9 najboljih graditelja web stranica za portfelj

najbolji graditelji portfeljaOvaj članak će vam pružiti detaljan pregled 9 najboljih graditelja portfelja na tržištu i savjete kako odabrati pravu za vas.


Korištenje alata za izradu web stranica za izradu portfelja web stranica je brz i jednostavan način izgradnje vlastite privatne internetske galerije. To’savršen je način da pokažete svoj posao obožavateljima ili čak uhvatite oko potencijalnih novih klijenata.

Ali s toliko mnogo mogućnosti za odabir, samo kako odabrati graditelja portfelja? Uključuje se niz čimbenika: proračun, prilagodljivost i integracija društvenih medija, samo nekoliko imena.

Mi’jurili smo preko najboljih graditelja web stranica oko vas kako bismo vam donijeli rundu najboljih onih za izradu internetskog portfelja.

Provodimo sate istražujući svakog izrađivača web mjesta koje pregledavamo, pa čak i redovito pronalazimo ljude koji bi ih isprobali. Ispitujemo, analiziramo i uspoređujemo cijene, značajke, jednostavnost upotrebe i više kako bismo vam pružili detaljne i nepristrane savjete.

Da bismo vam donijeli najbolje graditelje portfelja, usredotočili smo se na:

 • dostupnost
 • Oblikovati
 • SEO (optimizacija za tražilice)
 • Jednostavnost korištenja

Ovo su područja koja imaju najvažniji značaj u kreiranju i razvoju uspješnog portfeljnog web mjesta, pa smo svakog graditelja procijenili na temelju tih faktora.

Također smo pogledali pomoć i podršku, značajke kao što su integracija društvenih medija i korisničke ocjene u stvarnom životu kako bismo dobili konačnih najboljih 9 koji su navedeni u nastavku.

Contents

9 najboljih graditelja web stranica za portfelj

 1. Squarespace – najbolje web mjesto za portfelj.
 2. Weebly – najbolje zbog pristupačne cijene.
 3. Wix – najbolje za povećanje prometa na vašoj web lokaciji.
 4. Duda – moderan dizajn portfelja.
 5. GoDaddy – najbrži način za izradu web stranice.
 6. upadljivo – najbolje za pomoć i podršku.
 7. WordPress.com – snažne značajke.
 8. Jimdo – jednostavno, ali nema skalabilnost.
 9. SITE123 – najbolje za praktičnost sve u jednom.

Najbolje web stranice s portfeljem moraju biti jednostavne za upotrebu i pokazati svoj posao. Da’Zato volimo ove izbore – posebno našu najbolju tri. Squarespace kombinira elegantne dizajne s moćnim značajkama, Weebly je najbolji za one s proračunom, a Wix je idealan za rast vašeg portfelja’s publika.

Ako ti’se već prodao na Squarespaceu – našem najboljem izboru – a zatim pritisnite ‘Započni sada’ gumb za otkrivanje plana Squarespacea najbolje usklađuje s vašim potrebama:

Ovdje’kratki je prikaz uspješnosti triju najboljih graditelja web stranica u našem istraživanju:

Daljnje informacije

 • Želite li vidjeti najbolje graditelje portfelja zajedno? Pogledajte našu Usporedba grafikona za izradu web stranica portfelja.
 • Jeste li fotograf koji želi pokazati svoj rad? Naše Izrada web stranica za usporedbu fotografa mogao vam pomoći!
 • Ako ti’re umjetnik, pogledajte našu recenziju djela Najbolji graditelji web stranica za umjetnike.
 • Jednom kad ti’Pronašli smo vašeg savršenog graditelja portfelja, pogledajte naš korisni vodič o Kako napraviti internetski portfelj za početak stvaranja!

Koji su najbolji graditelji portfelja?

Odabir pravog graditelja web stranica za portfelj ključan je ako želite proračunski pogodan način prikazivanja i stvaranja interesa za vaš kreativni rad. Napravite pogrešan izbor i vi’Potrošit ćete puno vremena i novca uz malo ili nikakvu nagradu!

Izgradnja vlastitog portfelja s korisničkim graditeljem web stranica vrlo je pristupačan način pohrane i dijeljenja rada na koji ste najviše ponosni. Također vam može pomoći da izgradite publiku i stvorite novi posao kako biste svoju strast pretvorili u karijeru – san!

Ovdje’s trenutnim pogledom na 9 najbolji graditelji portfelja:

 1. Squarespace – najbolje web mjesto za portfelj.
 2. Weebly – najbolje zbog pristupačne cijene.
 3. Wix – najbolje za povećanje prometa na vašoj web lokaciji.
 4. Duda – moderan dizajn portfelja.
 5. GoDaddy – najbrži način za izradu web stranice.
 6. upadljivo – najbolje za pomoć i podršku.
 7. WordPress.com – snažne značajke.
 8. Jimdo – jednostavno, ali nema skalabilnost.
 9. SITE123 – najbolje za praktičnost sve u jednom.

To’s vrijedi izdvojiti vrijeme pri odabiru web stranice za izradu portfelja. Većina članova na našem popisu imaju besplatne planove – ili barem nude besplatnu probnu inačicu.

Toplo preporučujemo korištenje ovih besplatnih planova i pokušaja, kao i oni’koristan je pokušaj prije kupnje i bez rizika, a kasnije vam može uštedjeti glavobolju!

Naš popis najboljih graditelja portfelja na web stranici u nastavku odličan je način da se pokrenete kad odlučite koja će platforma biti pogodna za vaš portfelj..

Svaki od naših odabira nudi zadivljujuće predloške, sjajne alate za dizajn, atraktivne prikaze za prikaz vašeg rada i SEO-poticajne mogućnosti za lakše pronalaženje vaših obožavatelja i klijenata na mreži..

# 1. Squarespace

Najbolje web mjesto za ukupni portfelj

Squarespace je graditelj web stranica poznat po stvaranju zapanjujućih, mobilnih internetskih web stranica. Popularna je među fotografima i umjetnicima zbog pristupačnih mjesečnih premijum planova i lijepih predložaka svjesnih dizajna.

U našem istraživanju, Squarespace se pokazao kao najbolji sveobuhvatni izbor. Posebno je dobro izveden zbog svojih karakteristika i dizajna, kombinirajući visokokvalitetne alate i profesionalno dizajnirane predloške. Sve su značajke ugrađene u kuću, što jamči kvalitetu.

Kvadratni prostor nije’• bodite tako dobro za jednostavnu upotrebu – nedostatak takve moći je pomalo izazovan urednik. Ipak ne’Ne trebaju vam vještine kodiranja ili tehnološka iskustva, samo malo vremena i samopouzdanja!

Squarespace je platforma broj jedan koja će vam pomoći stvoriti web mjesto portfelja profesionalnog izgleda. Predlošci su jasni, čisti i puni bijelog prostora koji pružaju vašem portfelju vrlo vrhunski osjećaj i mogu vas zaista uzdići iznad svojih vršnjaka.

Predlošci su i mobilni kako bi osigurali da vaš rad izgleda sjajno kad god i gdje god ga pogledate.

Uzmi ‘avenija’ predložak ispod, koji vaš kreativni rad postavlja ispred i u sredinu, a istovremeno uklanja stranicu nepotrebnog sadržaja.

Tako se vaši posjetitelji bave poslom koji ste stvorili i brzo pokazuje o čemu se radi na vašoj web stranici’ima svoju privatnu galeriju i tako bi trebala izgledati kao jedna!

šablon portfelja kvadratnih prostora najbolji graditelj web stranicaSquarespace’predloške portfelja nude sve vrste privlačnih opcija prikaza za vaš rad, uključujući rešetke (gore), mozaike slika i slike junaka preko cijelog zaslona

Imati atraktivan i profesionalan dizajn web stranica važno je ako želite napraviti snažan prvi dojam i započeti s poslovnim vodstvom kroz svoj portfelj.

Ali, ako ne možete, kontaktirati ljude da vas kontaktiraju pored je nemogućeg’ne mogu biti pronađeni na mreži, tako je’uvjeravajući to Kvadratni prostor omogućava jednostavno pravilno označavanje sadržaja kako bi se osiguralo da vaše stranice pronađu tražilice.

Detaljni vodiči na licu mjesta objašnjavaju i kako optimizirati svaki dio vašeg portfelja kako biste poboljšali svoju internetsku vidljivost – što je bitno za prikupljanje prometa i pridobijanje nekih potencijalnih novih klijenata.

Za i protiv
Predlošci na Squarespaceu su zapanjujući, a mnogi ih smatraju najboljima u industriji. Oni’posebno su dobri za kreativne potrebe – uključujući portfelje. Kvadratni prostor ne’nemam besplatan plan, ali njegove su cijene prilično konkurentne. To’Što je tad skuplje od nekih njegovih konkurenata, poput Weeblya, zar ne’t najjeftinija opcija na tržištu. Ali to’još uvijek pristupačan izbor.
Squarespace pokušava pružiti interna rješenja svih njegovih ključnih značajki. Doista možete osjetiti razliku u odnosu na sretni crtež koji dodaci mogu biti. Krivulja učenja na Squarespaceu malo je strma prema standardima za izgradnju web mjesta. Ukupne tehno-fobe bolje bi se služile platformama poput GoDaddy.

