Najbolji graditelji web stranica za vjenčanja

Što je pravo za vaš poseban dan?

najbolji graditelji web stranica za vjenčanjaTnjegov će članak pregledati šest najboljih graditelja web stranica za stvaranje prekrasnih web lokacija za vjenčanja bez stresa.


pustiti’Suočite se s tim – organiziranje vjenčanja je stresno!

Vas’već ste dobili dovoljno za vaš tanjur upravljanje gostima, branje darova iz registra i organiziranje glazbe za domjenak…heck, čak i odabir pravog načina za izgradnju vaše web stranice za vjenčanje iz snova može biti stresan previše!

Imati web stranicu za vjenčanja fantastičan je način prikazivanja vašeg velikog dana, komunikacije informacija i osiguravanja da cijeli događaj teče bez problema – ali s toliko mnogo graditelja web stranica koje možete birati, razumijemo da može biti teško znati odakle započeti.

Graditelj web stranice je internetska platforma koja olakšava izradu web mjesta. Ne znaš’ne treba vam dizajnerska vještina ili bilo kakvo znanje kodiranja – samo vam treba internetski pristup i mogućnost usmjeravanja i klika!

Tamo postoje stotine graditelja web stranica, pa kako napraviti pravi izbor i odabrati najboljeg graditelja vjenčanja za svoj veliki dan?

Da bismo vam olakšali život’pregledali smo što smatramo najboljim proizvođačima web stranica za vjenčanja na tržištu.

Najboljih šest graditelja web stranica za vjenčanja su:

 1. Wix
 2. Squarespace
 3. Weebly
 4. Čvor
 5. Appy par
 6. Radost

Wix je najbolji graditelj web stranica za vjenčanja, jer je’je vrlo jednostavan za upotrebu, bez žrtvovanja stila ili moći. Squarespace ima najljepši dizajn na tržištu i savršen je za prikazivanje fotografija i videozapisa. Weebly’ogromna trgovina aplikacija pomaže vam razmišljati izvan okvira prilikom prilagodbe vaše web stranice.

Ove platforme ne samo da će vam pomoći u stvaranju lijepog i profesionalnog web mjesta, već će vam uštedjeti vrijeme, novac i trud.

Pogledajte tablicu sažetka u nastavku kako biste stekli osjećaj naših najbolje ocijenjenih graditelja’Pomoći ću vam da napravite zadivljujuću web stranicu za vjenčanja koju ste napravili’ponovno sanjam!

U ovoj rundi, mi’Pogledat ćemo kako odabrati najboljeg graditelja web stranica za vjenčanja, a zatim uđite u uži izbor pet najboljih platformi koje biste trebali uzeti u obzir za web mjesto nevjerojatnog izgleda.

Najbolji graditelji web stranica za vjenčanja

Postoje dvije vrste graditelja web stranica za vjenčanja koje biste trebali uzeti u obzir: sveukupni graditelji web stranica i stručnjaci za izradu web lokacija koji su specifični za svadbe. Naš popis sadrži obje vrste, tako da možete odabrati najbolju opciju za vas.

Graditelji web stranica za specifične vjenčanja su platforme koje vam pomažu u stvaranju samo jedne vrste web stranica – web stranice za vjenčanja.

Ovo može biti korisno za parove kojima je potrebna ruka jer ove platforme pružaju osnovne sastojke koji su vam možda potrebni, kao što su predlošci specifični za vjenčanja, integracije registra i aplikacije koje vam mogu pomoći u upravljanju gostima, logistikom i još mnogo toga..

Međutim, ti’Često ćete primijetiti da je stvarni postupak izrade web stranica na ovim platformama mnogo ograničeniji od povlačenja ‘n’ ispustite slobodu’Ja bih se snašao sa sveobuhvatnim graditeljem web stranica.

Svestrani graditelji web stranica su odličan izbor ako i vi’ponovno nakon moćnijeg i svestranijeg iskustva uređivanja.

Vas’Otkrit ćemo da imaju manji izbor predložaka i aplikacija za vjenčanje, ali umjesto toga nude ogroman izbor predložaka, tema i aplikacija u potpunosti za uređivanje koje nude raznoliko tržište i omogućuju vam stvaranje fantastične web stranice za vjenčanja.

To znači da devet od deset možete pronaći dostupnu značajku – ili neku drugu sličnu mogućnost (na primjer, u vrijeme pisanja usluge Wix App Market ima na raspolaganju 7 RSVP aplikacija koje će vam olakšati upravljanje gostima!).

Dakle, za koju vrstu web stranice za izradu web stranica za vjenčanje se trebate odlučiti?

