Najboljši graditelji poročnih spletnih strani

Kateri je pravi za vaš poseben dan?

najboljši poročni graditelji spletnih straniTnjegov članek bo pregledal šest najboljših ustvarjalcev spletnih strani za ustvarjanje čudovitih poročnih spletnih strani in brez stresa.


Pustiti’S soočenjem – organiziranje poroke je naporno!

Ti’na vašem krožniku ste že dobili dovolj, da vodite goste, izbirate darila iz registra in organizirate glasbo za pogostitev…hec, tudi izbira pravega načina za izdelavo spletnega mesta za vaše poročne sanje je lahko stresna!

Imeti poročno spletno mesto je fantastičen način predstavitve vašega velikega dne, sporočanje informacij in zagotavljanje, da celoten dogodek teče nemoteno – toda s toliko izbiro graditeljev spletnih mest lahko razumemo, da je težko vedeti, kje začeti.

Izdelovalec spletnih strani je spletna platforma, ki omogoča enostavno ustvarjanje spletnega mesta. Ne’ne potrebujete oblikovalskih znanj ali kakršnega koli znanja o kodiranju – potrebujete samo dostop do interneta in možnost, da pokažete in kliknete!

Tam je na stotine graditeljev spletnih strani, kako se pravilno odločiti in izbrati najboljšega graditelja poročnih poročil za svoj veliki dan?

Da bi si olajšali življenje, mi’pregledali smo, kaj menimo, da so najboljši graditelji poročnih spletnih strani na trgu.

Najboljših šest graditeljev poročnih spletnih strani je:

 1. Wix
 2. Kvadratni prostor
 3. Weebly
 4. Vozel
 5. Appy par
 6. Radost

Wix je najboljši graditelj poročnih spletnih strani, saj ga’Je zelo enostaven za uporabo, brez žrtvovanja sloga ali moči. Squarespace ima najlepše zasnove na trgu in je kot nalašč za prikazovanje fotografij in videoposnetkov. Weebly’ogromna trgovina z aplikacijami vam pomaga pri razmišljanju zunaj okvira pri prilagajanju spletnega mesta.

Te platforme ne samo, da vam bodo pomagale pri ustvarjanju lepega in profesionalnega videza, temveč vam bodo prihranile tudi čas, denar in trud.

Oglejte si spodnjo pregledno tabelo, da boste dobili občutek za naše najvišje ocenjene graditelje’Pomagal vam bom ustvariti osupljivo poročno spletno mesto, ki ste ga’sanjam o!

V tem koraku smo’Oglejte si, kako izbrati najboljšega oblikovalca poročnih spletnih strani in nato ožji izbor med petimi najboljšimi platformami, ki jih morate upoštevati za neverjetno videti spletno mesto.

Najboljši graditelji poročnih spletnih strani

Obstajata dve vrsti graditeljev poročnih spletnih strani: vsestranski graditelji spletnih strani in graditelji spletnih strani, ki so specifični za poroko. Naš seznam vsebuje obe vrsti, tako da lahko izberete najboljšo možnost za vas.

Poročni graditelji spletnih strani so platforme, ki vam pomagajo ustvariti samo eno vrsto spletnih strani – poročna spletna mesta.

To je lahko priročno za pare, ki potrebujejo vodilno roko, saj te platforme ponujajo osnovne sestavine, ki jih morda potrebujete, na primer predloge za poroko, integracije registra in aplikacije, s katerimi lahko upravljate goste, logistiko in drugo.

Vendar pa ti’Pogosto bomo ugotovili, da je dejanski postopek izdelave spletnih strani na teh platformah precej bolj omejen kot povleki ‘n’ pusti svobodo ti’se dobim s celovitim ustvarjalcem spletnih strani.

Vsestranski graditelji spletnih strani so odlična izbira, če ste’ponovno po močnejši in vsestranski izkušnji urejanja.

Ti’Ugotovili bomo, da imajo manjši izbor predlog in aplikacij za poroko, namesto tega pa ponujajo ogromno različnih predlog, tem in programov, ki jih je mogoče povsem urejati, ki poskrbijo za bolj pester trg in vam omogočajo, da ustvarite osupljivo poročno spletno mesto.

To pomeni, da lahko devet od desetih najdete funkcijo – ali enakovredno – na voljo (na primer v času pisanja storitve Wix App Market ima na voljo 7 aplikacij RSVP, s katerimi lahko poskrbite za upravljanje gostov!).

Torej, za katero oblikovalca poročnih spletnih strani se morate odločiti?

Če želite prihraniti veliko časa in truda za raziskovanje in tehtanje različnih platform, uporabite spodnji seznam najboljših ustvarjalcev spletnih mest, da vas usmerite v pravo smer.

