10 parasta verkkokauppasivustojen rakentajaa pienyrityksille

parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat pienyrityksille

Contents

Don’t Miss Out: Löydä paras verkkokaupan rakentaja pienyrityksellesi

Tässä artikkelissa tarkastellaan 10 parasta pienyrityksille tarkoitettua verkkokauppasivustoa, jotka auttavat sinua päättämään, mikä sopii sinulle parhaiten.


Jos sinä’uudelleen pienyrityksen omistajana, joka haluaa helppokäyttöisen alustan, jonka avulla voit perustaa upean verkkokaupan tyhjentämättä pankkitiliäsi.’uudelleen oikeassa paikassa.

Teimme perusteellisen tutkimuksen löytääksemme parhaat pienyritysten verkkokauppasivustojen rakentajat. Otamme yhteyttä vierailijoihimme, jotka halusivat luoda verkkokaupan, ja kysyimme tarkalleen, mikä heille oli tärkeää. Hinnoittelu? Luova hallinta? Myyntiominaisuudet?

Yhdisimme nämä tiedot omaan perusteelliseen testaukseen täällä Website Builder Expert -yrityksessä saadaksesi sinulle tämän lopullisen luettelon. Voitimme’t vetäkää se pois – 10 parasta pienyritysten verkkokauppasivustojen rakentajaa ovat:

 1. Wix
 2. Squarespace
 3. Shopify
 4. Weebly
 5. BigCommerce
 6. Neliö
 7. Volusion
 8. Hyvä isä
 9. 3dcart
 10. Iso kartelli

Kolme tärkeintä pienyritysten verkkokauppasivustojen rakentajaa ovat Wix, Squarespace ja Shopify. Voit nähdä, kuinka kukin menestyi tutkimuksessamme, katsomalla alla olevia tähtiluokituksia:

Pienyritysten omistajille raha voi olla ongelma. Voiko kuukausibudjettisi hoitaa verkkokauppaalustan koon? Onneksi jokaisella keskusteltavallamme alustalla on joko ilmainen suunnitelma tai ilmainen kokeilu, joten siellä’Sitä ei vielä tarvita luottokorttisitoumuksiin.

Ja verkkokaupan kuukausihinnat alkavat vain 9,99 dollaria kuukaudessa, se ei tule’t on aina oltava valtava hitti budjettisi.

Luettuasi tämän artikkelin, sinä’Meillä on selkeä käsitys siitä, mikä alusta voi lisätä yritystäsi, ja rakentaa sinulle verkkokaupan, joka vastaa tavoitteesi vain muutamassa tunnissa.

Lisätietoa

 • Vertaa jokaista verkkokaupan rakentajaa.
 • Tarkempaa tietoa verkkokauppaympäristöistä saat parhaista verkkokauppasivustomme rakentajista 2020 -sivultamme.
 • Tai katso arvostelu Parhaat verkkokauppaympäristöt.

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat pienyrityksille

Parhaat pienyrityksille tarkoitetut verkkokauppasivustojen rakentajat ovat:

 1. Wix – paras yleinen verkkokauppasivustojen rakentaja pienille yrityksille
 2. Squarespace – paras luovaan hallintaan
 3. Shopify – paras myyntikohtaisille ominaisuuksille
 4. Weebly – yksi katsottava
 5. BigCommerce – paras monikanavaiseen myyntiin
 6. Neliö – parasta yhdistää online- ja offline-myyntiä
 7. Volusion – enemmän kuin tarvitset, mutta loistava kasvulle
 8. Hyvä isä – helpoin käyttää
 9. 3dcart – monimutkaisempi kuin se’arvoinen
 10. BigCartel – vapaasti myytävä, mutta erittäin rajoittava

Sinä et’t tarvitse mitään koodaustietoa verkkokauppojen käyttämiseen, ja et’sinun ei tarvitse organisoida web-isännöintia tai tietoturvaa kukaan voi liittyä verkkokauppajuhliin!

