6 najboljih WooCommerce hosting usluga

WooCommerce hosting za postavljanje vaše trgovine za uspjeh

najbolji pružatelji usluga hostinga za woocommerceChoosting WooCommerce hostinga za vašu internetsku trgovinu je ozbiljan posao – odaberite pogrešnog dobavljača i vaša prodaja može dugoročno trpjeti.


Srećom po tebe’sletili smo na našu recenziju, gdje ste’Trenutno ćete naći najbolje WooCommerce hosting pružatelje usluga na tržištu. WooCommerce je platforma za e-trgovinu posebno dizajnirana za WordPress’Preuzeto je preko 80 milijuna puta!

WooCommerce hosting namijenjen je svima koji grade internetsku trgovinu koristeći WordPress. Ali prije nego što pokrenete trgovinu, trebate hosting – i to’Prošli smo istraživanje kako bismo pronašli najbolje pružatelje usluga koji nude najbolje WooCommerce hosting planove.

I evo rezultata…

Najbolji pružatelji usluga WooCommerce hostinga: Top 6 otkrivenih

 1. Bluehost – najbolji općeniti pružatelj usluga WooCommerce hostinga.
 2. U pokretu – najbolje za pomoć i podršku.
 3. A2 hosting – najbolje za sigurnost.
 4. SiteGround – najbolje za nove WooCommerce prodavaonice.
 5. Hostinger – najbolja proračunska opcija.
 6. DreamHost – najbolje za velika poduzeća.

Bluehost nudi jednostavnu WordPress integraciju i beskrajne značajke e-trgovine kako bi posjetiteljima pružili sjajno iskustvo kupovine. InMotion ima izvrsnu kvalitetu u pružanju korisničke podrške, a A2 hosting nadmašuje sigurnosne mjere kako bi osigurao da je vaša web mjesto sigurna i zdrava.

Naše istraživanje istraživalo je sve, od značajki do nastavka vremena, do pohrane i podrške pa nadalje. Provodili smo sate uspoređujući najbolje pružatelje usluga hostinga, vodeći računa o detaljima njihovih planova i bilježeći ih na ono što smo pronašli. Čak smo proveli istraživanje kako bismo otkrili što najviše cijenite, kako bismo prilagodili naše istraživanje i donijeli vam najbitnije informacije.

Mi’provest ćemo vas kroz svakog davatelja usluga kako biste vam pomogli pronaći svoj savršeni par. pustiti’zaronite ravno unutra!

Saznaj više

 • Niste sigurni trebate li koristiti WooCommerce? Pogledajte našu WooCommerce vs Shopify usporedbu prije početka.
 • Ako ne’Ne želim gnjavažu s pronalaženjem hostinga, shvaćamo. Idi preko naše Usporedni grafikon graditelja internetskih trgovina da biste usporedili najbolje graditelje e-trgovine okolo.

1

Bluehost

Najbolji sveukupni pružatelj usluga WooCommerce hostinga

Početna cijena: 6,95 dolara mjesečno

Neprekidno vrijeme rada: 99,98%

Povrat novca zagarantovan? Da: 30 dana

Skladišni prostor: 100 GB – neomjereno (SSD)

Širina pojasa: unmetered

Dodatni perketi: besplatna domena, besplatni poziv za postavljanje internetske trgovine, automatska instalacija WooCommerce

najbolja wordpress specifična woocommerce hosting bluehostBluehost je službeno preporučeni WordPress domaćin koji također pruža WooCommerce planove.

Bluehost već polako tvrdi da je WordPress slava u svijetu hostinga službeno preporučuje WordPress od 2005. godine. Od tada Bluehost je dobio još jednu službenu preporuku – ovaj put od WooCommercea koji je Bluehost naveo kao jednog od pružatelja usluga kojem vjeruje u nove trgovine.