Ovi vodiči uključuju tekstualni i videozapis, što je vrlo korisno za različite vrste polaznika. Za mene najbolje učim gledajući i ponavljajući, ali informacije možete obrađivati ​​bolje tako što ćete umjesto toga pročitati tekstno objašnjenje. Srećom, Squarespace pruža zadovoljstvo obojici!

Dodavanje stranica na vašu web lokaciju portfelja brzo je i jednostavno, tako je’s bezbolnim dodavanjem bloga i započinjanjem stvaranja svježeg sadržaja koji će posjetitelji čitati, a Google indeksirati (što je izraz koji se koristi za opisivanje načina na koji Google sortira vašu web lokaciju među svim ostalim na kojima je indeksirao) – ovo je win-win situacija koja bi trebala privući više posjetitelja i nastavite duže pregledavati vaš rad.

Squarespace’s Cijena: 12 USD+

Pozivanje svih učenika!

Jeste li student kojem je potreban portfelj? Možda i ti’ponovno freelancing donijeti malo dodatnog novca? Ako je tako, ti’ponovno u sreći!

Ako ti’ponovno ste učenik i imate valjanu školsku adresu e-pošte, možete dobiti 50% popusta na prvu godinu Squarespace-a. Savršeno za novi portfelj!

Samo zapamtite, možete’ne koristite ovaj popust zajedno sa bilo kojim drugim kodovima ponude. Možete ga primijeniti na do tri web stranice ipak pod jednom školskom adresom e-pošte.

Ako želite uštedjeti 50% na svom planu, krenite danas na Squarespace i potražite svoju školu da biste započeli!

Squarespace’s planovi počinju od 12 USD mjesečno. To vam daje veliku paletu značajki, uključujući neograničen prostor za pohranu i propusni opseg (pogodno za portfelje koji obiluje slikama), što je više nego što ste dobili na Wixu’s najjeftinijim 13 dolara mjesečnog plana!

Tamo’s također planira e-trgovinu, počevši od 26 USD u slučaju da želite prodati umjetničko djelo izravno kroz svoj portfelj – potencijalno pristojan spinner novca ako možete povećati svoj promet.

Koji god plan odabrali, uvijek krenete na Squarespace’s 14-dnevnim besplatnim probnim vremenom, tako da imate vremena odlučiti želite li ga’pravo za tebe.

Više informacija o kvadraturi:

Pregled kvadrata – Naš detaljan pregled dubinski pregledava Squarespace kako bi se vidjelo je li ga moguće’je graditelj web mjesta za vas.

Vodič za cijene kvadrata – Saznajte više o Squarespaceu’s premium planovima i koliko oni koštaju

Kôd ponude kvadratnog prostora – Ostvarite 10% popusta na bilo koji Squarespace plan s našim ekskluzivnim kodom popusta

Kôd ponude kvadratnog prostoraUpotrijebite kôd ponude "WBE" na blagajni za 10% popusta

Ostvarite 10% popusta na bilo koji plan kvadratnog prostora

Spremni ste pokrenuti Squarespace? Imamo ekskluzivni kod ponude za naše čitatelje koji će to učiniti uštedi 10% po cijeni bilo kojeg plana Squarespacea! Da biste iskoristili ovaj popust, jednostavno unesite:
Kod ponude: “WBE”
na blagajni.

Dok je kvadratni prostor br’ne baš kao korisnik neki drugi građevinari, kao što su Wix i Weebly, je’i dalje je prilično lako doći do njih.

Detaljni video priručnici i vodiči olakšavaju rješavanje problema s kojima se možete susresti, a korisnička podrška 24/7 znači da se problemi brzo rješavaju – tako da’ne družiš se kad te’imam bolje stvari za raditi.

Uređivanje je glatko i intuitivno, a sve se pokreće s trake izbornika, a ne Wixa’Na primjer, plutajući alat.

Za nas je Squarespace idealan graditelj portfeljskih web stranica ako ste nakon web stranice koja izgleda zapanjujuće i ima profesionalni, vrhunski osjećaj. Uređivač je prilično jednostavan za korištenje, tako da možete brzo dizajnirati web mjesto za portfelj po vašoj želji, dok će vam SEO vodiči pomoći da pronađete tražilice (i nadamo se da će dovesti do novih klijenata).

# 2. Weebly

Najbolje zbog pristupačnosti

Weebly je jedan od najlakših i najpovoljnije graditelji portfelja, čineći ga a Sjajno izbor ako tražite jednostavno iskustvo stvaranja portfelja.

Weebly je dobio jedno od najboljih rezultata kako za značajke, tako i za vrijednost novca u našem istraživanju. Da’s, jer nudi velik raspon značajki čak i na svojim jeftinim planovima, što znači da za svoj novac dobijate više. Otpao je u pomoć i podršku, a telefonska podrška dostupna je samo na skupljim planovima.

Weebly’Dizajn predložaka poboljšao se tijekom posljednjih mjeseci i iako nisu’Privlačno poput Squarespacea, nude jednostavnost koju ćete se potruditi pronaći drugdje.

plačljiv portfoli predložak najbolji web dizajnerWeebly’s predlošcima pojednostavljuju stvari – pomažu vam da brzo i lako stvorite sjajan portfelj, bez gubljenja vremena dopisivanja sa svim sitnicama na detaljima stranice

Čisto i osnovno, Weebly’Dizaji dizajna mobilni su i izvrsni za jednostavne portfelje, ali ako želite nešto malo više izdvojite, onda to’vrijedi razmotriti predložak treće strane.

Postoji nekoliko mrežnih mjesta koja su specijalizirana za stvaranje fantastičnih predložaka za Weebly, što je odličan način jednostavnog procesa gradnje, ali završava s doista upečatljivom web stranicom.

Za i protiv
Weebly postiže odličnu ravnotežu između jednostavnosti uporabe i personalizacije. Želite li ispuniti unaprijed postavljeni predložak? Možeš to napraviti. Želite radikalno promijeniti predložak kako biste svom portfelju dali jedinstveni pop? To možete i vi. Weebly ima mnoštvo aplikacija, ali mnogi od njih zahtijevaju premium plan. Budite sigurni da ste’Koristit ćete značajke prije nego što poduzmete taj korak.
Kvadrat’nedavna nabavka Weeblya znači da se možete osloniti na graditelja’Funkcija e-trgovine postaje sve jača. Nešto što treba imati na umu ako želite unovčiti svoj portfelj. Osim ako ti’ponovno udobno kodiranje, možda ćete primijetiti Weebly ograničavajuće u pogledu prilagodbe. Nije idealno ako želite tone kreativne slobode!

Weebly’s cijena: $ 6+

Jedna od najboljih stvari o Weeblyu su njegove povoljne cijene. Za razliku od Squarespace-a, Weebly dolazi s besplatnim planom, tako da možete graditi i objavljivati ​​bez trošenja cent.

Weebly’s najjeftinijim plaćenim planom je 6 USD mjesečno osobni plan, koji je izuzetno pristupačan u usporedbi s glavnim konkurentima Wixom i Squarespaceom.

Međutim, za uklanjanje oglasa i stvaranje zaista profesionalnog portfelja, vi’Trebat će mi 12 dolara mjesečno Profesionalni plan.

Da to’udvostručite cijenu Osobnog plana, ali to’s više nego isplati zbog svih dodatnih mogućnosti koje profesionalni plan otključava – uključujući neograničen prostor za pohranu i besplatna domena.

Također dobivate bolje alate za e-trgovinu, poput kalkulatora za otpremu, kako biste još lakše olakšali prodaju svog rada putem vaše web stranice. Najvažnije je da je ovo najjeftiniji Weebly plan za uklanjanje oglasa na vašoj web stranici!

Profesionalni plan preporučujemo svima koji promoviraju svoj rad na mreži – to’Najjeftiniji je plan koji želite odabrati želite li da se vaš portfelj shvati ozbiljno.

Weebly također ima mnoštvo aplikacija što je odličan način za skaliranje vaše web stranice bez potrebe za nadogradnjom vašeg plana. Jednostavno, možete dodati sve dodatne značajke koje su vam potrebne, čineći to povoljnom opcijom za rast vašeg portfelja.

Weebly’s Apps

U Weeblyu je dostupno nekoliko SEO-poticajnih aplikacija’s App Center i program za prijenos slika potiče vas da dodate metaoznake svim umjetničkim radovima koje možete prenijeti.

Oboje vam može pomoći da poboljšate vidljivost na tražilicama poput Googlea, a također će vam pomoći i da poboljšate svoje mjesto na ljestvici relevantnih pretraživanja ključnih riječi. Weebly čini jednostavno jednostavno dodavanje i održavanje bloga kako biste mogli stalno stvarati svježe sadržaje.

