5 najboljih pružatelja usluga za hosting: SEO je završen

Ovaj članak će istaknuti pet najboljih pružatelja usluga hostinga za SEO, objašnjavajući u čemu je svaki pružatelj usluga najbolji.


Vidi se kao ti’kliknuli smo na ovaj članak, mi’ponovno nagađate da imate ideju o tome što je SEO. Ali za one od vas koji ne’Ne znam, to je optimizacija za tražilice. To’s procesom poboljšanja vidljivosti vaše web stranice na Googleu, što je moguće učiniti na mnogo načina.

Zašto je SEO važan? Samo mislite, mogli biste imati najnevjerovatniju web lokaciju ili trgovinu e-trgovine na svijetu, ali to je pobijedilo’nema veze ako ga niko ne može pronaći.

Vaš pružatelj usluga hostinga može utjecati na vaš SEO. Postoji nekoliko značajki koje pružatelj hosting usluga može ponuditi za poboljšanje vaše web stranice’rangiranje na tražilicama.

Mi’proveli smo naše istraživanje kako bismo vam pronašli najbolje SEO hosting pružatelje. I jesu…

 1. Hostgator – Najbolje za produženje rada i brzinu.
 2. GoDaddy Hosting – Najbolje za lokaciju poslužitelja i dodatne značajke.
 3. SiteGround – Najbolje za SSL.
 4. U pokretu – Najbolje za sigurnosne kopije.
 5. A2 hosting – Najbolje za pomoć i podršku.

Ovaj će članak pregledati svako područje SEO-a, objašnjavajući koji je pružatelj hosting usluga najbolja opcija za svaku kategoriju. Spremni smo saznati najbolje hosting pružatelje usluga za SEO?

Dosta razgovora, neka’s s-e-GO!

Najbolji pružatelji hostinga za SEO

Najbolji pružatelji usluga za SEO su:

 1. Hostgator – Najbolje za produženje rada i brzinu.
 2. GoDaddy Hosting – Najbolje za lokaciju poslužitelja i dodatne značajke.
 3. SiteGround – Najbolje za SSL.
 4. U pokretu – Najbolje za sigurnosne kopije.
 5. A2 hosting – Najbolje za pomoć i podršku.

Postoji nekoliko važnih područja SEO koja treba uzeti u obzir pri odabiru pružatelja usluga hostinga. Mi’Ukratko ću ih pregledati u nastavku…

Uptime

Ovo je vrijeme koje pružatelj usluga hostinga stoji i radi. Drugim riječima, to’s koliko dugo to zapravo radi. Ako vaša web stranica ima stanke i može’ne može vam se pristupiti, Google može to kazniti.

Ubrzati

Korisnici interneta ne’poput čekanja čak 400 milisekundi da se web stranica učita. Visoke brzine hostinga poboljšavaju vašu ljestvicu jer poboljšavaju i korisničko iskustvo, a Google želi da se svi lijepo provedu, zar ne?

Lokacija poslužitelja

To je povezano s brzinom hostinga, jer će taj način na koji ste blizu vašeg poslužitelja utjecati na brzinu učitavanja vaše web stranice. Što više poslužitelja, brže se vrijeme učitavanja web stranica i bolje ocjene tražilice.

SSL

Ovo je sigurnosna potvrda vaše web stranice. Google ne’Ne sviđa vam se web mjesta koja izgledaju nepouzdano, pa će ulaganje u solidan SSL poboljšati ljestvici na vašim tražilicama.

Sigurnosne kopije

Ako vaša web lokacija iznenada izgubi sve svoje podatke (od virusa ili hakera itd.), Nema potrebe za tražilicama. To’Zato je vrlo važno uzeti u obzir davatelja usluga hostinga’s rezervnom ponudom da se spasimo od katastrofe.

Pomozite & podrška

Sveobuhvatna i učinkovita podrška korisnicima pomaže da vaše web mjesto neometano funkcionira. Slično kao i produženje sigurnosnih i sigurnosnih kopija, rješavanje problema s web hostingom brzo održava vaše mjesto na ljestvici dobro na tražilicama.

Najbolje za Uptime: HostGator

Za i protiv HostGator-a

Profesionalni HostGatorKontra HostGator
 • Vrlo jednostavan za upotrebu
 • Jeftine prijave cijena
 • Nije pogodno za složene web stranice
 • Ograničeni centar za pomoć

Što duže web mjesto zapravo radi i radi, to je temelj uspješne web stranice. Google ne’Ne volim neispravne web stranice, jer želi da ljudi lakše pronađu kvalitetnije web stranice.