Da biste uštedjeli puno vremena i truda na istraživanju i vaganju različitih platformi, upotrijebite naš popis ispod najboljih graditelja web stranica da vas usmjere u pravom smjeru.

# 1. Wix

Najbolje za početnike koji stvaraju profesionalnu web stranicu za vjenčanja

Za i protiv
 • Izuzetno jednostavan za korištenje
 • 26 prilagodljivih predložaka za vjenčanje koje možete odabrati
 • Tone aplikacija za dodavanje dodatnih funkcija na vašoj web stranici za vjenčanja
 • Pobijedio je slobodni plan’Ne dopuštam vam da povežete osobnu adresu web mjesta
 • Razina kreativne slobode može biti neodoljiva
 • Možeš’t prebacite predloške

Wix je jednostavan za korištenje i svestran graditelj web stranica. Preporučujemo ga kao našeg proizvođača web stranica za svadbu broj jedan jer ga je najlakše odabrati i koristiti. Ne znaš’ne moram trošiti vrijeme da se upoznam s Wixom jer je’intuitivno povlačenje & drop editor znači da ćete prilikom dizajniranja vaše web stranice dobiti ono što vidite!

Dodajte ovom mobilnom uređivaču da stvari ne budu oštre prema vašim gostima’ pametne telefone i Wix može biti spasitelj u stvarnom vremenu za zaposlene parove koji imaju velike stvari o kojima treba brinuti prije velikog dana.

Wix najbolji graditelj web stranica za vjenčanjaWix vam može pomoći u dizajniranju prekrasne web stranice koja sjajno izgleda kod kuće i na telefonu – idealno za detalje s gostima koji putuju iz daleka!

Wix olakšava izradu prekrasne web stranice za vjenčanja koja će zadiviti vaše goste ni u kojem trenutku.

Jedna od najboljih stvari o Wixu je velika raznolikost dostupnih profesionalno dizajniranih predložaka. Izabrati je više od 500 predložaka koje možete koristiti kao osnovnu točku, a zatim prilagoditi svom srcu’s sadržajem.

A ako se budete trudili odabrati pravi predložak, Wix ima preko 20 predložaka specifičnih za vjenčanje koji su idealna točka za odskok za vašu vlastitu web stranicu za vjenčanja.

Dodavanje dodatnih značajki na vaše web mjesto ne može’Ne može biti lakše ni jer na stotinama aplikacija i dodataka ima na Wix App Marketu. Bez obzira želite li dodati albume sa fotografijama kako biste podijelili uspomene na sretan dan, dodajte odbrojavanje mladencima ili čak goste držite u toku vremenske prognoze za dan – Wix to ima.

Možete čak slati e-pozivnice i primati RSVP-ove izravno s vaše vjenčane web stranice putem Wixa – zamislite koliko vremena, novca i truda biste mogli uštedjeti! To čak može učiniti organizaciju mnogo jednostavnijom jer će se sve pohraniti u poleđini vašeg Wix računa.

Wix planovi počinju od besplatnog, ali preporučujemo da razmislite o plaćenom premijskom planu za web mjesto za vaše vjenčanje. Ovo će vam ne samo omogućiti upotrebu vlastite prilagođene adrese web mjesta (npr. Www.johnandemilywedding.com), već će vam omogućiti i pristup puno širem obrascu predložaka, aplikacija i dodataka kako biste zaista istakli svoju web lokaciju..

# 2. Squarespace

Najbolje za zadivljujući dizajn i istaknute fotografije

Za i protiv
 • Najkvalitetniji dizajn predložaka na tržištu
 • Naglasak na fotografiji i videozapisima u predlošcima
 • Jednostavno integrirajte aplikaciju registra na vašu web stranicu vjenčanja
 • Nema slobodnog plana
 • Nije baš prilagođen početnicima kao ostali građevinari
 • Manji raspon predložaka od Wixa

Squarespace je dizajner web stranica usmjeren na dizajn, poznat po izradi sjajnih web stranica. Veliki smo obožavatelji Squarespacea ovdje u WBE-u, jer nijedan drugi graditelj web stranica ne može vam pomoći stvoriti vjenčanu web stranicu koja izgleda kao sjajno i profesionalno – bez potrebe za znanjem kodiranja!

Iako izbor i raznolikost predložaka nije tako široka kao Wix’s, Squarespace se usredotočuje na pomaganje u stvaranju najljepše web stranice koju možete. Svaki je predložak čist i svjež, privlačan, a istovremeno jednostavan za kretanje, a ujedno i mobilni – pogodan za web mjesto za vjenčanja koje gosti možda trebaju provjeriti tijekom putovanja.

ss najbolji graditelj web stranica za vjenčanjaČisti + jednostavni dizajni ne samo da izgledaju pametno i profesionalno’Ujedno štedite vrijeme za dizajn!

