9 najboljih graditelja web stranica za male tvrtke: koji vam odgovara?

najbolji graditelji web stranica za male tvrtkePosjedovanje web stranice izvrstan je način promocije vašeg malog poduzeća i privlačenja više kupaca. I još bolje, zahvaljujući graditeljima web stranica s povlačenjem i ispuštanjem, možete ih izraditi u isto toliko vremena koliko je potrebno za pripremu dobre večere za Dan zahvalnosti. Ovaj će vam članak pomoći da odlučite koji graditelj web stranica za male tvrtke je pravi za vas.


Dok tamo’s ne ‘Jedna veličina odgovara svima’ opcija, mi’uspjeli smo pronaći devet najboljih graditelja web stranica za male tvrtke koncentrirajući naše istraživanje na sljedeća ključna područja za koja mislimo da su osobito vitalna za uspješnu web stranicu s malim poduzećima: jednostavnost korištenja, kvaliteta značajke, fleksibilnost dizajna, pomoć i podrška kao kao i vrijednost za novac.

Kao i uvijek mi’Također smo uzeli u obzir ocjenu naših kupaca. Da bismo izračunali ovaj rezultat, dobivamo stvarne korisnike da testiraju svakog graditelja koristeći ga za izradu web stranica za male tvrtke slijedeći kratak pregled.

9 najboljih graditelja web stranica za mala poduzeća

 1. Wix – Najbolji sveukupni graditelj web stranica za male tvrtke.
 2. Kvadratura – Najbolje za brzo rastuća mala poduzeća ili startup poduzeća.
 3. Weebly – Odlična vrijednost za novac.
 4. GoDaddy – Najbolje za svjesno vlasnike malih poduzeća.
 5. WordPress.com – najbolje za web stranice sa fokusom blogovanja.
 6. Duda – Najbolji predloški predložaka, ali s ograničenom kreativnom slobodom.
 7. Zapanjujuće – Najbolje za pomoć i podršku i za izgradnju više malih web lokacija.
 8. Site123 – Najlakši za upotrebu.
 9. Jimdo Creator – Jednostavno, ali nema kvalitetnih značajki.

Wix je najbolji sveukupni graditelj web stranica za male tvrtke – izbor preko 500 predložaka specifičnih za industriju u kombinaciji s super lakim postavljanjem dobitna je kombinacija. Squarespace ima divan dizajn i veliku skalabilnost, dok Weebly nudi nenadmašnu vrijednost za novac.

Mi’Svako od ovih devet graditelja detaljnije ćemo pregledati, pokrivajući ključne prednosti i nedostatke, zajedno s cijenama i drugim.

Daljnje informacije

 • Ako znate da želite izgraditi web lokaciju za e-trgovinu i prodavati proizvode, pogledajte našu 5 najboljih softvera za e-trgovinu članak koji će se baviti posebno najboljim graditeljima za prodaju na mreži
 • Usporedite Najbolji graditelji web stranica u našem detaljnom pregledu
 • Odlučite koji je graditelj web mjesta najbolji za vašu malu tvrtku uspoređujući naše najbolje izbore sa našima Usporedni grafikon graditelja web stranica

1

Wix

Najbolji sveukupni graditelj web stranica za mala poduzeća

Wix je naš top graditelj web stranica za mala poduzeća jer to’je moćan, jednostavan za korištenje i nudi veliku sveobuhvatnu fleksibilnost pri kreiranju vaše web stranice.

Možete satima izraditi web stranicu za svoju malu tvrtku i stvarno brzo i glatko pristupiti internetu.

Ako ti’tražite stvaranje mrežne svijesti o robnoj marki i želite sve pojednostaviti, Wix je definitivno graditelj za vas. Wix’s znači povuci i ispusti ti ne’ne trebate bilo kakve tehničke ili dizajnerske vještine za izgradnju profesionalne i privlačne web stranice za male tvrtke.

Za i protiv# 1# 2
Alat za izradu drag-and-drop nudi izvrsnu kreativnu kontrolu bez potrebe za kodiranjemMožeš’t mijenjati predloške jednom kada web stranica postane aktivna. Redizajni moraju biti od temelja
Na našem testiranju korisnika graditelja web stranica Wix je graditelj koji su ljudi najčešće preporučiliIako je plus za mnoge, količina dostupnih prilagodbi može se već od samog početka osjetiti neodoljivom

Pa nemoj’ne brinite ako vam kodiranje jezika poput HTML-a zvuči kao vanzemaljski jezik. Pobjedio si’ne trebate razumjeti to za izgradnju prekrasne web stranice pomoću Wixa.

Možda biste bili zabrinuti zbog toga što je Wix tako jednostavan za preuzimanje i korištenje da sve web stranice izgrađene na njemu izgledaju jednako.

I želite izgraditi web lokaciju za male tvrtke’jedinstven je, don’t ti?

Dobra vijest je da s Wixom dobijate veliku slobodu za izradu web stranica za male tvrtke s pravom osobnošću, jer Wix pruža više od 500 profesionalno dizajniranih predložaka koji pokrivaju sve, od šminkera do vintage automobila.

Predlošci Wix fotografijaWix-ove fantastične predloške omogućuju vam stvaranje profesionalne web stranice za male tvrtke bez trošenja novca na dizajnera

Samo zato što je Wix jednostavan za korištenje’ne znači da nudi jednostavnu funkcionalnost vlasnicima internetskih tvrtki. Sa Wixom možete:

 • Dodajte kontakt obrasce i online obrasce za rezervaciju za sastanke (izvrsno ako želite’ste mali trgovac ili tražite rezervacije poput stomatologa).
 • Stvarajte i šaljite račune i pratite plaćanja – uz sve to na jednom mjestu upravljanje financijama je jednostavno.
 • Dodajte prilagođene kvizove, ankete i kontaktne obrasce pomoću kojih ćete saznati što misle vaši kupci.
 • Umetnite video pozadine (bez dodirivanja koda) da biste povećali svoju web lokaciju i dodijelili joj taj WOW faktor.

Wix ima besplatnu verziju, ali ako i vi’ozbiljno se bavite izgradnjom uspješnog online poslovanja’Definitivno vrijedi nadograditi na plaćeni plan kako biste iskoristili vrhunske značajke. Plaćeni planovi kreću se od 13 USD mjesečno do 49 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje), tako da’Lako pokrenite malu i nadogradite prema potrebi.

U skladu s tim, preporučujemo proljeće za najmanje Neograničeni plan (17 USD mjesečno) iz off-a, jer na ovaj način’Moćete zatražiti besplatne 300 USD u oglasnim bonovima (100 USD uz Google Ads, Bing oglase i lokalne unose). To se odnosi samo na web stranice koje su nove u plaćenom oglašavanju, ali je izvrstan način da se bavite ovim kanalima bez brige o gubitku vlastitog teško zarađenog novca.

