5 najboljših platform za e-trgovino podjetij: Prodaja in lestvica na spletu

Contents

Podjetniške platforme za e-trgovino: prava rešitev za vas?

Lepo delo! Vaše podjetje je doseglo raven podjetja. Ali ti’ponovno obdelamo 5.000 prodaje na minuto ali pa upravljamo z več znamkami, ti’Potrebovali boste platformo za e-trgovino, ki bo kos tako velikemu povpraševanju in zagotavljala močne in razširljive rešitve, ki so zmagale’t zaponka pod vašim ogromnim številom zahtev za transakcije.


Zakaj bi se trudili s podjetniško platformo za e-trgovino? No, z uporabo a ‘redna’ platforma za e-trgovino bi bila kot gostovanje Super Bowla na vašem vrtu – zmagali ste’nimate skoraj dovolj prostora ali prostorov za nemoteno delovanje. Glede na spletno stran bi se vaša spletna trgovina kmalu podrla – kar bi bilo za vašo blagovno znamko katastrofalno.

Poznamo oblikovalca spletnega mesta za e-trgovino, zato nam lahko zaupate, da vam bomo zagotovili natančne, poštene in koristne informacije. Uporaba našega strokovnega znanja, mi’danes smo izbrali pet najboljših platform za e-trgovino podjetij. Oglejte si naš dokončni seznam spodaj…

Najboljše podjetniške platforme za e-trgovino so:

 1. Shopify Plus: Najboljša splošna platforma za e-trgovino
 2. BigCommerce Enterprise: Najboljše za hitrost na krovu
 3. Magento Commerce: Najboljše za Pro Web Developers
 4. WooCommerce for Enterprise: Najboljša možnost nizkih stroškov
 5. Salesforce Commerce Cloud: Najboljše za mednarodno poslovanje

Iz naše raziskave smo ugotovili, da je Shopify Plus najboljša rešitev za celotno podjetje, saj je BigCommerce Enterprise zaključil tesno ponudbo s svojo izjemno množico vgrajenih funkcij. Za več podrobnosti o vsaki platformi’s cenami, funkcijami, prednosti in slabostmi, preberite dalje.

1

Shopify Plus

Najboljša splošna platforma za e-trgovino podjetij

Na pogled

 • Cenitev: Najmanjša 2000 USD / mesec
 • Zahteve podjetja: n / a
 • Trenutno pooblastila: GymShark, NY Times, The Economist
 • Hitro dejstvo: Uporablja jih 7.000+ blagovnih znamk v 175 državah

Shopify Plus Pros

Shopify Plus z razlogom zaseda naše prvo mesto. Oglejte si Shopify’s plus spodaj, da vidite, zakaj:

 • Hitro in enostavno začeti: Shopify je v celoti gosti platformo za e-trgovino, zato ne’ne morate skrbeti za kodiranje spletnega mesta’s povratnim oz. upravljanjem pasovne širine.
 • Obsežen obseg vtičnikov: Izberite med več kot 1500 aplikacijami, ki jih želite integrirati s svojo spletno trgovino in s tem izboljšate delovanje svojega spletnega mesta na vseh področjih e-trgovine.
 • Stroškovno učinkovit: Shopify Plus ostaja veliko cenejša možnost kot najem agencije za razvoj spletnih strani, in imate dostop do briljantne podpore strankam 24 ur na dan..
 • Obdelajte 10.000 transakcij na minuto: Shopify Plus bo med prodajnimi trki obdržal trgovino brez težav.

Shopify Plus Cons

Na žalost nobena platforma za e-trgovino ni popolna. Negativnosti Shopify Plus preberite tukaj:

 • Omejena ustvarjalnost: Medtem ko lahko kodo prilagodite s pomočjo aplikacij, lahko’t ustvarite po meri oblikovanja iz nič, kot jih lahko pri Magentu ali WooCommerce. Vendar to velja za vse gostovane platforme, ne samo za Shopify.
 • Stroški vtičnikov lahko seštevajo: Kljub Shopifyju’s sorazmerno nizkimi stroški naročnine boste morda morali porabiti več za vtičnike tretjih oseb kot za BigCommerce, ki ponuja veliko več vgrajenih orodij.

Shopify Plus: ključne lastnosti

10 brezplačnih in 59 plačljivih tem

Zagotovite, da zasnova vaše prodajalne natančno odraža vaše zmogljivo podjetje z 69 profesionalno oblikovanimi predlogami.

