Najjeftiniji web hosting: Usporedite 50+ jeftinih planova za web hosting

Najbolji jeftini pružatelji web hostingaWeb hosting je neviđeni temelj interneta. Svaka web lokacija, bez obzira na njezinu veličinu, mora se negdje ugostiti.


Web hosting je ono gdje se pohranjuju datoteke koje čine web mjesto. Zamislite to kao zemljišno zemljište. Dobar web hosting omogućuje bilo kojem i bilo kojem mjestu pristup vašoj web lokaciji u bilo koje vrijeme – možete provjeriti naš cjeloviti vodič za web hosting za detaljno objašnjenje, ali to’je suština toga.

Kao ti’Zamislite, ovo je prilično unosan posao. Postoje stotine milijuna web stranica vani, što znači stotine milijuna potencijalnih kupaca.

Naravno, želite dobiti najbolju moguću ponudu – nešto pouzdano za jednostavnu web lokaciju koju možete priuštiti iz proračuna. Jeftini hosting planovi nude vam upravo to – a neki to čine daleko bolje nego drugi.

Da’s kamo ulazimo. Mi’istraživao sam najbolje usluge hostinga oko sebe kako bi vam dao najjeftinije cijene najboljih dobavljača. Želimo povezati ljude s najboljim uslugama za njihove specifične potrebe, zbog čega gledamo na sve, od cijene do korisničke podrške do produženog vremena.

Nismo’t upravo sam odabrao najjeftinije od jeftinog; različite vrste web stranica trebaju različite vrste hostinga, pa i mi’gledao sam u najjeftinijim planovima za svakog izolirano.

Contents

Najjeftiniji planovi za web hosting

 • Dijeljeni hosting: Hostinger ($ 0,80 / mjesec)
 • VPS hosting: Hostinger (3,95 $ / mjesečno)
 • Namjenski poslužitelj hosting: 1&1 IONOS ($ 50 / mjesec)
 • Cloud hosting: DreamHost ($ 4,50 / mjesec)
 • Dijeljeni WordPress hosting: Bluehost ($ 2,95 / mjesec)
 • Upravljani WordPress hosting: U pokretu ($ 4,99 / mjesec)

Nismo’Ne svrstavamo najjeftinije domaćine – to smo’ve su najbolji jeftini web domaćini, uravnotežujući cijenu i vrijednost za novac. Ovaj članak će razbiti najjeftinije pružatelje usluga za svaku vrstu hostinga, pokrivajući značajke koje nude – i, naravno, cijene.

Na kraju biste trebali imati jasan smisao koji su vam planovi pravi.

pustiti’dođi do njega.

11 najjeftinijih dijeljenih web domaćina

Dijeljeni hosting je najjeftinija i najpopularnija vrsta hostinga. Ovdje vaša web stranica dijeli poslužitelj s drugim web mjestima, a najbolje je za web stranice s jednom stranicom ili za statičke stranice poput blogova..

Ne znaš’ne dijelite poslužitelj – dijelite i resurse poput propusne širine, što pomaže u održavanju troškova niskim, ali može prouzrokovati probleme ako vi ili vaši susjedi počnete trošiti previše svog zajedničkog dodatka.

Ako ti’to nije vrsta dijeljenja ili očekujete puno prometa’vrijedi ići ravno za VPS hosting umjesto.

Međutim, ako zajednički hosting zvuči kao savršena opcija za vas, imamo dobre vijesti – nudi neke od najjeftinijih početnih cijena okolo!

11 najjeftinijih pružatelja usluga zajedničkog hostinga su:

 1. Hostinger: 0,80 $ / mjesečno
 2. iPage: 1,99 $ / mjesečno
 3. DreamHost: 2,59 $ / mjesečno
 4. Hostgator: 2,75 $ / mjesečno
 5. U pokretu: 2,95 $ / mjesečno
 6. Bluehost: 2,95 $ / mjesečno
 7. A2 hosting: 3,92 $ / mjesečno
 8. SiteGround: 3,95 $ / mjesečno
 9. Hostpapa: 3,95 USD mjesečno
 10. 1&1 IONOS: 4,00 $ / mjesečno
 11. GoDaddy: 5,99 $ / mjesečno

# 1. Hostinger

Plan najniže cijene – Zajednički zajednički plan: 00,80 dolara mjesečno

Hostinger’Shared Single plan započinje s nevjerojatno niskih 80 centi mjesečno, a na kraju se obnavlja po punoj cijeni od 7,99 USD / mjesečno. Za takvu povoljnu ponudu dobivate instalaciju u jednom kliku, besplatnu izradu web stranica i tjedne sigurnosne kopije.

Hostinger nudi i 30-dnevno jamstvo povrata novca za testiranje bez rizika i 15% popusta za studente.

# 2. iPage

Plan najniže cijene – iPage plan za web hosting: 1,99 dolara mjesečno

iPage ima jedan zajednički plan hostinga koji nudi ‘Jedna veličina odgovara svima’ rješenje za sve vaše potrebe hostinga. Za samo 1,99 dolara mjesečno, dobivate neograničen prostor na disku, neograničena imena domena, besplatnu sigurnost SSL (Secure Sockets Layer) i besplatnu domenu na godinu dana. Da’prilično dobar posao, zar ne?

A kad se vaša promocija obnovi po redovnoj cijeni, vas’Plaćaću samo 7,99 USD mjesečno.

# 3. DreamHost

Plan najniže cijene – Plan zajedničkog starta: 2,59 dolara mjesečno

DreamHost’Najjeftinija zajednička usluga je njezin Starter plan, koji košta 2,59 USD mjesečno kada se prijavite na trogodišnji plan. To vam daje osnove koje trebate za pokretanje jedne web stranice, pružanje besplatne domene, neograničen promet, unaprijed instaliran WordPress, besplatni SSL certifikat i prostora na disku od 50 GB.

DreamHost nudi najbolju vrijednost za novac, i dolazi s 97-dnevnim jamstvom povrata novca. Redovna cijena za Starter plan obnavlja se u 4,95 dolara mjesečno.