Većina Weeblya’s aplikacije dostupne su samo korisnicima pretplatnicima premium plana, pa bi moglo biti vrijedno ulagati nekoliko dolara svakog mjeseca kako biste iskoristili prednosti premijskog plana.

Vas’Dobit ćemo i neograničen prostor za pohranu i propusnu širinu potrebnu za podršku portfeljima velikih slika i pružanje prostora za rast ako je potrebno.

Više informacija o Weeblyu:

Weebly Pregled Naš detaljni pregled Weeblya govori vam sve što trebate znati o platformi

Vodič za cijene s weeblyomObjašnjavamo troškove koji su povezani s Weeblyom’s premijskim planovima

Weebly’s editor je jednostavan uređivač povuci i ispusti koji omogućuje pomicanje elemenata na stranici onako kako smatrate prikladnim – idealno za oglase.

Weebly’Program za uređivanje također sadrži ugrađeni uređivač obrazaca, što olakšava dodavanje obrasca i potiče ljude da izravno kontaktiraju putem vaše web stranice.

Weebly preporučujemo za male, jednostavne portfelje ili za sve koji žele izgraditi portfelj web mjesto brzo i jeftino. Uređivanje je vrlo jednostavno, tako da ne’ne trebate se brinuti o bilo kojoj krivulji učenja. SEO opcije su dobre i pokrivaju osnove, dok će vam premium plan omogućiti pristup dodatnim SEO-poticajnim aplikacijama, osiguravajući da vas obožavatelji i klijenti pronađu u tražilicama..

# 3. Wix

Najbolje za povećanje prometa na vašoj web lokaciji

Wix je jednostavan za korištenje i svestran graditelj web stranica. Ima uređivač prilagođen korisniku koji vam pomaže brzo stvoriti prekrasnu web lokaciju za portfelj i vrlo je pristupačan. Dolazi s velikom podrškom i za početnike SEO, što olakšava rast vaše publike.

Wix je sjajna platforma za kreiranje web stranice vašeg portfelja. To pruža više od 500 predložaka, od kojih je 40 dizajnerski fokusirano, a 17 dizajnirano za portfelje, kao što su ‘3D dizajnerski portfelj’ ispod.

Wix predložak portfelja najbolji graditelj web stranicaPredlošci Wix-a izuzetno su privlačni i olakšavaju vam brzo stvaranje prekrasne web stranice s portfeljem

Rad sa predlošcima sjajan je način brzog stvaranja profesionalne i privlačne web stranice portfelja. Sve što trebate učiniti je pronaći dizajn koji volite s galerijama za svoj rad, isključite sadržaj i vi’dobro je objaviti – ne bi se moglo’ne bi bilo lakše!

Zapravo, u našem istraživanju Wix je dobio impresivnih 5 od 5 zvjezdica za ocjenu korisnika, a 4,3 od 5 zvjezdica za jednostavnu uporabu, što ga čini jednim od najpopularnijih graditelja prilagođenih početnicima.

Za i protiv
Wix nudi izvrsnu kreativnu kontrolu za one koji žele staviti svoj pečat na dizajn portfelja. Alat za pravljenje i povlačenje znači ako to možete zamisliti, to možete i uraditi. Možeš’t mijenjati između predložaka. Ako odlučite da želite redizajnirati svoj portfelj’Morat ću je obnoviti ispočetka.
Sve web lokacije napravljene na Wixu automatski su optimizirane za rad na uređajima, a jednako oštro izgledaju na telefonima i prijenosnim računalima. Opseg kreativne kontrole za neke može biti neodoljiv. Ako želite jednostavan portfelj uživo brzo, Wix možda neće najbolje odgovarati.

Jedan od najboljih načina na koji vam Wix pomaže u izgradnji uspješnog portfelja čineći SEO što jednostavnijim. SEO znači Optimizacija za tražilice i važna je za pronalaženje web lokacije na Googleu.

SEO može biti zastrašujući za početnike, ali Wix ima korisne vodiče, pa čak i SEO Wiz, kako bi stvorio personalizirani, korak po korak vodič koji ćete slijediti. Ovo je fantastičan primjer kako Wix napreduje i šire kako bi pomogao vašoj web stranici uspjeti.

Kada ti’zapravo stvarate web mjesto, na raspolaganju su vam upute za pokazivač miša kako biste objasnili što značajke čine, a prevlačenje elemenata i njihovo ispuštanje gdje god mislite da djeluje čini dizajniranje vašeg portfelja nevjerojatno jednostavno.

Nije ni čudo što je Wix postigao punu ocjenu za pomoć i podršku u našem istraživanju!

Povlačenje i ubacivanje uređivanja također vam omogućuje jednostavnu promjenu izgleda ili naknadno uklanjanje stvari ako to ne učinite’nešto mislim’radi – nemoj’ne sviđa vam se taj određeni stil galerije? Samo je obrišite ili promijenite postavke izgleda!

Više informacija o Wixu:

Wix pregledAko ti’tražite više informacija o Wixu, onda je ovo sjajno mjesto za početak.

Vodič za cijene Wix-aPratimo detaljnije troškove svakog Wix-ovog premium plana.

Wix vam omogućuje dodavanje bloga jednim klikom na gumb, idealno za marketing sadržaja i za dijeljenje svoje stručnosti i ažuriranja s obožavateljima. Održavanje bloga također je odličan način za stvaranje svježeg sadržaja za Google kako bi indeksirao (što je izraz koji se koristi da opiše kako Google čita sadržaj vaše web stranice i razvrstava) i potencijalno poboljšava vašu web lokaciju’Poredak, također.

Wix vam daje mogućnost dodavanja metaoznaka i meta podataka svojim slikama i stranicama kako biste povećali svoju internetsku vidljivost. To može povećati vjerojatnost da će novi klijenti pronaći vaš portfelj i stupiti u kontakt s potencijalnim prilikama, i samo zbog toga’Vrijedno je razmotriti plaćeni premijski plan kako bi stekli bolji dojam.

Wix’s Cijena: 13 USD+

Wix nudi besplatni plan, što je odlično polazište – ali za sve koji se nadaju napraviti dojam za pamćenje, to’s zaista vrijedi razmisliti o trošenju malo novca kako bi vaš portfelj prešao na sljedeću razinu.

Wix’Plaćeni planovi počinju od 13 USD mjesečno. Plaćeni planovi omogućuju vam upotrebu prilagođenog imena domene (ili adrese web mjesta – u osnovi vaše web stranice portfelja’s poštanskim brojem), a uklanja i sve oglase – ostavljajući posjetiteljima da se usredotoče na posao koji želite pokazati!

Vas’Nabavite do 20 GB prostora za pohranu i neograničene propusnosti (podaci koji se koriste za napajanje vaše web stranice na mreži) na svim plaćenim premijskim planovima. Ovo je idealno ako’umjetnik, grafički dizajner ili radite u vizualnom mediju jer to znači da ne’ne trebate brinuti o velikim veličinama datoteka koje iscrpljuju vaše resurse.

S premium planovima također dobijate pristup više predložaka, više alata i više aplikacija iz Tržište aplikacija za Wix – gdje možete pronaći sve vrste cool aplikacija koje pokrivaju stvari poput digitalnog marketinga, dodatne stilove dizajna i sve vrste zanimljivih značajki za vaš mrežni portfelj.

Ako želite pristupačan, jedinstven i privlačan portfelj, Wix svakako vrijedi razmotriti. To’jednostavan je za uporabu i pruža vam više mogućnosti za prikazivanje svog rada od gotovo bilo kojeg drugog graditelja web stranica. Dodatna SEO pomoć čini je i savršenim graditeljem ako i vi’tražite da privučete dosta prometa na vašu web lokaciju.

# 4. Duda

Moderan dizajn portfelja

Duda je web dizajner koji dolazi sa super elegantnim dizajnom za ultra elegantan portfelj. Pruža kreativnu pomoć, pružajući profesionalno dizajnirane predloške koje možete prilagoditi u određenoj mjeri. To’malo je na dragoj strani, ali dolazi prepuno značajki.

Duda je idealan izbor za sve koji žele zapanjujući portfelj bez odgovornosti za potpunu kreativnu kontrolu nad vašom web stranicom. Dobivate više od 90 predložaka koje možete odabrati, a svi su čisti, jednostavni i moderni.

Vaša web lokacija’dizajn ovisi o predlošku koji odaberete – za razliku od Wixa, primjerice, možete’Ne u potpunosti redizajnirajte svoj izgled, pa obavezno odaberite predložak koji vam se sviđa. Sve su predloške potpuno mobilne, pa će vaš rad izgledati najbolje na pametnim telefonima i tabletima, kao i na radnoj površini.

predlošci graditelja duda portfeljaDuda ima preko 90 predložaka, a svi su moderni, atraktivni i jednostavni za prilagodbu.

Izvorno, Duda je stvoren radi olakšavanja web dizajna agencijama i freelancerima, ali njegova platforma jednostavna za upotrebu znači da ga može koristiti svatko tko želi web mjesto profesionalnog izgleda.

