirom jednog od ovih pet graditelja možete biti sigurni da tužna slika koju smo slikali na početku ovog članka ne izgleda’dogodit ću ti se. Umjesto toga, otjerajte digitalni “bubnjić” i naletite na SEO uspjeh!

Pitanja i odgovori

Zašto je SEO važan?

Optimizacija za tražilice jedan je od najboljih načina da budete pronađeni na mreži. To’s inherentno besplatnim marketingom. Visoko ocjenjivanje pravih pojmova za pretraživanje može dovesti do tisuće posjetitelja dnevno. A najbolji dio su oni’ponovno filtrirano posebno za vašu web lokaciju. Oni’tražim te! Nema SEO, nema organskog prometa. Tužan dan za tobom.

Pogledajte naše članke sa savjetima za SEO kako biste započeli

 • Tekst za sidrenje
 • Povratne
 • Arhitektura web stranica

Koji je SEO web dizajner najlakši za upotrebu?

Zbog čistoće uporabe, Weebly u našem istraživanju izašli na vrh. Weebly i Wix jesu sigurne oklade kada je u pitanju jednostavna upotreba. To je reklo, to’To nije crno-bijelo pitanje. Neki korisnici ga pronađu Squarespace lakši za upotrebu. Klikneš s kime klikneš. Besplatne probe su izvrsna prilika da se to otkrije prije nego što se odvojite bilo kojim novcem.

Što je alt tekst?

Alt tekst je način na koji tražilice razumiju o čemu se radi. Smatrajte ih malim privatnim napisima. Tražilice su pametne, ali jesu’još nisi pametna znati što je slika gledajući je. Traže alt tekst. Alt tekst komunicira s vizualnim elementima vaše web stranice i nudi način na koji ćete se naći u rezultatima pretraživanja slike.

Što su strukturirani podaci?

Strukturirani podaci način su na koji se tražilicama pružaju specijalizirane informacije o vašim stranicama. To’s kako se stvaraju istaknuti isječci u rezultatima pretraživanja (ocjene zvjezdica, recepti i tako dalje). Google, Bing, Yandex i Yahoo! svi su surađivali na njemu, pa budite sigurni’nije prolazni trend. Strukturirani podaci tek će postati važniji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me