Najbolji jeftini hosting namjenski poslužitelj: Usporedite 6 najjeftinijih planova

Dakle, trebate posvećeno hosting, ali ne’ne želite potrošiti bogatstvo u tom procesu? Shvatili smo to. Ovaj članak će istražiti prednosti i nedostatke šest najjeftinijih namjenskih hosting planova na tržištu, tako da možete odabrati plan vrijednosti za svoju web stranicu.


Ali prvo, čemu je točno posvećen hosting i zašto vam treba?

Uz posvećeni hosting imate čitav poslužitelj posvećen vašoj web stranici. To znači da vaša web stranica nije’Ne natječu se s drugim web lokacijama za propusnost i ne smije’Ne spuštajte se ako vam se poveća promet. Vremena opterećenja također trebaju ostati prilično visoka, pa niste’Ne ostavljajući klijente na čekanju.

Svakako biste trebali dobiti posvećeni hosting ako je vaša web stranica:

 • Dobiva tisuće posjeta tjedno
 • Je li web-lokacija e-trgovine koja sadrži 30 i više proizvoda

Ako je vaša web lokacija u fazi u kojoj vam treba poseban plan hostinga, to’dokaz da stvari idu dobro. No, bez obzira koliko dobro radi vaša web stranica, forsiranje 500 $ + za skupi namjenski poslužitelj nikada se ne osjeća sjajno. I stvarno ne’ne trebaš potrošiti toliko, pogotovo ako ti’samo je prelazak iz VPS-a, cloud ili zajednički hosting.

Mi’proveli smo opsežno istraživanje posvećenog poslužiteljskom hostingu. Unapređenjem karakteristika, cijena i pomoći u ponudi najboljih domaćina na tržištu, mi’nisam samo pronašao najjeftiniji namjenski poslužitelji hostinga, ali najbolji davatelji, isto.

Top 6 najjeftinijih domaćina poslužitelja su:

 1. Bluehost – 79,99 USD mjesečno
 2. GoDaddy – 95,98 USD mjesečno
 3. U pokretu – 105,69 USD mjesečno
 4. Hostgator – 118,99 USD mjesečno
 5. iPage – 119,99 USD mjesečno
 6. A2 hosting – 141,09 USD mjesečno

Mi’Pogledati ću bliže ove pružatelje usluga i što vi’stvarno dobivate za svoj novac. Možete vidjeti kako mi’dolje sam postigao tri najjeftinija pružatelja usluga:

To’vrijedi primijetiti da najjeftiniji pružatelj usluga ne’to nužno znači’s najbolja vrijednost za novac. GoDaddy Hosting, na primjer, nudi drugi najjeftiniji namjenski plan poslužitelja, ali ima mnogo niže rezultate od InMotion-a za pomoć i podršku. Pomoću InMotion-a dobijate više novca za svoj dolar za samo 10 USD više mjesečno.

Jeftini namjenski hosting planovi za nove kupce

Ako ti’ponovno nakon pristupačnog namjenskog hosting plana, mi’Dopustit ćemo vam malu tajnu: većina hosting pružatelja nudi sjajne promotivne cijene novim kupcima, a ove će cijene često trajati prvih godinu dana ili više. I mi’ne samo govorim ‘nekoliko dolara tu i tamo’ vrsta sjajnih – mi’ponovno razgovaramo ‘više od polovice’ vrsta sjajna.

U stvari, svi najjeftiniji domaćini namenskih poslužitelja navedeni na ovom popisu zaradili su svoje mjesto velikodušnim popustima za nove kupce. pustiti’pogledajte kako usporediti najjeftiniji namjenski poslužitelji:

Usporedba najjeftinijih namjenskih planova hostinga

Hosting ProviderNajjeftiniji planMjesečna cijena za nove kupceBluehostGoDaddyU pokretuHostgatoriPageA2 hosting
Standard$ 79,99
Ekonomija$ 95,98
osnovni$ 105,69
Vrijednost$ 118,99
Stavljanje u pogon$ 119,99
Sprint$ 141,09

Svakako ne’Ne morate izdvojiti velike svote kako biste započeli s namjenskim hosting planom. Po cijeni od 79,99 dolara, najjeftiniji Bluehost plan krade i nudi veliku vrijednost za novac. Pročitajte naše pojedinačne recenzije da biste saznali zašto!

