6 najboljših cerkvenih graditeljev spletnih strani

predstavljena slika najboljših cerkvenih graditeljev spletnih straniIzdelava spletnega mesta za cerkev’ne vzemite 40 dni in 40 noči – ne’Za oživitev vaših idej ne potrebujete več časa, neskončnega proračuna ali božanskih tehničnih veščin. Namesto tega potrebujete samo enega od teh šestih graditeljev spletnih mest v cerkvi.


Obstaja veliko razlogov za izdelavo spletnega mesta za vašo cerkev. Povezovanje s skupnostjo in skupnostjo, privlačenje mlajših članov, omogočanje lažje dostopnosti informacij – seznam se nadaljuje.

Poleg vključevanja sedanjih članov bi lahko spletno mesto še posebej koristilo za rast vaše cerkve’s sledi. Ali ste vedeli, da 80% novih obiskovalcev poglej cerkev’s spletnega mesta preden sploh stopi v notranjost stavbe? Prvi vtisi štejejo, danes pa prvi vtisi prihajajo s spletnih mest.

Morda nimate časa ali proračuna, da bi vse svoje budne ure namenili izdelavi spletnega mesta. In to’je v redu! Izdelovalci spletnih strani ponujajo hitro in poceni rešitev – to so spletne platforme, s pomočjo katerih lahko ustvarite svojo lastno spletno stran, ne da bi potrebovali nobeno tehnično znanje.

Obstaja veliko ustvarjalcev spletnih strani, toda kako iz množice izbrati najboljše? Obstajajo cerkveni specifični graditelji, splošni graditelji s cerkvenimi predlogi in drugi gradbeniki, ki pravkar niso’t sploh ne.

Želeli smo ločiti dobro od slabega in popolnoma zavrgli naravnost grdo. To’zakaj mi skrbno izvedene poglobljene raziskave, testiranje, analiza in primerjava naših rezultatov, dokler ne bi mogli samozavestno reči, da so to najboljši graditelji cerkvenih spletnih strani na trgu.

6 najboljših cerkvenih graditeljev spletnih strani

 1. Wix – najboljši celovečegradnik
 2. Kvadratni prostor – najboljše za čudovite modele
 3. Weebly – najboljše za gradnjo proračuna
 4. Sharefaith – najboljši cerkveni graditelj spletnih strani
 5. Ministrstvo za oblikovanje – najboljše za izkušene storitve za stranke
 6. Jedro – najboljše za udobje vse v enem

Ta članek bo primerjal te graditelje cerkvenih spletnih mest, natančno določil, za kaj je najboljši, raziskal bo njihove lastnosti in cene in še več. Skratka, mi’Pomagal vam bom enkrat odločiti, kateri graditelj je najboljša izbira za vašo cerkev.

Najboljši graditelji cerkvenih spletnih strani: primerjava med seboj

Da bi našli najboljše graditelje cerkvenih spletnih strani, smo ocenili vsakega graditelja’S svojimi lastnostmi, izračunali vrednostjo denarja in svoje korake postavili po korakih. Spodnja tabela prikazuje ključne lastnosti, tako da lahko izberete graditelja, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Brezplačna cena PlanStarter * Brezplačna SSL domenaWixKvadratni prostorWeeblySharefaithMinistrstvo za oblikovanjeJedro
&# 10004;&# 65039;11 USD&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10060;12 dolarjev&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;5 USD&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10060;45 dolarjev&# 10060;&# 10060;
&# 10060;20 USD&# 10004;&# 65039;&# 10060;
&# 10060;79 USD&# 10060;&# 10004;&# 65039;

* Te cene odražajo najcenejši načrt, ki vključuje funkcijo oblikovanja spletnih mest. Nekatere platforme ponujajo tudi druge storitve po nižjih cenah, vendar je tukaj prikazana cena najcenejša za vas’Plačal bom za dejansko izdelavo spletnega mesta.

V primeru, da si’nismo prepričani v nekatere od teh lastnosti, mi’Na kratko si oglejte, kaj pomenijo, preden se podrobneje seznanite z vsakim graditeljem.