Izvrsni nedavni dodatak Wixu bio je njegov ADI graditelj – koji stoji za umjetnu dizajnersku inteligenciju. Wix ADI postavlja vam pitanja o vašoj web stranici i generira web mjesto na temelju vaših odgovora. Potpuno dobro poslovno mjesto moglo bi biti udaljeno samo kratki upitnik!

A, za naprednije među vama, tu je i Wix Corvid koji vam omogućuje integriranje prilagođenog koda u vašu Wix web lokaciju. To’Potpuno je opcionalan, ali super je vidjeti Wix ugostiteljstvo na punom spektru vještina.

Sviđa nam se i Wix jer pruža fantastična korisnička podrška. Kada ti’Počinjemo li stvarati web stranicu za svoju malu tvrtku, svaka pomoć koja može biti stvarna (znamo iz vlastitog iskustva u izradi web stranica za male tvrtke).

Na Wix web mjestu svugdje se nalaze gumbi pomoći pa ako i vi’Ako imate poteškoća s izgradnjom određenog dijela vaše web stranice, možete kliknuti na gumb i pronaći određeni odgovor na svoje pitanje. To je sjajno jer uklanja puno frustracija prilikom postavljanja internetskog posla i omogućuje vam da sami radite kroz bilo kakve blokade puta.

Wix App Market sada ima preko 200 aplikacija i usluga, pokrivajući bilo što od SEO savjeta koji pomažu vašoj web stranici da se pronađe na mreži do alata za e-poštu koji proširuju vašu bazu korisnika. Najnoviji dodaci koji nam se sviđa uključuju Wix Video koji vam omogućuje dodavanje videozapisa s prilagođenim logotipom na vašu platformu i ažuriranje Wix SEO Wiz-a koji vam omogućuje indeksiranje vaše web stranice na Googleu kako bi relevantni pretraživači (potencijalni kupci) pronašli vašu web lokaciju.

Dok je Wix’Različita je šablona velika, možete’t jednom primijenite drugi predložak’odabrao sam jedan. To može biti frustrirajuće kad promijenite predloške’morat ćete ponovo umetnuti sav svoj sadržaj. Stoga obavezno prvo odaberite pravi predložak!

Dok mi’bih preporučio čisti graditelj trgovine e-trgovine poput Shopify ako to želite’Želite li prodati proizvode na svojoj poslovnoj web lokaciji, Wix ima potpuno napredne alate za e-trgovinu koje vrijedi istražiti ako’ponovno ste Wix obožavatelj i želite razviti svoju ponudu e-trgovine.

Kao što vidite, tamo’Puno je razloga zašto je Wix naš preporučeni graditelj web stranica za male tvrtke. Ali nemoj’samo uzmi našu riječ za to. Razgovarali smo sa Sarom, osnivačicom Cloud Nine Knits, kako bismo saznali o njenom iskustvu korištenja Wixa za izradu web stranice za male tvrtke.

PREGLED KORISNIKA: ZATVORITE NAMESTE OD 9

wix pregled korisnika Sara

Sara’Web stranica s Wix omogućuje upravljanje rezervacijama i preuzimanje prodaje za svoje pletenje.

Inspirirana strašću za pletenjem, Sara je započela svoj mali posao Cloud Nine Knits kako bi naučila ljude širom Velike Britanije kako plesti kvake i naručiti pletenice pomoću džinovske pređe. Sara je stvorila svoju web stranicu jer joj je potrebno mjesto na mreži gdje bi mogla upravljati rezervacijama za svoje radionice, kao i prodavati mali izbor ručno rađenih pletenih proizvoda.

P&A sa Sarom

Kako ste odlučili da je Wix pravi graditelj web stranica za vas?

“Nakon što sam se u prošlosti borio s drugim graditeljem web stranica i osjećao se ograničenim zbog svojih predložaka, obratio sam se Wixu zbog njegove tvrdnje o jednostavnosti. Odmah sam zavoljeo Wix Editor, koji mi je dao profesionalne rezultate sa znanjem nula kodiranja.”

Koliko je jednostavno bilo napraviti vašu web stranicu?

“Otkrio sam da je Wix super intuitivan. Odlučio sam se za malo dizajnerske slobode pomoću Wix Editora (umjesto da koristim predložak), a značajke povuci i ispusti učinile su ih tako jednostavnim za početak izrade stranica. Svidjelo mi se kako mogu prelaziti po izgledima i dizajnerskim značajkama i vidjeti ih kako se ažuriraju na ekranu, dok konačno nisam odabrao onaj koji mi se najviše sviđa. Programi Wix učinili su nemirni postupak dodavanja trenutne funkcionalnosti na moju web lokaciju.”

“Wix toplo preporučujem svakom vlasniku male tvrtke kojeg sretnem, radi njegove jednostavne uporabe, centraliziranih poslovnih funkcija i praktičnosti mogućnosti upravljanja tim putem sa mog telefona.”

Koliko je vremena trebalo da napravite svoju web stranicu?

“Trebalo je nekoliko sati da dobijem glavne stranice onako kako sam ih želio. To je bio lak dio. Zatim je bilo potrebno još nekoliko dana podešavanja i prepisivanja vlastitog sadržaja – biti perfekcionist može biti puno vremena!”

Što’s jednim poboljšanjem’napravim za Wix?

“ja’volio bih da u rezervacijskom sustavu postoji malo više funkcionalnosti: na primjer, da svojim kupcima pružim specifične mogućnosti, poput dopuštanja da odaberu boju pređe s popisa opcija prije radionice.”

Kako je korištenje web stranice koristilo vaše poslovanje?

“To je središnje središte mog posla. ja’izgubila bih se bez njega i moj posao daleko manje uspjeh! Koristim ga za sve rezervacije, prodaju proizvoda, upravljanje zajednicom kupaca, dijeljenje video vodiča, slanje računa i upravljanje plaćanjem, pokretanje marketinških kampanja putem e-pošte i praćenje posjetitelja na web mjestu u stvarnom vremenu. A najljepše je što to radim većinom iz Wix-ove aplikacije na svom telefonu, gdje god se nalazio.”

Ostali korisni vodiči

 • Wix pregled – za dubinski pregled Wixa
 • Pregled cijene za Wix – koji je plan prikladan za vas?
 • Wix eCommerce pregled – trebate li prodavati putem interneta s Wixom?
 • Kako koristiti Wix – naš jednostavan korak-po-korak vodič za izradu Wix-ove web stranice
 • Wix vs Weebly vs Squarespace – usporedite naša tri najbolje graditelje web stranica

2

Squarespace

Najbolje za brzo rastuća mala poduzeća ili startup poduzeća

Mala poduzeća s velikim planovima? Kvadratni prostor je čvrst izbor.

