6 najboljih graditelja web stranica crkve

istaknuta slika najboljih graditelja web stranica crkveIzrada web stranice za crkvu’ne trebaš 40 dana i 40 noći – ne razumiješ’Ne bi vam trebale tona vremena, beskrajni proračun ili božanske tehničke vještine za oživljavanje vaših ideja. Umjesto toga, potreban vam je samo jedan od tih šest graditelja web stranica za crkvu.


Mnogo je razloga za izgradnju web stranice za svoju crkvu. Povezivanje sa zajednicom i zajednicom, privlačenje mlađim članovima, čineći informacije lakšim dostupnima – popis se nastavlja i nastavlja.

Osim angažiranja vaših sadašnjih članova, web stranica može biti posebno korisna za rast vaše crkve’slijedi. Jeste li znali da 80% novih posjetitelja pogledaj crkvu’s web stranice prije nego što je uopće ušao u zgradu? Broj prvih dojmova, a danas prvi dojmovi dolaze s web stranica.

Možda nemate vremena ni proračuna da sve svoje budne sate posvete izradi web stranice. I to’je dobro! Graditelji web stranica nude brzo i jeftino rješenje – to su internetske platforme koje vam pomažu u stvaranju vlastite web stranice, bez potrebe za tehničkim vještinama.

Tamo ima mnogo graditelja web stranica, ali kako izabrati ono najbolje iz gomile? Postoje crkveni graditelji, opći graditelji s crkvenim predlošcima i ostali graditelji koji samo nisu’uopće nije u redu.

Željeli smo odvojiti dobro od lošeg i potpuno odbaciti potpuno ružno. Da’zašto mi pažljivo provedena dubinska istraživanja, testiranje, analiza i uspoređivanje naših rezultata sve dok sa sigurnošću ne bismo mogli reći da su to najbolji crkveni graditelji web stranica na tržištu.

6 najboljih graditelja web stranica crkve

 1. Wix – najbolji sveukupni graditelj crkve
 2. Squarespace – najbolje za prekrasne dizajne
 3. Weebly – najbolje za izgradnju proračuna
 4. Sharefaith – najbolja graditeljica web stranica za crkvu
 5. Ministarstvo dizajnira – najbolje za iskusnu službu za korisnike
 6. Jezgra – najbolje za praktičnost sve u jednom

U ovom će se članku usporediti ovi crkveni graditelji web stranica, precizno utvrditi za što je svaki od njih najbolji, istražiti njihove značajke i cijene i još mnogo toga. Ukratko, mi’Pomoći ću vam da odlučite jednom zauvijek koji je graditelj najbolji izbor za vašu crkvu.

Najbolji graditelji web stranica crkve: Usporedba

Da bismo pronašli najbolje graditelje crkvenih web mjesta, procijenili smo svakog graditelja’s značajkama, izračunali su vrijednost novca i plasirali su dizajn kroz svoje korake. Donja tablica prikazuje ključne značajke, tako da možete odabrati graditelja koji najviše odgovara vašim potrebama.

Besplatno cijene PlanStarter * Besplatno DomainFree SSLWix

Squarespace

Weebly

Sharefaith

Ministarstvo dizajnira

Jezgra

&# 10004;&# 65.039;$ 11&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;
&# 10,06 tisuća;12 $&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039;$ 5&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;
&# 10,06 tisuća;$ 45&# 10,06 tisuća;&# 10,06 tisuća;
&# 10,06 tisuća;$ 20&# 10004;&# 65.039;&# 10,06 tisuća;
&# 10,06 tisuća;$ 79&# 10,06 tisuća;&# 10004;&# 65.039;

* Ove cijene odražavaju najjeftiniji plan koji uključuje funkciju izrade web stranica. Neke platforme nude i druge usluge po nižim cijenama, ali ovdje prikazana cijena vam je najjeftinija’Platit ću zapravo stvaranje web stranice.

U slučaju da’nismo sigurni u neke od tih značajki, mi’Kratko ću vidjeti što znače prije nego što prijeđemo na više detalja o svakom graditelju.