Squarespace nudi izbor 8 prekrasnih predložaka specifičnih za vjenčanje koji variraju između rijetkih, minimalnih dizajna i užurbanih predložaka bogatih slika. Svaku od ovih predložaka možete ugurati u uređivač tako da možete izraditi web stranicu za vjenčanja svojih snova.

Pravi je naglasak na prikazivanju fotografija i videozapisa, što čini odličnim izborom graditelja da vam vizualno ispričaju priču o tome kako ste se vi i vaš partner upoznali i pokazali fotografije iz samog posebnog dana.

Jedan od stresnijih dijelova svakog vjenčanja je razvrstavanje vašeg registra. Može se dogoditi prava noćna mora, zar ne?

Srećom, Squarespace vas je pokrenuo olakšavajući integraciju registra izravno na vaše web mjesto zahvaljujući aplikaciji za registraciju vjenčanja. ‘Zola’ (što korisno ističe ideje poklona na vašoj web lokaciji).

To gostima olakšava pregledavanje vašeg popisa želja bez napuštanja web stranice. I ako ti’odlučili ste se za sustav darivanja medenog mjeseca? To’Također je lako prihvatiti donacije!

Vas’Trebat će vam premium plan za pristup tim značajkama fokusiranim na vjenčanju, ali mislim da vi’Slažem se da je kvadrat’integracije vjenčanja mogu (i hoće) skinuti ogromnu težinu s ramena, oslobađajući vas da se usredotočite na važnije stvari, a život će vam olakšati što jednostavniji.

# 3. Weebly

Najbolje za dodavanje aplikacija za dodatne funkcije na vašoj web stranici za vjenčanja

Za i protiv
 • Veliki broj aplikacija za pružanje dodatnih informacija gostima
 • Vrlo jednostavan za upotrebu
 • Besplatni plan i jeftine opcije cijena
 • Dizajni nisu baš toliko atraktivni kao Wix ili Squarespace
 • Slobodni plan može biti ograničavajući
 • Strukturirani predlošci mogu ograničiti kreativnu slobodu

Weebly je vrlo korisnik i minimalistički, što ga čini izuzetno štedljivom platformom na kojoj možete stvoriti svoju zapanjujuću web stranicu za vjenčanja.

Funkcija povlačenja i padanja uređivača Weebly pruža vam mogućnost snimanja jednog od Weeblylova’s puno predložaka i stvarno ga napravite svojim. Iskreno, nije moglo’biti lakše dodati i organizirati tekst i slike ili čak dodati RSVP obrazac za goste kako bi ih popunili i obavijestiti vas da dolaze.

Weebly’Jednostavna upotreba i jednostavno korisničko sučelje znači da to može biti ušteda u stvarnom vremenu i novac za zaposlene parove koji žele stranicu profesionalnog izgleda bez cijene profesionalnog izgleda!

weebly najbolji graditelj web stranica za vjenčanjaWeebly je pouzdan graditelj web stranica za vjenčanja čiji će se jednostavan urednik za uporabu pomoći da nemate internetsku web stranicu ni u kojem trenutku!

Iako Weebly možda ne prikazuje svoje predloške za vjenčanje, baš kao što to rade Wix i Squarespace’ne kažem da ne’ne mogu vam ponuditi pristojan izbor – uključujući mobilne responzivne dizajne koji su uvijek pri ruci.

Grupirano pod ‘Događaj’a ne za odjeljak specifičan za vjenčanje, Weebly’Predlošci usmjereni na brak čisti su nacrti na jednoj stranici koji korisno raščlanjuju stranicu na više odjeljaka.

Ovo može biti korisno za uključivanje različitih – ali bitnih – podataka za goste, kao što su ‘smještaj u blizini’ ili a ‘kako doći do mjesta’ odjeljku, a oba se lako dodaju s Weebly aplikacijama.

Uostalom, vaša web stranica za vjenčanja jednako je za vaše goste koliko i za vas! Što više možete pokriti dan’logistika i planovi na jednom mjestu, lakše će vaši gosti uživati ​​u svom danu s vama.

Centar za aplikacije Weebly odlično je mjesto za šaljanje i pronalaženje dodataka za vašu web stranicu za vjenčanja. Bez obzira želite li uključiti kartu za prikaz uputa, dodati knjigu gostiju koju vaši gosti mogu komentirati ili čak integrirati web lokaciju s vašim računima na društvenim mrežama i učiniti da se svi osjećaju uključeno, Weebly vas je pokrio.

Izbor je prilično velik, tako je’definitivno je vrijedno razgledati kako biste saznali koliko značajki vremena možete dodati na svoju web lokaciju.

