GoDaddy E-handel gjennomgang 2020 | 3,7 stjerner


Best for

Lettest å bruke


GoDaddy gjennomgang

Generell vurdering

4 av 5 stjerner

Trenger du å bygge din nettbutikk på et blunk? Det er ingen raskere plattform å bruke enn GoDaddy. Etter å ha svart på noen få enkle spørsmål, oppretter GoDaddy nettstedet ditt for deg. Funksjonene mangler kvalitet og tilpasningen er litt begrenset, men du vil ikke finne en enklere måte å få butikken din i gang.

Gå pappa’nettsted byggherre, Nettsteder + markedsføring, kan hjelpe deg med å få e-butikken din i gang på et øyeblikk. Som navnet antyder, kommer det til og med med en markedsføringssuite som hjelper deg med å utvide virksomheten din.

Gjennom bruk av ADI (Artificial Design Intelligence) har det aldri vært enklere å lage en layout, laste opp produktene dine og styre salget ditt!

Fordeler og ulemper

Pros

 • Det raskeste og enkleste produktet å bygge en nettbutikk med takket være ADI
 • Støtter flere bransjer enn noen av konkurrentene
 • Flotte markedsføringsverktøy for e-postkampanjer og resultatanalyse

Ulemper

 • Noen av funksjonene mangler kvaliteten og dybden på andre e-handelsplattformer
 • Kan’selger produkter direkte på sosiale medier
 • Begrenset kreativ kontroll på grunn av bruk av ADI

Oversikt over GoDaddy E-handel

Har noen gang ønsket å selge på nettet, men var bekymret for det’d være for vanskelig å få en e-butikk i gang? Tenk igjen.

GoDaddy har opprettet en nettstedsbygger som bygger et nettsted for deg. Nei, du hørte oss rett, det bygger bokstavelig talt nettstedet ditt for deg!

Gjennom bruk av ADI, et gjennombrudd i design av nettsteder, trenger du bare å svare på noen få enkle spørsmål om butikken din og GoDaddy’Produktet, nettsteder + markedsføring, vil gjøre resten.

Nettsteder + markedsføring er GoDaddy’s oppdaterte nettsted byggherre, som ble utgitt i september 2019, og kommer med noen spennende funksjoner – spesielt for online-selgere!

godaddy nettbutikk hjemmeGoDaddys nettsteder + markedsføringsbygger er perfekt for gründere og små bedrifter.

Disse nye og forbedrede verktøyene inkluderer en skinnende ny markedsføringssuite, bedre flerkanalsintegrasjoner og GoDaddy Insight, som lager en skreddersydd handlingsplan for virksomheten din.

Revolutionerende, ja, men her på Website Builder Expert, ønsket vi å komme under GoDaddy’hud for å bestemme hvor bra det var å selge på nettet.

Vi bedømmer dette ut fra en kombinasjon av vår egen ekspertanalyse og grundig testing.

Vi’har analysert seks områder som er avgjørende når du oppretter din egen nettbutikk, så vi kan fortelle deg det nøyaktig hvordan GoDaddy e-handel stabler seg opp i hver enkelt.

Men for det første, hvem er GoDaddy netthandel designet for?

Hvis du’GoDaddy, som er en liten bedrift som ønsker å selge noen få produkter og trenger et nettsted raskt, er det perfekte valget.

Der’Det er imidlertid noen grenser for funksjonene, så massive selskaper som ønsker å skalere globalt, er bedre å se på slike som Shopify eller BigCommerce.

GoDaddy gjennomgang – Vår oversikt over GoDaddy som nettstedbygger

Shopify vs BigCommerce – Finn ut de viktigste forskjellene mellom to av de kraftigste e-handelsproduktene på markedet i dag

Beste e-handelsplattformer – sammenlign Godaddy, Shopify og Bigcommerce alt på ett sted

Hvor enkel er GoDaddy e-handel å bruke?

På grunn av måten ADI fungerer på, Gå pappa er perfekt for nybegynnere med liten eller ingen erfaring med å lage nettsteder.

Våre tanker om dette ble sikkerhetskopiert da vi kjørte noen tester, og fikk hverdagslige mennesker til å bygge en netthandel med GoDaddy før de spurte meningene.

Det viktigste folk sa, var hvor enkelt det var å komme i gang. Her’er et direkte tilbud

“Jeg syntes det var bra slik de starter deg på. Der’er en introduksjon og et par menyer der det lærer deg hvordan du gjør temaet og sorterer sideordrer og hva du vil på hjemmesiden og sånt..”

Faktisk etter å ha sammenlignet resultatene våre, GoDaddy e-handel skilte seg ut som det enkleste produktet å bruke mot konkurransen.

