Web hosting za neprofitne organizacije: 9 najboljih pružatelja usluga

Contents

Koji će web domaćini pomoći da najbolje iskoristite svoju neprofitnu web lokaciju?

Čimbenici poput vašeg proračuna, potrebnih značajki i potrebne razine podrške igraju veliku ulogu pri odabiru pružatelja usluga hostinga. Da’zašto mi’proveli smo detaljno istraživanje najboljih web domaćina posebno u vezi s neprofitnim web stranicama, obraćajući posebnu pozornost na sve ponuđene neprofitne popuste.


najbolji web hosting za neprofitne organizacije

Web hosting za neprofitne organizacije: 9 najboljih pružatelja usluga

 1. U pokretu – Najbolji opći neprofitni pružatelj usluga hostinga.
 2. A2 hosting – Najbolja vrijednost za novac.
 3. DreamHost – Najbolji pružatelj usluga besplatnog hostinga
 4. iPage – Najbolje jer je jeftin i jednostavan.
 5. Hostgator – Najbolje za one koji žele skalirati.
 6. SiteGround – Najbolje za jednostavno primanje donacija.
 7. Bluehost – Najbolje za pomoć i podršku.
 8. Hostpapa – Najbolje za zeleno hosting.
 9. GoDaddy – Najbolje za dodatne marketinške značajke.

InMotion je naš najbolje ocijenjeni web domaćin za neprofitne organizacije koji nudi izvrsnu ravnotežu vrijednosti i mogućnosti. DreamHost u međuvremenu, jedina je neprofitna organizacija s najviše ocjena s ponuđenim besplatnim zajedničkim hostingom za neprofitne organizacije.

Svaki pružatelj ima svoje snage i slabosti, tako da se zapravo svodi na ono što vi’tražiš. Čitajte dalje dok detaljno pregledavamo svakog davatelja usluga, pokažemo kako oni uspoređuju jedan uz drugi i dajemo vam personaliziranu preporuku.

Najbolji web hosting za neprofitne organizacije

Iako će svaka neprofitna organizacija imati svoje osobne potrebe, postoje neki zajednički nazivnici.

S obzirom na neprofitne organizacije don’(očito), jeftine ponude za hosting uvijek su popularni. sigurnosti drugi je čimbenik koji većina uzima u obzir, posebno kada traže donacije, jer im je potreban siguran način obrade kupaca’ osjetljive informacije.

Pouzdan rad i sveobuhvatna pomoć i podrška mogu također igrati vitalnu ulogu u potrazi za dobrim domaćinom za neprofitne organizacije.

Da bismo vas uštedjeli bezbroj sati pokušavajući izvor svih tih informacija, mi’sastavio sam tablicu koja uspoređuje sve te vitalne informacije i još mnogo toga – sve na jednom mjestu!

Najbolji davatelji web hostinga za neprofitne organizacije: Usporedba detaljnih podataka

Cijena davatelja usluge hostinga (mjesečno)Povrat novca zagarantovanSigurnost SSL-aUptime 24/7 Pomoć i podrškaBesplatne sigurnosne kopije U pokretuA2 hostingDreamHostiPageHostgatorSiteGroundBluehostHostpapaGoDaddy
$ 7,9990 dana&# 10004;99,97%&# 10004;&# 10004;
$ 7,99 *Bilo kada&# 10004;99,95%&# 10004;&# 10004;
Besplatno97 dana&# 10004;99,95%x&# 10004;
$ 7,9930 dana&# 10004;99,94%&# 10004;x
$ 6,9545 dana&# 10004;99,99%&# 10004;x
$ 11,9530 dana&# 10004;99,98%&# 10004;x
$ 7,9930 dana&# 10004;99,98%&# 10004;&# 10004;
$ 7,992-30 dana&# 10004;99,97%xx
$ 7,99x&# 10004;99,97%&# 10004;&# 10004;

* A2 hosting nudi dodatne popuste za neprofitne organizacije sa sjedištem u SAD-u, iako ćete morati razgovarati izravno s njima.

