Najboljši namenski strežnik gostovanje: Primerjajte najboljših 8 ponudnikov

najboljše namensko gostovanje strežnikovTa članek bo primerjal in primerjal osem najboljših ponudnikov gostovanja in vam pomagal izbrati tistega, ki najbolj ustreza vašemu spletnemu mestu.


Toda najprej, čemu natančno je namenjeno gostovanje? In ga sploh potrebujete? Pustiti’s povzetek.

Gostovanje je kot najem virtualne parcele internetnega prostora za vaše spletno mesto. Na najcenejšem koncu imate skupno gostovanje. Zamislite si to, kot da bi imeli sobo v skupnem stanovanju: nekaj časa v redu, cenovno ugodno in morda celo zabavno, a je zmagalo’ne trajajo večno. Kmalu, ti’Želel bom svoj prostor in si priskrbel svoje stanovanje – ali morda sčasoma tudi svojo samostojno hišo.

To’s ekvivalent namenskega gostovanja – lastnost, da pokličete svoje, in ves prostor, ki ga morebiti potrebujete. To je’samo to vas bo stalo nekoliko več. To’s zakaj’ni za vsakogar.

Naše spletno mesto websitebuilderexpert.com vsak teden prejme več tisoč obiskov od ljudi, kot ste vi. Potrebujemo namensko storitev gostovanja, da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo – spletno mesto, ki se hitro naloži, brez sporočil o napakah. Če ti’si manjše spletno mesto, ti’Zaenkrat vam bo boljše gostovanje v VPS – vedno lahko nadgradite pozneje!

Enkrat ti’sem se odločil zate’ste pripravljeni narediti skok na namensko gostovanje strežnika’Pojdite na naslednje vprašanje – katerega ponudnika morate izbrati?

Contents

Najboljši ponudniki strežnikov za gostovanje

Mi’sem izvedel obsežne raziskave gostovanja, da bi našel osem najboljših namenskih ponudnikov strežniških gostovanj za spletna mesta, kot so vaša. Mi’Zelo skrbno navzkrižno statistiko za uptime, CPU jedra, pasovno širino, RAM, cene ter pomoč in podporo, da bi našli najboljše v gostovanju podjetja.

Rezultati so na voljo najbolj namenski strežniki:

 1. HostGator – Najboljše splošno za namensko gostovanje strežnikov.
 2. Bluehost – Najboljša vrednost za denar.
 3. V gibanju – Najboljše za tehnično težka spletna mesta.
 4. A2 gostovanje – Najboljša storitev za stranke.
 5. SiteGround – Najboljše za zelo velika spletna mesta.
 6. iPage – Najboljše za nič, ampak vse v redu.
 7. GoDaddy gostovanje – Najboljša pasovna širina.
 8. DreamHost – Najboljši prostor za shranjevanje.

Na vrhu seznama je HostGator. To je’je najboljši ponudnik gostovanja in najboljša izbira za namensko gostovanje – spodnji rezultati govorijo sami zase. Bluehost je solidna druga možnost, ki ima najboljše načrte vrednosti. InMotion je drag, a močan, zato je idealen za tehnično težka mesta.

Pustiti’s podrobneje si oglejte vsakega od njih, nato pa odgovorite na svoja običajna vprašanja o gostovanju strežnika.

Najboljši namenski strežnik gostovanje

HostGator se je v naši raziskavi znašel na vrhu. To je’je odličen ponudnik gostovanja, ki je odličen na različnih področjih.

HostGator je varen par rok za katero koli spletno mesto, vendar imajo drugi ponudniki še vedno veliko ponudbe v izbranih nišah.

