Vodič za najjeftinije graditelje web stranica: Usporedba najboljih građevinara za manji proračun

najjeftiniji graditelji web stranica


To’je jeftinije i lakše nego ikad prije nego što se stupi na mrežu s graditeljem web mjesta. Ali koja će vam uštedjeti najviše novca? Ispod smo’Proći ćemo kroz najjeftinije premium planove koje nudi 13 različitih graditelja web stranica – a svi oni dolaze ispod 15 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje).

Mi’reći ću vam i što’uključuje se u svaki plan i preporučujemo li ga.

Contents

13 najjeftinijih platformi za izradu web stranica:

 1. WordPress.com – najjeftiniji graditelj web stranica (3 USD mjesečno).
 2. Weebly – najbolje za mala poduzeća (6 USD mjesečno).
 3. GoDaddy – najbolje za brzu izgradnju (6 USD mjesečno).
 4. upadljivo – najbolja vrijednost za novac (8 USD / mjesec).
 5. IM Stvoritelj – najbolje za e-trgovinu usmjerenu na dizajn (8 USD mjesečno).
 6. Jimdo Creator – najbolje za ništa, ali u redu za sve (9 USD mjesečno).
 7. Gator – najbolji uvod u web hosting (9,22 USD mjesečno).
 8. Ucraft – najbolja jeftina alternativa Squarespace (10 USD mjesečno).
 9. SITE123 – najbolje za podršku uživo na chatu (10,80 USD mjesečno).
 10. SimpleSite – najbolje za najniži minimum (11,25 USD mjesečno).
 11. Squarespace – najbolje za oglase (12 USD mjesečno).
 12. Wix – najbolji graditelj web stranica (13 USD mjesečno).
 13. Duda – najbolje za one kojima treba kreativna pomoć (14 USD mjesečno).

Tamo’s pravim širenjem kvalitete i dubine u ovim planovima jeftinog graditelja web stranica. WordPress.com’Na primjer, najjeftiniji plan (3 USD mjesečno) omogućuje vam samo dodavanje prilagođene domene. Na drugom kraju spektra, ti’Nabavit ću potpuno, elegantno web mjesto s Squarespaceom’s najjeftinijim planom (12 USD mjesečno).

Daljnje informacije

10 najboljih graditelja web stranica – pogledajte koja je platforma najbolja na tržištu

Usporedni grafikon graditelja web stranica – bočno pogledajte platforme s najviše ocjena

Najbolje besplatne platforme za e-trgovinu – nadate se besplatnoj prodaji na internetu? Pogledajte najbolje platforme za izgradnju vaše internetske trgovine besplatno.

10 najboljih Blogger platformi – vrhunski graditelji za blogere

Kako izraditi web stranicu – detaljni vodič za jednostavno podešavanje

6 najbolje dizajniranih web stranica 2019. godine – pregledajte naše omiljene web stranice za inspiraciju prije nego što napravite svoju vlastitu

1

WordPress.com (3 USD mjesečno)

Najjeftiniji sveukupni graditelj web stranica sa sjajnim značajkama bloganja.

Glavne značajke

 • Idealne predloške za bloganje
 • Ugrađena analitika performansi
 • Lagana integracija društvenih medija

WordPress je najpopularnija platforma za izgradnju web stranice na njemu’U stvari je toliko popularan da danas koristi trećinu mrežnih stranica! Međutim, većina je ovih stranica izgrađena na WordPress.org, sustavu za upravljanje sadržajem otvorenog koda.

WordPress.com je graditelj web mjesta koja’je daleko jednostavniji za upotrebu, a dolazi s planovima određenih cijena. Ako ti’Želite li pročitati više o razlikama, pogledajte vodič za WordPress.com i WordPress.org.

Osim svog besplatnog plana, WordPress.com se može koristiti za što manje vremena 3 USD mjesečno ‘Blogovi’ plan. Kao što možete pretpostaviti iz naziva, ovaj je plan posebno osmišljen kako bi se ljudima pomoglo u izradi web stranica za bloganje.

Niže možete vidjeti kako je WordPress.com radio kada smo ga testirali. Možda mu nedostaje prilagođavanje koje dobivate kod drugih graditelja web stranica, ali možete ga’Ne krivite vrijednost za novac:

Vas’Morat ću se pomiriti sa “.blog” poddomene, ali potražite dalje od toga i dobivate podršku e-pošte, 6 GB prostora za pohranu, desetine besplatnih tema i osnovno prilagođavanje dizajna. Također možete ukloniti WordPress oglase sa svoje web lokacije.

Preporučujemo li WordPress.com’s najjeftinijim planom?

Blogger plan je u osnovi prikladan samo za osnovne web stranice za bloganje. Dobivate puno prostora za pohranu i dovoljno snage za uređivanje da biste postali svoj, ali borit ćete se da stvorite bilo što posebno.

Saznajte više s našim WordPress.com pregled

Otkriti Kako stvoriti WordPress web stranicu u osam koraka

2

Weebly (6 USD mjesečno)

Odgovara maloj tvrtki koja treba reklamirati svoju uslugu.