 • Domene: vaše spletno mesto’s ime domene je naslov spletnega mesta, ki se prikaže v iskalni vrstici – na primer naša domena je “www.websitebuilderexpert.com.” Tako vas ljudje najdejo in deluje kot del vaše spletne strani’s identiteto.
 • SSL (Secure Sockets Layer): to se sliši super, vendar je’je zelo pomembno, da ima vaše spletno mesto varnost SSL. Ta šifrira podatke, ki prehajajo med vašim uporabnikom in vašim spletnim mestom (na primer gesla in podatke o kartici) in tako občutljive podatke varuje pred puščanji ali hekerji. To je’je prav tako zelo pomembno za gradnjo zaupanja in dobro uvrstitev v rezultate iskanja.

# 1. Wix

Najboljši graditelj spletnih mest v cerkvi

Wix je bil v našem raziskovanju vrhunski razred, saj je združil enostavnost uporabe s profesionalnimi lastnostmi in osupljivimi dizajni – in kar je najpomembneje -’je zelo enostaven za uporabo. Spodaj preverite njegove ocene zvezd!

Prednosti in slabosti Wix-a

Prednosti, slabosti
 • Izredno enostaven za uporabo
 • Osupljive oblike šablon
 • Lahko’t spremenite predloge, ko spletno mesto zaživi
 • Manj prostora za shranjevanje kot nekateri konkurenti

Wix je priljubljen graditelj spletnih strani z amaterji, podjetji in celo zvezdniki – vi’Verjetno sem videl oglase na TV. To je’s a gradnik spletnega mesta povleci in spusti, kar pomeni, da ne bi mogel’Ne bo preprostejše za uporabo – elemente, kot so slike, besedilna polja in videoposnetki, preprosto povlečete kamor koli jih želite na svoji strani. Tukaj’Še malo informacij o Wixu’s urejevalnik povleci in spusti.

Wix isn’t specializiran graditelj cerkvenih spletnih strani, vendar ga ima specifična cerkev in neprofitna predloge za katerega lahko izbirate. Na svojem spletnem mestu lahko dodate strani za donacije, stike in dogodke, delite objave v blogih in celo objavljate pridige.

Wix ima brezplačen načrt, vendar uporabljati svoje ime domene, ti’Boste morali nadgraditi na enega od Wix’s sedmimi plačanimi načrti. Najcenejši je 11 USD na mesec Kombinirani načrt, vendar za boljše vire priporočamo 14 USD na mesec Neomejen načrt – to je še vedno ugodno glede na proračun, vendar bo omogočilo več prometa na vašem spletnem mestu.

predloge za spletno mesto wix cerkveWix ima na voljo številne različne predloge cerkvenih spletnih strani, da izberete obrazec. Sem spadajo vgrajene funkcije in strani za darovanje, posnetki pridige, dogodki in še več.

# 2. Kvadratni prostor

Najboljše za čudovite modele

Kvadratni prostor lahko’t premagati zaradi svoje osupljive zasnove. Ampak je’ni le lep obraz – poglejte si spodaj, da vidite, kako je dosegel naše testiranje.

Prednosti in slabosti kvadratnega prostora

Prednosti, slabosti
 • Najbolj kakovostni modeli na trgu
 • Najboljše kakovosti vseh graditeljev
 • Relativno dragi cenovni načrti
 • Ni tako začetnikom prijazen kot Wix

Squarespace s svojimi uporabniki navdušuje uporabnike visokokakovostne, prefinjene oblike šablona. Če imate velike slike ali želite resnično profesionalno spletno mesto, je Squarespace vaša najboljša izbira.

To je’Niso tako prijazni do začetnikov kot Wix, vendar kljub temu ne’Za uporabo ne potrebujete nobenih kodirnih ali tehnoloških znanj – le malo več prostega časa. To je’je tudi bolj drago, cene se začnejo pri 12 USD na mesec. Priporočamo, da izberete 18 USD na mesec Poslovni načrt, ker to omogoča sprejemanje donacij prek vašega spletnega mesta.

Squarespace ne glede na dizajn ne’nimam določenih cerkvenih predlog. Namesto tega brskajte po “Skupnost in neprofitni” predloge za iskanje popolnega ujemanja – še posebej priporočamo predlogo Clarkson!

Squarespace ima neverjetno kakovostne lastnosti, ki so že vgrajene. Na primer s temo Clarkson, ti’Samodejno najdete strani o donaciji, misiji in prostovoljstvu.

