9 najboljših ustvarjalcev spletnih strani portfelja

najboljši gradbeniki spletnih strani portfeljaTa članek vam bo dal podrobno razčlenitev 9 najboljših graditeljev spletnih strani portfelja na trgu in nasvete, kako izbrati pravega za vas.


Uporaba graditelja spletnih strani za izdelavo svojega portfeljskega spletnega mesta je hiter in enostaven način za izgradnjo lastne zasebne spletne galerije. To je’s popoln način, kako svoje delo pokazati oboževalcem ali celo pritegniti pozornost potencialnih novih strank.

Toda s toliko možnostmi, ki jih lahko izbirate, kako izbrati graditelja portfelja? Vanj so vključeni številni dejavniki: proračun, prilagodljivost in integracija družbenih medijev, če jih naštejemo le nekaj.

Mi’prišli smo skozi najboljše graditelje spletnih strani, da bi vam prinesli odkup najboljših za ustvarjanje spletnega portfelja.

Ure preživimo ure in raziskujemo vsakega graditelja spletnega mesta, ki ga pregledamo, in celo dobimo redne ljudi, da jih preizkusijo. Preizkušamo, analiziramo in primerjamo cene, funkcije, enostavnost uporabe in več, da vam omogočimo poglobljene in nepristranske nasvete.

Da bi vam prinesli najboljše graditelje portfelja, smo se osredotočili na:

 • Ugodnost
 • Oblikovanje
 • SEO (optimizacija iskalnikov)
 • Enostavnost uporabe

To so področja, ki imajo največji pomen pri ustvarjanju in rasti uspešnega spletnega mesta o portfelju, zato smo vsakega graditelja ocenili predvsem na podlagi teh dejavnikov.

Ogledali smo si tudi pomoč in podporo, funkcije, kot so integracija družbenih medijev in ocene uporabnikov v resničnem življenju, da bi dobili končnih prvih 9, spodaj navedenih.

Contents

9 najboljših ustvarjalcev spletnih strani portfelja

 1. Kvadratni prostor – najboljše spletno mesto za portfelj.
 2. Weebly – najboljše za cenovno ugodnost.
 3. Wix – najboljše za povečanje prometa na vašem spletnem mestu.
 4. Duda – elegantni modeli portfelja.
 5. GoDaddy – najhitrejši način za izdelavo spletnega mesta.
 6. Osupljivo – najboljše za pomoč in podporo.
 7. WordPress.com – močne funkcije.
 8. Jimdo – preprosto, vendar nima prilagodljivosti.
 9. SITE123 – najboljše za udobje vse v enem.

Najboljša spletna mesta za portfelj morajo biti enostavna za uporabo in pokazati svoje delo. To’zato imamo radi te izbire – še posebej naše najboljše tri. Squarespace združuje elegantne modele z zmogljivimi funkcijami, Weebly je najboljši za tiste, ki imajo proračun, Wix pa je idealen za rast vašega portfelja’s publiko.

Če ti’smo že prodali na Squarespaceu – naša najboljša izbira -, nato pa pritisnite na ‘Začni zdaj’ gumb, če želite izvedeti, kateri načrt Squarespace najbolje ustreza vašim potrebam:

Tukaj’s kratkim posnetkom, kako so v naši raziskavi opravili najboljši trije graditelji spletnih strani:

Nadaljne informacije

 • Si želite ogledati najboljše graditelje portfelja ob strani? Oglejte si naše Primerjava grafikona spletnega mesta za izdelavo spletnih strani.
 • Ste fotograf, ki želi predstaviti svoje delo? Naše Izdelava spletnih strani za primerjavo fotografov bi ti lahko pomagala!
 • Če ti’si umetnik, poglejte naš pregled o Najboljši graditelji spletnih strani za umetnike.
 • Enkrat ti’Našli smo svojega popolnega graditelja portfelja, poglejte naš koristni vodnik o Kako narediti spletni portfelj začeti ustvarjati!

Kateri so najboljši ustvarjalci portfelja?

Izbira pravega oblikovalca spletnega mesta za portfelj je nujna, če želite, da je proračun prijazen način prikazovanja in ustvarjanja zanimanja za vaše ustvarjalno delo. Napravi se napačno in ti’Porabili boste veliko časa in denarja za malo ali nič nagrade!

Izdelava lastnega spletnega mesta z uporabnikom prijaznim ustvarjalcem spletnih strani je zelo dostopen način shranjevanja in delitve dela, na katerega ste najbolj ponosni. Pomaga vam lahko tudi pri ustvarjanju občinstva in ustvarjanju novega podjetja, da lahko svojo strast spremenite v kariero – sanje!

Tukaj’s posnetkov pogled na 9 najboljši gradbeniki spletnih strani portfelja:

 1. Kvadratni prostor – najboljše spletno mesto za portfelj.
 2. Weebly – najboljše za cenovno ugodnost.
 3. Wix – najboljše za povečanje prometa na vašem spletnem mestu.
 4. Duda – elegantni modeli portfelja.
 5. GoDaddy – najhitrejši način za izdelavo spletnega mesta.
 6. Osupljivo – najboljše za pomoč in podporo.
 7. WordPress.com – močne funkcije.
 8. Jimdo – preprosto, vendar nima prilagodljivosti.
 9. SITE123 – najboljše za udobje vse v enem.

To je’si je vredno vzeti čas pri izbiri graditelja portfelja. Večina predstavljenih na našem seznamu ima brezplačne načrte – ali vsaj ponuja brezplačno preskusno različico.

Toplo priporočamo, da uporabite te brezplačne načrte in preizkuse, kot jih imajo’ste uporaben in brez tvegan način, da poskusite pred nakupom, in vam lahko kasneje prihrani glavobole!

Spodaj je seznam najboljših gradnikov spletnih strani za portfelj odličen način, da se odločite, katera platforma je primerna za vaš portfelj.

Vsak naš izbor ponuja osupljive predloge, odlična orodja za oblikovanje, privlačne prikaze za predstavitev svojega dela in SEO-spodbudne funkcije, s katerimi boste oboževalci in stranke našli v spletu..

# 1. Kvadratni prostor

Najboljše spletno mesto za portfelj

Squarespace je ustvarjalec spletnih strani, znan po ustvarjanju osupljivih, mobilnih odzivnih spletnih mest. Priljubljen je med fotografi in umetniki zaradi cenovno ugodnih mesečnih premijskih načrtov in lepih, oblikovalsko ozaveščenih predlog.

V naši raziskavi je bil Squarespace najboljši izbor. Posebej je uspel zaradi svojih lastnosti in dizajna, saj je združil kakovostna orodja in profesionalno zasnovane predloge. Vse njegove lastnosti so vgrajene v hiši, kar zagotavlja kakovost.

Kvadratni prostor ni’t ocenite tako dobro za enostavno uporabo – pomanjkljivost take moči je nekoliko zahteven urejevalnik. Kljub temu ne’ne potrebujem veščin kodiranja ali izkušenj s tehnologijo, le malo časa in samozavesti!

Squarespace je platforma številka ena, ki vam bo pomagala ustvariti profesionalno spletno mesto portfelja. Predloge so jasne, čiste in polne belih prostorov, ki dajejo vašemu portfelju zelo vrhunski občutek in vas resnično lahko dvignejo nad svoje vrstnike.

Predloge so tudi odzivne na mobilne naprave in tako zagotavljajo, da je vaše delo videti odlično, kadarkoli in kjer koli si ga oglejte.

Vzemite ‘Avenue’ spodaj predloga, ki vaše ustvarjalno delo postavi spredaj in v sredino, hkrati pa stran odstrani nepotrebno vsebino.

Tako bodo vaši obiskovalci vključeni v delo, ki ste ga ustvarili, in hitro pokazali, kaj je vaše spletno mesto – to’je vaša zasebna galerija in tako naj bi bila videti kot ena!

predloga portfelja kvadratov najboljši gradnik spletnih straniKvadratni prostor’Predloge s portfeljem ponujajo vse vrste privlačnih možnosti zaslona za vaše delo, vključno z mrežami (zgoraj), slikovnimi mozaiki in slikami junakov na celotnem zaslonu

Privlačno in profesionalno oblikovanje spletnega mesta je pomembno, če želite narediti močan prvi vtis in začeti s svojimi portfelji voditi poslovne priložnosti.

Toda doseči, da vas ljudje kontaktirajo, je skoraj nemogoče, če lahko’ne najdem na spletu, tako je’s tem zagotovilo S kvadratnim prostorom lahko preprosto označite svojo vsebino in tako zagotovite, da spletne strani najdejo vaše strani.

Poglobljeni vodniki na kraju razlagajo tudi, kako optimizirati vsak del svojega portfelja in tako izboljšati svojo spletno prepoznavnost – bistvenega pomena za povečanje prometa in pridobitev nekaterih potencialnih novih strank.

Prednosti, slabosti
Predloge za Squarespace so osupljive, saj jih mnogi ocenjujejo kot najboljše v industriji. Oni’še posebej dobro za ustvarjalne potrebe – vključeni so portfelji. Kvadratni prostor ne’nimam brezplačnega načrta, vendar so njegove cene precej konkurenčne. To je’je tad dražji od nekaterih njegovih konkurentov, kot je Weebly, tako ne’t najcenejša možnost na trgu. Ampak je’je še vedno cenovno ugodna izbira.
Squarespace poskuša ponuditi lastne rešitve vseh njegovih ključnih lastnosti. Resnično lahko občutite razliko v primerjavi s srečnim žrebom, ki so lahko vtičniki. Krivulja učenja na Squarespaceu je po standardih za izdelavo spletnih strani nekoliko strma. Skupne tehnološke fobe bi bolje služile platforme, kot je GoDaddy.

