8 najboljših gostiteljev programa WordPress 2020: Kateri ponudniki predstavljajo popolnost?

WordPress zdaj napaja več kot 30% interneta. To je’s najbolj priljubljena (in ena najboljših) platform za gradnjo spletnih mest. Toda z veliko spletno stranjo prihaja velika odgovornost. Natančneje, potrebujete odličen paket gostovanja, ki spremlja vašo spletno stran.


Korak naprej WordPress gostovanje – posebej zasnovano za potrebe vseh uporabnikov WordPressa. Tu je težava’s toliko ponudnikov, ki ponujajo gostovanje v WordPressu’s težko vem, kje začeti!

Najboljši ponudnik gostovanja za WordPress

Strokovnjak za spletne strani Builder prevzame ‘pridobivanje na spletu’ zelo resno. To je’Zato smo izvedli lasten celovit raziskovalni projekt spletnega gostovanja. Želeli smo vedeti, kateri ponudniki ponujajo najboljšo storitev in kateri so uspeli pri določenih vrstah gostovanja. Tukaj’kdo je prišel zgoraj:

Contents

Naši najboljši gostitelji za WordPress spletne strani

5 najboljših gostiteljev WordPress v skupni rabi

 1. Bluehost
 2. HostGator
 3. iPage
 4. DreamHost
 5. A2 gostovanje

5 najboljših upravljanih gostiteljev WordPress

 1. Bluehost
 2. A2 gostovanje
 3. V gibanju
 4. WPEngine
 5. SiteGround

V tem priročniku smo’Razčlenili bomo ključne razlike med skupnim gostovanjem v WordPressu in upravljanim gostovanjem v WordPressu, pregledali vsakega od zgoraj navedenih ponudnikov in vam zagotovili seznam stvari, ki jih potrebujete za gostovanje na vašem WordPress spletnem mestu.

Shared vs Managed WordPress gostovanje: pregled

Glavna razlika med deljenim in upravljanim WordPress gostovanjem je raven pomoči, ki jo prejmete, in s tem, koliko stane. Skupno gostovanje v WordPressu je cenejše, vire pa delite z drugimi spletnimi mesti na vašem strežniku. Z upravljanim gostovanjem WordPress plačate nekoliko več, vendar vaše spletno mesto’S viri in posodobitvami upravlja vaš gostitelj. Večina ljudi začne z deljenim gostovanjem v WordPressu, nato pa lahko razmisli o prehodu na upravljano gostovanje WordPressa pozneje.

1

Najboljši gostitelji WordPress v skupni rabi

Torej, kaj dejansko deli WordPress gostovanje?

V skupni uporabi WordPress gostovanja je vaše spletno mesto gostitelj na strežniku, ki ga deli z drugimi spletnimi mesti. Ti’Delil bom vse, od pasovne širine in prostora za shranjevanje do podpore in varnosti.

Ker je gostovanje specifično za WordPress, dobite dostop do uporabnih funkcij, kot so namestitve WordPress z enim klikom in samodejne posodobitve WordPressa.

To je cenejša od dveh možnosti gostovanja WordPress in je najbolj primerna za osebna spletna mesta – na primer bloge – ali majhna statična spletna mesta.

Tu vam lahko predstavimo vrsto razpoložljivih funkcij, omejitve virov in s tem povezane stroške’s stranskim pogledom na prvih pet ponudnikov gostovanja v skupni rabi.

V skupni rabi WordPress gostujejo drug ob drugem

PonudnikPasovna širinaSamodejne posodobitve programske opreme za WordPressSamodejne posodobitve vtičnikov WordPress24/7 PodporaBrezplačne varnostne kopijeCena

(mesečno)

BluehostHostGatoriPageDreamHostA2 gostovanje
Brez merjenjaDaDaDaDa *3,95 do 5,95 dolarja
Brez merjenjaDaDaDaDa14,95 USD – 27,95 USD
Brez merjenjaDaDaDaNe *7,49 USD – 10,49 USD
Brez merjenjaDaNeNeDa4,95 dolarja – 10,95 USD
Brez merjenjaNeNeDaDa7,99 $ – 24,46 $

* Bluehost ponuja samo brezplačne varnostne kopije po načrtu z najvišjimi cenami, iPage pa rezervne kopije z doplačilom.