Glavne značajke

 • Jednostavne predloške za povlačenje i ispuštanje
 • Korisni SEO vodiči dostupni na licu mjesta
 • App Center nudi sofisticirane alate uz brzu instalaciju

Weebly je klasični graditelj web stranica. Nudi pet različitih cjenovnih planova koji vam omogućuju stvaranje bilo čega, od jednostavnog bloga do potpuno razvijene internetske trgovine.

Weebly se specijalizirao za web stranice malih poduzeća – posebno one koje nisu u e-trgovini – iako se planovi njegovih internetskih trgovina neprestano poboljšavaju. Ispod možete vidjeti kako je to izvedeno tijekom našeg ispitivanja:

Slično kao i WordPress.com, Weebly također ima svoj besplatni plan. Međutim, ‘osobni’ plan od 6 USD / mjesec omogućuje vam pristup nekoliko urednih značajki.

Najočitija korist je to što ste dobili vlastitu domenu, što vaše web mjesto odmah čini 10x profesionalnijim. Tamo’Također besplatna SSL sigurnost za zaštitu vaše web stranice, 500 MB prostora za pohranu i, naravno, korištenje Weeblya’s predlošci i uređivač povuci i ispusti.

Urednik br’ne izravne ili kreativno slobodne kao Wix’s, ali to je prilično lako shvatiti. Svi koji imaju radno znanje o PowerPointu ne bi trebali’Nemam previše problema s učenjem kako ga koristiti.

Preporučujemo li Weebly’s najjeftinijim planom?

Kao što je spomenuto, Weebly najbolje funkcionira za internetske stranice malih poduzeća. Ako ti’Vi ste osobni trener, šetač pasa, trgovac ili bilo tko između njih, onda vi’Moći ću napraviti web stranicu profesionalnog izgleda na Weeblyu’s Povežite plan.

Nađite više informacija od naših Weebly Pregled

Spremni za obvezu? Pogledajte našu Kako koristiti Weebly vodič

3

GoDaddy (6 USD mjesečno)

Savršeno za one koji su vremenski osviješteni.

Glavne značajke

 • Alat za čarobnjake za SEO sugerira ključne riječi pomoću kojih možete optimizirati web mjesto
 • Pojednostavljen postupak izrade web mjesta
 • Značajka automatskog spremanja čini sigurnosnu kopiju web lokacije

GoDaddy vjerojatno prepoznajete po njegovim lažnim TV oglasima, ali iza ove eksterijera stoji solidan graditelj web stranica, koji nudi najbrži način izrade web stranice koju’susreo sam se.

Da’s jer GoDaddy umjesto da koristi povuci i ispusti uređivač, koristi pomoć u dizajnu kako bi vam pomogao stvoriti web mjesto. “Što’s dizajnerskom pomoći?” čujemo vas kako pitate – dopustite nam da objasnimo!

Pomoću oko dizajniranja graditelj web stranice postaviti će vam nekoliko pitanja – poput ciljeva vaše web stranice – prije nego što zapravo generiranje web stranice za vas. Prilično uredno, ha?

Ako želite dodatne informacije o dizajnerima web lokacija koje pomažu u dizajnu, pogledajte našu usporedbu četiriju najlakših izrađivača web stranica za upotrebu.

Mi’Isprobali smo GoDaddy opsežno i ovdje možete jasno vidjeti gdje leže njegove snage i slabosti:

GoDaddy nudi jednomjesečno besplatno probno razdoblje, s cijenama koje počinju od 6 USD mjesečno za svoj Osobni plan. I dok ovaj plan ne’Ako ne pokrijete sve, dobit ćete svoj pravi dio udjela.

Pomoću dizajna možete koristiti za izradu početne web stranice prije nego što naknadno unesete daljnje izmjene. Tamo’Također besplatna SSL sigurnost i podrška 24 sata dnevno, ukoliko se zaglavite u nečemu.

Većina značajki GoDaddy ponude dostupne su kao dio osobnog plana, ali ako želite stvoriti web lokaciju za e-trgovinu, morat ćete je nadograditi.

Preporučujemo li GoDaddy’s najjeftinijim planom?

GoDaddy je možda neka vrsta osnovnog, ali to’Savršeni su za jednostavne web stranice, bilo da su osobne ili poslovne. To’posebno je sjajno ako ti’ponovno u žurbi i trebate web mjesto što prije. Zahvaljujući ponudi u dizajnu, svatko može stvoriti web mjesto i objaviti je u trenu.

Saznajte više od našeg GoDaddy pregled

Ne graditelj za vas? Pogledajte 6 najboljih GoDaddy alternativa umjesto

4

Zapanjujuće (8 USD mjesečno)

Izvrsno za dobivanje stvarne vrijednosti.

Glavne značajke

 • Opcije e-trgovine na svim plaćenim planovima
 • SEO kontrolni popis za upute
 • Predlošci se lako formatiraju

Zapanjujuće se može zamisliti kao ‘najbolje od ostalih’ vrsta graditelja web stranica. To’dobro u većini stvari, ali ne i u ničemu sjajno.