U nastavku možete provjeriti kako smo postigli Bluehost u našem testiranju, prije nego što saznate zašto su Bluehost tako dragi korisnici WordPress-a…

Značajke

Bluehost zna kako postupati sa svojim WordPress korisnicima. Bez obzira koji plan hostinga WooCommerce odaberete, dobivate:

 • 1 besplatna domena – uštedite novac registracijom besplatne prilagođene domene na Bluehostu
 • Neprilagođena širina pojasa – ne trebate brinuti zbog šiljaka u prometu koji uzrokuju pad sustava
 • WooCommerce se automatski instalira – Bluehost vam štedi vrijeme i trud instalirajući WooCommerce za vas
 • Namjenska IP adresa – rijetka značajka jeftinijih planova i uživanje u prednostima namjenske IP adrese, uključujući sigurnije plaćanje
 • Besplatni SSL – bitna značajka mrežnih trgovina; šifrirajte svog kupca’s podacima o plaćanju SSL-om za sigurnije transakcije
 • Marketinški krediti u vrijednosti od 100 USD – obavezno provjerite uvjete i odredbe
 • Besplatan poziv za postavljanje – svaki kupac WooCommerce hostinga prima besplatan poziv za postavljanje koji će mu pomoći da započnu
 • Privatnost i zaštita domene – izbjegavajte i umanjite rizike od neželjene pošte i sigurnosti skrivanjem vaših kontaktnih podataka privatnošću domene
 • Instalirana tema trgovine – drugi put čuvar! Bluehost vam instalira temu izloga za vas

Glavni korak od ovih značajki je da Bluehost želi da svaka trgovina uspije – čak i ako ti’tek počinjem. Automatske instalacije štede vam vrijeme i tehnološke glavobolje, a namjenska IP adresa i privatnost domene naprednije su značajke koje se obično nalaze na skupljim planovima.

Bluehost je očito spreman shvatiti vašu novu trgovinu ozbiljno i daje vam alate za povećanje šansi za uspjeh od prvog dana.

sigurnosti

Bluehost pruža besplatan SSL i besplatnu posvećenu IP adresu za sve korisnike usluga WooCommerce hostinga – ovo vam zauzvrat omogućuje prihvaćanje sigurnih plaćanja putem trgovine.

U pogledu vaše trgovine’Sigurnost, Bluehost uključuje CodeGuard Backup Basic (isključujući najjeftiniji plan). Ako odaberete Starter plan, možete dodati sigurnosne dodatke pri odjavi, uključujući:

 • CodeGuard Basic za 2,99 dolara mjesečno
 • Sigurnost SiteLock (bitno) za 2,08 USD mjesečno

Bez obzira koji plan odaberete, dodavanje sigurnosti SiteLock obično je dobra ideja, iako dodaje na vaš ukupan iznos na odjavi.

cijena

Bluehost ima tri WooCommerce hosting plana, u rasponu od 6,95 do 12,95 dolara mjesečno:

 • Starter: 6,95 dolara mjesečno
 • Plus: 8,95 USD mjesečno
 • Pro: 12,95 USD mjesečno

Ovo su cijene s popustom za vaš prvi rok kada odaberete trogodišnju pretplatu. Ako ti’niste spremni za takvu vrstu obveza, možete birati i jednogodišnju i dvogodišnju pretplatu.

Tamo’nema mjesečnu opciju, pa se morate spremiti na a najmanje 12 mjeseci.

To je rekao, svi Bluehost’s WooCommerce hosting planovi dolaze s 30-dnevnim jamstvom povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika i dobiti povrat novca ako’nisi posve zadovoljan.

Preporučujemo 8,95 USD mjesečno Plus plan, jer uključuje CodeGuard Backup Basic besplatno i nudi vam nesmjereno SSD pohranu umjesto 100 GB koje dobijate na najjeftinijem planu.

najbolje woocommerce hosting hosting cijeneBluehost ima tri plana za WooCommerce hosting, tako je’vrijedi pronaći onog pravog za vaše potrebe.