Kvadratni prostor možda nije baš jednostavan za upotrebu kao Wix (krajnji program za pravljenje i povlačenje) ili stručnjak za e-trgovinu (Shopify i BigCommerce), ali njegove lijepo dizajnirane predloške i fenomenalan kvalitet slike čine ga zaista jedinstvenom ponudom.

Za i protiv# 1# 2
Squarespace’SEO mogućnosti su stvarno jake – savršeno ako i vi’tražite vaše web mjesto u rezultatima pretraživanjaNije tako lako koristiti kao neke od alternativa. Ako ti’ugodno s vama’Biću dobro, ali ako hoćeš’nisu vam Wix, Weebly ili GoDaddy bolje bi vam poslužili
Integracija društvenih medija izvrsna. Vas’Želite izvijestiti svijet o svom poslu, a nepregledna prisutnost društvenih medija to znatno olakšavaNema trgovine aplikacijama – vi’oslanjajući se na ugrađene značajke (koje su vrlo dobre), ali pobijedili su’ne možete biti u mogućnosti prilagoditi funkcionalnost mnogo više od ovoga

Squarespace’SEO mogućnosti su stvarno jake. Ako je dominacija SERP-a (stranica s rezultatima tražilice) na vašem dnevnom redu – i za većinu malih poduzeća, to bi trebala biti – onda je to’sigurno čvrst temelj za uspjeh. Mi’U našem Squarespace SEO pregledu, istražite to o tome što ga čini dobrim – i kako ga iskoristiti u potpunosti, pa provjerite to za više informacija.

Squarespace’Predlošci su polirani i njihove čiste linije daju zaista profesionalnu vibraciju. Pomoću kvadrata’S slike, korisnici mogu zumirati proizvode i provjeriti detalje izbliza (savršeno ako i vi’ponovno oglašavanje proizvoda poput trenera). Brzi pregled omogućuje korisnicima čitanje proizvoda’s podacima i dodajte ih u košaricu. Ovo je sjajno jer ti’što ga čini što jednostavnijim za kupca.

Kvadratni prostor je puno više od lijepog lica, i to’i iznenađujuće jeftino.

Ako ti’ne tražite prodaju proizvoda na mreži, vi’imam izbor Osobni plan (12 USD mjesečno) ili Poslovni plan 18 USD mjesečno (oba se naplaćuju godišnje). Nije iznenađenje koji smo mi’preporučujem za posao ovdje – dobit ćete više analitičkih i marketinških značajki s poslovnim planom, tako da uvidi vrijede dodatnih 6 USD mjesečno.

Možete i prodati na poslovnom planu, ali ako jeste’smo prije svega posao e-trgovine’definitivno bih preporučio da odete barem na Osnovni plan trgovine (26 USD mjesečno, naplaćuje se godišnje). Opet, plaćajući samo malo više, otključavate čitav niz vrijednih značajki specifičnih za e-trgovinu – u ovom slučaju integrirajući između ostalog računovodstvo i ispis na etiketama.

Nastavite prema Squarespaceu’s cijenom stranice za više informacija o tome što’uključeni u svaki plan, i zapamtite da možete isprobati bilo koji plan besplatno 14 dana. Čitatelji web stranica za izradu web stranica također mogu dobiti 10% plaćene planove uz naš ekskluzivni kod ponude.

Više od bilo kojeg drugog graditelja možete učiniti tako da web mjesto vaše male tvrtke izgleda’profesionalno je dizajniran, a da se sami ne morate praviti sa bilo kojim kodom. Značajke izgleda kao što su naslovnice – pojedinačne pomične stranice – mogu zaista učiniti da se web mjesto vašeg malog poduzeća izdvoji iz mnoštva.

Na jednu web stranicu možete instalirati više predložaka i raditi na više dizajna istovremeno.

Predlošci fotografije kvadratnog prostoraRaspon lijepih predložaka Squarespacea znači da možete zadiviti svoje kupce bez da znate kôd ili unajmite profesionalnog dizajnera

Squarespace također nudi izvrsne pogodnosti za stvaranje bloga za podršku vašoj web stranici (sjajan način dodavanja osobnosti vašem poslu i ispunjavanje web mjesta zaista jedinstvenim sadržajem), a sadrži i neke od zaista vrhunskih značajki:

 • Predlošci koji reagiraju na mobilne uređaje – sadržaj će automatski promijeniti veličinu tako da će vaša web lokacija izgledati sjajno bez obzira na to koji uređaj koristi vaš kupac.
 • Velika raznolikost mogućnosti za oblikovanje – sa Squarespaceom’stvarno možete otisnuti svoj žig na web mjestu tako što ćete jednostavno prilagoditi svoj dizajn, od fontova i boja pa sve do širine bočne trake i pozadinskih slika. To’Također je vrlo jednostavno prebaciti predloške naslovnica kad smatrate da vam je stranica potrebna osvježavanja.
 • Izvrsna kontrola stranice – možete dodati značajke poput trake najava (izvrsno ako jeste’na primjer, dobili ste novi proizvod) i mobilnu informacijsku traku, koja web lokaciju pojednostavljuje za posjetitelje i prikazuje izbornik prečaca s ključnim informacijama poput kontaktnih podataka i radnog vremena.
 • Povežite se društveno – možete integrirati svoju Squarespace stranicu s nizom platformi društvenih medija i čak povući sadržaj s određenih platformi ravno na svoju stranicu.

Međutim, Kvadratni prostor br’T intuitivan je kao Wix i može se osjećati restriktivno – to’samo što nije prilagodljivo i treba više vremena da se ubrzate. Promjene na vašoj web lokaciji traju duže i u Squarespace’Predlošci su ograničeniji od ostalih preporučenih graditelja. Ako ti’nisi dizajner, Squarespace’Uređivač stilova može biti težak alat za rješavanje problema.

Ostali korisni vodiči

 • Pregled kvadrata – za detaljan pregled Squarespacea
 • Pregled cijene kvadrata u prostoru – za detaljni pregled kvadrata’s cjenovnim planovima
 • Kôd ponude Squarespace – uzmite ekskluzivni kôd za popust od 10% na bilo koji Squarespace plan
 • Pregled kvadrata e-trgovine Squarespace – saznajte kako ocjenjujemo Squarespace za e-trgovinu
 • Kako koristiti kvadratni prostor – naš jednostavni vodič u devet koraka za izradu web stranice Squarespace
 • Wix vs Squarespace – što biste trebali odabrati?

3

Weebly

Velika vrijednost za novac

Weebly je najbolji za tebe’tražite najjednostavniji put do pronalaženja vaše male tvrtke na mreži, i nemojte’ne treba vam fantastično mjesto s velikim značajkama – to’s sjajan alat za uklanjanje vašeg mrežnog poslovanja s vrlo malo novca (planovi počinju od samo 6 USD mjesečno, plaćaju se godišnje).

To’Također je vrlo lako unijeti promjene u slike i kopirati. Zaista biste mogli graditi pristojnu trgovinu na Weeblyu između doručka i ručka – zapravo vjerojatno između doručka i ručka, ako je prihvatljivo imati oboje.