Usmjerenost na web dizajn znači da ćete uz moderan dizajn dobiti i mnoštvo značajki. Ovdje’pogled samo na neke Dude’s značajkama:

 • 55+ jezika za web stranice na više jezika
 • Prilagodljivi izgled blogova
 • Alati za e-trgovinu
 • Widgeti
 • Komentari na licu mjesta
 • CSS i HTML mogućnosti uređivanja
 • Graditelj widgeta
 • Mobilni uređivač za upravljanje u pokretu
 • uređivač slika
 • Besplatna biblioteka slika

Od bloganja do e-trgovine, do stvaranja web stranica na više jezika i više, Duda ima impresivan popis značajki s kojima možete naoružati svoj portfelj.

Jedna od najzanimljivijih karakteristika koje Duda nudi su njegovi widgeti. Widgeti su poput aplikacija – dodaju dodatnu funkciju vašoj web lokaciji!

Možete birati između postojećih widgeta kao što su skočni prozori, obrasci za kontakt, kliknite za pozivanje gumba, kupona, rezervacija, menija i još mnogo toga. Ili možete izraditi vlastiti widget za prilagođeniju uslugu!

Za i protiv
Kreativna kontrola se vodi u ograničenjima predložaka, što olakšava unos vlastitog sadržaja i završite! Idealno ako ne’Ne želim gužvu dizajniranja vlastitih izgleda. Skupi planovi cijena čine ovu opciju manje povoljnom za proračun. Cijene kreću od 14 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje) bez besplatnog plana.
Nudi nevjerojatne kućne widgete i aplikacije koji daju snagu vašem portfelju i stvaraju prilagođene usluge za vaše web mjesto. Ovo može biti osobito korisno ako i vi’ponovno prihvaćanje rezervacija, upita ili pokretanje događaja. Manje kreativne slobode od ostalih graditelja, pa ako želite krajnju kreativnu kontrolu, ovo jednostavno nije’t graditelj za tebe.
Jednostavni i jednostavni dizajni olakšavaju izradu moderne web stranice. Osnovni alati za SEO znači vam’Suočiti ćemo se s više izazova da biste pronašli svoj portfolio na mreži.

Duda’Snage su zapravo u njegovom dizajnu, a to je zasjalo u našem istraživanju – dobio je 4,9 zvjezdica od 5 za fleksibilnost dizajna, što ga čini najvećim graditeljem bodovanja u ovoj kategoriji!

Ipak je propao kada je došao do vrijednosti za novac. Duda’atraktivni dizajni i otmjene značajke odražavaju se na njegovim cjenovnim planovima. Već od 14 dolara mjesečno’s jedan je od najskupljih građevinara na našem popisu.

Duda’s Cijena: 14 USD+

Duda ima tri cjenovna plana:

 • Osnovno: 14 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)
 • Tim: 22 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)
 • Agencija: 74 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)

Osnovni plan uključuje mogućnosti na više jezika, HTTPS enkripciju i omogućuje vam izgradnju jedne web stranice. Na ovom planu imate pristup podršci samo putem e-pošte, što je manje nego idealno.

Tim nas planira kao jedini koji nudi besplatno 14-dnevno probno razdoblje. Ovo je dobar način isprobavanja njegovih naprednijih značajki, ali malo je frustrirajuće ako vaš proračun nema’Ne protežu se na 22 dolara mjesečno.

Iz tih razloga, Duda je postigao samo 1,6 zvjezdica od 5 za vrijednost novca. Podrazumijeva se da ovo nije najbolji graditelj portfelja ako želite’ponovno na tijesnom proračunu i želite pravi prasak za svoj dolar.

To je rekao, ako ti’Ako želite izgraditi nekoliko različitih portfelja, plan Agencije mogao bi biti dobra opcija, jer vam omogućuje izradu do osam web stranica za 74 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje).

Općenito, Duda je izvrstan ako cijenite dizajn preko vrijednosti za novac, a ne’Ne zaboravite platiti za svoje moderne predloške i veliki izbor značajki.

# 5. GoDaddy

Najbrži način za izradu web stranice

GoDaddy bi mogao biti poznatiji kao mjesto za osiguravanje imena domene, ali također nudi iznenađujuće pristojan set alata za izgradnju web mjesta. To’je dobra platforma za stvaranje osnovnog i funkcionalnog portfelja, ali nije’Ne bilo gdje u blizini kao što su Wix ili Squarespace kada su u pitanju dizajnerske mogućnosti…

Za i protiv
Jednostavan za upotrebu s korisničkom podrškom 24 sata dnevno, GoDaddy je sigurna, pouzdana opcija portfelja. Zaista prilično ograničen kada je u pitanju dizajn, posebno u usporedbi sa trgovcima stilova kao što su Squarespace ili Duda.
Sve u jednom pogodnost. Pomoću GoDaddy možete voditi računa o imenu svoje domene, hostingu i portfelju sve na jednom mjestu. Značajke nisu’bez sjaja ili dobro razvijenog kao i većina njegovih konkurenata. GoDaddy je funkcionalan, ali ne puno više od toga.

Sučelje je user-friendly i učinkovit, a ‘povuci i spusti’ uređivač vam omogućuje da slike / tekst / itd. premještate po stranici kako smatrate prikladnim – pa tamo’nema krivulje učenja o kojoj se treba brinuti.

Naša omiljena stvar o GoDaddy-ju je njegova upotreba Umjetnost dizajnerske inteligencije (ADI).

S GoDaddy ADI, vi’od vas će se tražiti da unesete osnovne podatke o vašoj web lokaciji, na primjer, što ona’zove, bilo da’s portfeljem, ako vam treba internetska trgovina i tako dalje.

Iz vaših odgovora GoDaddy automatski stvara personaliziranu web stranicu za vas!

Možete odabrati temu koja vam se najviše sviđa, promijeniti shemu boja, zamijeniti slike, dodati stranice i učiniti ih potpuno vlastitim – ali GoDaddy vam daje pravi početak stvaranja osnova za vas. Ne znaš’ne trebate graditi ispočetka, štedeći vam vrijeme.

To GoDaddy čini najbržim graditeljem kojeg možete odabrati da biste stvorili svoj portfelj – postavljanje traje samo nekoliko minuta, pa čak i uz uređivanje i prijenos vlastitog sadržaja, web mjesto možete imati uživo ispod jednog sata!

Ovo glatko iskustvo gradnje ogleda se u GoDaddyju’rezultat kupca – na testiranju je dobio impresivan rezultat 4,8 zvjezdice od 5 od naših korisnika. To’s nije baš tako impresivno kada je riječ o značajkama ili podršci, udobno sjedi u sredini paketa.

Godaddy predložak portfelja najbolji graditelj web stranicaGoDaddy’Svi predlozi svih mobilnih odgovaraju, ali prilagođeni su jednostavnim, funkcionalnim portfeljima. Ako se želite istinski istaknuti, to’vrijedi razmotriti drugu platformu poput Squarespace-a

GoDaddy nudi više od 300 predložaka profesionalno dizajniranih s brojnim dizajnerskim mogućnostima dostupnim za korištenje kao skočnu točku. Također vam pomaže da integrirate svoje račune na društvenim mrežama na web mjesto svog portfelja, što vam može pomoći da podignete svoj profil i povećate svoju publiku.

Više informacija o GoDaddy:

GoDaddy pregled graditelja web stranica – Naša dubinska raščlamba njegovih snaga i slabosti

Velika prodajna točka za GoDaddy je podrška 24/7/365 koja je dostupna kupcima – i možemo potvrditi da je to vrlo pouzdano iz vlastitog iskustva!

GoDaddy’s cijena: $ 10+

GoDaddy’mjesečni planovi su također vrlo razumni. Za web mjesto portfelja, vi’tražite oko 10 dolara mjesečno.

GoDaddy ima četiri plaćena plana u rasponu od 10 do 25 USD mjesečno kada se naplaćuju godišnje. Za profesionalni portfelj vi’Vjerojatno će vam trebati Standardni plan od 15 USD mjesečno’s najjeftinijim planom za uključivanje SEO-a. Svi planovi dolaze s izdašnom jednomjesečnom besplatnom probom.

# 6. upadljivo

Najbolje za pomoć i podršku

Zapanjujuće je jednostavno web mjesto koje ima za cilj olakšati izradu web stranice svima i svima. Ta filozofija dobrodošlice ogleda se u njezinom uređivaču prilagođenom početnicima i korisnim resursima podrške.

Zapanjujuće je jednostavan graditelj web stranica koji dolazi s besplatnim planom, osnovnim značajkama i prilično fleksibilnim dizajnom. Njegova jednostavnost čini ga jednostavnim za korištenje, ali također može brzo prerasti s rastom samopouzdanja i portfelja.