# 1. Wix

Najboljše za začetnike, ki ustvarjajo profesionalno poročno spletno mesto

Prednosti, slabosti
 • Izredno enostaven za uporabo
 • 26 prilagodljivih predlog za poroko, med katerimi lahko izbirate
 • Tone aplikacij za dodajanje dodatnih funkcij na vaše poročno spletno mesto
 • Prosti načrt je zmagal’t vam lahko povežete osebni naslov spletnega mesta
 • Nivo ustvarjalne svobode je lahko presenetljiv
 • Ti lahko’t preklopite predloge

Wix je enostaven za uporabo in vsestranski ustvarjalec spletnih strani. Priporočamo ga kot našega proizvajalca poročnih spletnih mest številka ena, saj ga je najlažje pobrati in uporabiti. Ne’ne bi smeli porabiti časa, da bi se spopadli z Wixom, ker je tako’s intuitivnim vlečenjem & drop editor pomeni, da pri načrtovanju spletnega mesta tisto, kar vidite, dobite!

Temu dodajte urejevalnik za mobilne naprave, da bodo vaše stvari ostale ostre’ pametne telefone in Wix je lahko varčevalec v resničnem času za zaposlene pare, ki jih morajo skrbeti večje stvari pred velikim dnevom.

wix najboljši poročni graditelj spletnega mestaWix vam lahko pomaga oblikovati čudovito spletno mesto, ki je doma in v telefonu videti odlično – idealno za podrobnosti z gosti, ki potujejo od daleč!

Wix olajša izdelavo čudovitega poročnega spletnega mesta, ki bo vaše goste navdušil v nobenem trenutku.

Ena najboljših stvari o Wixu je ogromna raznolikost profesionalno zasnovanih predlog. Na izbiro je več kot 500 predlog, ki jih lahko uporabite kot izhodiščno točko, nato pa jih prilagodite srcu’s vsebino.

In če se boste trudili izbrati pravo predlogo, ima Wix več kot 20 predlog za poroko, ki so idealna točka za skok za vaše poročno spletno mesto.

Dodajanje dodatnih funkcij na vaše spletno mesto ne more’ne bo lažje, saj je na trgu aplikacij Wix na voljo več sto aplikacij in vtičnikov. Ne glede na to, ali želite dodati foto albume, če želite deliti spomine na srečen dan, dodati odštevanje mladencem ali celo obdržati goste na tekočem z vremensko napovedjo za ta dan – Wix ima vse.

Z Wixom lahko celo pošiljate e-povabila in prejemate RSVP-ove neposredno s svojega poročnega spletnega mesta – predstavljajte si, koliko časa, denarja in truda bi vas lahko prihranili! Organizacijo lahko celo olajša, saj bo vse shranjeno v zadnji strani vašega računa Wix.

Načrti za Wix se začnejo brezplačno, vendar priporočamo, da razmislite o plačljivem premijskem načrtu za vaše poročno spletno mesto. To ne bo samo omogočilo uporabo lastnega spletnega naslova po meri (npr. Www.johnandemilywedding.com), ampak vam bo omogočilo tudi dostop do veliko širšega polja predlog, aplikacij in vtičnikov, da bo vaše spletno mesto resnično izstopalo.

# 2. Kvadratni prostor

Najboljše za osupljive oblike in razstavljive fotografije

Prednosti, slabosti
 • Najboljše kakovosti šablonskih modelov na trgu
 • Poudarek na fotografiji in videoposnetkih v predlogih
 • Enostavno vključite aplikacijo registra na vaše poročno spletno mesto
 • Brez prostega načrta
 • Ni ravno tako prijazno začetnikom kot drugi gradbeniki
 • Manjši obseg predlog kot Wix

Squarespace je oblikovalec spletnih strani, osredotočen na oblikovanje, znan po ustvarjanju osupljivih spletnih mest. Na WBE smo veliki oboževalci Squarespacea, saj vam noben drug proizvajalec spletnih strani ne more pomagati ustvariti poročnega spletnega mesta, ki je videti kot polirano in profesionalno – ne da bi vam bilo treba vedeti, kako kodirati!

Medtem ko izbira in raznolikost predlog ni tako široka kot Wix’s, Squarespace se zelo osredotoča na to, da vam pomaga ustvariti najlepše spletno mesto, ki ga lahko. Vsaka predloga je čista in hrustljava, privlačna, hkrati pa enostavna za krmarjenje in hkrati odzivna na mobilne naprave – kot nalašč za poročno spletno mesto, ki ga bodo morali gostje preveriti med potovanjem.

ss najboljši poročni graditelj spletnega mestaČisti + preprosti dizajni ne izgledajo samo pametno in profesionalno’tudi pri načrtovanju prihranite veliko časa!

