7 najboljših ponudnikov gostovanja Node.js

Vse, kar morate vedeti o najboljšem gostovanju strežnikov Node.js

Node.js je an odprtokodno okolje strežnika ki deluje na več različnih platformah, od Windows do Linuxa. Priziv Node.js je, da razvijalcem omogoča, da JavaScript uporabljajo za skriptno delovanje na strani strežnika ali izvajajo skripte na strani strežnika za izdelavo dinamične vsebine spletnih strani, preden je stran poslana uporabniku.’s spletnim brskalnikom. Ker gostovanje Node.js odpravlja veliko čakalnih dob, to’je priljubljena na komercialnih, poslovno usmerjenih spletnih mestih.


Če ti’iščete hitro, razširljivo možnost gostovanja za vaše podjetje (ali katero koli vrsto spletnega mesta), potem pa vi’vas prav zanima, da vas Node.js zanima! Zdaj je vprašanje: katerega ponudnika gostovanja Node.js izbrati?

Mi’sem izvedel obsežne raziskave najboljših ponudnikov Node.js in v skladu s tem uvrstil najboljše platforme. Mi’Vsakega ponudnika bom poglobljeno pokril in razpravljal o nekaterih drugih možnostih, ki jih niste’t tudi v naši raziskavi. Ampak naj’začnite s smetano pridelka:

7 najboljših ponudnikov gostovanja Node.js

 1. Bluehost – najboljše za namensko gostovanje Node.js.
 2. HostGator – najboljše za enostavno nastavitev Node.js.
 3. V gibanju – najboljše za pomoč in podporo Node.js.
 4. A2 gostovanje – najboljše za poceni gostovanje v Node.js.
 5. Gostovanje – najboljše za prilagodljivost.
 6. DreamHost – najboljše za gostovanje VPS Node.js.
 7. HostPapa – najboljše za skupno gostovanje Node.js.

Zdaj pa naj’Poglejmo podrobneje vsakega!

1

Bluehost

Najboljše za namensko gostovanje Node.js

Ključne funkcije

Izhodiščna cena Node.js: 18,99 USD na mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 30 dni
Potek: 99,98%
Brezplačne varnostne kopije? Da
Brezplačna domena? Da
Prostor na disku: 30 GB – Neomejeno

spletna stran bluehost

Ker gostovanje Node.js vključuje kodiranje po meri, vi’Za podporo tega potrebujete načrt gostovanja z dostopom do korenskega strežnika. Zaradi tega je večina ponudnikov’ponovno razpravljamo samo o ponudbi gostovanja Node.js VPS in namenski načrti, Bluehost je vključen. Preden pa se lotimo podrobnosti vsakega načrta, si oglejte spodnji povzetek posnetka Bluehosta:

Načrti in cene

VPS gostovanje

Bluehost’s VPS načrti v razponu od 18,99–59,99 USD / mesec in ponujajo zmogljivosti za shranjevanje od 30 do 120 GB. Pasovna širina se giblje od 1-3 TB. En naslov IP dobite tudi na standardnem načrtu VPS in dva IP naslova na načelu Enhanced in Ultimate VPS. Bluehost’s VPS ponudbe so močne, poleg tega pa ponujajo tudi cenovno ugodnejše mesto za začetek, če vas poznamo’d sčasoma bi radi spremenili določen načrt.

Namensko gostovanje

Bluehost’s namenskih načrtov razpon od 79,99-119,99 USD / mesec. Namenski načrti so dražji, ker vse strežnik’Viri so dobro namenjeni vašemu spletnemu mestu. Skladiščenje na Bluehostu’S posebnimi načrti se giblje od 500 GB do 1 TB, pasovna širina pa od 5 do 15 TB. Če želite, da Node.js podpira večjo poslovno stran ali trgovino za e-trgovino, menimo, da Bluehost’namenski načrti so vredni denarja!

Varnost

Če ti’ponovno uporabljate Node.js’ste verjetno navdušeni nad prilagajanjem svoje kode in umazanjem rok, ko gre za vaše spletno mesto. To’zakaj mi’dajanje vsakega ponudnika gostovanja’Tu so varnostne funkcije pod reflektorjem – tako da boste zagotovili varno trdo delo!

Bluehost’Varnostne funkcije vključujejo:

 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Varen dostop do školjke
 • Zaščita pred neželeno pošto

Kot vsak ponudnik gostovanja tudi Bluehost ponuja napredne varnostne možnosti, za katere lahko doplačate – če pa to’to ni tvoja stvar, mislimo si’Za Bluehost bom dobro poskrbel’tudi brezplačni varnostni ukrepi.