Ti vodiči vključujejo besedilo in video, kar je resnično koristno za različne vrste učencev. Zame se najbolje učim z gledanjem in ponavljanjem, vendar lahko podatke bolje obdelujete tako, da namesto tega preberete besedilno razlago. Na srečo nam Squarespace skrbi za oba!

Dodajanje strani na vaše spletno mesto portfelja je hitro in enostavno, tako je’s neboleče dodati blog in začeti ustvarjati svežo vsebino, ki jo bodo obiskovalci brali, Google pa jih bo indeksiral (to je izraz, ki opisuje, kako Google razvršča vaše spletno mesto med vsemi drugimi, ki jih pase) – to je primeren rezultat, ki bi moral pritegniti več obiskovalcev in jih dlje brskajte po vašem delu.

Kvadratni prostor’s Cena: 12 USD+

Klicanje vseh študentov!

Ste študent, ki potrebuje portfelj? Morda ti’ste brezplačni, da bi prinesli malo več denarja? Če je tako, ti’ponovno v sreči!

Če ti’ste študent in imate veljaven šolski e-poštni naslov, lahko dobite 50% popusta v prvem letu Squarespace. Kot nalašč za nov portfelj!

Samo zapomni si, da lahko’ne uporabljate tega popusta skupaj z drugimi kodami ponudb. Lahko ga uporabite za do tri spletne strani pod enim šolskim e-poštnim naslovom.

Če želite prihraniti 50% na svojem načrtu, pojdite danes na Squarespace in poiščite svojo šolo!

Kvadratni prostor’načrti se začnejo pri 12 USD na mesec. Tako dobite veliko funkcij, vključno z neomejenim pomnilnikom in pasovno širino (kot nalašč za slikovne portfelje), kar je več, kot dobite na Wixu’s najcenejših 13 $ na mesec načrt!

Tam’s tudi načrtuje e-trgovino od 26 dolarjev, če želite umetniško delo prodati neposredno prek svojega portfelja – potencialno spodoben predvajalnik denarja, če lahko povečate svoj promet.

Ne glede na načrt, ki ga izberete, vedno začnete na Squarespaceu’s 14-dnevno brezplačno preskusno različico, tako da se imate čas odločiti, ali jo želite’prav zate.

Več informacij o kvadraturi:

Pregled kvadrata – Naš podroben pregled poglobi pogled v Squarespace, da ugotovi, ali ga je mogoče’je graditelj spletnega mesta za vas.

Vodnik za določanje cene v kvadratu – Poiščite več o kvadraturi’s premijskimi načrti in koliko stanejo

Koda ponudbe kvadrata – Z našo ekskluzivno kodo za popust pridobite 10% popusta za vsak načrt Squarespace

Koda ponudbe kvadrataUporabite kodo ponudbe "WBE" na blagajni za 10% popust

Pridobite 10% popusta na kateri koli načrt za kvadratni prostor
Сігналы абмеркавання
Ste pripravljeni na pomoč Squarespaceu? Za naše bralce imamo ekskluzivno ponudbeno kodo, ki bo prihranite 10% na stroške katerega koli načrta Squarespace! Če želite unovčiti ta popust, preprosto vnesite:
Koda ponudbe: “WBE”
na blagajni.

Medtem ko kvadrat kvadrat ni’t povsem uporabniku prijazen kot nekateri drugi gradbeniki, kot so Wix in Weebly, kajne’je še vedno zelo enostavno priti do.

Poglobljeni videoposnetki in pomoč pri vodenju pri morebitnih težavah in 24/7 podpora za stranke pomeni, da se težave hitro rešujejo – torej’se ne visi okoli sebe’imam boljše stvari za početje.

Urejanje je gladko in intuitivno, vse pa se poganja iz menijske vrstice in ne Wix-a’s plavajočim naborom orodij, na primer.

Squarespace je za nas idealen graditelj portfeljskih spletnih mest, če ste po spletnem mestu, ki je videti čudovito in ima do njega profesionalen, vrhunski občutek. Urejevalnik je dokaj enostaven za uporabo, tako da lahko hitro oblikujete spletno mesto portfelja po svojih željah, medtem ko vam bodo SEO vodiči pomagali pri iskanju (in upamo, da bo prišlo do novih strank).

# 2. Weebly

Najboljše za cenovno ugodnost

Weebly je eden najlažjih in najbolj dostopna gradbeniki spletnih strani portfelja, kar je a Super izbira če iščete preprosto izkušnjo gradnje portfelja.

V naši raziskavi je Weebly prejel eno najvišjih rezultatov tako za lastnosti kot za denar. To’s, ker ponuja široko paleto funkcij tudi v svojih poceni načrtih, kar pomeni, da za svoj denar dobite več. Padla je pomoč in podpora, telefonska podpora pa je na voljo samo na dražjih načrtih.

Weebly’Predloge šablon so se v zadnjih mesecih izboljšale in čeprav niso’t ravno tako privlačen kot Squarespace, ponujajo preprostost, s katero se boste borili drugje.

weebly portfoli predloga najboljši gradnik spletnega mestaWeebly’Predloge s preprostimi predmeti – pomagajo vam hitro in enostavno ustvariti čudovit portfelj, ne da bi zapravljali čas, da bi se spopadali z vsako malenkostjo o podrobnostih strani

Čista in osnovna, Weebly’Modeli izdelka so mobilno odzivni in odlični za preproste portfelje, če pa želiš nekaj bolj izstopajočega, potem to’je vredno razmisliti o predlogi tretje osebe.

Obstaja več spletnih prodajnih mest, ki so specializirane za ustvarjanje domiselnih predlog za Weebly, kar je odličen način za preprost postopek gradnje, vendar konča z resnično presenetljivo spletno stranjo.

Prednosti, slabosti
Weebly doseže odlično ravnovesje med enostavno uporabo in personalizacijo. Želite izpolniti prednastavljeno predlogo? To lahko storite. Želite korenito spremeniti predlogo, da svojemu portfelju daste edinstven pop? To lahko storite tudi vi. Weebly ima veliko aplikacij za čoln, vendar mnoge od njih zahtevajo premijski načrt. Bodite prepričani’Pred tem korakom boste uporabili funkcije.
Kvadrat’Nedavna pridobitev Weeblyja pomeni, da se lahko zanesete na graditelja’Funkcija e-trgovine postaja vse močnejša. Nekaj, kar morate upoštevati, če želite zaslužiti svoj portfelj. Razen tebe’Ponovno udobno kodiranje, boste morda ugotovili Weebly omejujoče, ko gre za prilagoditev. Ni idealno, če želite tone ustvarjalne svobode!

Weebly’s cena: 6 USD+

Ena najboljših stvari pri Weeblyju so njegove dostopne cene. Za razliko od Squarespacea Weebly ponuja brezplačen načrt, tako da lahko gradite in objavite, ne da bi porabili cent.

Weebly’Najcenejši plačani načrt je osebni načrt v vrednosti 6 USD na mesec, ki je v primerjavi z glavnimi tekmeci Wix in Squarespace izredno cenovno ugoden..

Če pa želite odstraniti oglase in sestaviti resnično profesionalni portfelj, vi’Potreboval bom 12 USD na mesec Strokovni načrt.

Ja, tako je’s podvojite ceno osebnega načrta, vendar to’s več kot vredno zaradi vseh dodatnih funkcij, ki jih program Professional odklene – tudi neomejeno skladiščenje in brezplačna domena.

Dobite tudi boljša orodja za e-trgovino, na primer kalkulator za pošiljanje, s katerimi boste prodajo svojega dela prek spletnega mesta še olajšali. Najpomembneje je, da je to najcenejši Weebly načrt, da odstrani oglase na svojem spletnem mestu!

Strokovni načrt priporočamo vsem, ki promovirajo svoje delo na spletu – to’Najcenejši načrt, ki ga izberete, če želite, da se vaš portfelj jemlje resno.

Weebly ima tudi na tone aplikacij, kar je odličen način za spreminjanje obsega spletnega mesta, ne da bi morali nadgraditi svoj načrt. Preprosto lahko dodate vse dodatne funkcije, ki jih potrebujete eno za drugo, s čimer postane proračunska prijazna možnost za rast portfelja.

Weebly’s Aplikacije

V Weeblyu je na voljo več aplikacij za povečanje SEO’s Center za aplikacije in program za nalaganje slik vas priporoča, da dodate meta oznake vsem umetninam, ki jih lahko naložite.

Oboje vam lahko pomaga izboljšati prepoznavnost iskalnikov, kot je Google, in vam pomaga izboljšati uvrstitev za iskanje po ključnih besedah. Weebly omogoča dodajanje in vzdrževanje spletnega dnevnika zelo preprosto, da lahko redno ustvarjate sveže vsebine.

Največ Weebly’s programi so na voljo samo naročniki na premium načrt, zato bi bilo morda vredno vložiti nekaj dolarjev vsak mesec, da bi izkoristili prednosti načrta premij.