Ne glede na to, katero temo izberete, se lahko prepričate’Na koncu bom z a profesionalno, elegantno in zmogljivo spletno mesto da vključite svoje obiskovalce.

primer spletne strani cerkvenega kvadrataTo cerkveno spletno mesto je bilo izdelano s pomočjo Squarespace-a in je izbrano predlogo prilagodilo tako, da je ustvarilo edinstveno in sodobno oblikovano spletno mesto.

# 3. Weebly

Najboljše za gradnjo proračuna

Weebly je gradnik povleci in spusti z odličnimi lastnostmi, veliko trgovino z aplikacijami in paleto cen. To je’Vroče za petami Squarespacea – poglejte njegove ocene spodaj, da vidite, kje so njegove prednosti.

Weebly prednosti in slabosti

Prednosti, slabosti
 • Zelo ugodne cene za zagon
 • Ima najboljše funkcije za spreminjanje obsega spletnega mesta
 • Brez predloge za cerkev
 • Omejena svoboda ustvarjanja v primerjavi z Wixom

Weebly je popoln, če želite preprosti, elegantni modeli, in bolj ustvarjalni napotki kot vi’d dobim z Wixom in Squarespaceom. Njene predloge so dokaj strukturirane – lahko’z Wixom povlecite karkoli, kot lahko. To bi bilo za ustvarjalne sanjače med vami frustrirajoče, če pa je oblikovanje vaša najhujša nočna mora, to’je nekaj olajšanja!

Iskanje popolne predloge je morda težavno, kot tam’ni nobene funkcije iskanja in ne skupnosti ali neprofitne kategorije, ki bi zožila vaše možnosti. A s precej majhnim razponom, ki ga lahko izbirate, ne bi smelo’ne bo trajalo dolgo, da bi našli svoj najljubši dizajn.

Ker ni prilagojenih predlog, jih tudi ne’ne dobiš prilagojenih funkcij – ti’Morali boste skrbno izbrati svojo temo, da na primer dobite vgrajene strani za donacije. Na srečo lahko predogled teme in se prepričajte, preden začnete, in spremenite temo tudi po objavi vaše spletne strani.

Weebly ima a brezplačni načrt in trije plačani načrti, od 6 do 26 dolarjev na mesec. Ne’t priporočam, da se na prostem načrtu držite predolgo – ima omejene funkcije, ne’t vam omogoča, da povežete domeno po meri in na vašem spletnem mestu prikazuje oglase.

Za profesionalno spletno mesto za svojo cerkev potrebujete plačan načrt.

Priporočamo 12 USD na mesec Strokovni načrt zato, ker je’s najcenejšim načrtom odstranitve oglasov s svojega spletnega mesta, kar je bistveno za to, da se resno jemljete prek spleta. Odklenete tudi funkcije, kot sta brezplačna domena in neomejeno prostora za shranjevanje, kar je idealno za nalaganje medijev, kot so posnetki pridige ali videoposnetki v skupnosti.

Razlog, da ne’t priporočam 6 USD na mesec Osebni načrt je, ker prikazuje oglase na vašem spletnem mestu in ima omejen prostor za shranjevanje, kot je brezplačni načrt. Strokovni načrt vam daje veliko boljše možnosti, da zgradite zaupanja vredno in nepozabno spletno mesto za svojo cerkev.

primer spletnega spletnega mesta cerkveTo cerkveno spletno mesto je bilo zgrajeno z uporabo Weeblyja, z uporabo preprostega in neokusnega oblikovanja. Na spletnem mestu lahko vidite oglas Weebly, ki je prikazan’ni vsiljiv, vendar ga je mogoče odstraniti z nadgradnjo.

# 4. Sharefaith

Najboljši cerkveni graditelj spletnega mesta

Sharefaith je platforma, namenjena širjenju Božje besede s pomočjo vrhunske tehnologije. Med številnimi drugimi storitvami se Sharefaith ponaša z lastnim izdelovalcem cerkvenih spletnih strani, ki je pomagal več kot 8000 ministrstev ustvarijo lastna spletna mesta – to’je zelo impresivno!

Prednost imate, če poznate vse Sharefaith’Teme bodo primerne za cerkveno spletno mesto – to’je samo primer izbire tistega, ki ustreza vaši cerkvi in ​​skupnosti. Oblike so dovolj prijetne in stilske, vendar lahko’t izziv kvadratnega prostora v smislu zasnove.