Saznaj više

 • Pročitajte naše Pregled Bluehosta da saznate više zašto’s tako preporučenog web domaćina
 • Pogledajte našu Pregled cijena Bluehosta za više detalja o svojim cjenovnim planovima WooCommerce

2

U pokretu

Najbolje za… pomoć i podrška

Početna cijena: 4,99 dolara mjesečno

Neprekidno vrijeme rada: 99,97%

Povrat novca zagarantovan? Da: 90 dana

Skladišni prostor: 40GB – 120GB

Širina pojasa: Neograničen

Dodatni perketi: besplatna domena, besplatna migracija web stranica, automatska ažuriranja WordPress-a

najbolji woocommerce hosting inmotionInMotion je najbolji domaćin WooCommerce-a s mnoštvom značajki koje podržavaju vašu trgovinu.

InMotion je izvrstan hosting pružatelj usluga – zadivio nas je svojim beskonačnim popisom značajki za WooCommerce hosting. To’jak je preko cijele ploče, pa pogledajte njegove rezultate u nastavku da biste vidjeli kako je to izvedeno u našem istraživanju…

Značajke

InMotion sigurno ne’Ne štedite na njegovim značajkama – tamo’s previše njih da bismo ih sve ovdje nabrojali, pa i mi’Izabrao sam neke od najvažnijih trenutaka.

Za početak, besplatne su neke značajke:

 • Besplatna SSL sigurnost
 • Besplatna domena
 • Besplatni neograničeni računi e-pošte
 • Besplatna migracija web stranica
 • Besplatni reklamni krediti (u vrijednosti od 150 USD)
 • Besplatno SSD za pohranu
 • 200+ besplatnih tema
 • Slobodno okruženje

Da’s prilično privlačan popis značajki s obzirom da ne’neću ih morati platiti više!

Pored njih, InMotion’s dolazi s WordPress optimiziranom platformom automatska ažuriranja za WordPress i automatska ažuriranja dodataka i tema (oba izborna). Ovo je važno jer znači da ne’Ne moram se brinuti hoće li vaša web lokacija zastarjeti i osjetljiva na bugove i hakere.

Okoliš za postavljanje znači da možete promjene testiranja prije nego što ih stavite uživo na svoju web lokaciju, Iako je WordPress unaprijed instaliran na vašem planu, znači da što prije možete započeti s prodavaonicom, štedeći vam vrijeme i trud.

To’jasno je da InMotion teži da vam olakša život tijekom izgradnje i upravljanja prodavaonicom.

sigurnosti

InMotion sigurnost shvaća vrlo ozbiljno, što je dobra vijest za vašu trgovinu. Umjesto da se prepustite brizi za sebe, InMotion čini najveći dio napornog posla za vas, uključujući:

 • Automatske sigurnosne kopije izvan web mjesta
 • Besplatni SSL
 • Zaštita od krađe i zlonamjernog softvera
 • Vatrozidovi web aplikacija
 • SPAM Sigurna e-pošta s IMAP-om
 • DDoS zaštita
 • Dnevne sigurnosne kopije podataka dostupne su za 2 USD mjesečno

Sigurnost je posebno važna za WordPress web mjesta – još više za internetske trgovine – stoga je uspostavljanje ovih mjera dobrodošao dodatak InMotionu’s WooCommere hosting planovi.

Opcionalna automatska ažuriranja za WordPress takođe će vam pomoći da vaša trgovina bude sigurna, stoga toplo preporučujemo da ih uključite.

cijena

InMotion ima tri WooCommerce hosting plana:

 • WP-1000S: 4,99 dolara mjesečno
 • WP-2000: 7,99 USD mjesečno
 • WP-3000S: 10,99 USD mjesečno

Ovo su početne cijene za svaki plan (kada se prijavite za tri godine). Najviše novca uštedite odabirom dužeg ugovora, ali imate izbor jednog, dvije ili tri godine.