Naravno, ima još puno značajki koje treba uzeti u obzir, ali sve se to razlikuju ovisno o vrsti hostinga’ponovno poslije. Ako vam treba zajednički hosting, postoje različita ograničenja resursa do onih koja dolaze s VPS hostingom i tako dalje.

Zbunjeni? Brzo pročitajte naš zajednički vodič u odnosu na VPS hosting vodič kako biste saznali u čemu je razlika i koju biste vrstu trebali koristiti.

pustiti’zaronite unutra i detaljnije pogledajte šest najboljih pružatelja usluga.

1. InMotion

Najbolji opći neprofitni pružatelj usluga hostinga

InMotion jedan je od naših najboljih pružatelja usluga hostinga, a dodatni bonus popusta za neprofitne organizacije čini ga dostojnim osvajačem naslova ‘najbolji opći neprofitni pružatelj usluga hostinga’. Dovoljno je pogledati koliko je dobro izvedeno u našem istraživanju:

Za i protiv InMotion-a

prozodijakontra
 • Najbolje ocijenjeni davatelj usluga dijeljenja i VPS hostinga
 • Na raspolaganju su neograničeni računi e-pošte
 • Popust na neprofitne organizacije dostupne na zahtjev
 • Besplatne sigurnosne kopije sa svim planovima
 • Mjesečni limit posjetitelja na dijeljenim planovima hostinga
 • Dostupan je samo Linux poslužitelj s hostingom

InMotion cijene za neprofitne organizacije

Uz InMotion možete podići zajednički plan hostinga za samo 3,99 USD mjesečno kao dio dvogodišnje ponude. Redovna mjesečna cijena InMotion-a’Usluga zajedničkog hostinga iznosi 7,99 – 15,99 dolara, ali ako planirate obrađivati ​​mnogo donacijskih donacija, mi’preporučujem nadogradnju na VPS hosting.

Ako planirate obrađivati ​​mnogo donacija, mi’preporučujem nadogradnju na VPS hosting. InMotion nudi najbolji VPS hosting bilo kojeg davatelja usluga i dolazi s napunjenom sigurnošću kako bi održali i vaše i vaše obećanja’ informacija sigurna. Planovi za VPS hosting kreću se od 39,99 USD mjesečno do 144,99 dolara mjesečno.

U pokretu’cijene su već konkurentne, ali tu su’s dodatni bonus u ponudi – neprofitne organizacije mogu zatražiti popust direktnim kontaktom s InMotion-om.

Značajke InMotion

Budući da je InMotion poznat po svom zajedničkom i VPS hostingu, čini se da je ispravno da razgovaramo o onome što dolazi s obje usluge.

U pokretu’s zajedničkim hostingom djeluje cPanel – industrijski standard, jednostavna nadzorna ploča – s nesmjerenim prijenosom i neograničenim računima e-pošte. Svi planovi imaju SSL certifikat, besplatnu domenu, besplatne sigurnosne kopije i podršku 24/7.

Mjesečni limit posjetitelja je 360.000, što ne bi trebalo’ne može biti problem ako niste vi’ponovni globalni dobrotvor ili doživite nagli ekstremni brzi promet. Ukratko, InMotion’s dijeljeni hosting je izvrstan – ali kao i kod svih zajedničkih poslužitelja postoji i mali sigurnosni rizik.

Za veću zaštitu VPS hosting je pametan izbor. InMotion vam omogućuje korijenski pristup, što znači da preko svega možete instalirati vlastiti sigurnosni softver’s već pruženo. Ujedno dobivate do 8 GB RAM-a, 6TB propusnosti, 260 GB prostora za pohranu i neograničene jezgre središnje procesorske jedinice (CPU)..

2. A2 hosting

Najbolja vrijednost za novac

A2 ima sjajne značajke po niskim cijenama, uz dodatni popust na ponudu za neprofitne organizacije. Ovdje’s kako je to izvedeno u našem istraživanju neprofitnom fokusu:

A2 Hosting prednosti i nedostaci

prozodijakontra
 • Popust za neprofitne organizacije
 • Izvrsna 24/7 dostupna pomoć i podrška
 • U bilo kojem trenutku garancija povrata novca
 • Besplatna instalacija košaricu za sigurno prihvaćanje donacija
 • Nema besplatne domene
 • Prosječno produženje rada 99,95%

Cijene A2 za neprofitne organizacije

A2 ima snižene stope za akreditirane neprofitne organizacije sa sjedištem u SAD-u. Da biste se kvalificirali’Morate dokazati svoj neprofitni status pružanjem A2 svu relevantnu dokumentaciju.