# 1 Bluehost (3,95 USD / mesec)

Najboljši vsestranski gostitelj WordPress

 • Zagotovljeno neplačilo: 99,98%
 • Podpora: 24/7 prek klepeta v živo in telefona
 • Funkcije, ki so značilne za WordPress: Samodejne posodobitve programske opreme, namestitve z enim klikom, eden od samo treh ponudnikov, ki jih priporoča WordPress

Bluehost se je znašel v naši raziskavi gostovanja WordPress, in to’je enostavno razumeti, zakaj. Ponuja brezplačno domeno, varnostno kopiranje in varnost SSL, avtomatizirane posodobitve programske opreme in namestitve z enim klikom, neomejeno pasovno širino in shranjevanje ter 24/7 podporo. Vse to, z izhodiščno ceno le 3,95 dolarja na mesec, onemogoči premagovanje Bluehosta. Načrti se začnejo od 3,95 dolarja na mesec.

Prednosti in slabosti Bluehosta: Skupno gostovanje v WordPressu

Prosilci BluehostBluehost Cons
 • Na voljo najcenejši skupni WordPress gostovanje
 • 99,98% podaljška
 • Samo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Ni samodejnih posodobitev vtičnikov

# 2 HostGator (14,95 USD / mesec)

Najboljše za Uptime

 • Zagotovljeno neplačilo: 99,99%
 • Podpora: 24/7 prek klepeta v živo in telefona
 • Funkcije, ki so značilne za WordPress: Samodejne posodobitve, brezplačne varnostne kopije

Bluehost je morda najboljši pes WordPress, vendar je HostGator iz naše raziskave postal najboljši ponudnik gostovanja. Ponuja močne načrte po vsem svetu in gostovanje pri WordPressu ni nič drugače. Brezplačna domena, varnost in varnostne kopije SSL, neomejena pasovna širina in shranjevanje, avtomatizirane posodobitve ter 24/7 pomoč in podpora – vse manjka je možnost nadgradnje na upravljano gostovanje WordPressa. Načrti se začnejo od 14,95 USD na mesec.

Prednosti in slabosti HostGator: Skupno gostovanje v WordPressu

Profesorji HostGatorCons HostGator Cons
 • Samodejne posodobitve programske opreme in vtičnikov
 • 99,99% podaljška
 • Dragi načrti za oblikovanje cen
 • Brez upravljanih načrtov gostovanja WordPress

# 3 iPage (7,49 USD / mesec)

Najboljša vrednost za denar

 • Zagotovljeno neplačilo: 99,94%
 • Podpora: Skozi klepet v živo 24/7, preko dneva preko telefona
 • Funkcije, ki so značilne za WordPress: Samodejne posodobitve

iPage je dobra izbira za skupno gostovanje v WordPressu. Ponuja vam večino osnov’pričakujem: brezplačno domeno, samodejne posodobitve, varnost SSL ter neomejeno pasovno širino in shranjevanje. Kljub temu da so splošno znane po poceni gostovalnih načrtih, so njegove skupne cene gostovanja WordPress pravzaprav dokaj povprečne. Morda boste opazili tudi nekoliko počasnejše hitrosti spletnega mesta kot pri Bluehostu ali HostGatorju. Načrti se začnejo od 7,49 USD / mesec.