Gå pappa’Spesielt ombordstigningsprosessen er sterk. Det vil lage et nettsted for deg basert på din svar på spørsmålene, og snakk deg deretter om hvordan du kan tilpasse nettstedet ditt og legge til produktene dine.

Hva salgsverktøy og funksjoner tilbys?

Generelt har GoDaddy et av de bredeste sett med verktøy tilgjengelig på en hvilken som helst e-handelsbygger.

Det er så mange ting du kan sette opp eller ha kontroll over, noe som gjør det å administrere nettbutikken din til en relativt enkel prosess.

Det gjør det ikke’Men jeg har alt. Du kan’selger ikke direkte på så mange kanaler du kan for eksempel på Shopify eller BigCommerce. Heller ikke GoDaddy’s har like høy kvalitet som en nettstedsbygger som Squarespace – fremdeles’s har mange andre meritter som gjør det til et godt valg for små butikker.

GoDaddy E-handel instrumentbordFra GoDaddy’s Dashboard, kan du administrere alt fra å legge til nye produkter til å lage e-postmarkedsføringskampanjer.

Så la’s komme helt til det og finne ut hva du kan og kan’t gjør på GoDaddy e-handel.

Produkter, administrasjon og analyse

Med GoDaddy kan du selge en ubegrenset mengde produkter. Du kan også knytte flere varianter til produkter: hvis du for eksempel selger t-skjorter, kan du feste både størrelse og fargevalg.

Du kan også samhandle med kunder, sette opp e-postvarsler for forlatte vogner og gi nettstedet ditt’s shoppere med kupongkoder.

Det er enkelt å holde kategorier på brukerne. GoDaddy tilbyr innebygd kunde- og inntektssporing, samt muligheten til å administrere aksjen din. Som en del av GoDaddy’s nye smarte læringssystem, GoDaddy Insight, får du også detaljerte beregninger for å spore butikken din’ytelse.

Ønsker du å selge via markedsplasser som Etsy, eBay og Amazon? Ikke noe problem! GoDaddy har en ny funksjon som heter Marketplaces, som lar deg selge produktene dine på Amazon, eBay, Walmart, Jet.com og mer.

GoDaddy vil administrere ordrene dine direkte fra GoCentral-kontoen din, og holde beholdningen synkronisert på ett sted uavhengig av hvor produktene dine selges..

Betalinger, transaksjonsgebyrer og frakt

GoDaddy støtter noen av de største betalingsprosessorene i verden. Du kan velge mellom PayPal, Stripe og Square.

GoDaddy gjør det heller ikke’t belaste deg eventuelle transaksjonsgebyrer. Beløpet du betaler for kredittkorttransaksjoner er direkte relatert til selve betalingsporten, noe som i gjennomsnitt betyr deg’Jeg blir belastet med standardrenten på 2,2% + $ 0,30 per transaksjon.

Når det gjelder frakt, jobber GoDaddy direkte med transportørene UPS, DHL og Shippoo. Det siste lar deg til og med skrive ut frakt- og returetiketter for kundene dine.

Å holde deg oppdatert på økonomien din er en annen ting å være på vakt mot, men takket være GoDaddy’s verktøy, kan du opprette, sende og spore fakturaer – igjen gjør dette til en ganske smertefri prosess.

Shopify Review – It’er rangert som den beste all-round e-handelsplattformen på markedet, men hvor god den egentlig er?

BigCommerce gjennomgang – Ta en titt på vår omfattende gjennomgang av en av de beste nettbutikkbyggere

GoDaddy E-handel kundetilfredshet

Den’Det er ikke bra å bare høre om hva GoDaddy kan gjøre – du vil høre fra folk som faktisk har brukt det! Hva synes de om GoDaddy? Er de fornøyde med det?

Som vi’Vi sa, å starte en nettbutikk til å begynne med var noe av det viktigste folk likte med GoDaddy e-handel i forskningen vår.

Et annet poeng som kom mye opp var mengden funksjoner GoDaddy tilbyr. Plattformen gir deg alle de små detaljene som kan gjøre et nettsted for e-handel fra vanlig og kjedelig til spennende og unik.

“Det var så mange forskjellige elementer jeg kunne lage. Jeg liker muligheten til å ha andre ting som bilder, en blogg eller attester der, der den er’Det har vært ganske vanskelig å identifisere det fra andre plattformer.”

Hvordan bygge en nettbutikk – Våre nyttige tips om hvordan du kan gjøre drømmen din til virkelighet

Sammenlign de beste e-handelsbyggere der ute for å finne en pakke til dine behov

Hvor gode er temategningene?

Før du hopper inn og begynner å se deg om etter GoDaddy’maler, bør du vite du don’t må faktisk velge et tema for å komme i gang.

