5 najboljših spletnih mest za gradbenike življenjepisov 2020: ustvarite spletno življenjepis z morilci

najboljši spletni gradbeniki nadaljujejo s predstavitvijoTa članek vam bo pokazal najboljše graditelje spletnih mest za vašo spletno življenjepis in vam pomagal izbrati najboljšo platformo za začetek kariere.


Mi’vsi smo bili tam – lov na delo, tiskanje 50 življenjepisov in poslovanje z vljudnim nasmehom in tiho molitvijo. Toda ti dnevi hitro zaostajajo za nami.

S spletnimi ustvarjalci spletnih strani lahko svoj življenjepis zdaj spremenite v profesionalno spletno mesto, ki prikazuje svoje sposobnosti in dosežke na veliko bolj ustvarjalen način kot samo ena stran A4. Delodajalci lahko preprosto poiščejo vaše ime ali niz spretnosti in poiščejo vaš spletni življenjepis. Pridejo k tebi, zato ne’ne bi smel. Tako prihranite čas, trud in stres!

Contents

5 najboljših spletnih mest za nadaljevanje gradbenikov

Mi’naredili smo raziskavo in lahko vam povemo, da je prvih pet spletnih mest za nadaljevanje gradbenikov:

 1. Kvadratni prostor
 2. Wix
 3. Weebly
 4. GoDaddy
 5. Osupljivo

Teh pet podjetij se je postavilo na vrh naših testov v šestih različnih kategorijah – enostavna uporaba, ponujene funkcije, razmerje med stroški in ponujeno vrednostjo, kakovost ponujenih modelov spletnih strani, vključena podporna skupina in povratne informacije strank. Nato smo za vsakega ustvarjalca spletnega mesta skupaj dodali vseh šest rezultatov, da smo ugotovili, katera je bila najboljša na splošno. Squarespace je premagal vsako drugo mesto, Wix, Weebly, GoDaddy in Strikingly pa so se odlično odrezali po tem vrstnem redu:

Obstaja veliko spletnih mest za nadaljevanje gradbenikov, ki jih lahko izbirate. Toda teh pet je najboljše od najboljših, ne glede na to’ste fotograf, lastnik podjetja, diplomirani ali karierni menjalnik.

Več o teh petih najboljših spletnih mestih za nadaljevanje gradbenikov lahko najdete spodaj. Mi’Podrobneje bom podrobneje preučil njihove predloge, funkcije, cene in drugo.

Kako izvajamo raziskave našega graditelja spletnih strani – za podrobnejši pregled, kako smo sestavili ta seznam.

Najboljša spletna mesta za nadaljevanje gradnje življenjepisov

Strokovnjaki so nekoč potrebovali spletnega razvijalca, da so ustvarili svojo spletno prisotnost. Zdaj je eno samo spletno orodje – graditelj spletnega mesta – vse, kar potrebujejo.

Izdelovalci spletnih mest odvzamejo vse zahtevne tehnične zahteve za izdelavo spletnega mesta – na primer kodiranje, organizacijo spletnega gostovanja in nakup varnostnih potrdil – vsem omogoči dostop do spleta. Ti’Potrebno se je samo prijaviti, izbrati predlogo in jo prilagoditi s preprostim vmesnikom povleci in spusti. Skratka, hitro pol ure’sodeluje z ustvarjalcem spletnih strani in vsakdo lahko ustvari sodoben spletni življenjepis, ki ga potrebuje!

Najboljši člani spletnega mesta za življenjepis so:

 1. Kvadratni prostor – najboljši celovit življenjepis spletnega graditelja
 2. Wix – najboljši vsestranski graditelj spletnih strani
 3. Weebly – najboljše za portfelje
 4. GoDaddy – najhitreje sestaviti
 5. Osupljivo – najboljša vrednost za denar

Uporaba spletnega mesta za izdelavo vašega življenjepisa bi res lahko pomagala, da se vaš življenjepis izkaže iz množice.

Ne samo to, gradniki spletnih strani so zelo enostavni za uporabo, tako da lahko življenjepis prilagodite, posodobite ali v celoti napišete brez težav, kadar koli želite.

Don’ne pozabite, da vsak graditelj spletnih strani ponuja brezplačen načrt ali brezplačno preskusno različico, tako da lahko preizkusite vsako platformo, preden porabite dolar.