# 4. Hostgator

Plan najniže cijene – Hatchling plan: 2,75 dolara mjesečno

Hostgator’s Hatchling plan košta samo 2,75 dolara mjesečno nudi jednu domenu, instalaciju jednim klikom, nesmjernu propusnost i besplatni SSL certifikat. Također dobivate neograničene adrese e-pošte, neograničen prostor na disku i besplatan prijenos web stranica.

HostGator dolazi s impresivnim rezultatima produžetka 99,99%, što znači da se možete osloniti na tog davatelja usluga da bi web mjesto bilo pokrenuto i radilo na mreži!

HostGator nudi 45-dnevno jamstvo povrata novca, a promotivna cijena se nastavlja na redovna stopa od 6,95 dolara jednom kad vam završi prvi mandat.

# 5. U pokretu

Plan najniže cijene – Plan pokretanja: 2,95 dolara mjesečno

Naše je istraživanje otkrilo da je InMotion takav najbolji pružatelj usluga hostinga za zajednički hosting. Njegov je najjeftiniji plan 2,95 dolara mjesečno Plan pokretanja, što uključuje besplatne sigurnosne kopije, besplatnu domenu, dvije web stranice i neograničene račune e-pošte.

Dobijate i neograničen prostor na disku i širinu pojasa i sve važnu SSL sigurnost plus uvjeravanje a 90-dnevna garancija povrata novca. Ukratko, dobivate ono što plaćate i još mnogo toga!

Nakon završetka vašeg promotivnog perioda, plan lansiranja obnavlja se na svoju redovnu stopu 6,99 dolara mjesečno.

# 6. Bluehost

Plan najniže cijene – Osnovni plan: 2,95 dolara mjesečno

Uz HostGator je najbolji rival Bluehost, sa svojim 2,95 dolara mjesečno Osnovni plan. S Bluehost Basic planom dobivate jednu web stranicu, 50 GB SSD prostora, nesmjernu propusnost, besplatnu SSL sigurnost, jednu besplatnu domenu i besplatne sigurnosne kopije..

Bluehost je host za WordPress broj jedan, i nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Jednom kad vaša promocija zavlada’Platit ćete uobičajenu cijenu osnovnog plana zajedničkog hostinga, a to je 7,99 USD mjesečno.

# 7. A2 hosting

Plan najniže cijene – Lite plan: 3,92 USD mjesečno

Za A2 hosting’S planova možete odabrati ili Linux ili Windows hosting. Linux hosting je brži i jeftiniji, pa je ovo opcija koju preporučujemo. I na 3,92 USD mjesečno, to’Izvrsna je cijena za izvrsne značajke, uključujući neograničeno spremanje podataka, besplatnu SSL sigurnost i neograničen prostor na disku.

A2 hosting također dolazi s vrlo velikodušnom bilo koje jamstvo povrata novca! A kad dođe vrijeme obnove, vi’još uvijek ispod oznake od 10 dolara, sa 7,99 USD mjesečne naknade.

# 8. SiteGround

Plan s najnižim cijenama – StartUp plan: 3,95 USD mjesečno

Sa samo nekoliko centi više od A2 hostinga je SiteGround, sa svojim 3,95 USD mjesečno StartUp plan. Ovaj pouzdani pružatelj usluga hostinga nudi 10 GB prostora za pohranu, besplatne sigurnosne kopije dnevno, besplatnu SSL sigurnost, besplatne račune e-pošte i nesmetan promet. Ovo dolazi s jednom web stranicom i pogodno je za oko 10 000 mjesečnih posjeta.

SiteGround’S obnavljanjem dolazi 11,95 USD mjesečno.

# 9. Hostpapa

Plan najniže cijene – Starter plan: 3,95 USD mjesečno

Hostpapa’s Troškovi početnog plana 3,95 dolara mjesečno isporučuje se sa značajkama koje pokrivaju vaše osnovne potrebe zajedničkog hostinga, uključujući besplatnu domenu, dvije web stranice, SSL sigurnost i prostor na disku od 100 GB. Ima dobre osobine i prosječno vrijeme produženja, ali pada u svojim mogućnostima pomoći i podrške.

Jedan od HostPapa’Glavni nedostatak su skupi troškovi obnove. Srećom, Starter plan nije’t previše loše – obnavlja se na skromnih 7,99 dolara mjesečno.

# 10. 1&1 IONOS

Plan najniže cijene – Osnovni plan: 4 USD mjesečno

Esencijalni plan ostaje na ovom samo 4 USD mjesečno onoliko dugo koliko i dalje ostajete na njemu.

Ovaj plan vam omogućuje pohranu od 10 GB, 10 računa e-pošte, besplatnu domenu i 1 GB SSD prostora. SSD označava Solid State Drive i trenutno je najsuvremenija – i što je još važnije, najbrža dostupna vrsta za pohranu. Ovaj plan može nositi 100 posjeta vašoj web stranici u minuti, a pogodan je samo za jednu web stranicu.

To’Vrijedno je znati da u bilo kojem trenutku možete otkazati ovaj zajednički plan, bez rizika.

# 11. GoDaddy

Plan najnižih cijena – Plan ekonomije: 4,99 dolara mjesečno

GoDaddy je sjajan za sve koji trebaju više od samo hostinga – ali ako su vam samo potrebni osnovni resursi za vaš zajednički plan, to’samo ću te vratiti natrag 4,99 dolara mjesečno. Za to dobivate niz značajki, uključujući jednu web stranicu, 100 GB prostora za pohranu, nesmjernu propusnost i besplatnu domenu.

GoDaddy’redovita cijena za ekonomski plan iznosi 7,99 USD mjesečno.

8 najjeftinijih VPS domaćina

VPS (Virtual Private Server) hosting je vrsta hostinga koja je potrebna većini web stranica. Vaša se web lokacija i dalje nalazi na zajedničkom poslužitelju, pa još uvijek ima susjede i ograničenja resursa poput propusnosti i prostora za pohranu. Ali za razliku od zajedničkog hostinga, VPS vam daje svoj namjenski prostor i postavljene resurse.