Na temelju našeg istraživanja, HostGator ima najbolje vrijeme produženja od 99,99%. Nudi dijeljene, VPS, WordPress, cloud i namjenske hosting planove, tako da ima ponešto za svaku vrstu web mjesta.

Svi novi korisnici mogu imati koristi od 2,75 USD mjesečno ‘Hatchling plan’ za zajednički hosting, no taj se trošak nakon prve godine povećava na 6,95 USD mjesečno.

hostgator najbolji za produženje radaHostGator je najbolji sveukupni pružatelj usluga hostinga koji nudi sve SEO značajke koje su vam potrebne da bi vaša web stranica uspjela na mreži

Najbolje za brzinu: HostGator

Za i protiv HostGator-a

Profesionalni HostGatorKontra HostGator
 • Vrlo jednostavan za upotrebu
 • Jeftine prijave cijena
 • Nije pogodno za složene web stranice
 • Ograničeni centar za pomoć

Kad odaberete najboljeg hosting hostinga za SEO, definitivno treba brzina. Brže vrijeme učitavanja od vitalnog je značaja za korisnika’s iskustvom, zadržavanjem posjetitelja na vašoj web stranici, što će s vremenom poboljšati vaše web mjesto’s ljestvice.

Za brzinu i produženje rada, HostGator jede konkurenciju. Ima najveću brzinu hostinga i tako su korisnici pobijedili’Ne ostavljajte svoje web mjesto zbog sporog vremena učitavanja.

HostGator ima plan za svaku vrstu web mjesta. I to’s cijenom je teško pobijediti, a planovi počinju od samo 2,75 dolara mjesečno.

Najbolje za lokaciju poslužitelja: GoDaddy

GoDaddy Hosting prednosti i nedostaci

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Neograničen prostor na disku
 • Besplatni Office 365 sa zajedničkim hostingom
 • Relativno skupi planovi cijena
 • Neograničena ponuda zahtijeva usko čitanje
  fini otisak

Što se tiče lokacije poslužitelja, što više lokacija to bolje. Lokacija vašeg poslužitelja ima izravan utjecaj na vašu web lokaciju’s performansama jer što dalje od poslužitelja, sporije će se učitavati vaše web mjesto. To utječe na rangiranje vaše tražilice zbog lošeg korisničkog iskustva.

Koristite hosting u oblaku? Onda don’ne brinite se. Poslužitelji se koriste samo za zajedničko korištenje, VPS i namjensko hosting (oblak koristi satelite u svemiru).

GoDaddy je domaćin s najviše (lokacija) i tako pobjeđuje u ovoj kategoriji. Ima sedam, što znači da vaša web stranica nikada nije previše udaljena od GoDaddy poslužitelja.

Međutim, GoDaddy je relativno skuplji od konkurencije, a zajednički hosting košta između 2,49 – 19,99 dolara mjesečno.

godaddy najbolji za lokaciju poslužiteljaGoDaddy Hosting ima najviše mjesta poslužitelja bilo kojeg davatelja usluga, osiguravajući izvrsno vrijeme učitavanja web stranica

Najbolje za SSL: SiteGround

Prednosti i nedostaci SiteGround

Profesionalci mjestaSajtovi mjesta
 • Automatizirane dnevne besplatne sigurnosne kopije
 • Automatska ažuriranja za WordPress
 • Nije najjeftiniji hosting hosting okolo
 • Ograničen prostor na disku

Vaš zaštitni sloj utičnica je zaštita koju vaša web stranica treba dobiti viši položaj na tražilicama. Šifrira podatke poslane između poslužitelja i korisnika’s web preglednikom. Google ne’poput web-lokacija koje nisu pouzdane, nakon najave SSL-a utjecati će na ljestvici u 2014. godini.

SiteGround bio je jedan od prvih pružatelja usluga koji je ponudio besplatni SSL na svim svojim web stranicama, i uvijek je bio jedan od najglasnijih pristaša internetske sigurnosti.