Squarespace ponuja izbiro 8 čudovitih predlog za poroko, ki se razlikujejo med redkimi, minimalnimi dizajni in zasedenimi predlogi, bogatimi s slikami. Vsako od teh predlog lahko uredite v urejevalniku, tako da lahko ustvarite poročno spletno mesto svojih sanj.

Pravi poudarek je na razstavljenih fotografijah in videoposnetkih, zaradi česar je odlična izbira graditelja, da vizualno pove zgodbo o tem, kako sta se s partnerjem srečala, in pokaže fotografije iz samega posebnega dne.

Eden od najbolj napornih delov vsake poroke je razvrščanje vašega registra. Organizirati je lahko prava nočna mora?

Na srečo vas Squarespace zajame s preprostim vključevanjem registra neposredno na vaše spletno mesto zahvaljujoč aplikaciji za poročno registracijo. ‘Zola’ (ki koristno poudarja ideje za darila na vašem spletnem mestu).

Tako vaši gostje olajšajo brskanje po seznamu želja, ne da bi pri tem celo zapustili vaše spletno mesto. In če ti’ste se odločili za sistem darovanja medenih tednov? To je’je tudi enostavno sprejeti donacije!

Ti’Za dostop do teh funkcij, ki so usmerjene v poroko, boste potrebovali premijski načrt, vendar menim, da vi’Strinjam se, da je kvadrat’S poročnimi integracijami se lahko (in bodo) dvigne ogromna teža z ramen in vas osvobodi, da se osredotočite na pomembnejše zadeve, hkrati pa olajšate življenje svojim gostom.

# 3. Weebly

Najboljše za dodajanje aplikacij za dodatne funkcije na poročnem spletnem mestu

Prednosti, slabosti
 • Veliko število aplikacij za zagotavljanje dodatnih informacij za goste
 • Zelo enostaven za uporabo
 • Na voljo brezplačen načrt in poceni možnosti cen
 • Oblikovanja niso ravno tako privlačna kot Wix ali Squarespace
 • Prosti načrt je lahko omejujoč
 • Strukturirane predloge lahko omejijo ustvarjalno svobodo

Weebly je zelo uporabniku prijazen in minimalističen, zaradi česar je izjemno varčna platforma, na kateri lahko ustvarite svoje osupljivo poročno spletno mesto.

Funkcija povleci in spusti urejevalnika Weebly vam omogoča, da vzamete katerega od Weebly-jev’je veliko predlog in resnično naredite svoje. Iskreno, ne bi mogel’ne bo lažje dodajati in urejati besedila in slik ali celo dodati obrazca RSVP, ki ga morajo gostje izpolniti in obvestiti, da prihajajo.

Weebly’Enostavna uporaba in preprost uporabniški vmesnik pomeni, da je lahko v realnem času in z denarjem prihranjen za zaposlene pare, ki želijo spletno mesto profesionalnega videza brez profesionalne cene!

tedaj najboljši poročni graditelj spletnega mestaWeebly je zanesljiv graditelj spletnega mesta za poroke, katerega enostaven za uporabo urejevalnik vam bo pomagal, da boste spletno mesto postavili takoj na spletu!

Čeprav Weebly svoje poročne predloge morda ne prikazuje tako dobro, kot to počneta Wix in Squarespace’ne rečem, da ne’ne imejte na voljo dostojnega izbora – vključno z mobilnimi odzivnimi dizajni, ki so vedno priročni.

Združeno pod ‘Dogodek’s, ne pa za poročni odsek, Weebly’Predloge, usmerjene v poroko, so čiste zasnove na eni strani, ki stran koristno razdelijo na več delov.

To je lahko priročno za vključitev različnih – vendar bistvenih – informacij za goste, na primer ‘namestitev v bližini’ ali a ‘kako priti do prizorišča’ odsek, ki jih je enostavno dodati s programi Weebly.

Konec koncev je vaše poročno spletno mesto toliko za vaše goste kot za vas! Več ko lahko pokrijete dan’logistika in načrti na enem mestu, lažje bodo vaši gostje uživali v svojem dnevu z vami.

Aplikacijski center Weebly je odličen kraj, da pokukate in najdete nekaj kul – in uporabnih vtičnikov za vaše poročno spletno mesto. Ali želite vključiti zemljevid za prikazovanje navodil, dodajte knjigo gostov, ki jo bodo vaši gostje lahko komentirali ali celo vključili spletno mesto s svojimi računi v družbenih medijih in poskrbeli, da se bodo vsi počutili vpleteno, Weebly vas je pokril.

Izbira je precej velika, tako je’Vsekakor je vredno pokukati, da ugotovite, koliko funkcij, ki prihranijo čas, lahko dodate na svoje spletno mesto.