Naše istraživačko testiranje poduprlo je naše početne misli, s nevjerojatnom ocjenom između tri i četiri zvijezde za većinu ključnih područja. No, planovi su izvrsna vrijednost za novac, tako da bi ih oni koji zanimaju cjenkanje trebali poslušati:

Kao i mnoge druge platforme na ovom popisu, Strikingly nudi besplatan plan. Međutim, sljedeći korak je sljedeći svoj ograničeni plan, koji košta 8 USD mjesečno – i za razliku od njezinog imena, vi zapravo za svoj novac dobivate pristojnu svotu.

Za početak možete izraditi i objaviti dvije web stranice po cijeni jedne – sjajne vijesti ako imate potrebu za drugom web stranicom. Drugo, proizvode možete zapravo prodavati putem interneta! (U redu, tako da možete prodati samo pet različitih vrsta proizvoda – ali ipak, za 8 USD? Nije loše.)

Tamo’Također je ubačena besplatna domena, plus podrška 24 sata dnevno, iako postoji jedan nedostatak – možete stvoriti samo web stranice s jednom stranicom. Ovo nije’To je masivno pitanje – ima mnogo sjajnih web stranica s jednom stranicom – ali nema’Ne mogu se posuditi na web-lokacije s puno informacija za dijeljenje.

Preporučujemo li strogo’s najjeftinijim planom?

Tamo’Bez osporavanja da Iznenađujuće nudi izvrsnu vrijednost za novac, postižući savršenu ravnotežu između cijene i kvalitete. Mi’d preporučujem ga za jednostavne osobne ili poslovne stranice, pa čak i one koji žele mogućnost online prodaje na jeftinim.

Pročitajte cijelu našu Upečatljiv pregled za više informacija

Pogledajte 10 najboljih besplatnih graditelja web stranica uštedjeti još više

5

IM Stvoritelj (8 USD mjesečno)

Izrada za web stranice e-trgovine usmjerene na dizajn.

Glavne značajke

 • Dizajn predloška u fokusu slike
 • Jeftine mogućnosti e-trgovine

IM Creator je još jedan izrađivač web stranica koji brzinu stavlja u središte svog korisničkog iskustva. Ako vam je potrebna stranica bogata slikama, ali nemojte’Ne želim zabrljati u dizajnerskom aspektu, IM Creator svakako treba uzeti u obzir.

Postoji slobodan plan, ali cijene počinju od 8 USD / mjesečno za Premium račun.

Premium vam omogućuje prodaju putem interneta, uklanjanje oglasa s vaše web stranice i pristup svim IM Creator-ima’s temama. Tamo’Bez besplatne domene, i što je još važnije, nema SSL sigurnosti – velika crvena zastava. Vas’Morat ćete kupiti i odvojeno, tako da ono što ste u početku mislili da je 8 USD mjesečno može brzo postati puno više.

Urednik je još jedan naš smisao u tome’s manje intuitivnim nego što to vole Wix i Weebly. Tamo’nema povlačenja i ispadanja, pa ti’Morat ćete provesti malo vremena upoznavajući kako to sve radi.

Preporučujemo li IM Creator’s najjeftinijim planom?

Kao i kod Striquely, IM Creator je sjajan ako želite prodavati na mreži, a plaćati što je manje moguće. No s obzirom da postoje dodatni troškovi (domene, SSL itd.), To’nije baš tako jeftino kao što prvo mislite. Lijepa, brza platforma, ali o kojoj se ne može pisati kući.

Pročitajte naše Pregled stvaralaca IM-a za više informacija 6

Jimdo Creator (9 USD mjesečno)

Platforma na srednjem putu.

Glavne značajke:

 • Jeftini planovi bez oglasa
 • Jednostavno sučelje za uređivanje
 • 5 GB prostora za pohranu na najjeftinijem planu

Jimdo se može smatrati predivnom, ali frustrirajućom zagonetkom. Svi dijelovi – ili značajke – postoje za stvaranje sjajne web stranice, ali sastavljanje i čine da izgledate kako vi’d kao što je besna.

Od istraživanja i testiranja Jimda, mi’saznao sam da ima jasne snage i slabosti. Možete vidjeti i sami kako se to ovdje odigralo:

Jimdo trenutno nudi pet različitih planova cijena s prvi premijski plan, ‘Početak’, maloprodaja po 9 USD mjesečno.

Kao i kod većine planova za izradu web stranica, Start vam daje pristup nekim uobičajenim pogodnostima: besplatnu domenu, SSL sigurnost, uklanjanje oglasa i pristup svim Jimdo-ima.’pomoć i podrška.

Nekoliko drugih zanimljivih mjesta su 5 GB prostora za pohranu, 10 GB propusnosti, napredne SEO značajke i analitika web stranica.

To’Važno je ipak znati da to možete’ne možete stvoriti internetsku trgovinu – a vaša web stranica ne može biti veća od 10 stranica. ‘Nema opcije e-trgovine’ prilično je standardan na jeftinim planovima, ali ograničavanje koliko stranica može imati vaša web stranica može biti narušavač posla.