Kot Wix, dobite vgrajeno veliko funkcij, kot so razdelki za nalaganje in skupno rabo pridige ter urejevalnik povleci in spusti.

Slaba stran podjetja Sharefaith so njegove cene. Za izdelavo spletnega mesta vas’Potreboval jo bom “Web + Media” paket, ki stane 45 USD na mesec (zaračunava se letno). To vključuje brezplačno gostovanje, preklapljanje predlogov ter platformo za dajanje in donacije – vse to lahko za del cene dobite s Squarespace ali Weebly.

Prednosti in slabosti družbe Sharefaith

Prednosti, slabosti
 • Paleta predlog, prednastavljenih s prilagojenimi funkcijami
 • Ponuja številne druge storitve
 • Ni tako enostaven za uporabo kot drugi gradbeniki
 • Relativno dragi načrti premij

funkcije spletnega mesta sharefaith ChurchSharefaith je opremljen s funkcijami, prilagojenimi za pomoč pri uspehu vaše spletne strani v cerkvi.

# 5 Ministrstvo za oblikovanje

Najboljše za izkušene storitve za stranke

Vsak član ekipe v ministrstvu Designs ima: ozadje cerkvene službe, kar pomeni, da imate zelo prilagojeno storitev, usmerjeno v vaše posebne potrebe. Kaj pa tehnološka stran njegovega izdelka?

Ministrstvo za oblikovanje’ lastnosti so precej standardno. Vključujejo orodja za bloganje, podcaste in video ozadja. Predloge so privlačne, če ne celo povsem vrhunske v smislu oblikovanja. Vse-v-vse, tam’ni kaj pisati doma, ampak veliko koristne funkcije za začetek.

Preden se prijavite, se prepričajte’z veseljem naredite naložbo – ministrstvo Dizajni je le uspešna možnost, če jo imate 1.020 dolarjev pripravljenih za plačilo vnaprej. Plačate 1.000 dolarjev kot enkratna pristojbina, torej 20 USD na mesec za gostovanje. To pa res pomeni’še vedno niste sklenjeni v pogodbi, vendar je ta cena v primerjavi z drugimi gradbeniki precej strma.

Ministrstvo oblikuje prednosti in slabosti

Prednosti, slabosti
 • Kakovostna in izkušena storitev
 • Zelo prijazen do uporabnika
 • Dragi predhodni in stalni stroški
 • Njegove značilnosti in modeli niso nič posebnega

ministrstvo oblikuje graditelja spletnih strani cerkveMinistrstvo Designs uporablja svojo ekipo’izkušnje povezovanja cerkva z več ljudmi s pomočjo tehnologije.

# 6. Jedro

Najboljše za udobje vse v enem

Več kot 1000 cerkva že uporabljajo Nucleus, a če se jim pridružite?

Jedro obljublja, da bo an centralno središče za vašo cerkev vse v enem, navdihujoče ukrepanje vaših privržencev. Njegova misija se vrti okoli “Naslednji koraki” da bodo novi in ​​obstoječi člani sodelovali in sodelovali z vašo cerkvijo.

Medtem ko se gradnja osrednjega vozlišča morda sliši zapleteno, Nucleus olajša vsakogar s svojimi orodja za oblikovanje povleci in spusti in integracije aplikacij.

Najboljši del jedra je njen podporno in spodbudno pomoč strankam – pričakujte sporočila, videoposnetke, vodnike in veliko interakcij med nastavitvijo spletnega mesta.

Vendar pa vse to ugodnost pride po ceni – za celoten paket Nucleus Complete, vi’Potreboval bom rezervno 125 USD na mesec. Izdelovalec spletnih strani na lastne stroške 99 USD na mesec, zato vsekakor priporočamo uporabo Nucleusa’ Najprej 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje!

Jedrček se lahko pohvali uspešne študije primerov, in ima v svojem jedru nekaj motivirajočih vrednosti – vendar razen če nimate velikodušen proračun, orodja in zasnove, ki jih ponuja, niso’t res vredna cene.

