7 najboljih graditelja web stranica za glazbenike: naš fino prilagođeni izbor

Vas’imam tvoj zvuk, ti’imam tvoj izgled – ali ako ti’danas glazbenik’ultra-digitalni svijet, to’samo pola priče. Zabijanje performansi uživo je presudno, ali zabijanje vaše prisutnosti na mreži jednako je kritično i posjedovanje web stranice koju imate’Ponosni je ogroman dio toga.


Uostalom, neka’Ne zaboravite koliko je ogromnih umjetnika otkriveno putem interneta – 5 sekundi ljeta, Carly Rae Jepsen i Justin Beiber, da ih samo nabrojimo. Isplati se ispraviti te stvari, ali to ne’ne znači da morate potrošiti bogatstvo u tom procesu.

Graditelji web stranica omogućuju vam izradu zapanjujućih web stranica za malo novca, u vrlo kratkom vremenu, bez ugrožavanja funkcija. Ali nisu svi graditelji web stranica stvoreni jednaki – i to’s kamo ulazimo.

Ovaj će vam članak pomoći da sortirate legende iz “hit čuda” i pronaći platformu koja’Ja ću raditi za vas. Mi’provest ćemo vas kroz sedam najboljih graditelja web stranica da vas primijete ili odvedete na sljedeću razinu.

7 najboljih graditelja web stranica za glazbenike su:

 1. Wix – Najbolji sveukupni graditelj web stranica.
 2. Shopify – Najbolje za web stranice s velikom prodajom.
 3. Squarespace – Najbolje za ultra cool modele.
 4. Weebly – Najbolje za glazbene događaje.
 5. Bandzoogle – Najbolji glazbeni web dizajner koji je specifičan za glazbu.
 6. Glazbeno ljepilo – Najbolji graditelj besplatnih glazbenih web stranica.
 7. BandVista – Najlakši za upotrebu graditelja web stranica specifičnih za glazbu.

Wix je izašao na prvo mjesto u našem istraživanju; njegova potpuna fleksibilnost čini ga odličnom opcijom za industrije svih vrsta. Shopify je najmoćnija platforma za e-trgovinu, tako da je idealan ako planirate prodati puno robe. U međuvremenu, kvadratni prostor isporučuje nagrađivane predloške.

Ali mi’svaki sam od ovih sedam predstavio s razlogom, pa neka’skočite ravno u njihove pojedinačne kritike.

Najbolji graditelji web stranica za glazbenike: Usporedba

Ovdje kod stručnjaka za izgradnju web mjesta, mi’obvezali smo se pronaći vam najbolji način za uspostavljanje interneta. Da’s čime provodimo opsežna istraživanja najboljih graditelja web stranica na tržištu; pomno pregledavanje značajki, usporedba planova i poduzimanje ogromne količine testiranja korisnika uz pomoć ljudi poput vas.

Ovo je sedam graditelja web stranica koji nude najbolje iskustvo i za prijatelje i etablirane glazbenike. Ova tablica daje pregled kako se njihove značajke uspoređuju – da biste vidjeli cjelovite recenzije, pročitajte dalje.

Plan ili pokusni program Builder-a? Planovi bez oglasa počinju od (/ mjesec) Broj predložakaWix

Shopify

Squarespace

Weebly

Bandzoogle

Glazbeno ljepilo

BandVista

Besplatni plan$ 11500+
Besplatno probno razdoblje (14 dana)29 $55
Besplatno probno razdoblje (14 dana)12 $60+
Besplatni plan12 $50+
Besplatno probno razdoblje (30 dana)$ 8,29100+
Besplatno za korištenjeBesplatno10
Besplatno probno razdoblje (30 dana)9,95 $100+

Ovo je bio brzi pregled načina na koji se sedam građevina slaže – sada neka’pogledajte svaki detaljnije.