Kvadratni prostor

Najboljši splošni življenjepis spletnega mesta in najboljši za kreativnost

Kvadrat: Kaj nam je všeč# 1# 2# 3
Širok nabor kakovostnih funkcij
Ogromen izbor oblikovalskih predlog
Visoka raven kreativnega nadzora
Kvadratni prostor: kar imamo’t všeč# 1# 2
Nekatere predloge zaradi enostavnosti uporabe spadajo v past sloga
Na začetku se je težko sprijazniti

Če ti’iščete kakovostne modele in profesionalne predloge, je Squarespace najboljša izbira. V naši raziskavi ima najboljše kakovosti, kot so dodajanje video posnetkov, galerij in zvočnih zbirk. Prav tako se lahko sinhronizirate z Dropboxom in integrirate račune družbenih medijev, kot je LinkedIn.

Squarespace ima najbolj prilagodljive in dobro zasnovane predloge katerega koli graditelja. Vsako izmed njih lahko prilagodite tako, da ustreza vašim potrebam. Če pa želite hitrejši postopek, vas Squarespace pokrije.

Obstajajo že predloge, ki so kot nalašč za življenjepise. Priporočamo ‘Osebno & Življenjepis’ kategorijo, v kateri je 8 visoko kakovostnih predlog, ki so pripravljene za izdelavo spletnega življenjepisa.

Če pa objavite svoje spletno mesto in se nato premislite, ne’t skrbi! Ko spletno mesto zaživi, ​​lahko preklapljate med predlogami. Če želite spremeniti zasnovo spletnega življenjepisa, z drugimi ustvarjalci spletnih strani’Pogosto jo bomo morali znova zgraditi iz nič, kar je lahko zamudno.

predloge za nadaljevanje spletnega nadaljuj v kvadratuSquarespace ima široko paleto visoko kakovostnih predlog v različnih slogih, ki jih lahko uporabljate za ustvarjanje, posodabljanje in prilagajanje spletnega življenjepisa, ko se razvija..

Če ti’ste začetnik ali iščete življenje na spletu, vendar Squarespace isn’t najboljša izbira zate. Medtem ko uporabniki ljubijo količino kreativnega nadzora, ki ga ta graditelj spletnih strani ponuja, se lahko ljudje z manj tehničnimi znanji težko spopadejo. To je v redu, če si’se z veseljem naučite svoje poti, toda za zelo hiter in enostaven za uporabo spletnega graditelja življenjepisov poglejte Wix ali GoDaddy.

Kvadratni prostor je idealen, če ste’vendar gledate, da prilagodite svoje ustvarjalne mišice. Ena od radosti spletnih življenjepisov je, kako enostavno lahko v njih vbrizgate svojo osebnost.

S Squarespaceom lahko poleg svojega življenjepisa predstavite svoj blog ali fotografijo. Dodate lahko odlične funkcije za bloganje, kot so skupna raba v družbi, prilagodljive možnosti prikazovanja objav in podcasti.

Ali pa uporabite Squarespace’s video ozadja, interaktivni grafi in grafikoni, knjižnica pisav, zvočni in slikovni elementi in drugo!

Koliko stane Squarespace? Za razliko od mnogih drugih graditeljev spletnih strani ne’ne ponujam brezplačnega načrta. Kvadratni prostor’Najcenejši osebni načrt se začne že pri 12 USD mesečno, zaračunava letno. Tako dobite preprosto, elegantno spletno življenjepisno spletno mesto s funkcijami, kot so neomejena pasovna širina, strani, ki so prijazne mobilnim napravam, in brezplačno domeno po meri (prilagojen naslov spletnega mesta, ki lahko vaš življenjepis postane še bolj nepozaben).

načrti za ceno kvadrataKvadratni prostor’Najcenejši načrt je osebni načrt za 12 dolarjev na mesec in vsebuje vse funkcije, ki bi jih lahko potrebovali pri ustvarjanju spletnega življenjepisa.

Vsak načrt lahko preizkusite v celoti na a 14 dnevno brezplačno preskusno obdobje, in za naše bralce imamo ekskluzivno kodo kupona Squarespace, ki bo prihranite 10% na stroške katerega koli načrta. Vse, kar morate storiti, je, da vnesete kodo WBE na blagajni.

Medtem ko kvadrat kvadrat ni’t najcenejši graditelj spletnega mesta, da ustvarite svoj spletni življenjepis, če ste’iščete elegantne modele in snope kreativnega nadzora’je res vredna naložba. S svojimi vodilnimi in fleksibilnimi predlogo v industriji, trdnimi lastnostmi in visoko stopnjo kreativnega nadzora’s najboljša možnost za vse, ki si želite ustvariti privlačen in profesionalen spletni življenjepis.

