9 najboljših ponudnikov gostovanja za Linux Server

Linux gostovanje je izraz, dodeljen vsakemu ponudniku gostovanja, ki na svojem strežniku uporablja operacijski sistem Linux. Dobra novica? To’s precej vsak ponudnik!


In še boljša novica? Mi’veliko ur sem primerjal in primerjal kaj’s ponudbo vsakega od teh ponudnikov. Po natančni analizi številnih dejavnikov, od podpore in podpora do klepetanja v živo do pasovne širine in mučnih dodatkov,’lahko vam predstavimo naša raziskovalna priporočila za najboljšega ponudnika gostovanja v Linuxu, prilagojena vrsti gostitelja, ki vas gosti’iščem:

9 najboljših ponudnikov gostovanja za Linux Server

 1. Bluehost – Najboljši ponudnik gostovanja v Linuxu
 2. HostGator – Najboljše za nadure
 3. V gibanju – Najboljši za načrte gostovanja v skupni rabi in VPS
 4. A2 gostovanje – Najboljše za gostovanje v oblaku
 5. SiteGround – Zanesljiv, z dobro pomočjo in podporo
 6. GoDaddy – Veliko dodatnih prednosti in lastnosti
 7. iPage – Poceni načrti, vendar na račun hitrosti
 8. DreamHost – obremenitve skladiščnega prostora; odličen za medijsko težka spletna mesta
 9. Gostovanje – Spuščene funkcije nazaj, vendar poceni cene

Mi’Raziskovali bomo ključne prednosti in slabosti vsakega ponudnika spodaj ter zajemali načrte in cene ponudbe. To pomeni, da je to zmagalo’naj bo kratek članek – tam’s številnimi ponudniki navsezadnje – a če že veste, katero vrsto gostovanja potrebujete, vam priporočamo, da skočite naravnost na to možnost.

Drži! Ali bi vsekakor moral uporabljati Linux gostovanje?

Verjetno! Če ti’boste morali na vašem spletnem mestu uporabljati zbirke podatkov MS-SQL, ASP.NET ali .NET Core’Namesto tega boste potrebovali gostovanje Windows. Ampak če ne (ali če vi’dejansko niste prepričani, kaj pomenijo ti izrazi), Linux gostovanje vam bo odlično uspelo. To je’s na splošno velja za enostavnejšo uporabo kot Windows gostovanje, ne’je bolj vsestranski in vam ponuja širšo izbiro ponudnikov.

Razmislite tudi o preverjanju:

Primerjalna tabela spletnega gostovanja – Za ogled najboljših spletnih gostiteljev na trgu danes.

Naš kviz o gostovanju – Na podlagi odgovorov na nekaj hitrih vprašanj vas bomo usmerili k idealnemu ponudniku gostovanja.

Kako gostovati spletno mesto – Naše vodilo za neumnosti o uspešnem pridobivanju vaše spletne strani v živo.

1. Bluehost

Najboljši ponudnik gostovanja v Linuxu

Bluehost je odličen ponudnik gostovanja in še posebej krade oddajo, ko gre za gostovanje spletnih mest WordPress. Po naših raziskavah preverite njegove prednosti in slabosti:

Izhodiščna mesečna cena

Zagotovljeno neplačilo

Ključne funkcije

Ime domene je vključeno?

Garancija za vračilo denarja?

Brezplačne varnostne kopije?

Pomoč in podpora 24/7?

3,95 USD
99,98%
WordPress z enim klikom namesti samodejne posodobitve programske opreme
Da
30 dni
Brezplačno z nekaterimi načrti, lahko se drugim doda za 2,99 USD na mesec
Da, prek telefona in klepeta v živo

Kaj nam je všeč pri Bluehostu

Tukaj so ključni prednosti izbire Bluehosta:

 1. Številne funkcije, značilne za WordPress. Namestite WordPress s samo enim klikom in avtomatizirajte posodobitve vtičnikov / programske opreme.
 2. Močno jamstvo za uptime. Drži se svojega proti všečkom HostGatorja.
 3. Nizke cene. Ni najcenejša na tem seznamu, ampak nekaj najboljše vrednosti.
 4. Priporočljivo za WordPress. WordPress izrecno priporoča Bluehost in to že od leta 2005. Resnično pohvale!
 5. Odlična pomoč in podpora prek klepeta v živo, telefona in e-pošte. Nekdo’je na voljo 24/7 in lahko jamčimo za to, da dejansko vedo svoje stvari.