Weebly nudi besplatni plan, ali to će vas spriječiti da koristite prilagođenu adresu web mjesta i također ograničiti vaš pristup određenim aplikacijama, tako da’Vrijedno je razmotriti opcije premijskih cijena.

Kao dodatni bonus, za cijenu tjedne šalice kave za odnošenje, vaša će web stranica biti domaćin najmanje godinu dana, tako da vi, vaš partner, prijatelji, obitelj i gosti možete ponovno doći i uživati ​​u sjećanjima na vaše posebno dnevno vrijeme i opet!

# 4. Čvor

Najbolje za vođenje planiranja vjenčanja i izgradnju web stranice

Za i protiv
 • Vrlo jednostavan za upotrebu s odličnim brodom
 • Besplatno za korištenje
 • Parovi kao internetski planer vjenčanja
 • Ograničavajući uređivač znači da možete’t ‘razmišljati izvan okvira’
 • Nedostatak kreativne slobode
 • Nema aplikacija ili dodataka za začinjavanje vaše web lokacije

Čvor je Sjedinjene Države’ broj jedan luka poziva za vijesti vezane uz vjenčanje i inspiraciju, tako to’Ne iznenađuje da stranica nudi i svoj besplatni, posvećeni graditelj web stranica za vjenčanja.

Da, to’s pravom – besplatno! A bez premijskih planova o kojima govorite, to znači da imate potpuni pristup svemu što Knot može ponuditi u pokretu, što može biti vrlo zgodno za one s proračunom.

Može se platiti budite oprezni kod besplatnih platformi i The Knot-a’Platforma za izgradnju web stranica mogla bi pokrenuti nekoliko alarmnih zvona’s mnogo više ‘slikati brojevima’ nego Wix, Weebly, itd. Dok vam svestraniji urednici daju ogroman stupanj kreativne slobode, The Knot’s editor je više poput nadzorne ploče spojene s editorom.

čvor najbolji graditelj web stranica za vjenčanjaČvor je korisna platforma ako vam trebaju dodatne upute prilikom izrade vaše web stranice za vjenčanja

Iako je ovaj uređivač stila na nadzornoj ploči čist i vrlo jednostavan za upotrebu, učinak je da morate nastaviti pregledavati svoju web stranicu kako biste vidjeli kako ona izgleda! Pa dok ti’Moći ćete se kretati oko sebe i dovoljno lako započeti s izradom web stranice za vjenčanja, to’nije tako jednostavno kao ‘Ono što vidite je ono što dobivate’ postupak uređivanja svih građevinara.

Unatoč tome, još uvijek smatram da je Knot jedan od najboljih stvaralaca web stranica za vjenčanja.

To se dijelom događa zbog načina na koji web mjesto drži vašu ruku, usredotočuje vas, a zatim vas korisno vodi kroz cjelokupni postupak izrade web stranica.

Zapravo, ovo je jedno područje gdje Knot pokazuje za vas pravu vrijednost – stručnost u vozilu. Resursi su bogati: veliki izbor tema za vjenčanje koje možete odabrati, integracija registra s 25+ glavnih trgovaca, jednostavno stvaranje fotoalbuma, svakodnevni logistički odjeljci. To’imam sve.

Ovo može biti vrlo korisno jer znači da čvor gotovo djeluje kao popis za vašu web stranicu za vjenčanja!

Ironično je da ovaj fokus na laseru može ponekad ostaviti The Knot osjećajući malo restriktivnosti jer jednostavno ne zvuči’ne mogu vam ponuditi mogućnost razmišljanja izvan okvira – nema trgovine s aplikacijama; nema drastično različitih dizajna predložaka i nema povlačenja ‘n’ drop funkcija u uređivaču. Ali unatoč tome, to’Još ću vam pomoći da napravite vrlo dobru web stranicu za vjenčanja.

Sjajna stvar kod Knota je da djeluje kao mjesto za planiranje vjenčanja. Dakle, ako vam se sviđa sadržaj web mjesta, ali ne i urednik, tamo’nema razloga zašto to možete’samo ga upotrijebite uz jednu od snažnijih sveobuhvatnih graditelja web stranica ili kao inspiraciju za to.

# 5. Appy par

Najbolje za organiziranje svega na jednom mjestu

Za i protiv
 • Sve bitne stvari za vjenčanje su pokrivene
 • Moguće je organizirati cijelo vjenčanje s jednog mjesta
 • Dolazi s personaliziranom aplikacijom za vjenčanje
 • Plaćanje unaprijed bez besplatnog plana ili probnog razdoblja
 • Ne toliko kreativne slobode kao Wix
 • Dulje vrijeme postavljanja u odnosu na ostale graditelje zbog niza značajki

Appy Couple vodeći je graditelj vjenčanih web stranica koji se fokusira na tome da vaša web stranica izgleda što je moguće sjajnije. Jedna od platforme’S inovativnijim značajkama je to što vam nudi i personaliziranu aplikaciju za vjenčanje koju prijatelji i obitelj mogu preuzimati i koristiti za upute, informacije i dokumentiranje samog dana – izvrstan način za uštedu na fotografu!

