8 najboljih usluga zajedničkog hostinga: Koju biste odabrali?

najbolje podijeljeni hosting istaknuta slikaOvaj će članak dati potpunu raspodjelu najboljih hosting usluga.


Dijeljeni hosting najjeftiniji je način za hostovanje vaše web stranice. Ova vrsta hostinga vidi kako vi i ostali korisnici dijelite jedan poslužitelj za pokretanje vaših zasebnih web stranica. Svi vi dobijate malo toga poslužitelja za korištenje, držeći troškove lijepim i niskim!

Slaba strana zajedničkog hostinga je ograničenje vaših resursa. Razmislite o tome kao da živite u zajedničkoj kući – svaki od njih imate svoju sobu, ali vi’još uvijek dijelite sapun za suđe i toaletni papir. Ako jedna od vaših cimerica ima mnoštvo ljudi i koristi sve te stvari, eto ih’Za tebe ništa nije ostalo!

Za svoju web stranicu to znači i vi’Završit ćete s sporijom brzinom web stranice – ili čak padom – ako neka druga web-lokacija koristi previše vaših dijeljenih resursa. To se može dogoditi ako druga stranica postane nagli porast prometa na web-lokaciji.

Dijeljeni hosting najbolji je za web stranice s jednom stranicom i statički. Mislite na blogove ili poslovne web stranice koje ne’neće vam trebati interakcija na licu mjesta (one koje, na primjer, preuzimaju rezervacije putem telefona, nego preko web stranice).

To’nije prilagodljiv izbor hostinga, tako da’Ne odgovara vama ako vam je potreban visokokvalitetni sadržaj poput velikih galerija slika ili ako želite prodavati na mreži. U tu svrhu preporučujemo VPS hosting.

Zajednički hosting nudi većina pružatelja usluga hostinga. I s toliko izbora, kako se treba odlučiti za onog najboljeg? Da’s kamo uđemo’proveli smo vlastito opsežno istraživanje kako bismo otkrili najbolje hosting hosting pružatelje.

Vaša web lokacija zaslužuje najbolje od najboljih, pa pogledajte ovih osam dijeljenih pružatelja usluga hostinga i otkrijte koji je pravi za vas:

 1. U pokretu – Najbolji opći hosting usluga.
 2. Hostgator – Najbolje za pomoć i podršku.
 3. A2 hosting – Najbolje za korisničku uslugu.
 4. DreamHost – Najbolje za vrijednost za novac.
 5. Bluehost – Najbolje za pružanje besplatnih dodataka.
 6. iPage – Najbolje za jeftine cijene.
 7. SiteGround – Najbolje za pouzdanost.
 8. Hostpapa – Najbolje za ublažavanje visokih troškova obnove.

Ovaj članak će razbiti svakog od tih najboljih pružatelja usluga i otkriti vam koji najbolje zadovoljava vaše zajedničke potrebe za hostingom. Vas’Saznat ću o prednostima i nedostacima svakog davatelja usluga, kao i o tome koliko koštaju. Mi’Predstavit ćemo i neke druge važne pružatelje usluga i podijeliti s vama naše najbolje savjete za odabir usluge zajedničkog hostinga.

Na kraju ovog članka vi’Na osnovu našeg detaljnog stručnog istraživanja znati ću koji pružatelj hosting usluga je za vas najbolji.

Dijeljenje je brižno, pa neka’započnite!

Najbolje dijeljene usluge hostinga

Usporedba zajedničkog dijeljenja hostinga za dijeljenje

ProviderDisk SpaceUptime% Količina stranica. posjetitelja / mjesecCijenski planoviU pokretuHostgatorA2 hostingDreamHostBluehostiPageSiteGroundHostpapa
Neograničen99,972 – Neograničeno360.000$ 6,39
$ 8,49
$ 14.71
Neograničen

99.99

1 – Neograničeno

240.000$ 2,75
$; 3,95
$ 5,95
Neograničen99.951 – Neograničeno$ 3,92
$ 4,90
$ 9.31
50 GB – Neograničeno99.951 – NeograničenoNeograničen$ 2.59
50 GB – Neograničeno99,981 – Neograničeno32.000$ 2,75
$ 5,45
$ 5,45
$ 13,95
Neograničen99,941500.000$ 1,99
10GB – 30GB99,981 – Neograničeno10.000 – 100.000$; 3,95
$ 5,95
$ 11,95
100 GB – Neograničeno99,972 – Neograničeno$; 3,95
$; 3,95
$ 12,95

U gornjoj tablici možete vidjeti ključne značajke svakog davatelja usluga jedan pored drugog. Sve prikazane cijene su promotivne ponude za nove korisnike. Domaćinske tvrtke gotovo uvijek nude ove ponude za nove kupce i to oni’cijene koje vrijede što bolje iskoristiti!