Ako ti’Ako želite besplatno graditi, trebali biste znati da Iznenađujuće dolazi s besplatnim planom, ali to vam omogućuje samo izradu web stranica s jednom stranicom. Ovo ne’čini se najočitiji izbor za portfelj web mjesta, ali postoji nekoliko vrlo stilskih primjera koje možete koristiti za inspiraciju!

upečatljivi primjeri predloška graditelja portfeljaMožete nevjerojatno pregledavati’stranica predloška za inspiraciju i primjere drugih portfeljskih stranica stvorenih s ovim jednostavnim graditeljem

Dakle, kako su nevjerojatno nastupili na našem testiranju i što’je njegova glavna snaga?

Ukratko – nevjerojatno je jednostavan, ali moderan graditelj web stranica. Usmjerenost na pristupačnost čini ga radosnim za tehno-fobe, ali može ga učiniti ograničavajućim za one koji imaju više iskustva.

Ako imate velike snove za svoj portfelj, vi’Vjerojatno ću predugo udariti u strop.

Umjesto toga, dolazi s odličnim alatima za bloganje, fleksibilnim dizajnom i nudi veliku vrijednost za novac. Čak možete dodati malu trgovinu u svoj portfelj ako želite prodati nekoliko proizvoda putem svoje web stranice.

Za i protiv
Fantastična pomoć i podrška čine ovaj graditelj posebno prikladnim za početnike. Ograničena kreativna kontrola može postati frustrirajuća s porastom samopouzdanja ili ako želite potpunu kreativnu slobodu nad vašim dizajnom.
Izvrstan alat za bloganje znači da možete lako kombinirati svoj posao s redovitim postovima na blogovima kako biste privukli posjetitelje. Web stranice s jedne stranice mogu biti stilski, ali nisu’nije idealan za velike ili složene portfelje.
Super prilagođen početnicima i dostupan svima, bez obzira na vaše iskustvo. Oslobodite svoje vrijeme za više umjetničkih pothvata! Web stranice s jedne stranice mogu biti stilski, ali nisu’nije idealan za velike ili složene portfelje.

Ono što nas je u našem istraživanju zaista impresioniralo bilo je s njegovom pomoći i podrškom.

24/7 chat uživo, korisni početni videozapisi, članci, forum ideja i opcija za slanje poruke osoblju koja pruža pomoć, a sve se nadopunjava kako bi Strikingly bio najbolji graditelj za pomoć i podršku na tržištu.

Kad smo pokušali Izvrsno’s live chat podrškom, naš upit o cijenama očitan je i na njih smo odgovorili u roku jedne minute – to’je prilično impresivno! Povrh svega toga ‘Službenik sreće’ koji je odgovorio korisno je, ljubazno i ​​odmah je odgovorio na naše pitanje.

štrajk uživo graditelj portfeljaupadljivo’Podrška za razgovor uživo je brza i korisna, a službenik za sreću odmah je odgovorio na naša pitanja.

Tamo gdje Neverovatno’Ne znam, to su značajke – postigao je samo pogodak 2,3 zvjezdice od 5 za ovo područje.

Iznenađujuće ima prilično razuman raspon osnovnih značajki – ali u usporedbi s ponudama drugih građevinara poput Squarespace-a, Strikingly se pojavljuje prilično ograničeno i osnovno.

Ako želite mali i jednostavan portfelj da prikaže svoj rad, to’Ja ću obaviti posao. Ako želite proširiti svoju internetsku prisutnost i izgraditi posao putem web stranice svog portfelja, pobjedio si’Izuzetno skalabilno smatram.

Da biste maksimalno iskoristili iznenađujuće, vi’Trebat će vam plaćeni plan.

Za više informacija o Strikingly’S značajkama, planovima i predlošcima provjerite naše detalje Upečatljiv pregled.

upadljivo’s Cijena: 8 USD+

Zapanjujući snažno postigao je dobru vrijednost za novac, primajući solidnu 3,7 od 5 zvjezdica. Ima prilično velikodušan besplatni plan na kojem možete ostati koliko god želite, a njegovi plaćeni planovi prilično su pristupačni.

Postoje tri plaćena plana za odabir:

 • Ograničeno: 8 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)
 • Pro: 16 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)
 • VIP: 49 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)

Da biste napravili web stranicu s više stranica’trebat ću barem Pro 16 plana mjesečno, što je šteta jer vam drugi građevinari dopuštaju da to radite na njihovim najjeftinijim planovima. U cjelini, nevjerojatno’jeftiniji planovi nude izvrsnu vrijednost za novac i pružaju jeftine načine dodavanja nekoliko proizvoda u vaš portfelj.

# 7. WordPress.com

Prepuno snažnih značajki

WordPress.com je korisnija verzija open-source platforme WordPress.org. Razlika je u tome što ne’ne trebate pronaći hosting ili sigurnost za WordPress.com – jednostavno se možete besplatno registrirati i započeti s izgradnjom. Jednostavan!

Međutim, to’Vrijedi odmah reći da je WordPress.com izgrađen prije svega za bloganje. Kada pokušate stvoriti druge vrste web mjesta, to postaje prilično izazovno.

Da’Zbog čega je WordPress.com dobio samo 3,2 od 5 zvjezdica radi jednostavnije uporabe u našem testiranju i dobio je najnižu ocjenu korisnika.

S tim u vezi, WordPress.com ima zasluge za pravi tip korisnika. Ako ti’spremni ste preuzeti svoje blogging-teške predloške, vi’Pronaći ćete prepuni popis značajki i pristupačnih cijena.

Iako se uglavnom fokusira na bloganje, WordPress.com nudi 61 specijalizirane teme iz portfelja koje možete odabrati. Od toga je 11 besplatno za upotrebu, a svi su mobilni.

wordpress.com graditelj portfeljaWordPress.com ima stotine tema za odabir, uključujući 61 temu portfelja u nizu različitih stilova.

Neke su teme više stilske od drugih, pa odvojite vrijeme kada odaberete onu koju želite – to’s dobrom idejom da pregledate temu klikom na ‘Otvori demo uživo’ dugme. To vam pokazuje kako tema izgleda i omogućuje vam da klikate kroz različite stranice kako biste dobili cjelovitu sliku.

Za i protiv
Obilje značajki ovo čini primamljivim izborom. Od bloganja do SEO, pa i šire’alat za svaku potrebu. Nije baš prilagođeno početnicima, pa i vi’Trebat će vam vremena, samopouzdanja i strpljenja da biste maksimalno iskoristili prednosti ovog graditelja.
Osjetljive cijene znače da ćete dobiti pravi iznos za svoj dolar, te nude rješenje za sve vrste proračuna. Primili smo najnižu ocjenu korisnika u našem testiranju.
Najbolji je izbor ako želite kombinirati blog sa svojim portfeljem, jer je bloganje WordPress.com’glavna svrha. Predlošci i značajke prilično su fokusirani na bloganje, što znači da i oni’nisu uvijek tako vizualni kao ostali graditelji’ dizajna.

Prilagodba teme na WordPress.com isn’t gotovo je lako kao i drugi građevinari na našem popisu. Ne radi’t koristite povuci i ispusti; umjesto toga zasebno uređujete sadržaj i dizajn.

Da biste zaista iskoristili sve od WordPress.com-a od vas’Morat ćete biti spremni za neko kodiranje.

WordPress.com pokušava vam pomoći, pružajući popis i korisne upute za vođenje dok gradite. Ali nedostaje mu brzina i lakoća građevinara poput GoDaddyja i Wixa, stoga budite spremni na to i odvojite dovoljno vremena da se pozabavite WordPress.com.

Istina je da su se naši korisnici trudili svladati WordPress.com i većina njih nije’posebno ne uživam u korištenju.

U redu, možda razmišljate, pa zašto ste ga uvrstili na popis najboljih graditelja portfelja?

Pa, WordPress.com je moćna, fleksibilna i popularna platforma, a ako želite kombinirati blog sa svojim portfeljem, pobijedili ste’Ne možete naći bolje alate za bloganje bilo gdje na tržištu.

Posebno su privlačni i njegovi SEO alati. WordPress.com obavlja 80-90% posla za vas, a ugrađeni SEO mehaničari vode računa o tehničkim bitima.

Još jedan pozitivni rezultat WordPress.com kao proizvođača web stranica za portfelje su njegovi cjenovni planovi. Kao i Weebly, Wix i Zapanjujuće, dolazi s besplatnim planom na kojem možete ostati zauvijek.

Međutim, da biste dobili profesionalnu domenu, podršku 24 sata ili marketinške alate, vi’Trebat će vam plaćeni plan.

 • Da biste saznali više o WordPress.com i otkrili je li to’s graditeljem za tebe, pročitaj nas u cijelosti WordPress.com pregled.
 • Da biste razumjeli razlike između WordPress.com i .org, pogledajte naše Usporedba WordPress.com vs WordPress.org.

Cijena WordPresss.com: 5 USD+

WordPress.com nudi fantastične cijene koje su, u kombinaciji s nizom značajki, značili da je u našem istraživanju postigao visoku vrijednost za novac.