Iako je plan WP-1000S najjeftinija opcija, preporučujemo WP-2000S plan jer dolazi s automatskim sigurnosnim kopijama izvan web mjesta i može obraditi do 50.000 posjetitelja mjesečno. To’s InMotion’najpopularniji je WooCommerce hosting plan, tako je’vrijedi provjeriti.

cijene inmotion najbolje hosting za woocommerceInMotion ima tri WooCommerce hosting plana u rasponu od 4,99 do 10,99 dolara mjesečno. Najpopularniji plan je 7,99 USD mjesečno WP-2000S plan.

Saznaj više

 • Pročitajte cijelu našu Pregled hostiranja InMotion da biste detaljnije pogledali što InMotion može ponuditi.

3

A2 hosting

Najbolje za… sigurnosti

Početna cijena: 3,92 USD mjesečno

Neprekidno vrijeme rada: 99,95%

Povrat novca zagarantovan? Da: bilo kada!

Skladišni prostor: neograničen

Širina pojasa: neograničen

Dodatni perketi: besplatna migracija web mjesta, besplatne automatske sigurnosne kopije (odabrani planovi), optimizirana postava WordPressa jednim klikom

najbolji sigurni woocommerce hosting a2 hostingA2 hosting pruža brzinu, uslugu i sigurnost kako biste se mogli usredotočiti na prodaju.

A2 hosting se fokusira na brzinu, podršku i sigurnost za svoje hosting korisnike – što je odlična vijest za vašu internetsku trgovinu! Provjerite kako je postigao naše istraživanje prije nego što je uronio u detalje svog WooCommerce hostinga.

Značajke

Kada proširite A2 hosting’s WooCommerce planira pogledajte cijeli popis značajki u ponudi, to’je prilično zapanjujući. Tamo’je previše previše da bismo ih sve ovdje nabrojali, pa smo umjesto toga odabrali neke od najvažnijih:

 • Neograničena pohrana i propusnost
 • Besplatna migracija web mjesta
 • Besplatne automatske sigurnosne kopije (nije dostupno na najjeftinijem planu)
 • Postavke WooCommercea kliknite jednom

Iako A2 hosting ne’Ne uključuje besplatnu domenu kao što su InMotion i Bluehost, to nadoknađuje svojim širokim spektrom dostupnih dodataka. Na primjer, ako odaberete Turbo plan, otključavate čitav niz alata koji su dizajnirani za brže učitavanje vaše web stranice i bolji rad – savršen za pretjecanje konkurencije!

sigurnosti

A2 hosting ide kada je riječ o sigurnosti. Ovdje’s samo nekoliko mjera A2 hosting je uspostavljen da zaštiti svoju web lokaciju:

 • Pojačana DDoS zaštita
 • Skener virusa
 • Dvostruki vatrozid
 • Gruba sila obrane
 • Dvofaktorska provjera autentičnosti

Dobivate i Perpetual Security paket koji uključuje besplatnu HackScan zaštitu za otkrivanje i zaštitu od hakova, plus svakodnevna, automatska ažuriranja i 24/7 sigurnosni nadzor.

cijena

Možda misliš na tebe’Morat ćete platiti visoku cijenu za sve ove fantastične značajke, ali u stvarnosti, A2 hosting ima neke prilično pristupačne planove:

 • Lite: 3,93 USD mjesečno
 • Brz: 4,90 dolara mjesečno
 • Turbo: 9,31 USD mjesečno
 • Upravljani WordPress: 11,99 USD mjesečno

Ovo su prodajne cijene kada se prijavite na trogodišnji plan. Možete odabrati i mjesečni, jednogodišnji ili dvogodišnji plan, ovisno o vašim željama.

Na blagajni morate prilagoditi svoj plan – kao što je odabir lokacije poslužitelja koja želite – i dodati sve dodate koji želite, kao što su namjenska IP adresa ili sigurnosne kopije izvan web lokacije..