Preporučujemo li Jimdu’s najjeftinijim planom?

Ukratko, ne. Jimdo je zaglavljen u tom nezgodnom srednjem terenu, gdje postoje jeftiniji planovi koji nude samo nešto manje (ako ne i iste) kvalitete, a možete nadograditi na puno bolju platformu za samo dodatnih dva ili dva mjeseca mjesečno.

Saznajte više s našim sveobuhvatnim Jimdo pregled 7

Gator (9,22 USD mjesečno)

Mala sestra gigantske web hosting tvrtke.

Glavne značajke

 • Neumjereno spremanje i širina pojasa
 • SSL sigurnosni certifikat uključen
 • Jednostavan za upotrebu uređivača

Dok je HostGator jedan od svjetskih’vodeći pružatelji web hosting usluga, Gator je dopunski program za izradu web stranica. I premda Gator možda nije glavna atrakcija, to’i dalje je prilično otmjena platforma.

Ima jednostavan za korištenje uređivač povuci i ispusti, niz osnovnih predložaka i neke sjajne značajke. Možda nije za sve, ali Gator je sigurno prikladan za one sa ograničenim i bez tehničkog iskustva.

Nema slobodnog Gatorovog plana, ali ‘Starter’ paket iznosi samo 9,22 USD mjesečno. To se može još više smanjiti ako se prijavite na dvogodišnje razdoblje, s dugoročnim ponudama od samo 3,84 USD / mjesečno!

Gator’Izvlačenje je da je to’dizajniran je u skladu s web hostingom, što znači da imate neograničenu pohranu i propusnost na svim planovima. Tamo’Također je besplatna domena, SSL sigurnost, plus live chat / e-pošta / podrška za telefon.

Preporučujemo li Gatoru’s najjeftinijim planom?

Gator je puno osnovniji od recimo Wixa ili Squarespacea, ali ako ne’ne trebaju vam sva zvona, mogli biste i mnogo gore. Neomjerna ograničenja resursa veliki su plus, i to’lijepo je što te poznajem’ponovno s platformom koja cijeni kvalitetno web hosting.

Dobijte više informacija s našeg mjesta Gator pregled

Kao Gator? Saznajte više o našem web hosting kolegu s našim Pregled HostGator

8

Ucraft (10 USD mjesečno)

Jeftinija alternativa Squarespaceu.

Glavne značajke

 • Kreativni predlošci
 • Jeftine mogućnosti e-trgovine
 • Besplatne analitičke funkcije

Ucraft je elegantan, elegantan i jednostavan graditelj web mjesta koji daje veliki naglasak slikama. To’dizajniran je za kreativce – grafičke dizajnere, fotografe itd. – koji žele učiniti da njihov rad skoči sa stranice.

Njegov urednik dolazi s pomalom krivulje učenja, ali to’dovoljno jednostavno jednom kad’imam ga objesti. To’Također nije blagoslovljena bogatstvom značajki, ali ona koja ima usmjerena su na vašu estetsku.

Što se tiče cijena, ti’pregledavamo četiri plana, u rasponu od besplatnog do 39 USD mjesečno. To’a Ucraft’a ‘Pro web mjesto’ plan, koji mi’Usredotočit ćemo se, dolazi po 10 USD mjesečno.

Velika vijest ovdje je da možete prodati do 50 proizvoda, što Ucraft čini jednim od najjeftinijih graditelja web stranica za e-trgovinu! Također možete ukloniti Ucraft marke, dobiti pristup svim njezinim značajkama, ugraditi kod, dobiti podršku 24/7 i još mnogo toga.

Preporučujemo li Ucraft’s najjeftinijim planom?

Dok Ucraft nije’dizajniran za složene stranice, zasigurno drži svoje u fantastičnoj jeftinoj alternativi Squarespaceu. Obje su platforme dizajnirane s kreativcima na umu, a ako također želite prodavati proizvode po jeftinom, Ucraft je za vas.

Dobijte više informacija iz našeg kompleta Ucraft pregled

Pogledajte 5 najboljih graditelja web stranica za portfelj usporedni grafikon

9

SITE123 (10,80 USD mjesečno)

Sjajna korisnička podrška i fantastična vrijednost.

Glavne značajke

 • Korisna pomoć u dizajnu
 • 10 GB prostora za pohranu
 • Uključeni su osnovni SEO alati

SITE123 se ponosi svojom brzinom i jednostavnošću. Njegov uređivač, slično kao GoDaddy, koristi pomoć u dizajniranju kako bi pomogao u stvaranju web mjesta za vas. Ovo, u kombinaciji s nevjerojatno odzivnim i korisnim razgovorom uživo, čini ga idealnim za novajlije.

Nažalost, ova pogodnost dolazi pod cijenu stvarne kontrole. Možete izvršiti osnovne izmjene i podešavanja na svojoj web lokaciji, ali nakon toga i vi’Borit ću se da napravim bilo što doista jedinstveno ili osobno. Značajke su također malo ograničavajuće, ali i dalje imaju sve što trebate.