Pomislite na VPS hosting kao da živite u stanu u bloku, a ne da imate sobu u zajedničkoj kući. To’ti sigurniji, ti’imaš više prostora, a ti’upotrebljavate vlastite resurse umjesto da dijelite sa svima drugima.

To’je skalabilniji od zajedničkog hostinga i savršen je za poslovne web stranice – ili bilo koje web mjesto koje je preraslo svoj zajednički plan i treba prostor za rast!

Ne nude svi pružatelji usluga VPS hostinga, ali pronašli smo najboljih devet s najboljim cijenama.

9 najjeftinijih VPS hosting pružatelja usluga su:

 1. Hostinger: 3,95 $ / mjesečno
 2. DreamHost: 10,00 USD mjesečno
 3. Bluehost: 18,99 USD mjesečno
 4. iPage: 19,99 $ / mjesečno
 5. Hostpapa: 19,99 $ / mjesečno
 6. GoDaddy: 19,99 $ / mjesečno
 7. A2 hosting: 25.00 $ / mjesečno
 8. U pokretu: 22.99 $ / mjesečno
 9. Hostgator: 29,95 $ / mjesečno

# 1. Hostinger

Najniži VPS plan – 1 vCPU: 3,95 USD mjesečno

Hostinger ponovno izlazi na vrh, ovaj put s VPS planom koji počinje od 3,95 USD mjesečno i obnavlja od 9,95 USD mjesečno. Svaki plan uključuje namjensku IP adresu, potpuni pristup korijenu i sigurnosne kopije podataka na najvišoj razini poduzeća.

Najjeftiniji VPS plan također dolazi s 1 GB memorije, 20 GB prostora za pohranu i 1.000 GB propusne širine, što je dosta podrške za uklanjanje vaše web stranice s temelja. Hostinger-ovi planovi također dolaze sa standardnim 30-dnevnim jamstvom povrata novca, kao i 15% popusta za studente.

# 2. DreamHost

Najniži VPS plan – VPS Basic: 10,00 USD mjesečno

DreamHost ne’ne blistajte najsvjetlije kada je riječ o VPS hostingu – nećete’Na primjer, ne možete dobiti korijenski pristup – ali nudi izvrsne cijene uz dobre osnovne značajke.

Njegov osnovni plan VPS košta vrlo privlačno 10,00 USD mjesečno, i uključuje 1GB RAM-a, neograničen promet, neograničenu propusnost i 30 GB SSD prostora. Na svom VPS poslužitelju možete ugostiti neograničen broj domena i web stranica i stvoriti neograničen broj računa e-pošte.

S 97-dnevna garancija povrata novca, besplatne sigurnosne kopije i besplatna SSL sigurnost uključeni u vaš plan, uz DreamHost možete se osjećati sigurno i sigurno!

# 3. Bluehost

Najniži VPS plan – Standardni plan: 19,99 USD mjesečno

Bluehost’Standardni plan košta 18,99 USD mjesečno. To uključuje rock solidne značajke, poput besplatne SSL sigurnosti, 2 GB RAM-a, pristup root-u, besplatne sigurnosne kopije i 30 GB prostora za pohranu.

Jedna stvar koju treba napomenuti je Bluehost dobivate i besplatnu domenu. To nudi samo šačica pružatelja usluga, tako je’Vrijedno je iskoristiti najviše ako vam je potrebna domena s vašim VPS hostingom.

Bluehost također nudi 30-dnevna garancija povrata novca. Nakon završetka vašeg promotivnog razdoblja, vi’platit ću $ 29,99 za standardni plan.

# 4. iPage

Najniži VPS plan – Osnovni plan: 19,99 USD mjesečno

iPage odgovara Bluehostu’s cijenama 19,99 USD mjesečno za svoj osnovni plan hostinga VPS. Ovo je još jedan solidan izbor, sa značajkama koje uključuju 1 GB RAM-a, besplatne sigurnosne kopije, neograničeni računi e-pošte i SSL sigurnost.

iPage nudi besplatnu domenu na godinu dana, 30-dnevno jamstvo povrata novca i korijenski pristup. Osnovni plan obnavlja se s 24,99 USD mjesečno.

# 5. Hostpapa

Najniži VPS plan – Plus plan: 19,99 USD mjesečno

HostPapa je treći ponuđač koji je ponudio svoj najjeftiniji plan na 19,99 USD mjesečno. U usporedbi s Bluehostom i iPageom, nudi najmanje vrijednosti za novac, ali njegov Plus plan još uvijek nudi dobar raspon značajki. Taj plan uključuje pohranu od 50 GB, pristup root-u, SSL sigurnost i 1,5 GB RAM-a.

Nakon što vaš promotivni termin završi, HostPapa ne’Ne izgledam tako prijatno za džepove, obnavljajući se redovnom brzinom od 49,99 USD mjesečno.

# 6. GoDaddy

Najniži plan VPS – Plan pokretanja: 19,99 USD mjesečno

GoDaddy’Plan pokretanja košta 19,99 USD mjesečno, i obnavlja se po 29,99 USD svakog mjeseca kada se prijavite na godišnji plan. Sadrži 2 GB RAM-a, 40 GB prostora za pohranu, neograničenu propusnost, pristup root-u i besplatni SSL certifikat u trajanju od jedne godine (koji se obnavlja na 74,99 USD godišnje).

Bez garancije povrata novca ili promotivnih cijena, GoDaddy nije’ne strašno impresivno kada je u pitanju vrijednost za novac – ali nudi pristojnu uslugu za sve oko sebe.

# 7. A2 hosting

Najniži VPS plan – Power + plan: 25,00 USD mjesečno

A2 hosting dolazi na sedmom mjestu sa svojim 25,00 USD mjesečno Power + plan, ali to ne’to znači’nije pravi VPS dobavljač za vas. Plan + omogućuje vam 4 GB RAM-a, pohranu od 75 GB, besplatnu SSL sigurnost, root pristup, besplatne sigurnosne kopije i besplatan prijenos web mjesta.

A2 hosting također vam pruža vrlo velikodušno bilo koje jamstvo povrata novca!

Power + plan obnavlja se na 49,99 USD nakon završetka promocije.