Budući da njegovi popusti djeluju od slučaja do slučaja, to’s nemoguće je osigurati vam točan iznos. Međutim, A2’Planovi zajedničkog hostinga kreću se od 7,99 USD mjesečno do 18,99 USD mjesečno, tako da možete očekivati ​​da ćete brijati barem nekoliko dolara mjesečno od toga.

Iz našeg istraživanja, A2’Najveća snaga je njegova upravljana WordPress hosting usluga. Planovi počinju od 24,46 USD mjesečno – definitivno vrijedi razmisliti imate li po mjeri WordPress web mjesto koje je izrađeno po mjeri.

A2 Značajke

Mi’siguran si’već sam dobio suštinu – A2’Usluge dijeljenja i upravljanja WordPress hosting hostingom najjeftinije su (i njihove najbolje!), pa i mi’Usredotočit ću se na te značajke.

Ali prije svega toga, želimo vikati A2’s pomoćnim osobljem. Nakon temeljitog usavršavanja, oni’ponovno ste upućeni i bolje opremljeni da vam pomognu od bilo kojeg drugog pružatelja usluga. Idealno ako’ponovno malo tehničar novak, i potrebna vam je sva pomoć koju možete dobiti!

Natrag na A2’s značajkama – dijeljeni planovi hostinga dolaze s nesmjerenim prijenosom i SSL certifikatom. To’je ograničeniji od InMotion-a u onom tamo’nema besplatnu domenu, a sigurnosne kopije dolaze samo sa svojim vrhunskim planom.

Upravljani WordPress hosting je gdje A2 dolazi u svoje. Nakon što se snažno impresionirao u našem testiranju, A2 se pokazao kao drugi najbolji dobavljač za WordPress web stranice (više o našem broju jedan u sljedećem odjeljku).

3. Dreamhost

Najbolje za besplatno dijeljenje hostinga

DreamHost je jedini najbolje ocijenjeni davatelj koji nudi besplatni zajednički web hosting neprofitnim organizacijama. Pogledajte kako je to izvedeno u našem testiranju u nastavku:

Za i protiv DreamHost-a

prozodijakontra
 • Potpuno besplatan web hosting
 • Besplatne sigurnosne kopije i domene
 • Besplatna instalacija košaricu za sigurno prihvaćanje donacija
 • Prosječno produženje rada 99,95%
 • Nema podršku 24/7

Cijene za DreamHost za neprofitne organizacije

San za većinu neprofitnih organizacija je potpuno besplatan web hosting… i na te uspavane želje je odgovorio, odgovara DreamHost.

Bilo koja neprofitna organizacija sa sjedištem u SAD-u može podići jedan zajednički plan hostinga (uključujući hosting hostinga) bez ikakvih troškova. Ne znaš’čak ne morate navesti podatke o kreditnoj kartici!

Dostupni su i popusti na upravljani WordPress hosting, pri čemu DreamHost nudi neprofitne organizacije s popustom od 35% njegovi standardni planovi. Oni se kreću u rasponu od 16,95 USD / mjesec do 71,95 USD / mjesec, što znači da s popustom možete ugostiti svoju WordPress stranicu za samo 11 dolara mjesečno.

Značajke DreamHost-a

pustiti’s raščlambu kakve sve značajke možete očekivati ​​od DreamHosta:

Za zajedničko hosting, vas’Dobit ćete nesmetan prijenos, besplatnu domenu, besplatne sigurnosne kopije, SSL certifikat (ključan za zaštitu vaše web lokacije) i neograničen mjesečni limit posjetitelja. Tamo’Bez podrške za 24 sata dnevno, pomoć je dostupna samo putem usluge DreamHost’s mrežnim centrom za pomoć ili njegovim sustavom prodaje ulaznica.