Ti’Dobili boste tudi dostop do neomejenega prostora za shranjevanje in pasovne širine, ki je potreben za podporo portfeljem, ki so obsežni za slike, in po potrebi omogoči prostor za rast.

Več informacij o Weeblyu:

Weebly Pregled Naš podroben pregled Weebly vam pove vse, kar morate vedeti o platformi

Vodnik za določanje cenPojasnimo stroške, povezane z Weeblyom’s premijskimi načrti

Weebly’s urejevalnik je preprost urejevalnik povleci in spusti, s katerim lahko premikate elemente na strani, kot se vam zdi primerno – idealno za oglase.

Weebly’urejevalnik obrazcev vključuje tudi vgrajen urejevalnik obrazcev, ki omogoča preprosto dodajanje obrazca in spodbuja ljudi, da vas neposredno kontaktirajo prek vašega spletnega mesta.

Weebly priporočamo za majhne, ​​preproste portfelje ali za vse, ki želijo hitro in poceni sestaviti spletno stran portfelja. Urejanje je zelo preprosto, tako da ne’ne bi smeli skrbeti za katero koli krivuljo učenja. Možnosti SEO so dobre in pokrivajo bistvene, premijski načrt pa vam bo omogočil dostop do dodatnih SEO-spodbudnih aplikacij, kar bo zagotovilo, da vas bodo oboževalci in stranke našli v iskalnikih.

# 3. Wix

Najboljše za povečanje prometa na vašem spletnem mestu

Wix je enostaven za uporabo in vsestranski ustvarjalec spletnih strani. Ima uporabniku prijazen urejevalnik, ki vam pomaga hitro ustvariti čudovito spletno mesto o portfelju in je zelo dostopen. Na voljo je tudi z veliko podporo za začetnike SEO, kar olajša rast vaše publike.

Wix je odlična platforma za izdelavo spletnega mesta o vašem portfelju. Zagotavlja več kot 500 predlog, od tega 40 oblikovalsko usmerjenih in 17 izdelanih za portfelje, kot naprimer ‘3D oblikovalec portfelj’ spodaj.

wix predloga portfelja najboljši gradnik spletnih straniPredloge za Wix so izjemno privlačne in vam olajšajo hitro izdelavo čudovitega spletnega mesta

Delo s predlogami je odličen način hitrega ustvarjanja profesionalnega in privlačnega portfeljskega spletnega mesta. Vse kar morate storiti je, da poiščete dizajn, ki vam je všeč z galerijami za svoje delo, izklopite vsebino in vi’dobro objaviti – ne bi mogel’ne bo lažje!

Dejansko je Wix v svojem raziskovanju za oceno kupcev prejel impresivnih 5 zvezdic od 5, za lažjo uporabo pa 4,3 od 5 zvezdic, kar ga uvršča med najbolj prijazne začetnike gradbenikom tam.

Prednosti, slabosti
Wix ponuja odličen kreativni nadzor za tiste, ki želijo dati svoj pečat v oblikovanje portfelja. Izdelovalec povleci in spusti pomeni, da si lahko predstavljate, da to lahko storite. Ti lahko’t spreminjanje med predlogami. Če se odločite, da želite preoblikovati svoj portfelj’Moral jo bom obnoviti iz nič.
Vsa spletna mesta, izdelana na Wixu, so samodejno optimizirana za delo v napravah in so enako ostri na telefonih in prenosnikih. Obseg kreativnega nadzora je lahko za nekatere presenetljiv. Če želite preprost portfelj v živo, Wix morda ni najbolj primeren.

Eden najboljših načinov, kako vam Wix pomaga sestaviti uspešen portfelj, je tako, da SEO postane čim enostavnejši. SEO pomeni Optimizacijo iskalnih mehanizmov in je pomemben za iskanje vašega spletnega mesta v Googlu.

SEO je za začetnike lahko zastrašujoč, vendar ima Wix koristne vodnike in celo SEO Wiz, da ustvari prilagojen vodnik po korakih, ki mu boste sledili. To je fantastičen primer, kako Wix napreduje in naprej, da bi lahko spletno mesto uspelo.

Ko ti’v resnici gradite svoje spletno mesto, na voljo so namigi z miškami, s katerimi pokažete, kaj počnejo funkcije, medtem ko povlečete elemente in jih spustite, kamor koli mislite, da dela, je oblikovanje portfelja neverjetno preprosto.

Nič čudnega, da je Wix v naši raziskavi dosegel polne ocene!

Z urejanjem z vlečenjem in spuščanjem lahko tudi preprosto spremenite postavitev ali odstranite stvari, če jih ne boste pozneje’nekaj si mislim’s deluje – ne’vam ni všeč ta poseben galerijski slog? Preprosto jo izbrišite ali spremenite nastavitve videza!

Več informacij o Wixu:

Wix pregledČe ti’iščete več informacij o Wixu, potem je to odličen kraj za začetek.

Vodnik za določanje cen Wix-aPodrobneje si oglejmo stroške vsakega premijskega načrta Wix.

Wix vam omogoča, da dodate blog s klikom gumba, ki je idealen za trženje vsebin in za izmenjavo znanja in posodobitev z oboževalci. Vodenje spletnega dnevnika je tudi odličen način za ustvarjanje sveže vsebine, s katero lahko Google plazi (kar je izraz, ki opisuje, kako Google bere vsebino vašega spletnega mesta in ga razvršča) in potencialno poveča vaše spletno mesto’Tudi uvrstitve.

Wix vam omogoča, da na slike in strani dodate metaoznake in metapodatke, da povečate svojo spletno prepoznavnost. To lahko poveča verjetnost, da bodo nove stranke našle svoj portfelj in stopile v stik s potencialnimi priložnostmi in samo zaradi tega’Splača se razmisliti o plačanem premijskem načrtu, da bi naredili boljši prvi vtis.

Wix’s Cena: 13 USD+

Wix ponuja brezplačen načrt, kar je odlično izhodišče – toda za vse, ki upajo narediti nepozaben vtis, to’V resnici je vredno razmisliti o tem, da bi porabili nekaj denarja za potiskanje svojega portfelja na naslednjo raven.

Wix’S plačanimi načrti se začnejo pri 13 USD na mesec. Plačani načrti vam omogočajo, da uporabite ime domene po meri (ali naslov spletnega mesta – v bistvu vaše spletno mesto portfelja’s poštno številko) in odstrani tudi vse oglase – obiskovalci se osredotočijo na delo, ki ga želite pokazati!

Ti’Na vseh plačanih premijskih načrtih boste dobili do 20 GB prostora za shranjevanje in neomejeno pasovno širino (podatki, ki se uporabljajo za napajanje vašega spletnega mesta). To je idealno, če ste’si umetnik, grafični oblikovalec ali delaš v vizualnem mediju, saj to pomeni, da ne’ne bo vam treba skrbeti, da velike velikosti datotek izčrpajo vaše vire.

S premijskimi načrti imate tudi dostop do več predlog, več orodij in več aplikacij Wix App Market – kjer najdete vse vrste kul aplikacij, ki pokrivajo stvari, kot so digitalni marketing, dodatni slogi oblikovanja in vse vrste zanimivih funkcij za vaš spletni portfelj.

Če želite cenovno dostopen, edinstven in privlačen portfelj, je Wix vsekakor vredno razmisliti. To je’je enostaven za uporabo in vam nudi več možnosti za prikazovanje svojega dela kot skoraj katerikoli drug proizvajalec spletnih strani. Dodatna pomoč pri SEO-ju je tudi popoln graditelj’iščete veliko prometa na vašem spletnem mestu.

# 4. Duda

Eleganten portfelj modelov

Duda je ustvarjalec spletnih strani, ki ponuja super elegantne modele za zelo eleganten portfelj. Oddaja kreativno pomoč in nudi profesionalno oblikovane predloge, ki jih lahko do določene mere prilagodite. To je’je malo na dragi strani, vendar je na voljo s funkcijami.

Duda je idealna izbira za vse, ki si želite osupljivega portfelja brez odgovornosti popolnega kreativnega nadzora nad vašo spletno stranjo. Na izbiro imate več kot 90 predlog, ki so vse čisto, preprosto in elegantno.

Vaša spletna stran’Oblikovanje je zelo odvisno od izbrane predloge – na primer za Wix’t popolnoma preoblikujte svojo postavitev, zato se prepričajte, da ste izbrali predlogo, ki vam je všeč. Vse predloge so popolnoma odzivne na mobilnikih, zato bo vaše delo videti najbolje na pametnih telefonih in tablicah ter na namizju.

predloge za oblikovanje portfelja dudaDuda ima več kot 90 predlog, ki so moderne, privlačne in jih je enostavno prilagoditi.

Prvotno je bil Duda ustvarjen za lažje oblikovanje spletnih strani agencij in samostojnih podjetnikov, vendar njegova enostavna platforma pomeni, da jo lahko uporablja vsak, ki želi spletno mesto profesionalnega izgleda.