Za i protiv# 1# 2
Ocjenjuje super vrijednost za vrijednost za novac (4.1 / 5).Možeš’Ne možete sami vratiti web stranice. Ako se predomislite na izbrisanoj web stranici, trebat će vam pomoć Weebly tima
Weebly ima ogroman broj aplikacija. Što vaša web stranica može i može’To stvarno ovisi o vamaAplikacije su odlične, ali trebate premium plan kako biste pristupili većini njih

Weebly’plaćeni planovi dolaze primjetno jeftinije od većih konkurenata, što znači i vi’Doista ću dobiti svoj novac’vrijedi nadogradnjom izvan besplatnih ili osnovnih plaćenih planova.

Na slobodnom planu, ti’Bit ćete vezan za poddomene Weebly.com (naziv vaše web lokacije koji se pojavljuje u pregledniku’traku za pretraživanje, na primjer cooltrainers.weebly.com). Kao i uvijek, ako želite izgraditi web mjesto za male tvrtke profesionalnog izgleda, preporučujemo vam da se prijavite na jedan od Weebly-a’vrlo razumni plaćeni planovi. Oni se kreću od osobnog plana od 6 USD / mjesečno do plana uspješnosti od 26 USD mjesečno, s tim što između njih stoji i Professional plan (12 USD). Preporučujemo proljeće za plan izvedbe, jer pruža obilje mogućnosti e-trgovine koja će trebati prije ili kasnije bilo kojem uspješnom poslovnom mjestu. Na primjer, ovo je jedini Weebly plan na kojem možete prihvaćati plaćanja putem PayPala, što je preferirani način plaćanja za mnogo kupaca. Plan izvedbe također vam omogućava napredni uvid u e-trgovinu kako biste poboljšali svoju trgovinu.

Ali neka’Vratimo se na upotrebu jednostavne Weebly – drugim riječima, vrlo jednostavno.

To podrazumijevaju prilagodljivi, unaprijed dizajnirani nacrti usmjereni na određene industrije’Uistinu je lako zaroniti i započeti s izgradnjom web stranice za male tvrtke. U Weeblyu’U načinu uređivanja, kako vidite svoju web stranicu kako će se pojaviti uživo. Ovo vam štedi vrijeme kao i do sada’Ne moram nastaviti prijelaz iz načina uređivanja u način pregleda.

Weebly poslovne temeGraditelji web stranica omogućuju vam stvaranje sjajnih početnih stranica za svoju malu tvrtku pomoću vrhunskih navigacijskih traka

Zbog svega toga Weebly se odlično može uklopiti sa malim poduzećima koja možda nisu’ne trebate fantastične funkcionalnosti, a samo tražite predstaviti proizvode ili usluge na jasan, jednostavan, pristupačan način.

Weebly je prilično jak u audio i video zapisima, a mogućnost dodavanja HD Video u Pro Plan znači da vašem web mjestu možete dodati istinski dodir. To’s konstantno se poboljšava – ali i dalje znatno zaostaje za konkurentima kao što su Wix i Squarespace s obzirom na obje značajke i dizajnersku kvalitetu / raznolikost (npr. Weebly ima 40 predložaka – Wix ima preko 500).

Ako imate malo znanja o HTML-u i CSS-u (Cascading Style Sheets – koristi se za oblikovanje izgleda web stranica, na primjer veličine tablice i stilova teksta) ili znate nekoga tko vam može pomoći, Weebly vam daje pristup uređivaču koda, što znači da možete dobro razmisliti i izvršiti promjene koje vašem web mjestu daju doista jedinstven osjećaj.

Ostali korisni vodiči

 • Weebly Review – 12 ključnih stvari koje biste trebali znati o Weeblyu
 • Weebly Pricing Review – jesu li planovi zaista vrijedni toga?
 • Pregled weebly e-trgovine – detaljan pogled na Weebly’s mrežnim alatima za prodaju
 • Kako se Weebly može koristiti – vodič za izradu web stranice Weebly, jednostavan za praćenje
 • Weebly vs Squarespace – saznajte koji je najbolji za vas

4

GoDaddy

Najbolje za svjesne vlasnike malih poduzeća

GoDaddy je izvrstan za brzo dobivanje web stranice za male tvrtke. Graditelj je jednostavan za uporabu i jednostavno predstavljen, a ono što mu nedostaje u stilu nadoknađuje ga s praktičnošću. To’je najbrži proizvod za izgradnju web stranice, tako je’vrlo je pogodan za one kratke na vrijeme.

Za i protiv# 1# 2
Izvrsno ako želite brzo dobiti potpuno funkcionalno poslovno web mjesto.Ne najbolje odgovara umjetničkoj industriji. GoDaddy je prilično graditelj ravnih ivica.
Nudi naprednu funkcionalnost e-trgovine, omogućujući vam da dodate do 5.000 proizvoda i prilagodite opcije isporuke izravno u tvorcu.

Odabir predloška je izvrstan, a ako se prebacujete između njih, stranica će se automatski preoblikovati. Ovo je super korisna značajka, nešto što GoDaddy zaista izdvaja od graditelja poput Wixa.

Predlošci za male tvrtke GoDaddyUmjesto žongliranja s pet različitih pretplata za pet različitih usluga, glavni je potez GoDaddyja to što čini malo svega.

Alat za crtanje i spuštanje strukturiran je i jednostavan za upotrebu, iako mu nedostaje sjaj modernijih graditelja. Ako ti’nisi kreativan tip, GoDaddy’Umjetna dizajnerska inteligencija (ADI) može generirati cijelu stranicu za vas nakon vas’odgovorio sam na nekoliko pitanja.

GoDaddy je nedavno pojačao svoje značajke e-trgovine i alate za upravljanje. Možete dodati do 5000 proizvoda u svoj inventar, a ugrađeni su načini isporuke. Mnogo je mogućnosti plaćanja (naravno, uključene su kreditne kartice i PayPal).

Ipak ostaje prilično razumno. Najjeftiniji plan (Osnovni plan) košta samo 10 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje). Na drugom kraju ljestvice, plan e-trgovine vratit će vam 25 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje), a u sredini sjede dva plana. Svi planovi dolaze s izdašnom jednomjesečnom besplatnom probom.

Umjesto žongliranja s pet različitih pretplata za pet različitih usluga, glavni je potez GoDaddyja to što čini malo svega. Možete se pobrinuti za registraciju domena, web hosting i izgradnju web stranica sve na jednom mjestu.

Pristupanje internetu putem GoDaddy-ja nije lako, ali to je to’je nešto ograničavajuće u usporedbi s građevinama poput Wix i Squarespace. No, za brzo i jednostavno dobivanje svoje male tvrtke na mreži’dostupno je nekoliko boljih platformi.