Wix

Najboljši vseoblikovalec spletnega mesta

Wix: Kar nam je všeč# 1# 2# 3# 4
19 oblikovalskih predstavitvenih predlog za izbiro
Izredno enostaven za uporabo
Velika vrednost za denar
Wix ADI ustvari prilagojeno spletno mesto za vas hitro in enostavno
Wix: Kaj ne’t všeč# 1# 2
Lahko’t preklopite predloge, ko spletno mesto zaživi
Količina izbire je na začetku lahko previsoka

Wix je priljubljen graditelj spletnih strani, ki uporablja preprost dizajn povleci in spusti.

Izbirate lahko med več kot 500 predlogami, vendar lahko izbirate med 19 predlogami, ki jih je mogoče nadaljevati, in 43 skupaj v Wixu’s kategorija “Portfelj & Življenjepis”. Vsak od njih je visokokakovosten in popolnoma prilagodljiv – tam’je razlog več kot 132 milijonov ljudi uporablja Wix po vsem svetu! Kljub temu pazite, da izbirate skrbno, kot nekoč’Sem se odločil, da lahko’t spremenite predlogo, razen če želite začeti iz nič.

Wix’S preprostim spletnim urejevalnikom lahko izberete elemente, kot so besedilna polja, slike, obrazci in zemljevidi, jih povlečete do želenega mesta na strani in jih tam spustite. Enkrat ti’Če jih postavite na svojo stran, jih lahko še vedno premaknete, kamor koli jih želite, spremenite velikost ali jih popolnoma izbrišete.

wix nadaljuj predloge za izdelavo spletnih straniWix’Predloge s vam dajo vnaprej oblikovano postavitev, ki ji sledite, ne glede na to’ponovno model ali znanstvenik, kar omogoča enostavno ustvarjanje profesionalnega spletnega življenjepisa hitro.

Če ti’iščete še kaj lažjega od tega, poglejte Wix ADI. To pomeni za umetno oblikovalsko inteligenco. Zastavlja vam vprašanja o spletnem mestu, ki ga želite zgraditi. Nato pred vašimi očmi ustvari popolnoma prilagojeno in vnaprej oblikovano spletno mesto.

Wix ima na voljo številne funkcije, s katerimi lahko ločite življenjepis, vključno z:

 • več kot 500 profesionalno zasnovanih, mobilnih prijaznih predlog
 • več kot 100 pisav med katerimi lahko izbirate
 • kontaktne obrazce in potrditvene škatle
 • slike, kot so slike in video ozadja, galerije in različni učinki drsenja
 • aplikacije za integracijo ustreznih družbenih medijev, kot je LinkedIn

Poleg tega Wix olajša vključitev vašega spletnega dnevnika ali portfelja v spletni življenjepis. Galerije, pasice in diaprojekcije lahko preprosto dodate, poleg tega pa še veliko funkcij za bloganje, od kategorij do skupne rabe v družabnih omrežjih.

Torej, kaj vse to stane? Wix ima brezplačen načrt, zato je odgovor nič! Če pa želite odstraniti oglase Wix in imeti domeno po meri, da bo življenjepis izgledal profesionalno, potem to’je vsekakor vredno nadgraditi na plačljiv načrt.

Najcenejši načrt za obe stvari je Combo načrt za samo 13 dolarjev na mesec, zaračunava letno. Tako dobite neomejeno število strani za prikaz svojih sposobnosti, 3 GB prostora za shranjevanje, brezplačno domeno, brez oglasov Wix in še več.

Obstajajo dražji načrti, ki ponujajo več funkcij, kot so e-poštne kampanje in uporaba naprednejše aplikacije Form Builder. Vsi načrti ponujajo a 14 dnevno brezplačno preskusno obdobje tako da lahko preizkusite, preden začnete. Preberite naše Pregled cen za Wix za popolno razčlenitev Wixa’s cenovnimi načrti in ki ima za vas najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Na splošno Wix ponuja vsestranske rešitve za ustvarjanje spletnega življenjepisa. To je’Je enostaven za uporabo, ima visoko stopnjo kreativnega nadzora in ima veliko vrednost za denar. Na izbiro imate številne uporabne funkcije, poleg tega pa tudi stilske predloge s prilagojenimi modeli za nadaljevanje.

Weebly

Najboljše za portfelje

Weebly: Kaj nam je všeč# 1# 2# 3
Poceni za odstranitev oglasov in povezovanje domene po meri
Velika vrednost za denar
Širok nabor funkcij in prilagodljive predloge
Weebly: Kaj počnemo’t všeč# 1# 2# 3
Lahko’t obnovite spletno mesto, če gre narobe – zanašati se morate na pomoč in podporo
Premijski načrti se začnejo dražiti, bolj ko načrtujete
Uporabiti je mogoče na začetku

Weebly je še en izjemno priljubljen gradnik spletnih strani s povleci in spusti več kot 45 milijonov ljudi, ki ga uporabljajo po vsem svetu.