Weebly ponuja brezplačen načrt, vendar vam to prepreči uporabo naslova spletnega mesta po meri in tudi omeji vaš dostop do nekaterih aplikacij, tako da’Splača se preučiti možnosti premijskih cen.

Kot dodaten bonus boste za ceno tedenske skodelice odvzete kave gostili vaše spletno mesto najmanj eno leto, tako da boste lahko vi, vaš partner, prijatelji, družina in gostje obiskali in uživali v spominih na vaš poseben dan in ponovno!

# 4. Vozel

Najboljše za vodeno načrtovanje porok in izdelavo spletnih strani

Prednosti, slabosti
 • Zelo prijazen do uporabnika z odličnim vkrcavanjem
 • Prost za uporabo
 • Deluje kot spletni načrtovalec porok
 • Omejevalni urejevalnik pomeni, da lahko’t ‘razmišljati zunaj okvira’
 • Pomanjkanje ustvarjalne svobode
 • Brez aplikacij ali dodatkov, s katerimi bi popestrili vaše spletno mesto

The Knot so Združene države Amerike’ številka ena pristanišča za poročne novice in navdih, zato’s presenečenjem, da spletno mesto ponuja tudi svoje brezplačne, namenske poročne gradbenike.

Ja, to’s prav – brezplačno! In brez kakršnih koli premijskih načrtov, o katerih govorite, to pomeni, da boste imeli popoln dostop do vsega, kar lahko ponudi vozel med zagonom, kar je lahko zelo prikladno za tiste, ki so na proračun.

Včasih je mogoče biti previden pri brezplačnih platformah in The Knot’S platformo za gradnjo spletnih strani se lahko sproži nekaj alarmnih zvonov’s veliko več ‘barve po številkah’ kot Wix, Weebly itd. Medtem ko vam vsestranski uredniki dajejo veliko mero ustvarjalne svobode, The Knot’s urejevalnik je bolj kot nadzorna plošča, združena z urejevalnikom.

vozel najboljši graditelj poročnih spletnih straniVozel je uporabna platforma, če potrebujete dodatne napotke pri ustvarjanju svojega poročnega spletnega mesta

Čeprav je ta urejevalnik stila na nadzorni plošči čist in zelo enostaven za uporabo, je učinek ta, da morate nadaljevati s predogledom svojega spletnega mesta, da vidite, kako izgleda! Torej, medtem ko ti’Lahko se boste krmarili po svoji poti in dovolj enostavno začeli graditi svojo poročno spletno stran, to’ni tako preprost kot ‘kar vidiš to dobiš’ postopek urejanja vsestranskih gradnikov.

Kljub temu še vedno menim, da je The Knot eden najboljših graditeljev poročnih spletnih strani naokoli.

Deloma je to posledica tega, kako vas spletno mesto drži za roko, vas osredotoči in nato koristno vodi skozi celoten postopek izdelave spletnega mesta.

Pravzaprav je to eno področje, kjer The Knot za vas pokaže svojo resnično vrednost – znanje na krovu. Viri so bogati: ogromen izbor poročnih tem, ki jih lahko izbirate, integracija registra z več kot 25 večjimi trgovci na drobno, enostavno ustvarjanje foto albumov, vsakodnevni oddelki za logistiko. To je’vse imam.

To je lahko zelo koristno, saj pomeni, da Knot skoraj deluje kot kontrolni seznam za vaše poročno spletno mesto!

Ironično je, da lahko ta lasersko fokusiranje pusti, da se The Knot na trenutke nekoliko omeji, saj preprosto ne’ne ponujam priložnosti za razmišljanje – ne obstaja trgovina z aplikacijami; ni drastično različnih modelov šablon in ni povleka ‘n’ funkcija spuščanja v urejevalniku. A kljub temu, to’Še vedno vam bom pomagal narediti zelo dobro poročno spletno mesto.

Odlična stvar The Knot je ta, da deluje kot spletno mesto za načrtovanje poročnih poročil. Če vam je všeč vsebina spletnega mesta, ne pa tudi urejevalnik, tam’ni razloga, zakaj lahko’ne uporabljajte ga ali kot navdih za enega najmočnejših graditeljev spletnega mesta.

# 5 Appy par

Najboljše za organizacijo vsega na enem mestu

Prednosti, slabosti
 • Vse poročne prvine so zajete
 • Možno organizirati celotno poroko iz enega kraja
 • Prihaja s prilagojeno aplikacijo za poroko
 • Predplačilo brez brezplačnega načrta ali preizkusa
 • Ni toliko ustvarjalne svobode kot Wix
 • Daljši čas nastavitve kot drugi gradbeniki zaradi številnih funkcij

Appy Couple je vodilni graditelj poročnih spletnih strani, ki se osredotoča na to, da bi vaše spletno mesto izgledalo čim bolj čudovito. Ena od ploščadi’Bolj inovativne funkcije so, da vam ponuja tudi prilagojeno aplikacijo za poroko, ki jo prijatelji in družina lahko prenašajo in uporabljajo za navodila, informacije in dokumentiranje samega dne – odličen način za varčevanje s fotografom!