Ova platforma ne’t nude besplatne planove, a jedan od nedostataka para Appy je činjenica da se morate odmah prijaviti na plaćeni račun, čak i prije tebe’osmislio sam vašu web lokaciju, vidio urednika ili stvarno smislio što’je vama na raspolaganju.

Ovo može pokazati malo odustajanja jer se možete osjećati kao i vi’nisi baš siguran što ti’plaćate, a sveobuhvatni graditelji poput Wix-a i Squarespace-a barem vam nude besplatno probno razdoblje za testiranje stvari.

Ipak, ako i ti’voljni ste se zauzeti – i to’vrijedi napomenuti da se radi o jednokratnom plaćanju, bez mjesečnih troškova – vi’Dobit ćete pristup više od 500 dizajna temeljenih na vjenčanjima za vaše web mjesto, aplikaciju i digitalni stacionarni uređaj (npr. pozivnice), bazen alata koji vam pomažu u upravljanju gostima, fotografijama i samom danu te funkcionalni uređivač.

appy par najbolja web stranica za vjenčanje graditeljaUređivač Appy Couple osigurava da ne propustite bilo što bitno s vaše web stranice za vjenčanje!

Uređivač Appy Couple dovoljno je jasan, kao i The Knot, polupunjen je sadržajem tematske svadbe koji možete uključiti ili isključiti ovisno o vašim potrebama. Dok ovo ne’ne daje vam potpunu slobodu u poslu kako želite, struktura može biti i korisna i štedi vrijeme jer vas usredotočuje na zadatak pri ruci.

Sve je bitno pokriveno Appy Couple – a potom i neki. Možete uštedjeti ozbiljno vrijeme organiziranjem cijelog vjenčanja putem platforme, uključujući upravljanje gostujućim RSVP-ovima, pomaganje u organiziranju putovanja i smještaja putem ciljanih partnerstava, kao i povezivanje gostiju u vaš registar za lako biranje poklona!

Zahvaljujući bogatstvu značajki, vi’potrošit ćete malo dulje na postavljanje web lokacije Appy Couple nego što bi to moglo biti slučaj na drugim platformama. Ovo nije’Ne idealno, ali činjenica da možete upravljati logistikom velikog dijela vašeg vjenčanja s jednog mjesta čini Appy Couple potencijalno vitalnim alatom u vašem vjenčanom arsenalu.

Dakle, iako nije najjeftinija i ne srdačno dočekuje platforme, Appy Couple još uvijek je jak izbor stručnjaka za izradu vjenčanih web stranica zahvaljujući detaljnom znanju o planiranju vjenčanja (čak možete uštedjeti zdravicu na aplikaciji!), Vrhunskom dizajnu i kvalitetan krajnji proizvod.

# 6. Radost

Najbolje za izradu jednostavne, učinkovite web stranice za vjenčanja

Za i protiv
 • Besplatno za korištenje
 • Jednostavan i za početnike prilagođen za upotrebu
 • Priručni alati pokrivaju sve vaše bitne stvari za vjenčanje
 • Vrlo ograničene mogućnosti izgleda – samo jedan predložak
 • Nedostatak kreativne slobode
 • Teško je koristiti svoju osobnu adresu web mjesta

Joy je besplatni graditelj web stranica za vjenčanja koji je izvorno dizajniran za osnivača’s sestrom!

Iako je besplatna, Joy je dobro opremljena da vam pomogne u stvaranju sjajne web stranice za vjenčanja. Omogućuje vam čak i aplikaciju za telefon koju gosti mogu upotrebljavati za dijeljenje fotografija, dobivanje uputa za mjesto događaja ili nazvati Uber nakon prijema!

Radost je graditelj web stranica za vjenčanja vrlo jednostavan za korištenje.

Sadrži sve elemente dizajna koji su vam potrebni za izradu atraktivne i praktične web stranice za vjenčanja. Postupak uređivanja je vrlo jednostavan, tako da i vi’Naći ću Joy-a u stvarnom vremenu!

Radost nije toliko svestrana kao Wix – ali je to dobar izbor ako želite da postupak izrade vaše web stranice za vjenčanja bude što jednostavniji..

najbolje vjenčanje graditelj web stranica radostRadost čini stvari jednostavnim i učinkovitim, tako da svoje energije možete unijeti u veliki dan!