Za upravljani WordPress hosting, instalacije jednim klikom su uključene, automatizirana ažuriranja softvera, besplatna domena, besplatne sigurnosne kopije i SSL certifikat. Vas’Primat ćete i nesmjernu propusnost i između 30 – 120 GB prostora za pohranu, ovisno o tome za koji plan idete.

Tamo’Besplatna instalacija košarice također na sve planove, tako da možete započeti s lakoćom uzimanja donacija.

4. iPage

Jeftini i jednostavni web hosting

iPage ne’ne nudite bilo koji neprofitni popust, ali s promotivnim cijenama počevši od samo 1,99 USD / mjesečno, vi’vjerojatno ga nećete propustiti. iPage’i značajke su uglavnom jake:

iPage prednosti i nedostaci

prozodijakontra
 • Jeftina uvodna cijena od 1,99 dolara mjesečno
 • Velike funkcije, uključujući besplatnu domenu, SSL certifikat i instalaciju košarice
 • Samo jedan plan, koji ograničava skalabilnost
 • Rezervne kopije nisu’t uključeno – ti’Morat ćete plaćati dodatnih 1,14 USD mjesečno
 • Nema besplatne migracije web mjesta. Ako želite da iPage to učini za vas, to’jednokratni trošak od 150 USD

iPage cijene za neprofitne organizacije

iPage’a ‘osnovna ponuda’ je zajednički plan hostinga koji možete dobiti za samo 1,99 USD mjesečno – ali samo ako se prijavite na trogodišnji plan odmah s palice. Nakon završetka promotivnog razdoblja, ovo’Naletjet ćete na 7,99 USD (slična cijena za konkurente).

Tamo’bez dodatnog popusta za neprofitne organizacije, što se čini dovoljno fer kada su cijene već tako niske.

Značajke iPage-a

Bilo bi lako otpisati iPage kao ‘jeftino i veselo’ pružatelja usluga, ali on zapravo ima neke prilično sjajne značajke. Većina pružatelja usluga nudi oko tri različita ‘razine’ zajedničkog hostinga, sa značajkama u ponudi koja se prelijevaju na svakom nivou.

iPage’jedan se plan sretno natječe s tim ‘gornji sloj’ planova, s neograničenim diskovnim prostorom i nesmjerenom propusnošću. Tamo’24-satna podrška putem telefona i live chat-a’Ja ću se dobro paziti. iPage nudi besplatan SSL certifikat i besplatnu domenu, iako vi’Morat ćete platiti malo više za sigurnosne kopije – 1,14 USD mjesečno, ako budem precizan.

iPage pada na svoje jamstvo za produženje rada, koje je relativno nisko na 99,94%. Iako je ovo samo zajamčeni minimum, to zapravo znači da će vaša stranica teoretski biti ‘dolje’ više vremena nego ako ste bili kod drugog davatelja usluga. I ako ti’ponovno prelazak na iPage, to’s jednokratnim plaćanjem u iznosu od 150 USD kako biste osoblje iPage-a učinili za vas (iako to možete sami učiniti besplatno).

5. HostGator

Najbolje za skalabilnost

Tamo gdje iPage pada zbog skalabilnosti, nudeći samo jedan plan, HostGator ima izvrsne rezultate; ako ti’planiranje velikih kampanja i brzi rast, HostGator je izvrstan izbor. Ovdje’kako je izvedeno u našem istraživanju:

Za i protiv HostGator-a

prozodijakontra
 • Najbolje jamstvo za produženo vrijeme od 99,99%
 • Širok izbor planova, tako’nadogradnju je lako po potrebi
 • Besplatan prijenos web mjesta s većinom planova
 • Nema besplatne instalacije kolica s početnim planom
 • Nema automatske izrade sigurnosnih kopija – to’s preporučujemo da kupite CodeGuard kao dodatnu opremu

Cijene HostGator za neprofitne organizacije

Kao i svi hosting pružatelji usluga, HostGator nudi promotivne cijene za svoj prvi mandat. To znači da možete započeti s HostGator dijelom Starter plana za samo 2,75 USD mjesečno, koji se potom obnavlja s 6,95 USD / mjesečno – što je zapravo jedna od jeftinijih cijena obnove.