# 1. Bluehost: 79,99 USD mjesečno

Bluehost – Standardno : Za i protiv

prozodijakontra
 • Izvrsna pomoć i podrška
 • Sjajno produženje rada od 99,98%
 • Promotivna cijena vrijedi godinu dana
 • Besplatne sigurnosne kopije uključene (jednom omogućeno)
 • Samo jedna lokacija poslužitelja (Utah)
 • Relativno mala dozvoljena propusnost od 5TB

U našem popisu najboljih namjenskih hosting pružatelja usluga nagradili smo Bluehost ‘Najbolja vrijednost za novac’ – ali kako se standardni plan uspoređuje s ostalim dostupnim jeftinim planovima?

Bluehost postiže dobre rezultate s obzirom na značajke. Ima izvanredno iskorištenje od 99,98% – drugo mjesto po cijenama HostGator – i pristojno skladištenje.

Pomoć i podrška su, međutim, Bluehost ušao u svoje vlastito. Člana Bluehostovog tima možete kontaktirati u bilo koje vrijeme, na jedan od nekoliko načina. To’Lako je zanemariti pomoć i podršku, ali vi’Uskoro će se žaliti zbog toga kada vaše web mjesto propadne i možete’ne mogu dobiti nikoga za pomoć!

Slaba strana Bluehosta’Standardni plan? Za početak, tu’je samo jedno mjesto na poslužitelju, što znači’Trebat će duže vremena za učitavanje web lokacije izvan SAD-a. Doplata za propusnost također je relativno niska na 5TB, tako da se možete boriti ako imate neočekivani porast prometa.

# 2. GoDaddy: 95,98 USD mjesečno

GoDaddy – Ekonomija : Za i protiv

prozodijakontra
 • Dobra pohrana, s 1TB prostora na disku
 • Dostupno za Windows i Linux
 • Samo istaknuti pružatelj usluga ne nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Razočarajuće jamstvo produženog roka od 99,97%

GoDaddy’s Gospodarski plan možda je naš drugi najjeftiniji namjenski hosting plan, ali to’nismo jedan mi’d preporučujem. Za početak je cijena obnavljanja prilično skupa i iznosi 226,98 USD mjesečno, bez mogućnosti i usluge koja bi bila usklađena.

GoDaddy je jedini pružatelj usluga na ovoj listi koji ne nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca sa svojim namjenskim hosting planovima, što znači da’stvarno se obvezujete prijavom. Ekonomski plan’Prostor za pohranu je dobar, na 1TB prostora na disku, ali morate dodatno platiti sigurnosne kopije, a jamstvo za produženje rada je razočarajućih 99,97%. Sve u svemu, ti’očekujem puno više za cijenu.

# 3. Umetak: 105,69 USD mjesečno

InMotion – bitno : Za i protiv

prozodijakontra
 • Budući da vaša web stranica raste, možete nadograditi svoj plan
 • 5 IP adresa
 • Velika pomoć i podrška
 • Samo dvije lokacije poslužitelja, obje u SAD-u
 • Relativno nisko jamstvo produženog rada od 99,97%
 • Nema besplatnih sigurnosnih kopija

Uz 105,69 USD mjesečno za Essential plan, InMotion je treći najpovoljniji pružatelj namjenskog hostinga. Ali kad je riječ o vrijednosti, izaziva li to poput Bluehosta koji je bogat značajkama?

Pa, ne baš. Osnovni plan je na sredini puta, jer pristupačni namjenski hosting planovi idu.