Sjetite se samo: ove cijene obnovit će se po većoj cijeni nakon završetka promotivnog razdoblja. Promotivna razdoblja obično traju između jedne i tri godine, ali oni snažno variraju od pružatelja usluga, tako’uvijek vrijedi provjeriti.

Prostor na disku je količina prostora za pohranu podataka koji imate za vaše web mjesto na zajedničkom poslužitelju. To ga čini izuzetno važnom značajkom, jer vam treba dovoljno prostora na disku da biste smjestili sve svoje web stranice’sadržaj (kao što su slike, datoteke i web stranice).

Uptime je količina vremena koje poslužitelj ima “gore” i trčanje. To pokazuje koliko će često vaša web-lokacija biti podignuta i dostupna putem interneta, a ne dolje zbog nepouzdanog poslužitelja. 100% produženje radnje’realno, ali HostGator’99,99% je prilično impresivno.

Količina web mjesta odnosi se, ne iznenađujuće, na broj web stranica na kojima možete ugostiti svoj zajednički plan hostinga! Većina pružatelja usluga nudi jednu ili dvije stranice po najnižim planovima, ali ako vam treba više od toga, onda ste vi’Trebat ćete nadograditi za otključavanje neograničenih web lokacija.

Mjesečni broj posjetitelja prikazuje vam koliko će posjetitelja vaša web stranica moći obraditi u sklopu vašeg zajedničkog plana hostinga. Različiti dijeljeni planovi imaju različita ograničenja, a ako vaš promet premaši taj iznos, tada će se vaša web lokacija usporiti – ili čak srušiti.

# 1: InMotion

Najbolji pružatelj usluga zajedničkog hostinga

Za i protiv InMotion-a

Za i protiv
 • Izvrsne zajedničke značajke hostinga
 • Najbolji zajednički hosting usluga
 • Vrijeme rada nije toliko visoko kao ostali pružatelji usluga
 • Vani su jeftinije cijene

InMotion je najbolji sveukupni hosting usluga na tržištu. Neograničen prostor na disku i visoka brzina produženja, u kombinaciji s besplatnim sigurnosnim kopijama i besplatnom domenom, čine kompletan zajednički hosting paket.

InMotion nudi tri zajednička hosting plana: Pokretanje, napajanje i pro. Svi planovi daju vam besplatnu domenu, neograničen prostor na disku, propusnost i e-poštu. Sva tri nude marketinške alate, besplatni sigurnosni paket i besplatnu SSL sigurnost.

Lansiranje je najosnovnije i to 6,39 USD mjesečno. Plan za napajanje od 8,49 dolara mjesečno je InMotion’Najbolji prodavač, daje vam šest web stranica i udvostručuje izvedbu plana pokretanja. Pro plan je najnapredniji od 14,71 USD mjesečno, nudi neograničenu web stranicu, podršku na razini profesionalne razine i performanse koje su četiri puta bolje od plana pokretanja.

inmotion najbolje dijeli hostingInMotion nudi najbolji sveukupni zajednički hosting na tržištu, s mnoštvom odličnih značajki i rasponom cijena.

# 2: HostGator

Najbolje za pomoć i podršku

Za i protiv HostGator-a

Za i protiv
 • Izuzetno dugotrajno iskorištenje od 99,99%
 • Izvrsne značajke za pomoć i podršku
 • Nema besplatnih sigurnosnih kopija – dođite uz nadoplatu
 • Nema besplatne domene

HostGator je veliko ime u svijetu hostinga i to s dobrim razlogom! To’s najboljim sveobuhvatnim pružateljem usluga na tržištu, a ova visokokvalitetna usluga pokazuje u svojim zajedničkim planovima hostinga.