Ispod možete vidjeti kako se SITE123 slagao kada smo ga testirali:

SITE123 ima samo dva plana cijena: besplatno i 10,80 USD mjesečno. Ako ti’spremni ste sudjelovati s manje oduzimajućeg novca mjesečno u pogledu potrošnje, onda vi’Moći ćete pristupiti svemu što SITE123 može ponuditi.

Besplatna domena, 10 GB prostora za pohranu, propusni opseg od 5 GB i nikakvi oglasi / marke nisu standardno. Isto tako i e-trgovina. Možete pratiti narudžbe, kreirati kupone, upravljati zalihama, prihvaćati više gateway-ova i valuta plaćanja te postaviti vlastiti porez i stope isporuke..

Preporučujemo li SITE123’s najjeftinijim planom?

Radimo! Pa, pomaže to SITE123’Jedini premium plan je po defaultu najjeftiniji, ali to znači da dobivate sve što može ponuditi. To’Izvrsno je za jednostavne web stranice i internetske trgovine, a mogu ih sastaviti u nekoliko minuta ljudi svih razina vještina.

Pročitajte naše Pregled stranice SITE123 za potpunije informacije 10

SimpleSite (11,25 USD mjesečno)

Jednostavnost do krajnosti.

Glavne značajke

 • Jednostavan za korištenje
 • Dobro za optimizaciju mobilnih uređaja
 • Prijateljski za početnike

SimpleSite je upravo to – jednostavne web stranice. To’je nevjerojatno jednostavan za korištenje, ali to dolazi po cijenu zamršenog dizajna i naprednih značajki. Jednostavan? Apsolutno. Dobro? Ne baš.

Glavni je nedostatak to što bilo koji SEO (optimizacija za tražilice) koji želite provoditi ovisi o vama. Samo zbog toga, SimpleSite treba gledati kao platformu za izgradnju malih osobnih web stranica, umjesto poslovnih web mjesta ili bilo čega što zahtijeva marketing.

SimpleSite ima tri plana, a najjeftinija opcija premije koštala je 11,25 dolara mjesečno. Nema oglasa i neograničenih stranica, slika i video zapisa. Također možete prodati do pet proizvoda i na svoje web mjesto povezati pet adresa e-pošte.

Preporučujemo li SimpleSite’s najjeftinijim planom?

Ne baš. SimpleSite je dobro ako i vi’tražite besplatnog, osnovnog graditelja web stranica, ali odvojiti se s 11,25 USD mjesečno – s obzirom na alternativne mogućnosti vani – bilo bi malo glupo. Mi’Dat ću SimpleSite više platformu s kojom testirate i naviknete se graditi web stranice, a ne kao konačni izbor.

Saznajte više od našeg SimpleSite pregled 11

Kvadrat (12 USD mjesečno)

Kreativan’san.

Glavne značajke

 • Najbolje dizajnirani predlošci na tržištu
 • Neograničena propusnost i pohrana
 • Snažne SEO mogućnosti

Squarespace radi sjajan posao kombiniranja suvremenog dizajna i intuitivnog uređivača. Poznat je po svojim zadivljujućim predlošcima, a vrlo često postavlja standard i za ostale platforme kada je u pitanju estetika.

Ukratko, Squarespace je kreativan’san. Napravite dizajn Ucraft usmjeren na slike, spojen s kvalitetnim značajkama Weeblya i započnete slikati mentalnu sliku upravo onoga što Squarespace nudi.

Kako biste vidjeli kako je Squarespace napravio testiranje, između ostalog pogledajte:

Za razliku od mnogih drugih platformi, Squarespace nema besplatan plan – samo dvotjedno besplatno probno razdoblje. Cijene kreću od 12 USD / mjesečno za ‘osobni’ plan, gdje imate pristup većini značajki koje nisu e-trgovine.

Tamo’s besplatnom prilagođenom domenom, neograničenom propusnošću i pohranom, naprednim SEO značajkama, bez oglasa i još mnogo toga u ponudi. Što ti’No zaista plaćate mogućnost stvaranja elegantne i elegantne web stranice koja izgleda kao da ju je napravio profesionalni web programer.

Preporučujemo li kvadratni prostor’s najjeftinijim planom?

Ako ti’kreativni ste frizer, Squarespace’s Osobni plan je idealan. Veće tvrtke možda žele nadograditi na poslovni plan (18 USD mjesečno), dok će onima koji žele prodavati na mreži trebati ili osnovni ili napredni plan trgovine (26 USD mjesečno ili 40 USD mjesečno).

Pogledajte našu Pregled kvadrata za više informacija

Naučiti Kako koristiti kvadratni prostor u 9 jednostavnih koraka

12

Wix (13 USD mjesečno)

Najbolji graditelj web stranica na tržištu.