Prednosti in slabosti iPage: Skupno gostovanje v WordPressu

iPage ProsiPage Cons
 • Neomejena pasovna širina in prostor za shranjevanje
 • Samodejne posodobitve programske opreme in vtičnikov
 • Brez brezplačnih varnostnih kopij
 • 99,94% podaljška

# 4 DreamHost (4,95 USD / mesec)

Najboljše za prostor za shranjevanje

 • Zagotovljeno neplačilo: 99,95%
 • Podpora: Preko telefona ali vozovnice, ne 24/7
 • Funkcije, ki so značilne za WordPress: WordPress priporočajo, samodejne posodobitve, brezplačne varnostne kopije

DreamHost s svojimi ponudbami zelo napreduje, vendar je, odvisno od tega, kaj potrebujete, morda popolnoma primeren za vas. Tam’s samodejne posodobitve programske opreme, vendar ne za vtičnike; tam’s neomejeno pasovno širino in shranjevanjem, vendar brez 24/7 pomoči in podpore. Mi’DreamHost vidim kot ponudnika za tiste, ki želijo poceni načrt in so prepričani v svoje tehnične sposobnosti. Načrti se začnejo od 4,95 dolarja na mesec.

Prednosti in slabosti DreamHost: Skupno gostovanje v WordPressu

Prednostniki DreamHost-aDreamHost Cons
 • Poceni načrti za oblikovanje cen
 • Neomejena pasovna širina in prostor za shranjevanje
 • Ni samodejnih posodobitev vtičnikov
 • Brez podpore 24/7

# 5 gostovanje A2 (7,99 USD / mesec)

Najboljše za storitve za stranke

 • Zagotovljeno neplačilo: 99,95%
 • Podpora: 24/7 prek klepeta v živo in telefona
 • Funkcije, ki so značilne za WordPress: WordPress je vnaprej nameščen, velike hitrosti nalaganja strani

Ko gre za gostovanje A2 in WordPress, so njegovi upravljani načrti veliko boljši od skupnih. Seveda, dobite neomejeno pasovno širino, shranjevanje in podporo 24/7 – vendar kot mi’te ugibam’Videli smo, da so te značilnosti običajno. Brez avtomatiziranih posodobitev je velika napaka, in čeprav obstaja’je garancija za vračilo denarja kadarkoli, mi’d priporočam, da izberete ponudnika višjega seznama. Načrti se začnejo od 7,99 USD / mesec.

Prednosti in slabosti gostovanja A2: Skupno gostovanje v WordPressu

Pros A gostovanje A2A2 gostovanje kontra
 • Neomejena pasovna širina in prostor za shranjevanje
 • Velika pomoč in podpora na voljo 24/7
 • Ni samodejnih posodobitev
 • 99,95% podaljška

2

Najboljši upravljani gostitelji WordPress

Torej to’s skupno gostovanje WordPress pokrito! Zdaj pa naj’Oglejte si najboljše upravljane gostitelje WordPress-a.

Medtem ko je gostovanje v skupni WordPress izključno v skupni rabi gostovanja, lahko upravljano gostovanje WordPressa obstaja v različnih oblikah, na primer VPS ali namensko gostovanje.

Glavna prednost izbire za upravljano gostovanje v WordPressu je raven podpore in vzdrževanja, ki jo prejmete. Pri deljenem gostovanju v WordPressu boste morali počakati na posodobitve kot vi’ste na skupnem strežniku in ni prednostna naloga. Z upravljanim gostovanjem WordPressa, vas’Videli bomo takoj.

Mislite na to kot na tematski park. Imate normalno čakalno vrsto in hitro sled. Obe sta na koncu dobili isto, vendar s hitrim sledenjem’hitreje si’ponovno prednostna naloga in izkušnje so boljše.

Ne samo, da je izkušnja boljša za vas, temveč’s tudi za vaše spletno mesto’s obiskovalci. Upravljano gostovanje v WordPressu ima večje hitrosti nalaganja in višjo raven varnosti.

Upravljano gostovanje WordPress ponavadi uporabljajo podjetja kakršne koli velikosti, ki potrebujejo veliko virov in močno varnost okoli podatkov o strankah.