1. Wix

Najbolji sveukupni graditelj web stranica

Pogledajte samo kako je Wix uspješan u našem istraživanju:

Za i protiv Wix-a

prozodijakontra
 • Besplatni plan dostupan
 • Tona predložaka specifičnih za glazbu u ponudi
 • Vrlo jednostavan za upotrebu
 • Možeš’t promijenite predložak nakon što web stranica postane aktivna
 • Izbor se može osjećati neodoljivim

Wix je, jednostavno, najbolji graditelj web stranica na tržištu danas.

Ispalo je na vrhu u našem korisničkom testiranju, a funkcionalnost povlačenja i ispuštanja laka je za potpune novajlije u kontaktu sa.

Ali jednostavnost upotrebe sigurno ne’ne dolazi na štetu značajki ili dizajna – Wix’Obimna kolekcija aplikacija znači da možete dobiti svoju web stranicu koja izgleda i radi onako kako želite. Integrirajte svoje društvene medije, dodajte galerije i postavite popis e-pošte – i sve to jednim klikom.

Ako želite prodavati robu ili albume izravno putem vaše web stranice, to’I to je dovoljno lako. Samo se odlučite za Wix eCommerce plan, koji košta 20 USD mjesečno (kad se naplaćuje godišnje).

Wixov predložak 'Band Band'S Wixom’a ‘Web mjesto benda’ Predložak i videozapise možete ugrađivati ​​izravno na svoju web lokaciju

Wix je možda najbolji graditelj web stranica u cjelini, ali to ne’ne znači da nije’t fino to’ponuda za glazbenike. Brza pretraga ‘bend’ u odjeljku predložaka provlači se čitav niz predložaka dizajniranih posebno za glazbene umjetnike na umu.

Predlošci glazbenika WixaSlika i dojmljiva, Wix’glazbeni predlošci nude savršenu odskočnu dasku novim i etabliranim umjetnicima

Ali sve to mora koštati poprilično, zar ne? pogrešno!

Wix’S veličinom mu omogućava da cijene ostane jako niskim. Djeluje na ‘freemium’ modela, tako da možete skinuti web mjesto sa terena bez da potrošite ni cent – vi’Trebat ćete samo nadograditi na plaćeni plan da biste dobili osloboditi od Wix oglašavanja, i automatizirano ‘wixsite’ u vašem imenu domene.

Wix’Najjeftiniji plaćeni plan, Combo plan, košta samo 11 dolara mjesečno ako se naplaćuje godišnje. Besplatno podesite svoje web mjesto i nadogradite kad to učinite’siguran si’ponovno zadovoljan.

Kao što vidite, tamo’Puno je razloga da vičem o Wixu. Mi to mislimo’s odličnom sveobuhvatnom platformom za glazbenike koji žele pokrenuti svoju web stranicu. Ali nemoj’samo uzmi našu riječ za to. Razgovarali smo s Ellom, jednom polovicom akustičnog indie-folk dueta Naz & Ella, kako bi saznala svoje iskustvo korištenja Wixa za stvaranje internetske stranice benda.

PREGLED KORISNIKA: NAZ & Ella

ella wix korisnički pregled najbolji graditelji web stranica za glazbenike

Ella’Web stranica s Wix omogućuje joj upravljanje rezervacijama na koncertima i dijeljenje glazbe sa svijetom.

Ella svira gitaru i pjeva prateće vokale u svom indie-folk bendu, Naz & Ella. Dvojac izvodi svirke u Londonu i oko njega, uključujući funkcije u pubovima i barovima, kao i na korporativnim događajima. Ella je željela mjesto na mreži na kojem bi mogla promovirati svoju glazbu i odlučila je sama napraviti web stranicu kao što to jednostavno nije učinila’nemate novca za zaposliti web dizajnera.

P&A s Ellom

Zašto ste htjeli izgraditi web stranicu?

“Željeli smo izgraditi web stranicu kako bismo imali središnje mjesto za prikazivanje naše glazbe, videozapisa, datumima koncerata, štampe i bloga. Prije nego što smo izradili web stranicu, bilo je muka zbog slanja toliko zasebnih društvenih veza, ali sada jednostavno jednostavno šaljemo našu web stranicu!”