# 8. U pokretu

Najniži VPS plan – VPS-1000HA-S plan: 22,99 USD mjesečno

InMotion je u našem istraživanju osvojio najviše ocjene za VPS hosting. Ima najbolje VPS značajke bilo kojeg davatelja usluga, tako da sa svojim lukavo nazvanim VPS-1000HA-S planom dobivate sjajan novac!

Za promotivnu cijenu od 22,99 USD mjesečno, ovaj plan uključuje 4 GB RAM-a, pohranu od 75 GB, propusnost od 4 TB, besplatnu SSL sigurnost, root pristup i besplatne sigurnosne kopije. Dobivate i besplatnu domenu sa svih šest i 12 mjeseci planova, i tu’s 30-dnevno jamstvo povrata novca za mir.

Promotivna cijena odnosi se na dvogodišnji plan – nakon što se poveća vaš promotivni termin, vi’Plaćaću 64,99 USD mjesečno.

# 9. Hostgator

Najniži VPS plan – Plan Snappy 2000: 29,95 USD mjesečno

Plan Snappy 2000 košta 29,95 dolara mjesečno uključuje nekoliko prilično brzih značajki, uključujući 2 GB RAM-a, 1,5 TB propusnosti, besplatne sigurnosne kopije, SSL sigurnost, neograničenost web stranica i pristup root-u. I to’nije sve – pripremite se za monumentalnih 120 GB prostora za pohranu. Da’s više od bilo kojeg drugog pružatelja usluga!

HostGator je čvrst i pouzdan izbor za vaš VPS hosting, ali pazite – plan Snappy 2000 može se vratiti da vas ugrize za vrijeme obnove, jer njegova redovna cijena iznosi 89,95 USD mjesečno.

8 najjeftinijih poslužitelja s web poslužiteljima

Ako vaša web lokacija dobije puno prometa i treba joj bolja brzina ili sigurnost web stranice, tada to’vrijeme je za namjenski plan hostinga. Ovdje plaćate čitav poslužitelj (ili čak skupinu poslužitelja) za svoju web stranicu, a ne dijeljenje.

To je najbolje za velike web stranice! Ako vaša web stranica posjećuje nekoliko tisuća posjeta tjedno ili je trgovina e-trgovine koja sadrži više od 30 proizvoda, vi’Svakako će mi trebati namjenski hosting plan.

Namjenski hosting zahtijeva malo više tehničke vještine i skuplji je od VPS-a i zajedničkog hostinga, ali to donosi i velike prednosti – to’je puno sigurniji, može upravljati s većim brojem posjetitelja i pomoći će velikim web lokacijama da se lako i brzo pokreću.

To’Napredniji je od dijeljenog i VPS hostinga, a to je prikazano u cjenovnim planovima – ali činjenica da vaše web mjesto raste ne bi trebalo’ne znači da se bankovni saldo mora smanjiti. Postoje neki veliki namjenski hosting planovi za vas kako biste iskoristili najviše.

8 najjeftinijih namjenskih poslužitelja hosting hostinga su:

 1. 1&1 IONOS: 50,00 $ / mjesečno
 2. Bluehost: 79,99 $ / mjesečno
 3. GoDaddy: 89,99 $ / mjesečno
 4. U pokretu: 115,69 $ / mjesečno
 5. Hostgator: 118,99 $ / mjesečno
 6. iPage: 119,99 $ / mjesečno
 7. A2 hosting: 141,09 $ / mjesečno
 8. DreamHost: 169,00 $ / mjesečno

# 1. 1&1 IONOS

Najniži plan – A8i HDD plan: 50 USD mjesečno

1&1 IONOS ponovno je na prvom mjestu najjeftinijih usluga, ovaj put za namjenski hosting. Zapravo, ima dva najjeftinija namjenska hosting planova: A8i HDD, što košta 50 USD mjesečno, i A8i SSD, što košta 55 dolara mjesečno.

Oba ova plana dolaze s 8 GB RAM-a, neograničenim prometom, besplatnom domenom, dnevnim sigurnosnim kopijama, 10.000 računa e-pošte i 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Jedina razlika između HDD i SSD planova je vrsta pohrane. Skladištenje SSD-a (Solid State Drives) je brže, dok HDD (tvrdi disk) za pohranu može pohraniti veću količinu.

55 USD mjesečno SSD plan dolazi s 240 GB Intel SSD pohrane. Plan tvrdog diska od 50 dolara mjesečno dolazi s 1000 GB prostora za pohranu.

# 2. Bluehost

Najniži plan – Standardni plan: 79,99 dolara mjesečno

Bluehost je izvrstan posvećeni pružatelj usluga, a njegov standardni plan izvrstan je primjer njegovih prednosti. Za promotivnu cijenu od 79,99 USD mjesečno dobivate 4GB RAM-a, 5TB propusnost, besplatne sigurnosne kopije, SSL sigurnost i 500 GB prostora na disku.

Standardni plan obnavlja se po redovnoj cijeni od 119,99 USD mjesečno.

# 3. GoDaddy

Najniži plan – ekonomski plan: 89,99 USD mjesečno

GoDaddy’s Ekonomski plan daje vam 4 GB RAM-a, pohranu od 1TB, nepromjerenu propusnost i besplatni SSL certifikat u trajanju od jedne godine. Postoji sedam opcija lokacije koje pokrivaju SAD, Europu i Azijsko-Tihi ocean odličan izbor za web stranice s međunarodnom publikom.

Plan ekonomije košta 89,99 USD mjesečno za promotivno razdoblje; nakon toga to’koštat će vas 169,99 USD mjesečno.

# 4. U pokretu

Najniži plan – Osnovni plan: 115,69 dolara mjesečno

U pokretu’s 115,69 USD mjesečno Osnovni plan daje vam, dakle, sve bitne karakteristike za pokretanje stranice. Ovaj plan uključuje 4GB RAM-a, propusnost od 6TB, dvije mogućnosti lokacije u SAD-u i SSL sigurnost.

Baš kao 1&1 IONOS, možete birati između 500 GB SSD-a ili 1TB HDD-a. Ovo ne’ne utječu na cijenu, pa slobodno razmislite koja opcija za pohranu bi vam najbolje odgovarala.