Tako primerjajo podobno:

Primerjava gostiteljskega strežnika, ki je ena ob drugi

Gostovalni ponudnikJedra CPU-jaOven Pasovna širinaLokacije strežnikaNačrti cenHostGatorBluehostV gibanjuA2 gostovanjeSiteGroundiPageGoDaddy gostovanjeDreamHost
4-88-30 GBBrez merjenja2 (ZDA)118,99 USD – 149,00 USD
44-16 GB5-15 TB1 (ZDA)79,99 $ – 119,99 $
4-164-64 GB4-64 TB2 (ZDA)105,69 USD – 519,59 USD
2-8+8-16 GB10-20 TB4 (ZDA, Evropa, Azija-Pacifik)141,09 USD – 290,49 USD
4–1216-64 GB10 TB3 (ZDA, Evropa, Azija in Tihi ocean)269 ​​dolarjev – 729 dolarjev
2-44-16 GB5-15 TB1 (ZDA)119,99 USD – 191,99 USD
44-32 GBBrez merjenja7 (ZDA, Evropa, Azija in Tihi ocean)95,98 dolarja – 175,98 dolarja
4–124-64 GBBrez merjenja2 (ZDA)169 – 399 dolarjev

* Upoštevajte, da so razen SiteGround in DreamHost vse to promocijske cene za nove stranke. Ponudniki gostovanja so dokaj velikodušni – cene lahko pogosto ohranjate nizke leto ali več.

Vidimo, da ima Bluehost najcenejši cenovni razpon, medtem ko GoDaddy ponuja največ strežniških lokacij daleč. Tabela prikazuje tudi raznolikost pasovne širine med ponudniki gostovanja, in čeprav je spodnji del večine ocen CPU podoben, se višji konec močno giblje, odvisno od ponudnika.

Ok, to’je super, ampak RAM? Pasovna širina…? Jedra CPU-ja…? Kaj vse to dejansko pomeni za vas?

Jedra CPU-ja – CPU pomeni centralna procesna enota. Oni’so kot možgani za fizičnim strežnikom, na katerem gostuje vaše spletno mesto. Zadolženi so za obdelavo informacij, in več ko jih je, tem bolje.

Pomislite na to, kot da bi se poskušali odpraviti iz supermarketa – zahteve morajo biti v čakalni vrsti, CPU-ji pa so blagajniki. Več CPU-jev se hitreje premika.

Oven – RAM pomeni pomnilnik naključnega dostopa in je vaš strežnik’glavna shramba pomnilnika. Kot ti’pričakujem, da’tam je pomembno’je dovolj tega, da gremo!

Pasovna širina – Pasovna širina se v osnovi nanaša na količino prenosa podatkov, s katero se lahko spopada vaše spletno mesto – ali z drugimi besedami, koliko prometa lahko sprejme. Don’t ne prodajte zneska, ki ga potrebujete tukaj – zadnja stvar, ki jo potrebujete, je, da se vaše spletno mesto zruši po veliki marketinški kampanji, ko stranke pošljejo vaše spletno mesto.

Lokacije strežnika – Tu temeljijo fizični strežniki, ki gostijo vaše spletno mesto. Čim bližje so vašim uporabnikom, tem bolje. Oni’Dobili bomo hitrejšo povezavo in vaše spletno mesto bo v zameno postalo boljše. Win win.

HostGator

Najboljši na splošno za gostovanje namenskih strežnikov

Mi’sem že pela HostGator’s pohvalo in z dobrim razlogom. Njegova kombinacija visoke pasovne širine (pravzaprav neomejenega), bogatih jeder CPU-ja in obilnega RAM-a pomeni, da je dosegel višji rezultat kot katerikoli drug ponudnik za namenske gostovane funkcije (4,6 od 5).

HostGator’s cene aren’t najcenejši, zagotovo pa za svoj dolar dobite veliko. Tam’s številnimi možnostmi pomoči in podpore (vključno s telefonom in klepetom v živo) ter 99,99-odstotno garancijo.

Slaba stran? Oba strežnika se nahajata v ZDA, zato morda ne bo najboljša možnost za spletna mesta z veliko mednarodno publiko.