Kao besplatna platforma Joy je sigurno povoljnija od ostalih proizvođača web stranica za vjenčanja na ovom popisu – ali što već’je ulov?

Pa, glavni nedostatak su ograničene mogućnosti izgleda – tamo’trenutno su samo dvije. Pa ako ne’t poput dizajna podijeljenog zaslona – pola fiksne slike / pola pomicanja sadržaja – onda ste vi’ponovno si od sreće.

Možete prilagoditi stil teme, boje, fontove i prikazati fotografije – samo ne strukturu samog web mjesta.

Ipak, Joy pokriva ono osnovno, tako da ste pobijedili’ne mogu biti kratki. Vaša će web stranica za vjenčanja biti prilagođena mobilnim uređajima i opremljena je odbrojavanjem + RSVP, prostorijom za vašu priču, a ‘romantičan’ P&Otprilike o vama i vašem partneru, rasporedu i podsjetniku da imate aplikaciju!

To’Moguće je dodati registar na vaše web mjesto dodavanjem veza do vaših preferiranih trgovina.

Radost je sigurno zgodna platforma, ali ima nedostataka.

Dobivate samo jedan predložak i promjene stilova nisu’ne razlikujemo se od onoga što mi’viđen negdje drugdje (mislite cvjetni, mislite obrasce itd.). Također vam nedostaje kreativne slobode koju dobivate na platformama poput Squarespace i Wix.

To’Također je nepotrebno komplicirano korištenje osobne domene (ili osobne web adrese). Ako želite koristiti jedan, vi’Trebat ćete preusmjeriti vaše web mjesto na Joy. Mogućnosti su hoćete li maskirati URL (i izgubiti prijateljstvo na mobilnim uređajima) ili ne, prikriti masku URL-a i učiniti s ‘withjoy.com’ stisnuo se u vaš URL. Ni idealan ni u kojem slučaju.

Prema našem mišljenju, Joy je dobra podrška za isprobati ako ne’nemam proračun za obvezati na moćnijeg i sveobuhvatnijeg graditelja vjenčanica.

Kako odabrati najboljeg graditelja web stranica za vjenčanja

Za mnoge parove, izgradnja vlastite web stranice za vjenčanja postaje sve popularnija – ali kako vas poznaju’dobivate najveći prasak za svoj dolar?

Osim što su lijepi podsjetnik za vas i vašeg partnera, to su najbolje platforme za vjenčanje web stranica koje su:

 • Uštedite vam vrijeme
 • Uštedite novac
 • Izrežite nepotreban stres + napor
 • Pomozite vam u upravljanju svime sa jedne web lokacije
 • Olakšajte planiranje i logistiku vjenčanja

Promatramo svaku od tih prednosti i zašto one’važni su u nastavku. Ali ako želite skočiti ravno na određenu točku, samo kliknite relevantnu vezu na gornjem popisu metaka.

Wix najbolji graditelj web stranica za vjenčanjaGraditelji web stranica za vjenčanja odličan su način stvaranja prekrasne + profesionalne web stranice na proračun

1.Uštedjet ćete vrijeme

Ako ste angažirali profesionalnog dizajnera web stranica, to neće biti samo skupo, bilo bi i dugotrajno, jer postupak uključuje mnogo planiranja i ugađanja kako biste ga uskladili s krajnjim ciljem.

Međutim, graditelji web stranica omogućuju vam preuzimanje kontrole i izradu vlastite web stranice za vjenčanja iz snova – čak i ako to ne učinite’Ne znam kako kodirati.

Sve vam treba samo nekoliko sati vašeg vremena, recimo jednu večer nakon posla, i prije nego što krenete u krevet’napravili ste vlastitu web stranicu za vjenčanja – nema čekanja, nema pronalaska dizajnera i skupih računa kad to učinite’je gotov.

Samo razmisli o tome što bi mogao raditi sa svim tim vremenima i novcem’upravo sam spremljen!

2.Uštedjet ćete novac

Mi’drugdje smo razgovarali o tome koliko skupo može unajmiti profesionalnog dizajnera (do nekoliko desetaka tisuća dolara u nekim slučajevima!).

Kao vjenčanje’S već su skupi poslovi, upotreba alata za izradu web stranica je fantastičan način da netehnički pojedinci (poput vas i mene) izrade vlastite web stranice za vjenčanja, a pritom izbjegavaju potrebu da u naš proračun ubacimo ozbiljnu mrlju..

Ovih dana većina graditelja web stranica nudi besplatni plan koji možete iskoristiti, što je dobra vijest ako se vaš proračun malo osjeća.

Međutim, to’Također vrijedi razmotriti premijske planove u ponudi, koji se kreću u rasponu od 5 do 25 dolara + mjesečno.