Ostali korisni vodiči

 • GoDaddy pregled graditelja web stranica – saznajte sve pojedinosti o GoDaddyju’graditelj web stranica
 • GoDaddy pregled e-trgovine – je li to pravi izbor za prodaju putem interneta?
 • Kako izraditi web stranicu na GoDaddyju – našem jednostavnom, detaljnom vodiču za početak
 • Wix vs GoDaddy – detaljna usporedba dvaju popularnih graditelja web stranica

5

WordPress.com

Najbolje za web stranice sa fokusom blogovanja

WordPress.com je jako puno ‘sve o blogu’. Ako se vaše poslovanje u velikoj mjeri oslanja na bloganje – ili je to u stvari blog – onda ste vi’Udario sam zlato ovim graditeljem. Za bilo što drugo, ti’Vjerojatno ću ga smatrati previše ograničavajućim.

Za i protiv# 1# 2
Dolazi s izvrsnim ugrađenim alatima i značajkama za bloganjeVrlo ograničeno za sve što nije’t blog – razmislite o krutim predlošcima, frustrirajućim značajkama i zastarjelom iskustvu
Izuzetno povoljne cijene – plaćeni programi WordPress.com počinju već od samo 5 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)Da biste izvršili više od najosnovnije prilagodbe, vi’Trebat će vam neko znanje kodiranja

WordPress.com je stvoren za bloganje, a to stvarno možemo’Ne bih dovoljno naglasio. Ako je vaša mala tvrtka zasnovana na blogu, pripremite se za gomilu super korisnih značajki, poput komentara, oznaka, lajkova, kategorija i za objavljivanje svojih postova na blogu ‘Čitač’ koji pretplaćeni čitatelji mogu vidjeti u svom feedu.

Ako, međutim, vaš posao nije blog’Imat ću vam teško vrijeme. Ali hej, don’ne samo uzmite našu riječ za to – u sklopu našeg testiranja za korisnike dali smo polaznicima sat vremena za izradu web stranice za fiktivni posao ‘Shore kavana’ na kratak skup i zamolio ih da nam daju svoje misli.

Jedan posebno frustrirani sudionik koji koristi WordPress.com rekao je:

“Mrzila sam ga, stvarno sam ga mrzila. Stvarno nije’Moja šalica čaja uopće.”

I ostali sudionici su bili’Ni jedan poseban pozdrav – niti su ustanovili da su stvari samo dobre’intuitivno, a nisu’ne napravite bilo gdje u blizini isto toliko napretka u satu koliko i oni’d očekivano. To’Ne čudi što je WordPress.com prilično bombardiran kada je došao do ocjene kupca, dobivši (zajedničku) najnižu ocjenu svih testiranih graditelja (3.5 / 5). Također je postigao samo 2,4 / 5 za fleksibilnost dizajna; to’s teško je napraviti WordPress.com predloške vlastite.

Dakle, bloganje na stranu, ima li WordPress.com otkupne osobine? Njegova cijena je zasigurno veliki plus’s besplatnim planom i onima koji se plaćaju od 5 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje). Najjeftiniji plan – the ‘osobni’ plan – također dolazi s prilagođenom domenom i podrškom za chat uživo. Da’s priličnim praskom za svoj dolar.

Ako ti’Ako ste strpljivi, a po mogućnosti imate malo znanja o kodiranju, definitivno bi WordPress.com mogao učiniti za vašu poslovnu stranicu – vi’Ne olakšavaš sebi ni na koji način.

Ostali korisni vodiči

 • WordPress.com pregled – otkrijte nove i napredne strane ovog graditelja blogova
 • WordPress.com vs WordPress.org – razumjeti razliku između WordPress platformi
 • Najbolje platforme za bloganje – ako vam treba blog, odaberite s ovog popisa

6

Duda

Najbolji dizajnirani predložak, ali ograničena kreativna sloboda

Duda se predstavlja kao graditelj web stranica za web dizajnere, ali nemojte’Neću ovo pustiti. To’Zapravo je vrlo jednostavno stvoriti jedno mjesto za vaše poslovanje, a najjeftiniji plan košta samo $ 14 / month.

Za i protiv# 1# 2
Preko 90 dobro dizajniranih predložaka za izborNije najbolja opcija u smislu podrške za SEO
Mogućnost kreiranja prilagođenih korisničkih putovanja, čak i uz najjeftiniji planMogućnosti prilagodbe prilično su ograničene – nije sjajno za one koji žele puno kreativne slobode

Pa, što možemo reći o Dudi? Pa prvo, predloške su dobre. Kao, stvarno dobro. Naravno da ne’svi nemaju onaj moderan, minimalistički izgled koji steknete pomoću Squarespacea, ali se nekako osjećaju stvarno – poput web stranica koje svakodnevno rado koristite za svakodnevne tvrtke.

Da’Zbog čega je Duda vrhunski dizajniran za web stranice malih poduzeća, ocjenjujući 4,6 / 5, dok Squarespace i dalje drži prvo mjesto za web stranice sa portfeljima ili fotografijom – u osnovi svega što’s super slikama.

Ali onaj dio koji nas najviše uzbuđuje zbog Dude? Personalizirana. Korisnik. Putovanja.

Dakle, Duda trenutno nudi dva plana – jedan na 14 USD mjesečno za izradu jedne stranice, a jedna po 74 USD mjesečno za agencije. Čak i na svojem najjeftinijem planu, možete promijeniti način na koji korisnici vide vašu web lokaciju, ovisno o različitim čimbenicima.

Na primjer, ako netko prvi put posjećuje vašu web lokaciju, možete odlučiti prikazati videozapis o svojim uslugama. A ako netko posjećuje vašu web lokaciju s obližnje lokacije, možete dodati gumb za upućivanje poziva. Ovo su stvarno pametne stvari za graditelja web stranica, a svima ih je lako postaviti – samo kliknite ‘Personalizacija’ dolje s desne strane vaše glavne nadzorne ploče, a zatim odaberite a ‘Pravilo’. Tu možete izraditi i skočne prozore i banerne oglase.

Pa, gdje pada Duda? Pa prvo, SEO podrška nije’Stvarno tamo. Ako ti’oslanjajući se na pronalaženje u Googleu’s rezultatima pretraživanja, ti’Morat ćete pročitati osnovne SEO savjete koji će vam pomoći da tamo stignete – ne morate’ne dobijete upute i vodiče koje radite s nekim drugim graditeljima. I drugo, iako su dizajni sjajni, ne postoji’nema puno prostora za prilagodbu. Nekima se sviđa ovaj pristup, ali ako vi’nakon kreativnog projekta, to bi moglo biti previše ograničeno.