Hostgator: prednosti in slabosti

Profesorji HostGatorCons HostGator Cons
 • Velika garancija za čas nadgradnje 99,99%
 • Veliko načinov za pomoč in podporo
 • Načrti ponujajo dobro vrednost za denar
 • Promocijske cene so zelo radodarne
 • Strežniki, ki se nahajajo v ZDA

Cene gostovanja, namenjene HostGatorju

Pri HostGatorju imate na voljo tri možnosti namenskega načrta: Value Server, Power Server in Enterprise Server. Vsi prihajajo z neomejeno pasovno širino, kar je velik plus. Načrt Power Server je srednja možnost in priporoča HostGator. Odkrito povedano, za dodatnih 10 dolarjev na mesec boste morda šli s paketom Enterprise in uživali podvojeno količino RAM-a..

HostGator je namenil cene gostovanjaCene HostGatorja niso’t najcenejši, zagotovo pa za svoj dolar dobite veliko.

Bluehost

Najboljša vrednost za gostovanje namenskega strežnika

Medtem ko je Bluehost’Načrtovani gostovalni načrti so med najcenejšimi od vseh devetih ponudnikov, kar ne’t pomeni, da je ogrozila kakovost.

Pravzaprav Bluehost ponuja nekaj najboljših pomoči in podpor vseh ponudnikov, ki smo jih preizkusili. Poleg tega ima več kot lastnost, ko gre za funkcije, celo ponuja brezplačne varnostne kopije, kar je redko.

Slaba stran Bluehosta? Manj jeder CPU kot večina ponudnikov in le en strežnik s sedežem v Utahu. Če ti’ste zelo veliko spletno mesto z mednarodnim občinstvom, Bluehost morda ni za vas. V nasprotnem primeru bi lahko bil samo to, kar si’iščete.

Bluehost: prednosti in slabosti

Prosilci BluehostBluehost Cons
 • Dobra garancija za čas nadgradnje 99,98% (samo za HostGator)
 • Načrti ponujajo najboljšo vrednost vseh namenskih ponudnikov gostovanja
 • Brezplačne varnostne kopije so standardno vključene
 • Samo en strežnik in ima sedež v ZDA
 • Samo štirje CPU jedri z vsemi načrti

Cene gostovanja, namenjene Bluehostu

Bluehost ponuja tri namenske strežniške načrte: Standard, Enhanced in Premium. Tam’s ceno v razliki od 20 dolarjev, vsi pa imajo garancijo za vračilo denarja, podporo 24/7 in štiri jedra CPU.

Nove stranke lahko z Bluehostom (navadno 119,99 USD) dobijo namensko gostovanje že od 79,99 USD / mesec

Kaj torej dobite za 79,99 USD na mesec?

 • Brezplačna domena spletnega mesta za 1 leto
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • 4 jedra CPU-ja & 4 GB RAM-a
 • 5TB pasovne širine & 500 GB prostora za shranjevanje
 • 24/7 podpora prek telefona & live chat

Vsi od Bluehosta’s namenskimi načrti gostovanja prihajajo z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, torej, če si’niste popolnoma zadovoljni s storitvijo, ki jo prejmete’Dobili bomo celotno povračilo.

Dražji je načrt, več pomnilnika, RAM-a in pasovne širine je. V ravnovesju smo’Lahko rečemo, da je izboljšan načrt najboljša vrednost, saj ponuja enako shranjevanje kot dražji premium načrt. Oglejte si naš pregled cen Bluehost za podrobnejšo razčlenitev.

Bluehost namenjene cene gostovanjaV ravnovesju smo’Lahko rečemo, da je izboljšan načrt najboljša vrednost, saj ponuja enako shranjevanje kot dražji premium načrt.