Ima četiri plaćena plana kao i svoj besplatni plan, u rasponu od 5 do 45 USD mjesečno:

 • Osobni plan: 5 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)
 • Premium plan: 8 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)
 • Poslovni plan: 25 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)
 • Plan e-trgovine: 45 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)

Najjeftiniji osobni plan otključava podršku 24 sata dnevno, dok Premium plan nudi pristup alatima za marketing i unovčavanje kao što su SEO, napredni društveni mediji i PayPal gumbi.

Sve u svemu, WordPress.com je dobar izbor ako želite uključiti blog u svoju portfelj web stranicu, ali to’s puno truda. Ostali graditelji portfelja to čine bolje, ali WordPress.com je zaslužio svoje mjesto na ovom popisu moćnim značajkama i razumnim cjenovnim planovima.

# 8. Jimdo

Jednostavno, ali nema skalabilnost

Jimdo je prilično jednostavan graditelj web stranica koji se naginje korisnicima e-trgovine. Ako se nadate da ćete zaraditi malo dodatnog novca promovirajući svoj rad – onda je Jimdo dobar izbor platforme za vas. Ali za cjelovitiji portfelj, možda biste trebali razmotriti svestranijeg graditelja kao što je Squarespace ili Weebly.

Jimdo je dobra platforma za dizajnere, umjetnike i kreativce da pokažu i promoviraju svoj rad.

jimdo portfolio predložak najbolji web dizajnerJimdo’Predlošci su puni velikih podebljanih slika pomoću kojih možete privući svoju publiku’s pažnjom

Izbor predložaka možda je malo ograničen, ali dizajni su jasno dizajnirani s kreativnim zamislima, prepuni velikih slika i širokog izbora elemenata koji prikazuju vaš rad na privlačan način.

To’vrlo je lako kombinirati tekst i sliku da biste dodali kontekst projektima, show-off dizajnom u galeriji ili čak dodali košaricu za poticanje kupovine..

Za i protiv
Čvrsti hibrid portfelja za izgradnju i platforme za e-trgovinu. Vrlo prikladno ako planirate unovčiti svoj portfelj. Loše mogućnosti predloška s ograničenim mogućnostima za promjenu dizajna i stavljanje pečata u vaš portfelj’s izgledom.
Nudi najnižu cijenu u industriji zbog omogućavanja besplatne reklame na vašoj web stranici. Clunky sučelje. Daleko od najlakšeg graditelja portfelja.

Kopajte dublje u Jimda’s prednosti, nedostatke, značajke, cijene i više s našim detaljno Jimdo pregled.

Jimdo’s cijena: $ 9+

Jimdo ima dva različita cjenovna plana – Jimdo Delphin asortiman i Jimdo Creator asortiman. Jimdo Dolphin je najbolji za početnike, dok je Jimdo Creator usmjeren više na stručnjake za kodiranje.

Jimdo Dolphin ima besplatan plan i četiri plaćena plana u rasponu od 9 do 39 dolara mjesečno (naplaćuje se godišnje). Početni plan od 9 dolara mjesečno omogućuje vam izradu do 10 stranica – ako vam treba više od toga, sljedeći plan košta 15 dolara mjesečno i omogućuje vam izradu do 50 stranica, što bi trebalo biti više nego dovoljno!

Jimdo Creator također ima besplatan plan, ali njegovi plaćeni planovi su malo skuplji, kreću se od 10 do 40 dolara mjesečno.

Ako vaše potrebe nisu’Prezahtjevno je i nemate’ne želite potrošiti previše novca (plan bez oglasa košta samo 9 dolara mjesečno), tada je Jimdo dobar izbor za sve koji žele napraviti jednostavnu web lokaciju za portfelj.

# 9. SITE123

Najbolje za praktičnost sve u jednom

SITE123 je prilično osnovni graditelj koji ima za cilj olakšati vam život uz minimalne gnjavaže. Ako želite zadržati stvari male i upravljive bez puno ulaganja, SITE123 je brz i povoljan izbor. To’Imamo malo svega, ali ne mnogo snage, pa je najbolje za jednostavne portfelje.

Kao i GoDaddy, SITE123 koristi ADI za pomoć u dizajniranju vaše web stranice i što bržem i jednostavnijem postavljanju vašeg portfelja. To’ne čudi što je SITE123 dobio 4 od 5 zvjezdica radi jednostavnosti uporabe!

SITE123’s predlošci aren’ne toliko zapanjujući kao Squarespace’s, na primjer, ali oni’još uvijek atraktivan. Možete filtrirati prema industriji, poput fotografije, kreativne umjetnosti, glazbe i još mnogo toga.

predlošci graditelja portfelja site123SITE123 ima niz atraktivnih predložaka, savršen za jednostavne web stranice portfelja

Možeš’t mijenjajte predloške nakon što web stranica postane aktivna, stoga budite oprezni pri odabiru predloška. Svi su dizajni prilagodljivi mobilnim uređajima i možete urediti mobilni prikaz kako biste bili sigurni da vaš rad izgleda najbolje na bilo kojem uređaju.

Za i protiv
Lako je graditi jer vam nudi sve što vam treba na dohvat ruke. Nedostatak kreativne kontrole – na primjer, možete’Ne mijenjajte predloške nakon što web stranica postane aktivna, što ograničava redizajniranje.
Izvrsna je podrška za razgovor uživo, koja će vam pružiti pomoć ako se zaglavite. Značajke nisu’To je vrlo skalabilno, tako je’s nije idealan za dugoročni rast vašeg portfelja.
Vrlo prilagođen početnicima, a možete graditi besplatno! To’prilično je osnovni graditelj, tako da mi ne’Ne preporučujem ga za tvrtke ili velike projekte.

SITE123 je najbolji za osobne portfelje – ne bismo’ne preporučujem ako’gradite posao oko svog posla, jer njegove karakteristike nisu’vrlo skalabilan.

SITE123 ima za cilj pružiti vam dobro zaokruženu uslugu, pod uvjetom da će se sve ključne značajke vaše web stranice trebati spustiti s temelja.

U našem istraživanju otkrili smo da, iako su ove značajke korisne, one nemaju’nemam im puno dubine.

SITE123 ne’ne pružaju vam moćne značajke. Dakle, ako želite potaknuti rast, izgradite složen portfelj ili posjetiteljima ponudite sofisticiranu web lokaciju’bolje se snalazite s graditeljem portfelja predstavljenim više u ovom članku.

Niste sigurni ima li SITE123 ono što vi’tražite? Doznajte s našim stručnjakom Pregled stranice SITE123.

SITE123’s Cijena: 12,80 USD

SITE123 ima dva cjenovna plana za odabir: besplatni plan i 12,80 USD mjesečno Premium plan.

Da biste povezali profesionalnu domenu, uklonite oglase SITE123 ili prodajte proizvode putem web lokacije’Trebat će vam Premium plan.

To je još jedan razlog zašto SIT123 nije’t vrlo skalabilna opcija – ako nadmašujete Premium plan,’malo ste zaglavili! S druge strane, ova struktura cijena nudi pristupačnu i pristupačnu opciju za male, osobne portfelje.

SITE123 je sjajan za početnike koji žele izgraditi malo i jednostavno web mjesto. Sveukupno’siguran izbor koji olakšava vaš život – sve dok to ne učinite’Ne tražim previše od toga.

Savjeti za odabir graditelja web stranica za portfelj

Korištenje izrađivača web stranica za stvaranje vlastitog digitalnog portfelja postaje sve popularniji izbor za kreativce raznih vrsta, uključujući dizajnere, umjetnike, modele, pisce, filmaše i fotografe..

Ne samo da je to jednostavan i pristupačan način pokazivanja svog talenta ostatku svijeta, već i njega’sjajna je prilika za poticanje novih poslova.

Ali prvo je odabir pravog graditelja web stranica za vaš portfelj. Vas’Imam puno izbora, pa kako uopće znati gdje započeti?

Usmjeriti vas u pravom smjeru – i uštedjeti vam puno vremena i truda dok kupujete okolo – to’vrijedi zapamtiti da će vam pomoći najbolji graditelji portfelja:

 • Izložite svoje radove i izdvojite se iz mnoštva
 • Pronađite i pronađite publiku
 • Stvaranje kontakata u industriji i novih poslovnih prilika
 • Uštedite novac (pristupačni i skalabilni)
 • Uštedite vrijeme i trud (jednostavnim za upotrebu)

squarespace-portfolio-web-graditeljPosjedovanje web stranice portfelja pruža vam vlastitu privatnu galeriju na mreži u kojoj možete pokazati svijetu svoje talente

Izložite svoje radove i izdvojite se iz mnoštva

Graditeljima web stranica nevjerojatno je lako stvoriti vlastitu zapanjujuću web lokaciju za portfelj i pokazati svoje znanje svijetu.

pustiti’Zamislite galeriju punu vašeg rada i nikoga više’s, to je u potpunosti bilo posvećeno pokazivanju vaših vještina i da ih je svatko mogao posjetiti u bilo koje doba dana. To će vam pružiti više izloženosti, manje izravne konkurencije i šansu da svoj rad pokažete na najbolji mogući način – to zvuči prilično sjajno?