Ako trebate prijeći s zajedničkog hostinga, HostGator ima čitav spektar planova u ponudi – sve do najvišeg namjenskog plana poslužitelja s cijenom obnavljanja od 199,01 USD mjesečno. Ovo je idealno za ozbiljno web stranice s velikim prometom.

Značajke HostGator-a

HostGator ocjenjuje prilično dobro tijekom igranja sve značajke. Ima garanciju najboljeg produženog vremena bilo kojeg davatelja usluga, s nenadmašnih obećanja od 99,9%.

Ima puno ‘unlimiteds’ na zajedničkim planovima također – prostor na disku, poddomene i računi e-pošte kako bi bili precizni. Vas’Dobit ćemo besplatnu domenu i SSL certifikat, a također i neograničenu propusnost.

No, postoji nekoliko mjesta na kojima HostGator propada u odnosu na ostale davatelje usluga. Prvo, HostGator preporučuje da kupite dodatnu uslugu zvanu CodeGuard da biste dobili automatske dnevne sigurnosne kopije, umjesto da ih sami osiguravate. Ovo počinje od 2 USD / mjesec za 1 GB prostora za pohranu. Besplatna instalacija košarice dostupna je i samo u skupljim planovima.

VPS planovi odlična su opcija za neprofitne organizacije koje planiraju pokretati velike kampanje i privući puno prometa na web mjesto. Oni oponašaju posvećeni poslužitelj uz djelić cijene, što znači da ste pobijedili’ne možete se natjecati za širinu pojasa s drugim web mjestima ili riskirati da ljudi neće moći pristupiti vašoj web lokaciji u vrijeme najveće trgovine. Hostgator’s VPS planovi započinju s samo 29,95 USD za prvi mandat, obnavljajući sa 49,95 USD.

Trenutno ne postoji neprofitni popust.

6. SiteGround

Najbolje za jednostavno primanje donacija

SiteGround je stand-up platforma kojoj možete vjerovati. Kao što vidite, dvije glavne prednosti su produženje rada, pomoć i podrška:

Prednosti i nedostaci SiteGround

prozodijakontra
 • Sjajno produženje rada od 99,98%
 • Besplatno CDN za veće brzine učitavanja stranica
 • Nema besplatne domene
 • Ograničen prostor za pohranu

SiteGround cijene za neprofitne organizacije

Iako SiteGround ima posebnu stranicu za neprofitni hosting, don’nemojte se zavaravati – to su potpuno iste cijene koje naplaćuje bilo koje drugo web mjesto za hosting. Gledam pored ove stručnosti, iako i ti’Pronaći ću solidnog pružatelja usluga hostinga s puno toga za ponuditi.

SiteGround’s zajednički hosting je njen najjači proizvod – postoje i drugi pružatelji usluga s boljim uslugama za alternativne vrste hostinga. Njegov zajednički hosting košta između 11,95 USD mjesečno i 24,95 USD mjesečno, isključujući dugoročne popuste.

Značajke SiteGround

Mi’Nećete ga šećerati – SiteGround ima očite nedostatke. Njegov prostor za pohranu ograničen je na između 10 GB i 30 GB, tako da ako trebate mnogo medija na vašoj web stranici – kao što to čini većina neprofitnih organizacija – možda ćete morati uložiti u gornji sloj plana. pustiti’iako ne budemo prestrogi, na kraju krajeva, SiteGround je s razlogom poznat kao gospodin Pouzdan.

Za početak, znači vam fantastičan produžetak’Vrlo je vjerojatno da ćete naići na stanke. I povrh svega, ti’opremljeni su besplatnim CDN-om (Network Delivery Network) koji pomaže posjetiteljima brže učitati vaše web stranice.

Na vrhu svega, SiteGround ima sjajnu pomoć i podršku, tako da ste pobijedili’ne bi te uhvatilo hladno ako se zaglaviš s bilo čim tehničkim. Platforma je malo cjenovnija od ostalih na popisu, ali na uslugu SiteGround možete računati na tu uslugu’je glatka kao što dolazi.