Ta platforma ne’t ponuditi brezplačne načrte in ena od pomanjkljivosti za Appy Couple je dejstvo, da se morate takoj prijaviti na plačljivi račun, še pred vami’sem zasnoval vašo spletno stran, si ogledal urejevalnik ali resnično ugotovil, kaj’je na voljo za vas.

To se lahko nekoliko izklopi, saj se lahko počutite kot vi’nisi čisto prepričan, kaj si’plačujete, ker vam vsestranski gradbeniki, kot sta Wix in Squarespace, vsaj ponudijo brezplačno preizkusno obdobje za preizkus stvari.

Še vedno, če si’ste pripravljeni na potop – in to’Omeniti velja, da gre samo za enkratno plačilo, brez mesečnih stroškov – vi’Dobili boste dostop do več kot 500 modelov poročne tematike za vaše spletno mesto, aplikacije in digitalni stacionarni telefon (npr. vabila), zbirko orodij za upravljanje gostov, fotografij in samega dne ter funkcijski urejevalnik.

appy par najboljših poročnih spletnih strani graditeljUrejevalnik Appy Couple poskrbi, da ne boste zamudili nobenih bistvenih stvari s svojega poročnega spletnega mesta!

Urejevalnik Appy Couple je preprost in, tako kot The Knot, je napolnjen z vsebino s poročno temo, ki jo lahko vklopite ali izklopite, odvisno od vaših potreb. Čeprav to ne’t vam daje popolno svobodo, kar lahko storite, struktura je lahko koristna in prihrani čas, saj vas osredotoči na nalogo.

Vse bistvene stvari zajema Appy Couple – in nato še nekaj. Prihranite lahko resen čas tako, da celotno poroko organizirate prek platforme, vključno z upravljanjem gostujočih RSVP-jev, pomagate urediti potovanja in nastanitve s pomočjo ciljnih partnerstev, pa tudi s povezovanjem gostov v svoj register za enostavno izbiro daril!

Zahvaljujoč se bogastvu funkcij’boste za nastavitev spletnega mesta Appy Couple porabili nekoliko dlje, kot bi utegnili na drugih platformah. To ni’t idealno, toda dejstvo, da lahko z enega mesta upravljate logistiko za velik delež vaše poroke, naredi Appy Coup potencialno pomembno orodje v vašem poročnem arzenalu.

Čeprav ni najcenejša niti najbolj prijazna platforma, je Appy Couple še vedno močna izbira graditelja poročnih spletnih strani zahvaljujoč poglobljenemu znanju o načrtovanju poročnih poročil (prihranite lahko celo na zdravicah v aplikaciji!), Vrhunskemu dizajnu in kvaliteten končni izdelek.

# 6. Radost

Najboljše za izdelavo preprostega, učinkovitega poročnega spletnega mesta

Prednosti, slabosti
 • Prost za uporabo
 • Preprosta in začetnikom prijazna za uporabo
 • Priročno orodje pokriva vse vaše nujne poroke
 • Zelo omejene možnosti postavitve – samo ena predloga
 • Pomanjkanje ustvarjalne svobode
 • Težko je uporabljati svoj osebni naslov spletnega mesta

Joy je brezplačni graditelj poročnih spletnih strani, ki je bil prvotno zasnovan za ustanovitelja’s sestro!

Kljub temu, da je brezplačna, je Joy dobro opremljena, da vam pomaga ustvariti odlično spletno stran za poroke. Ponuja vam celo telefonsko aplikacijo, s katero lahko gostje delijo fotografije, dobijo navodila za prizorišče ali pokličejo Uber po sprejemu!

Joy je zelo enostaven za uporabo poročnega spletnega mesta.

Ima vse elemente oblikovanja, ki jih potrebujete za izdelavo privlačne in praktične poročne spletne strani. Postopek urejanja je zelo preprost, zato tudi vi’Joy bom varčeval v realnem času!

Joy ni tako vsestranski kot Wix – vendar je dobra izbira, če želite, da je postopek izdelave vašega poročnega spletnega mesta čim bolj preprost..

najboljše veselje graditelja poročnih spletnih straniRadost ohranja stvari preprosto in učinkovito, zato lahko svoje energije vložite v sam dan velikega!

Kot brezplačna platforma je Joy zagotovo cenovno ugodnejši od drugih graditeljev poročnih spletnih mest na tem seznamu – a kaj’s ulov?