Umjesto da odaberete najjeftiniji Lite plan, preporučujemo da pogledate A2 hosting’s najpopularniji Brzi plan. Da’s jer uključuje besplatne automatske sigurnosne kopije i “Rast” značajke za poboljšanje vaše web lokacije’s performanse.

najbolji woocommerce hosting a2 hosting planovaA2 hosting ima dobar raspon cijena – preporučujemo da krenete od Swift plana od 4,90 dolara mjesečno.

Saznaj više

 • Pročitajte cijelu našu A2 hosting pregled da otkrijete bi li to mogao biti vaš savršen pružatelj usluga

4

SiteGround

Najbolje za… nove trgovine WooCommerce

Početna cijena: 3,95 dolara mjesečno

Neprekidno vrijeme rada: 99,98%

Povrat novca zagarantovan? Da: 30 dana

Skladišni prostor: 10GB – 30GB

Širina pojasa: unmetered

Dodatni perketi: besplatne WordPress migracije i instalacije, besplatne dnevne sigurnosne kopije, automatske WordPress nadogradnje

najbolje woocommerce hosting siteSiteGround osigurava upravljani WooCommerce hosting za rast i podršku vaše internetske trgovine.

SiteGround je idealan za nove WooCommerce trgovine – možda nema bezbroj prostora za pohranu, ali dolazi sa službenom preporukom samog WooCommercea. Da’s desne strane – SiteGround sjedi uz Bluehost kao pouzdani WooCommerce dobavljač!

Značajke

To’s WooCommerce-om je lako shvatiti zašto SiteGround preporučuje – njegove značajke zasigurno imaju snažan udarac, uključujući:

 • Besplatni SSL
 • Besplatna instalacija programa WordPress
 • Automatska ažuriranja za WordPress
 • Besplatne, automatizirane dnevne sigurnosne kopije
 • Na raspolaganju je posebna predmemorija za WordPress (na određene planove)
 • Dostupan je besplatni, profesionalni prijenos web mjesta (na određene planove)

SiteGround’značajke su dizajnirane kako bi vam olakšale život, kao i pružile najbolju uslugu za vašu trgovinu. Na primjer, WordPress posebna predmemorija ubrzava vašu web stranicu’s performansama za postizanje većih brzina učitavanja.

Razlog zbog kojeg preporučujemo SiteGround za manje trgovine je taj što njegov prostor za pohranu doseže samo 30 GB po najskupljem planu. Kad uzmete u obzir da A2 hosting pruža neograničeno spremanje svih njegovih planova, SiteGround se odjednom čini kao mali pomfrit.

Međutim, to’s još uvijek moćan i razuman izbor za nove internetske trgovine.

sigurnosti

SiteGround je davatelj usluga koji se preporučuje za WordPress, tako da zna koliko je važno za WordPress sigurnost.

Možete očekivati ​​automatizirane dnevne sigurnosne kopije, zaštitu od neželjene pošte, ažuriranja i zakrpe, anti-hack sustave i još mnogo toga – bez obzira koji plan hostinga WooCommerce odabrali.

cijena

SiteGround vam omogućuje jednostavno korištenje s tri plana cijene WooCommerce:

 • StartUp: 3,95 dolara mjesečno
 • GrowBig: 5,95 dolara mjesečno
 • GoGeek: 11,95 dolara mjesečno

Možete odabrati mjesečnu pretplatu ili uštedjeti novac odabirom jednogodišnjeg, dvogodišnjeg ili trogodišnjeg ugovora – svi godišnji planovi koštaju jednako bilo da odaberete 12, 24 ili 36 mjeseci.

Ako ti’tek započinjemo tada najjeftiniji StartUp plan trebao učiniti trik – međutim, 10GB prostora za pohranu’mnogo, a ovaj plan može podržati samo oko 10.000 mjesečnih posjeta. Pa kad jednom počnete razmjeravati, obavezno nadogradite na 5,95 USD mjesečno GrowBig plan za dodatne značajke.