 • domene: svoju web lokaciju’s ime domene je adresa web mjesta koja se pojavljuje na traci za pretraživanje – na primjer, naša domena je “www.websitebuilderexpert.com.” Ovako vas ljudi pronalaze i djeluje kao dio vaše web stranice’identitet.
 • SSL (sloj sigurnih utičnica): ovo zvuči sjajno, ali tako je’vrlo je važno da vaša web stranica ima SSL sigurnost. Ovo šifrira podatke koji prolaze između vašeg korisnika i vaše web stranice (kao što su lozinke i podaci o kartici), čuvajući osjetljive podatke sigurnim od curenja ili hakera. To’Također je vrlo važno za izgradnju povjerenja i dobro rangiranje u rezultatima pretraživanja.

# 1. Wix

Najbolji sveukupni graditelj crkvenih stranica

Wix je bio vrhunski u našem istraživanju, kombinirajući jednostavnost upotrebe s profesionalnim značajkama i zadivljujućim dizajnom – i što je najvažnije, to je’je vrlo jednostavan za upotrebu. Provjerite njegove zvjezdice u nastavku!

Za i protiv Wix-a

Za i protiv
 • Izuzetno jednostavan za korištenje
 • Zapanjujući predloški dizajna
 • Limenka’t mijenjati predloške nakon što web lokacija postane aktivna
 • Manje prostora za pohranu od nekih konkurenata

Wix je popularan graditelj web stranica s amaterima, tvrtkama, pa čak i slavnim osobama – vi’vjerojatno sam vidio oglase na TV-u. To’s a program za sastavljanje i povlačenje web mjesta, što znači da nije mogao’Ne možete biti jednostavniji za upotrebu – jednostavno povlačite elemente poput slika, tekstnih okvira i videozapisa na mjesto gdje ih želite na svojoj stranici. Ovdje’s malo više informacija o Wixu’s uređivač povuci i ispusti.

Wix nije’t specijalizirani graditelj crkvenih stranica, ali on to ima specifična crkva i neprofitna predlošci za koga možete birati. Na svojoj web stranici možete dodati stranice donacije, kontakta i događanja, dijeliti postove na blogovima, pa čak i postavljati propovijedi.

Wix ima slobodnog plana, ali da koristite svoje ime domene, vi’Trebat ćete nadograditi na jedan od Wix-a’s sedam plaćenih planova. Najjeftiniji je 11 dolara mjesečno Kombo plan, ali za bolje resurse, preporučujemo $ 14 mjesečno Neograničen plan – to je još uvijek povoljno za proračun, ali će omogućiti više prometa na vašoj web lokaciji.

predlošci web stranica crkve crkve wixWix nudi mnoštvo različitih predložaka web stranica za crkvu kako biste odabrali oblik. Uključuju ugrađene značajke i stranice za donaciju, snimke propovijedi, događaje i još mnogo toga.

# 2. Squarespace

Najbolje za prekrasne dizajne

Kvadratni prostor može’Ne mogu biti pretučeni zbog svojih nevjerojatnih dizajna. Ali to’nije samo lijepo lice – pogledajte dolje kako biste vidjeli kako je postigao naš test.

Pro i kontra kvadratnog prostora

Za i protiv
 • Najkvalitetniji dizajni na tržištu
 • Značajke najbolje kvalitete bilo kojeg graditelja
 • Relativno skupi planovi cijena
 • Nije tako početnički prijateljski kao Wix

Squarespace svojim korisnicima daje korisnike visoke kvalitete, sofisticirani dizajn predložaka. Ako imate velike slike ili želite web mjesto doista profesionalnog izgleda, Squarespace je vaš najbolji izbor.

To’Nije baš tako početnički prijateljski kao Wix, ali ti i dalje ne’Ne treba vam nikakvo kodiranje ili tehnička vještina da biste je koristili – samo malo više slobodnog vremena. To’je također skuplje, s cijenama već od 12 dolara mjesečno. Preporučujemo odabir 18 dolara mjesečno Poslovni plan, jer to omogućava prihvaćanje donacija putem vaše web stranice.

U pogledu dizajna, Squarespace ne’nemate određene crkvene predloge. Umjesto toga, pregledajte popis “Zajednica i neprofitna organizacija” predloške za pronalaženje vašeg savršenog podudaranja – posebno preporučujemo Clarkson-ov predložak!