Izvedi več

 • Več o tem vrhunskem ponudniku najdete v naši Pregled Bluehosta
 • Če želite več podrobnosti o Bluehostu’s cenovnimi načrti, si oglejte naše poglobljene Pregled cen Bluehost

2

HostGator

Najboljše za enostavno nastavitev Node.js

Ključne funkcije

Izhodiščna cena Node.js: 29,95 USD na mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 45 dni
Potek: 99,99%
Brezplačne varnostne kopije? Da, tedensko
Brezplačna domena? Ne
Prostor na disku: 120 GB – Neomejeno

hostgator najboljši celoten ponudnik gostitelja spletnega dnevnika

Ko se prijavite za VPS ali namenski načrt, lahko HostGator v vaše ime namesti module Node.js. To lahko zahtevate prek telefona ali klepeta v živo in HostGator’Podporna ekipa jo bo prevzela od tam.

Načrti in cene

VPS gostovanje

HostGator’s VPS načrti razpon od 29,95-49,95 USD / mesec. Vključene funkcije segajo od:

 • 120-240 GB prostora na disku
 • 1,5-3 TB pasovne širine
 • 2–8 GB RAM-a

HostGator uporablja tudi več ponudnikov pasovne širine, da zagotovi največjo zanesljivost strežnika.

Namensko gostovanje

HostGator’s namenskih načrtov razpon od 89,98-139,99 USD / mesec. Najcenejši namenski načrt vam daje 8 GB RAM-a in neomejeno pasovno širino, kar je idealno za spletna mesta, ki ustvarjajo veliko prometa.

Glave gor! HostGator je eden redkih ponudnikov, ki ponuja namensko gostovanje tako za Linux kot za Windows strežnike. Če pa ti’iščete namenski načrt z Node.js gostovanjem, ne pozabite, da vi’Izbrati bom moral Linux namenski načrt. Za začetek večina načrtov gostovanja deluje na strežnikih Linux, zato ne’t ga znojite!

Varnost

Kot večina ponudnikov tudi HostGator vključuje brezplačen SSL certifikat z vsakim načrtom. Še bolje, HostGator’s podatkovni centri omogočajo zaščito pred poplavami, da vaš strežnik varuje pred napadi DDoS.

Če želite prehoditi dodatno kilometrino, lahko plačate tudi HostGator’s Varnostni dodatek SiteLock, ki se začne pri 1,99 USD / mesec. Varnost SiteLock pregleda vaše spletno mesto glede škodljive kode (ali česar koli drugega, kar ne’t pripadajo) in kot odgovor ponuja samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

Izvedi več

 • Poiščite popolno razčlenitev HostGatorja’s funkcijami in storitvami v naši Pregled gostitelja
 • Če želite izvedeti več o svojih možnostih cen, si oglejte naše poglobljene podatke Pregled cen HostGator

3

V gibanju

Najboljša pomoč in podpora za Node.js

Ključne funkcije

Izklicna cena: 29,99 USD na mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 90 dni
Potek: 99,97%
Brezplačne varnostne kopije? Da
Brezplačna domena? Da
Prostor na disku: Neomejeno

inmotion vps načrti

Težko je najti zaupanja vredne informacije o tem, kako začeti z gostovanjem Node.js, in ker se vse skupaj splača v kodiranje po meri, tam’ni nobenega dokončnega zvezka. Medtem ko nihče od ponudnikov mi’V raziskavi ima posebno bazo znanja samo za node.js gostovanje, InMotion’s podporna skupina je poskrbela za odgovor na vsako vprašanje o tej temi s koristnimi informacijami.

Načrti in cene

VPS gostovanje

V gibanju’s VPS načrti razpon od 22,59-54,99 USD / mesec. Vključene funkcije segajo od:

 • 75-260 GB prostora za shranjevanje
 • 4-6 TB pasovne širine
 • 4–8 GB RAM-a

V gibanju’s VPS načrti imajo tudi brezplačne selitve na spletna mesta in varen e-poštni dostop iz katere koli naprave.

Namensko gostovanje

V gibanju’s namenski načrti gostovanja razpon od 115,69-529,49 USD / mesec. To’s širšim razponom kot večina ponudnikov’se bom pokril in to pomeni, da tam’je veliko prostora povečajte svoje spletno mesto če boste morali! V gibanju’Najcenejši namenski načrt vključuje 500 GB SSD, 6 TB prenosa podatkov in 5 brezplačnih IP naslovov.