Weebly se tudi posebej osredotoča na gradnjo spletnih življenjepisov. Ti’bom našel “Kako” članki in vodniki o tem, kaj vključiti v svoj spletni portfelj. Obstajajo tudi predlogi za aplikacije, kot je Accordion, ki uporabnikom omogoča, da ustvarijo razširljiv, klikljiv meni za hitrejšo navigacijo.

Weebly je resnično dobra izbira za izdelavo spletnega življenjepisa, še posebej, če imate katalog dela, ki ga želite predstaviti (npr. Fotografije, videoposnetki).

Weebly ima vodnike in članke, ki vam olajšajo življenje. Ampak je’Omeniti velja, da Weebly kljub urejevalniku povleci in spusti ni tako enostaven za uporabo kot Wix. Samo malo več časa traja, da se navadiš. Če želite, da se vaš življenjepis v spletu zares hitro, to’ni tvoja najboljša možnost.

Poleg tega, da podpira vašo spletno življenjepis, ima Weebly funkcije in predloge za rast svojega spletnega dnevnika ali spletnega portfelja, če želite to promovirati skupaj z njim ali ga vključiti v svoj življenjepis..

Čeprav ima Weebly manjši obseg obnovitvenih predlog kot Wix, še vedno pokrivajo številne panoge in sloge.

Nekaj ​​Weeblyja lahko vidite’eleganten portfelj, prijazen mobilnim napravam, in nadaljujte s spletnimi mesti na spodnjih primerih:

čajno nadaljuj predloge spletnih straniWeebly’Osredotočenost na podjetnike je razvidna iz teh predlog za življenjepise, portfelje in osebne blagovne znamke.

Tako kot Squarespace lahko tudi preklopite svoje spletno mesto’Predloga kadarkoli na Weeblyu, ne da bi začeli iz nič. To je odlična funkcija za dolgoročni uspeh vašega spletnega mesta z življenjepisom. Če ste se spremenili v karieri ali se odločite, da sledite drugemu slogu, to’Pomembno je imeti to prilagodljivost.

Slaba stran Weeblyja je, da ni možnosti obnovitve v primeru, da se vaše spletno mesto zruši. Čeprav se to verjetno ne bo zgodilo, bi lahko povzročilo resnične glavobole, če bi šlo kaj narobe. Weebly’Pomoč in podpora sta dokaj temeljita, vendar bolj za splošne težave, zato je iskanje prave podpore za večja vprašanja lahko moteče.

Na splošno pa je Weebly dobra izbira za nadgradnjo spletnega življenjepisa in celoten postopek bo postal prijeten postopek. Weebly ima a brezplačen načrt, vendar prikazuje Weebly oglase na vašem spletnem mestu in ne’ne dovoljujem vam, da imate svojo domeno.

Če ti’ste pripravljeni plačati, prijavite se na najcenejše začetni načrt za 8 dolarjev na mesec (zaračunava se letno) za začetek. Tako boste dobili brezplačno domeno, odstranili tiste neprofesionalne oglase Weebly, odklenili neomejeno prostora za shranjevanje in spremljali vaše spletno mesto’Uspeh s pomočjo napredne statistike spletnega mesta.

Če ti’z veseljem vložimo nekaj časa in truda, Weebly je odličen vsestranski igralec. To je’s poceni odstranjevanje oglasov iz spletnega življenjepisa in vsebuje številne uporabne funkcije za podporo vašega spletnega mesta, na primer HD video in avdio ter funkcijo iskanja po spletnem mestu.

Weebly’Širok nabor prilagodljivih predlog za nadaljevanje in obsežna trgovina z aplikacijami pomeni, da bo vaše spletno življenjepisno spletno mesto edinstveno in bo imelo vse funkcije, ki bi si jih želeli. Poleg tega so njihovi uporabni vodniki, nasveti in triki koristni način za začetek!

GoDaddy

Najhitreje zgraditi

GoDaddy: Kaj nam je všeč# 1# 2# 3
ADI omogoča hitro in enostavno pridobivanje vašega življenjepisa na spletu
Res preprosta za uporabo
Zelo poceni odstraniti spletne oglase iz življenjepisa
GoDaddy: Kaj ne’t všeč# 1# 2
Majhen obseg tem
Pomanjkanje kreativnega nadzora

GoDaddy uporablja ADI (ali umetno oblikovalsko inteligenco), da v nekaj minutah vzpostavi in ​​deluje vaše spletno življenjepisno spletno mesto. Vse, kar počnete, je, da vam zastavim nekaj vprašanj o tem, kakšno spletno mesto želite izdelati in katere zasnove imate najraje, nato pa za vas ustvari popolnoma prilagojeno in delujoče spletno mesto.