Squarespace ima nevjerojatno visoke kvalitete, a sve su već ugrađene. Na primjer, s Clarkson temom’Automatski se nalaze stranice za donaciju, misiju i volontiranje.

Bez obzira koju temu izabrali, u to se možete uvjeriti’Završit ću sa profesionalno, uglađeno i moćno mjesto da privučete svoje posjetitelje.

primjer web stranice crkve kvadrataOva crkvna web stranica izgrađena je korištenjem kvadrata Squarespace i prilagodila je odabrani predložak za stvaranje jedinstvene i moderne web stranice.

# 3. Weebly

Najbolje za izgradnju proračuna

Weebly je graditelj sa značajkama značajki, velikom trgovinom aplikacija i nizom cijena. To’s vrućim petama u Squarespaceu – provjerite njegove ocjene u nastavku da biste vidjeli gdje leže njegove snage.

Weebly prednosti i nedostaci

Za i protiv
 • Vrlo povoljne cijene za početnike
 • Ima najbolje značajke za skaliranje vaše web stranice
 • Nema predloga za crkvu
 • Ograničena kreativna sloboda u odnosu na Wix

Weebly je savršena ako želite jednostavni, stilski dizajni, i kreativnije vodstvo od vas’dobivam s Wixom i Squarespaceom. Predlošci su prilično strukturirani – možete’samo povucite bilo što s Wixa. To bi bilo frustrirajuće za kreativne sanjare među vama, ali ako vam je dizajn najgora noćna mora’je nešto olakšanje!

Pronalaženje savršenog predloška možda je teško, kao i tamo’Ne postoji značajka pretraživanja i nijedna zajednica ili neprofitna kategorija koja bi suzila vaše mogućnosti. Ali s prilično malim rasponom za izbor, to ne bi trebalo’ne trebate dugo da pronađete svoj omiljeni dizajn.

Jer nema prilagođenih predložaka, također ne’ne mogu dobiti prilagođene značajke – vi’Trebat ćete pažljivo odabrati svoju temu da biste, primjerice, ugradili stranice za donaciju. Srećom, možete pregledajte svoju temu i osjetite to prije nego što počnete promijenite temu čak i nakon objavljivanja vaše web stranice.

Weebly ima besplatni plan i tri plaćena plana, u rasponu od 6 do 26 dolara mjesečno. Mi ne’Ne preporučujem da se držite slobodnog plana predugo – on ima ograničene mogućnosti, zar ne’Ne dopuštamo vam da povežete prilagođenu domenu i prikazuje oglase na vašoj web lokaciji.

Za profesionalnu web stranicu svoje crkve potreban vam je plaćeni plan.

Preporučujemo 12 dolara mjesečno Profesionalni plan jer to’s najjeftinijim planom uklanjanja oglasa s vaše web stranice, što je bitno za ozbiljno shvaćanje interneta. Otključavate i značajke poput besplatne domene i neograničenog prostora za pohranu, što je idealno za prijenos medija poput snimki propovijedi ili videozapisa u zajednici.

Razlog zašto’Ne preporučujem 6 USD mjesečno Osobni plan zato što prikazuje oglase na vašoj web lokaciji i ima ograničen prostor za pohranu, poput besplatnog plana. Profesionalni plan daje vam puno bolje šanse za izgradnju pouzdane i nezaboravne web stranice za vašu crkvu.

primjer web stranice crkvene crkveOva crkvena web stranica izgrađena je Weeblyom, koristeći jednostavan i neupadljiv dizajn. Možete vidjeti Weebly oglas prikazan na web mjestu – to’nije nametljiv, ali ga možete ukloniti nadogradnjom.

# 4. Sharefaith

Najbolji graditelj web stranica za specifične crkve

Sharefaith je platforma posvećena širenju Božje riječi pomoću vrhunske tehnologije. Među brojnim drugim uslugama, Sharefaith se može pohvaliti i vlastitim graditeljem crkvenih web stranica koji je pomogao preko 8000 ministarstava stvaraju vlastite web stranice – to’prilično je impresivno!