Glavne značajke

 • 2 GB propusne širine i 3 GB prostora za pohranu na najjeftinijem planu
 • Stotine elegantnih predložaka za izbor
 • Najveća javna preporuka bilo kojeg graditelja web stranica

Wix izašao iz našeg istraživanja kao najbolji sveukupni graditelj web stranica na tržištu. Postoje jeftinije opcije – kao i mi’o kojoj smo razgovarali – ali nijedan koji je suparnik Wixu u smislu ukupne kvalitete.

Sa Wixom možete odabrati ili upotrebu uređivača s povlačenjem i ispuštanjem ili odabir dizajnerske pomoći. Da biste razumjeli više o tome kako se to razlikuju, pogledajte našu usporedbu Wix ADI vs Wix Editor.

Ovdje možete vidjeti koliko je snažno Wix postigao u našim ključnim područjima istraživanja:

Wix ukupno ima sedam planova cijena, uključujući besplatni plan troškovi premije počinju od 13 USD / mjesečno za ‘Combo’ plan.

Na Combou možete koristiti sav Wix’s 510 profesionalno dizajniranih predložaka, primaju gotovo neograničene prilagodbe i uživaju u besplatnoj domeni.

Ujedno dobivate 2 GB propusnosti, 3 GB prostora za pohranu, 30 minuta videozapisa i uklanjanje Wix reklama. Međutim, ono što Wix čini tako posebnom je kvaliteta njegovih značajki. Wix zadovoljava sve zamislive web stranice i pruža niz funkcija i aplikacija specifičnih za svaku industriju.

Preporučujemo li Wix’s najjeftinijim planom?

Wix je danas najbolji graditelj web stranica. Rekli bismo da je njegov Neograničeni plan (17 USD mjesečno) bolja vrijednost za novac od Combo plana, ali stvarno možete’Ne pobijedite Wix za kreativnu kontrolu, jednostavnost upotrebe ili kvalitetu značajki.

Pročitajte naš opsežni Wix pregled

Spremni za obvezu? Pogledajte našu Kako koristiti Wix vodič

13

Duda ($ 14 mjesečno)

Pomaže vam pri kreativnom dizajnu… po cijenu.

Glavne značajke

 • Kreativan dizajn web mjesta
 • SSL sigurnosni certifikat uključen
 • Pristup (ograničenoj) biblioteci sadržaja

Duda je poznat po tome što vam pruža pomoć. Ako želite maštovito mjesto, ali nedostaje kreativnosti da ga dizajnirate, Duda vam može pomoći sastaviti komade.

Njezin kruti urednik ne bi’ne može biti shvaćena kao loša stvar’Da biste se uvjerili da je vaša web stranica uredna i nudi dobra UX (Korisničko iskustvo). Što može’Ne smije se previdjeti, međutim, cijena.

Po 14 dolara mjesečno, Duda’s najjeftinijim planom – ‘Osnovni, temeljni’ – jedva da je zalogaj stoljeća. To je rečeno: postoji 30-dnevno besplatno probno razdoblje, pa možete ‘probajte prije kupnje’.

Osnovni plan dolazi s podrškom za e-poštu, mogućnošću izrade jedne web stranice i prodaje do 10 proizvoda. Tamo živi svoje ime’Ne puno iza toga – a s ostalim planovima koštaju 22 dolara mjesečno i 74 dolara mjesečno, to’pošteno je reći’nije najjeftinija platforma.

Preporučujemo li Duda’s najjeftinijim planom?

Vrijednost za novac nije Duda’snažno odijelo. To’poprilično je sličan Jimdu u pogledu jednostavnosti upotrebe, ali pomaže vam kreativnije. Mi’moram reći, međutim, da za 14 dolara mjesečno’bolje pogledaj drugdje.

Pročitajte naše Duda pregled

Besplatni planovi vs jeftini planovi: što možete dobiti za svoj novac?

Dobivanje vrijednosti za novac trebala bi biti jedna od vaših najvažnijih briga prilikom kupovine jeftinog graditelja web stranica.

Vas’Želite ispružiti vaš teško zarađeni novac koliko god može, tako je’definitivno je vrijedno znati što možete očekivati ​​za svoj novac.

Plaćanje premium plana alata za izradu web stranica – čak i jeftiniji i povoljniji – dobit će vam sljedeće ključne prednosti:

Jednostavan za korištenje uređivač s više značajki

Imajući uređivač prilagođen korisnicima pomaže vam da brzo napravite svoju web stranicu, tako da je možete objaviti prije nego kasnije.

Sigurno možete koristiti većinu graditelja web stranica besplatno i imati pristup dostojnom rasponu alata – ali mnoge platforme zapravo ograničavaju koliko možete pristupiti na besplatnom planu.

Možda ćete naći ograničenja u dodavanju galerija slika i obrazaca za kontakt ili čak ograničenje broja stranica koje vaša web stranica može imati!

Ako platite malu mjesečnu naknadu, ta će se ograničenja ukloniti i osloboditi izradu web stranice koju ste napravili’sanjao sam.

wix predložak jeftini graditelj web stranica Novo za graditelje web stranica? Zašto ne pročitati:

Kako izraditi web stranicu – Naš stručni vodič pokazuje koliko je jednostavno izgraditi vlastitu web stranicu. Vas’Biti ću ekspert za izradu web stranica u bilo kojem trenutku!