Svi planovi dolaze sa 30-dnevna garancija povrata novca tako da možete isprobati SiteGround bez rizika.

najbolji početni woocommerce hosting planovi za site siteSiteGround br’Stvarno nije prikladno za velike prodavaonice, ali za početak započinje upravljivim planovima savršenim za pokretanje malog poduzeća.

Saznaj više

 • Pročitajte naše SiteGround pregled da saznaju o ovom domaćinu’s snagama i slabostima

5

Hostinger

Najbolja proračunska opcija

Početna cijena: 0,80 dolara mjesečno

Neprekidno vrijeme rada: 99,91%

Povrat novca zagarantovan? Da: 30 dana

Širina pojasa: 100 GB – neograničeno

Dodatni perketi: besplatna domena (odabrani planovi), dnevne sigurnosne kopije (odabrani planovi), instalacija WordPressa jednim klikom

najbolji woocommerce hosting hostingerHostinger nudi mali WooCommerce hosting po izuzetno povoljnim cijenama.

Hostinger je najjeftiniji WooCommerce hosting usluga na našoj listi – iako je’nije slučajno da se i na zadnjem mjestu također diže. Izreka da vam padne na pamet ono što ste platili.

Ipak, to’je jedna od najboljih opcija vani, pogotovo ako vi’ponovno ste prodavač hobija koji želi držati strog proračun…

Značajke

Hostinger isn’Ne možete se informirati o značajkama koje dobijate sa svojim planovima za hosting WooCommerce, pa obavezno provjerite i ne provjerite’ne uzimam ništa zdravo za gotovo.

Na primjer, besplatnu domenu dobijate samo na Premium i Business planovima – a ako želite uključen besplatni SSL, onda ste vi’Trebat će vam poslovni plan.

U skladu s tim, za malu internetsku trgovinu dobivate neke atraktivne značajke, poput:

 • 1 – neograničeni računi e-pošte (ovisno o vašem planu)
 • Dnevne ili tjedne sigurnosne kopije (ovisno o vašem planu)
 • Do 4x 4x brzina optimizirana za WooCommerce
 • 1 kliknite WordPress instalaciju
 • Pojačavač predmemorije

U odnosu na ostale najbolje WooCommerce pružatelje usluga, Hostinger’Svojstva su prilično osnovna – pa ako je tako’snagom vas’nakon što potražite drugdje.

sigurnosti

Iako ne uključuje besplatni SSL u jeftinije planove, Hostinger odključuje većinu uobičajenih sigurnosnih okvira, uključujući WAF, globalni CDN i DDoS zaštitu kako bi web mjesto bilo sigurno.

cijena

Cijene su tamo gdje se Hostinger stvarno izdvaja od gomile ljudi – samo se nabavite te cijene!

 • Single Shared Hosting: 0,80 dolara mjesečno
 • Premium dijeljeni hosting: 2,15 USD mjesečno
 • Poslovni zajednički hosting: 3,45 dolara mjesečno

Kao što vidite, razlog za ove niske cijene je taj što Hostinger svojim korisnicima WooCommercea nudi zajednički hosting. Zajedničko gostovanje br’Ne preporučujem se za e-trgovinu, jer’nije pouzdan kao naprednije vrste hostinga.

Zbog tog razloga preporučujemo odabir Plan zajedničkog poslovanja za tvrtke, čak i ako ti’imate vrlo malu trgovinu hobija s nekoliko posjetitelja. Sve dok se prijavljujete najmanje 12 mjeseci, dobivate besplatnu domenu i besplatni SSL certifikat, plus dnevne sigurnosne kopije i neograničenu propusnost..

Možete se prijaviti za mjesečni plan ili odabrati plan od jedne, dvije ili četiri godine. Mjesečni plan je obično puno skuplji od prodajne cijene, tako da samo pazite na svoj ukupan iznos na odjavi ako odaberete ovu opciju pretplate.

budžet woocommerce hosting hosting hosting planovaHostinger možda sadrži manje mogućnosti u svojim planovima, ali teško je pobijediti njegove početne cijene!