Plaćeni planovi su isplativa investicija ako:

 • Želite ukloniti oglase + banere sa svoje web stranice
 • Vas’želim koristiti vlastitu prilagođenu adresu web mjesta (npr. www.johnandemilywedding.com)
 • Ne znaš’ne želim se brinuti zbog gnjavaže s postavljanjem hostinga i domena
 • Želite pristup većem bazu specijaliziranih predložaka, aplikacija i dodataka pomoću kojih možete dodati više funkcionalnosti svojoj web stranici za vjenčanja (npr. Knjiga gostiju, karte, prijenos fotografija, slanje digitalnih pozivnica itd.)

Mjesečna naknada može izgledati kao velika investicija, ali u usporedbi s troškovima angažiranja dizajnera za izradu web stranice ispočetka, plaćanja hostinga i domene, a zatim potencijalnim angažiranjem programera za izradu prilagođenih značajki – neka’Samo kažem da će se vaš proračun zahvaliti na korištenju web mjesta za izradu web stranica.

K vragu, novac koji uštedite ne zapošljavanjem profesionalaca mogao bi jednako lako platiti za još nekoliko boca sa mjehurićima na recepciji!

3.Uštedjet ćete na trudu

Tamo’nema smisla stvarati web stranicu za vjenčanje iz snova ako trebate naučiti gomilu novih vještina da biste krenuli, u redu?

Srećom, graditelji web stranica postaju sve lakši i lakši za upotrebu. Ovo vam ne samo da dugoročno štedi vrijeme, već i znači da ne’ne trebate uložiti koliko vremena i truda da shvatite što rade svi gumbi ili da naučite nove vještine, poput kodiranja.

Najbolji graditelji web stranica za vjenčanja olakšavaju vam život što jednostavnijim “opterećenje & pad” uređivač koji vam omogućuje doslovno povlačenje elemenata na stranici poput teksta i slika bilo gdje na svojoj web stranici.

Wix najbolji graditelj web stranica za vjenčanjaPovuci i ispusti urednike je jednostavan za korištenje i može vam pomoći uštedjeti puno vremena boljeg trošenja na važnije zadatke!

pustiti’Ne zaboravite da angažiranje dizajnera za izradu vaše web stranice može potrajati puno vremena i strpljenja da se ispravite – pa, mislim da i ti’Slažem se da je imati nešto što je jednostavno i prikladno koristiti za izradu web stranica stvarni spas za svaki par koji želi web mjesto za vjenčanje.

4.You’svidjet će vam se praktičnost (i pobijedio)’ne trebaš tražiti bilo gdje drugo!)

Korištenje alata za izradu web stranica je poput odlaska u one-stop shop ili u tržni centar, gdje je sve što vam treba upravo tamo, bez potrebe da idite bilo gdje. To’s najprikladnijim načinom za uštedu vremena, truda i novca prilikom izrade vlastite zadivljujuće web stranice za vjenčanja.

To također znači da ne’ne treba se brinuti zbog stvari poput hostinga i domena (u osnovi digitalnog prostora u kojem živi vaša web stranica i adresa kako je pronaći) jer će platforma brinuti za to umjesto vas. To’Sve je dio usluge.

Kad su vam vrijeme i novac na cijeni, uopće nema smisla opterećivati ​​se dodatnim troškovima i obvezama vezanim za angažiranje nekoga da napravi web stranicu za vas – pa zašto ga ne biste sami napravili?

Ako ti’još uvijek niste sigurni u vezi s korištenjem alata za izradu web stranica za vaše vjenčanje’vrijedi se zapitati:

“Zašto ići bilo gdje drugdje kada mogu dizajnirati, objavljivati, hostovati i upravljati svojom web stranicom, sve s jednog mjesta?”

5. Vi’brzo ću ih naći’imam aplikaciju za to

Želite poslati e-pozivnice? Možda želite pokazati svoj popis želja registra? Ili možda ti’volim udobnost upravljanja gostujućim RSVP-ovima na jednoj platformi?

Srećom, moderni graditelji web stranica obično imaju trgovine aplikacijama ili tržnice – baš kao što to čini vaš pametni telefon – gdje možete pronaći korisne dodatke za vaše web mjesto.

Te aplikacije možete dodati sa samo nekoliko jednostavnih klikova, pa ako su vaši gosti potrebni smjernice, dodajte i kartu! Ako želite odabrati izbornike putem vaše web stranice, jednostavno dodajte aplikaciju za obrazac za bilježenje odgovora.

Pametna uporaba aplikacija može vam uštedjeti ogromne količine vremena i truda’d inače trošiti upravljajući logistikom vjenčanja.