Kaj bi lahko izboljšali

Kje je Bluehost izgubil točke?

 1. Morate se prijaviti najmanj eno leto. To se zdi precej zavezano, ko večina ponudnikov dovoli tekoče mesečne pogodbe, vi pa’še vedno sem dobil varnostno mrežo garancije za vračilo denarja za 30 dni.
 2. Brezplačni SSL je na voljo samo s programom Pro in zgoraj. Večina ponudnikov vključuje to brezplačno kot standard.
 3. Neželeni dodatki pri odjavi. Ko se prijavite na Bluehost, bodite previdni, če počistite morebitne neželene dodatke’Samodejno se vključim v nekatere, ki jih morda ne boste potrebovali.
 4. Brez brezplačnega prenosa spletnega mesta. Tam’s podrobnim vodnikom, kako to storiti sami v centru znanja Bluehost, ali v nasprotnem primeru lahko plačate 149,99 USD za Bluehost, da ga premaknete za vas.

2. HostGator

Najboljše za nadure

HostGator je kvaliteten ponudnik gostovanja, ki zagotavlja najboljši uptime vseh na trgu. Oglejte si, kako dobro je dosegel rezultat:

Izhodiščna mesečna cena

Zagotovljeno neplačilo

Ključne funkcije

Ime domene je vključeno?

Garancija za vračilo denarja?

Brezplačne varnostne kopije?

Pomoč in podpora 24/7?

2,75 USD
99,99%
SSL certifikat, neomejena pasovna širina, programska oprema za trženje po e-pošti
Da, eno leto s katerim koli letnim načrtom
45 dni
Ne
Da, prek telefona in klepeta v živo

Kaj nam je všeč pri HostGatorju

Tam’S HostGatorjem nam je zelo všeč – v naši raziskavi je z razlogom dosegel 4,6 / 5!

 1. Veliko vrst in načrtov gostovanja Linuxa. Ko se vaše spletno mesto spreminja in razvija, se tudi to spreminja’Dobro je vedeti, da imate veliko prostora za rast.
 2. Zagotovljeno najboljše jamstvo za vsakršnega ponudnika, ki znaša 99,99%. To vsaj – v teoriji pomeni -, da bi moralo biti spletno mesto, ki gostuje prek HostGatorja, pripravljeno za največji možni čas (noben ponudnik ne more jamčiti za 100-odstotno podaljšanje). Če HostGator te obljube ne izpolni, to drži’En mesec vam bomo dali brezplačno.
 3. Brezplačni SSL certifikati (bistveni za varovanje vaše spletne strani) in brezplačno ime domene z letnimi načrti – popoln, če si’ponovno zaženete novo spletno mesto. Navdušilo nas je predvsem bogastvo funkcij, ki so na voljo v HostGatorju’s skupnimi načrti.
 4. Odlična podpora, s pomočjo 24/7 prek klepeta v živo in telefona. Baza znanja HostGator je tudi zelo uporaben in enostavno iskanje, kar pomeni, da lahko pogosto odgovorite na svoja vprašanja.
 5. Brezplačen prenos spletnega mesta – čeprav je’je vredno dvakrat preveriti, to velja za načrt, ki ga načrtujete’se ponovno prijavite s.
 6. Najboljši namenski gostovalni načrti. Če že imate veliko spletno mesto, ki zahteva namensko gostovanje, je po naših raziskavah najboljša izbira HostGator.
 7. Greennest ponudnik gostovanja na tem seznamu. Spletno gostovanje je ena najslabših industrij, ki onesnažuje okolje, vendar je HostGator zavezan zmanjšati vpliv na okolje in izravnati odtis ogljika za 130%.

Kaj bi lahko izboljšali

Kar je preprečilo, da je HostGator dosegel popolnih 5/5?

 1. Preglednost cen. HostGator isn’t zelo pregleden, koliko bo stajal vaš načrt po zaključku začetnega obdobja promocije. Večina ponudnikov kot spodbudo ponuja prvi ceno z nizko ceno, večina pa je bolj jasna, kaj lahko pričakujete, da ga boste plačali enkrat’s konec.
 2. Načrti niso’t najcenejši, čeprav menimo, da so dobre zaradi vsega, kar sodi zraven.