To je’je tudi ena najcenejših možnosti, če želite odstraniti oglase s svojega spletnega mesta za nadaljevanje – ključnega pomena za videz profesionalnosti. GoDaddy’Najcenejši načrt se začne od samo 5,99 USD na mesec, letno zaračunava, kar vključuje galerije slik in dodajanje videoposnetkov in zvoka v življenjepis. Vsak načrt ima a enomesečna brezplačna preizkusna različica tako da ga lahko preizkusite, pa tudi hitro delovanje strani, tako da so vaši obiskovalci zmagali’ne čakam, da se vaš življenjepis naloži.

GoDaddy ni’Ne glede na to, da gre za kreativni nadzor, S samo 13 temami, ki jih lahko izbirate in z omejeno ustvarjalno svobodo, GoDaddy ni’t naj bo na sprednjem delu pakiranja. Če pa želite preprostega in hitrega gradbenika nadaljevanja, je GoDaddy tisti za vas.

Osupljivo

Najboljša vrednost za denar

Osupljivo: Kaj nam je všeč# 1# 2# 3
Zelo preprosto, naredi prijazno do začetnika
Prožne predloge, ki jih lahko kadar koli preklopite
Spletni življenjepis lahko ustvarite v 15 minutah
Osupljivo: kar počnemo’t všeč# 1# 2# 3
Draga za odstranitev oglasov
Zelo osnovne funkcije in omejen kreativni nadzor
Ustvari lahko samo eno stran z obnovi spletnega mesta

Presenetljivo je še eno spletno mesto za nadaljevanje gradbenikov, ki si ga zasluži. Če ti’ste začetnik ali želite v svoj spletni življenjepis vključiti blog, presenetljivo ima tisto, kar potrebujete. Zelo enostavno in z brezplačno različico, je osupljivo namenjen pridobivanju vašega življenjepisa v spletu, tehničnih znanj ali ne.

Na voljo imate predloge, ki jih lahko kadar koli preklopite. Oblike niso’t do enakega standarda kot Squarespace, vendar je ta prilagodljivost še vedno odlična funkcija za ustvarjanje spletnega življenjepisa, ker lahko posodobite spletno mesto’s slogom kadarkoli želite. Spletno mesto lahko nadaljujete v manj kot enem dnevu’preprost urejevalnik.

Ta enostavnost je odlična za začetnike, ki želijo, da se stilski predlogi za ponovno življenje hitro urejajo in objavljajo. Slaba stran je, da ima pomanjkljivosti, če želite biti bolj avanturistični in resnično prilagoditi modele. Brezplačna različica ima številne funkcije, ki jih lahko dodate na svoje spletno mesto, na primer dodajanje galerije, obrazcev za stike in gumbe, s katerimi lahko vaši obiskovalci naložijo vsebino s spletnega mesta z življenjepisom.

Ampak, medtem ko presenetljivo’Brezplačni načrt ponuja veliko vrednost za denar, ne’je drago, da se znebite oglasov in povežete domeno po meri, izraz, ki se nanaša na vaš osebni naslov spletnega mesta – www.websitebuilderexpert.com je naša domena po meri.

To je’Pomembno je, da ga imate, ker daje vašemu življenjepisu zanesljivo, profesionalno in jasno identiteto (in to’je lažje zapomniti)! Medtem ko lahko domeno po meri povežete s Osupljivo’S omejenim načrtom na 8 USD na mesec, morate nadgraditi na 16 USD na mesec, da boste dejansko lahko iz svojega življenjepisa odstranili presenetljivo trženje blagovnih znamk in oglasov..

Presenetljivo ima zelo osnovne funkcije, kar morda ne bo težava, če želite samo osnovni spletni življenjepis, vendar vas lahko omeji, če želite bolj ustvarjalni nadzor.

Drugi spletni ustvarjalci življenjepisov

Radi imamo ustvarjalce spletnih strani in verjamemo, da so res odlična izbira za ustvarjanje spletnega življenjepisa, vendar so’niste edina možnost. Če ti’Če iščete nekaj bolj osnovnega, obstaja nekaj namenskih spletnih ustvarjalcev življenjepisa, kot sta Nadaljuj z gradnjo in Zety.

Kako so torej različni?

Spletni gradniki življenjepisov, kot je Resume Build, so preprosto orodja za oblikovanje, ki uporabljajo osnovne predloge za izdelavo življenjepisa v formatu A4, ki jih nato prenesete, da jih pošljete delodajalcem. Torej ne’t vam lahko ustvarite spletno mesto za nadaljevanje po meri.