Sva tri plana zajedničkog hostinga pružaju vam vrhunske mogućnosti, uključujući jednostavnu instalaciju jednim klikom, nesmjerenu propusnost i besplatni SSL certifikat. Dodajte nevjerojatno visok učinak od 99,99%, a ovaj zajednički pružatelj usluga izgleda kao dobar izbor!

Hostgator’s Hatchling plan je najjeftiniji od 2,75 USD mjesečno, a daje vam osnovne alate i jednu domenu. Baby plan planira povećati sljedeću razinu, košta 3,95 USD mjesečno i otključava neograničene domene. Najnapredniji plan je Poslovni plan s 5,95 USD mjesečno – to vam daje više tehničkih karakteristika, poput besplatnog namjenskog IP-a i besplatnih alata za optimizaciju pretraživača (SEO).

hostgator dijelio planove za hostingHostGator nudi čitav niz zajedničkih značajki hostinga. Usmjerenost na jednostavnost i pristupačnost čini ga privlačnim izborom!

# 3: A2 hosting

Najbolje za korisničku uslugu

A2 Hosting prednosti i nedostaci

Za i protiv
 • Vrhunska služba za korisnike
 • Daje garanciju povrata novca u bilo kojem trenutku
 • Nema besplatne domene
 • Besplatne sigurnosne kopije uključene su samo u Turbo plan

A2 je solidan zajednički pružatelj usluga hostinga, koji nudi izvrsnu vrijednost za novac, pored kvalitetnih hosting usluga. Neograničen prostor na disku i besplatan prijenos web mjesta samo su dva dodataka zbog kojih je ovaj pružatelj usluge najbolji izbor.

Vas’Dobit ću i ja nevjerojatna usluga kupcima – ako postoji’problem s vašim poslužiteljem, A2 hosting će vam se javiti u trenu, pa ste pobijedili’Ne mogu ostati u mraku pokušavajući shvatiti što’s krivo.

A2 hosting ponosi se brzinom, pouzdanošću i podrškom – a te vrijednosti odražavaju se u tri cjenovna plana. Plan Lite košta 3,92 USD mjesečno, i pruža jednu web stranicu, jednu bazu podataka, neograničeno skladištenje i prijenos, besplatnu SSL sigurnost i besplatno SSD spremište. 4,90 dolara mjesečno Swift plan nudi sve to plus neograničene web stranice i baze podataka.

Turbo plan je najveći i košta 9,31 USD mjesečno. To vam daje alate za brzinu, uključujući A2 akcelerator stranice i Turbo poslužitelj, koji mogu ubrzati učitavanje stranica do 20 puta brže.

a2 hosting dijeliti planoveA2 hosting nudi brzinu, podršku i pouzdanost u svojim dijeljenim planovima hostinga, što ga čini solidnim izborom za vaše web mjesto.

# 4: Dreamhost

Najbolja vrijednost za novac

Za i protiv DreamHost-a

Za i protiv
 • Najbolja vrijednost za novac na tržištu
 • Izvrsno za male WordPress stranice
 • Loša pomoć i podrška
 • Slabo vrijeme produživanja od 99,95%

DreamHost nudi solidnu ponudu dijeljenih hosting funkcija i jedan je od pružatelja usluga hostinga preporučuje WordPress.

To’s nije najjača u smislu pomoći i podrške ili produženog rada, ali s a 97-dnevna garancija povrata novca i vrlo pristupačne cijene, možete’Ne raspravljajte se sa DreamHostom’vrijednost za novac.

Plan dijeljenog startera košta 2,59 dolara mjesečno. Pruža vam jedno web mjesto, besplatnu domenu, neograničen promet, brzo SSD pohranu i besplatni SSL certifikat. WordPress je unaprijed instaliran, štedi vam vrijeme i trud.

Shared Unlimited plan trošak je nadogradnje 7,95 USD mjesečno. To dolazi sa svim početnim planom i otključava neograničeno web mjesta i neograničenu e-poštu prilagođenu vašoj domeni.