Ostali korisni vodiči

 • Duda Review – preuzmite Duda u potpunosti, uključujući sve njegove prednosti i nedostatke

7

upadljivo

Najbolje za pomoć i podršku i za izgradnju više malih web lokacija

Nevjerojatno postiže dobre rezultate – našim korisnicima se svidjelo isto koliko i popularnijim graditeljima, uključujući Squarespace i GoDaddy – ali iako’S dobrom vrijednošću, ima ozbiljnih nedostataka.

Za i protiv# 1# 2
Korisni, proaktivni tim podrškeMožete stvoriti samo stranice s jednom stranicom, što znači’nije skalabilno rješenje
Možete stvoriti dvije web stranice na najjeftinijem 8 USD / mjesečnom planu i prodati do pet proizvodaNedostaje kvaliteta značajke i dubina građevinara istaknutih na ovom popisu

pustiti’Počnimo s onim što nam se sviđa upečatljivo. Prvo gore: policajci za sreću. Da, dobro ste čuli.

Ne samo da markantno odnese kući krunu za najzgodnije imenovanog tima za podršku, već ima i onu najaktivniju. Na raznim točkama tijekom vašeg izrade web stranica pojavit će se mali chat okvir koji vas poziva da razgovarate sa svojim službenikom za sreću – mogućnost koja’s dostupan 24/7. Na Strikingly postoje i sve vrste korisnih video priručnika’s web mjesto. To’nije ni čudo što je postigao impresivnih 4,5 / 5!

upadljivo’Planovi su vrlo razumni. Dostupan je besplatni plan, ali kao i uvijek, preporučujemo vam da odete Premium zbog tog profesionalnog izgleda. Premium planovi kreću se od 8 do 49 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje), a sve planove možete isprobati besplatno 14 dana.

Na najjeftinijem plaćenom planu (the ‘ograničen’ plan), možete izgraditi dvije stranice, prodati do pet proizvoda i spakirati besplatno ime domene prve godine – vidite, rekli smo vam’s pristupačnim!

Pa kako to’spustite se na šesto mjesto? Glavni problem za nas je što vam Iznenađujuće omogućuje samo stvaranje web stranica s jednom stranicom. Veze za navigaciju niz stranu ili preko vrha vode vas samo do odjeljaka koji se nalaze ispod te početne stranice. Da’U redu je ako samo trebate predstaviti pregled – O nama, portfelj, kontaktirajte nas – ali ako želite doista razviti svoju web stranicu, ta će stranica zaista postati vrlo dugačka. To’mislila je da se prosječna osoba svakodnevno pomiče oko 22,7 metara na svom telefonu – ali vjerojatno je pobijedila’Ne bih bio previše oduševljen ako je za to najveći dio odgovoran vaš site.

Web stranice s jednom stranicom znače da su i blogovi i kategorije proizvoda izostali. Dakle, iako je Strikingly vrlo povoljne cijene, to’s zapravo nije velika vrijednost – bodovanje samo 3,5 / 5 u našem istraživanju.

Ako trebate pokazati a ‘aroma’ jednog ili dva projekta koja imate u pokretu, Iznenađujuće je sigurna i super jeftina opcija. Ako ti’ponovno nakon nečega malo skalabilnijeg, pogledajte opcije dalje na popisu.

Ostali korisni vodiči

 • Strikingly Review – detaljan pregled Strikingly’značajke, cijene i još mnogo toga

8

Site123

Najlakši za upotrebu

pustiti’Zamislite da jedne večeri, Loši ljudi su došli i zatražili da im odmah napravite poslovnu web stranicu – ‘odmah, ili inače!’ U ovom zastrašujućem scenariju, Site123 može biti upravo graditelj’d posegnuti za.

Za i protiv# 1# 2
Pristup uz pomoć dizajna čini ovaj graditelj vrlo brz i jednostavan za korištenjeDizajni izgledaju datirano
Awesome stručni tim za podršku dostupan preko chata uživoAko želite imati više od osnovne web stranice, počinje se prikazivati ​​prilično brzo

Zašto bismo izabrali Site123 da nas izvuče iz tog posebno zagađenog niša? Jer to’Izvrsno za dobivanje web stranice uživo lako i prilično brzo – sve dok vi’ne previše dragocjen s krajnjim rezultatom. Site123 također ima nevjerojatno mali tim za podršku putem live chat-a.

No, iako je Site123 možda vrlo brzo postaviti, možete’Ne mogu poreći da krajnji rezultat izgleda super nadnevan. Site123 također daje loše rezultate po značajkama, na posljednjem mjestu sa 2,6 / 5. Iako nudi besplatni plan – s tim da jedini plaćeni plan košta samo 10,80 USD mjesečno – njegova vrijednost za novac je stvarno loša, opet na posljednjem mjestu.

Jedan od naših korisnika je svojim povratnim informacijama doista udario nokat po glavi:

“To’s ok, ali ako želite imati više od osnovne web stranice, počinje se prikazivati ​​prilično brzo.”

Pa osim ako ne’budemo super nesigurni u vezi svih stvari na mreži – ili smo u žurbi na sljedećoj razini – mi’Preporučam da se odlučite za drugog alatnog graditelja web stranica, kao što su Wix, GoDaddy ili Duda.

Ostali korisni vodiči

 • SITE123 Pregled – saznajte sve o ovom graditelju u našoj cjelovitoj recenziji

9

Jimdo Creator

Jednostavne, ali nedostaju kvalitetne značajke

Ako ti’Pročitao sam cijeli ovaj članak (hvala što nas držiš!), onda ti’Vjerojatno ćemo primijetiti da graditelji web stranica za male tvrtke prema dnu našeg popisa postaju jednostavniji – ali ne nužno i na bolje. Jimdo je jedan takav graditelj.

Za i protiv# 1# 2
S besplatnim planom i plaćenim planovima koji počinju od samo 9 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje), Jimdo je postigao razuman rezultat u odnosu na vrijednost za novac (3,2 / 5)Ograničena pomoć i podrška – ograničeni planom i dostupni samo putem e-pošte
Neugodno za uređivanje i slaganje elemenata i općenito nedostaje dobra dubina značajki

Don’Ako nas ne shvatimo, Jimdo je daleko bolji od mnogih proizvođača web stranica na tržištu – i to bismo trebali znati’pokušao sam preko 50 njih – ali to’je lošiji od ostalih osam na ovom popisu.

Jimdo je vrlo jednostavan, da – ali u svijetu graditelja web stranica to je danas’više nije ništa posebno. Veliki se igrači neprestano razvijaju kako bi poboljšali svoju jednostavnost korištenja i dubinu funkcija, dok usluge poput Jimdo Creator-a zaostaju.

Kada se uspoređuje s kriterijima za izgradnju web mjesta za male tvrtke, posebno je loše postigla fleksibilnost u dizajnu. To’Jednostavno dodavanje elemenata – ali ako ih pokušate urediti po vašoj želji, vi’Proces će doista biti vrlo frustrirajući. Dosta lijepo izgleda, ali ti’imam vrlo malo kontrole.