Ta osredotočenost na spletno oblikovanje pomeni, da poleg stilskih modelov dobite še vrsto funkcij. Tukaj’pogled samo na nekatere Dude’lastnosti:

 • 55+ jezikov za večjezična spletna mesta
 • Prilagodljive postavitve bloga
 • Orodja za e-trgovino
 • Gradniki
 • Pripombe na kraju samem
 • Možnosti urejanja CSS in HTML
 • Gradnik pripomočkov
 • Mobilni urejevalnik za upravljanje na poti
 • Urejevalnik fotografij
 • Brezplačna knjižnica slik

Od bloganja do e-trgovine, do ustvarjanja spletnih jezikov na več jezikih in še več, ima Duda impresiven seznam funkcij za oborožitev svojega portfelja.

Ena najbolj zanimivih lastnosti, ki jo ponuja Duda, so njeni gradniki. Pripomočki so kot aplikacije – dodajo dodatno funkcijo vašemu spletnemu mestu!

Izbirate lahko med obstoječimi pripomočki, kot so pojavna okna, obrazci za stike, kliknite za klicanje gumbov, kuponov, rezervacij, menijev in še več. Lahko pa zgradite tudi svoj pripomoček za bolj prilagojeno storitev!

Prednosti, slabosti
Ustvarjalni nadzor je voden v mejah predloge, kar olajša vnos lastnih vsebin in to storite! Idealno, če ne’ne želite, da bi se snoval pri oblikovanju lastnih postavitev. Zaradi dragih načrtov cen je to manj ugodna proračunska možnost. Cene se začnejo pri 14 USD na mesec (zaračunavajo se letno) brez brezplačnega načrta.
Ponuja neverjetne hišne pripomočke in aplikacije, ki dajejo moč vašemu portfelju in ustvarjajo prilagojene storitve za vaše spletno mesto. To je lahko še posebej koristno, če ste’ponovno sprejemate rezervacije, poizvedbe ali tečete dogodke. Manj ustvarjalne svobode kot drugi gradbeniki, zato če želite končni kreativni nadzor, to preprosto ni’t graditelj za vas.
Uporabnikom prijazen in preprost dizajn olajša izdelavo elegantnega spletnega mesta. Osnovna orodja za SEO pomenijo vas’Preden boste našli svoj portfelj v spletu, se boste soočili z večjim izzivom.

Duda’Prednosti so resnično v njegovem dizajnu, kar je zasijalo tudi v naši raziskavi – za fleksibilnost oblikovanja je prejel 4,9 zvezdice od 5, s čimer je postal najvišji gradnik točkovanja v tej kategoriji!

Kljub temu je padel, ko je prišel do vrednosti za denar. Duda’privlačni modeli in domišljijske značilnosti se odražajo v njegovih cenovnih načrtih. Od 14 dolarjev na mesec, to’s eden najdražjih gradbenikov na našem seznamu.

Duda’s Cena: 14 USD+

Duda ima tri cenovne načrte:

 • Osnovno: 14 USD na mesec (zaračunava se letno)
 • Ekipa: 22 USD na mesec (zaračunava se letno)
 • Agencija: 74 USD na mesec (zaračunava se letno)

Osnovni načrt vključuje večjezične možnosti, šifriranje HTTPS in omogoča izdelavo enega spletnega mesta. V tem načrtu imate dostop samo do e-poštne podpore, kar je manj kot idealno.

Skupina nas načrtuje edino, ki ponuja brezplačno 14-dnevno preizkušnjo. To je dober način, da preizkusite njegove naprednejše funkcije, vendar je malo moteče, če vaš proračun ne bo’t se raztezajo na 22 dolarjev na mesec.

Zaradi teh razlogov je Duda z oceno za denar zaslužil samo 1,6 zvezdice od 5. Samoumevno je, da to ni najboljši graditelj portfelja, ki si ga lahko izberete’ponovno na težek proračun in si za svoj dolar zares želite resnično.

To bi rekel, če si’Če želite razviti več različnih portfeljev, je morda načrt agencije dobra možnost, saj lahko s tem ustvarite do osem spletnih mest za 74 USD na mesec (zaračunava se letno).

Na splošno je Duda odličen, če cenite oblikovanje nad vrednostjo za denar in ne’Ne pozabite plačati za svoje sodobne predloge in široko paleto funkcij.

# 5 GoDaddy

Najhitrejši način za izdelavo spletnega mesta

GoDaddy je morda bolj znan kot mesto za zaščito imena domene, ponuja pa tudi presenetljivo spodobno nabor orodij za gradnjo spletnih strani. To je’je dobra platforma za ustvarjanje osnovnega in funkcionalnega portfelja, toda’t kjerkoli v bližini tako obsežne kot Wix ali Squarespace, ko gre za možnosti oblikovanja…

Prednosti, slabosti
GoDaddy je enostaven za uporabo s podporo 24/7 za stranke in je varna, zanesljiva možnost portfelja. Resnično precej omejen, ko gre za oblikovanje, še posebej v primerjavi s trgovci s stili, kot sta Squarespace ali Duda.
Udobnost vse v enem. Z GoDaddy lahko na enem mestu poskrbite za svoje ime domene, gostovanje in portfelj. Značilnosti aren’t kot sijajni ali dobro razviti kot večina njegovih konkurentov. GoDaddy je funkcionalen, vendar ne več kot to.

Vmesnik je uporabniku prijazen in učinkovit, medtem ko ‘povleci in spusti’ urejevalnik vam omogoča, da slike / besedilo / itd premikate po strani, kot se vam zdi primerno – tam’ni krivulja učenja za skrb.

Naša najljubša stvar pri GoDaddy-ju je njegova uporaba Umetna oblikovalska inteligenca (ADI).

Z GoDaddy ADI, ti’boste pozvani, da vnesete osnovne podatke o svojem spletnem mestu, na primer, kaj je’je poklicana, pa naj’s portfeljem, če potrebujete spletno trgovino ipd.

Iz vaših odgovorov GoDaddy samodejno ustvari prilagojeno spletno mesto za vas!

Izberete lahko temo, ki vam je najbolj všeč, spremenite barvno shemo, zamenjate slike, dodate strani in jih naredite povsem po svoje – toda GoDaddy vam s tem ustvari prave osnove in ustvari osnove za vas. Ne’ne bi smeli graditi iz nič, s čimer boste prihranili čas.

Tako je GoDaddy najhitrejši graditelj, ki ga lahko izberete za ustvarjanje svojega portfelja – nastavitev traja le nekaj minut, in celo z urejanjem in nalaganjem lastne vsebine lahko spletno mesto zaživite v manj kot eni uri.!

Ta gladka gradbena izkušnja se odraža v GoDaddyju’z oceno kupcev – pri testiranju je prejel impresivno 4.8 od 5 uporabnikov od naših uporabnikov. To je’S funkcijami ali podporo ni tako impresiven, da se udobno usedete sredi pakiranja.

Godaddy portfelj predloga najboljši gradnik spletnih straniGoDaddy’Vse predloge so mobilno odzivne, vendar so prilagojene preprostim in funkcionalnim portfeljem. Če želite resnično izstopati, to’je vredno razmisliti o drugi platformi, kot je Squarespace

GoDaddy ponuja več kot 300 profesionalno zasnovanih predlog, s številnimi možnostmi oblikovanja, ki so na voljo za portfelj, ki jih lahko uporabite kot izstopno točko. Pomaga vam tudi vključiti račune v družbenih medijih na vaše spletno mesto portfelja, kar vam lahko pomaga dvigniti profil in povečati občinstvo.

Več informacij o GoDaddy:

GoDaddy Website Builder Pregled – Naša poglobljena razčlenitev njegovih prednosti in slabosti

Velika prodajna točka za GoDaddy je podpora 24/7/365, ki je na voljo strankam – in iz lastnih izkušenj lahko potrdimo, da je to zelo zanesljivo!

GoDaddy’s cena: 10 USD+

GoDaddy’Tudi mesečni načrti so res smiselni. Za spletno mesto portfelja, ti’gledaš približno 10 USD na mesec.

GoDaddy ima štiri plačane načrte, ki se gibljejo od 10 do 25 dolarjev na mesec, ko jih letno zaračunamo. Za profesionalni portfelj vas’Najverjetneje boste potrebovali standardni načrt 15 USD na mesec, kot že’s najcenejši načrt za vključitev SEO. Vsi načrti imajo velikodušno enomesečno brezplačno preizkušanje.

# 6. Osupljivo

Najboljše za pomoč in podporo

Osupljivo je preprosto spletno mesto, katerega cilj je olajšati ustvarjanje spletnega mesta vsem in vsem. Ta dobrodošla filozofija se odraža v začetniku prijaznem urejevalniku in koristnih podpornih virih.

Presenetljivo je preprost graditelj spletnih strani, ki ima brezplačen načrt, osnovne funkcije in dokaj prilagodljiv dizajn. Njegova enostavnost je enostavna za uporabo, hkrati pa lahko hitro preraste, ko samozavest in portfelj rasteta.

Če ti’Če iščete graditi brezplačno, morate vedeti, da presenetljivo ponuja brezplačen načrt, vendar to omogoča samo izdelavo spletnih strani z eno stranjo. To ne’ne zdi se najbolj očitna izbira za portfelsko spletno mesto, vendar obstaja nekaj zelo elegantnih primerov, ki jih lahko uporabite za navdih!

presenetljivo primeri šablonskih oblikovalcev portfeljaLahko brskate neverjetno’stran s predlogi za navdih in primere drugih portfeljskih mest, ustvarjenih s tem preprostim ustvarjalcem

Torej, kako so presenetljivo opravili na našem testiranju in kaj’je njegova glavna moč?