7. Bluehost

Najbolje za pomoć i podršku

Iako više ne dijeli besplatni web hosting neprofitnim organizacijama, Bluehost još uvijek ima puno toga za ponuditi. Pogledajte kako se skuplja u ključnim područjima:

Za i protiv Bluehosta

prozodijakontra
 • Sjajno produženje rada od 99,98%
 • Besplatna domena i sigurnosne kopije
 • Fantastična pomoć i podrška putem 24/7 chata uživo i preko telefona
 • Bolje prilagođen skupljim WordPress hostingom
 • Prekinuta besplatna neprofitna hosting

Bluehost cijene za neprofitne organizacije

Ako ti’pitao nas je prije nekoliko mjeseci, Bluehost bi bio prvi ili drugi na ovom popisu preporuka. Nažalost, to’s od prekida besplatnog hostinga za neprofitne organizacije. Don’Ipak, neću to dopustiti.

Bluehost još uvijek nudi više nego dovoljno da se klasificira kao sjajna opcija za neprofitne organizacije. A s početnom cijenom od 7,99 USD mjesečno (koja pada na 2,95 USD mjesečno ako se prijavite za tri godine), to bi trebalo biti u većini proračuna.

WordPress hosting je mjesto po kojem je Bluehost dao svoje ime i to’s što mi’d preporučujem za bilo koju neprofitnu web lokaciju koja koristi platformu. Cijene hostinga za WordPress koji se upravljaju kreću se od 29,99 USD / mjesec do 59,95 USD / mjesečno i stvarno postavlja visoke standarde za svoje konkurente.

Značajke Bluehosta

Cijenimo što gotovina rijetko slobodno teče unutar neprofitnih organizacija, pa neka’započnite s onim što značajke Bluehost imaju na svojim zajedničkim hosting planovima.

Uključeni su besplatna domena i besplatne sigurnosne kopije, kao što je SSL certifikat i podrška 24/7. Veliko prodajno mjesto kod dijeljenog hostinga Bluehost jest da ako određena web stranica koristi puno vašeg poslužitelja’s resursom, izgledat će da ih privremeno preselite tako da vaše web mjesto nije’t pogođen.

Uz fantastičan produžetak, to čini Bluehost je čvrsta opcija ako ne’Ne želim razbiti banku, ali i dalje trebam pouzdanu uslugu.

Kada je u pitanju upravljani WordPress hosting, dobivate instalacije jednim klikom i automatizirana ažuriranja softvera. Također možete ugostiti što više web stranica – pogodno za dobrotvorne organizacije s više web mjesta. Neizmjerena propusnost i neograničeno spremanje pomažu vam u otkrivanju vrlo sveobuhvatne usluge.

8. HostPapa

Najbolje za zeleni hosting

Iako je na osmom mjestu, HostPapa bi mogao biti savršen izbor za ekološki neprofitne organizacije, nadoknađujući svoju emisiju ugljika za 100%.

Za i protiv HostPapa

prozodijakontra
 • Nadoknađuje emisije ugljika za 100%
 • Nema pomoći i podrške 24 sata dnevno
 • Manje izdašni promotivni popust za prvi termin

Cijene HostPapa za neprofitne organizacije

HostPapa ne’Ne nudite bilo kakav bonus za neprofitne organizacije, ali njegove redovite zajedničke cijene su u skladu s ostalim pružateljima usluga na ovom popisu, a cijena je 7,99 USD mjesečno. To je rekao, promotivno ‘prvi pojam’ ponude aren’prilično velikodušan – ti’Započet ćemo s 3,95 USD, gurajući to više od 1 USD mjesečno za većinu pružatelja usluga.

Značajke HostPapa

Web hosting je jedna od najgorih industrija kada je riječ o emisiji ugljika, a zapravo je uporedo s industrijom zračnih putovanja. Svi ti podatkovni centri trebali bi ostati svježi, a potreban je zrak izgaranje kroz zaista iznenađujuću količinu energije.