Što ako sada možete potpuno dizajnirati i izgraditi tu galeriju – čak i ako niste’Ne znam prvo o gradnji? Još bolje, ne?!

Najbolji graditelji portfelja pružaju puno predložaka posebno dizajniranih kako bi vam pomogli da na najbolji mogući način pokažete svoj posao.

Vas’slobodno uredite i izmijenite demo sadržaj kako smatrate prikladnim – pa ako vam se sviđa određena značajka, recimo galerija u mozaičkom stilu – jednostavno zamijenite slike u okvirima vlastitim fotografijama ili sadržajem!

Ovo ne samo da postavlja vaš kreativni rad ispred i središta za korisnike, već je i nevjerojatno lako i štedi vrijeme.

Budući da su predlošci unaprijed dizajnirani kako bi se imalo na umu prodavaonice portfelja (ali ih je i danas sve moguće za uređivanje), posjetitelji nemaju problema pronaći sadržaj koji’tražiš. Navigacija je već optimizirana da bude jednostavna i jasna – bilo da je riječ’s galerijom ili slikama, vezama za primjere za pisanje ili čak stranicom kontakata za kontakt s vama.

Možete čak i pregledavati tržišta aplikacija (većina proizvođača web-mjesta ima ih u nekom ili drugom obliku) radi dodatnih opcija prikaza ili dodatnih značajki kako biste pokazali svoj rad i istakli ga na prepunom tržištu – to’u osnovi je isto što i preuzimanje aplikacija za vaš pametni telefon ili tablet!

Bez obzira jeste li umjetnik, fotograf, model ili bilo koja druga vrsta kreativca – potrebna vam je platforma za prezentaciju i prikaz vašeg kataloga rada. Graditelji web stranica portfelja pružaju vam širok izbor šablona za privlačenje očiju koji vam pomažu da se istaknete iz gomile, puno mogućnosti galerije i prikaza kako bi se vaš posao pojavio, aplikacije za dodavanje značajki koje privlače pažnju i potiču jednostavnu navigaciju kako bi posjetitelji mogli brzo pogledajte sve što možete ponuditi.

Pronađite i pronađite publiku

Najbolji graditelji portfeljskih web stranica mogu vam poboljšati internetsku vidljivost, olakšati povezivanje vaše web stranice s računima društvenih medija radi promocije na više platformi i pružiti marketinške alate koji će vam pomoći da dobijete riječ obožavateljima i potencijalnim klijentima!

Na sve kritike koje dobivaju, graditelji web stranica zapravo nude prilično dobre alate za SEO (optimizaciju tražilice) koji mogu poboljšati vašu web lokaciju kako bi se povećao na stranicama rezultata pretraživanja (SERP-ovi).

To’je lako dodati ‘alt oznake’ na slike i ‘meta podataka’ na web stranice – obje djeluju poput opisa web lokacije vašeg portfelja koji pomažu tražilicama da razvrstavaju i kategoriziraju, slično zamućenju na poleđini knjige.

Nakon što je ‘alt oznake’ i ‘meta podataka’ je neophodno za rangiranje i pronalazak ljudi na mreži.

Možete dodati i blog Vrlo lako na svoju web stranicu putem većine graditelja web stranica, što može biti odličan način da pokažete svoje znanje i promovirate svoj kreativni rad.

To je poznato kao marketing sadržaja i može vam pomoći da se povećate u SERPS-u, jer Google pregledava sadržaj na vašoj stranici i odabire riječi relevantne za ono što netko traži.

Na primjer, ako ste fotograf i pišete puno postova na blogovima o vrstama filma koje koristite za snimanje pejzaža, tada’Imat ću bolju šansu da se visoko rangirate kada neko traži ‘najbolji fotoaparat za pejzažnu fotografiju’.

Održavanje bloga jednostavan je – ali važan – način stvaranja redovitih novih sadržaja za vaše web mjesto i posjetitelje.

Na raspolaganju su i marketinški alati za daljnje promoviranje vašeg portfelja i širenje riječi o vašim kreativnim talentima.

Većina graditelja web stranica nudi neki oblik alata za marketing putem e-pošte, kao što je Wix’a ‘Wix Shout’, koji su idealni za slanje ažuriranja vijesti ili za obavještavanje obožavatelja o sljedećoj izložbi ili izložbi.

Te kampanje putem e-pošte možete podržati dodatnim marketinškim aplikacijama, poput ‘Generator prometa’ koja za vas može stvoriti Google Adwords kampanje i dovesti promet do vašeg portfelja – sjajan način na koji ćete ga pronaći vaše ciljno tržište.

Možete čak preuzeti aplikaciju za povezivanje feedova društvenih medija sa svojom web stranicom.

Zamislite da sinkronizirate ažuriranja svog portfelja sa svojim instagram računom za super-jednostavan, više platformski marketing koji vam uistinu može stvoriti posvećenu publiku!

Platforme poput Wix-a i Squarespace-a pružaju nekoliko marketinških alata koji će vam pomoći da vaš portfelj prebacite na sljedeću razinu. Stvorite specijalizirane marketinške kampanje putem e-pošte kako biste obavijestili pretplatnike o ažuriranjima vašeg portfelja, integrirajte se s društvenim medijima i pokazali svoj rad na više kanala ili čak dodali blog kako biste pokazali svoje znanje i stručnost. Ljudi mogu’cijenim vaš rad ako ne’ne znam da postoji, pa iskoristite marketinške alate koje pružaju graditelji web stranica kako biste se promovirali pred obožavateljima i potencijalnim klijentima.

Stvaranje kontakata u industriji i novo poslovanje

Budući da će ovo biti prvi put da većina potencijalnih klijenata vidi vaš rad’Super je važno da ostavite odličan prvi dojam – baš kao da je bio razgovor za posao.

Znam da i ja (i mnogi prijatelji i kolege, i ja)’Siguran sam da i vi!) uvijek ste imali više uspjeha kada steknuli snažan prvi dojam, a isto vrijedi i za vašu web stranicu.

Bilo da’intervjua za posao ili web stranice vašeg portfelja, isplati se stvoriti dojam koji utječe. Graditelji portfeljskih web stranica koje preporučamo u nastavku idealni su za vas primijetiti na najbolji mogući način.

Imati puno predložaka za izbor velik je plus za svakoga tko gradi web stranicu portfelja, jer vam pruža puno mogućnosti izbora za odlučivanje o tome kako napraviti prvi dojam.

User-friendly urednici čine dizajn web stranica jednostavnim i jednostavnim, tako to’s bezbolno je stvoriti određenu stranicu za kontakt ili dodati okvir za kontakt kako bi ljudi lakše mogli slati pitanja ili vam se obraćati.

Zapamtite, ljudi vole praktičnost, pa ako je tako’s vama je teško stupiti u kontakt, tada možete izgubiti na potencijalno unosnim poslovnim prilikama!

Zamislite kako bi bilo uštede vremena uklanjanje hladnih e-poruka i hladnih poziva kako biste pokušali pokrenuti posao – samo dodajte kontakt obrazac i pustite ljude da izravno stupaju u kontakt s vama!

Graditelji web stranica olakšavaju dodavanje stranica za kontakt i obrazaca na web mjesto vašeg portfelja kako bi potencijalni klijenti mogli izravno kontaktirati s vama. Ovo vam uklanja potrebu za slanjem hladnih e-poruka ili upućivanjem stresnih hladnih poziva tražeći posao, pa je to i ogromna prilika za uštedu vremena. Dodajte ove SEO i napredne aplikacije i značajke kako biste pomogli vašoj web stranici da se poveća i pronaći na stranicama s rezultatima tražilice (SERPs) i vi’Ja ću biti na putu da stvorite puno novih poslova!

Uštedite novac (pristupačni i skalabilni)

Upotreba graditelja web stranica daleko je povoljnija opcija od zapošljavanja profesionalnog dizajnera koji bi vam mogao vratiti tisuće dolara.

Gotovo svi graditelji web stranica nude besplatni plan, što je sjajno ako nisu vaše potrebe’ne previše zahtjevan.

Međutim, ako želite više prostora za pohranu, više predložaka ili prilagođene domene (poput personalizirane adrese web mjesta), to je to’vrijedi razmotriti plaćeni premijski plan.

Za cijenu Starbucks Grande Caffe Latte svakog mjeseca (oko 5-10 dolara) vi’Ne samo da ćete moći napraviti vlastitu web stranicu sa portfeljem, već pobjedio si’Čak se ne treba brinuti za stvari poput hostinga, pohrane i sigurnosti web mjesta jer će se oni voditi računa!

Ovo je ogromna ušteda vremena, truda i novca kao i vi’d inače trebate trošiti vrijeme na istraživanje, uspoređivanje i plaćanje za to iz vlastitog džepa ako radite s dizajnerom.