Varnost

Poleg brezplačnega SSL-ja InMotion vaše spletno mesto ponuja tudi varen dostop do lupine in zaščito HotLink. Zaščita HotLink blokira dostop do drugih spletnih mest, ki vroče vodijo do vaše vsebine, in preprečuje, da bi uporabniki ukradli vašo pasovno širino.

Zaščita pred napadi DDoS je brezplačna tudi prek omrežne družbe Corero, InMotion pa podpira tudi e-pošto z filtriranjem neželene pošte v realnem času..

Izvedi več

 • Naše Pregled gostovanja InMotion vam bo povedal več o tem, kaj lahko ponuja ta ponudnik

4

A2 gostovanje

Najboljše za poceni gostovanje v Node.js

Ključne funkcije

Izhodiščna cena Node.js: 3,70 USD na mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: kadarkoli
Potek: 99,95%
Brezplačne varnostne kopije? Da
Brezplačna domena? Ne
Prostor na disku: Neomejeno

a2 domača stran vozlišča js

Ker večina ponudnikov gostovanja lahko namešča samo Node.js gostovanje na VPS in namenskih strežnikih, so bile za zdaj začetne cene značilne za te vrste načrtov. Toda A2 gostovanje ponuja Node.js na dveh svojih skupnih načrtih, zaradi česar je cenovno ugodnejši. Kot rečeno, zmagal je skupni strežnik’t vam omogoči enako raven nadzora kot VPS ali namenski strežnik.

Načrti in cene

Skupno gostovanje

A2 gostovanje ponuja Node.js na dveh od treh skupne načrte: načrt Swift in načrt Turbo. Načrt Swift se začne pri 3,70 USD / mesec in vključuje neomejeno shranjevanje SSD, neomejene e-poštne račune in neomejeno število spletnih mest.

Turbo načrt se začne pri 7,03 USD / mesec in vključuje vse zgoraj navedeno ter povečano hitrost (od tod tudi “turbo”) in manj uporabnikov na istem strežniku.

Morda ste opazili, da lastnosti, ki jih imamo’tu razpravljamo videti drugače kot funkcije, ki jih ponujajo drugi gostitelji Node.js – kje omenjajo RAM in pasovno širino? No, ker A2’s Gostovanje Node.js se izvaja na njegovih skupnih strežnikih, manj natančno določite, koliko sredstev je posebej dodeljeno vašemu spletnemu mestu. Na žalost gre za kompromis razmerja med kakovostjo in denarjem v skupnem načrtu gostovanja.

Varnost

Če je varnost vaša prednostna naloga številka ena, potem lahko’ne gre narobe z A2 gostovanjem. Njegova hiša Večna pobuda za varnost nadgrajuje in varuje vaše spletno mesto in vključuje:

 • Zaščita HackScan
 • Dvojno gostovanje požarni zid
 • Kaljenje strežnika
 • Ojačana zaščita pred napadi DDoS

In vsa ta podpora je brezplačna z načrtom gostovanja A2!

Izvedi več

Saj veste’je poceni, in veste’je varen. Naše A2 gostovanje pregled vam bo povedal vse drugo!

5

Gostovanje

Najboljše za prilagodljivost

Ključne funkcije

Izklicna cena: 3,95 USD na mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 30 dni
Potek: 99,90%
Brezplačne varnostne kopije? Da: tedensko
Brezplačna domena? Ne
Prostor na disku: 20-160 GB

pogled domače strani hostingerja

Hostinger v svojih načrtih VPS podpira samo gostovanje Node.js, s šestimi različnimi načrti VPS pa lahko izbirate tudi vi’Načrt bom lahko prilagodil vašim potrebam po spletnem mestu. Namesto dveh ali treh možnosti, ko gre za funkcije, vi’Izbiral bom lahko med šestimi različnimi količinami pomnilnika, pomnilnika in pasovne širine, kot se vam zdi primerno. Edina pomanjkljivost te prilagoditve je ta Hostinger ne’t ponudba namenskega gostovanja, če torej predvidevate veliko rast na svojem spletnem mestu’s bližnjo prihodnostjo, potem je to isn’t najbolj razširljiva možnost.