Na kratko – presenetljivo je preprost, a eleganten graditelj spletnih strani. Njegova osredotočenost na dostopnost naredi veselje za tehno-fobe, vendar se lahko počuti omejevalno za vsakogar z več izkušnjami.

Če imate velike sanje o svojem portfelju, vi’Verjetno bom predolgo udaril v strop.

Kljub temu je na voljo z odličnimi orodji za bloganje, prilagodljivimi dizajni in nudi veliko vrednost za denar. V svoj portfelj lahko celo dodate majhno trgovino, če želite prodati nekaj izdelkov prek svojega spletnega mesta.

Prednosti, slabosti
Fantastična pomoč in podpora naredi ta graditelj še posebej primeren za začetnike. Omejena kreativna kontrola lahko postane frustrirajoča, ko samozavest raste ali če želite popolno ustvarjalno svobodo nad svojim dizajnom.
Odlična orodja za bloganje pomenijo, da lahko preprosto kombinirate svoje delo z običajnimi objavami na spletnem dnevniku in tako pritegnete obiskovalce. Spletna mesta na eni strani so lahko stilska, vendar niso’t idealen za velike ali zapletene portfelje.
Super začetnikom prijazen in dostopen za vsakogar, ne glede na vaše izkušnje. Sprostite si čas za več umetniških podvigov! Spletna mesta na eni strani so lahko stilska, vendar niso’t idealen za velike ali zapletene portfelje.

Kjer nas je v naši raziskavi resnično navdušil, je bila z njeno pomočjo in podporo.

24/7 klepet v živo, koristni začetni videoposnetki, članki, forum za ideje in možnost, da pošljete sporočilo osupljivo podpornemu osebju, vse skupaj pa doda, da bo Strikingly najboljši graditelj za pomoč in podporo na trgu.

Ko smo se preizkusili’S podporo za klepet v živo, naša poizvedba o cenah je bila prebrana in nanje odgovorjena v eni minuti – to’je zelo impresivno! Poleg tega je ‘Policist za srečo’ ki je odgovoril, je bil koristen, prijazen in je takoj odgovoril na naše vprašanje.

presenetljivo klepet v živo graditelja portfeljaOsupljivo’Podpora za klepetanje v živo je hitra in koristna, uradnik za srečo pa je takoj odgovoril na naša vprašanja.

Kjer presenetljivo ni’t narediti tako dobro je značilnosti – samo zadel 2,3 od 5 zvezdic za to področje.

Presenetljivo ima dokaj razumno paleto osnovnih lastnosti – a v primerjavi s ponudbo drugih graditeljev, kot je Squarespace, se zdi presenetljivo precej omejeno in osnovno.

Če želite majhen in preprost portfelj, ki prikazuje vaše delo, ga’Naredil bom delo. Če želite povečati svojo spletno prisotnost in graditi podjetje prek svojega portfeljskega spletnega mesta, zmagal si’se mi zdi presenetljivo zelo razširljiv.

Da bi kar najbolje izkoristili presenetljivo, ti’Potreboval bom plačljiv načrt.

Za več informacij o presenetljivo’S funkcijami, načrti in predlogi si oglejte naše poglobljene podatke Osupljiv pregled.

Osupljivo’s Cena: 8 USD+

Presenetljivo močno zadel, ko je šlo za vrednost za denar in prejel solidno 3,7 od 5 zvezdic. Ima precej velikodušen brezplačni načrt, na katerem lahko ostanete tako dolgo, kot želite, njegovi plačani načrti pa so precej cenovno ugodni.

Izbirate lahko med tremi plačanimi načrti:

 • Omejeno: 8 USD na mesec (zaračunava se letno)
 • Pro: 16 USD na mesec (zaračunava se letno)
 • VIP: 49 USD na mesec (zaračunava se letno)

Če želite sestaviti večstransko spletno mesto’Potreboval bom vsaj Pro $ 16 na mesec Pro načrt, kar je škoda, ker vam drugi gradbeniki to dovolijo po svojih najcenejših načrtih. Na splošno pa presenetljivo’cenejši načrti ponujajo veliko vrednost za denar in zagotavljajo poceni način dodajanja nekaj izdelkov v vaš portfelj.

# 7. WordPress.com

Polno zmogljivih funkcij

WordPress.com je uporabniku prijaznejša različica odprtokodne platforme WordPress.org. Razlika je v tem, da ne’za WordPress.com ni treba najti gostovanja ali varnosti – preprosto se lahko brezplačno prijavite in začnete graditi. Preprosto!

Vendar pa je’Velja, da takoj povemo, da je WordPress.com narejen predvsem za bloganje. Ko poskušate ustvariti druge vrste spletnega mesta, postane izziv precej hitro.

To’s tem je WordPress.com za lažjo uporabo v našem testiranju dosegel le 3,2 od 5 zvezdic in prejel najnižjo oceno kupcev.

Kljub temu pa ima WordPress.com zasluge za pravi tip uporabnika. Če ti’ste pripravljeni prevzeti svoje blogging težke predloge, vi’Našli boste spakiran seznam funkcij in dostopnih cen.

Kljub temu, da se večinoma osredotoča na bloganje, WordPress.com ponuja 61 specializiranih tem za portfelj, ki jih lahko izbirate. Od tega jih je 11 brezplačno za uporabo, vsi pa so mobilni.

wordpress.com graditelj portfeljaWordPress.com ima na stotine tem, med katerimi lahko izbirate, vključno s 61 tematskimi portfelji v različnih slogih.

Nekatere teme so bolj stilske kot druge, zato si vzemite čas za izbiro tiste, ki jo želite – to’s dobro idejo za predogled teme s klikom na ‘Odprite predstavitev v živo’ gumb. To vam pokaže, kako izgleda tema, in vam omogoča, da kliknete različne strani, da dobite popolno sliko.

Prednosti, slabosti
Zaradi številnih funkcij je to mamljiva izbira. Od bloganja do SEO in še več, tam’orodje za vsako potrebo. Ni zelo začetnikom prijazno, zato tudi vi’Potrebovali boste čas, samozavest in potrpljenje, da iz tega graditelja kar najbolje izkoristimo.
Znižane cene pomenijo, da dobite pravi znesek za svoj dolar in ponujate rešitev za vse vrste proračuna. V našem uporabniškem testiranju smo prejeli najnižjo oceno kupcev.
Najboljša izbira, če želite blog kombinirati s svojim portfeljem, saj je bloganje WordPress.com’je glavni namen. Predloge in funkcije so precej osredotočene na blog, kar pomeni, da so’niso vedno tako vizualni kot drugi gradbeniki’ modelov.

Prilagajanje teme na WordPress.com isn’t skoraj tako enostavno kot drugi gradbeniki na našem seznamu. Ne drži’t uporabljajte povleci in spusti; namesto tega vsebino in oblikovanje urejate ločeno.

Da vas WordPress.com resnično najbolje izkoristi’Prav tako boste morali pripraviti nekaj kodiranja.

WordPress.com vam skuša pomagati in vam zagotavlja kontrolni seznam in koristne pozive, ki vas bodo vodili med izdelavo. Vendar mu primanjkuje hitrosti in enostavnosti graditeljev, kot sta GoDaddy in Wix, zato bodite pripravljeni na to in odložite dovolj časa, da se lahko spoprite z WordPress.com.

Resnica je, da so se naši uporabniki borili za obvladovanje WordPress.com in večina jih ni’t še posebej uživam v uporabi.

V redu, morda razmišljate, zakaj ste ga torej uvrstili na seznam najboljših graditeljev spletnih strani portfelja?

No, WordPress.com je močna, prilagodljiva in priljubljena platforma, in če želite blog kombinirati s svojim portfeljem, ste zmagali’kjer koli na trgu ne najdete boljših orodij za bloganje.

Še posebej privlačna so njegova SEO orodja. WordPress.com opravi 80-90% dela za vas, vgrajena SEO mehanika pa skrbi za tehnične bite.

Drug pozitivni učinek WordPress.com kot graditelja portfeljskih spletnih strani so njegovi cenovni načrti. Tako kot Weebly, Wix in Presenetljivo, tudi ta ima brezplačen načrt, na katerem lahko ostaneš za vedno.

Če pa želite dobiti profesionalno domeno, podporo 24 ur ali trženjska orodja, dobite vi’Potreboval bom plačljiv načrt.

 • Če želite izvedeti več o WordPress.com in odkriti, ali je’je graditelj za vas, preberite našo celoto WordPress.com Pregled.
 • Če želite razumeti razlike med WordPress.com in .org, si oglejte naše Primerjava WordPress.com proti WordPress.org.

WordPresss.com Cena: 5 USD+

WordPress.com ponuja nekaj fantastičnih cen, kar je v kombinaciji s svojo paleto funkcij pomenilo, da je v naši raziskavi dosegla visoko vrednost za denar.

Ima štiri plačane načrte kot tudi svoj brezplačni načrt, ki se giblje od 5 do 45 USD na mesec:

 • Osebni načrt: 5 USD na mesec (zaračunava se letno)
 • Premium načrt: 8 USD na mesec (zaračunava se letno)
 • Poslovni načrt: 25 USD na mesec (zaračunava se letno)
 • Načrt e-trgovine: 45 USD na mesec (zaračunava se letno)

Najcenejši osebni načrt odklepa podporo 24 ur na dan, medtem ko Premium načrt omogoča dostop do orodij za trženje in monetizacijo, kot so SEO, napredni socialni mediji in gumbi PayPal..