Tu lahko uporabite primer naših petih najboljših ponudnikov’s stransko razčlenitvijo nekaterih funkcij, ki jih opravljajo (in ne’t) ponudba.

Upravljani gostitelji WordPress-a drug ob drugem

PonudnikPasovna širinaSamodejne posodobitve programske opreme za WordPressSamodejne posodobitve vtičnikov WordPressŠtevilo spletnih mestBrezplačne varnostne kopijeCena

(mesečno)

BluehostA2 gostovanjeV gibanjuWPEngineSiteGround
Brez merjenjaDaNeNeomejenoDa29,99 USD – 59,99 USD
Brez merjenjaDaDa1 – NeomejenoDa24,46 dolarja – 75,48 dolarja
Brez merjenjaDaDa1 – 20Da8,99 USD – 142,99 USD
50GB – 400GBDa *Ne1 – 25Da35 dolarjev – 290 dolarjev
Brez merjenjaDaDa1 – NeomejenoDa11,95 USD – 34,95 USD

* WPEngine bo avtomatiziral samo osnovne posodobitve programa WordPress.

# 1 Bluehost (29,99 USD / mesec)

Najboljši vsestranski gostitelj WordPress

 • Zagotovljeno neplačilo: 99,98%
 • Podpora: 24/7 prek klepeta v živo in telefona
 • Funkcije, ki so značilne za WordPress: Samodejne posodobitve programske opreme, namestitve z enim klikom, eden od samo treh ponudnikov, ki jih priporoča WordPress, uprizoritveno okolje za preizkus sprememb na vašem spletnem mestu, napredna varnost

Bluehost se je kot najboljši ponudnik za gostovanje v WordPressu zadovoljil z najboljšim ponudnikom za gostovanje v WordPressu. Podobno kot v skupni ponudbi WordPress tudi vi dobite brezplačne varnostne kopije, varnost SSL in domen, samodejne posodobitve programske opreme, neomejeno pasovno širino in shranjevanje ter 24/7 strokovno podporo. To je’s čim bližje popolnemu. Načrti se začnejo od 29,99 USD na mesec.

Prednosti in slabosti Bluehosta: Upravljavec WordPress gostovanja

Prosilci BluehostBluehost Cons
 • Brezplačna domena, SSL in varnostne kopije
 • 99,98% podaljška
 • Samo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Ni samodejnih posodobitev vtičnikov

# 2 gostovanje A2 (24,46 USD / mesec)

Najboljše za storitve za stranke

 • Zagotovljeno neplačilo: 99,95%
 • Podpora: 24/7 prek klepeta v živo in telefona
 • Funkcije, ki so značilne za WordPress: WordPress je vnaprej nameščen, velike hitrosti nalaganja strani, brezplačne varnostne kopije, brezplačna licenca Jetpack

A2 gostovanje’Upravljanje WordPress gostovanja je veliko boljše od njegove skupne storitve. Poleg neomejenih virov in samodejnih posodobitev, vi’Prejeli boste 24/7 podporo, lahko gostili neomejeno količino spletnih mest (v svojem vrhunskem načrtu) in se kvalificirali za A2’s garancijo za vračilo denarja kadarkoli. A2 je sicer znan po svoji službi za stranke’dvomil bom vase’Uporabiti ga bom. Načrti se začnejo od 24,46 USD na mesec.

Prednosti in slabosti gostovanja A2: Upravljano gostovanje WordPressa

Pros A gostovanje A2A2 gostovanje kontra
 • Samodejne posodobitve programske opreme in vtičnikov
 • Neomejena pasovna širina in prostor za shranjevanje
 • Brez brezplačne domene
 • 99,95% podaljška

# 3 vložitev (8,99 USD / mesec)

Najcenejša izhodiščna cena

 • Zagotovljeno neplačilo: 99,97%
 • Podpora: 24/7 prek klepeta v živo in telefona
 • Funkcije, ki so značilne za WordPress: WordPress uprizoritveno okolje (za preizkušanje sprememb spletnega mesta), brezplačna licenca Jetpack, brezplačna premium naročnina za teme / vtičnike WordPress (vključeni v večino načrtov)