Ti gradbeniki so najboljši za ljudi, ki želijo ustvariti tradicionalni življenjepis. Če ste torej želeli življenjepis iz papirja ali PDF, ne da bi ga sami oblikovali, hitro in enostavno izluščite nekaj, so spletni gradniki življenjepisov koristno orodje.

Pet priljubljenih spletnih ustvarjalcev življenjepisov je:

 • Nadaljuj z gradnjo
 • Resume.com
 • Zety
 • Nadaljuj Genius
 • Moj popoln življenjepis

Zakaj vam predlagamo, da za ustvarjanje spletnega življenjepisa uporabite graditelja spletnega mesta? Ker z uporabo graditelja spletnih mest, kot sta Wix ali Squarespace, lahko svojo individualnost pokažete veliko več kot v tradicionalnem življenjepisu.

Zaradi tega so idealni za ljudi iz nekaterih industrij, kot so fotografi, umetniki, pisatelji itd. Zaradi visoke ravni ustvarjalnega nadzora in možnosti, da imate več spletnih strani, lahko ustvarjalci resnično pokažejo svoje sposobnosti, pa tudi tako, da jih delodajalci in stranke.

Ko uporabljate spletnega graditelja življenjepisov, kot so zgoraj navedeni, imate zelo malo kreativnega nadzora. Predlogo lahko prilagodite tako, da ustreza vašim podrobnostim, vendar morda ne boste izbrali niti lastne pisave.

Primerjajte to s stopnjo ustvarjalne svobode, ki jo imate z ustvarjalci spletnih strani, in možnostjo vodenja spletnega portfelja poleg življenjepisa. To je’jasno, kar vas bo postavilo nad množico. Lahko imate več strani, predstavite svoje delo in se povežete s svojimi spletnimi profili, kot je LinkedIn. Medtem ko bi ta količina informacij bila nabita in preobsežna v tradicionalnem življenjepisu, je na spletnem mestu privlačna in pomembna.

Lahko imate celo stran, ki predstavlja vaš tradicionalni življenjepis. Nekateri povezujejo na kopijo PDF, ki jo lahko delodajalec pozneje natisne ali shrani za pregled. Torej ti’ne uporabljate nobenih tveganj z uporabo spletnega mesta, saj jih lahko kombinirate, da si zagotovite najboljšo pokritost.

Graditelji spletnih strani imajo tudi vgrajena orodja za SEO (optimizacijo iskalnikov). To pomaga vašemu spletnemu mestu pri uvrstitvi v Google. Tam lahko potencialni delodajalec preprosto vpiše vaše ime v Google in se strinja’je vaše spletno mesto za življenjepis.

Kako izberete nadaljevanje ustvarjalca spletnih strani?

Kako se boste predstavili bodočim delodajalcem, je pomembna odločitev. Torej, na kaj morate razmišljati pri izbiri spletnega mesta za nadaljevanje gradbenikov? Mi’Spodaj bom preučil glavne pomisleke:

Koliko stane, da bo vaš spletni življenjepis čim bolj profesionalen?

Mogoče je malce v ustih, a to je res pomembno vprašanje. Želite, da zaposlovalci pogledajo vaše spletno življenjepis in se navdušijo. Biti mora jasno, zanesljivo in strokovno. In to samo ni’t možno z pojavnimi oglasi ali z imenom blagovne znamke, kot je www.your-name.wixsite.com.

Vaše spletno življenjepis je vsekakor vredno vlagati v to, da bi bilo karseda uspešno. Ampak ne bi smelo’te ne bo stalo zemlje! Poglejte si, v katerem načrtu morate odstraniti oglase in povezati domeno po meri ter se odločite, koliko si’ste pripravljeni zapraviti. Takole ti’Imeli boste čisto, elegantno spletno mesto, ne da bi vsak mesec praznili žepe.

Kakšne so predloge?

Don’t samo izberi prvo predlogo za nadaljevanje, ki si jo nastavil. Zabavajte se – pobrskajte po predlogih in temah, da najdete nekaj, kar vam je všeč, kar vam omogoča, da čim bolje pokažete svojo delovno izkušnjo.

Če ti’ponovno umetnik, na primer stran v akademskem slogu isn’ne bom pokazal svoje ustvarjalnosti. Nadaljuj spletna mesta za ustvarjalce, kot so Squarespace, Wix in Weebly, vse imajo oblikovalske predloge. Torej, lahko izberete takšnega, ki ustreza vašim potrebam, ne da bi skrbeli za kakovost.