Kuulostaa hyvältä, eikö niin’t se? Itse asiassa vaikein osa on itse päättää, mitä alustaa käytetään. Alustan valinta riippuu tarpeistasi; on otettava huomioon monia asioita, mutta muutamia tärkeimmistä ovat:

 • Tuotteiden lukumäärä
 • Tuotetyyppi (ts. Digitaalinen, fyysinen, palvelu)
 • Kuinka paljon luovaa ohjausta haluat
 • Budjettisi
 • Aikarajoitteet
 • Yrityksesi skaalautuvuus

Anna nyt’Sukella jokaiseen verkkosivustojen rakentajaan saadaksesi lisätietoja…

Lisätietoa

 • Voit verrata näitä verkkokaupan rakentajia vierekkäin tarkistamalla Verkkokaupan rakentajien vertailukaavio.
 • Tutustu verkkokauppasivustosi parantamiseen oppaan avulla Parhaat online-liiketoiminnan työkalut.

# 1 Wix

Paras yleinen verkkokauppasivustojen rakentaja pienyrityksille

Hintaluokka: 23–49 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain)

Heads up: saat 10% alennuksen Wix-suunnitelmastasi

Wixilla on hyvä vastine rahalle aluksi, mutta siellä’ei ole koskaan ollut parempi aika kokeilla sitä. Kirjoita tarjouskoodi TAKE10 kassalla kassalle säästä 10% millä tahansa vuotuisella premium-ohjelmalla, paitsi Combo ja Connect Domain. Aloita tallennus nyt!

Wix Plussat Wix Cons
Todella helppo käyttää – teknisiä taitoja ei tarvita! Se’Nopea ja helppo rakentaa myymälä. Vähemmän tehokas mainosjakauma kuin muilla alustoilla – esimerkiksi voit’t joukkolataustuotteita Wix-sovelluksella. Tämän ei kuitenkaan pitäisi’t olla ongelma pienimuotoisille myyjille.
Paljon luovaa hallintaa – voit suunnitella myymälääsi, lisätä tuotevideoita ja paljon muuta. Ei sillä’t tukee monikanavaista myyntiä, eli voit’t myydä Facebookissa, Instagramissa tai Pinterestissä

Wix piti tutkimuksessamme erityisen hyvin kolmella pääalueella: vastinetta rahalle, suunnittelu ja helppokäyttöisyys. Wix’Suunnitelmissa on paljon ominaisuuksia, mutta sen hinnat ovat paljon halvemmat kuin verkkokaupan kilpailijat, kuten Shopify. Lyhyesti, Wix antaa sinulle täydellisen luovan hallinnan, tekee verkkokaupan rakentamisesta helppoa aloittelijoille ja pakata tonneja verkkokauppasuunnitelmiinsa korottamatta hintoja.

Pääalue, jolla Wix ei tehnyt’t toimivat aivan yhtä hyvin tutkimuksessamme olivat sen myyntiominaisuudet. Koska se’Sivustojen rakentaja, se ei’tillä on sama valikoima tehokkaita työkaluja, joita verkkokauppaympäristö kuten Shopify tarjoaa. Sinä pystyt’t myydä useilla kanavilla, kuten esimerkiksi Facebookissa tai Instagramissa.

Wixillä on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi tarjota pienyritykselle, joka haluaa päästä verkkoon.

Wix on unelma tekniikan aloittelijoille – se’helppokäyttöinen ja antaa kenelle tahansa mahdollisuuden luoda mahtava verkkokauppa. Voit myös lisätä tuotevideoita, mikä on hieno ominaisuus.

Wix’Mallineiden suunnittelu ja luovan ohjauksen taso ovat vaikuttavia. Vedä vain kuvia, tekstilaatikoita ja muuta sivullesi ja pudota ne sitten paikoilleen missä haluat. Tämä vedä ja pudota -muokkaustapa on erittäin helppo, ja antaa sinulle täydellisen luovan vapauden liikkeen suunnittelussa.

wix paras verkkokauppasivustojen rakentaja pienyritysVerkkokaupan rakentaminen Wixin avulla’t ole helpompaa vedä ja pudota -rakenteen ansiosta

Wixin avulla voit luoda myymälän veloituksetta, joten voit rakentaa verkkokaupan imperiumin’s säätiöt kuluttamatta senttiäkään. Voit tosiasiallisesti myydä tuotteita sinä’Sinun on päivitettävä ainakin Business Basic -suunnitelmaan, joka maksaa 23 dollaria kuukaudessa.