Na splošno je WordPress.com dobra izbira, če želite blog vključiti na svoje spletno mesto o portfelju, vendar to’s veliko truda. Drugi gradbeniki portfelja to naredijo bolje, vendar je WordPress.com na tem seznamu zaslužil z močnimi funkcijami in razumnimi cenovnimi načrti.

# 8. Jimdo

Enostavna, vendar nima prilagodljivosti

Jimdo je dokaj preprost graditelj spletnih strani, ki se nagiba k uporabnikom e-trgovine. Če upate, da boste s promocijo svojega dela zaslužili nekaj dodatnega denarja – potem je Jimdo dobra izbira platforme za vas. Toda za bolj zaokrožen portfelj boste morda želeli razmisliti o bolj vsestranskemu gradbeniku, kot sta Squarespace ali Weebly.

Jimdo je dobra platforma za oblikovalce, umetnike in ustvarjalce, s katerimi lahko predstavijo in promovirajo svoje delo.

jimdo portfolio predloga najboljši gradnik spletnih straniJimdo’Predloge so polne velikih krepkih slik, s katerimi boste lahko pritegnili svoje občinstvo’s pozornostjo

Izbira predloge je morda malo omejena, vendar so dizajni jasno zasnovani z ustvarjalci v mislih, polni velikih slik in širokega izbora elementov, da svoje delo prikažejo na privlačen način.

To je’je zelo enostavno kombinirati besedilo in sliko, da dodate kontekst projektom, razstavnim dizajnom v galeriji ali celo dodate nakupovalni voziček, da spodbudite nakupe.

Prednosti, slabosti
Trden hibrid za izdelavo portfelja in platformo za e-trgovino. Zelo priročno, če nameravate unovčiti svoj portfelj. Slabe možnosti predloge z omejenimi možnostmi, da spremenite dizajn in daste svoj žig v svoj portfelj’s videzom.
Ponuja najnižjo cenovno ceno v panogi, zaradi katere je vaše spletno mesto brezplačno. Neroden vmesnik. Daleč od najlažjega graditelja portfelja.

Potopite se globlje v Jimdo’Prednosti, slabosti, funkcije, cene in več z našimi podrobnimi Jimdo pregled.

Jimdo’s cena: 9 USD+

Jimdo ima dva različna cenovna načrta – razpon Jimdo Dolphin in razpon Jimdo Creator. Jimdo Dolphin je najboljši za začetnike, medtem ko je Jimdo Creator bolj usmerjen v strokovnjake za kodiranje.

Jimdo Dolphin ima brezplačen načrt in štiri plačane načrte, ki se gibljejo od 9 do 39 USD na mesec (zaračunavajo se letno). Začetni načrt 9 USD na mesec vam omogoča, da sestavite do 10 strani – če potrebujete več kot to, stane naslednji načrt 15 USD na mesec in vam omogoči sestavljanje do 50 strani, kar bi moralo biti več kot dovolj!

Jimdo Creator ima tudi brezplačen načrt, vendar so njegovi plačani načrti nekoliko dražji, in sicer od 10 do 40 dolarjev na mesec.

Če vaše potrebe niso’t preveč zahteven in ne’ne želite porabiti preveč denarja (načrt brez oglasov stane le 9 dolarjev na mesec), potem je Jimdo dobra izbira za vse, ki si želijo izdelati preprosto spletno mesto za portfelje.

# 9. SITE123

Najboljše za udobje vse v enem

SITE123 je dokaj osnovna graditeljica, katere cilj je olajšati vaše življenje z minimalnimi težavami. Če želite ohraniti stvari majhne in obvladljive, ne da bi vložili veliko časa, je SITE123 hitra in priročna izbira. To je’ima nekaj vsega, vendar ne veliko moči, zato je najbolje za preproste portfelje.

Tako kot GoDaddy tudi SITE123 uporablja ADI, da pomaga oblikovati vaše spletno mesto in čim hitreje in preprosteje vzpostavi svoj portfelj. To je’s presenečenjem, ki ga je prejel SITE123 4 od 5 zvezdic za enostavnost uporabe!

SITE123’s predloge aren’ni tako osupljiv kot Squarespace’s, na primer, ampak oni’še vedno privlačna. Filtrirate lahko po panogah, kot so fotografija, ustvarjalna umetnost, glasba in drugo.

predloge Site123 portfolio builderSITE123 ima vrsto privlačnih predlog, kot nalašč za preprosta spletna mesta

Ti lahko’t Ko spremenite predloge, ko spletno mesto zaživi, ​​zato bodite previdni, ko izbirate predlogo. Vsi modeli so odzivni na mobilne naprave in mobilni pogled lahko uredite tako, da je vaše delo videti najboljše v kateri koli napravi.

Prednosti, slabosti
Enostavna gradnja, saj vam nudi vse, kar potrebujete, na dosegu roke. Pomanjkanje kreativnega nadzora – na primer lahko’t Preklopite predloge, ko je vaše spletno mesto vživljeno, kar omejuje prenove.
Odlična podpora za klepet v živo je na voljo za pomoč, če se zataknete. Značilnosti aren’t zelo razširljiv, tako’ni idealen za dolgoročno rast vašega portfelja.
Zelo prijazno začetnikom in lahko gradite brezplačno! To je’je precej osnovni graditelj, zato ne’t priporočam za podjetja ali velike projekte.

SITE123 je najboljši za osebne portfelje – ne bi radi’t priporočam, če ga’znova gradite podjetje okoli svojega dela, saj njegove lastnosti niso znane’t zelo razširljiv.

Cilj spletnega mesta SITE123 vam je zagotoviti celovito storitev, ki zagotavlja vse ključne funkcije, ki jih bo vaše spletno mesto potrebovalo.

V naši raziskavi smo ugotovili, da kljub temu, da so te lastnosti koristne, ne’do njih imam veliko globino.

SITE123 št’ne bo močne funkcije. Če želite spodbuditi rast, sestaviti kompleksen portfelj ali ponuditi prefinjeno spletno mesto svojim obiskovalcem’V tem članku je bolje, da je graditelj portfelja predstavljen višje.

Ne veste, ali ima SITE123 tisto, kar imate vi’iščete? Pozanimajte se pri našem strokovnjaku SITE123 Pregled.

SITE123’s Cena: 12,80 USD

SITE123 ima na voljo dva cenovna načrta: brezplačni načrt in 12,80 USD na mesec Premium načrt.

Če želite povezati profesionalno domeno, odstranite oglase SITE123 ali prodajte izdelke prek svojega spletnega mesta’Potrebovali boste Premium načrt.

To je še en razlog, da je SIT123 isn’t zelo prilagodljiva možnost – če prerastete načrt Premium,’malo zataknjen! Po drugi strani pa ta struktura cen ponuja obvladljivo in cenovno ugodno možnost za majhne osebne portfelje.

SITE123 je odličen za začetnike, ki želijo zgraditi majhno, preprosto spletno mesto. Na splošno’je varna izbira, ki vam olajša življenje – dokler ne’ne zahtevam preveč od tega.

Nasveti za izbiro ustvarjalca spletnih strani za portfelj

Uporaba ustvarjalca spletnih strani za ustvarjanje lastnega digitalnega portfelja postaja vse bolj priljubljena izbira za ustvarjalce iz različnih vrst ozadij, vključno z oblikovalci, umetniki, modeli, pisci, ustvarjalci filmov in fotografi.

Ne samo, da je preprost in cenovno dostopen način, kako pokazati svoje talente tujemu svetu, ampak tudi to’je odlična priložnost za spodbujanje novih poslov.

Najprej pa izberete pravega oblikovalca spletnega mesta za svoj portfelj. Ti’Imam veliko izbire, kako sploh veste, kje začeti?

Če vas usmeri v pravo smer – in vam prihrani veliko časa in truda pri nakupovanju naokoli – to’se spomnite, da vam bodo pomagali najboljši gradbeniki spletnih strani portfelja:

 • Predstavite svoje delo in izstopajte iz množice
 • Najdite in si pridobite občinstvo
 • Ustvarite panožne stike in nove poslovne priložnosti
 • Prihranite denar (s cenovno dostopnim in razširljivim)
 • Prihranite čas in trud (s preprosto uporabo)

kvadratura-portfolio-gradnik spletnega mestaS spletnim mestom za portfelje vam ponuja spletno zasebno galerijo, v kateri lahko svoje talente pokažete svetu

Predstavite svoje delo in izstopajte iz množice

Izdelovalcem spletnih strani je neverjetno enostavno ustvariti svoje čudovito spletno mesto za portfelj in pokazati svoje znanje svetu.

Pustiti’predstavljajte si galerijo, ki je polna vašega dela in nikogar več’s, ki je bil v celoti namenjen izkazovanju vaših spretnosti in ki ga lahko kdor koli obišče kadarkoli v katerem koli času dneva. Tako bi dobili večjo izpostavljenost, manj neposredne konkurence in možnost, da svoje delo pokažete na najboljši možni način – to se sliši precej odlično?

Kaj pa, če bi lahko v celoti zasnovali in izdelali to galerijo – tudi če niste’ne vem prva stvar o gradnji? Še bolje, ne?!