V gibanju

Najboljši namenski strežnik za spletne strani Tech-Heavy

V gibanju’Načrtovani načrti za gostovanje so v povprečju videti precej povprečni, razen ko gre za število jeder CPU v ponudbi. Z najdražjimi načrti gostovanja InMotion, namenjenimi gostovanju – in z 519 dolarji na mesec, je zagotovo drago – dobite ogromnih 16 CPUS-jev.

Kaj to pomeni za vas? No, če imate tehnično težko spletno mesto, to’Pomagal bom zmanjšati hitrost spletnega mesta in preprečil uporabnikom, da se oddaljijo od vašega spletnega mesta. Kaj’s več, to’Google bom spodbudil, da vaše spletno mesto uvrsti višje. Ne da se kihati ob!

InMotion: prednosti in slabosti

Pros InMotionInMotion Cons
 • Ogromno število CPU-jev (16), ki so na voljo v zgornjem načrtu
 • Dobra pomoč in podpora
 • Povprečne funkcije, razen števila procesorjev

Cene gostovanja v paketu InMotion

InMotion ponuja šest različnih namenskih gostovalnih načrtov. Osnovni načrt je najcenejši pri 105,69 USD na mesec, medtem ko načrt CC-2000 pride na tistih 519,49 USD / mesec, ki smo jih že omenili. Tam’s precej enakomerno razporeditev cen vmes, tako da, če so CPU prednostna naloga za vas ali imate zelo tehnično spletno mesto, potem obstaja velika verjetnost’Našli bomo načrt InMotion po razmeroma ugodni ceni.

InMotion namenjene cene gostovanjaV gibanju’Načrti gostovanja so v povprečju videti precej povprečno, razen ko gre za število jeder CPU v ponudbi.

A2 gostovanje

Najboljši ponudnik gostovanja za storitve za stranke

Kaj’je ena stvar slabša od vaše spletne strani propada? Vaše spletno mesto propada in ne more pridobiti svojega ponudnika gostovanja. A2 gostovanje ponuja najboljšo storitev za stranke katerega koli ponudnika, ki smo ga preizkusili, tako da jih lahko skoraj kadar koli in kadar koli dobite.

A2 gostovanje: slabosti in slabosti

Pros A gostovanje A2A2 gostovanje kontra
 • Odlična stranka storitev
 • Ni brezplačnih varnostnih kopij
 • Pricey v primerjavi s tekmeci
 • Relativno nizko podaljšanje 99,95%

A2 gostovanje namenske cene gostovanja

A2 gostovanje ponuja tri upravljane pakete za gostovanje strežnikov: Sprint, Exceed in Mach.

Tam’s zajetnim skokom cene med vsemi tremi, pri čemer je Sprint stal 141,09 USD, Mach pa 290,49 USD na mesec. To je odraz skoka v pomnilniku in pomnilnika RAM, navsezadnje pa je A2 gostovanje v primerjavi s konkurenti draga možnost. Povedano, z brezplačnim nakazilom in garancijo za vračilo denarja v ponudbi’nimam česa izgubiti, če jim pomagam.

A2 gostovanje namenskih gostovanje cenA2 gostovanje ponuja najboljšo storitev za stranke katerega koli ponudnika, ki smo ga preizkusili, tako da jih lahko skoraj kadar koli in kadar koli dobite.

SiteGround

Najboljši namenski strežnik za velike strani

SiteGround ne’ne ponujajo promocijskih cen, zaradi česar je njegov načrt videti bolj strm v primerjavi s svojimi konkurenti.

Kljub temu z SiteGroundom zaslužite za svoj denar. Po ocenah ima lastnosti, še posebej ko gre za spomin. Tudi garancija za produktivnost je precej močna in znaša 99,98%.