3. InMotion

Najboljše za gostovanje v skupni rabi in VPS

Medtem ko je HostGator prevzel naziv najboljšega celotnega ponudnika gostovanja Linuxa, nas je InMotion res navdušil s svojimi načrti gostovanja in VPS Linux gostovanjem. To je’je odlična možnost za dokaj majhna ali nova spletna mesta:

Izhodiščna mesečna cena

Zagotovljeno neplačilo

Ključne funkcije

Ime domene je vključeno?

Garancija za vračilo denarja?

Brezplačne varnostne kopije?

Pomoč in podpora 24/7?

2,95 dolarja
99,97%
Odlični načrti gostovanja v skupni rabi / VPS, brezplačno SSL potrdilo
Da
90 dni
Da
Da, prek telefona in klepeta v živo

Kaj nam je všeč pri InMotionu

V gibanju’S skupnimi načrti in načrti gostovanja VPS so bogati in dostopni. Tu so pomembni dogodki:

 1. Neomejeno prostora na disku in pasovne širine, tudi na najcenejšem skupnem načrtu. To je zelo radodarno in ni nekaj, kar ponuja veliko ponudnikov.
 2. Strokovno osebje. Vsak član podpornega osebja InMotion prejme 160 ur usposabljanja, zato se lahko lotijo ​​bolj zapletenih poizvedb.
 3. Brezplačne varnostne kopije, brezplačen SSL in brezplačna domena z vsemi načrti. Še enkrat, to je nekaj zelo radodarnih načrtov, zato bodo vaši dodatni stroški res nizki.
 4. 90 dnevno jamstvo za vračilo denarja. To pomeni, da lahko InMotion preizkusite za spodoben čas, brez skrbi, da boste zaprti pri ponudniku, ki ne’ne ustreza vam.
 5. Brezplačni prenosi strani. Naj se vaše spletno mesto brezplačno premakne v InMotion.

Kaj bi lahko izboljšali

Ali ima InMotion kakšne večje pomanjkljivosti?

 1. Povprečna garancija za čas nadgradnje. Pri 99,97% ga’s težko slabo – le nižje kot drugi vrhunski ponudniki.
 2. Namenski načrti so dragoceni. To ni’t problem, če si’še ne iščete tovrstnega gostovanja, ampak bi morali razmišljati o prihodnosti.

4. Gostovanje A2

Najboljše za gostovanje v oblaku

Medtem ko nas je A2 Hosting navdušil s svojimi načrti gostovanja v oblaku in možnostmi podpore, je v glavnem padel na ceno in vrednost:

Izhodiščna mesečna cena

Zagotovljeno neplačilo

Ključne funkcije

Ime domene je vključeno?

Garancija za vračilo denarja?

Brezplačne varnostne kopije?

Pomoč in podpora 24/7?

5,99 USD
99,97%
Brezplačna pošta 365, brez domene, brezplačno SSL potrdilo
Ne
Ni na voljo
Da
Da, samo po telefonu

Kaj nam je všeč pri A2 gostovanju

Gostovanje A2 morda ni na četrtem mestu, vendar ima jasno posebnost: gostovanje v oblaku Linux.

 1. Najboljši ponudnik gostovanja v oblaku. A2 ima zmagovalno kombinacijo gostovanja v oblaku, z višjim maks. RAM-om in več CPU-jev kot pri naslednjih štirih ponudnikih ter korenski dostop in dostopne izhodiščne cene (od 5 USD / mesec). A2 gostovanje’Načrti v oblaku so idealni za spreminjanje velikosti vašega spletnega mesta.
 2. Kadar koli garancija za vračilo denarja. A2 gostovanje je tako samozavestno v svoji storitvi’s ponudbo, ki vam omogoča, da kadar koli zahtevate sorazmerni znesek denarja. To je’je edini ponudnik, ki to ponuja!
 3. Brezplačen prenos spletnega mesta. A2 gostovanje bo vaše spletno mesto na svoj sistem preselilo iz sistema vašega trenutnega ponudnika brezplačno – velik plus, če ga’iščete preklop.

Kaj bi lahko izboljšali

Gostovanje A2 ga odpelje iz parka, ko gre za storitve za stranke in funkcije, in ima koristne ugodnosti brezplačnih prenosov na mestu. Torej, kako ne’t višje na seznamu?