Pomoć i podrška bila su još jedna primjetna niska točka, a Jimdo je postigao samo 1,7 / 5 na ovom području. S najskupljim planom, ti’zajamčen odgovor u roku od sat vremena. Za one na jeftinijem planu, međutim, vi’gledate 1-2 radna dana – nije idealno ako imate ozbiljan problem. Sva pomoć i podrška također se obavljaju putem e-pošte, što je samo po sebi puno manje korisno (i modernije) od funkcije chata uživo koju većina graditelja danas favorizira.

Jimdo ipak ima neke otkupne osobine. Održavala se relativno dobro u odjeljku vrijednosti za novac, ocjenjujući 3,2 / 5. Tamo’s besplatnim planom, kao i plaćenim programima u rasponu od Početnog plana za samo 9 USD mjesečno, do Neograničenog plana od 39 USD mjesečno (sve se cijene naplaćuju godišnje). Iako ima svoja ograničenja, on nudi jedan od najjeftinijih plaćenih programa okolo.

Sve u svemu, Jimdo Creator nije’Tamo još nisam, ali to’je na putu. I tamo’nema štete u startu s besplatnim planom da vidite kako se dalje bavite njime – kasnije ga možete nadograditi ako vam se svidi, ili prebacite na drugog graditelja ako ga ne volite’t.

Ostali korisni vodiči

 • Jimdo pregled – saznajte više i provjerite je li Jimdo prikladan za vas
 • Wix vs Weebly vs Squarespace vs Jimdo – krajnja usporedba

Kako odabrati graditelja web stranica za male tvrtke

Prije nego što uronite i započnete s izradom vaše web stranice, to’Važno je shvatiti što je važno za vaše malo poduzeće.

Graditelji web stranica savršeni su za umjetnike, vlasnike kafića, vlasnike web lokacija za e-trgovinu, fotografe, pisce, trgovce umjetninama, restorane, planere za vjenčanja, vrtlare, električare, vodoinstalatere – popis je beskrajan.

No, vodoinstalater, na primjer, imat će vrlo različite potrebe za vjenčanim fotografom.

Jednom je potreban internetski obrazac za rezervaciju, dok drugi treba dodati i otpremiti slike vrhunske kvalitete.

Zapitajte se: tko su vam kupci? Želite li reklamirati svoj brend? Ili trebate preuzeti rezervacije putem interneta?

Uzmi malo papira i zapiši koje ciljeve želiš postići (na primjer, uzmi online rezervacije), što te odlikuje’volim uključiti i vaše web mjesto (stranicu bloga ili an ‘O nama’ odjeljak) i tko vam je ciljna publika.

Također bi moglo biti vrijedno uzeti naš kratki kviz s 4 pitanja dobiti preporuke prilagođene upravo onome što želite za svoju web stranicu.

kviz za izgradnju web mjesta

Evo pet faktora’skupio sam. Oni’nisi sve, ali oni’dobro je polazište za odlučivanje koji web stranici malog poduzeća treba dati prioritet (i koji bi web graditelj mogao najbolje odabrati za vas):

 1. Jednostavnost korištenja
 2. Društveni mediji
 3. E-mail
 4. slike & Predlošci
 5. Pomozite & podrška

1. Jednostavnost upotrebe

Sve naše najbolje ocijenjene graditelje za male poslovne web stranice jesu vrlo razumljiv i može vam pomoći da se povežete s mrežom čak i ako to ne učinite’nemate tehničku kost u tijelu.

Zvuči dobro?

Oni također sve nude besplatna suđenja, tako da možete eksperimentirati i igrati se oko toga da otkrijete koji je građevinar najlakši za upotrebu, a da ne morate trošiti vlastiti novac.

Zamislite to kao isprobavanje puno različite odjeće prije nego što se odlučite za pravu odjeću za zabavu.

Prilikom testiranja svakog izrađivača web stranica, zapitajte se:

 • Možete li lako dodavati slike i predloške, a da ne zabrljate svoju web lokaciju’s izgledom?
 • Je li vam lako unijeti promjene poput ažuriranja podataka o kontaktima i dodavanja novih proizvoda?
 • Može li graditelj web stranica pružiti potrebne značajke? Na primjer, ako vi’iz restorana i želite preuzeti online rezervacije, možete li dodati obrazac za rezervaciju na svoju web stranicu?
 • Jesu li sheme boja i predloške prikladni za vaše poslovanje? Primjerice, računovodstvenoj tvrtki trebat će različite sheme boja i predložaka lokalnom prodavaču sladoleda.

Možemo vas usmjeriti u smjeru naših najboljih graditelja web stranica za male tvrtke, ali možemo’ne mogu reći koji je najbolji za vas, jer se mnogo toga svodi na osobne preferencije. Da’s zašto preporučujemo vam da testirate svakog našeg preporučenog graditelja web stranica i provjerite radi li za vašu malu tvrtku.

Wix i Weebly obojica nude besplatne osnovne planove, ali ako ti’ozbiljno razmišljate o izgradnji atraktivne web stranice za male tvrtke, savjetujemo vam da se prijavite na plaćeni plan za pristup aplikacijama i značajkama koje će pomoći vašoj trgovini da se istakne.

Što lakše možete pronaći graditelja, više ćete se vremena morati igrati sa svojom web stranicom’shema boja i brendiranje, napišite opis proizvoda i izvorne slike vrhunske kvalitete – sve ono zbog čega će se vaša trgovina isticati!

2.Socijalna integracija medija

Web lokacije na društvenim mrežama poput Facebooka, Pinterest-a, Instagrama i Twittera mogu biti sjajan način dobivanja očnih jabučica na web mjestu vašeg malog poduzeća.

Je li društveni medij važan način na koji planirate generirati prodaju ili interakciju s kupcima?

Ako je odgovor’da, onda ti’Želim da napravite web stranicu koja se fokusira na integraciju društvenih medija (što je bolja integracija, to će lakše biti promocija vašeg poslovanja na društvenim medijima, bez oduzimanja sati vašeg vremena).

Svoju Wix web stranicu možete, na primjer, besplatno integrirati u Instagram, Facebook i Twitter; na svoju web lokaciju možete dodati i Facebook kao što je skočni gumb. Svi naši preporučeni graditelji web stranica za male tvrtke dolaze s različitim razinama integracije društvenih medija, tako iskoristite besplatna suđenja kako biste se igrali i osmislili koji vam je najbolji za vaše potrebe društvenih medija.

Provjerite da li će vam odabrani graditelj web stranica dopustiti:

 • Dodajte ikone koje povezuju stranice vaših društvenih medija.
 • Povucite sadržaj sa svojih računa na društvenim mrežama – poput a ‘tvit dana’ – na vašu stranicu.
 • Objavite sadržaj sa svoje web lokacije izravno na svoje društvene platforme

3.Email marketing

Marketing putem e-pošte je vijek mnogih malih poduzeća.