Saznaj više

 • Niste sigurni da li je Hostinger pravi za vas? Saznajte više u cijelosti Hostinger pregled!

6

DreamHost

Najbolje za… velika poduzeća

Početna cijena: 16,95 USD mjesečno

Neprekidno vrijeme rada: 99,95%

Povrat novca zagarantovan? Da: 30 dana

Skladišni prostor: 30GB – 120GB

Širina pojasa: nemjerno

Dodatni perketi: besplatna domena, automatizirane dnevne sigurnosne kopije, automatske WordPress nadogradnje

najbolja woocommerce hosting velikog poduzeća dreamhostDreamHost je dobavljač koji se preporučuje za WordPress i koji također ima specijalizirane planove za WooCommerce.

DreamHost je jedan od najskupljih pružatelja usluga WooCommerce na našoj listi – ali vrijedi li to velikih dolara koje traži? Pogledajte njegove rezultate, a zatim saznajte što DreamHost može ponuditi!

Značajke

Čak i na DreamHostu’s najjeftinijim planom, dobivate pristup cijelom popisu značajki koje su osmišljene kako bi pomogle pokretanje i povećavanje veličine trgovine, uključujući:

 • WooCommerce je unaprijed instaliran
 • Predinstalirana tema trgovine
 • SSL certifikat je unaprijed instaliran
 • Unaprijed instaliran besplatni Jetpack
 • Dnevne sigurnosne kopije
 • Postavljanje jednostrukim klikom
 • WP web builder
 • Automatsko ažuriranje
 • Besplatna domena

Ove značajke čine pokretanje vaše trgovine što je brže i lakše – s toliko unaprijed instaliranih možete se usredotočiti na to da zapravo izgubite posao!

sigurnosti

Automatska ažuriranja pomažu u održavanju vaše WordPress stranice što je moguće sigurnijom, ali vi’također je zaštićen DreamHost’s WAF (vatrozid web aplikacije) i dnevne sigurnosne kopije za svaki slučaj ako nešto pođe po zlu.

Besplatna privatnost domene uključena je u sve planove, i pomaže u zaštiti vaših osobnih podataka od znatiželjnih očiju ili javnih curenja.

Uz to, možete dodati DreamShield zaštitu za 3 USD mjesečno pri odjavi. To redovito pregledava vašu web lokaciju kako bi identificiralo svaki zlonamjerni kôd, zastarjeli softver i još mnogo toga.

cijena

Tamo su tri DreamHost plana za WooCommerce hosting – to’s najskuplji je domaćin na našoj listi, s cijenama u rasponu od 16,95 do 71,95 dolara mjesečno:

 • DreamPress: 16,95 USD mjesečno
 • DreamPress Plus: 24,95 USD mjesečno
 • DreamPress Pro: 71,95 USD mjesečno

Ovo su cijene za DreamHost’godišnjim planovima, ali možete se prijaviti i svaki mjesec. Velika je razlika između DreamHosta i ostalih pružatelja usluga što DreamHost ne’ne nudite prodajne cijene, što znači da ne’ne trebate brinuti o cijenama obnove.

Svi planovi dolaze s 30-dnevnom garancijom povrata novca, a možete dodati i plaćene i besplatne dodatke na svoj plan pri odjavi.

Ako nemate veliku trgovinu WooCommerce, najjeftiniji plan DreamPressa trebao bi biti dobar za početak.

najbolji woocommerce hosting planovi za dreamhostDreamHost je najbolji za veće proračune, ali njegov najjeftiniji plan dolazi sa svime što vam je potrebno za izgradnju i rast uspješne internetske trgovine.

Saznaj više

 • Saznajte više o DreamHost-u u našoj DreamHost pregled
 • Vrijedi li DreamHost novac? Pogledajte naše detalje DreamHost pregled cijena saznati!