Promotivne cijene znače da plaćate samo 115,69 USD mjesečno za vaš prvi mandat – nakon toga, ti’Plaćaću redovnu cijenu od 169,99 USD mjesečno.

# 5. Hostgator

Najniži plan – Vrijednost plana poslužitelja: 118,99 USD mjesečno

HostGator obećava vrijednost i nudi je izvrsnim značajkama hostinga. Troškovi plana poslužitelja vrijednosti 118,99 USD mjesečno, i uključuje 8 GB RAM-a, nesmjernu propusnost, pohranu od 1 TB i potpuni pristup korijenu.

Dobijate ono što plaćate HostGator-om – to’je najbolji namjenski hosting usluga, ali čak je i njegova promotivna cijena veća od 100 USD mjesečno. Vrijednost plana obnavlja po redovnoj stopi od 189 USD mjesečno.

# 6. iPage

Najniži plan – Plan pokretanja: 119,99 USD mjesečno

iPage’Najjeftiniji namjenski hosting plan je njegov plan za pokretanje, na 199,99 USD mjesečno. Ovaj plan vam daje 4GB RAM-a, besplatnu registraciju domene u trajanju od jedne godine, propusnost od 5TB, besplatne sigurnosne kopije i 500 GB prostora na disku.

iPage nudi promotivna razdoblja od 12, 24 ili 36 mjeseci. Nakon završetka ovog prvog mandata, plan za pokretanje obnavlja se sa 149,99 USD mjesečno.

# 7. A2 hosting

Najniži plan – Sprint plan: 141,09 USD mjesečno

A2 Hosting je čvrst namjenski davatelj usluga koji nudi veliku vrijednost za svoj novac 141,09 USD mjesečno Sprint plan. Ovaj plan uključuje 8 GB RAM-a, besplatnu SSL sigurnost, propusnost od 10TB i četiri opcije lokacije diljem SAD-a, Europe i Azijsko-Tihog oceana.

I ne samo to, A2 hosting pruža vam sigurnost svoga jamstva povrata novca u bilo kojem trenutku!

Nakon promotivnog razdoblja, Sprint plan košta 169,99 USD mjesečno.

# 8. DreamHost

Najniži plan – DreamHost namjenski plan hostinga: 169 dolara mjesečno

DreamHost ne’zapravo ne nudim nikakve promocije, ali to’s ne dnu popisa – za 169 USD mjesečno, dobivate neograničenu propusnost, dvije mogućnosti lokacije u SAD-u, besplatnu SSL sigurnost i potpuni pristup korijenu.

Jer ti’ne plaćate promotivne cijene za DreamHost, ti ne’ne moram brinuti o troškovima obnove. Slaba strana je, DreamHost ne’ne nudim garanciju povrata novca.

6 najjeftinijih domaćih web oblaka

Cloud hosting jedina je vrsta hosting plana koja je potpuno prilagodljiva. To’tehnički je sličan VPS hostingu u tome’i dalje je zajednički poslužitelj, ali možete prilagoditi količinu resursa koja vam je potrebna.

Ovo je savršeno za internetske trgovine koje se trebaju nositi s naglim naletima prometa – na primjer, kada se u petak obilazi Crni petak. Jednostavno povećajte širinu pojasa kad vam zatreba, štedeći vam sav stres iznenadnih rušenja mjesta.

Najbolji pružatelji usluga hostinga u oblaku (spojleri: to’s A2 hosting i 1&1 IONOS) Don’Neću vam postavljati fiksne troškove mjesečno. Umjesto toga, oni upravljaju vašim troškovima na više od “plati dok ideš” sustav, što znači da plaćate za ono što koristite.

No, koji su najbolji pružatelji usluga hostinga u oblaku i koje su njihove najbolje cijene?

6 najjeftinijih pružatelja usluga hostinga u oblaku su:

 1. DreamHost: 4,50 $ / mjesečno
 2. Hostgator: 4,95 $ / mjesečno
 3. A2 hosting: 5.00 $ / mjesečno
 4. U pokretu: 5,00 USD mjesečno
 5. 1&1 IONOS: $ 10.00 / mjesečno
 6. SiteGround: 80,00 $ / mjesečno

# 1. DreamHost

Najniži plan – 512MB RAM poslužiteljskog plana: 4,50 USD mjesečno

DreamHost’s najjeftinijim planom hostinga u oblaku košta najviše 4,50 USD mjesečno. To’s naplaćuje se satno (pri 0,0075 USD na sat), do maksimalno 600 sati svakog mjeseca. To znači da zapravo plaćate samo 25 dana mjesečno!

Pa što dobivate za svoj novac? DreamHost’Najjeftiniji plan nudi vam blok pohranu od 100 GB, besplatnu propusnost i 80 GB SSD prostora. Kao što naziv plana sugerira, dolazi s 512MB RAM poslužitelja. DreamHost predlaže ovaj oblačni plan hostinga “tinkering”.

# 2. Hostgator

Najniži plan – Hatchling Cloud plan: 12,95 USD mjesečno

HostGator je standardni izbor za hosting u oblaku – to’nije najjači kada su u pitanju značajke, ali njegov plan Hatchling Clouda daje vam osnove. Za 4,95 dolara mjesečno, dobivate pohranu od 2 GB, besplatnu SSL sigurnost i domenu i 2 jezgra CPU-a.

HostGator dolazi sa 45-dnevno jamstvo povrata novca, i često ima promocije za prve korisnike.

# 3. A2 hosting

Najniži plan – Plan za prijavu: 5 USD mjesečno

A2 Hosting je vrhunski pružatelj usluga hostinga u oblaku i sa svojim planom ulaska, cijene joj počinju od samo 5 USD mjesečno. To uključuje pohranu od 20 GB, 512 MB RAM-a, pristup root-u, besplatne sigurnosne kopije i besplatni SSD. Svoj plan možete prilagoditi prema potrebi, poput odabira koliko RAM-a i prostora za pohranu.

Možete odabrati pojačanje svoje web lokacije pomoću opcije Turbo Server koja obećava brzinu učitavanja do 20x brže od konkurentskih hosting usluga.