Da’s zašto’super je vidjeti neke pružatelje usluga, poput HostPapa, kako poduzimaju prave korake kako bi smanjili svoj utjecaj na planetu. HostPapa nadoknađuje sve svoje emisije ugljika za 100%, što znači da ulaže u dovoljno obnovljive energije da se učinkovito suprotstavi emisijama koje proizvodi. Lijep posao, HostPapa!

Ako znate da je to nešto što’dobro ću se uskladiti s vašom neprofitnom organizacijom’Svojim vrijednostima, kao i vrijednostima vaših pristalica, moglo bi biti sjajno partnerstvo – a da ne spominjemo nešto na što možete vikati na svojoj web stranici.

Ipak, postoje neke ključne nedostatke HostPapa – to’Ovdje dolje, na 8. mjestu, s razlogom.

Prvo, tamo’bez 24/7 pomoći i podrške, bilo telefonski ili putem live chat-a. Bilo bi lijepo kada bi se tehnički problemi mogli prikladno smjestiti na radno vrijeme, ali po našem iskustvu, to nije’to često nije slučaj. To bi vam moglo ostaviti nervozno čekanje dok se telefonske linije ne otvore!

Također ste pobijedili’Ne možete dobiti sigurnosne kopije s većinom planova, iako to možete kupiti kao dodatnu opremu.

9. GoDaddy

Najbolje za dodatne marketinške značajke

GoDaddy možda nije najbolji domaćin, ali pruža vam rješenje sve u jednom, tako je’vrijedi pogledati:

Za i protiv GoDaddy-a

prozodijakontra
 • Fantastičan graditelj web stranica
 • Mogućnost hostinga za Windows i Linux poslužitelja
 • Nema 24/7 live chat
 • Bolje čisti čisti pružatelji usluga

GoDaddy cijene za neprofitne organizacije

GoDaddy ne’ne nude posebne popuste neprofitnih organizacija, ali poznato je po vlastitoj filantropiji. Tvrtka doprinosi mnogim uzrocima, usredotočujući se na obrazovanje i poduzetništvo.

Cijene dijeljenog hostinga počinju od 7,99 USD mjesečno i kreću se do 24,99 USD mjesečno. Inače, ukoliko se odlučite koristiti GoDaddy’Graditelj web stranica, hosting je uključen u mjesečni trošak (5,99 USD – 29,99 USD).

Značajke GoDaddy

GoDaddy ima prste u mnogim tortama na mreži. To’svijet’najveći je registrator domena i odlično je mjesto za početak ako vaš dobrotvorni korisnik i dalje treba kupiti njegovo ime domene.

GoDaddy također ima jednog od najboljih graditelja web stranica oko sebe, tako da možete stvoriti svoju web stranicu – bez ikakvog tehničkog znanja – u nekoliko minuta. Čak je i ima značajke posebno dizajnirane za neprofitne web stranice!

Na prednjoj strani web hostinga, ukoliko odlučite gore izdvojiti gore navedeno, na raspolaganju imate i zajednički, VPS, namjenski ili WordPress hosting. Većina GoDaddyja’značajke su u skladu s ostalim pružateljima usluga, ali da budemo iskreni, možete bolje ugostiti svoje usluge drugdje.

GoDaddy namijenjen je neprofitnim organizacijama koje su na samom početku svog internetskog putovanja i za njih je potrebno voditi sve – od imena domene do web stranice. Ako to’S tobom, onda se postavi s GoDaddyjem’s graditeljem web stranica, i uživajte u besplatnom hostingu kao dijelu vašeg posla.

Najbolji web hosting za neprofitne organizacije: Sažetak

Možda ste pomislili kako to tražite web hosting’specifično za neprofitne organizacije bilo bi previše niša – sigurno smo to činili u početku -, kao što sada znate, to’jednostavno nije slučaj.

Postoje deseci hosting pružatelja usluga koji nude razne popuste ili značajke prilagođene neprofitnim organizacijama. Što mi’gotov si, predstavljam ti gomilu hrpa. Dakle, neka’Bacite posljednji pogled tko su ti davatelji usluga.