Prednost imate kada poznajete sve Sharefaith’teme će biti prikladne za crkvenu web stranicu’Samo je slučaj odabira crkve koja odgovara vašoj crkvi i zajednici. Dizajni su dovoljno prijatni i stilski, ali limenka’Ne izazovite kvadratni prostor u smislu dizajna.

Kao Wix, dobivate puno ugrađenih značajki, poput odjeljaka za učitavanje i dijeljenje propovijedi i uređivača povuci i ispusti.

Nedostatak Sharefaitha je njegova cijena. Da napravimo web stranicu’Trebat će mi ono “Web + Media” paket, koji košta 45 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje). To uključuje besplatno hosting, prebacivanje predložaka i platformu za davanje i donaciju – a sve to možete dobiti uz Squarespace ili Weebly za djelić cijene.

Za i protiv dijeljenja Sharefaith

Za i protiv
 • Paleta predložaka unaprijed napunjenih prilagođenim značajkama
 • Pruža razne druge usluge
 • Nije tako lako koristiti kao ostali graditelji
 • Relativno skupi premijski planovi

značajke web stranice sharefaith crkveSharefaith se isporučuje sa značajkama prilagođenim da pomognu vašoj web crkvi.

# 5. Ministarstvo dizajnira

Najbolje za iskusnu službu za korisnike

Svaki član tima u Ministarstvu dizajna ima pozadina crkvene službe, što znači da dobivate vrlo prilagođenu uslugu usmjerenu prema vašim specifičnim potrebama. Ali što je s tehnološkom stranom njegovog proizvoda?

Ministarstvo dizajnira’ značajke su prilično standardno. Uključuju alate za bloganje, podcasta i video pozadine. Predlošci su mu privlačni, ako ne i potpuno vrhunski u pogledu dizajna. Sve u svemu’nema o čemu pisati kući, ali puno toga korisne značajke za početak rada.

Prije prijave prijavite se’rado ćemo investirati – Ministarstvo dizajna je održiva opcija samo ako imate 1.020 dolara spremno za plaćanje unaprijed. Vi plaćate 1.000 dolara jednokratna naknada, zatim 20 dolara mjesečno za hosting. To ti znači’Ne zaključujete ugovor, ali ova je cijena prilično strma u usporedbi s drugim graditeljima.

Ministarstvo dizajnira prednosti i nedostatke

Za i protiv
 • Kvalitetna i iskusna usluga
 • Vrlo razumljiv
 • Skupi unaprijed i stalni troškovi
 • Njegove značajke i dizajni nisu ništa posebno

ministarstvo dizajnira graditelja web stranica crkveMinistarstvo dizajna koristi svoj tim’iskustvo povezivanja crkava s više ljudi pomoću tehnologije.

# 6. Jezgra

Najbolje za praktičnost sve u jednom

Preko 1000 crkava već upotrebljavate Nucleus, ali ako im se pridružite?

Nukleus obećava da će biti an centralno središte za vašu crkvu sve u jednom, nadahnjujuće djelovanje vaših sljedbenika. Njegova misija se vrti okolo “Sljedeći koraci” zadržati nove i postojeće članove angažirane i aktivne u vašoj crkvi.

Iako izgradnja središnjeg centra može zvučati komplicirano, Nucleus svima to olakšava Alati za dizajn povuci i ispusti integracije aplikacija i aplikacija.

Najbolji dio o Nucleusu je njegov podupirući i ohrabrujući korisničku pomoć – očekujte poruke, videozapise, vodiče i puno interakcije prilikom postavljanja vaše web stranice.

Međutim, sva ova pogodnost dolazi po cijeni – za cijeli paket, Nucleus Complete, vi’Trebat će mi rezervna 125 dolara mjesečno. Graditelj web stranica na svoje troškove 99 dolara mjesečno, pa definitivno preporučujemo korištenje Nucleusa’ Prvo 30-dnevno besplatno probno razdoblje!

Nukleus se može pohvaliti uspješne studije slučaja, i ima neke motivirajuće vrijednosti u svojoj srži – ali ako ih nemate velikodušni proračun, alati i dizajni koje nudi u ponudi nisu’stvarno ne vrijedi cijenu.