No, glavna pomanjkljivost so omejene možnosti postavitve – tam’s trenutno samo dva. Torej, če ne’t kot oblikovanje deljenega zaslona – napol s fiksno sliko / na polovici drsenja vsebine – potem ste vi’si spet od sreče.

Kljub temu lahko prilagodite slog teme, barve, pisave in prikažete fotografije – samo ne strukture samega spletnega mesta.

Še vedno pa Joy pokriva bistvenega pomena, da ste zmagali’ne morejo biti kratki. Vaše poročno spletno mesto bo mobilno prijazno in bo opremljeno z odštevanjem + RSVP, prostor za vašo zgodbo, a ‘romantično’ V&O vas in vašem partnerju, urniku in opomniku, da imate aplikacijo!

To je’lahko na svoj spletni strani dodate tudi register, tako da dodate povezave do svojih želenih trgovin.

Joy je zagotovo priročna platforma, vendar ima pomanjkljivosti.

Dobiš samo eno predlogo in spremembe stilov niso’t da se razlikuje od tistega, kar smo mi’videl sem ga drugje (razmišljajo cvetlično, razmišljajo vzorci itd.). Manjka vam tudi ustvarjalna svoboda, ki jo dobite na platformah, kot sta Squarespace in Wix.

To je’s tudi po nepotrebnem zapletena uporaba osebne domene (ali osebnega spletnega naslova). Če ga želite uporabiti, vi’Morali boste spletno mesto preusmeriti nazaj na Joy. Na voljo imate možnosti, ali lahko prikrijete URL (in izgubite prijaznost do mobilnih telefonov) ali ne, če želite prikriti URL in narediti z ‘withjoy.com’ stisnil v vaš URL. Niti idealno ne.

Po našem mnenju je Joy dobra podpora za preizkus, če ne’ne morete imeti proračuna, da bi se zavezali močnejšemu in vseobsegajočemu ustvarjalcu poročnih spletnih strani.

Kako izbrati najboljšega graditelja poročnih spletnih strani

Izdelava lastnega spletnega spletnega mesta za poroke postaja za številne pare vse bolj priljubljena – a kako vas poznajo’dobiš največji znesek za svoj dolar?

Poleg tega, da ste se z vami in partnerjem lepo spominjali, so najboljši gradniki poročnih spletnih mest platforme, ki:

 • Prihranimo čas
 • Prihranite denar
 • Izrežite nepotreben stres + trud
 • Pomagajte si upravljati vse z ene same spletne lokacije
 • Olajšajte načrtovanje poroke in logistiko

Opazimo vsako od teh prednosti in zakaj jih’spodaj pomembno. Če pa želite skočiti naravnost na določeno točko, samo kliknite ustrezno povezavo na zgornjem seznamu.

wix najboljši poročni graditelj spletnega mestaPoročni graditelji spletnih strani so odličen način ustvarjanja lepega + profesionalnega spletnega mesta na proračunu

1. Prihranili boste čas

Če bi najeli profesionalnega oblikovalca spletnih strani, to ne bi bilo samo drago, ampak tudi zamudno, ker postopek vključuje veliko načrtovanja in nastavitev, da bi ga uskladili s svojim končnim ciljem.

Kljub temu vam gradbeniki spletnih strani omogočijo, da prevzamete nadzor in ustvarite svoje spletno mesto o sanjskih porokah – tudi če tega ne storite’ne vem, kako kodirati.

Potrebujete le nekaj ur svojega časa, recimo en večer po službi, in preden greste spat’ustvaril si svojo spletno stran za poroko – ni čakanja, nobenega iskanja oblikovalca in dragega računa, ko bi ga’je končan.

Samo pomislite, kaj bi lahko počeli z vsem tem časom in z denarjem’pravkar shranjen!

2. Prihranili boste denar

Mi’drugje smo razpravljali o tem, kako drago je najem profesionalnega oblikovalca (v nekaterih primerih do deset tisoč dolarjev!).

Kot poroka’s so že drage zadeve, uporaba spletnega mesta za izdelavo spletnih strani je fantastičen način, kako netehnični posamezniki (kot ste vi in ​​jaz) izdelamo svoja spletna mesta za poroke, obenem pa se izognemo potrebi po tem, da bi v naš proračun vložili resen prodor.

V teh dneh večina ponudnikov spletnih strani ponuja brezplačen načrt, ki ga lahko izkoristite, kar je dobra novica, če se vaš proračun počuti nekoliko tesen.

Vendar pa je’Smiselno je razmisliti tudi o ponudbenih premijskih načrtih, ki se gibljejo od 5 do 25 dolarjev + na mesec.