Zašto ste izabrali Wix da vam napravi web stranicu?

“Odabrali smo Wix za izradu naše web stranice onako kako smo čuli od drugih glazbenika u sličnom položaju kao i mi’je dobra, jednostavna platforma za izradu web stranica. Također smo pogledali recenzije i Wix je zvučao dobro u onome što smo tražili.”

Koliko je jednostavno bilo napraviti vašu web stranicu?

“Pronašli smo da je Wix vrlo jednostavan za izgradnju naše web stranice. To’Stvarno je jednostavno i čini vam puno nogavica poput pružanja unaprijed pripremljenih predložaka i shema boja. Također, to’prilično intuitivan, tako da ne’ne treba dugo da se utvrdi kako se upotrebljava.”

“Ono što najviše volim kod Wixa je jednostavnost i brzina kojom možete stvoriti atraktivnu web stranicu profesionalnog izgleda. Mi’Također sam koristio svoje marketinške funkcije na blogu i e-pošti, koje su zaista pomogle u širenju riječi o nama.”

Je li vam bilo što izazovno?

“Većinom je Wix jednostavan za korištenje, ali ogroman raspon opcija za uređivanje ponekad se može osjećati neodoljivim. Na primjer, trebalo mi je nekoliko godina da utvrdim kako napraviti izmjene na alatnoj traci i doći do prave funkcije uređivanja.”

Kako je korištenje web stranice koristilo vaš bend?

“Njegova web stranica učinila nas je mnogo profesionalnijima prilikom slanja e-pošte ljudima kako bi rezervirali koncerte i pružila nam platformu za razmjenu sadržaja i podizanje svijesti o našoj glazbi. Mi’također smo imali kontakte s ljudima koji su naravno pronašli našu web lokaciju putem Googleovih pretraživanja.”

Mislite li da je Wix dobra vrijednost za novac?

“Wix je dobra vrijednost za novac’To je prilično nizak trošak, a nama je ponuđena ponuda već u prvoj godini što nas je dodatno prisililo da ga želimo koristiti.”

2. Shopify

Najbolje za web stranice s velikom prodajom

Ne treba brkati s platformom za streaming glazbe ‘Spotify’, Shopify je platforma za e-trgovinu umjesto graditelja web stranica, ali djeluje na sličan način. Pogledajte kako je to izvedeno na ostalim platformama za e-trgovinu:

Utvrdite za i protiv

prozodijakontra
 • Lako se prodavati na više platformi
 • Izvrsna usluga kupcima
 • Moguće je teže uhvatiti se u koštac s početkom
 • Naplaćuje dodatnih 0,5% – 2% naknada za transakcije, osim ako ne koristite vlastiti pristupnik plaćanja, Shopify Payments

Ako predviđate da će prodavati puno robe i albuma putem vaše web stranice, preporučujemo vam da prvo razmislite o e-trgovini. I ako ti’prvo razmislite o e-trgovini, Shopify je najbolji u poslu.

Ne to’Nije tako lako uhvatiti se za početak s Wixom, ali Shopify je na kraju osmišljen kako bi prodaja na mreži bila što jednostavnija. To’je moćna platforma za e-trgovinu, opremljena s mnoštvom značajki e-trgovine za maksimiziranje prodaje i minimiziranje vremena vašeg administratora.

shopify statistika e-trgovineProdajne značajke Shopifyja dokazano povećavaju performanse e-trgovine.

Shopify’Značajke e-trgovine s učinkom uključuju:

 • Integracija s više kanala – prodajte na Amazonu ili putem drugih kanala, a svim zalihama upravljajte putem Shopifyja.
 • Napušteni oporavak košarica – kupci koji napuste vašu web lokaciju bez kupnje predmeta u košarici automatski šalju e-poštu s naknadnim praćenjem.
 • 100+ pristupnika za plaćanje – tako da vaši kupci mogu provjeriti što god žele.