SiteGround: prednosti in slabosti

Prosite stran SiteGroundSiteGround Cons
 • Dobra garancija za čas nadgradnje 99,98%
 • Načrti so zelo dragi, brez promocijskih cen
 • Ni brezplačnih varnostnih kopij
 • Relativno nizka pasovna širina v vseh načrtih

Cene gostovanja, namenjene spletnemu mestu,

SiteGround ponuja tri različne načrte: vstopni strežnik, napajalni strežnik in strežnik Super Power. Prva dva načrta ne’t resnično ponujajo veliko drugačno, kot sta HostGator in Bluehost, in staneta precej več. Načrt programa Super Power Server ponuja ogromno pomnilnika in ima veliko CPU-jev, zaradi česar je popoln za resnično velika spletna mesta. Glede na to je pasovna širina po celotni plošči nizka, kar bi lahko vplivalo na hitrost nalaganja mesta.

Cene gostovanja, namenjene spletnim mestom,Načrt programa Super Power Server ponuja ogromno pomnilnika in ima veliko CPU-jev, zaradi česar je popoln za resnično velika spletna mesta.

iPage

Najboljše za nič, ampak v redu je vse

Mi’Iskreno bom – to’s težko vem, kaj naj rečem o namenskem gostovanju strežnikov iPage. Resnica je, da je iPage vse v redu, vendar ne’t resnično izstopajo na enem določenem področju.

Funkcije so dokaj dobre, vendar nič boljše od všečkov HostGatorja in Bluehosta. Cene so dokaj sredi ceste. To je’smo naredili dobro, da smo premagali veliko tekmecev za šesto mesto v naši raziskavi, ampak na koncu, če ste’razmišljate o iPageu, vi’d bodi boljši z enim od zgoraj predstavljenih načrtov.

iPage: Prednosti in slabosti

iPage ProsiPage Cons
 • Po ocenah dokaj dobro po lastnostih
 • Vključene so brezplačne varnostne kopije
 • Samo predstavljen ponudnik, da ne vključuje brezplačnega SSL potrdila

Cene gostovanja za iPage

iPage ponuja tri namenske gostovalne načrte: Startup, Professional in Enterprise. Vsak načrt je primerno imenovan – Startup ponuja 4 GB RAM-a in 5TB pasovne širine (kot nalašč za majhna podjetja), Enterprise pa 16 GB RAM-a in 15TB pasovne širine (idealno za velike operacije).

iPage namenjene cene gostovanjaiPage-ove cene, kot so njegove zmogljivosti, so nekako na sredini poti.

GoDaddy gostovanje

Najboljši namenski strežnik za pasovno širino

Poleg platforme za izdelavo spletnih strani je GoDaddy eden vodilnih prodajalcev domenskih imen na svetu. Kar pa se tiče njihovih načrtov gostovanja? Iskreno povedano, oni’nismo tukaj niti tam.

Torej, zakaj bi šli za GoDaddyja? Za popolno poslovno izkušnjo. GoDaddy ponuja spletna trženja in orodja za spletno varnost’Gotovo je nekaj, kar je treba povedati, da vse to drži pod eno streho.

GoDaddy gostovanje: slabosti in slabosti

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Vse svoje poslovne potrebe spravite pod eno streho
 • Neomejena pasovna širina za vse načrte
 • Strežniki po Evropi, ZDA in Aziji
 • Pomoč in podpora bi lahko bila boljša
 • Ni najboljših vrednostnih načrtov

GoDaddy Dedicated Hosting Cene

Pustiti’Poglejmo podrobneje GoDaddy’s gostovanje načrti: najcenejša je ekonomija, ki prihaja s 169,99 USD na mesec, sledi Ultimate s 349,99 USD na mesec. Vsi načrti imajo tri namenske naslove IP in nesmerno pasovno širino, medtem ko se pomnilnik in pomnilnik povečujeta, ko premikate načrte navzgor.

GoDaddy je namenil cene gostovanjaVsi načrti gostovanja, namenjeni GoDaddyju, prihajajo s tremi namenskimi naslovi IP in neomejeno pasovno širino.