InMotion je znan po svojih načrtih za skupno rabo in gostovanje VPS. To je’je tudi najcenejši ponudnik’iščete kupčijo in potrebujete poceni paket gostovanja WordPress. Samodejne posodobitve programske opreme in vtičnikov so velik dodaten rezultat, neomejena pasovna širina in brezplačne varnostne kopije označujejo še dve škatli. Tudi podaljševanje je precej dobro, 99,97%. Načrti se začnejo od 35 dolarjev na mesec.

Prednosti in slabosti InMotion: Upravljano gostovanje WordPressa

Pros InMotionInMotion Cons
 • Na voljo najcenejši upravljani WordPress gostovanje
 • Samodejne posodobitve programske opreme in vtičnikov
 • Ni skupnih načrtov gostovanja WordPress
 • Omejite količino spletnih mest, ki jih lahko gostite

# 4 WPEnine (35 USD na mesec)

Najboljše za pomoč in podporo

 • Zagotovljeno neplačilo: 99,95%
 • Podpora: 24/7 prek klepeta v živo in telefona
 • Funkcije, ki so značilne za WordPress: Posodobitve Core WordPress, brezplačne varnostne kopije

Če ime ni’t ga je WPEngine že ponudil’je zasnovan posebej za WordPress gostovanje. To je’je precej drag v primerjavi z drugimi ponudniki, vendar kljub temu opravlja dobro delo. Samodejne posodobitve, varnost SSL in brezplačne varnostne kopije so le nekatere funkcije, ki jih lahko pričakujete, medtem ko je njegova podpora nekaj najboljšega. Načrti se začnejo od 8,99 USD na mesec.

Prednosti in slabosti WPEngine: Upravljano gostovanje WordPressa

Strokovnjaki WPEngineWPEngine Cons
 • Odlična 24/7 pomoč in podpora
 • Brezplačne varnostne kopije in varnost SSL
 • Omejitve pasovne širine in shranjevanja
 • 99,95% podaljška

# 5 SiteGround (11,95 USD / mesec)

Najboljše za zanesljivost

 • Zagotovljeno neplačilo: 99,98%
 • Podpora: 24/7 prek klepeta v živo in telefona
 • Funkcije, ki so značilne za WordPress: Upravljana varnost in posodobitve, brezplačen prenos spletnega mesta, dnevno varnostno kopiranje, uprizoritveno okolje (‘testno mesto’)

SiteGround je prijeten, poceni, zanesljiv ponudnik gostovanja. Ti’Dobili bomo običajne: samodejne posodobitve, brezplačne varnostne kopije in varnost SSL ter neomejeno pasovno širino. Prostor za shranjevanje je edini razpad; SiteGround ponuja le od 10 do 30 GB, odvisno od vašega načrta. Zaradi tega ne bi’t Priporočam SiteGround za spletna mesta z veliko strani ali veliko medijsko vsebino. Načrti se začnejo od 11,95 USD na mesec.

Prednosti in slabosti SiteGround: Upravljano gostovanje WordPressa

Prosite stran SiteGroundSiteGround Cons
 • Poceni načrti za oblikovanje cen
 • 99,98% podaljška
 • Nizke omejitve prostora za shranjevanje
 • Brezplačna domena ni na voljo

3

Nadomestni ponudniki gostovanja WordPress

Glede na to, kako WordPress prevladuje blizu tretjine interneta, ne bo presenetljivo, da obstaja več možnosti kot osem ponudnikov,’sem omenil.

Mi’Našteli smo prvih pet gostiteljev WordPress-a v naši raziskavi, vendar je morda še vedno drug ponudnik’bolje ustreza vašim specifičnim potrebam.