Nuklearne prednosti i nedostaci

Za i protiv
 • Poticanje pomoći i podrške
 • Vrlo prilagođen početnicima
 • Skupe cijene
 • Manje kreativne slobode od ostalih graditelja

nukleus crkva web builderNucleus obećava sve-u-jedno središte za vašu crkvu i zajednicu, kako bi poboljšao komunikaciju i još više potaknuo “Sljedeći koraci.”

Najbolji graditelji web stranica crkve: Sažetak

Možete izgraditi web stranicu za svoju crkvu bez hrpe vremena, budžeta bez dna ili nevjerojatnih tehničkih vještina. Sve što trebate je jedan od naših šest graditelja web stranica za crkvu!

Bilo da ti’budete ugodni tehnologiji kao u nedjeljnim propovijedima ili radije raspakirajte složenost Biblije nego tajne kodiranja, mi’pronašao sam najbolje graditelje za posao.

Kada je u pitanju izrada i upravljanje vašom web stranicom, graditelji web stranica su jeftini, brzi i prije svega jednostavni. To ih čini savršenim ako i vi’Skraćeno ste vremenu ili novcu i trebate uklopiti web dizajn u već prepun raspored.

Mi’pogledali ste značajke, dizajn, cijene i jednostavnost korištenja za svakog graditelja kako biste dobili najbolju ideju o tome koji je pravi za vašu crkvu. U slučaju da’patite od preopterećenja informacijama, ovdje’brzo osvježenje tih šest građevinara i što oni’najbolje za.

6 najboljih graditelja web stranica crkve: Sažetak

 1. Wix – najbolji sveukupni graditelj crkvenih stranica
 2. Kvadrat – najbolji za lijepe dizajne
 3. Weebly – najbolje za izgradnju na proračunu
 4. Sharefaith – najbolji crkveni graditelj web stranica za specifične crkve
 5. Ministarstvo dizajna – najbolje za iskusnu službu za korisnike
 6. Nucleus – najbolje za praktičnost sve u jednom

Do sad biste trebali imati prilično dobru ideju koji od ovih šest graditelja je stijena’Napravit ćete svoju web stranicu crkve. Bez obzira jeste li odabrali Wix ili Nucleus, imajte povjerenja u izrađivača vaše web stranice i uživajte u prednostima koje ona može donijeti vašoj crkvi i zajednici.!

Najbolji graditelji web stranica Crkve: Najčešća pitanja

Koji je web dizajner najlakši za upotrebu?

Wix, ruke dolje! Postigla je jednostavnost korištenja u našem testiranju, dokazujući se kao izuzetno početnik i prilagodljiv. Ovo je sjajno, jer znači da ne’ne moram kompromitirati kvalitetu samo zato što možeš’t kod!

Koji je web dizajner najbolji za male proračune?

I Wix i Weebly imaju besplatne planove, tako da možete započeti s izradom web stranice crkve bez dijeljenja sa ijednim centom. Uvijek preporučujemo nadogradnju na plaćeni plan profesionalnijeg web mjesta – Wix ima najjeftiniju početnu cijenu bez oglasa samo 11 dolara mjesečno.

Što je bolje – opći graditelj ili graditelj crkve?

To stvarno ovisi o vašim potrebama – ako npr. Vrednujete dizajn, Squarespace je bolji od Sharefaith-a. Ako želite vrlo specifičnu pomoć i podršku, tada će dizajn dizajna ili nukleus biti bolji od Wixa ili Weeblya.

Kako da odaberem najbolju domenu za svoju web stranicu crkve?

To’Najbolje je da vaše ime domene bude kratko, relevantno i lako za pamćenje! Pokušajte svoju domenu približiti stvarnom nazivu vaše crkve – na primjer, Spiers Church može imati web mjesto pod nazivom www.spireschurch.com.

Trebam li pronaći hosting za svoju web stranicu crkve?

Ne! Gostovanje je uključeno u sve izrade web stranica uključene u naš popis, tako da ne’Ne trebate brinuti oko pronalaženja vlastitog hostinga ili dodatnog plaćanja za njega. Možete samo izgraditi web mjesto, sjediti i opustiti se, znajući to’Sve se vodi za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me