Načrti in cene

VPS gostovanje

Gostovanje’s šest različnih VPS načrti so označene s količino moči centralne procesne enote (CPU), ki je dana strežniku:

 • 1 vCPU
 • 2 vCPU
 • 3 vCPU
 • 4 vCPU
 • 6 vCPU
 • 8 vCPU

Na teh šestih načrtih so značilnosti:

 • 1-8 GB pomnilnika
 • 20-160 GB prostora za shranjevanje
 • 1.000-8.000 GB pasovne širine

Kot vidite, ste zmagali’ne bo nevarnost, da se boste lotili načrta z nekoliko več ali manj viri, kot jih potrebujete!

Varnost

Hostinger se v tem razlikuje od svojih konkurentov to ne’ne ponujam brezplačnega SSL potrdila o načrtih VPS. Ti’Za varnost SSL boste morali plačati dodatne stroške, kar je lahko moteče. Ne pozabite pa, da je brezplačni SSL, ki ga vidite drugje, zelo osnovna različica, in vi’še vedno bi moral doplačati napredno Varnost SSL skoraj vsakega ponudnika.

Izvedi več

 • Preberite naše Gostovanje pregled za več informacij

6

DreamHost

Najboljše za gostovanje v VPS Node.js

Ključne funkcije

Izklicna cena: 10,00 USD na mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 97 dni
Potek: 99,95%
Brezplačne varnostne kopije? Da
Brezplačna domena? Da
Prostor na disku: 30 GB – Neomejeno

prikaz domače strani dreamhost

DreamHost ponuja Node.js gostovanje na svojih VPS in namenskih načrtih. Funkcije, ki so vključene v njegove VPS strežnike, so robustnejše od večine konkurentov: vsak DreamHost VPS načrt ponuja neomejen promet, kar pomeni, da DreamHost ne’t sledite pasovno širino ali promet, tako da ste zmagali’ne morem skrbeti za nadomestne pristojbine.

Načrti in cene

VPS gostovanje

DreamHost ponuja štiri različne VPS načrti, od 10-80 dolarjev na mesec. Poleg neomejenega prometa najcenejši načrt VPS vključuje tudi:

 • 30 GB SSD prostora za shranjevanje
 • 1 GB RAM-a
 • Neomejeno e-poštno sporočilo

Če bi morali v višini načrta Enterprise VPS doseči 80 USD na mesec, ste’dobite neomejeno e-pošto, 240 GB SSD prostora za shranjevanje in 8 GB RAM-a.

Namensko gostovanje

DreamHost ponuja dva namenska načrta: Standardno in Izboljšano. Standardni načrt se začne pri 149 USD na mesec in vključuje:

 • 4-jedrni procesor
 • 4 GB RAM-a
 • 1 TB HDD

Na drugi strani se izboljšani načrt začne s 279 USD na mesec in vključuje:

 • 12-jedrni procesor
 • 16 GB RAM-a
 • 2 TB HDD

Varnost

Načrti DreamHost vključujejo brezplačen SSL certifikat, ki ga imamo’pričakujem, poleg naslednjih brezplačnih funkcij:

 • Odstranjevalec zlonamerne programske opreme
 • Zasebnost domene
 • mod_security požarni zid spletne aplikacije za apache
 • lua-resty-waf požarni zid spletne aplikacije za nginx

Požarni zidovi spletne aplikacije filtrirajo, spremljajo in blokirajo promet v spletno aplikacijo in iz nje ter ščitijo vaš strežnik pred napadi.

Izvedi več

 • Oglejte si naše DreamHost pregled za več informacij
 • Preberite naše Pregled cen DreamHost za okvaro tega ponudnika’s stroški

7

HostPapa

Najboljše za skupno gostovanje v Node.js

Ključne funkcije

Izklicna cena: 3,95 USD na mesec
Garancija za vračilo denarja? Da: 30 dni
Potek: 99,90%
Brezplačne varnostne kopije? Da: tedensko
Brezplačna domena? Ne
Prostor na disku: 100 GB – Neomejeno

homepapa vozlišče js domača stran

HostPapa je še eden redkih ponudnikov, ki Node.js ponuja gostovanje v skupnih načrtih. HostPapa ima dobro ravnovesje med prilagoditev da morate napisati svojo kodo Node.js in Enostavnost uporabe da ti’d pričakujem od skupnega strežnika.

Načrti in cene

Skupno gostovanje

HostPapa ponuja tri skupne načrte ki so optimizirane za Node.js – Starter, Business in Business Pro – in se gibljejo med 3,95-12,95 USD / mesec. Imena načrtov odlično povzemajo, kdo je vsak načrt najboljši: za začetnike, mala podjetja in srednje velika podjetja. Če ti’ponovno gostite spletno mesto za veliko podjetje ali trgovino za e-trgovino, vendar’Bolje boste izbrali ponudnika gostovanja Node.js z VPS in namenskimi možnostmi.