Tu je še nekaj možnosti za pregledovanje:

HostPapa

Dalec HostPapa še zdaleč ni od svojega imenjaka picerije in ponuja skupne načrte gostovanja WordPress, ki so na voljo z vsemi pomembnejšimi stvarmi. Ni brezplačnih varnostnih kopij ali avtomatiziranih posodobitev vtičnikov, obstaja pa neomejena pasovna širina in shranjevanje ter dodatna podpora 24/7. Skupaj ponuja tri načrte, od 8,99 do 21,99 dolarja na mesec.

1&1 IONOS

1&1 IONOS slovi predvsem po svojem ustvarjalcu spletnih strani, vendar to’je znan tudi po ponudbi nekaterih najcenejših ponudb gostovanja katerega koli ponudnika. Kar zadeva gostovanje v WordPressu, ponuja upravljane načrte, ki prihajajo z avtomatskimi posodobitvami, nesmerno pasovno širino in zelo uglednih 99,98% uptime.

GoDaddy

GoDaddy ima številne strune na svojem loku. Za začetek’s svetom’s največjim registratorjem domen. Prav tako se ponaša z impresivno oblikovalcem spletnih strani in ponuja upravljano gostovanje WordPress-a. Tam’s brezplačnimi domenami in varnostnimi kopijami, samodejnimi posodobitvami programske opreme, neomejeno pasovno širino in podporo 24/7, vse od razumne cene 8,99 USD / mesec.

4

Kaj potrebujete za gostovanje WordPress-a?

Najboljši ponudnik gostovanja WordPress ni nujno enak kot najboljši ponudnik spletnega gostovanja. Različne službe poskušajo zadovoljiti različne potrebe – to’s zakaj toliko lahko soobstaja v (relativni) harmoniji.

WordPress ima svoj nabor potreb. Priporoča gostitelja, ki podpira:

 • PHP različica 7.2 ali novejša
 • MySQL različica 5.6 ali novejša, ALI MariaDB različica 10.0 ali novejša
 • HTTPS podpora

To se lahko sliši kot cel kup ne strašno pomembnih črk in to’Ni nujno, da veste o teh stvareh navzven, vendar zagotovo ne’ne boli. S tem v mislih, tukaj’s, kaj vse to pomeni na kratko.

PHP je… odprtokodni skriptni jezik za razvoj spleta. Lahko ga mešamo z HTML, zato je odlična povezava med spletnim mestom in njegovimi strežniki.

MySQL in MariaDB so… sistemi za upravljanje podatkovnih baz. MariaDB je poganjka (oz ‘vilice’, če želite uporabiti tehnični izraz) MySQL. Zamislite si oba kot digitalne sisteme arhiviranja.

HTTPS je… sredstvo za varno komunikacijo po računalniškem omrežju. Lahko ugotovite, ali spletno mesto’so ga dobili tako, da pazimo na mali simbol ključavnice poleg URL-ja. Večina sveta’Največja spletna mesta zdaj zagovarjajo uvajanje HTTPS, med njimi tudi Google.

Vsi ponudniki smo’omenili ste, da sta PHP in HTTPS, tako da’te stvari niso’V teh navodilih boste morali tehtati dva gostitelja.

5

Najboljši gostitelji WordPressa: Zaključek

Odločanje, kateri ponudnik želite gostovati na vašem spletnem mestu, ni’t vedno naravnost. Pri iskanju je treba upoštevati veliko stvari. Ena stvar, ki jo lahko zaupamo, je to WordPress gostovanje je skoraj vedno najboljša možnost za WordPress spletne strani.

Celoten postopek gostovanja postane veliko enostavnejši, saj je vaš načrt zasnovan tako, da bo gostovanje WordPress spletnega mesta čim enostavnejše. Namestitve z enim klikom, samodejne posodobitve, strokovna podpora – to’je vse tam in je na voljo.