 1. Zagotovljeno nizko podaljšanje garancije. 99,95% je nižji od skoraj vsakega drugega ponudnika na tem seznamu, A2 pa ne’ne morem ponuditi načina, kako izmeriti svoj delovni čas. Vendar vam bomo povrnili 5% mesečne pristojbine za vsako uro, ko je vaše spletno mesto manj.
 2. Nobeno ime domene ni vključeno. Seveda ni problem, če ga že imate, vendar pomeni plačilo za ime domene, če ga ne’t. Pričakujte, da bo to med 10 in 20 dolarji na leto.

5. SiteGround

Zanesljivo gostovanje v Linuxu, z dobro pomočjo in podporo

SiteGround je varen par rok v svetu spletnega gostovanja, ni pa leten. Oglejte si, kako je uspelo v naši raziskavi:

Izhodiščna mesečna cena

Zagotovljeno neplačilo

Ključne funkcije

Ime domene je vključeno?

Garancija za vračilo denarja?

Brezplačne varnostne kopije?

Pomoč in podpora 24/7?

3,95 USD
99,98%
Šifrirajmo in brezplačno potrdilo SSL za dodatno varnost
Ne
30 dni
Da
Da, prek telefona in klepeta v živo

Kaj nam je všeč pri SiteGround

Tukaj so ključne prednosti izbire SiteGround:

 1. SiteGround je velik glede varnosti. Varnost je prednostna naloga vseh ponudnikov gostovanja, toda SiteGround to resnično dvigne na naslednjo raven; ti’Prejeli boste brezplačno samodejno obnavljanje SSL certifikata in dovoljenja’s Integracija šifriranja, plus SiteGround bo ves čas (vsakih 0,5 sekunde) nadzoroval vaš strežnik, da bi se lahko lotil zlonamernih napadov.
 2. Tone WordPress prijaznih funkcij. Mednje sodijo Smart WordPress Staging za testiranje razvoja spletnega mesta, vtičnik WordPress Starter za novorojenčke, vtičnik SiteGround Migrator za enostaven prenos strani in samodejno posodabljanje programske opreme kot standard.
 3. Brezplačne avtomatske dnevne varnostne kopije, skupaj z gumbom na nadzorni plošči obnovite starejše različice spletnega mesta z le enim klikom.

Kaj bi lahko izboljšali

SiteGround ima veliko prednosti in en glavni problem:

 1. SiteGround je dragocena možnost. Čeprav je zgornja cena za zagon le nežen korak od cenejših načrtov, lahko iz spodnje tabele vidite, da se ta hitro dvigne. Naše bralce smo anketirali o njihovih najpomembnejših premislekih pri izbiri ponudnika gostovanja in o 55-odstotni ceni cen – tako da je to precej velik udarec za sicer dobrega ponudnika.

6. GoDaddy

Veliko dodatnih prednosti in lastnosti

GoDaddy je spletni ponudnik vseh poslov in je ponudnik gostovanja, za katerega so najverjetneje slišali naši bralci. Kako pa je to delovalo pod mikroskopom WBE?

Izhodiščna mesečna cena

Zagotovljeno neplačilo

Ključne funkcije

Ime domene je vključeno?

Garancija za vračilo denarja?

Brezplačne varnostne kopije?

Pomoč in podpora 24/7?

5,99 USD
99,97%
Brezplačna pošta 365, brez domene, brezplačno SSL potrdilo
Ne
Ni na voljo
Da
Da, samo po telefonu

Kaj nam je všeč pri GoDaddyju

GoDaddy’velikost in prisotnost prinašata nekaj ključnih prednosti:

 1. Veliko koristnih brezplačnih ponudb. Ker ima GoDaddy pod svojim okriljem veliko spletnih storitev, ga’je v odličnem položaju, da vrnete priročne brezplačne izdelke, kot sta brezplačna e-pošta Office 365 in potrdilo SSL (oba za prvo leto), brezplačne varnostne kopije in brezplačno ime domene.
 2. Ima odličnega graditelja spletnih strani. To pomeni, da lahko na to uporabite, če se samoplačniška pot izkaže za zamudno.

Kaj bi lahko izboljšali

Tam’Vsekakor je prostor za izboljšave. Tu sta dve področji’ste prepoznali:

 1. Brez garancije za vračilo denarja. GoDaddy je edini ponudnik, ki tega ne ponuja kot standard vsaj nekaj dni.
 2. 24/7 klepeta v živo. To je na voljo čez dan, vendar ne izven uradnih ur. Naši bralci so nam povedali, da je bil klepet v živo njihov najljubši način, da se obrnete na dobavitelja, zato je to kar nekaj udarca.