Shop Pay

Uporabite Shopify’s, prej Shopify Pay, ki strankam omogoča shranjevanje podatkov o pošiljanju in zaračunavanju, da pospešijo postopek nakupa in izboljšajo vaše stopnje menjave za 18%.

Upravljajte do 10 trgovin hkrati

Uporabite Shopify’S briljantnimi orodji za rast vseh različnih spletnih trgovin, ki sestavljajo vaše podjetje, z enega mesta.

Akademija Shopify Plus

Naj bo vaše podjetje nemoteno poslovalo z briljantno podporo strankam in dostopom do akademije Shopify Plus, ki vključuje samo vodeno usposabljanje, namenjeno razvoju vašega podjetja.

shopify plus najboljše podjetniške platforme za e-trgovinoShopify Plus zagotavlja izjemno močno platformo za vaše podjetje, hkrati pa ostaja zelo enostaven za uporabo

Nadaljne informacije:

 • Shopify Review: preberite naš poglobljen pregled
 • Shopify vs WooCommerce vs BigCommerce: Katera platforma zmaga v bitki za trojno grožnjo?
 • Shopify vs Shopify Plus: Katere so glavne razlike?
 • Shopify vs WooCommerce: kateri je pravi za vaše podjetje?

2

BigCommerce Enterprise

Najboljše za hitrost na krovu

Na pogled

 • Cenitev: Navedbe so običajno za 500 do 15 000 dolarjev na mesec
 • Zahteve podjetja: Letni prihodek v višini več kot milijon dolarjev
 • Trenutno pooblastila: Skullcandy, Ben & Jerry’s, Motorola
 • Hitro dejstvo: Ustanovljeno leta 2009 in ima sedež v Austinu v Teksasu

BigCommerce Enterprise: Pros

Kot pove že ime, je BigCommerce eden največjih udarcev v podjetniški igri. Tukaj’s zakaj:

 • Hitro vkrcanje: 95% trgovcev BigCommerce Enterprise je bilo ustanovljenih v štirih mesecih ali manj, ki se ponašajo s 50% hitrejšimi nastavitvenimi časi kot večina konkurentov.
 • 24/7 podpora za stranke: Ti’Podporo bom prejemal ves čas prek e-pošte, klepeta v živo in telefona. Ti’Dostop do prednostne podpore lahko dobite tudi prek starejšega predstavnika za tehnično podporo, ki lahko v 30 sekundah sprejme klic
 • Vgrajene funkcije: Za razliko od Shopify Plus in njegove odvisnosti od aplikacij, BigCommerce Enterprise ponuja vse, kar potrebujete za skaliranje vgrajenega podjetja, s čimer prihranite približno 5.800 do 30.000 dolarjev+ na leto v ceni naročnin na aplikacije v primerjavi s Shopify Plus.
 • 99,98% podaljška: BigCommerce je zmagal’ne dovolite, da se vaše spletno mesto zruši tudi v najbolj prometnih trenutkih. Platforma bo tudi urejala vse nadgradnje in odpravljanje težav za vas, ne da bi vam bilo treba dvigniti prst.

BigCommerce Enterprise: Cons

Kot vse platforme je tudi pri BigCommerce Enterprise nekaj manjših pomanjkljivosti, ki jih lahko vidite spodaj:

 • Pristojbine za PayPal: Ko prodate izdelke prek PayPala, ni transakcijskih pristojbin’s prehodom za plačila na načrtu BigCommerce Enterprise, kar pomeni vas’Plačali boste enak znesek plačil za transakcijske transakcije PayPal, kot bi jih opravil pri BigCommerce’s ‘Osnovni’ načrt.
 • Omejeno na vgrajene funkcije: Čeprav so vgrajene funkcije izjemno močne, ste’ne morete prilagoditi in prilagoditi svoje trgovine v največji možni meri s Shopifyjem in njenim širokim trgom aplikacij.

BigCommerce Enterprise: ključne značilnosti

Velik ljubitelj vgrajenih funkcij? Nato ti’Obožujem BigCommerce’s ponudbe:

Funkcija iskanja izdelkov

Ustvarite filtre iskanja izdelkov in prilagodite uporabniško izkušnjo s predlogi (glede na uporabnika)’jezik, lokacijo in zgodovino nakupov), da bi izboljšali možnost prodaje.