A2 hosting također vam pruža i bilo koje jamstvo povrata novca, tako da se možete prijaviti bez rizika.

# 4. U pokretu

Najniži plan – cVPS-1 plan: 5,00 USD mjesečno

InMotion je dobar izbor za hosting u oblaku i nudi prilično dobru vrijednost za novac sa svojim brzo zamišljenim planom cVPS-1. Za 5,00 USD mjesečno, ovaj plan uključuje besplatnu domenu, 25 GB SSD prostora, besplatne sigurnosne kopije, 1 GB RAM-a, root pristup i 1TB prijenos.

InMotion vam pruža prilično standardne značajke hostinga u oblaku – ne čini se’Ne ističe se među svojim konkurentima, ali siguran je svestrani izbor.

# 5. 1&1 IONOS

Najniži plan – Upravljani plan Cloud S: 10 USD mjesečno

1&1 IONOS je najbolji pružatelj usluga hostinga u oblaku, no cijene su mu tek malo veće 10 USD mjesečno. Kao i DreamHost, to se zapravo naplaćuje po satnici od 0,014 USD.

Za to dobivate mnoštvo značajki, uključujući 512 MB RAM-a, besplatnu domenu, besplatne sigurnosne kopije, root pristup i SSD prostora od 30 GB. Baš kao kod A2 hostinga, možete i vi prilagodite ograničenja svog plana u skladu s vašim potrebama.

# 6. SiteGround

Najniži plan – Plan za prijavu: 80 USD mjesečno

SiteGround jedan je od prva tri usluge cloud hostinga na tržištu! Na ovom je popisu tek zadnji jer ga najjeftiniji plan ulaska košta oko očiju 80 dolara mjesečno.

Za to dobiješ pouzdan hosting i niz mogućnosti, uključujući 4GB RAM-a, besplatne sigurnosne kopije, 5TB propusnost, besplatnu SSL sigurnost i 40 GB SSD prostora. Svoj plan možete prilagoditi prema vlastitim potrebama ili čak stvoriti vlastiti!

5 najjeftinijih WordPress (zajedničkih) web-domaćina

Web stranice WordPressa čine preko 30% interneta – tako da ima smisla postojanje planova za prilagođavanje tom ogromnom tržištu! Postoje dvije glavne vrste WordPress hostinga: zajednički i upravljani.

Dijeljeni WordPress hosting funkcionira na isti način kao i uobičajeni zajednički hosting – tj. Više korisnika dijeli isti poslužitelj – ali dolazi s njim značajke dizajnirane za podršku WordPress web lokacijama. To ga čini najprikladnijim za male početne web stranice koje nisu’ne očekujte visoku razinu prometa.

Naravno, svoju web stranicu WordPress možete ugostiti na bilo kojem planu koji želite, ali WordPress hosting je tu da vam olakša život i pomogne vašoj web stranici da uspije.

Samo zbog toga što imate WordPress stranicu, znači li to da morate platiti više za hosting? Nije nužno! Često se dijeljeni hosting i zajednički WordPress planovi za hosting preklapaju, ali postoje neke razlike. Dakle, mi’ve sam sastavio najbolje od najboljih po njihovim vrlo povoljnim cijenama.

5 najjeftinijih dijeljenih WordPress hosting usluga su:

 1. Bluehost: 2,95 $ / mjesečno
 2. DreamHost: 4,95 USD mjesečno
 3. iPage: 7,49 $ / mjesečno
 4. A2 hosting: 7,99 $ / mjesečno
 5. Hostpapa: 8,99 $ / mjesečno

# 1. Bluehost

Najniži plan – Osnovni plan: 2,95 dolara mjesečno

Bluehost nesumnjivo je najbolji pružatelj usluga WordPress hostinga u okolini – i srećom, to’je također najjeftiniji! 2,95 dolara mjesečno Osnovni plan daje vam sve potrebne standardne značajke, kao što su sigurnost SSL-a, besplatna domena, 50 GB SSD pohrana i nepromjereni propusni opseg.

Što je još važnije, ona također automatski upravlja ažuriranjem WordPress-a, nudi automatsku instalaciju WordPress-a i pruža WordPress stručnjake koji vam mogu pružiti podršku..

Sam WordPress preporučuje Bluehost od 2005. godine – kombinirajte to s Bluehostom’Sjajne cijene, a vi to imate kombinaciju’teško se oduprijeti!

# 2. DreamHost

Najniži plan – Plan zajedničkog starta: 4,95 dolara mjesečno

DreamHost je još jedan program koji preporučuje WordPress. Za samo 4,95 dolara mjesečno, možete se pridružiti njegovom planu Shared Starter. Ovaj plan uključuje SSL sigurnost, besplatne sigurnosne kopije i neograničeno spremanje. WordPress je unaprijed instaliran za vas, a uključena su i automatska ažuriranja.

DreamHost dolazi s a 97-dnevna garancija povrata novca, a također nudi i upravljani WordPress hosting.

# 3. iPage

Najniži plan – WP Starter plan: 7,49 USD mjesečno

iPage je dobar izbor za zajednički WordPress hosting. Najjeftiniji WP Starter plan košta 7,49 USD mjesečno uključuje besplatnu domenu, neograničeno pohranjivanje i propusnost te SSL sigurnost. Ažurira i vaš WordPress softver i dodatke kako bi web mjesto bilo sigurno i bez grešaka.

Vas’Trebat ćete nadograditi za otključavanje podrške stručnjaka i automatsko uklanjanje zlonamjernog softvera, dok svi planovi dolaze s a 30-dnevna garancija povrata novca.

# 4. A2 hosting

Najniži plan – Lite plan: 7,99 USD mjesečno

A2 hosting ne’Imaju iste značajke kao i njegovi konkurenti, ali za manje od 10 dolara mjesečno’ima još puno toga za ponuditi!

7,99 USD mjesečno Lite plan uključuje sve A2 hosting’s uobičajenim zajedničkim uslugama hostinga, kao što su SSL sigurnost, besplatne sigurnosne kopije i neograničeno spremanje. Nudi brze poslužitelje i unaprijed je instaliran WordPress, ali ne’ne pružaju automatska ažuriranja – za to vam treba plan A2 hostinga za upravljanje WordPressom.