Onaj veliki pozitivni? InMotion nudi šest namjenskih hosting planova, što je više nego bilo koji drugi domaćin predstavljen na ovom popisu. To zaista olakšava nadogradnju plana kako vaša web stranica raste, a to znači i vama’Nikad neću naći plaćanje za mnogo više nego što vam treba.

# 4. HostGator: 118,99 USD mjesečno

HostGator – vrijednost : Za i protiv

prozodijakontra
 • Jamstvo najboljeg produženog rada bilo kojeg davatelja usluga (99,99%)
 • Promotivna cijena zaključava se do tri godine
 • Neprilagođena širina pojasa
 • Veliki kapacitet za pohranu, prostor od 1 TB na disku
 • Nisu najpristupačniji planovi
 • Nema slobodnih sigurnosnih kopija

HostGator možda nije dodijelio nagradu za najpovoljniji namjenski plan hostinga, ali to je naš najbolji preporučeni domaćin i to s dobrim razlogom. Domaćin ‘Vrijednost’ plan je njegova najjeftinija opcija posvećena poslužitelju, ali ispunjava li svoje ime?

Mi tako mislimo. Prvo što treba napomenuti o HostGatoru je da on nudi najveće jamstvo za produženu produkciju od bilo kojeg pružatelja usluga, 99,99% – a budući da je 100% gotovo nemoguće postići, ovo je zaista dobro koliko se možete nadati.

Prostor za pohranu s vrijednosnim planom također je velik, s ogromnim raspoloživim 1TB prostora na disku. To, u kombinaciji s nesmjernom propusnošću i savršenim rezultatom za pomoć i podršku, čini HostGator zaista pouzdanom i povoljnom opcijom hostinga.

Što’Još više, promotivne cijene od 118,99 USD mjesečno možete zaključati do tri godine, a vi’i dalje imate mogućnost osiguranja povrat novca do 30 dana – win win!

# 5. iPage: 119,99 USD mjesečno

iPage – pokretanje : Za i protiv

prozodijakontra
 • Dobra pomoć i podrška
 • Besplatne sigurnosne kopije uključene
 • Najgora produktivna garancija bilo kojeg istaknutog domaćina (99,94%)
 • Kombinacija nekoliko jezgara CPU-a, male količine RAM-a i jednog mjesta na poslužitelju recept je za sporo web mjesto

Mi’prethodno ste markirali iPage ‘jeftino i veselo’ hosting hosting usluga, ali nažalost, kada je u pitanju namjenski hosting server, to se stvarno može’ne mogu se natjecati u smislu značajki ili cijene.

pustiti’započnite s jamstvom produženja rada. iPage jamči produženje vremena od samo 99,94% – što je najniži nivo od bilo kojeg ovdje predstavljenog pružatelja usluga. Razlika između 99,99% i 99,94% možda ne zvuči puno, ali kada mislite da svaki 0,01% odgovara otprilike četiri sata godišnje, odjednom se osjeća puno značajnije.

Kombinirajte to sa samo dvije CPU jezgre, 4 GB RAM-a i jednom lokacijom poslužitelja (US) na najjeftinijem iPageovom planu hostinga (‘Stavljanje u pogon’), i ti’dobio sam recept za potencijalno sporo i nepouzdano web mjesto.

# 6. A2 hosting: 141,09 USD mjesečno

A2 hosting – sprint : Za i protiv

prozodijakontra
 • Dobra pomoć i podrška
 • Četiri poslužiteljske lokacije u SAD-u, Europi i Aziji
 • Loše jamstvo za produženo vrijeme (99,95%)
 • Nisu uključene sigurnosne kopije

Posljednje, ali ne najmanje bitno, A2 hosting’a ‘Sprint’ Plan je možda tek šesti najjeftiniji, ali kako se uspoređuje po vrijednosti?