400 klicev API na sekundo

BigCommerce Enterprise podpira 400 klicev API na sekundo (v primerjavi s Shopify Plus’ 10), kar pomeni, da lahko velike kataloge izdelkov sinhronizirate v nekaj minutah in ne v nekaj urah.

250+ lokalnih plačilnih sredstev

S podjetjem BigCommerce Enterprise lahko prek platforme prodajate svoje izdelke v vseh krajih sveta’zmožnost sprejemanja več kot 250 vrst plačila v več kot 100 državah.

Večplastna varnost

Svojo spletno trgovino zaščitite z večplastno varnostjo in zaščito pred distribucijskim zanikanjem storitve (DDoS) in tako preprečite, da bi hekerji motili vaše storitve gostovanja, da bi uporabniki ustavili uporabo vašega spletnega mesta.

Lokalno uprizoritev

Oglejte si vse spremembe spletnega oblikovanja v realnem času, preden objavite posodobitve, ne glede na to’posodobitev namiznega ali mobilnega spletnega mesta.

platforme za elektronsko poslovanje velikega podjetjaBigCommerce Enterprise obljublja nižje cene kot Magento in Shopify Plus

Nadaljne informacije:

 • BigCommerce proti Magento: Kdo zmaga v veliki bitki?
 • BigCommerce vs WooCommerce: Kako se primerjajo?
 • BigCommerce proti Shopify: Kateri titan zmaga v spopadu?

3

Magento Commerce

Najboljše za Pro Web Developers

Na pogled

 • Cenitev: Licenčnine od 1.988 dolarjev na mesec, poleg stroškov gostovanja, imena domen in stroškov razvoja spletnega mesta, ki lahko stanejo kjer koli od 100 do £ 1 milion, odvisno od projekta.
 • Zahteve podjetja: Izberite ponudbe na podlagi vašega letnega prometa
 • Trenutno pooblastila: Paul Smith, Barbour, HP
 • Hitro dejstvo: Adobe jih je leta 2018 pridobil za 1,68 milijarde USD

Magento Commerce: Pros

Magento Commerce je samoplačniška platforma, kar pomeni, da imate popolno ustvarjalno svobodo – pod pogojem, da imate kodno znanje!

 • Integracije: Magento Commerce se ponaša z neprekosljivo izbiro integracij, ki ponuja obsežen kreativni nadzor.
 • Napredne funkcije: Magento Commerce je bil izdelan za uporabnike z izkušnjami spletnega razvoja, saj zagotavlja zelo prilagodljive in zapletene funkcije e-trgovine.
 • Velika skupnost razvijalcev: Kot samoplačniška platforma ni posebne podporne ekipe Magento. Namesto tega ima največjo skupnost razvijalcev v industriji e-trgovine, ki nudi podporo za vaše težave in odgovore na vaša vprašanja.

Magento Commerce: Cons

Na drugi strani samoplačniške platforme nudijo malo podpore in lahko vas presenetijo s skritimi stroški:

 • Skriti stroški: Za razliko od Shopifyja ali BigCommercea, vi’morate kupiti lastno gostovanje, ime domene in varnostna potrdila. Magento bo vaše podjetje zaračunal med 1.000 in 5.000 USD, če se v kodi med varnostnimi pregledi odkrijejo ranljivosti.
 • Drage migracije: Vaša spletna trgovina bo vsakih nekaj let doživela drage in zamudne migracije. Na primer, Magento se je nedavno preselil v Magento 2 Commerce.
 • Upočasni s skalo: Mnoga podjetja, ki upravljajo z veliko transakcijami in podatki o strankah, so se pritožila na napake in počasne hitrosti nalaganja pri povečanju.

Ključne značilnosti trgovine Magento

Takojšnji nakup

Vaše stranke lahko uporabljajo predhodno shranjene podatke o plačilu in pošiljanju za preskok korakov na blagajni in s tem ustvarijo hitrejši in enostavnejši postopek – zlasti za mobilne uporabnike.

Predlogi za izdelke

Nastavite samodejna pravila za določitev, kateri od vaših izdelkov bo določenim strankam predlagan, ali želite predlagati sorodne izdelke ali dražje možnosti in tako povečati prodajo.