Dette skyldes at GoDaddy genererer et nettsted for deg, noe som betyr at du kan hoppe over det vanlige trinnet i manualen til byggherre av nettstedet, der du kan velge mellom en rekke bransjespesifikke maler..

Likevel, hvis du vil være tradisjonell, kan du ta turen til GoDaddy’malets bibliotek og bla gjennom designene – hvorav det er over 100!

godaddy temaerGoDaddy pleide å ha et veldig lite antall temaer, men nå kan du bla gjennom et stort utvalg av profesjonelle design.

Med en gang du’har valgt en, GoDaddy tar deg med til Websites + Marketing editor slik at du kan begynne å opprette nettstedet ditt. Den’Jeg bruker fortsatt ADI, og sjekk inn for å sikre deg at du gjør det’har valgt en relevant bransje.

godaddy temaredaktørGoDaddy bruker ADI for å opprette nettstedet ditt, slik at du ikke gjør det’Jeg må velge et tema for å komme i gang – selv om du kan det hvis du vil!

Gå pappa’designalgoritmen betyr at den kan støtte over 1500 forskjellige bransjetyper.

Etter at GoDaddy har designet nettstedet ditt, gir det deg muligheten til å velge mellom 20 forskjellige stiler på dets Tematilpassing, uten å miste noe av innholdet ditt.

Disse kommer i en rekke stiler og endrer utformingen av nettstedet ditt, slik at du kan bla gjennom før du tar deg til ro med et design som’er riktig for deg.

GoDaddy-temaerGoDaddys ADI oppretter nettstedet ditt raskt, og du vil bli imponert over resultatene

På toppen av det, hele GoDaddy’temaene er mobile responsive. Du kan til og med se hvordan temaet ditt ser ut på en mindre skjerm i ‘Forhåndsvisning’ modus.

Det eneste vi’d si er hvis du’du leter etter en nettbutikk hvor du bare kan flytte hva som helst, hvor som helst, dette er ikke’t produktet for deg.

GoDaddy holder fast ved å designe beste praksis, noe som betyr at det begrenser hvor du kan og kan’t legge ting på sider. Hvis du trenger et større nivå av design, kan du ta en titt på Wix, som gir deg total frihet til å flytte ting til ditt hjerte’innhold.

‘Men hva om jeg ombestemmer meg og vil ha et annet tema et sted nedover linjen?’ Frykt ikke, GoDaddy har det dekket også.

Du kan når som helst endre ditt valg av tema. GoDaddy fyller automatisk ut og omformaterer produktene og innholdet ditt i det nye designet.

Å, og ikke’t bekymre deg: Du kan leke med et nytt design bak kulissene uten at det påvirker hva brukerne ser, til du treffer ‘publisere’.

GoDaddy E-handel hjelp og støtte

GoDaddy tilbyr netthandelsstøtte på en rekke måter. Den har en 24/7 telefonlinje; støtte for live chat; som har en tendens til å svare innen to minutter eller mindre; og en dedikert Twitter-konto for å svare på spørsmål og spørsmål.

Som de fleste nettstedbyggere har GoDaddy også en egen kunnskapsbase hvor du kan skrive inn spørsmål, lik en søkemotor, og få umiddelbare og nyttige resultater.

Vi’d anbefaler, hvis søkeresultatene ikke gjør det’t match opp spørsmålet ditt ved hjelp av live chat eller telefonstøtte. Dette er responsivt og vil gi deg oppdatert informasjon.

Gå pappa’s støttetjenester er stort sett tydelige og konsise. Selv om det ikke gjør det’Det kan være mange måter du kan kontakte hjelp på’Det er fremdeles mer enn nok til at du kan få den støtten du trenger.

8

GoDaddy-pris for netthandel – er det god valuta for pengene?

GoDaddy har bare en pris som lar deg selge på nettet, som er dets ‘Netthandelsplan’ til 25 dollar i måneden (når det faktureres årlig). Originalt navn, ikke sant?

Med dette, deg’Jeg får alt det’s i denne vurderingen til en fornuftig pris – fin og enkel.

GoDaddy tilbyr også en prøveperiode på en måned som lar deg gjøre det ‘prøv før du kjøper’. Dette er veldig nyttig hvis du vil se hva alt oppstyret handler om før du bruker en pen krone!

Når det gjelder prisen, det’er et av de billigste alternativene der ute når det gjelder netthandel.

Inkludert i denne prisen er GoDaddy’det nyeste tilskuddet til funksjonslisten – GoDaddy Insight, som gir deg en Insight-score som sammenligner nettstedet ditt med andre og en skreddersydd handlingsplan for å øke virksomheten.