Najbolji graditelji web stranica za vjenčanja: Sažetak

Vjenčanja su dovoljno stresna za organiziranje bez potrebe da se brinete o izradi čitavog web mjesta događaja – a kamoli slanju pozivnica, upravljanju RSVP-ovima, pružanju informacija gostima, sređivanju registra itd., Itd..

To’To nije zavidan zadatak! Pogotovo kada sve što stvarno želite učiniti jest osigurati da dan prođe bez problema.

Da’s zašto bi izgradnja web stranice za vjenčanja trebala biti što manje stresna. Da bismo taj san ostvarili, mi’Dao sam vam zaključak o najboljim proizvođačima web stranica za vjenčanja u okolini:

6 najboljih graditelja web stranica za vjenčanja

 1. Wix – Najbolje za početnike i stvaranje profesionalne web stranice za vjenčanja.
 2. Squarespace – Najbolje za zadivljujući dizajn i istaknute fotografije.
 3. Weebly – Najbolje za dodavanje aplikacija za dodavanje dodatnih funkcija na vašem web mjestu.
 4. Čvor – Najbolje za vođenje planiranja vjenčanja i izgradnju web stranice.
 5. Appy par – Najbolje za organiziranje svega na jednom mjestu.
 6. Radost – Najbolje za izradu jednostavne, učinkovite web stranice za vjenčanja.

Platforme koje mi’Izgledali smo gore, graditelji web stranica za vjenčanja jednostavni za korištenje koji vam mogu pomoći da napravite zadivljujuću web stranicu za djelić truda i troškova za koje biste mogli očekivati ​​da uložite ako zaposlite profesionalca.

Upamtite, vaša web stranica za vjenčanje nije’To je jednostavno izlog vašeg posebnog dana, to može biti zgodan i praktičan alat za upravljanje gostima, organiziranje samog dana i komuniciranje stvari poput mogućnosti putovanja i smještaja za one koji putuju izdaleka..

Najbolji graditelji web stranica za vjenčanja ne samo da vam pomažu u izradi web stranice za pamćenje, već i život čine jednostavnim.

Ako želite izgraditi web stranicu za vjenčanja koja izgleda sjajno, ali to se ne čini’Ako ne probijem banku, lijepo je i praktično, a bit će uspomena za godine koje dolaze, onda bi svakako trebali razmotriti jednog od graditelja web stranica iznad.

Sve se svodi na ono što smatrate da vam je najpotrebnije:

Moćna, svestrana ušteda vremena i profesionalni dizajn svestranog graditelja web stranica?

ili

Nježno rukovanje uputa graditelja web stranica za vjenčanja?

Oboje imaju svoje prednosti i nedostatke, ali za nas su to’važnije je imati kreativnu slobodu pa tako i mi’ponovno smo obožavatelji više cjelovitog graditelja web stranica, što više volimo nad ograničenijim kreativnim iskustvom rada na platformi prilagođenoj jednom krajnjem cilju.

Ako ti’ponovno niste sigurni, naša glavna preporuka je Wix. To’s najboljim svestranijim, kombinirajući lakoću s kreativnom slobodom i nekim prilično urednim značajkama. Kvadratura je vaš najbolji izbor za prikazivanje fotografija vašeg posebnog dana, dok vam Weebly pruža mnoštvo dodataka za dodavanje praktičnije strane na vašu web stranicu za vjenčanja.

Pitanja i odgovori

Koji je graditelj vjenčanih web stranica najbolji za prikazivanje fotografija?

Squarespace, bez sumnje! Ima najbolje dizajne svih graditelja web stranica na tržištu – ako imate velike, kvalitetne fotografije vjenčanja koje ćete pokazati, ovo je vaš najbolji izbor. Predlošci su vrlo vizualni i atraktivni, možete dodati galerije slika, pa čak i videozapise!

Zašto bih se trebao prijaviti na premium plan ako postoje besplatni planovi?

Preporučujemo da se prijavite na plaćeni plan za izgradnju vaše web stranice za vjenčanja jer vam omogućuje izradu web stranica mnogo profesionalnijeg izgleda. Na primjer, možete koristiti svoju osobnu adresu web mjesta, uklanjati oglase i otključavati bolje aplikacije!

Koji je graditelj vjenčanih web stranica najbolji za sve početnike?

Wix je najlakši za upotrebu za izradu web stranica za vjenčanja – najviše ga preporučujemo zato što’jednostavan je za upotrebu bez žrtvovanja kreativne kontrole. Svi proizvođači web stranica za vjenčanja na ovom popisu pogodni su za početnike – definitivno ne’ne trebate brinuti o kodiranju – ali Wix nudi najbolje rezultate za najmanje posla.

Ovaj je članak koristan?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me