Page Builder

Magento je pred kratkim predstavil funkcijo zasnove povleci in spusti (kot vi’najdite na spletnem mestu Shopify ali BigCommerce)’s sprednjim delom, kar pomeni, da lahko preprosto prilagodite svojo vizualno vsebino. Vendar pa ti’Še vedno boste morali kodirati zaledje.

rešitve za e-trgovino podjetja magentoMagento Commerce ponuja neprimerljivo svobodo oblikovanja, vendar le, če imate veščine spletnega razvoja 4

WooCommerce for Enterprise

Najboljša nizka cena

Na pogled

 • Cenitev: Kot odprtokodni vtičnik’je brezplačna za namestitev, vendar vi’Dodati ga boste morali na obstoječe WordPress spletno mesto – ki ima lastne stroške namestitve.
 • Zahteve podjetja: n / a
 • Trenutno pooblastila: Weber NZ, CoolBlueWeb, OutPut
 • Hitro dejstvo: WordPress upravlja 28% spletnih strani po vsem svetu

WooCommerce for Enterprise: Pros

Z WooCommerce, vi’sodelujete z zaupanja vredno blagovno znamko v WordPressu. Tu je nekaj največjih klopov, zaradi katerih WooCommerce klopi:

 • Prilagodljivost: Kot vtičnik za WordPress (podobno kot aplikacija) je WooCommerce mogoče namestiti in uporabiti za podporo katerega koli dela vaše spletne trgovine, pa naj bo to’s celotno hrbtenico ali preprosto ključni sestavni del vaše vsebinske strukture.
 • Poceni teme: WooCommerce ima 18 notranjih tem, ki se začnejo že od 39 dolarjev, ki jih lahko prilagodite svojemu srcu’s vsebino (če veste, kako kodirati).
 • Zaščitna koda: WooCommerce revidirajo vodilni strokovnjaki za kodiranje, da bi zagotovili, da sledi najboljšim praksam in vzdržuje visoke standarde kodiranja, ohranjanje vaše poslovne trgovine v varnih rokah.

WooCommerce for Enterprise: Cons

Ugotovite se o slabih straneh WooCommerce for Enterprise. Za začetek lahko’t ujemajte Magento Commerce za ustvarjalno svobodo ali Shopify Plus za preprosto uporabo:

 • Pomanjkanje podpore: Za razliko od Shopifyja ali BigCommercea ni posebne ekipe za podporo, ki bi se zanašala na pomoč pri vaših težavah. Namesto tega’Posvetovati se boste morali z drugimi spletnimi razvijalci, kar je veliko bolj zamudno in drago.
 • Enostavnost uporabe: Kot vse samoplačniške platforme je tudi WooCommerce težko, če ne’imeti tehnično sposobnost. Če ne’ne bi imeli nobene izkušnje s kodiranjem, potem pa mi’d priporočam uporabo gostovane programske opreme, kot so Shopify ali BigCommerce.
 • Skriti stroški: Čeprav je vtičnik WooCommerce brezplačen za namestitev, vi’Boste morali plačati za ponudnika gostovanja, ime domene, varnost SSL, teme, aplikacije in druge vire, kot je podpora spletnih razvijalcev.

WooCommerce for Enterprise: ključne lastnosti

WooCommerce je vtičnik za e-trgovino, ki lahko vaše spletno mesto spremeni v močno spletno trgovino. Vendar pa ne’t imeti toliko vgrajenih funkcij kot vi’najdem na popolnoma gostih, ‘gotova blagajna’ platformo, kot je BigCommerce. Spodaj so najboljše funkcije, ki jih najdete v WooCommerce for Enterprise:

Vračilo z enim klikom

Ponudba strankam, da takoj dobijo denar, bo izboljšala splošno uporabniško izkušnjo in spodbudila ponovljeno prodajo.

Neomejena prilagoditev

Česar WooCommerce nima v funkcijah, to nadomešča z neomejenimi zmogljivostmi kodiranja. Vse, od domače strani, lahko prilagodite vse do strani blagajne in tako zagotovite, da vaša spletna trgovina natančno odraža vašo edinstveno blagovno znamko.

rešitve za e-trgovanje v podjetju woocommerceWooCommerce je zapletenejši od Shopify Plus, vendar manj zapleten kot Magento Commerce Najboljši WooCommerce gostovanje: Kateri gostitelj ima največ za WooCommerce?

WooCommerce alternative: Kaj še obstaja?