Starterjev načrt je najcenejši za 3,95 USD / mesec in vključuje brezplačno registracijo domen, shranjevanje SSD 100 GB in neomejeno pasovno širino.

Varnost

HostPapa ponuja močno skupno gostovanje na vseh treh svojih načrtih, vendar to’s, dokler ne nadgradite na Business Pro, da dobite svoj denar’je vreden z vidika varnosti. Medtem ko vsi trije skupni načrti vključujejo preprečevanje napadov DDoS, ModSecurity in SSL, Business Pro načrt ponuja tudi:

 • Zaščita zasebnosti domene
 • Premium WildCard SSL certifikat
 • Zaznavanje spletnega mesta

Če ti’bi radi uporabili te naštete funkcije v skupnih načrtih Starter ali Business’plačati bom moral dodatne pristojbine.

Izvedi več

 • Več informacij z našimi izčrpnimi HostPapa Pregled

Ali kdo drug podpira Node.js gostovanje?

Po tednih raziskav smo’ugotovil sem, da so ponudniki, uvrščeni zgoraj, najboljši za gostovanje strežnikov Node.js. Toda tu je več ponudnikov gostovanja Node.js kot le sedem, ki so navedene tukaj. Nekaj ​​priljubljenih ponudnikov tam ni’t čisto naredim rez – in mi’Bom pojasnil, zakaj.

AWS

aws vozlišče js gostovanje

Amazon Web Services ali AWS je platforma v oblaku, ki gosti virtualni prostor in ne fizični strežnik. Za veliko ljudi je gostovanje v oblaku privlačno, ker ga ne’ob nakupu ne smete plačevati fiksnih količin virov – namesto tega morate plačati samo za prostor za shranjevanje, ki ga dejansko uporabljate.

AWS je hčerinsko podjetje Amazona, ki ni rojeno in rojeno podjetje za spletno gostovanje. Zaradi tega mislimo, da bo za večino lastnikov spletnih strani bolje poskrbljeno z uveljavljenim ponudnikom gostovanja.

Azure

gostovanje vozlišč azure

Azure je še ena storitev računalništva v oblaku, to je ustvaril Microsoft. Storitev je optimizirana za gostovanje Node.js, z orodji, kot je Visual Studio Code, pa vam bo pomagalo pri uporabi kode Node.js v Azure.

Azure ni’t naš seznam najboljših 7 ponudnikov gostovanja Node.js, ker medtem’je naložen s funkcijami, svojimi Enostavnost uporabe ni enaka tekmecem. Če želite uporabljati Azure za gostovanje Node.js, ste’Prav tako se boste morali zadovoljiti s tono drugih Microsoftovih orodij, ki lahko hitro postanejo večja naloga, kot ste se dogovorili.

Node.js ni tisto, kar si’iščete?

Oglejte si našo uvrstitev Najboljši gostitelji PHP namesto tega.

Najboljši ponudniki gostovanja Node.js: Finalne misli

Na tej točki veste, katere Node.js gostitelj mora upoštevati in katere je treba preprečiti. Če povzamemo, to je razvrstitev, ki smo jo dosegli v naši raziskavi:

7 najboljših ponudnikov gostovanja Node.js

 1. Bluehost – najboljše za namensko gostovanje Node.js.
 2. HostGator – najboljše za enostavno nastavitev Node.js.
 3. V gibanju – najboljše za pomoč in podporo Node.js.
 4. A2 gostovanje – najboljše za poceni gostovanje v Node.js.
 5. Gostovanje – najboljše za prilagodljivost.
 6. DreamHost – najboljše za gostovanje VPS Node.js.
 7. HostPapa – najboljše za skupno gostovanje Node.js.

Vsi ti spletni gostitelji bodo dobro opravili vaše spletno mesto. Če želite izbrati gostitelja, ki vam bo naredil odlično delo, razmislite, kaj najbolj cenite. Če imate velike načrte za svojo spletno stran in veste, da vas’Sčasoma jih boste morali povečati, tako da boste lahko imeli zaupanje Bluehost’s namenskih načrtov. Če ti’iščete, da prihranite čim več denarja, potem A2 gostovanje zmagal’ne morem zlomiti banke. Vse se spusti v vaše prioritete!

Pogosta vprašanja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me