Glavna odločitev je torej, ali se bomo udeležili skupnega ali upravljanega WordPress gostovanja. Skupna raba je ponavadi za osebna spletna mesta ali mala podjetja, medtem ko je upravljanje bolj primerno za srednje velika ali velika podjetja ali tiste, ki imajo podatke, občutljive na stranke.

Če želite osvežiti spomin, tukaj’Na podlagi naših podrobnih in strokovnih raziskav so najboljši ponudniki obeh:

5 najboljših ponudnikov gostovanja v skupni besedi WordPress: Rekap

 1. Bluehost – Najboljši gostitelj WordPress.
 2. HostGator – Najboljše za Uptime.
 3. iPage – Najboljša vrednost za denar.
 4. DreamHost – Najboljše za prostor za shranjevanje.
 5. A2 gostovanje – Najboljše za storitve za stranke.

5 najboljših upravljanih ponudnikov gostovanja v WordPressu: Rekap

 1. Bluehost – Najboljši gostitelj WordPress.
 2. A2 gostovanje – Najboljše za storitve za stranke.
 3. V gibanju – Najcenejša izhodiščna cena.
 4. WPEngine – Najboljše za pomoč in podporo.
 5. SiteGround – Najboljše za zanesljivost.

To je’jasno je, da je Bluehost najboljša možnost za vse, ki iščejo ponudnika gostovanja WordPress. Ima vse, kar potrebujete; od samodejnih posodobitev in namestitev z enim klikom, do 24/7 strokovne podpore in skoraj neomejenih virov.

To je’je ponudnik najboljšega ponudnika v naših knjigah in je idealen kraj za oživitev vašega spletnega mesta WordPress.

6

Najboljši gostitelji WordPress-a: Pogosta vprašanja

Koliko stane gostovanje v WordPressu?

Stroški gostovanja v WordPressu se bodo razlikovali, odvisno od vas’ponovno v skupnem ali upravljanem načrtu. Skupno gostovanje v WordPressu običajno stane od 4 do 20 USD na mesec, medtem ko upravljano gostovanje v WordPressu lahko med 10 in 200 dolarji na mesec. Večina malih podjetij bo plačala približno 15 USD na mesec.

Kaj je dober gostitelj WordPressa?

Dober gostitelj WordPressa mora ponuditi vsaj nekaj funkcij, ki jih imamo’zgoraj omenjeno, kot so samodejne posodobitve programske opreme, dodatni varnostni ukrepi, varnostne kopije in namestitev WordPress z enim klikom ali brezplačen prenos spletnega mesta. Tako kot pri kakršnem koli gostovanju, tudi vi želite veliko pomoči in podpore ter dobite vrednost za denar.

Kaj’s razlika med WordPress.com in WordPress.org?

WordPress.com je spletna platforma za bloganje, ki je nameščena za vas. To je’je zelo podoben graditelju spletnih strani po tem, da je vse, vključno z gostovanjem, vključeno v vaš mesečni račun. WordPress.org je samostojni sistem za upravljanje vsebin, kjer boste morda potrebovali gostovanje v WordPressu.

Ali morate uporabljati gostovanje WordPress-a s spletnim mestom WordPress?

Ne – lahko uporabljate katero koli vrsto gostovanja, ki jo prosite. Vendar pa mi’d priporočam, da kot gost uporabite WordPress gostovanje’je zasnovan tako, da vam olajša življenje. Funkcije, kot so namestitve z enim klikom in samodejne posodobitve programa WordPress, vam lahko prihranijo ure vzdrževalnega dela.

Ali lahko gostite spletno mesto, ki ni WordPress, z gostovanjem WordPressa?

Ne – Gostovanje WordPress je rezervirano izključno za spletna mesta WordPress. Če vaše spletno mesto ni bilo’t zgrajena na WordPressu, si lahko ogledate druge vrste gostovanja in naše splošno najbolj ocenjene ponudnike tukaj. Tukaj pa si oglejte našo primerjalno tabelo za spletno gostovanje in si oglejte obisk najboljših spletnih gostiteljev.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map