5

Salesforce Commerce Cloud

Najboljše za mednarodno poslovanje

Na pogled

 • Cenitev: Plačate 1-2% svoje prodaje
 • Zahteve podjetja: Lastne nad 5 spletnih trgovin
 • Trenutno pooblastila: Adidas, GoPro, L’Oreal
 • Hitro dejstvo: Prej znan kot Demandware

Prodajni oblak Salesforce Commerce: Pros

Podjetje Salesforce Commerce Cloud je v oblaku (tj. V celoti temelji na internetu brez kakršne koli strojne opreme) neskončno razširljivo. Če vam je všeč zvok te platforme’Največji prednosti, bo morda Salesforce z vami:

 • Programska oprema Salesforce: Svojo trgovino za e-trgovino lahko enostavno integrirate s podjetjem Salesforce’s drugo programsko opremo za upravljanje CRM v oblaku (upravljanje odnosov s strankami) za ustvarjanje doslednosti v vašem podjetju.
 • Super za mednarodne blagovne znamke: Upravljajte več prodajnih površin iz enega zadnjega dela, hkrati pa sprejemajte različne vrste valut in učinkovito uporabljajte različne jezike v vsaki trgovini.
 • Pomoč strankam: Za razliko od Magento ali WooCommerce lahko imate koristi od celovite podpore 24/7, podporna skupina Salesforce Commerce Cloud pa bo poskrbela za vse nadgradnje jedrnega sistema za vas.

Salesforce Commerce Cloud: Pro

Na Salesforce Commerce Cloud obstaja nekaj ne tako srebrnih oblog, in sicer zaradi visokih stroškov lastništva in pomanjkanja intuitivnih orodij za oblikovanje:

 • Neprožen: To je’ni najbolj intuitivna platforma, ki jo lahko uporabite, zato se boste, če tega ne boste, zgradili učinkovita, profesionalna trgovina’nimam izkušenj s spletnim razvojem.
 • Drago: Ker ti’Če boste plačali odstotek svoje prodaje, če želite uporabljati Salesforce Commerce Cloud, boste posegli globlje v stopnjo dobička, več denarja, ki ga vaše podjetje zasluži vsako leto. Če torej vaše podjetje vsako leto ustvari 20 do 500 milijonov dolarjev, boste morda na leto porabili 200.000 USD + za Salesforce!

Salesforce Commerce Cloud: ključne značilnosti

Prodaja omni-kanalov

Z Salesforce Commerce Cloud lahko upravljate (in prodajate izdelke iz) svoje spletne trgovine, kanalov družabnih medijev, mobilnega spletnega mesta in trgovine z opeko in malto, vse na enem mestu.

Poročila o podatkih strank

Ta platforma bo zbirala podatke in vpogled v nakupovalno vedenje vaših strank z uporabo lastnega mehanizma za personalizacijo, imenovanega Einstein, in te podatke uporabijo za prilagoditev uporabnika’s nakupovalno izkušnjo – pomaga izboljšati konverzije in povečati prodajo.

platformi za e-trgovino v oblaku za prodajne storitve v oblakuSalesforce Commerce Cloud ponuja enostavno integracijo z drugo odlično programsko opremo Salesforce CRM

Kako izbrati platformo za e-trgovino podjetja

Ti’To ste že dosegli pri gradnji svojega podjetja, zato morate izbrati platformo za e-trgovino, ki najbolje ustreza vašim potrebam in ambicijam. Spodaj je nekaj najpomembnejših lastnosti, dejstev in drobnih odtisov, na katere morate biti pozorni pri izbiri platforme za e-trgovino v podjetju.…

Čas vkrcanja

Kot lastnik podjetja za e-trgovino želite svoje spletno podjetje čim hitreje zagnati in zagnati. V celoti gostijo platforme, kot sta Shopify Plus in BigCommerce Enterprise ‘pripravljeni da gremo’ paketov, ki vse na enem mestu zagotavljajo vse, kar potrebujete za rast podjetja. S temi platformami ne’ne bi smeli razmišljati o kodiranju, gostovanju, pasovni širini ali kateri koli drugi taktiki spletnega razvoja.

Ali prodajate podjetjem ali potrošnikom?

Nekatere platforme imajo orodja, ki so bolj primerna za prodajo I.T. programska oprema v velikem obsegu za podjetja po vsem svetu, medtem ko bodo druge platforme za e-trgovino imele funkcije, posebej zasnovane za prodajo posameznih maloprodajnih izdelkov, kot so športna oblačila ali parfumi. Shopify Plus in BigCommerce Enterprise označite obe škatli za stranke, ki vam ponujata vsa orodja’d bi morali prodati B2B in B2C (podjetja za podjetja in podjetja za potrošnike).