To’fantastičan način povezivanja na osobnoj razini sa svojim kupcima i ako se oslanjate na slanje e-pošte (čak i mali broj) ili želite dobiti osobnu poslovnu adresu e-pošte i početi slati e-poštu, onda ste’Želim graditi web mjesto koje vam omogućuje upravljanje poštanskim sandučićem.

Ako ti’već sam sagradio veliki popis e-pošte ili namjeravam brzo pribaviti puno novih pretplatnika e-pošte, provjerite koje alate nudi svaki graditelj web stranica putem trgovine aplikacija kako bi vam pomogao u razmjeni vašeg marketinga e-pošte. Squarespace nudi integraciju s MailChimp-om, sjajnim alatom za e-poštu koji imamo’koristio sam se prije toga’osmišljen je na istim principima povuci i ispusti kao graditelji web stranica.

Možete izgraditi upečatljive kampanje e-pošte bez da znate jezike kodiranja kao što su HTML (Hypertext Markup Language – koristi se za dodavanje stilova fonta, poput kurziva i podebljanih slova te dodavanje veza do teksta) i bez ikakvog trenutka klijentima šalje profesionalne e-poruke.

Ovo može biti sjajan način da potaknete zanimanje za svoju malu tvrtku (možda i vi’imam događaj u trgovini na koji želite podsjetiti ljude), dodati kredibilitet svojoj tvrtki i ostati u kontaktu s vjernim kupcima.

Korištenjem marketinga putem e-pošte, vi’ponovno dodavanje drugog niza na vašu web lokaciju’s lukom.

4.Igra i predloške

Graditelji web stranica dolaze s mnoštvom besplatnih i plaćenih fotografija i predložaka kako bi vaša web stranica izgledala oštro i stilski. Ali različite web stranice imaju različite potrebe za slikom, pa iako naših pet najboljih graditelja web stranica’ predlošci i slike pokrivaju gotovo svaku industriju, to’prvo je vrijedno provjeriti da li predloške i slike koje nude zadovoljavaju specifične potrebe vašeg poslovanja.

Na primjer, ako vi’ponovno je knjigovodstvena tvrtka’trebat će vam predlošci koji podrazumijevaju kompetenciju i dolaze s profesionalnim slikama poput radnika u odijelima ili uredskih blokova, točno?

Ako se vaše poslovanje jako oslanja na vizualne predmete (možda ste fotograf ili otmjeni restoran), onda se možete nagnuti prema graditelju koji pruža najljepše i sjajnije slike, kao što je Squarespace.

Što bolje možete učiniti da vaša web stranica izgleda, to će vas više klijenata nagraditi angažmanom marke i dolarima do tada.

5.Help & podrška

Kada ti’Ako pokrenete web mjesto za svoju malu tvrtku, svaka podrška koju ste dobili može donijeti stvarnu razliku.

Svi naši preporučeni graditelji nude izvrsnu podršku putem e-pošte, telefona i internetskog chata, pa i vi’nikad niste prepušteni sami sebi prilikom pokušaja uklanjanja vaše web lokacije.

Prema našem iskustvu Wix’s Centar za pomoć pruža najdublju zbirku udžbenika i video zapisa kako bi vam pomogao da odgovorite na sva vaša pitanja; Weebly’Vodiči i podaci su i dalje vrlo korisni, ali ne baš tako uvjerljivi kao Wix’s ili Squarespace’s podrška.

Što manje vremena provedete radeći na tome kako dodati značajku ili promijeniti stilski element, više ćete se vremena morati usredotočiti na to kako svoju web lokaciju učiniti jedinstvenom i privući posjetitelje.

Ovo je mjesto gdje graditelj web stranica’Korisnička podrška može biti neprocjenjiva.

Vrhunska podrška kupcima može biti poput vodiča na odmoru u užurbanom gradu: mogu vam pokazati pravi put, istaknuti uzbudljive značajke i pomoći organizirati svoje vrijeme.

9 najboljih graditelja web stranica za male tvrtke: završne misli

U prošlosti ste se možda brinuli da će izgradnja web stranice biti preskupa (vi’ponovo mala tvrtka gdje’je novac dolazi od?) ili previše teško (vi’nisi računalni stručnjak, kako bi trebao napraviti web stranicu ispočetka?).

Sve ove zajedničke potrebe i pitanja malog poduzetnika uzeli smo u obzir prilikom procjene ovih graditelja web stranica, a jedna od ovih devet čvrsta je osnova za web mjesto za male tvrtke.

Mi’pogledao sam devet najboljih graditelja web stranica za male tvrtke…

 1. Wix – Najbolji sveukupni graditelj web stranica za male tvrtke.
 2. Kvadratura – Najbolje za brzo rastuća mala poduzeća ili startup poduzeća.
 3. Weebly – Odlična vrijednost za novac.
 4. GoDaddy – Najbolje za svjesno vlasnike malih poduzeća.
 5. WordPress.com – najbolje za web stranice sa fokusom blogovanja.
 6. Duda – Najbolji predloški predložaka, ali s ograničenom kreativnom slobodom.
 7. Zapanjujuće – Najbolje za pomoć i podršku i za izgradnju više malih web lokacija.
 8. Site123 – Najlakši za upotrebu.
 9. Jimdo Creator – Jednostavno, ali nema kvalitetnih značajki.

Svaki od naših devet preporučenih graditelja web stranica za male tvrtke znači da poduzetnici poput vas mogu postati online bez trošenja gomile novca zapošljavajući profesionalne programere i dizajnere.

Kog god graditelja odaberete, vi’Moći ćete stvoriti funkcionalnu i privlačnu web stranicu koja će uspostaviti vaše malo poduzeće na mreži, bez ikakvog tehničkog znanja. Iako različite tvrtke imaju različite potrebe i prioritete, Wix je siguran ulog za bilo koju malu tvrtku, zahvaljujući velikom izboru predložaka, jednostavnom postavljanju i dobroj vrijednosti za novac..

Ako znate da će glavna funkcija web stranice vaše male tvrtke biti prodaja proizvoda, onda preporučujemo korištenje stručnjaka za e-trgovinu poput BigCommercea ili Shopify. Dok Wix, Squarespace i Weebly svi nude platforme za e-trgovinu, Shopify i BigCommerce imaju alate za podizanje vaše trgovine na novu razinu.

Iskoristite ponude besplatnih suđenja kako biste pronašli savršenog graditelja web stranica za svoju malu tvrtku. Jednom kad ti’Izabrali ste graditelja web mjesta za svoju malu tvrtku, preporučujemo vam da pročitate vodič u nastavku kao svoj sljedeći korak.

Kako napraviti poslovnu web stranicu, sadrži detaljne informacije o maticama i vijcima za izgradnju vaše poslovne web stranice.

Pitanja i odgovori

Ovaj je članak koristan?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map