Odgovor je prilično dobar – ali ne izvanredno. Prilična količina prostora na disku (2 x 500 GB), 8 GB RAM-a i četiri lokacije poslužitelja širom SAD-a, Europe i Azijsko-Tihog oceana sve su odlike zbog kojih Sprint Plan čini pristojnu opciju, ali onu koja ne’ne mogu ponuditi ništa neobično. I dok postiže savršen rezultat za pomoć i podršku (možete se obratiti A2 Hosting 24/7 na nekoliko različitih načina), produženje jamstva od samo 99,95% ne’ne nadahnjujem puno povjerenja.

Dugoročno razmišljanje: Jeftini namjenski planovi obnove hostinga

Ovaj se članak usredotočio na pronalaženje najjeftinijih namjenskih hosting planova temeljenih na najnižoj cijeni koju nudi svaki domaćin. No češće je to samo uvodna ponuda, a ugovor će se obnavljati po većoj stopi.

Ovisno o domaćinu, ti’Ovu promotivnu cijenu moći ćete zaključati negdje između tri mjeseca i tri godine. Ali naravno, ovdje u stručnjaku graditelja web stranica, mi’sve o kopanju malo dublje.

6 najjeftinijih dugoročnih domaćina poslužitelja (na temelju cijena obnove) jesu:

 1. Bluehost – 119,99 USD mjesečno
 2. iPage – 149,99 USD mjesečno
 3. DreamHost – 169 USD mjesečno
 4. GoDaddy – 169,99 USD mjesečno
 5. A2 hosting – 169,99 USD mjesečno
 6. Hostgator – 189 USD mjesečno

Head to Head: Najjeftiniji planovi obnove hostinga

Hosting ProviderPlanMjesečna cijena obnoveBluehostDreamHostiPageGoDaddyA2 hostingHostgator
Standard$ 119,99
Standard 4$ 149
Stavljanje u pogon$ 149,99
Ekonomija$ 169,99
Sprint$ 169,99
Vrijednost$ 189

Kao što možete vidjeti, Bluehost nudi najjeftinije namjenske hosting opcije dugoročno, kao i tijekom promotivnog razdoblja. Ovaj je put DreamHost na drugom mjestu sa svojim 149 USD mjesečno planom, iako ne’ne nude nove uvodne popuste novim kupcima – to’Ista cijena za sve.

Najbolji jeftini hosting namjenski poslužitelj: Sažetak

U ovom članku smo’identificirali smo sedam najjeftinijih namjenskih poslužiteljskih planova i što oni’najbolje za.

Što’Odmah je jasno da, s posvećenim hostingom poslužitelja, to stvarno možete ‘popij svoju tortu i pojedi je’. Bluehost Standard plan – vrh klase po cijeni – ima značajke, pohranu i podršku kako bi bio jedan od najboljih vrijednost opcije također.

Najbolji jeftini hosting namjenski poslužitelj: Najčešća pitanja

Koje su jeftinije alternative namjenskom hostingu?

Namjenski hosting je u prosjeku najskuplji oblik web hostinga. VPS je sljedeća najjeftinija opcija. Ako je vaša web stranica dovoljno velika da vam treba posvećeno hosting, ipak jesmo’ne preporučujem vam da idete s bilo čim manje – to’dugoročno će vam uzrokovati puno više gnjavaže!

Koji pružatelj usluga hostinga ima najbolje jamstvo za produženje rada?

HostGator ima najbolje jamstvo za produženje rada, obećavajući da će vaše web mjesto biti uživo 99,99% vremena – sjajne stvari!

Koji je najbolji pružatelj usluga web stranica za WordPress?

Ako je vaša web lokacija izgrađena pomoću WordPressa, vi’Moći ćete koristiti bilo kojeg domaćina sadržanu u ovom članku. U skladu s tim, pogledajte naš pregled najboljih WordPress hosting hostinga za najbolje izvođače.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map