9 najboljih pružatelja usluga neprofitnog hostinga za web stranice

 1. U pokretu – U pokretu’Svojstva su impresivne za bilo koju vrstu web mjesta, ali neprofitni popusti izdvajaju je od ostalih.
 2. A2 hosting – Značajke i cjenovna dostupnost pružaju se ovom davatelju.
 3. DreamHost – DreamHost’s besplatnim zajedničkim hostingom za neprofitne organizacije odlična je prilika da tamo dobijete svoje ime.
 4. iPage – Ako vam je samo potreban jednostavan i jasan doživljaj hostinga, onda je iPage pristupačna opcija.
 5. Hostgator – Ako imate velike ciljeve i želite rasti, tada vaša web lokacija ne zaslužuje ništa manje od HostGator.
 6. SiteGround – Pouzdana opcija, uz dobro produženje rada i podršku.
 7. Bluehost – izdvajanje njegovih značajki, produženja rada i korisničke usluge.
 8. Hostpapa – Najviše ekološki prihvatljiv hosting usluga na ovom popisu.
 9. GoDaddy – Može podići vaš neprofitni marketing na sljedeću razinu.

InMotion je najbolji sveukupni pružatelj usluga hostinga i fantastična je opcija sa stajališta sigurnosti. Ovo je posebno važno ako uzimate puno mrežnih donacija.

A2 hosting nudi tonu sjajnih značajki po vrlo niskoj cijeni, plus dodatni neprofitni popust. Potpuno dobivamo privlačnost besplatne DreamHost opcije, ali sa samo nekoliko dolara u pitanju’d preporučujem većinu neprofitnih organizacija pokušati potrošiti ovo ako mogu.

DreamHost je jedini najbolje ocijenjeni pružatelj usluga web hostinga koji je u potpunosti besplatan za neprofitne organizacije. Samo iz tog razloga, mi’d zamislim’s davateljem na koji vas većina privlači. No, barem se isplati uložiti nekoliko dolara mjesečno u nadogradnju planova.

Dobročinstvo je ono što okuplja čovječanstvo. Pobrinite se za vas’vaše hosting ne iznevjeri, pa možete pomoći što većem broju ljudi. Vaša misija je bitna – napravite to računajući!

Pitanja i odgovori

Je li DreamHost siguran za upotrebu?

DreamHost je savršeno siguran domaćin za upotrebu. Kao i kod bilo kojeg davatelja usluga, i ako se odlučite za zajednički hosting plan, postoje i rizici. Na primjer, ako jedna od drugih web lokacija na vašem poslužitelju ima narušavanje sigurnosti, vaša web lokacija može biti u opasnosti.

Postoje li neke druge mogućnosti hostinga vani?

Obilje. Ovaj članak upravo pokriva najbolje usluge hostinga za neprofitne web stranice, ali ako želite malo šire pogledati prostor web hostinga, ovdje provjerite naše najbolje domaćine. Alternativno, prijeđite na našu usporednu tablicu radi bočnog pogleda.

Koja je najbolja usluga hostinga?

Iz našeg temeljitog istraživanja i testiranja, HostGator je izašao na vrh kao najbolji sveukupni pružatelj usluga hostinga. Kojeg davatelja biste trebali koristiti, ovisi više o vrsti hostinga koji vam treba. InMotion je, na primjer, na vrhu ljestvice i za zajednički i VPS hosting.

Morate li web lokaciju samostalno ugostiti?

Samo ako koristite platformu s hostom. Ako je vaša web lokacija izgrađena na sustavu za upravljanje sadržajem, poput WordPress-a ili Drupal-a, tada ćete morati izvoriti svoj vlastiti hosting. Međutim, možete koristiti alat za izradu web stranica i razvrstati hosting za vas.

Koje su najvažnije značajke hostinga za neprofitne web stranice?

Svaka će organizacija imati različite potrebe, ali postoje neke najčešće tražene značajke. Sigurnost SSL-a je velika jer štiti vašu web lokaciju, kao i što ima dovoljno prostora za pohranu i velika upotreba. Ako je moguće, ove bi značajke trebale biti veći prioritet od jeftinih mjesečnih cijena.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map