Možete koristiti vlastitu domenu

Naziv domene je vaša web stranica’osobna adresa. Korištenje vlastitog imena domene čini da se vaša web lokacija ističe, a korisnicima također izgleda vjerodostojnije.

pustiti’razgovaramo o cipelama. Ako želite kupiti neke nove cipele, vi’vjerojatno idem na Google, upišite ‘kupiti cipele’, a zatim kliknite Pretraži.

U rezultatima pretraživanja vidjet ćete tri web stranice:

 • www.shoesbytom.com
 • www.shoesbytom.wixsite.com
 • www.shoesbytom.weebly.com

Vas’vjerojatno ćete kliknuti na prvu, zar ne? Ali zašto?

To’jer zato što imate svoje ime domene pomaže ljudima da izgledaju pouzdano i vjerodostojno ljudima na mreži. Pogledajte samo naše ime domene…

korist od plana izrade web stranica ssl za osobne domene

Vjerojatno ne biste’ne vjerujemo našim recenzijama jednako kao da smo www.websitebuilderexpert.wixsite.com – biste li?

Ako se odlučite za besplatan plan, vaša domena će u njoj uvijek imati ime svog graditelja, baš kao i stari siromašni www.shoesbytom.weebly.com!

Ulaganje u jeftini plan za izradu web stranica kako biste mogli koristiti vlastitu, osobnu domenu pametan je izbor samo iz ovog razloga.

Uklonite markirano oglašavanje sa svoje web lokacije

Jeftini planovi graditelja web stranica uklanjaju brendirane oglase sa svojih web stranica. Uostalom, ti’plaćate privilegiju posjedovanja vlastite stranice.

U gotovo svim slučajevima, graditelji web stranica postaviti će brendirane oglase na vaše web stranice ako koristite besplatni plan.

Možda je frustrirajuće, ali možete’Zaista se ne žalim jer ti’ponovno koristite uslugu!

I nažalost, ništa zapravo ne dolazi besplatno.

Bez plaćenog plana web stranica će biti dio vaše, a dio mobilni oglas.

wix oglasi besplatni planPrema besplatnom planu, Wix će te oglase smjestiti na vrh i dno svake stranice koju objavite. Za nešto više od 10 dolara mjesečno, možete održavati svoju web lokaciju besplatnom!

Ovo ne’ne izgledaju sjajno – pogotovo ako želite pretvoriti svoju web stranicu u nešto legitimnije.

Pored toga što imate vlastitu domenu, uklanjanje oglasa jedna je od najvećih prednosti čak i malog ulaganja u plaćeni plan.

Veći prostor za pohranu

Imati više prostora za pohranu znači da možete učitati više slika, video zapisa, gif-a i drugih datoteka koje se koriste na vašoj web stranici. Baš kao što veća knjižnica može sadržavati više knjiga!

Posjedovanje medija na vašoj web stranici bitno je ako želite privući pažnju posjetitelja i zainteresirati ih – kvragu, nitko ne želi čitati web stranicu koja izgleda kao esej!

To’Definitivno vrijedi zapamtiti da ljudi upijaju informacije na različite načine. Web stranice s novinama to rade osobito učinkovito.

Na primjer, možda biste željeli gledati kratke video sadržaje koji sažimaju naslove priča, dok bi vaš prijatelj mogao radije pročitati cijeli dugački tekst. U međuvremenu će netko najbolje apsorbirati sadržaj pregledavanjem slika i čitanjem titla ispod.

prostor za pohranu graditelja web stranicaNa početnoj stranici New York Timesa možete pronaći video sadržaj, audio sadržaj, kratke članke i duže priče. Ovo nudi sjajno korisničko iskustvo, ali sve ove datoteke zahtijevaju više prostora za pohranu.

Razmislite o drugim web mjestima koja redovito posjećujete i kako ih pregledavate – prenose li informacije na jedinstveni, statični način?

Ne, naravno da ne!

Više prostora za pohranu znači više medija za vaše web mjesto. Ulaganje u pristupačni plan za izradu web stranica izvrstan je način da posjetiteljima pružite znatno privlačnije iskustvo – zadržati ih na svojoj web stranici dulje.

Veća propusnost

Povećanje propusnosti je poput instaliranja većeg spremnika goriva na automobil. To’Zadržat ćete vašu web stranicu dulje bez ostatka soka.

Širina pojasa je gorivo koje održava vaše web mjesto i to’se koristi kad ljudi pristupe bilo kojoj od vaših web stranica. Što više slika, video zapisa i medija na svojim stranicama, brže će se potrošiti vaš propusni opseg.

Baš kao što veći motor skuplja više goriva za kraće vrijeme, tako i web stranice s velikim količinama podataka.

Besplatni planovi web stranica daju vam vrlo ograničene količine propusne moći svakog mjeseca. Jednom kad ti’Već sam ga iskoristio, nitko ne može pristupiti vašoj web stranici dok se dopunska širina vašeg propusnika ne popuni sljedeći mjesec.