7. iPage

Poceni Linux načrti, vendar na račun hitrosti

iPage’poceni načrti imajo očitno privlačnost. Vendar pa so v naši raziskavi ugotovili, da se kljub temu, da so dobra vrednost za denar, zmanjšujejo na nekaj ključnih področjih:

Izhodiščna mesečna cena

Zagotovljeno neplačilo

Ključne funkcije

Ime domene je vključeno?

Garancija za vračilo denarja?

Brezplačne varnostne kopije?

Pomoč in podpora 24/7?

1,99 USD
99,94%
Enostavna struktura cen, dobra podpora
Da
30 dni
Ne – vsakič 100 dolarjev
Da, prek telefona in klepeta v živo

Kaj nam je všeč pri iPageu

iPage ima nekaj resnično prepričljivih prednosti.

 1. Nizke cene! Kot, res nizka. Če imate radi kupčijo, ne iščite več.
 2. Močna podpora. Ne bi’Ne pričakujte 24/7 podpore strankam po telefonu in klepetu v živo po teh cenah, vendar iPage zagotavlja.
 3. Kakovostno skupno gostovanje. Tam’je samo en skupni načrt – vendar se začne pri 1,99 USD, obnovi pri 7,99 USD in lahko podpira do 500 000 mesečnih obiskov. Lepo!

Kaj bi lahko izboljšali

Ti’Z iPageom boste ogrožali nekaj dejavnikov – kolikšna bo ta faza, boste odvisni od vaših osebnih potreb.

 1. Zagotovljeno nizko podaljšanje garancije. Torej, teoretično bo spletno mesto z iPageom doživelo največ izpadov katerega koli ponudnika. Ponovno to še vedno traja le nekaj ur na leto – ali bo to spletno mesto naredilo ali pa bo odvisno od vašega področja.
 2. Varnostne kopije vas bodo stale – veliko! Vsakič 100 dolarjev, če smo natančni.
 3. Počasne hitrosti. iPage’s načrti niso’t zelo močan, kar bo pomenilo nižje hitrosti nalaganja strani (in potencialno negativen vpliv na uvrstitev).

8. DreamHost

Veliko prostora za shranjevanje – odlično za medijsko težka spletna mesta

DreamHost’Načrti so velikodušni pri shranjevanju, vendar kot ponudnik spada na nekaj ključnih področij – in sicer na pomoč in podporo:

Izhodiščna mesečna cena

Zagotovljeno neplačilo

Ključne funkcije

Ime domene je vključeno?

Garancija za vračilo denarja?

Brezplačne varnostne kopije?

Pomoč in podpora 24/7?

2,59 USD
99,95%
Dosledno nizke cene, veliko prostora za shranjevanje
Da
97 dni
Da
Ni na voljo

Kaj nam je všeč pri DreamHostu

Tukaj so vrhunski primeri DreamHosta’s gostovanjem v Linuxu.

 1. Najcenejša obnova je delila ceno gostovanja. Medtem ko nekateri ponudniki’ ko so cene resnično skokovite’ste ponovno v promocijskem obdobju, DreamHost’Najcenejši deljeni načrt se poveča na samo 4,95 USD / mesec – najnižjo ponudbo vseh ponudnikov.
 2. Velik prostor za shranjevanje. Po vseh vrstah gostovanja DreamHost’s načrti redno ponujajo največ prostora za shranjevanje.

Kaj bi lahko izboljšali

In zdaj, osvetlitve.

 1. Nikoli pomoči in podpore prek telefona ali klepeta v živo. Podporo lahko zahtevate prek sistema izdaje vozovnic, vendar se drugače prepustite, da se sami rešite – ne nekaj, kar smo mi’d priporočam, še posebej za tiste, ki so novi na gostovanju.
 2. DreamHost ne’t uporabljajte cPanel. cPanel je industrijska standardna gostiteljska nadzorna plošča in z njo je enostavno priti. DreamHost uporablja svoj panel, kar bo tam pomenilo’s rahlo krivuljo učenja, če se pridružite po predhodnem gostovanju spletnega mesta drugje.