Plačani načrti so koristna naložba, če:

 • S svojega spletnega mesta želite odstraniti oglase + pasice
 • Ti’bi rad uporabil svoj spletni naslov po meri (npr. www.johnandemilywedding.com)
 • Ne’ne želim skrbeti zaradi težav pri vzpostavljanju gostovanja in domen
 • Želite dostop do večjega števila specializiranih predlog, aplikacij in vtičnikov, ki jih lahko uporabite za dodajanje več funkcionalnosti na poročno spletno mesto (npr. Knjiga gostov, zemljevidi, nalaganje fotografij, pošiljanje digitalnih vabil itd.)

Mesečna pristojbina se morda zdi strma naložba, vendar v primerjavi s stroški najema oblikovalca za izdelavo spletnega mesta iz nič, plačevanjem gostovanja in domene, nato pa potencialno najame razvijalca za ustvarjanje funkcij po meri – naj’S samo recite, da se bo vaš proračun zahvalil za uporabo spletnega mesta.

Vraga, denar, ki ga prihranite, če ne najamete profesionalca, bi prav tako lahko plačal za nekaj več stekleničk na recepciji!

3. Prihranili boste pri naporu

Tam’ni smiselno graditi spletnega mesta za vaše poroke v sanjah, če se boste morali naučiti kopico novih veščin, da začnete delovati, prav?

Na srečo ustvarjalci spletnih strani postajajo lažji in enostavnejši za uporabo. To vam na dolgi rok ne samo prihrani čas, ampak tudi pomeni, da ne’ne bi smeli vložiti toliko časa in truda, da bi ugotovili, kaj vse počnejo gumbi ali se naučili novih veščin, kot je kodiranje.

Najboljši graditelji poročnih spletnih strani vam olajšajo življenje tako, da imajo “povlecite & padec” urejevalnik, ki vam omogoča, da elemente strani, kot so besedilo in slike, dobesedno povlečete kamor koli na svojem spletnem mestu.

wix najboljši poročni graditelj spletnega mestaPovleci in spusti urednike je enostavno uporabljati in vam lahko pomaga prihraniti veliko časa, ki ga porabite za pomembnejše naloge!

Pustiti’Ne pozabite, da lahko najem oblikovalca za izdelavo vašega spletnega mesta vzame veliko časa in potrpljenja, da pridete prav – tako, mislim da ti’Strinjam se, da je nekaj, kar je enostavno in priročno uporabiti kot graditelj spletnega mesta, resnično varčevanje z življenjem za vse pare, ki si želijo poročno spletno mesto.

4.Ti’Všeč vam bo udobje (in zmagal’ni treba iskati nikjer drugje!)

Uporaba graditelja spletnih mest je kot pohod na samostojno trgovino ali v trgovski center, kjer je vse, kar potrebujete, tam, kjer ni treba kam drugam. To je’Najprimernejši način za prihranek časa, truda in denarja pri ustvarjanju lastnega osupljivega poročnega spletnega mesta.

Pomeni tudi, da ne’ne bo vam treba skrbeti za stvari, kot so gostovanje in domene (v bistvu digitalni prostor, kjer živi vaše spletno mesto, in naslov, kako ga najti), saj bo platforma poskrbela za vas. To je’je vse del storitve.

Kadar sta čas in denar na višku, se sploh nima smisla obremenjevati z dodatnimi stroški in obveznostmi, povezanimi z najemom nekoga, da za vas izdela spletno mesto – torej zakaj ga ne bi sami izdelali?

Če ti’še vedno negotov glede uporabe spletnega mesta graditelj za svojo poroko, ne’splača se vprašati:

“Zakaj grem kam drugam, ko lahko z enega mesta oblikujem, objavim, gostim in upravljam svoje spletno mesto?”

5. Ti’Hitro jih bomo našli’imam za to aplikacijo

Želite poslati e-povabila? Mogoče želite prikazati seznam želja svojega registra? Ali pa morda tudi ti’d obožujem udobje upravljanja gostujočih RSVP-jev na eni platformi?

Na srečo imajo sodobni ustvarjalci spletnih mest običajno trgovine z aplikacijami ali tržnice – tako kot pametni telefon – kjer lahko najdete uporabne vtičnike za svoje spletno mesto.

Te aplikacije lahko dodate s samo nekaj preprostimi kliki, tako da če vaši gostje potrebujejo navodila, dodajte aplikacijo za zemljevid! Če želite na svojem spletnem mestu sprejeti izbire menijev, preprosto dodajte obrazec aplikacijo za beleženje odgovorov.

Pametna uporaba aplikacij vam lahko res prihrani ogromno časa in truda’d drugače porabite za upravljanje poročne logistike.