Kateri dodatni materiali bi vam lahko pomagali pri nadaljevanju?

Spletni življenjepis lahko preprosto vključuje večpredstavnostne možnosti, od povezav do vašega spletnega dela, družbenih medijev ali bloga, do videoposnetkov in fotogalerij, ki lahko pokažejo vaše sposobnosti v akciji. Razmislite, kateri mediji ali prenosi bodo izboljšali vaš življenjepis in se prepričajte, da jih lahko podpira vaš izbrani spletni ustvarjalec življenjepisov. Vseeno ne’t it over overboard: Preprosto je pogosto bolje.

Kakšna je prava dolžina spletnega življenjepisa?

Kot pri fizičnem življenjepisu, tudi tam’s brez trdnega in hitrega pravila, ki določa dolžino spletnega življenjepisa. Don’ne bi vas mikalo, da bi ga podaljšali samo zato, ker to omogoča graditelj spletnega mesta! Ti’Želel bi, da je vaš življenjepis enakovreden eni strani, če ste šele začeli v karieri, in lahko raste skupaj z vašimi izkušnjami: Nadaljevanje z dvema stranema za desetletno kariero je smiselno. Če je’s šestimi stranmi, ti’šel sem predaleč!

Kako preprosta sta spletna mesta za nadaljevanje gradbenikov za življenjepis?

To je odvisno od vaše ravni strokovnega znanja in zaupanja. Ali pa ti’znova začetnik ali strokovnjak, ki je vešč, morate še vedno izbrati nadaljevalca spletnega mesta, ki ustreza vašim sposobnostim.

Na primer, če želite nekaj zelo hitrega z minimalnim vložkom, Wix’S sistemom ADI je odlična možnost, saj ustvarite prilagojeno spletno mesto za nadaljevanje iz le nekaj preprostih vprašanj.

Če ti’ste začetnik, vendar si želite bolj ustvarjalnega nadzora, Wix je najboljša možnost s svojim intuitivnim urejevalnikom. Weebly je dober tudi za začetnike, vendar ima možnost kodiranja, če želite. Ne’ne bi smeli preživeti ur, da bi ugotovili, kako premakniti besedilno polje – za vse graditelje spletnih mest, ki jih pregledujemo, izvedemo teste enostavne uporabe, zato zakaj ne bi pogledali preden se odločite?

Spletna mesta Best Resume Builder: Povzetek

Gotovo obstaja veliko pozitivnih možnosti za uporabo spletnega graditelja življenjepisov in to’je vsekakor dobra ideja, da na spletnem mestu za življenjepis združite življenjepis, ki se lahko natisne.

Če pa posamezno, lahko prilagodljivo, zelo prilagojeno spletno mesto, vas ne le loči od preostale množice, ampak tudi to’je odličen način za prikaz svojih sposobnosti.

Ali ti’ustvarjalni ali ne, že samo delo na spletu in povezovanje prek lastnega spletnega mesta je privlačno za veliko delodajalcev. Poleg tega je celotno doživetje lova na delo veliko bolj zabavno!

5 najboljših življenjepisov Builders spletnih strani

Prvih pet spletnih mest za nadaljevanje gradbenikov je:

 1. Kvadratni prostor – najboljše za ustvarjalne življenjepise
 2. Wix – najboljše za začetnike
 3. Weebly – najboljše za portfelje
 4. GoDaddy – najboljše za hitro spletno povezavo
 5. Osupljivo – najboljša vrednost za denar

Seveda obstajajo tudi drugi načini za ustvarjanje življenjepisa v spletu, na primer spletna mesta s predlogami za nadaljevanje, kot sta Zety in Resume Build. Ta spletna mesta so zmagala’t pa gostil življenjepis prek spleta; oni’Dovolili vam bomo samo, da ustvarite standarden življenjepis A4, ki ga’Za pošiljanje potencialnim delodajalcem boste morali sami prenesti PDF kot PDF. Z enim izmed zgoraj naštetih najboljših gradbenikov nadaljevanja z vami’Zagotovil bom vaš življenjepis ‘Googleable’ in lahko prikaže dodatne video in fotografije za zagon.

Mi’d priporočam, da preizkusite vrhunsko storitev, Squarespace, in sicer s svojim 12 $ mesečnim načrtom, vendar ne’Ne izkoristite naše besede: izkoristite njegovo 14-dnevno brezplačno preizkusno obdobje, da ga preizkusite.

Torej, več se ne mešate s tradicionalnimi življenjepisi ali skušate celotno zgodovino dela, osebnost in dosežke na eni strani A4. Ne glede na to, ali ste naklonjeni Wixu, Weeblyu ali Squarespaceu, pripravite se na čudovit svet gradnje obnovitvenih spletnih mest. To je’čas je, da začnete uživati ​​v tem lovu na delo.