To’s istim principom kao podatkovni paket na vašem telefonu.

ograničenje propusne širine premašeno wbeDefinitivno ne’ne želim da ljudi vide ovu poruku prilikom pokušaja pristupa vašoj web stranici! Jeftini planovi za izgradnju web stranica pružaju vam veću propusnost tako da je vaša web lokacija pobijedila’t sudar.

Ako se odlučite za čak i jeftin plan za izradu web stranica, povećaćete mjesečnu naknadu za propusnost, što znači da se možete opustiti znajući da će se vaše stranice i dalje učitavati za sve koji posjećuju.

Sve gore navedeno bitno je ako želite izgraditi sjajnu web stranicu koja privlači i privlači posjetitelje. Vaše stranice bez oglasa i personalizirana domena osiguravaju vašu web lokaciju profesionalnom, dok neograničen prostor za pohranu i propusnost omogućuju kreativnost sa sadržajem bez opasnosti od rušenja. A povrh toga, jednostavan za upotrebu uređivač će vam pomoći da dobijete online ASAP.

Najjeftiniji graditelji web stranica: Sažetak

U ovom trenutku, trebali biste imati prilično jasnu ideju o najjeftinijim proizvođačima web stranica na tržištu. Znate što možete očekivati ​​od svog novca i koliko vas’Platit ćete tijekom 12 mjeseci za premijski plan.

Za ponovni prikaz ovdje’ponovno je naš popis:

13 najjeftinijih graditelja web stranica

 1. WordPress.com (3 USD mjesečno).
 2. Weebly (6 USD mjesečno).
 3. GoDaddy (6 USD mjesečno).
 4. Jimdo Creator (7,50 USD mjesečno).
 5. Zapanjujuće (8 USD mjesečno).
 6. IM Stvoritelj (8 USD mjesečno).
 7. Gator (9,22 USD mjesečno).
 8. Ucraft (10 USD mjesečno).
 9. SITE123 (10,80 USD mjesečno).
 10. SimpleSite (11,25 USD mjesečno).
 11. Kvadrat (12 USD mjesečno).
 12. Wix (13 USD mjesečno).
 13. Duda ($ 14 mjesečno).

Wix, Squarespace i Weebly su naše prve tri preporuke, i oni’ponovno su najveća imena na tržištu s razlogom. Iako nisu’Ako su najjeftinija tri, oni nude najbolju vrijednost za novac, što je jednako važno. Na kraju krajeva, jeftino nije isto što i dobra vrijednost.

Sva tri nude impresivan izbor predložaka, alata i značajki, uz minimalne krivulje učenja. Te se platforme lako pokupiti i savladati, tako da možete imati internetsku web stranicu u bilo kojem trenutku.

Za vrlo povoljnu mjesečnu cijenu, graditelji web stranica će:

 • Dopustite da koristite svoje ime domene
 • Uklonite sve brendirane oglase
 • Dajte vam veću propusnost
 • Dajte vam više prostora za pohranu datoteka
 • Brže rješavanje problema s premium podrškom

Kao završna misao, to’uvijek vrijedi uzeti u obzir vlastitu situaciju. Želite li najjeftiniji mjesečni plan ili možete sebi priuštiti najjeftinija dugoročna ulaganja? Pakao, da li se uopće želiš držati slobodnog plana? Moglo bi biti ograničenije, ali pobijedilo je’koštat će te cent.

Mi’d predlažem da se prijavite na besplatni plan ili probno razdoblje i da vidite kako možete započeti. To’Jedini način da utvrdite je li nešto zaista prava platforma za vas. Nakon toga, možete se prijaviti na jeftini premijski plan prije nego što web stranicu pošaljete u internetski svijet!

Najjeftiniji graditelji web stranica: Najčešća pitanja

Mogu li besplatno koristiti alat za izradu web stranica?

Nekoliko graditelja nudi besplatne planove, ali oni’ponovno su glorificirani demo. Na primjer, Wix ima besplatan plan, ali na vašoj će se web stranici nalaziti oglasi, a vi ste pobijedili’Ne možete biti spojeni na domenu – nije strašno profesionalno. Besplatni planovi odlični su za testiranje vode, ali to’o tome.

Koji je najjeftiniji graditelj web stranica za mala poduzeća?

Weebly je najbolji graditelj web mjesta za mala poduzeća jer ima najbolje značajke za pomoć u skaliranju vaše web stranice – kao i najveći broj aplikacija. Također, to’s najboljim graditeljem za SEO (optimizacija za tražilice), što je ključno za pomoć ljudima da lakše pronađu vašu tvrtku na mreži.

Je li Wix jeftiniji od Weeblya?

Obje platforme nude besplatne planove, ali Weebly djeluje jeftinije od Wixa jer nudi plan nižih ulaznih cijena. Međutim, Wix je zapravo bolja vrijednost za novac od Weeblya u cjelini – ima bolje značajke i korisničku podršku’je jednostavnije za korištenje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me