Tamo’nema besplatni plan ponude u Shopify, ali nudi 14-dnevno besplatno probno razdoblje, tako da možete uroniti nožni prst u vode e-trgovine prije nego što se potpuno počinete.

Shopify je stvoren za skaliranje; Shopify Basic košta samo 29 USD mjesečno, ali to može koštati i do 299 USD mjesečno za najprometnije internetske trgovine.

Loša strana korištenja Shopifyja? Plaćate malu naknadu za transakciju za svaku prodaju – osim ako koristite vlastiti pristupnik plaćanja, Shopify Payments. Naknada je 2% sa a ‘Osnovni, temeljni’ plan, i spušta se na samo 0,5% s najskupljim ‘Napredna’ plan.

3. Kvadrat

Najbolje za ultra cool modele

Kvadratura je poput cool klinaca u školi – popularni, nadareni svestrani teniser s najnovijim tenisicama:

Pro i kontra kvadratnog prostora

prozodijakontra
 • Najbolje dizajnirani predlošci svih graditelja web stranica koje mi’testiran
 • Značajke visoke kvalitete
 • 24/7 korisnička podrška
 • Planovi cijena nego konkurenti

Kvadratni prostor napravljen je za oglase. Dizajneri, umjetnici i glazbenici svi pjevaju njegove pohvale.

Ne radi’ne imati jednostavnu uporabu Wixa, niti moć e-trgovine Shopify. Međutim, ima kurirani izbor predložaka koji su nedvojbeno elegantni.

Squarespace označava četiri ove predloške kao savršene za one u glazbenom poslu. Između njih pokrivaju sve, od integracije Soundclouda do funkcionalnosti e-trgovine za prodaju albuma i robe. U osnovi, bez obzira u kojoj ste fazi vaše glazbene karijere’ponovno u, Squarespace je pokriven.

Predložak Squarespace’s ‘Wav’ predložak je minimalistički glazbenik’san

Pa što’je ulov? Kvadratni prostor br’Ne baš intuitivno kao i druge web lokacije za povlačenje i ispustanje, kao što je Wix. Ali drži se toga i ti’budite sigurni da ste zadovoljni onim što stvorite.

A ako nisi’t, tamo’ne trebate brinuti; Squarespace nudi svim kupcima besplatno probno razdoblje od 14 dana, nije potrebna kreditna kartica. Ako se odlučite da se ne odlučite za plaćeni plan u ovoj fazi, vaše će web mjesto jednostavno biti offline.

Squarespace’Planovi su prilično pristupačni, ali definitivno nisu najniži. Najjeftiniji je osobni plan koji iznosi samo 12 USD mjesečno ako se naplaćuje godišnje, odnosno 16 dolara u mjesecu.

Ako želite funkcionalnost e-trgovine kao dio stranice Squarespace, vi’tražite 26 dolara mjesečno za osnovni plan e-trgovine ili 40 dolara mjesečno za napredni plan. Možete prodavati neograničene proizvode s oba – jednostavno dobivate dodatne mogućnosti sa naprednim planom.

4. Weebly

Najbolje za glazbene događaje

Kao što vidite, Weebly postiže dobre rezultate po cijeloj ploči. Čitajte dalje da vidite zašto to mislimo’najbolje za bendove i izvođače koji sviraju događaje:

Weebly prednosti i nedostaci

prozodijakontra
 • Najbolje SEO značajke bilo kojeg graditelja web stranica mi’testiran
 • Najveći izbor aplikacija
 • Nije baš intuitivni graditelj
 • Limenka’t sami vratiti web stranice (to treba učiniti Weebly tim)

Weebly je pristojan graditelj web stranica, ali mislimo da čini osobito dobar izbor za bendove i glazbenike koji sviraju događaje, poput vjenčanja i zabava..