Najboljša spletna mesta za nadaljevanje spletnega življenjepisa: Pogosta vprašanja

Kaj je spletni življenjepis?

To je’s osebno spletno mesto, ki delodajalcem pove vse, kar morajo vedeti o vas in vaši zaposlitveni zgodovini, vključno z vašimi izkušnjami, znanji in interesi. To je’je odličen način za promocijo sebe in izstopanje od tisočih drugih prosilcev, ki se vsi prijavijo na to isto sanjsko službo kot vi.

Ali so spletna mesta za nadaljevanje gradbenikov brezplačna?

Wix in Weebly imata brezplačne načrte, vendar bo vaš življenjepis vsepovsod objavil oglase in vi ste zmagali’ne morete povezati domene po meri. S tem lahko postavite pod vprašaj strokovnost spletnega življenjepisa’je vsekakor vredno nadgraditi.

Kateri so najcenejši načrti za gradbenike življenjepisov?

Wix’s kombiniranim načrtom je eden najcenejših za samo 10 dolarjev na mesec, Weebly ima vstopni načrt, ki stane le 8 dolarjev, medtem ko Squarespace ne’nimam prostega načrta, vendar to pomeni, da ne’ne bi smeli skrbeti, da bodo na vašem življenjepisu imeli kakršne koli oglase. Kvadratni prostor’Cene se začnejo pri 12 USD mesečno.

Ali potrebujem tehnična znanja za uporabo spletnega mesta za nadaljevanje gradbenikov?

Večina spletnih mest za nadaljevanje programov je namenjena ljudem, ki ne’ne vem, kako kodirati ali imeti diplomo iz spletnega oblikovanja. Kvadratni prostor ima neverjetno kakovostne zasnove in vam daje veliko ustvarjalne svobode. Wix in Weebly imata urejevalnike povleci in spusti, ki so začetnikom prijazni, vendar še vedno ustvarjajo stilske življenjepise.

Kako naredim svoje življenjepisno spletno mesto s pomočjo graditelja spletnih mest?

Oglejte si njegove predloge in izberite obliko, ki vam je všeč. Nato lahko predlogo prilagodite tako, da prikaže svoje spretnosti, izkušnje in zanimanja ter dodate različne funkcije, kot so socialne povezave. Nato samo pritisnite na objavo in naborniki bodo pripravljeni najti na spletu.

Ali naj za svoje življenjepisno spletno mesto uporabim domeno po meri?

Ne’ne bom, vendar toplo priporočamo. Brez domene po meri bo vaš URL dolg in zapleten v kombinaciji z ustvarjalcem spletnega mesta’s naslov. Na primer: www.your-name-here.wixsite.com/your-resume-website. To si je težko zapomniti, delodajalci pa vaše spletno mesto morda ne bodo jemali resno.

Ali naj za svoj spletni življenjepis uporabim Squarespace ali Wix?

Squarespace je najboljša splošna izbira za vašo spletno življenjepiso, saj vam daje najbolj ustvarjalno svobodo in ima na voljo najslajše predloge. Vendar je Wix veliko lažji za uporabo kot Squarespace, saj uporablja bolj intuitivno funkcijo povleci in spusti, zaradi česar je bolj primeren za začetnike tehnike.

Glede Lucy Carney

Lucy Carney

Ti’nisi sam! Izdelava spletnega mesta je lahko strašljiva, še posebej, če ste’sem takšen kot jaz brez predhodnih izkušenj s kodiranjem. S pomočjo naših strokovnjakov I’sem tukaj kot prijazen glas, ki vam bo pomagal voditi v vznemirljiv svet gradnje spletnih strani. Če lahko to storim, lahko tudi vi!

Prikaži vse prispevke Lucy Carney →

Sorodne objave

 • Pregled cen za Wix
 • Stran s preskusom CPC nastavitve
 • Wix promocijska koda 2020
 • Wix proti kvadraturi Wix proti Squarespace 2020 | 9 razlik, ki bi jih morali vedeti
 • logotip za pregled spletnega mesta smugmug Pregled Smugmug 2020 – 10 vprašanj, ki jih morate zastaviti

1 komentar

Prekliči odgovor. Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena * Komentar * Ime: * E-poštni naslov: *

 • bhuvan pred dvema letoma dobro spletno mesto za vse iskalce zaposlitve, na tem mestu lahko najdejo informacije, hvala za dajanje takšnih informacij. Odgovori

Naloži več Kviz spletnega graditelja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map