# 5. Hostpapa

Najniži plan – WP Starter plan: 8,99 USD mjesečno

Hostpapa’Najjeftiniji plan je njegov WP Starter plan za 8,99 USD mjesečno. To vam daje prilično standardne značajke, uključujući besplatnu domenu, SSL sigurnost i 100 GB prostora za pohranu. Dobijate automatski instalirane WordPress, automatske WordPress nadogradnje i preko 100 besplatnih WordPress tema.

HostPapa ne’nemam upravljanu opciju WordPress – samo svoja tri zajednička WordPress plana.

9 najjeftinijih WordPress (upravljanih) web-domaćina

Ako ti’Nakon nešto malo naprednije od dijeljenog WordPress hostinga, a zatim pogledajte upravljani WordPress hosting.

Upravljani WordPress hosting dizajniran je tako da dugoročno podržava vašu WordPress web lokaciju i olakšava vaš život. Pruža podršku najviše razine, automatizirane usluge poput sigurnosnih kopija i ažuriranja te bolje performanse.

Upravljani WordPress hosting najbolji je za tvrtke ili web stranice s velikim prometom. To’osmišljen je kako bi uštedio vaše vrijeme i trud, poboljšao brzinu vaše stranice i pomogao vašoj web lokaciji’s rastom.

To’skuplja je opcija od zajedničkog WordPress hostinga – kao što kaže stara izreka, dobivate ono što plaćate. Upravljani WordPress hosting nudi više pružatelja usluga, tako da imate veći izbor i veći izbor mogućnosti.

Davatelji usluga često nude ponude i prodaju za kupce koji prvi put dolaze’Dobra je šansa da ćete naći čak i jeftinije cijene od nas’ovdje su navedeni!

9 najjeftinijih upravljanih WordPress hosting usluga su:

 1. U pokretu: 4,99 $ / mjesečno
 2. Hostgator: 5,95 $ / mjesečno
 3. GoDaddy Hosting: 6,99 $ / mjesečno
 4. 1&1 IONOS: 9,00 $ / mjesečno
 5. SiteGround: 11,95 $ / mjesečno
 6. Bluehost: $ 19.95 / mjesečno
 7. DreamHost: $ 19.95 / mjesečno
 8. A2 hosting: 24.46 $ / mjesečno
 9. WPEngine: $ 35 / month

# 1. U pokretu

Najniži plan – WP-1000S: 4,99 dolara mjesečno

Dizajniran za male blogove s do 20 000 posjetitelja mjesečno, U pokretu’s WP-1000S plan nudi vam dobar izbor značajki za 4,99 dolara mjesečno. Ovaj plan uključuje besplatnu domenu, 40 GB SSD prostora i neograničenu propusnost.

WordPress je unaprijed instaliran, s automatskim ažuriranjem softvera, dodataka i tema također su ponuđene kao opcije. Pomoću BoldGrid-a možete jednostavno sastaviti svoju prvu WordPress stranicu, ili besplatno prenijeti postojeću web lokaciju.

# 2. Hostgator

Najniži plan – Starter plan: 5,95 dolara mjesečno

HostGator ima niz vrhunskih značajki za nesmetano funkcioniranje stranice WordPress. Ako imate $ 5,95 poštedjeti svaki mjesec za svoj Starter plan, a zatim pozdravite besplatnu domenu, besplatnu SSL sigurnost, besplatne sigurnosne kopije, nesmjereno spremanje, automatsko uklanjanje zlonamjernog softvera i besplatnu migraciju.

I ne samo to, imate i vi automatska ažuriranja softvera WordPress i dodataka, tako da možete ići naprijed i uživati ​​u svojoj web stranici WordPress – HostGator sve čini bez stresa!

# 3. GoDaddy Hosting

Najniži plan – Osnovni plan: 9,99 USD mjesečno

GoDaddy ima četiri upravljana WordPress hosting planova od kojih je najjeftiniji osnovni plan od 9,99 USD mjesečno. Ovo je sve što je potrebno za početak, uključujući 10 GB SSD pohranu, besplatnu domenu, besplatne sigurnosne kopije i migraciju jednim klikom.

Također imate pristup tisućama besplatnih tema i dodataka, automatskim WordPress softverom i sigurnosnim ažuriranjima te uređivačem stranica s povlačenjem i ispuštanjem za početnike.

# 4. 1&1 IONOS

Najniži plan – Osnovni plan: 9 USD mjesečno

Sa svojim 9 dolara mjesečno Osnovni plan, 1&1 IONOS nudi značajke koje su vam potrebne “stranica za WordPress bez problema”. Ovaj plan vam daje uobičajene značajke, kao što su besplatna domena, 25 GB SSD pohrana, besplatne sigurnosne kopije i SSL sigurnost.

1&1 IONOS automatski ažurira vašu web lokaciju svaki put kad se objavi nova verzija WordPressa, a vi dobivate pomoćnika čarobnjaka za WordPress koji će vam pomoći u postavljanju.

# 5. SiteGround

Najniži plan – StartUp: 11,95 USD mjesečno

SitePreporučuje sam WordPress – da, to’samo tako dobro. A cijene mu nisu’ni loše! Za 11,95 dolara mjesečno, plan pokretanja programa daje vašoj web stranici alate za upravljanje do 10 000 posjetitelja mjesečno, s 10 GB pohrane, besplatnim sigurnosnim kopijama i nesmjerenom propusnošću..

Dobivate i besplatnu instalaciju i migraciju WordPressa, automatska ažuriranja softvera i dodataka i podršku 24/7 WordPress. Znači ne’Ne morate brinuti o sigurnosti, dodatnim troškovima ili tehničkim glavoboljama.

# 6. Bluehost

Najniži plan – Izrada plana: 19,95 USD mjesečno

To’s najbolji od najboljih – Bluehost je dobavljač broj jedan za WordPress hosting. Svakako dobijete ono što plaćate – i dobijate prilično puno! Trošak izrade plana 19,95 USD mjesečno, ali ima mnoštvo značajki koje pomažu vašoj web-lokaciji da uspije.