Značajke koje dobivate po ovim cijenama znače da je DreamHost osvojio privlačan naslov ‘usluga s najboljom vrijednosti za novac’. DreamHost preporučuje i WordPress, a s uključenom predinstalacijom ovi dijeljeni planovi su čak i prikladni za WordPress web mjesta.

dreamhost dijeli hostingDreamHost je hosting pružatelj usluga koji se preporučuje za WordPress koji nudi izvrsnu vrijednost za novac

# 5: Bluehost

Najbolje za pružanje besplatnih dodataka

Za i protiv Bluehosta

Za i protiv
 • Mnogo besplatnih dodataka uključenih u planove
 • Broj jedan koji je WordPress preporučio
 • doesn’ne nude istu vrijednost za novac kao njegovi konkurenti
 • Sigurnost SSL-a besplatna je samo na Pro planu

Bluehost nudi puno korisnih dodataka poput privatnosti domene, ali mogao bi ponuditi bolju vrijednost za novac u odnosu na konkurente. Ipak, to’S pravom tamo s InMotion-om, u smislu zajedničkih značajki hostinga, i kreće se na HostGatoru’s petama s vrlo respektabilnim 99,98% produžetka.

Dolazi s tona dodataka, uključujući redovite automatske sigurnosne kopije, upravitelja domena, stručnjaka za neželjenu poštu i mrežu za isporuku sadržaja CloudFlare za povećanje performansi.

Osnovni plan govori sam za sebe. Za 2,95 dolara mjesečno, dobivate sve zajedničke značajke hostinga za podržavanje osnovne web stranice, uključujući jednu web stranicu, 50 GB SSD pohranu, nesmjernu propusnost i SSL sigurnost.

Na 5,95 dolara mjesečno, plan Plus je samo 3 dolara više, ali uvelike povećava vaše limite. Otključavate neograničene web stranice i neograničeno spremanje, kao i neograničeno parkirane i poddomene, 200 dolara marketinške ponude i stručnjaka za neželjenu poštu.

Bluehost preporučuje svoj plan Choice Plus. To košta 5,95 dolara s promotivnim cijenama, tako da bez dodatnih plaćanja dobijate sve iz plana Plus, uz dodatni bonus privatnosti domene i sigurnosne kopije web mjesta CodeGuard Basic..

Pro plan košta 13,95 USD mjesečno, i savršen je izbor ako vašoj web stranici treba poticaj. Daje vam više snage od tri druga plana, kao što dolazi s naprednim značajkama, uključujući poslužitelj visokih performansi.

Bluehost je i WordPress broj jedan koji preporučuje hosting pružatelj usluga, pa ako i ti’imam malo mjesto za WordPress, ovo bi mogla biti usluga zajedničkog hostinga za vas.

bluehost dijeli planove za hostingBluehost ima četiri zajednička hosting plana koja dolaze s nizom ugrađenih značajki i opcijskih dodataka.

# 6: iPage

Najbolje za jeftine cijene

iPage prednosti i nedostaci

Za i protiv
 • Najjeftiniji dijeljeni plan hostinga okolo
 • Dostupan niz značajki u ponudi
 • Nedostaje performanse u pogledu brzine web mjesta
 • Najniži rezultat u produžetku od svih ispitanih pružatelja usluga

iPage je povoljna usluga hostinga koja nudi povoljne usluge ‘Jedna veličina odgovara svima’ zajednički plan gostovanja u 1,99 USD mjesečno.

iPage nudi samo ovaj zajednički plan hostinga, ali postoji’ne negiram’s atraktivno jeftinom cijenom! Za samo 1,99 USD mjesečno dobivate pristojan raspon funkcija, uključujući besplatnu domenu na godinu dana, besplatni SSL certifikat, neograničen prostor na disku, neograničen broj računa e-pošte i neograničeno ime domena. Što je još bolje, iPage se po svim planovima može pohvaliti u iznosu od preko 500 USD.

Ovo sigurno zvuči kao sjajna ponuda, ali ono što uštedite u gotovini, plaćate brzo. iPage nije’Ne isparimo čarape na testiranju; umjesto toga, samo ih je otklonio prilično ležerno.