Prednosti in slabosti jedra

Prednosti, slabosti
 • Spodbujanje pomoči in podpore
 • Zelo prijazno začetnikom
 • Drage cene
 • Manj ustvarjalne svobode kot drugi gradbeniki

nukleus cerkve graditelj spletne straniNucleus obljublja stičišče vse v enem za vašo cerkev in skupnost, da bo izboljšalo komunikacijo in spodbudilo več “Naslednji koraki.”

Najboljši graditelji cerkvenih spletnih strani: Povzetek

Lahko zgradite spletno mesto za svojo cerkev brez kančka časa, proračuna brez dna ali neverjetnih tehničnih znanj. Vse, kar potrebujete, je eden izmed naših šestih graditeljev spletnih mest v cerkvi!

Ali ti’bodite tako udobni s tehnologijo, kot ste pri nedeljskih pridigi, ali raje odpakirajte kompleksnost Biblije kot skrivnosti kodiranja, mi’sem našel najboljše graditelje za to delo.

Pri izdelavi in ​​upravljanju spletnega mesta so graditelji spletnih strani poceni, hitro in predvsem enostavno. Zaradi tega ste popolni, če ste’ponovno skrbite za čas ali denar in morate spletno oblikovanje prilagoditi že natrpanemu urniku.

Mi’Ogledali smo si funkcije, zasnove, cene in enostavnost uporabe za vsakega graditelja, da bi vam dali najboljšo predstavo o tem, kateri je pravi za vašo cerkev. V primeru, da si’tukaj imate preobremenjenost z informacijami’s hitro osvežitvijo teh šestih graditeljev in kaj oni’najboljši za.

6 najboljših cerkvenih graditeljev spletnih strani: Rekap

 1. Wix – najboljši celovečegradnik
 2. Kvadratni prostor – najboljši za čudovite oblike
 3. Weebly – najboljše za gradnjo proračuna
 4. Sharefaith – najboljši cerkveni graditelj spletnih strani
 5. Ministrstvo – najboljši za izkušene storitve
 6. Jedro – najboljše za udobje vse v enem

Do zdaj bi morali imeti že kar dobro predstavo, kateri od teh šestih graditeljev je skala, ki ste jo vi’Zgradil bom svojo cerkveno spletno stran. Ne glede na to, ali ste izbrali Wix ali Nucleus, verjemite v izdelavo svojega spletnega mesta in uživajte v koristih, ki jih lahko prinese vaši cerkvi in ​​skupnosti!

Najboljši graditelji cerkvenih spletnih strani: Pogosta vprašanja

Kateri gradnik spletnih strani je najlažji za uporabo?

Wix, roke dol! Pri testiranju smo dosegli enostavnost uporabe in se izkazali za izredno prijazno do začetnika in prilagodljivo. To je super, saj pomeni, da ne’ne bi smeli ogrožati kakovosti samo zato, ker lahko’t koda!

Kateri graditelj spletnih strani je najboljši za majhne proračune?

Tako Wix kot Weebly imata brezplačne načrte, tako da lahko začnete graditi svoje cerkveno spletno mesto, ne da bi se ločili z enim centom. Vedno priporočamo, da nadgradite na plačljivi načrt za bolj profesionalno spletno mesto – Wix ima najcenejšo izhodiščno ceno brez oglasov za samo 11 USD na mesec.

Kar je bolje – splošni graditelj ali cerkveni graditelj?

To je res odvisno od vaših potreb – če cenite oblikovanje, je na primer Squarespace boljši od Sharefaith. Če želite zelo specifično pomoč in podporo, potem bo ministrstvo Designs ali Nucleus boljše kot Wix ali Weebly.

Kako naj izberem najboljšo domeno za svojo cerkveno spletno stran?

To je’Najbolje je, da je ime vaše domene kratko, relevantno in enostavno zapomniti! Poskusite čim bolj približati svojo domeno dejanskemu imenu svoje cerkve – na primer, Spiers Church lahko ima spletno mesto z imenom www.spireschurch.com.

Ali bom moral najti gostovanje za svojo cerkveno spletno stran?

Ne! Gostovanje je vključeno v vse graditelje spletnih strani, ki so na našem seznamu, zato jih ne’ne bi smeli skrbeti za iskanje lastnega gostovanja ali plačilo za to. Lahko samo zgradite spletno mesto, se usedete in sprostite, vedoč to’se z vsemi ukvarja za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map