Pozdravite se analitikom web mjesta Jetpack, sveobuhvatnim marketinškim centrom, 100 besplatnih premium WordPress tema, besplatnim dnevnim sigurnosnim kopijama, uklanjanjem zlonamjernog softvera, automatskim ažuriranjem WordPressa i trenutnom instaliranjem WordPressa. Uz još više u ponudi, to’Sigurno je reći da Bluehost vrijedi velike vrijednosti.

# 7. DreamHost

Najniži plan – Plan DreamPressa: 19,95 USD mjesečno

DreamHost se također može pohvaliti da je’službeno preporučuje WordPress, a nudi uslugu za manje od 20 dolara!

Plan za DreamPress od 19,95 dolara mjesečno Izgrađeno je za oko 100.000 mjesečnih posjetitelja jedne WordPress stranice. Sadrži SSD za pohranu od 30 GB, nesmjernu propusnost, dnevne sigurnosne kopije i besplatnu domenu.

Najjeftiniji plan također uključuje besplatnu migraciju (u vrijednosti od 99 USD), unaprijed instalirani WordPress, automatska ažuriranja jezgre i sigurnosti te specijaliziranu WordPress podršku.

# 8. A2 hosting

Najniži plan – Plan s 1 mjesta: 24,46 USD mjesečno

U našem istraživanju, A2 hosting je jedan od najboljih pružatelja usluga za upravljanje WordPress hostingom. Za ono što dobivate, 24,46 dolara mjesečno stvarno nije’nije tako loše!

Plan s 1 mjesta podržava jednu WordPress web stranicu, s 10 GB prostora za pohranu, besplatnom SSL zaštitom i besplatnim automatiziranim sigurnosnim kopijama.

I to’nije sve: pripremite se za automatska ažuriranja softvera WordPress i dodataka, brze Turbo poslužitelje i postavljanje web mjesta, gdje možete testirati ažuriranja prije objavljivanja.

# 9. WPEngine

Najniži plan – pokretanje: 35 dolara mjesečno

Posljednje, ali ne najmanje bitno je WPEngine sa svojim startup planom 35 dolara mjesečno. Ovaj plan sadrži značajke za podršku osnovnom web mjestu ili blogu, uključujući pohranu od 10 GB, propusnost od 50 GB i besplatnu SSL sigurnost.

Ažuriranja za WordPress automatski rukuje WPEngine, a vi dobivate preko 35 tema StudioPressa uključenih u njegov plan pokretanja.

Sažetak

Mi’razbili smo najjeftinije planove ponude najboljih jeftinih hosting pružatelja usluga koji pokrivaju sve glavne vrste hostinga. Od zajedničkog i oblak hostinga za WordPress i šire, mi’ostavili smo da kamen nije prebačen i niti jedan dolar nije obezvređen.

Nismo’samo sam pronašao jeftine prljavštine, uzeo ih po nominalnoj vrijednosti i nasumice ih bacio zajedno – mi’Na ovom su popisu odabrali najbolje kvalitete pružatelja usluga, koristeći dubinska istraživanja. pustiti’brzo osvježimo naša sjećanja…

Najjeftiniji planovi za web hosting: Sažetak

 • Dijeljeni hosting: Hostinger ($ 0,80 / mjesec)
 • VPS hosting: Hostinger (3,95 $ / mjesečno)
 • Namjenski hosting: 1&1 IONOS ($ 50,00 / mjesec)
 • Cloud hosting: DreamHost ($ 4,50 / mjesec)
 • Dijeljeni WordPress hosting: Bluehost ($ 2,95 / mjesec)
 • Upravljani WordPress hosting: U pokretu ($ 4,99 / mjesec)

Dakle, tu ste – najbolje opcije jeftinog hostinga u ovom trenutku.

Imajte na umu da pružatelji usluga hostinga gotovo uvijek nude prodaju i ponude za nove kupce, stoga prvo provjerite njihove planove. Nakon završetka vašeg promotivnog razdoblja, vaš plan će se obnoviti po redovnoj cijeni, tako da provjerite’svjesni te kako bi se izbjegla neugodna iznenađenja!

Pitanja i odgovori

Potrebno je web mjesto za web hosting?

Da. Hosting je kako stranica’s podacima se može pristupiti na webu. Nema hostinga, nema web mjesta.

Dok svijet’Najveće web stranice imaju tendenciju u stvaranju i korištenju vlastitih poslužitelja, ostatak nas koristi davatelje web hostinga kao što smo oni’ve spomenuto.

Može li jeftini web hosting biti dobar?

Apsolutno. Web hosting je skalabilna usluga – ako su vaše potrebe skromne, zašto ne bi’Ne smije biti ni cijena?

Postoje li skriveni troškovi za jeftini web hosting?

Može postojati, iako kad ih sve zbrojite, svoj plan’cijene se mogu mijenjati samo od ‘super jeftino’ do ‘jeftino’. Slažemo se’malo je bezobrazan, ali to’s marketingom. Možete kupiti hosting bez dodatnih naknada, ali ne bismo htjeli’Ne preporučujem – za jedan vaš izbor bi bio krajnje ograničen!

Što’je najbolja vrsta hostinga?

To’nešto je kliše, ali s obzirom na to da je svaka web lokacija drugačija’nema nijednu vrstu hostinga’objektivno je bolja od druge – potpuno ovisi o vašoj web lokaciji’s potrebama!

U skladu s tim, preporučujemo VPS hosting za većinu malih i srednjih web stranica. To’je skalabilniji i sigurniji od zajedničkog hostinga, bez cjenovnih planova namenskih hostinga.

Kako da odaberem plan hostinga i davatelja usluga?

Naravno, ovo je vrlo osobni izbor koji ovisi o vašoj web lokaciji’s potrebama. Ali općenito, preporučujemo odabir na temelju značajki, a ne cijene. Naravno, trebao bi imati proračun, ali za najbolje rezultate, trebate odabrati plan koji sadrži alate potrebne za postizanje dugoročnog uspjeha vaše web lokacije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map