DreamHost

Najboljši ponudnik gostovanja za prostor za shranjevanje

DreamHost isn’t slab ponudnik gostovanja – tam je le veliko boljših. Odličen je v pomnilniškem prostoru, vendar ima načrte do 64 GB RAM-a.

Pomoč in podpore ni, brez možnosti za telefon ali klepet v živo. To, skupaj z razmeroma nizko garancijo za čas trajanja 99,95%, ne’ne navdihnite veliko zaupanja.

DreamHost: slabosti in slabosti

GoDaddy ProsGoDaddy Cons
 • Vse svoje poslovne potrebe spravite pod eno streho
 • Neomejena pasovna širina za vse načrte
 • Strežniki po Evropi, ZDA in Aziji
 • Pomoč in podpora bi lahko bila boljša
 • Ni najboljših vrednostnih načrtov

Cene namenjenih gostovanju za DreamHost

Tam’malo informacij o DreamHostu’s spletnimi načrti, vendar lahko potrdimo, da ponujajo dva načrta; ena za 169 dolarjev na mesec in ena za 399 dolarjev.

Cene DreamHost se začnejo pri 169 USD, brez promocijskih ponudb.

Kako izberete posebnega ponudnika gostiteljskega strežnika?

Kot ti’sem videl iz tega članka, tam’je veliko za razmisliti kdaj’ponovno izbirate ponudnika gostovanja. To vključuje:

 • Spomin
 • Pasovna širina
 • Lokacija strežnikov
 • Število procesorjev
 • Vrednost denarja
 • Zajamčeno podaljšanje časa
 • Pomoč in podpora

To je’Tu je vredno opozoriti, da vrednost za denar ne’t pomeni najnižje cene – ponudnik gostovanja z najboljšo vrednostjo je Bluehost, saj največ naložijo v svoje načrte.

Najboljši namenski strežnik gostovanje: povzetek

Ta članek vas je popeljal na turnejo s piščalko najboljših namenskih ponudnikov gostovanja, kot določa naša obsežna neodvisna raziskava. Zdaj pa naj’s povzetek.

Najboljši namenski strežniki:

  1. HostGator – Najboljše splošno za namensko gostovanje strežnikov.
  2. Bluehost – Najboljša vrednost za denar.
  3. V gibanju – Najboljše za tehnično težka spletna mesta.
  4. A2 gostovanje – Najboljše za storitve s strankami.
  5. SiteGround – Najboljše za zelo velika spletna mesta.
  6. iPage – najboljše za nič, ampak v redu za vse.
  7. GoDaddy gostovanje – Najboljša pasovna širina.
  8. DreamHost – Najboljši prostor za shranjevanje.

Na koncu dneva’o odločitvi kaj’je za vas najpomembnejši in to postane vaša prioriteta. In ne pozabite, da je naša neodvisna raziskava ugotovila, da je HostGator najboljši ponudnik, kar je varna izbira kdorkoli iščejo namenskega ponudnika gostovanja za svojo spletno stran.

Najboljši namenski ponudniki gostovanja: Pogosta vprašanja

Kdo potrebuje namensko gostovanje?

Namensko gostovanje ima svoje prednosti, vendar je’ni za vsakogar. Če vaše spletno mesto dobi na tisoče ogledov vsak teden ali imate trgovino za e-trgovino z več kot 30 izdelki, bi morali resnično vlagati v namensko gostovanje. Sicer pa ti’Verjetno bo v redu namesto VPS hosting ali oblačnega gostovanja načrt.

Koliko stane namensko gostovanje?

Namenski gostovalni načrti stanejo nekje med 50 in 500 dolarjev + na mesec. Če je cena glavna skrb, si oglejte našo ponudbo najcenejših ponudnikov spletnega gostovanja.

Kakšne druge vrste gostovanja obstajajo?

Poleg namenskega gostovanja sta vaši glavni možnosti gostovanja v skupni rabi in VPS. Oglejte si naš vodič o razliki med obema.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map