Zašto’jesi, pitate? Pa, sve se svodi na sitnicu koja se zove Optimizacija za tražilice (SEO). To je u osnovi koliko je vaša web lokacija dobra ‘optimizirano’ da se čita i kategorizira – ili ‘indeksirano’ – tražilicama.

Ako igrate događaje, vi’Znat ću vrijednost usmene riječi. Ali nemoj’Ni podcjenjujte vrijednost Googlea.

Činjenica je u tome što, ako vi’ste vjenčani bend u Sacramentu, želite da vas ljudi pronađu putem Googlea ‘svatovi u Sacramentu’.

Snažna web stranica s jakim SEO pruža najbolje mogućnosti za prikazivanje na prvoj stranici Googlea’s rezultatima pretraživanja – što znači više očiju na vašoj web lokaciji, više ušiju vaše glazbe i više rezervacija u vašem kalendaru.

Weeblyov SEO vodičAko ti’Ponovo izgradite Weebly stranicu, provjerite da li je u pitanju vaš krajnji vodič za SEO kako biste bili sigurni da ste’ponovno istiskujete najviše vrijednosti sa svog web mjesta

Pa osim sjajnog SEO, što’s Weebly donijeti na stol? Zapravo, zapravo puno. Ima najveći broj dostupnih aplikacija svih graditelja web stranica koje smo testirali, a iako se zbog jednostavne uporabe može malo spustiti, nudi veliku fleksibilnost dizajna i pristojnu vrijednost za novac. Tamo’i besplatni plan u ponudi, tako da možete lako ‘probajte prije kupnje’.

Postoje tri plaćena plana, u rasponu od 6 do 26 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje). Iako je najjeftiniji plan možda primamljiv, najbolji plan za glazbenike je zapravo $ 12 mjesečno Professional plan. Trag je u nazivu – ovo je najbolji plan za stvaranje markirane, profesionalne web stranice za promociju poslovanja, usluga ili (ili bend!) Na mreži.

Profesionalni plan najjeftiniji je plan uklanjanja reklama Weebly sa vaše web stranice, što je jedan od glavnih razloga zašto ga preporučujemo. Međutim, nudi se i s besplatnom domenom, neograničenim prostorom za pohranu – savršenim za prijenos videozapisa, fotografija i zvučnih isječaka – kao i kalkulatorom za otpremu kako bi prodaja putem vaše web stranice bila još lakša.

Ako ti’prodajete mnogo robe i želite zaraditi novac putem vaše web stranice, tada je plan performansi najbolja opcija. Dolazi s naprednim značajkama e-trgovine, kao što su napuštene elektroničke pošte i popusti na dostavu, kako biste povećali prodaju i podržali svoju trgovinu’s rastom. To košta 26 dolara mjesečno, ali to’vrijedi ako i ti’ozbiljno se bavite prodajom na mreži.

5. Bandzoogle

Najbolji graditelj web stranica za pojedine bendove

Bandzoogle’s misijom u ‘osnažiti glazbenike za izgradnju učinkovitih web stranica za njihovu glazbu’ možda nadahnjuje, ali neka’Spustite se na mjedene poteze: kako se Bandzoogle uspoređuje s već etabliranim proizvođačima web stranica na tržištu?

Za i protiv Bandzoogle-a

prozodijakontra
 • E-trgovina bez provizije dostupna za svaki plan
 • Napredna analitika koja će vam pomoći prepoznati i povećati bazu obožavatelja
 • Razumna cijena
 • Web stranice nisu’ne sasvim isti standard (vizualno ili tehnički) kao i veći graditelji web stranica, poput Wix-a i Squarespace-a

Bandzoogle je graditelj web stranica koju su stvorili glazbenici za glazbenike. Put je započeo krajem 90-ih, kada je osnivač i glazbenik Chris Vinson izgradio vlastitu web stranicu. Naprijed 20 godina, a Bandzoogle se danas smatra najboljim graditeljem specifičnim za glazbu na tržištu.