SiteGround se specijalizirao za WordPress web stranice, nudeći WordPress hosting na svakoj razini plana. Međutim, to’zapravo jedan od najprilagodljivijih pružatelja usluga hostinga na tržištu. Ne radi’ne pružate VPS hosting, ali njegov WordPress hosting košta između samo 3,95 do 11,95 dolara mjesečno.

siteground najbolje za sslSigurnost web mjesta vidi sigurnost web mjesta kao prioritet, važan aspekt poboljšanja vašeg ranga na Googleu

Najbolje za sigurnosne kopije: InMotion

Za i protiv InMotion-a

Prof. InMotionInMotion Cons
 • Visoko obučeno osoblje za korisničku podršku
 • Neograničen prostor na disku i besplatni SSL s osnovnim planom
 • Nema plana za pod-5 USD
 • Nema Windows poslužitelja

Gubitak podataka znači gubitak ljestvice. Zašto? Jer tražilice žele da sigurne i sigurne web stranice budu vidljivije na mreži. Drugim riječima, oni ne’ne želim da korisnici interneta pronađu web stranice koje bi mogle biti hakirane ili izgubiti osjetljive podatke.

InMotion jedan je od najboljih hosting pružatelja usluga na tržištu, a pobjeđuje u ovoj kategoriji jer nudi besplatne sigurnosne kopije kao standard i ima zaista dobru korisničku podršku koja vam pomaže ako izgubite podatke.

U našem istraživanju otkrili smo da je InMotion najbolji za zajednički i VPS hosting, ali nudi i WordPress, namjenski i reseller hosting, s cijenama od 6,39 USD mjesečno.

inmotion najbolji za sigurnosne kopijeInmotion pruža besplatne sigurnosne kopije što je od vitalne važnosti za zadržavanje posjetitelja vaše web stranice’ informacija sigurno, što Google traži

Najbolje za pomoć i podršku: A2 hosting

A2 Hosting prednosti i nedostaci

Profesionalno gostovanje u A2A2 Hosting kontra
 • Jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku
 • Windows poslužitelji dostupni na zajedničkim planovima hostinga
 • Skuplje od Bluehosta i HostGatora
 • Popust na automatizirane kod kupona je zbunjujući

Ako vam pružatelj hosting usluga pruža izvrsnu pomoć i podršku, možete nesmetano održavati web mjesto. To je upravo ono što tražilice žele, sigurno, glatko i sigurno web mjesto.

A2 Hosting našao se na vrhu u našoj pomoći i istraživanju. Prikladno imenovan ‘Guru Crew’ pruža pomoć jedan na jedan, nudeći prilagođeno iskustvo podrške. A2 hosting također nudi podršku 24 sata dnevno, telefon i live chat i e-poštu, 365 dana u godini.

To’I nije tu samo za izvrsnu korisničku uslugu. Obuhvaća sve vrste hostinga i nudi garanciju povrata novca u bilo kojem trenutku. Ovo je ogroman bonus koji vam daje fleksibilnost ako se predomislite.

A2 hosting pruža neupravljan VPS hosting od samo 5 USD mjesečno, dok upravljani počinje od 33 USD mjesečno.

a2 hosting najbolja korisnička podrškaA2 hosting nudi vrhunsku, personaliziranu korisničku podršku sa svojim timom poznatim kao Guru Crew koji pomaže brzo riješiti probleme

Najbolje za dodatne SEO usluge: GoDaddy

Za i protiv GoDaddy-a

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Neograničen prostor na disku
 • Besplatni Office 365 sa zajedničkim hostingom
 • Relativno skupi planovi cijena
 • Neograničena ponuda zahtijeva usko čitanje
  fini otisak

SEO je složen sustav, tako da postoji mnogo faktora i značajki koje mogu poboljšati vaše web mjesto’s rang. Na primjer, GoDaddy nudi nešto što se naziva ‘Vidljivost tražilice’. On skenira vašu GoDaddy web lokaciju i predlaže neke izmjene kako bi se vaše web mjesto povećalo na Googleu.

Košta samo 6,99 dolara mjesečno, to’stvarno jeftina ruka pomoći. GoDaddy također nudi besplatni e-mail za Microsoft Office 365 i besplatne domene u većini planova, tako da možete vidjeti zašto je GoDaddy na prvom mjestu u našem istraživanju zbog dodatnih mogućnosti.

GoDaddy ima česte popuste, s dijeljenim hosting planovima koji kreću već od 3,50 USD mjesečno ako se prijavite na tri godine.

Postoje li drugi pružatelji hostinga za SEO?