Ako je uključena samo jedna web stranica, nema besplatnih sigurnosnih kopija i najniži produžetak od osam od 99,94%, možete vidjeti zašto iPage hasn’borio ‘najbolja vrijednost za novac’ naslov daleko od DreamHosta, unatoč svojim prljavštinama jeftinim cijenama.

ipage najbolje dijeli hosting

# 7: SiteGround

Najbolje za pouzdanost

Prednosti i nedostaci SiteGround

Za i protiv
 • Pouzdan hosting
 • Besplatne sigurnosne kopije na svim dijeljenim planovima
 • Nema besplatne domene
 • Ograničen prostor na disku

SiteGround obećava brz i siguran zajednički hosting, što ga čini primamljivom opcijom za osobne i male poslovne web stranice. SiteGround nudi pristojne značajke zajedničkog hostinga, sjajne mogućnosti pomoći i podrške i 99,98% produženog vremena.

Međutim, zaostaje za svojim konkurentima kada je u pitanju prostor na disku, kao i vrijednost za novac. maksimalna količina prostora na disku je 30 GB – usporedite to s drugim pružateljima koji nude neograničen prostor na disku i SiteGround se bori da zadivi.

SiteGround ima tri zajednička plana hostinga: StartUp, GrowBig i GoGeek. Svi planovi dolaze sa SiteGround’a ‘osnovni’ značajke koje uključuju:

 • Besplatno graditelj web stranica
 • Besplatna SSL sigurnost
 • Besplatne dnevne sigurnosne kopije
 • Besplatni računi e-pošte

StartUp košta 3,95 dolara mjesečno i daje vam sve ove osnovne značajke, plus jednu web stranicu, 10 GB prostora na disku i kapacitet za 10.000 mjesečnih posjeta.

GrowBig, na 5,95 dolara mjesečno, nadograđuje ovu ponudu na neograničeno web mjesta i 20 GB prostora na disku. Također dodaje ‘premija’ značajke, poput besplatnog sigurnosnog kopiranja, i omogućuje 25.000 mjesečnih posjeta vašoj web lokaciji.

11,95 USD mjesečno GoGeek plan daje vam prostora na disku od 30 GB. Kombinira ‘Štreberski’ značajke, kao što su PCI kompatibilni poslužitelji, s tim da su osnovne i premium značajke uključene u niže planove. To daje planu GoGeek snage da podrži 100.000 posjetitelja mjesečno.

Ovo je pouzdana i respektabilna usluga zajedničkog hostinga i treći je pružatelj usluge koju je WordPress preporučio. Međutim, SiteGround nije prikladan za one kojima je potrebna velika količina prostora na disku.

site dijeli planove za hostingSiteGround pruža pouzdan i siguran zajednički hosting, pogodan za osobne i osnovne poslovne stranice.

# 8: HostPapa

Najbolje za šišanje s velikim troškovima obnove

Za i protiv HostPapa

Za i protiv
 • Dobre značajke zajedničkog hostinga
 • Besplatni SSL i neograničena propusnost na najjeftinijim planovima
 • Visoki troškovi obnove
 • Nema besplatnih sigurnosnih kopija

HostPapa nudi prilično prosječne zajedničke hosting usluge. U našem testiranju, nije’ne sjaj na bilo kojem određenom području, izlazeći s prilično standardnim 3,5 zvjezdica od 5.

Ne radi’Ne nudimo besplatne sigurnosne kopije, a pomalo nedostaju njegove mogućnosti za pomoć i podršku. 99,97% planova za promotivne cijene i cijene srednjeg opsega čine siguran, ako ne posebno moćan izbor za vaš hosting plan.

Postoje tri zajednička plana hostinga za odabir: Starter, Business i Business Pro.

Starter plan košta 3,95 dolara mjesečno i dolazi sa svim bitnim značajkama, uključujući besplatnu SSL sigurnost i besplatni prijenos web mjesta, plus dvije web stranice, besplatnu registraciju domene, 100 GB prostora na disku i neograničenu propusnost.

Poslovni plan također košta 3,95 dolara mjesečno za promotivni pojam. Obnavljat će se uz veću cijenu od Starter plana, ali ipak dobivate dodatni trošak za svoj dolar! Dobivate sve uključeno u Starter plan, neograničeno web mjesta, neograničen prostor na disku i napredne funkcije kao što su neograničeni računi e-pošte.

Business Pro plan košta 12,95 dolara mjesečno, pruža sve iz poslovnog plana i obećava poboljšane performanse i sigurnost. Dolazi s dodatnim poboljšanjima performansi, kao što su brži poslužitelji i manji broj računa po poslužitelju, te sigurnosnim poboljšanjima, poput premium Wildcard SSL-a i privatnosti domene.