Bandzoogle je graditelj web-mjesta za povuci i ispusti, što znači da su sve njegove predloške prilagodljive, a da ne morate sami bilo što kodirati. Možda nije baš tako uglađen kao velika imena poput Wixa i Squarespacea, ali ima neke korisne značajke:

 1. 100+ glazbenih predložaka – Preko 100 mobilnih predložaka, svi dizajnirani s glazbom.
 2. Integracija društvenih medija – Jednostavno integrirajte YouTube, SoundCloud i druge društvene medije. Obožavatelji mogu prenositi pjesme ili čitave albume izravno s vaše web stranice.
 3. E-trgovina bez provizije – Prodajte glazbu, ulaznice i robu putem svoje web stranice uz 0% provizije.
 4. Pronađite svoju bazu obožavatelja – Napredna analitika omogućava vam da pronađete svoje najveće obožavatelje. Detaljni glazbeni podaci pokazuju vam točno ono što oni čine’slušate i koliko dugo.

Dakle, koliko će vam sve to vratiti? Najjeftiniji Bandzoogleov plan je Lite plan koji košta samo 8,29 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje). Ovaj plan uključuje sve ključne značajke, uključujući e-trgovinu, ali vi’ponovno je ograničeno na 10 stranica i 10 pjesama.

Pro plan je najskuplji, a dolazi s vrlo povoljnih 16,63 USD mjesečno za neograničene stranice i zapise i neograničeno broj pretplatnika na vašu listu pošte. Svi planovi dolaze s vrlo izdašnom 30-dnevnom besplatnom probom, tako da možete dobro proći prije nego što počnete.

6. Glazbeno ljepilo

Najbolji graditelj besplatnih glazbenih web stranica

Music Glue jedini je graditelj web mjesta na ovom popisu koji će vam omogućiti da napravite web stranicu bez oglašavanja, kao i svoje prilagođeno ime domene, potpuno besplatno..

Prednosti i nedostaci glazbenog ljepila

prozodijakontra
 • Bez naknade za upotrebu Glazbenog ljepila
 • Sve prodane pjesme ili streaming računaju se prema digitalnim i fizičkim kartama
 • Snažnih 10% provizije na svu prodaju

Ali, kako kaže stara izreka (vrsta), postoji’Nema takvog kao graditelj besplatnih glazbenih web stranica – pa što’je ulov?

Music Glue omogućuje vam postavljanje vaše web stranice potpuno besplatno, ali traje 10% provizije za sve što prodate. Pa ako ne’Ne možete zaraditi novac, a ni oni – ali čim to učinite, počinju mnogo stvarati.

Music Glue dolazi s nekim zgodnim značajkama, uključujući napredne alate za prijenos podataka i mogućnost postavljanja predbilježbi. Svaka glazba koja se emitira ili prodaje putem vaše web stranice također se ubraja u digitalne i fizičke karte, što je velika korist.

Mnoga velika imena koriste Music Glue: Iron Maiden, Cypress Hill i Goldfrapp, da ih samo nabrojimo. Don’Ako nas pogrešno shvatimo, njihove web stranice izgledaju sjajno – ali možemo’Ne pomažu osjećaju da možda sada žale zbog svog prvobitnog izbora graditelja’bio sam pogođen ogromnim provizijama.

7. BandVista

Najlakši za upotrebu alata za pravljenje glazbe

Bandvista je velika vrijednost, ali to’je malo datiran.

Za i protiv BandVista

prozodijakontra
 • Korisnici hvale njegovu jednostavnost korištenja
 • Planovi su dobra vrijednost
 • Svi su predlošci vrlo slični i izgledaju datirano

BandVista ima sve iste alate kao i druge web stranice specifične za glazbu, kao što je Bandzoogle, pa čak nudi i bolju vrijednost: njegov najjeftiniji plan, Silver, košta nešto više od dolara više od Bandzoogle’s Lite plan – s 9,95 USD mjesečno – i za to dobivate pet puta veći broj pjesama, plus deset puta veći broj pretplatnika na bilten.