Najboljši graditelji spletnih strani portfelja ponujajo veliko predlog, ki so zasnovane posebej za vaše delo na najboljši možni način.

Ti’lahko urejate in spreminjate demo vsebino, kot se vam zdi primerno – torej, če vam je všeč določena funkcija, recimo galerija v mozaičnem slogu -, preprosto zamenjajte slike v okvirjih s svojimi fotografijami ali vsebino!

To ne samo da vaše ustvarjalno delo postavlja v središče za uporabnike, ampak je neverjetno enostavno in prihranite čas.

Ker so predloge vnaprej zasnovane tako, da imajo v mislih prodajalne portfelja (vendar so še vedno popolnoma ureljive), obiskovalci nimajo težav z iskanjem vsebine, ki jo’iščete. Navigacija je že bila optimizirana za preprosto in naravnost – naj bo to’s galerijo ali slikami, povezavami do primerov za pisanje ali celo s kontaktno stranjo, da stopi v stik z vami.

Lahko celo brskate po trgih aplikacij (večina proizvajalcev spletnih mest jih ima v takšni ali drugačni obliki) za dodatne možnosti prikazovanja ali dodatne funkcije, s katerimi lahko pokažete svoje delo in izstopate na natrpanem trgu – to’je v bistvu enako kot nalaganje aplikacij za vaš pametni telefon ali tablični računalnik!

Ne glede na to, ali ste umetnik, fotograf, model ali kateri koli drug ustvarjalec – potrebujete platformo za predstavitev in predstavitev svojega kataloga dela. Izdelovalci spletnih strani portfelja vam nudijo širok izbor šablon, ki pritegnejo oči, ki vam pomagajo izstopati iz množice, veliko možnosti za galerijo in prikaz, da se vaše delo prikaže, aplikacije za dodajanje funkcij, ki pritegnejo pozornost in spodbudijo preprosto navigacijo, tako da lahko obiskovalci hitro si oglejte vse, kar imate v ponudbi.

Najdite in si pridobite občinstvo

Najboljši ustvarjalci spletnih strani portfelja lahko pomagajo povečati vašo spletno prepoznavnost, olajšati povezavo svojega spletnega mesta z računi v družbenih medijih za promocijo med platformami in zagotovijo tržna orodja, s pomočjo katerih boste lahko oboževalci in potencialne stranke dobili besedo!

Za vse kritike, ki jih prejmejo, ustvarjalci spletnih strani dejansko ponujajo precej dobra orodja za SEO (optimizacijo iskalnikov), ki lahko izboljšajo vaše spletno mesto in se tako uvrstijo višje na strani z rezultati iskalnikov (SERPs).

To je’je enostavno dodati ‘alt oznake’ na slike in ‘metapodatki’ na spletne strani – obe delujejo kot opis spletnega mesta vašega portfelja, ki pomaga iskalnikom razvrstiti in razvrstiti, podobno kot zamegljenost na hrbtni strani knjige.

Imeti ‘alt oznake’ in ‘metapodatki’ je ključnega pomena za uvrstitev na višje mesto in iskanje ljudi na spletu.

Dodate lahko tudi blog zelo enostavno na vašo spletno stran prek večine ustvarjalcev spletnih strani, kar je odličen način, da pokažete svoje znanje in spodbudite svoje ustvarjalno delo.

To je znano kot trženje vsebine in vam lahko pomaga tudi pri višji uvrstitvi v SERPS, ker Google pregleda vsebino na vaši strani in izbere besede, ki so pomembne za to, kar nekdo išče.

Na primer, če ste fotograf in pišete veliko objav v blogih o vrstah filmov, ki jih uporabljate pri snemanju pokrajin, potem’Če boste koga iskali, boste imeli večje možnosti za visoko uvrstitev ‘najboljši filmski fotoaparat za pokrajinsko fotografijo’.

Vzdrževanje bloga je enostaven – vendar pomemben – način ustvarjanja rednih novih vsebin za vaše spletno mesto in obiskovalce.

Na voljo so tudi marketinška orodja za nadaljnje promocijo vašega portfelja in širjenje besede o vaših ustvarjalnih talentih.

Večina ustvarjalcev spletnih strani ponuja neko obliko orodja za trženje e-pošte, na primer Wix’s ‘Wix Shout’, ki so idealne za pošiljanje posodobitev novic ali za obveščanje oboževalcev o vaši naslednji razstavi ali razstavi.

Te e-poštne kampanje lahko podprete z dodatnimi marketinškimi aplikacijami, kot je ‘Generator prometa’ ki lahko ustvarijo oglaševalske akcije za Google Adwords in privabijo promet v vaš portfelj – odličen način, da ga najdete na vašem ciljnem trgu.

Lahko bi celo prenesli aplikacijo, s katero bi svoje vire družbenih medijev povezali s svojim spletnim mestom.

Predstavljajte si, da sinhronizirate posodobitve svojega portfelja z vašim računom na instagramu za nadvse preprosto, večstransko trženje, ki vam resnično lahko ustvari namensko občinstvo!

Platforme, kot sta Wix in Squarespace, ponujajo več marketinških orodij, s katerimi lahko svoj portfelj dvignete na naslednjo raven. Ustvarite specializirane marketinške kampanje za e-pošto, s katerimi boste naročnike obvestili o posodobitvah vašega portfelja, se vključili v družbene medije in pokazali svoje delo na več kanalih ali celo dodali blog, da pokažete svoje znanje in znanje. Ljudje lahko’cenim vaše delo, če ga ne’ne vem, da obstaja, zato izkoristite marketinška orodja, ki jih ponujajo graditelji spletnih strani, da se promovirate med oboževalci in potencialnimi strankami.

Ustvarite panožne stike in nova podjetja

Ker bo to vaše delo prvič videlo večina bodočih strank’Zelo pomembno je, da naredite odličen prvi vtis – tako kot če bi šlo za razgovor za službo.

Vem, da sem (in veliko prijateljev in sodelavcev in tudi jaz)’Prepričan sem, da ste tudi vi vedno imeli večji uspeh pri ustvarjanju močnega prvega vtisa in enako velja za vaše spletno mesto.

Pa naj bo’s službenim intervjujem ali spletnim mestom vašega portfelja, se vam splača ustvariti vtis, ki vpliva. Graditelji portfeljskih spletnih mest, ki jih priporočamo spodaj, so idealni, da se na najboljši možni način opazite.

Imeti predloge, ki jih lahko izbirate, je velik plus za vsakogar, ki gradi portfelsko spletno mesto, saj vam ponuja veliko možnosti, med katerimi se odločite, kako narediti odličen prvi vtis.

Uporabnikom prijazni uredniki omogočajo enostavno in enostavno oblikovanje spletnega mesta, zato’s neboleče ustvariti določeno stran za stike ali dodati polje za stike, tako da bodo ljudje lažje pošiljali poizvedbe ali se obrnili na vas.

Ne pozabite, ljudje imajo radi udobje, če je tako’je težko vzpostaviti stik z vami, potem lahko izgubite zaradi potencialno donosnih poslovnih priložnosti!

Zamislite si, kako bi prihranili čas, da bi odpravili hladna e-poštna sporočila in hladne klice, da bi poskusili in pospešili poslovanje – samo dodajte kontaktni obrazec in omogočite ljudem, da neposredno stopijo v stik z vami.!

Graditelji spletnih mest olajšajo dodajanje kontaktnih strani in obrazcev na vaše spletno mesto portfelja, tako da bodo bodoči kupci lahko neposredno stopili v stik z vami. To odpravi potrebo po pošiljanju hladnih e-poštnih sporočil ali stresnih hladnih klicev, ki zahtevajo posel, zato je velika priložnost za prihranek časa. Temu dodajte aplikacije in funkcije za povečanje SEO, da lahko vaše spletno mesto uvrstite višje in ga najdete na straneh z rezultati iskalnikov (SERP-ji) in vi’Na poti bom ustvarjal veliko novih poslov!

Prihranite denar (s cenovno dostopnim in razširljivim)

Uporaba graditelja spletnih strani je veliko bolj dostopna možnost kot najem profesionalnega oblikovalca, ki bi vam lahko vrnil tisoče dolarjev.

Skoraj vsi graditelji spletnih strani ponujajo brezplačen načrt, kar je super, če vaše potrebe niso’t preveč zahteven.

Če pa želite več prostora za shranjevanje, več predlog ali domeno po meri (kot je prilagojeni naslov spletnega mesta), jo uporabite’je vredno razmisliti o plačanem premijskem načrtu.

Za ceno Starbucks Grande Caffe Latte vsak mesec (približno 5-10 $) vi’Ne samo, da boste lahko izdelali lastno spletno stran portfelja, ampak zmagal si’ne bi smeli skrbeti za stvari, kot so gostovanje, shranjevanje in varnost spletnega mesta, saj bodo za vse poskrbljeno!

To vam prihrani ogromno časa, truda in denarja’d sicer morate porabiti čas za raziskovanje, primerjavo in plačilo za to iz lastnega žepa, če delate z oblikovalcem.

Plačani načrti vam omogočajo tudi več prostora za shranjevanje in pasovno širino, ki sta pomembni pri rasti vašega spletnega mesta.