To’vrijedi spomenuti da je HostPapa’cijene obnove mogu imati ubod u rep. Ovisno o vašem planu, vi’završit ću s plaćanjem 7,99 USD, 12,99 USD ili 19,99 USD mjesečno nakon isteka vašeg promotivnog razdoblja Te su cijene puno veće od HostPapa’s natjecatelji.

hostpapa dijeli planove za hostingHostPapa ima dobar niz dijeljenih hosting funkcija, što ga čini sigurnom, standardnom opcijom za vaše osnovno web mjesto.

Usporedba cijena zajedničkog hostinga

U donjem grafikonu možete usporediti najniže cijene najboljih distributera hostinga. DreamHost nudi najbolju vrijednost za novac, iako HostGator kombinira impresivne performanse s vrlo niskim cijenama. InMotion je najbolji sveukupni mrežni pružatelj usluga, ali iako je to’je najskuplje, to’jasno je da dobiješ ono što platiš!

dijeljenje početnih cijena hostingaDijeljeni hosting je najjeftinija vrsta hostinga – dobijte vrijednost za svoj novac usporedbom početnih cijena najboljih pružatelja usluga.

Postoje li druge usluge zajedničkog hostinga?

Naravno, davatelji koje imamo’gore navedeni aren’t jedine dijeljene hosting usluge vani – ali oni su najbolji okolo. Ostali pružatelji usluga hostinga nismo testirali’Ne činim tako dobro u našem istraživanju.

Međutim, postoje neki davatelji usluga koji nisu’Prilično napravim ovaj popis, ali ipak zaslužujem spomen.

1&1 IONOS

Prvi od njih je 1&1 IONOS, koji je došao neposredno iza HostPapa u našem istraživanju. Ovaj je dobavljač najbolji za one koji žele niz hostinga osim hostinga, kao što su domene i sadržaji e-pošte. Postigla je visoku ocjenu kada je postigla vrijednost za novac, ali pala je u značajkama zajedničkog gostovanja.

GoDaddy Hosting

Kao 1&1 IONOS, GoDaddy osim hostinga ima još puno za ponuditi. Ali za razliku od 1&1 IONOS, GoDaddy Hosting apsolutno ga je srušio kada su se pojavile značajke. Na primjer, nudi besplatne sigurnosne kopije i besplatnu poslovnu e-poštu za prvu godinu te omogućuje neograničen broj posjetitelja vaše web stranice. Međutim, to’s jedini pružatelj usluga koji ne’ne nudim garanciju povrata novca, a nije’ne može biti jaka u pomoći i podršci kao neki konkurenti.

WPEngine

Ako’pomažemo i podržavamo vas’Nakon toga, onda je naše posljednje časno spomena vrijedno pogledati. WPEngine je izašao sa prosječnim rezultatima za svoje značajke i vrijeme produženja, ali zasjao je svojim impresivnim rasponom mogućnosti pomoći i podrške. Ako želite tone podrške, tada je WPEngine pružatelj usluga hostinga za vas!

Kako odabrati zajedničku uslugu hostinga?

Ako nijedna od usluga hostinga s našeg popisa odmah nije iskočila, možda se pitate kako ste’trebao je izabrati. To’S lakoćom vas mogu zbuniti sve slobodne osobine koje vam mašu ispred nosa.

Vaš će izbor potpuno ovisiti o vašim specifičnim potrebama, ali evo tri naše najbolje stvari koje treba potražiti kod zajedničkog pružatelja usluga hostinga:

 • Uptime – to’do sad smo stigli puno, i to s dobrim razlogom! Želite hosting uslugu s visokim postotkom produžetka. Vaša web stranica je pobijedila’t cvjetati ako je poslužitelj neprekidno u prekidu. Ne znaš’naslikaj remek-djelo, zatvori u tamnu sobu i zapitaj se zašto ga nitko ne kupuje!
 • Vrijednost za novac – koliko plaćate i koliko ćete dobiti za svoj novac? Kupujte i uspoređujte različite pružatelje usluga – započnite s pogledom na DreamHost jer on nudi najbolju vrijednost za novac na tržištu. Ako želite samo smanjiti troškove, provjerite iPage’s planovima – oni’ponovno najjeftinije cijene okolo!
 • Prostor na disku i širina pojasa – prostor na disku je koliko podataka možete pohraniti na vaš web poslužitelj, a propusnost je koliko podataka možete prenijeti između vašeg poslužitelja i vaše web stranice. Koliko vam treba, ovisit će o velikosti vaše web stranice (vas’Trebat će vam više prostora na disku za puno sadržaja) i koliki promet dobiva na vašoj web lokaciji (vas’Trebat će vam veća propusnost da biste se nosili s više prometa).