Plaćeni planovi također vam pružaju više prostora za pohranu i propusni opseg koji su važni u pomaganju vaše web stranice u rastu.

Imajući više prostora za pohranu omogućuje vam dodavanje više sadržaja u svoj portfelj kako bi korisnici bili angažirani, dok je propusnost naziv za podatke koji se upotrebljavaju za napajanje vaše web stranice kad ljudi posjećuju, a pruža vam graditelj web mjesta po izboru.

Imati veću propusnost znači da možete podržati više posjetitelja i veću razinu prometa.

Trebale bi vam godine da skupite račun alata za izradu web stranica koji bi odgovarao trošku zapošljavanje dizajnera web stranice, tako da po mom mišljenju ima puno više smisla ukloniti što je moguće veći financijski stres ako vam je proračun tijesan.

Naši preporučeni graditelji portfelja nisu samo jednostavni za upotrebu, već i oni ostaju unutar budžeta. Plaćeni mjesečni premijski planovi pristupačni su i rade puno jeftinije nego što to u tijeku koštaju’Ne bih se zaglavio ako unajmite skupog web dizajnera ili programera za izradu vaše web stranice ispočetka. Plaćeni planovi uključuju i hosting, pohranu i propusnu širinu – što bi se pokazalo sve skupljim ako biste ih morali izdvojiti sami.

Uštedite vrijeme i trud (jednostavnim odabirom i upotrebom)

Povuci i ispusti urednike koje koriste graditelji web stranica čini nevjerojatno lako i za najvećeg tehnofoba stvoriti zapanjujuće, profesionalno web mjesto u bilo kojem trenutku..

Gotovo svi glavni graditelji web stranica pružaju jednostavan i jednostavan za uporabu uređivač povuci i spusti koji prilično dobro radi ono što piše na limenci! Odaberete element poput teksta ili slike, a zatim ga povučete na mjesto gdje želite na stranici i ispustite tamo – jednostavno.

“Drag and drop” urednici poznati su i pod nazivom ‘Ono što vidite je ono što dobivate’ editori (WYSIWYG), što znači da će se sve promjene koje izvršite u uređivaču odraziti na vašoj web stranici uživo.

To’na neki način kada kreirate prilagođenu rođendansku čestitku na mjestu poput Moonpig – kartica koju dobijete izgledat će točno poput one koju ste dizajnirali.

Izvlačenje i ispuštanje web stranica nevjerojatno je jednostavno i jednostavno’ne zahtijevam da uopće znate što o kodiranju, što vam uklanja fiddy podešavanje koda i omogućuje vam da se usredotočite na stvaranje fantastične web stranice portfelja.

Ovo je način rada koji štedi vrijeme jer vi’u osnovi uređujete u stvarnom vremenu, tako da točno znate kako će vaš portfelj izgledati posjetiteljima.

No, za neke će čitatelje vrijeme možda koštati još više i možda si nećete moći priuštiti nekoliko sati koji će se posvetiti izgradnji portfeljskih web stranica. U tom slučaju samo radite s unaprijed dizajniranim predlošcima i uređujejte ih onoliko koliko želite, a zatim ih objavite na webu.

Radi dodatnog mira, graditelji web stranica pružaju puno pomoći u održavanju glatkog iskustva u gradnji i osiguravaju da ne’Ne mogu naići na probleme.

Među dostupnim opcijama podrške su i Wix’upute za uređivanje koje objašnjavaju što alati rade ako pokažite na malo upitnika, to uključuje Weebly’s live chat pomoć za učinkovito rješavanje problema, kao i Squarespace’s detaljni video priručnici i opsežni vodiči za podršku.

To’Važno je imati dostupnu podršku kad vam je potrebna jer vam pomaže da brzo riješite probleme, tako da možete nastaviti sa radom i nemojte’ne gubite vrijeme čekajući odgovor.

Kad fotografije i umjetnička djela možete jednostavno povući i pustiti gdje god želite, to dizajniranje jedinstvenog portfelja čini nevjerojatno jednostavno. To također znači da ne’Ne morate znati kako raditi s HTML-om, što znači da možete brže stvoriti svoju web lokaciju. A zato što će vaš portfelj izgledati onako kako se radi u uređivaču, to znači da možete precizno prilagoditi svoj dizajn i točno znati kako će izgledati vašim posjetiteljima. Ako doista trebate uštedjeti vrijeme – onda tu’unaprijed dizajnirane predloške za uređivanje i objavljivanje, jednostavno!

Najbolji graditelji web stranica za portfelj: Sažetak

Konačna podjela 9 najboljih graditelja web stranica za portfelj

 1. Squarespace – najbolje web mjesto za portfelj.
 2. Weebly – najbolje zbog pristupačne cijene.
 3. Wix – najbolje za povećanje prometa na vašoj web lokaciji.
 4. Duda – moderan dizajn portfelja.
 5. GoDaddy – najbrži način za izradu web stranice.
 6. upadljivo – najbolje za pomoć i podršku.
 7. WordPress.com – snažne značajke.
 8. Jimdo – jednostavno, ali nema skalabilnost.
 9. SITE123 – najbolje za praktičnost sve u jednom.

Pažljivo smo identificirali najvažnije čimbenike za izgradnju uspješnog portfelja i te graditelje rangirali u skladu s tim. Gledajući pristupačnost, dizajn, SEO, jednostavnost upotrebe i još mnogo toga, testirali smo i ocjenili svakog graditelja za izradu ovog konačnog popisa najboljih 9.

Vaša web stranica portfelja za sve je svrhe i svrhe vaša internetska galerija. To znači da ne treba samo pokazati svoja umjetnička djela, već mora biti i sama atraktivna, vidljiva na mreži i ne preskupa za postavljanje i pokretanje.

Squarespace naš je najbolje ocijenjeni graditelj portfelja iz više razloga.

Pruža izbor lijepih i profesionalno dizajniranih predložaka, koji djeluju kao sjajna baza za vaše web mjesto s portfeljem. To’osmišljen je za stvaranje oglasa’ Internet živi lakše, pa čak i ako vi’pritisnete li vrijeme, možete napraviti sjajnu internetsku galeriju.

Kvadratni prostor je također vrlo skalabilan izbor, s obje alate i planove za prilagodbu i poticanje vašeg portfelja’s dugoročnim rastom.

Dok ne’t osigurati besplatan plan, njegovi premium planovi vrlo su pristupačni. Zapravo ima jeftinije početne cijene od ostalih vrhunskih graditelja, uključujući Wix, Dudu i SITE123. Pa čak i Squaresapce’Najjeftiniji plaćeni plan pruža vam neograničen prostor za pohranu i propusnost što je idealno za prijenos tona medija i primanje velike količine posjetitelja.

Uskočite na njegovo 14-dnevno besplatno probno razdoblje i provjerite slažete li se s našom presudom – zbog zapanjujućeg, vizualnog dizajna i visokokvalitetnih značajki, preporučujemo Squarespace kao najbolji graditelj cjelovitih portfelja.

Ako volite Squarespace’s besplatnim suđenjem, mi’imam malo ekskluzivnog posla za tebe – uzmi 10% popusta vaš prvi plan Squarespace unosom koda WBE na blagajni. Posebna poslastica za naše čitatelje!

Blizu Squarespacea je Weebly i Wix, koji imaju svoje snage. Weebly je vrlo pristupačan, dok Wix nudi sjajnu podršku pri razvoju vaše web stranice.

Pogledali smo čitav niz drugih graditelja portfelja, tako da biste trebali pronaći svoj savršen izbor na ovom popisu. Neki su bolji od drugih, ali samo vi možete znati koji je za vas najbolji.

Kog god graditelja odaberete, jednom kada’stvorio sam svoj portfelj, vratite se i javite nam kako ste se nastavili!

Pitanja i odgovori

Što je internetski portfelj?

Internetski portfelj digitalna je kolekcija’rad, obično smješten na web mjestu. Čini vaš posao – bilo da je riječ o pisanju ili slikanju – lako dostupnim potencijalnim klijentima i poslodavcima. U digitalnom dobu internetski portfelj odličan je način prikazivanja onoga što vi’sposobni ste za.

Mogu li besplatno napraviti web mjesto za portfelj?

Nije dobar, ne. Ako želite svoju web stranicu, to’koštat će nekoliko dolara jedan ili drugi način. Čak i ako sami izradite vlastitu stranicu (što mnogi rade, posebno u sferi dizajna i razvoja), vi’I dalje će trebati nekoliko dolara za web hosting i naziv domene.

ja’nisam siguran koji graditelj portfelja koristi za upotrebu. Što da napravim?

Zezati se. Većina graditelja nudi besplatna suđenja, pa ih iskoristite. Ako vam se sviđa zvuk Squarespace-a, to ne’znači, trebali biste se odmah prijaviti. Prijavite se za probno razdoblje i provjerite odgovara li platforma vašim potrebama. Ako je, nevjerojatno, prijavite se. Ako ne, nema štete. Svojim radom dugujete pronalaženja najboljeg graditelja portfelja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map