Najboljši poročni graditelji spletnih strani: Povzetek

Poroke so dovolj stresne, da jih je mogoče organizirati, ne da bi vam bilo treba skrbeti za izdelavo celotnega spletnega mesta o dogodkih, kaj šele pošiljanje povabil, upravljanje RSVP-jev, zagotavljanje informacij gostom, urejanje registra itd. Itd..

To je’ni zavistna naloga! Še posebej, če si resnično želite zagotoviti, da dan mine brez preglavic.

To’s zakaj mora biti gradnja poročne spletne strani čim bolj stresna. Da bi to sanje uresničili mi’sem vam dal nizko število najboljših graditeljev poročnih spletnih strani okoli:

6 najboljših graditeljev poročnih spletnih strani

 1. Wix – Najboljše za začetnike in ustvarjanje profesionalnega spletnega mesta za poroke.
 2. Kvadratni prostor – Najboljše za osupljive oblike in razstavljive fotografije.
 3. Weebly – Najboljše za dodajanje aplikacij za dodajanje dodatnih funkcij vašemu spletnemu mestu.
 4. Vozel – Najboljše za vodeno načrtovanje poročnih poročil in izdelavo spletnih strani.
 5. Appy par – Najboljše za organizacijo vsega na enem mestu.
 6. Radost – Najboljše za izdelavo preprostega, učinkovitega poročnega spletnega mesta.

Platforme, ki jih imamo’Zgoraj smo pogledali, da so graditelji poročnih spletnih mest preprosti za uporabo, ki vam lahko pomagajo narediti osupljivo spletno mesto za del truda in stroškov, za katere morda pričakujete, da boste vložili, če najamete profesionalca.

Ne pozabite, vaše poročno spletno mesto ni’t preprosto predstavitev vašega posebnega dne, je lahko priročen in praktičen pripomoček za upravljanje gostov, organizacijo samega dne in komuniciranje stvari, kot so možnosti potovanja in nastanitve za tiste, ki potujejo od daleč.

Najboljši graditelji poročnih spletnih strani ne samo, da vam pomagajo narediti nepozabno spletno mesto, temveč vam olajšajo tudi življenje.

Če želite sestaviti spletno stran za poroke, ki bi bila videti čudovito, vendar to ne drži’ne morete zlomiti banke, je lepa, vendar praktična in bo prihodnja leta spominjala, potem morate vsekakor razmisliti o enem od zgoraj izdelanih spletnih mest.

Vse se nanaša na tisto, za kar mislite, da najbolj potrebujete:

Zmogljiva, časovno varčna vsestranskost in profesionalni videz vsestranskega oblikovalca spletnih strani?

ali

Nežno vodenje rok za izdelavo spletnih strani za poroko?

Oba imata svoje prednosti in slabosti, vendar za nas to’Pomembneje je imeti ustvarjalno svobodo in tako tudi mi’smo ljubitelji bolj vsestranskega ustvarjalca spletnih strani, ki ga imamo radi nad bolj omejeno ustvarjalno izkušnjo dela na platformi, prilagojeni enemu končnemu cilju.

Če ti’ste prepričani, naše najboljše priporočilo je Wix. To je’je najboljši vsestranski uporabnik, ki združuje lahkotnost s kreativno svobodo in tudi nekaj lepo urejenih funkcij. Kvadratni prostor je vaša najboljša izbira za prikazovanje fotografij vašega posebnega dne, medtem ko vam Weebly ponuja številne dodatke, s katerimi boste na svojo poročno spletno stran dodali bolj praktično stran.

Pogosta vprašanja

Kateri graditelj poročnih spletnih strani je najboljši za prikaz fotografij?

Kvadratni prostor, brez dvoma! Ima najboljše modele katerega koli graditelja spletnih mest na trgu – če imate velike, kakovostne poročne fotografije, ki jih lahko pokažete, je to vaša najboljša izbira. Predloge so zelo vizualne in privlačne, dodate lahko galerije slik in celo videoposnetke!

Zakaj bi se moral prijaviti na premijski načrt, če so na voljo brezplačni načrti?

Priporočamo, da se prijavite na plačljiv načrt za izdelavo svojega poročnega spletnega mesta, ker vam omogoča izdelavo veliko bolj profesionalnega spletnega mesta. Na primer, lahko uporabite svoj osebni naslov spletnega mesta, odstranite oglase in odklenete boljše aplikacije!

Kateri graditelj poročnih spletnih strani je najboljši za vse začetnike?

Wix je najlažji za uporabo graditeljev poročnih spletnih strani – najbolj ga priporočamo, ker ga’je enostaven za uporabo brez žrtvovanja kreativnega nadzora. Vsi graditelji poročnih spletnih strani na tem seznamu so primerni za začetnike – zagotovo ne’ne morate skrbeti za kodiranje – toda Wix ponuja najboljše rezultate za najmanj dela.

Ta članek je koristen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map