Na tržištu postoji puno hosting pružatelja usluga koji su dobri za SEO. Samo zato što nije’ne pobijedite kategoriju, zar ne’ne znači da pruža loše SEO značajke. Pa što je još vani?

Bluehost je drugi najbrži pružatelj usluga hostinga nakon HostGator. To znači da će tražilice radije koristiti vašu web stranicu. Također, Bluehost je naš najbolji sveukupni pružatelj usluga hostinga na tržištu i pruža vrhunski WordPress hosting.

1&1 IONOS je još jedna dobra opcija hostinga, koja pruža SSL certifikate i besplatne sigurnosne kopije u svim planovima. Također, Dreamhost nudi obilje prostora za pohranu i ima 99,95% produženog rada što je prilično veliko, pa je dobro i za SEO.

Kako odabrati pružatelja usluge hostinga za SEO?

Kada odaberete hosting pružatelja usluga za SEO, morate uzeti u obzir neke važne stvari. Mi’Sastavili smo nekoliko korisnih savjeta koji će vam pomoći da lakše pronađete najboljeg davatelja usluga, a to su:

 • Ima li dobavljač impresivno brzina i produženje rada? Pročitajte recenzije kupaca da biste postigli realniju ideju.
 • Razmislite o njegovim sigurnosnim ponudama. Shvaćaš li besplatne sigurnosne kopije i SSL potvrde o svim planovima ili će vas koštati više?
 • Koliko lokacije poslužitelja Ima li? Što je bolje, jer što je vaše računalo bliže poslužitelju, to će on bolje raditi.
 • Ispitajte davatelje usluga pomoć i podrška ponuda. Što brže riješite probleme s web hostingom, to će se negativno utjecati na vašu ljestvicu.

Najbolji pružatelji hostinga za SEO: Sažetak

Mi’sad smo vam pokazali sedam stvari na koje morate biti pozorni prilikom odabira hosting pružatelja usluge SEO. Također znate koji je dobavljač najbolji kada je u pitanju svaka kategorija. U te kategorije spadaju važna područja kao što su produženje rada, mjesto poslužitelja, sigurnosno kopiranje, SSL i još mnogo toga.

5 najboljih pružatelja usluga za hosting: Sažetak

 1. Hostgator – Najbolje za produženje rada i brzinu.
 2. GoDaddy Hosting – Najbolje za lokaciju poslužitelja i dodatne značajke.
 3. SiteGround – Najbolje za SSL.
 4. U pokretu – Najbolje za sigurnosne kopije.
 5. A2 hosting – Najbolje za pomoć i podršku.

I zapamtite pri odabiru davatelja usluge pogledajte dobavljača’s brzina i produženje rada. To’Nemoguće je postići 100% produženo vrijeme, ali odaberite 99,9% i više.

Razmislite o sigurnosti i sigurnosnim kopijama koji će vam pomoći da vaša web stranica bude sigurna i da tražilice budu sretne.

I na kraju, provjerite’imat ćete pristup 24/7, sveobuhvatna korisnička podrška brzo popraviti svoje probleme i održavati rangiranje na tražilicama.

Sada znate kako odabir pravog hosting hostinga može stvarno poboljšati vaše web mjesto’rangiranje na tražilicama.

Najbolji pružatelji hostinga za SEO: Najčešća pitanja

Koji je najbolji pružatelj usluga za SEO?

HostGator nudi najučinkovitije dostupne SEO značajke. Ima najbržu brzinu i produženje rada bilo kojeg pružatelja usluge mi’testirani ste (99,99%) što je ključno za poboljšanje stranice’rang liste, a nudi SSL i sigurnosne kopije na svim planovima.

Kako pružatelj usluga hostinga utječe na SEO?

Dobavljač hosting usluga može utjecati na SEO na više načina. Bolje robne marke imat će značajke za poboljšanje vaše web lokacije’s rangiranja, kao što su velike brzine učitavanja, odlični vremenski rasponi, besplatna sigurnost web stranice i puno mjesta na poslužiteljima. Sve su to tražilice koje vole vidjeti na web mjestu.

Koji pružatelj hosting usluga ima najbolju pomoć i podršku?

A2 hosting je najbolji za korisničku podršku, s njihovom ‘Guru Crew’ nudeći 24/7 pomoć 365 dana u godini. Također ima izvrsnu bazu znanja tako da možete brzo i jednostavno pronaći rješenja, što je od presudnog značaja za održavanje vaše ljestvice na Googleu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me