9. Hostinger

Opognjene funkcije nazaj, vendar zelo poceni znižane cene

Hostinger je klasičen primer ponudnika, kjer vas ‘zaslužiti tisto, kar plačaš’. Da, cena, ki jo plačate, je zelo nizka – vendar storitev, ki jo vi’se dobi precej odvzet, kar je zmagalo’ni za vse:

Izhodiščna mesečna cena

Zagotovljeno neplačilo

Ključne funkcije

Ime domene je vključeno?

Garancija za vračilo denarja?

Brezplačne varnostne kopije?

Pomoč in podpora 24/7?

1,95 USD
99,91%
Dosledno nizke cene, veliko prostora za shranjevanje
Z nekaj načrti
30 dni
Da
Ni na voljo

Kaj nam je všeč pri Hostingerju

Tukaj je Hostinger’Glavni prednosti:

 1. Zelo nizke promocijske cene. Hostinger ponuja najcenejši način gostovanja vašega spletnega mesta, s promocijskimi cenami od spodaj. To je’Opozoriti pa je treba, da se najcenejši načrt obnovi po isti ceni kot enakovredni načrti GoDaddy, Bluehost in InMotion (7,99 USD), ko bo promocija končana..
 2. Brezplačne varnostne kopije. Dnevno za načrte Premium in Business (in zgoraj), tedensko pa drugače.

Kaj bi lahko izboljšali

Obstaja nekaj ključnih področij, ki bi jih Hostinger moral obravnavati, da bi se potegoval za najboljše mesto:

 1. Brez pomoči in podpore prek klepetanja v živo ali prek telefona. Tako kot DreamHost je tudi sistem vozovnic edina možnost.
 2. Najhujše jamstvo za čas. Obljublja le 99,91%, to je najnižje zajamčeno s strani katerega koli ponudnika, čeprav ponuja 5-odstotno vračilo mesečnega računa, če podaljša čas nad 99,9%.
 3. Brez namenskih gostovalnih načrtov. To pomeni tam’s steklenim stropom za vaše spletno mesto’s rastjo preko Hostingerja.

Najboljši ponudniki gostovanja v Linuxu: Povzetek

Hvala, ker ste sodelovali z nami, ko smo pregledali najboljše ponudnike spletnega gostovanja za Linux! Ali ti’ste začetnik, ki išče večjo podporo, ali sezonsko gostovanje, ki išče nekaj bogatega, upamo, da’sem našel svojega idealnega ponudnika. Pustiti’S ponovnim opisom naših najboljših odločitev:

9 najboljših ponudnikov gostovanja za Linux Server

 1. Bluehost – Najboljši ponudnik gostovanja v Linuxu
 2. HostGator – Najboljše za nadure
 3. V gibanju – Najboljši za načrte gostovanja v skupni rabi in VPS
 4. A2 gostovanje – Najboljše za gostovanje v oblaku
 5. SiteGround – Zanesljiv, z dobro pomočjo in podporo
 6. GoDaddy – Veliko dodatnih prednosti in lastnosti
 7. iPage – Poceni načrti, vendar na račun hitrosti
 8. DreamHost – obremenitve skladiščnega prostora; odličen za medijsko težka spletna mesta
 9. Gostovanje – Spuščene funkcije nazaj, vendar poceni cene

Bluehost je najboljši ponudnik gostovanja v Linuxu z veliko izbiro načrtov za vse vrste gostovanja. Če dvomite, poskusite Bluehost.

Če ti’Če gostite majhno spletno mesto ali že veste, da potrebujete skupno gostovanje ali VPS gostovanje, pojdite z InMotion. Ti’Dobili boste veliko podpore, brezplačen prenos spletnega mesta (po potrebi) in na splošno storitev velike vrednosti.

Če ti’ponovna postavitev spletnega mesta z velikim prometom in ohranjanje najdaljšega časa upodabljanja si oglejte HostGator.

Če je vaša glavna skrb ohranjati čim nižje stroške, poiščite iPage, DreamHost in Hostinger – čeprav s pogosto le en dolar ali približno toliko, ne bi’t priporočam, da skočite naravnost za te ponudnike, ne da bi najprej preverili prve tri.

In če obstaja’Je vse, kar imamo’ali pokrito’bi radi, da si pomagamo z osebnim priporočilom, nam v komentarjih sporočite – mi’bi rada slišala od vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me