Če imate več prostora za shranjevanje, lahko dodate več vsebine v svoj portfelj, da lahko uporabniki sodelujejo, medtem ko je pasovna širina ime za podatke, ki se uporabljajo za napajanje vašega spletnega mesta, ko ljudje obiščejo, in vam ga ponudi izbrani ustvarjalec spletnega mesta..

Če imate večjo pasovno širino, lahko podpirate več obiskovalcev in višjo raven prometa.

Dolga leta bi trajala, da na spletnem mestu izdelate račun, ki bo ustrezal stroškom najem oblikovalca spletnih strani, zato se mi zdi veliko bolj smiselno odstraniti čim več finančnega stresa, če je vaš proračun tesen.

Naši priporočeni ustvarjalci spletnih strani portfelja niso le enostavni za uporabo, ampak ohranjajo stvari tudi znotraj proračuna. Plačani mesečni načrti premij so cenovno ugodni in se obnesejo veliko ceneje, kot stane’se bomo zataknili, če boste za izdelavo spletnega mesta iz nič najeli dragega spletnega oblikovalca ali razvijalca. Plačani načrti vključujejo tudi gostovanje, shranjevanje in pasovno širino – vse to bi se izkazalo za vedno dražje, če bi jih morali vse razvrstiti ločeno sami.

Prihranite čas in trud (s preprostim zbiranjem in uporabo)

Z urejevalci povleci in spusti, ki jih uporabljajo gradbeniki spletnih mest, je tudi za največje tehnofobe neverjetno enostavno ustvariti osupljivo, profesionalno spletno mesto v nobenem trenutku..

Skoraj vsi večji gradniki spletnih strani zagotavljajo enostaven urejevalnik povleci in spusti, ki v bistvu naredi tisto, kar piše na pločevinki! Izberete element, kot je besedilo ali sliko, in ga povlečete do želenega mesta na strani in ga tam spustite – preprosto.

Povleci in spusti uredniki so znani tudi kot ‘Kar vidiš to dobiš’ urejevalniki (WYSIWYG), kar pomeni, da se bodo vse spremembe, ki jih naredite v urejevalniku, odražale na vašem spletnem mestu v živo.

To je’nekako tako, kot ko ustvarite rojstnodnevno kartico po meri na spletnem mestu, kot je Moonpig, – kartica, ki jo prejmete, bo videti povsem kot tista, ki ste jo zasnovali.

Izdelava spletnega mesta povleci in spusti je neverjetno enostavna in ne’t od vas zahtevajo, da sploh veste o kodiranju, kar ne odstrani naključnega nastavitve kode in vam omogoča, da se osredotočite na ustvarjanje osupljivega spletnega mesta o portfelju.

To je zelo poceni način dela, ker vi’v bistvu urejate v realnem času, tako da natančno veste, kako bo vaš portfelj izgledal med obiskovalci.

Toda za nekatere bralce je čas morda še bolj doplačljiv in morda si ne boste mogli privoščiti nekaj ur, ki bi jih namenili izdelavi portfeljskega spletnega mesta. V tem primeru le delajte z vnaprej oblikovanimi predlogi in jih urejajte toliko ali manj, kot želite, nato pa jih objavite v spletu.

Zaradi dodatnega miru, vam gradbeniki spletnih mest nudijo veliko pomoči pri nemotenem delovanju izkušenj z gradnjo in zagotavljanju, da ne’ne bi zašel v težave.

Med razpoložljivimi možnostmi podpore je Wix’s orodnimi nasveti v urejevalniku, ki razlagajo, kaj orodja počnejo, če premaknete miško nad majhnimi vprašanji, vključuje Weebly’s klepetom v živo pomagajte za učinkovito reševanje težav, pa tudi Squarespace’s poglobljenimi videoposnetki in obsežnimi vodniki za podporo.

To je’Pomembno je, da imate na voljo podporo, ko jo potrebujete, saj vam pomaga hitro reševati težave, tako da lahko nadaljujete z delom in ne’t izgubljati čas, ko čakaš na odgovor.

Ko lahko fotografije ali umetniške slike preprosto povlečete in spustite kamor koli želite, je oblikovanje edinstvenega portfelja neverjetno enostavno. Pomeni tudi, da ne’ne bi smeli vedeti, kako delati s HTML, kar pomeni, da lahko hitreje ustvarite spletno mesto. In ker bo vaš portfelj videti tako, kot je v urejevalniku, to pomeni, da lahko natančno prilagodite svoj dizajn in natančno veste, kako bo izgledal vašim obiskovalcem. Če morate resnično prihraniti čas – potem tam’s prednastavljenimi predlogi, ki jih lahko urejate in objavljate, preprosto!

Najboljši gradniki spletnih strani portfelja: Rekap

Končna razčlenitev 9 najboljših ustvarjalcev spletnih strani portfelja

 1. Kvadratni prostor – najboljše spletno mesto za portfelj.
 2. Weebly – najboljše za cenovno ugodnost.
 3. Wix – najboljše za povečanje prometa na vašem spletnem mestu.
 4. Duda – elegantni modeli portfelja.
 5. GoDaddy – najhitrejši način za izdelavo spletnega mesta.
 6. Osupljivo – najboljše za pomoč in podporo.
 7. WordPress.com – močne funkcije.
 8. Jimdo – preprosto, vendar nima prilagodljivosti.
 9. SITE123 – najboljše za udobje vse v enem.

Natančno smo opredelili najpomembnejše dejavnike za izgradnjo uspešnega portfelja in jih v skladu s tem razvrstili. Če pogledamo cenovno dostopnost, oblikovanje, SEO, enostavnost uporabe in še več, smo preizkusili in ocenili vsakega graditelja, da je sestavil ta dokončni top 9 seznam.

Spletna stran vašega portfelja je za vse namene in namene lastna spletna galerija. To pomeni, da ni treba samo pokazati svojih umetniških del, ampak mora biti sam privlačen, viden na spletu in ne predrag za nastavitev in zagon.

Kvadratni prostor je naš najbolj ocenjen graditelj portfelja iz več razlogov.

Ponuja izbor lepih in profesionalno zasnovanih predlog, ki delujejo kot odlična podlaga za vaše spletno mesto o portfelju. To je’je zasnovan za ustvarjanje oglasov’ spletno življenje lažje, torej tudi če vi’Če pritisnete na čas, lahko zgradite čudovito spletno galerijo.

Tudi kvadratni prostor je zelo prilagodljiva izbira, z orodji in načrti za prilagoditev in spodbujanje vašega portfelja’s dolgoročna rast.

Čeprav ne’t zagotoviti brezplačen načrt, njegovi premijski načrti so zelo dostopni. Pravzaprav ima cenejše izhodiščne cene kot drugi vrhunski gradbeniki, vključno z Wixom, Dudo in SITE123. In celo Squaresapce’Najcenejši plačani načrt vam zagotavlja neomejeno količino prostora in pasovne širine, kar je idealno za nalaganje ton medijev in prejemanje visokih količin obiskovalcev.

Pojdite na 14-dnevno brezplačno preskusno različico in preverite, ali se strinjate z našo razsodbo – zaradi njenih osupljivih, vizualnih dizajnov in kakovostnih funkcij, priporočamo Squarespace kot najboljšega celovitega spletnega mesta za izdelavo portfelja.

Če na koncu ljubite Squarespace’brezplačno preskušanje, mi’imam nekaj ekskluzivnega posla za vas – dobite 10% popusta vaš prvi načrt Squarespace z vnosom kode WBE na blagajni. Posebna poslastica za naše bralce!

Za Squarespaceom sta blizu Weebly in Wix, ki imata vsak svoje prednosti. Weebly je izredno cenovno ugoden, medtem ko Wix nudi veliko podporo pri rasti vaše spletne strani.

Ogledali smo si celo vrsto drugih ustvarjalcev spletnih strani portfelja, zato bi morali na tem seznamu najti svojo popolno izbiro. Nekateri so boljši od drugih, vendar le vi lahko veste, kateri je najboljši za vas.

Kogarkoli že izberete graditelja’ustvaril si svoj portfelj, vrni se in nam sporočite, kako ste se znašli!

Pogosta vprašanja

Kaj je spletni portfelj?

Spletni portfelj je digitalna zbirka enega’delo, običajno nameščeno na spletnem mestu. Vaša dela – naj bo to pisanje ali slikanje – so lahko dostopna potencialnim strankam in delodajalcem. V digitalni dobi so spletni portfelji odličen način predstavitve tega, kar ste’si sposoben.

Ali lahko brezplačno naredim spletno mesto za portfelj?

Ni dobra, ne. Če želite svoje spletno mesto, ga’bo tako ali drugače stalo nekaj dolarjev. Tudi če zgradite svoje spletno mesto iz nič (kar mnogi počnejo, zlasti na področju oblikovanja in razvoja), vi’Še vedno boste morali pospraviti nekaj dolarjev za spletno gostovanje in ime domene.

jaz’Nisem prepričan, katerega graditelja spletnih strani portfelja uporabiti. Kaj naj naredim?

Igrajte se naokoli. Večina gradbenikov ponuja brezplačne preizkuse, zato jih izkoristite. Če vam je všeč zvok Squarespace, to ne’t pomeni, da se morate takoj prijaviti. Prijavite se na preskus in preverite, ali je platforma primerna za vaše potrebe. Če je, čudovito, se prijavite. Če ne, škoda ni storjena. Svoje delo dolgujete iskanju najboljšega možnega graditelja portfelja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map