Dette er GoDaddy’er den mest utmerkede funksjonen, sammen med ADI-redaktøren, men det er fortsatt andre utbyggere som får deg mer smell for pengene. GoDaddy mangler noen reell kvalitet på funksjonene og appene sine sammenlignet med netthandelgiganter som Shopify og BigCommerce, noe som kan stoppe deg med å skalere virksomheten din.

Til tross for dette gir GoDaddy deg mer enn nok til å drive en liten til mellomstor bedrift helt fint.

GoDaddy E-handel gjennomgang: Dommen

Med flere og flere nettstedbyggere som vender fokus mot en ADI-tilnærming, ligger GoDaddy godt foran trenden.

Plattformen tilbyr en flott startbase for nybegynnere, og har alle de nødvendige funksjonene du trenger for å drive nettbutikken din jevnt og effektivt takket være den nye markedsføringssuiten.

Foruten å være enkel å bruke, er GoDaddy relativt billig, og har gjort mye arbeid med designene det tilbyr for å gjøre opp bakken på slike som Wix og Squarespace.

GoDaddy er også den største domeneregistratoren i verden, noe som betyr at å velge og koble et killer-domenenavn blir en lek.

Ulempen er at appene og funksjonene mangler ekte dybde som trengs for å skalere virksomheten til nasjonale eller til og med globale høyder.

En annen sak er nivået på kreativ kontroll du får. Skulle du ønske full frihet over hvor ting sitter på nettstedet ditt, vi’d anbefaler å ta en titt på Wix e-handelsomtale her.

Alt tatt i betraktning, GoDaddy er ideell for enhver enkelt eller liten bedrift som ønsker å selge på nettet og trenger et nettsted raskt.

Vanlige spørsmål om GoDaddy e-handel

Hvorfor skal jeg bruke en ikke-e-handelsspesifikk nettstedbygger?

Noen nettstedsbyggere har e-handelsfunksjoner, mens andre er spesielt designet for netthandel. GoDaddy er førstnevnte.

Det siste, inkludert produkter som Shopify og BigCommerce, har en tendens til å være designet for store bedrifter som trenger å selge i bulk og trenger virkelig kraftige analyse- og administrasjonsverktøy.

Hvis dette ikke er’t du, da vil GoDaddy tilby mer enn nok til å betjene dine behov. Du’Jeg vil også ha mer å si for den generelle utformingen av nettstedet!

Hvilken markedsføringsstøtte gir GoDaddy?

GoDaddy lar deg kjøre skreddersydde e-postmarkedsføringskampanjer. Du kan velge blant en rekke forhåndsbygde e-postmaler, fylle dem med innholdet ditt og sende dem ut masse til abonnentene dine..

Hvis du’Er du usikker på hvordan du kommer i gang, har GoDaddy en rekke nyttige guider som er oppdaterte og leder deg gjennom prosessen for hvordan du kjører en effektiv e-postmarkedsføringskampanje.

Etter det kan du spore hvordan e-postkampanjen din fungerer gjennom GoDaddy’s analyse. Statistikk om hvor mange personer som har mottatt e-posten, hvor mange som har åpnet den, og hvor mange som tok grep, er alle tilgjengelige via dashbordet.

Hvis du vil ta ting et skritt videre, kan du betale for et månedlig tillegg som genererer shout-outs automatisk for deg.

Hvordan vil GoDaddy hjelpe produktene mine med å bli sett?

Gjennom magien med SEO (Search Engine Optimization) selvfølgelig!

GoDaddy tilbyr et flott, innebygd SEO spotlight-verktøy (tilgjengelig direkte på butikkområdet). Her tilbyr det råd om produkt / firma beskrivelser, og fra det gir foreslåtte søkeord.

Videre leder det deg hvordan dette blir presentert på Google og andre søkemotorer. GoDaddy tilbyr også en ekstra tjeneste for ytterligere $ 4,99 i måneden der den vil overvåke og administrere hele nettstedet ditt’s søkeoptimalisering.

Website Builder Expert har som mål å gi deg ærlige data. At’Derfor driver vi med egen forskning og får direkte, personlig innsikt. Analyser og grafikk i denne artikkelen er basert på autentiske kilder kryssvaliderte av våre interne eksperter. Vi passer på å sikre at informasjonen vi publiserer er pålitelig og nøyaktig. WBE tar imidlertid ikke noe ansvar for unøyaktighet i informasjon som blir gitt til oss av brukere, forskningsdeltakere eller andre enheter.

Vær oppmerksom på at innsikten i denne artikkelen kun er for generell informasjonsformål. Vi’gleder deg over å svare på spørsmål du måtte ha om denne artikkelen og støttende forskning. Les mer her, og for ytterligere informasjon, vennligst kontakt Website Builder Expert direkte via e-post på .

Fant denne guiden nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map