Korisnici brzo hvale BandVista’jednostavnost upotrebe, a web stranicu sigurno možete vrlo brzo pokrenuti i pokrenuti. Problem leži u odabiru predloška; dizajni su staromodni, pomalo skučeni i svi prilično slični.

Izbor predloška BandVistaBandVista’s dizajnira don’ne mogu puno učiniti za nas. Jednostavno se osjećaju ‘školski tate formiraju rock bend’.

Ako vam se sviđa vibra njegovih predložaka, idite odmah naprijed. Ali za nas, vizualno gledano, bilo koji od ostalih šest graditelja na ovom popisu čini bolji posao. Prvi dojmovi se računaju, i to’Zbog čega ovaj građevinar dolazi na kraju – unatoč svojim pozitivnim rezultatima.

Najbolji graditelji web stranica za glazbenike: sažetak

Dakle, tu je: obilazak zvižduka najboljih graditelja web stranica za glazbenike na tržištu danas. Bilo da ti’ponovno cjenovno osmišljen, temeljen na dizajnu. ili usmjereni na prodaju, nadamo se da ste pronašli odgovarajuću.

U najmanju ruku, nadamo se da je ovaj članak dokazao da ne’ne trebate uključiti web dizajnera da bi napravio web stranicu’ponosni smo na: ako su graditelji web stranica dovoljno dobri za Iron Maiden, oni’dovoljno si dobar za nas.

7 najboljih graditelja web stranica za glazbenike: Sažetak

Ovdje’s kratkim sažetkom izrade web stranica koje smo napravili’pokriveni su i njihova najprodavanija mjesta:

 1. Wix – Najbolji sveukupni graditelj web stranica
 2. Shopify – Najbolje za web stranice s velikom prodajom
 3. Squarespace – Najbolje za ultra cool modele
 4. Weebly – Najbolje za glazbene događaje
 5. Bandzoogle – Najbolji glazbeni web dizajner koji je specifičan za glazbu
 6. Glazbeno ljepilo – Najbolji graditelj besplatnih glazbenih web stranica
 7. BandVista – Najlakši za upotrebu graditelja web stranica specifičnih za glazbu

Platforme specifične za glazbu’imam pokrivene značajke. Ipak, mislimo da i dalje naša najbolja trojka nudi najbolju ponudu za glazbenike; Wix vam pruža potpunu fleksibilnost kako bi kreativnost mogla sjati, Shopify ima sve što je potrebno za povećanje vašeg internetskog prometa, a Squarespace ima najsitnije predloške..

A ako još možete’Ne odluči, don’ne brinite se! Svi graditelji web stranica koji se nalaze na ovom popisu nude ili besplatni plan ili besplatno probno razdoblje. Dajte jedan, i prebacite ako ne’ne osjećam se dobro.

Jeste li već isprobali jednog od ovih graditelja web stranica? Imam pitanje koje mi nemamo’nisam odgovorio? Javite nam se u komentarima!

Najbolji graditelji web stranica za glazbenike: Najčešća pitanja

Što je s WordPressom?

WordPress je super moćan sustav upravljanja sadržajem. Ako imate vremena i iskustva s kodiranjem, to’s solidan način za izgradnju vaše web stranice. Iskreno, graditelji web stranica ovih su dana toliko napredni da su tu’s nema stvarne prednosti korištenja WordPressa u smislu značajki. Ako želite slobodu prilagoditi, idite s Wixom; tamo’ništa ne možeš’t Povucite i ispustite, pa čak možete dodati i svoj kod ako taj brod plovi.

Koji je web dizajner najlakši za upotrebu?

Wix se zapravo našao na vrhu u našem korisničkom testiranju radi jednostavnije uporabe – vidimo, rekli smo ti da je najbolji all-round! Čitava njegova poruka je to bilo tko može izgraditi web stranicu, a prema našem iskustvu, u potpunosti je ispunilo ovo obećanje.

Našao je ovaj vodič korisnim?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me