Najbolji pružatelji usluga WooCommerce hostinga: Sažetak

Tamo’s puno toga što se gradi na izgradnji i upravljanju mrežnom trgovinom. Ljudi često zaboravljaju važnu ulogu koju hosting igra u uspjehu internetskog poslovanja – možete nadići konkurenciju jednostavnim odabirom boljeg pružatelja usluga hostinga.

Do sad biste trebali imati ideju o tome koji je pružatelj usluga WooCommerce hosting najbolji za vašu trgovinu. Ovdje’brzo rezimirajte u slučaju da vi’još uvijek rastrgan…

6 najboljih WooCommerce hosting usluga

 1. Bluehost – u potpunosti oprema vašu trgovinu s izvrsnim značajkama od prvog dana.
 2. U pokretu – ima brzi i dobro poznati tim za podršku 24 sata na dan.
 3. A2 hosting – prelazi dodatnu milju kada su u pitanju mjere sigurnosti.
 4. SiteGround – pouzdana i jednostavna opcija za WooCommerce.
 5. Hostinger – nudi sjajne planove za one hosting na proračun.
 6. DreamHost – snažna opcija za velika poduzeća.

Bluehost je najbolji domaćin WooCommerce – to’S preporučuje WooCommerce, pružajući visokokvalitetnu, specijaliziranu WordPress uslugu. InMotion kombinira snažne mogućnosti i pristupačne cijene. A2 hosting je najbolji zbog sigurnosnih prodavača s velikim nizom sigurnosnih mjera.

Svako poduzeće ima različite potrebe, stoga obavezno odlučite na stvarima koje su vam najvažnije. Bilo da je to’cijene, sigurnosti ili snage, čeka vas savršeni WooCommerce dobavljač. Vrijeme je novac, pa nemoj’t kašnjenje!

Pitanja i odgovori

Trebam li za svoju WooCommerce trgovinu specifičan WooCommerce hosting? Što je s normalnim hostingom?

Ne znaš’Ne mora vam biti potreban specifičan hosting za WooCommerce, ali toplo ga preporučujemo’Olakšat ćemo vam život i pružiti našoj trgovini bolju šansu za uspjeh. Vas’Uživat ćete i u više pogodnosti, poput sigurnosti, ažuriranja, pa čak i prilagođene podrške u nekim slučajevima.

Ako ne’Ne želite specijalizirani WooCommerce hosting, potražite VPS dobre kvalitete, upravljani WordPress ili čak posvećeni hosting.

Na što moram paziti pri odabiru pružatelja usluga WooCommerce hostinga?

Puno toga se svodi na osobne preferencije i individualne poslovne potrebe. Međutim, postoje neke stvari koje biste uvijek trebali potražiti u WooCommerce domaćinu, uključujući:

 • Vrhunske sigurnosne značajke – zaštitite svoju web lokaciju, poslovanje, prihode i svoje kupce od proboja
 • Automatsko ažuriranje da biste WordPressu učinili sigurnim, ažurnim, bez problema i sigurnosti
 • Posvećenost brzini – obratite pažnju na produženje rada, lokacije poslužitelja, dopuštene propusnosti, mogućnosti predmemoriranja i sve ostalo što će utjecati na vašu web lokaciju’brzina i sposobnost nošenja pod pritiskom.

Koliko je važan besplatni SSL u WooCommerce hostingu? Trebam li stvarno??

Da! SSL je vitalno važan za uspjeh vaše internetske trgovine i sigurnost vaših kupaca’ detalji. Posjetitelji će biti upozoreni da vaša web-lokacija nije’sigurno ako ne’nemate SSL sigurnost, što je potencijalna mogućnost isključenja za potencijalne kupce.

U skladu s tim, možda želite uložiti u napredniji SSL od besplatne verzije koju dobivate s većinom hosting planova. Za web lokacije e-trgovine ovo je često razumna ideja jer povećava i vaše klijente’ i Google’ima povjerenja u vaše poslovanje. Provjerite koju vrstu besplatnog SSL-a pruža vaš domaćin i krenite od tamo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map