Vrijeme rada, vrijednost novca i prostora na disku i širina pojasa važni su, bez obzira na svrhu vašeg web mjesta ili tehničku sposobnost.

Pomoć i podrška uvijek je vrijedno razmotriti, ali subjektivnije je – provjerite postoje li opcije pomoći na vama’sretna sam i sigurna koristeći se ako ikad stvari pođu po zlu.

Za one od vas koji imaju web stranicu WordPress, provjerite jesu li dobavljači’a Integracija WordPress-a. Bluehost, DreamHost i SiteGround su tri najbolje hosting usluge za WordPress korisnike.

Ako ti’pronađite zbunjujući iznos besplatnih dodataka, smanjite ga na najvažnije faktore za vas. Tri glavna na koja trebate paziti su besplatne domene, besplatne sigurnosne kopije i jamstva povrata novca.

Najbolje dijeljene usluge hostinga: Sažetak

Ovaj je članak zaronio u osam najboljih hosting usluga na tržištu. Mi’opisali smo osnove hostinga, istražili prednosti i nedostatke i cijene svakog davatelja usluga dijeljenja, te prenijeli naše najbolje savjete kako odabrati najboljeg za vas.

8 najboljih pružatelja usluga dijeljenog hostinga: Sažetak

Najbolji pružatelji hosting usluga su:

 • U pokretu – Najbolji opći hosting usluga.
 • Hostgator – Najbolje za pomoć i podršku.
 • A2 hosting – Najbolje za korisničku uslugu.
 • DreamHost – Najbolje za vrijednost za novac.
 • Bluehost – Najbolje za pružanje besplatnih dodataka.
 • iPage – Najbolje za jeftine cijene.
 • SiteGround – Najbolje za pouzdanost.
 • Hostpapa – Najbolje za ublažavanje visokih troškova obnove.

Naravno, postoje i drugi davatelji usluga, poput 1&1 IONOS i GoDaddy Hosting, ali nisu’Ne mogu se sasvim podudarati u našem testiranju kako bismo napravili ovu listu osam najboljih.

Ne zaboravite paziti na osnovne stvari – produženje rada, vrijednost novca i prostora na disku i propusnost – kao i značajke prilagođene vašim specifičnim potrebama, kao što su opcije podrške ili besplatna domena.

Vaš zajednički plan je spreman, a vaše virtualne domaćice čekaju – zato se već danas prijavite i ugostite se!

Usluge najboljeg zajedničkog hostinga: Najčešća pitanja

Koji je davatelj hosting usluga najbolji za hosting WordPress web mjesta?

Bluehost je najbolji preporučeni pružatelj od strane WordPress-a, ali za zajednički hosting posebno bismo preporučili DreamHost. To’također preporučuje WordPress, a ostvaren je bolji u našem zajedničkom testiranju.

Preporučujete li zajednički hosting preko drugih vrsta hostinga?

Iskreni odgovor je – ne baš! Na većini web stranica potreban je VPS hosting koji ima više skalabilnih značajki od zajedničkog hostinga. Ali to ne’ne znači dijeljeni hosting nije’Ne za vas – ako imate osnovni blog ili web stranicu s jednom stranicom, to bi mogao biti savršen izbor! Vrhunske pružatelje usluga možete vidjeti u našem pregledu o najboljim dobavljačima VPS hostinga.

Ako ti’ako niste sigurni da li vam treba zajednički ili VPS hosting, pogledajte našu Usporedbu hostinga i VPS Usporedbu hostinga.

Što je bolje: Linux ili Windows hosting?

Definitivno preporučujemo Linux hosting većini korisnika – to’s mnogo brže, a obično i jeftinije! Pobjedio si’ne trebate razmotriti Windows hosting ako nemate vrlo specifične potrebe za tu vrstu hosting sustava.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map