Skupni stroški

Da bi dobili najbolj natančne informacije o cenah, vas’Boste morali zahtevati ponudbe na vsaki platformi, kar je zelo enostavno narediti. Vendar, ko enkrat’ste primerjali naročene ponudbe izbranih platform za e-trgovino podjetja’Morali boste iskati dlje od stroškov naročnine. Ali bo vaša izbrana platforma povzročala dodatne stroške za stvari, kot so spletno gostovanje, podpora za IT, imena domen in vtičniki?

Posvetujte se z drugimi ekipami v vašem podjetju

Izbrana podjetniška rešitev za e-trgovino bo vplivala na vsa področja vašega podjetja, zato se prepričajte, da se posvetujete z drugimi oddelki, da izberete rešitev, ki bo koristila vsem. Na primer, vaša marketinška ekipa bo imela mnenja o platformi’s personalizacijskimi funkcijami, medtem ko se lahko vaš IT oddelek vpraša, kako bi se programska oprema vključila v vaše računalniške sisteme.

Najboljše podjetniške platforme za e-trgovino: povzetek

Mi’Izbrali smo pet najboljših rešitev za e-trgovino za podjetja, s katerimi boste prihranili ure iskanja, drsenja, klika in klicev. Vodenje podjetja je zamudno, kajne?

Zdaj, ko ti’Če ste že našli naš povzetek, bi morali imeti idejo, katera platforma je najboljša za vaše podjetje. Pustiti’s hitro povlecite naš seznam….

Najboljše podjetniške platforme za e-trgovino so:

 1. Shopify Plus: Najboljša splošna platforma za e-trgovino
 2. BigCommerce Enterprise: Najboljše za hitrost na krovu
 3. Magento Commerce: Najboljše za Pro Web Developers
 4. WooCommerce for Enterprise: Najboljša možnost nizkih stroškov
 5. Salesforce Commerce Cloud: Najboljše za mednarodno poslovanje

Medtem ko oni’smo vse odlične platforme, mi’d priporočam Shopify Plus za podjetja vseh velikosti. S Shopifyjem, ti’vlagate v orodja, varnost in fleksibilnost svetovnega vodje na področju e-trgovine. Lahko’ne bo primerna za lažjo uporabo. Vse, kar je štelo, to’ni čudno, da Shopify Plus trenutno upravlja preko 7000 velikih podjetij v 175 državah.

Podjetje BigCommerce Enterprise je že blizu drugega in se ponaša z bolj impresivno paleto vgrajenih funkcij kot celo Shopify Plus. Drugo ime za e-trgovino v gospodinjstvih, BigCommerce, ponuja briljantno podporo strankam s prodajnimi orodji na ravni podjetja.

Ne glede na platformo, ki jo izberete’Delal bom z zaupanja vredno blagovno znamko z dolgoletnimi izkušnjami v svetu e-trgovine.

Na žalost, vendar’Zdaj je čas, da se poslovimo in vso srečo – veselimo se, da bo vaše podjetje kmalu na spletu!

Najboljše podjetniške platforme za e-trgovino: Pogosta vprašanja

Kaj je podjetniško e-poslovanje?

Podjetniški sistem e-trgovine je spletna platforma, ki’s bodisi z lastnim gostiteljem (npr. Magento Commerce) bodisi na spletnem mestu (npr. Shopify Plus), ki lahko podjetjem za e-trgovino velikosti podjetij poveča obseg in prodajo na spletu. Običajno podjetje za e-trgovino na več tisoč spletnih prodajnih mestih obdela več tisoč naročil na minuto.

Katera je najboljša podjetniška platforma za e-trgovino?

Združuje enostavnost uporabe z najboljšimi prodajnimi orodji na trgu in možnost obdelave več kot 10.000 naročil na minuto, je Shopify Plus najboljša podjetniška platforma za e-trgovino na trgu, trenutno podpira več kot 7.000 velikih blagovnih znamk v 175 državah.

Kako izberem platformo za e-trgovino podjetja?

Ne samo, da morate upoštevati cene, ampak morate tudi razumeti, da samoplačniške platforme, kot je Magento Commerce, zahtevajo visoko stopnjo znanja o kodiranju. Medtem omogočajo popolnoma gostovane platforme, kot je Shopify Plus kdorkoli hitro in enostavno zgraditi podjetniško trgovino.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map