Kuten näette, siellä’Sillä on paljon syitä, miksi Wix on suosituin verkkokauppasivustomme rakentaja pienille yrityksille. Mutta älä’otamme vain sanamme. Puhuimme The Vegan Bakes -yhtiön perustajan Claudian kanssa saadaksesi selville kokemuksistaan ​​Wixin käytöstä pienen leipomosivustonsa rakentamisessa..

KÄYTTÄJÄN KATSAUS: VEGANI LAKEE

wix verkkokaupan käyttäjän arvostelu claudia headshot

claudia’Wix-verkkosivustolla hän voi myydä vegaanileipomoja asiakkaille ympäri maata.

Claudia johtaa The Vegan Bakes kotonaan olevasta keittiöstä. Hän aloitti liiketoimintansa kääntyessään vegaaniksi ja kamppaillessaan saadakseen käsiinsä mitä tahansa namia hoitavia hermoja. Uskoen, että kenenkään ei tarvitse jättää väliin hemmottelua, Claudia päätti perustaa Wix-verkkokaupan myymään leivonnaisia, evästeitä ja kakkuja..

Q&A Claudian kanssa

Miksi halusit rakentaa verkkosivuston?

“Halusin rakentaa verkkosivuston, jotta voin myydä leiponi verkossa postittaakseni koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Verkkosivun omistus tarkoittaa, että minulla on alusta myydä suurelle yleisölle.”

Miksi päätitte rakentaa verkkosivustosi Wixiin?

“Wix oli ensimmäinen WordPressin jälkeen kokeiltu alusta ja rakastan kuinka helppoa sitä oli käyttää. Katselin myös Squarespacea, koska tiedän, että monet ihmiset käyttävät sitä, mutta yritin saada käsityksen Wixin kanssa niin kiinni pitämisestä..”

Kuinka helppoa oli rakentaa verkkosivustosi Wixin avulla?”

“Wix on erittäin helppo käyttää, se muistuttaa melkein Microsoft Wordin käyttämistä, koska se käyttää yksinkertaista vetämis- ja pudotusjärjestelmää.”

“Suosittelen ehdottomasti Wixiä jokaiselle, joka haluaa luoda oman verkkosivuston edulliseen hintaan. Se’S on niin suoraviivaista käyttöä ja voit mukauttaa sivustosi kaikki osat.”

Mitä pidät eniten Wixistä ja miksi?

“Rakastan kuinka helppoa on navigoida ja luoda kauniita sivustoja. Halusin minimaalisen, modernin ja ammattimaisen sivuston, ja tämän oli niin helppo luoda Wixiin. Valitsin täysin tyhjän mallin salliaksesi 100%: n mukauttamisen. Näin voisin tehdä verkkosivustostani täsmälleen sellaisen, kuin halusin sen olevan.”

Mikä oli haastavin verkkosivustoasi rakennettaessa Wixin avulla?

“Halusin lisätä tilaamisvaihtoehdon verkkosivustolleni, jotta ihmiset voivat saada kuukausittain ovelleen laatikoita brownies- ja evästeitä! Aluksi, kun etsin tätä vaihtoehtoa, ei ollut’t käytettävissä, mutta sain luovan ja pystyin käyttämään sovellusta tilaustoimintojen luomiseen.”

Luuletko, että Wix on vastinetta rahalle?

“Yritin pitää kustannukset alhaisina käynnistäessään vegaanileipomoani kuten ei’Minulla ei ole rahaa kuluttaa tuotemerkkien ja verkkosivujen suunnitteluun. Mielestäni Wix on melko edullinen siitä mitä se on. Tein kertaluontoisen maksun vuodelle, ja se toimii edullisesti kuukaudessa.”

Lisätietoa

 • Kuten Wixin ääni? Lue meidän perusteellinen Wix-verkkokauppakatsaus.
 • Tai katso miten Wix vertaa Shopify-palveluun täällä.

# 2 neliön tila

Paras luova hallinta

Hintaluokka: 18–40 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain)

Squarespace Plussaa Squarespace Cons
Erinomainen sosiaalisen median integrointi – mainosta myymälääsi helposti kaikilla sosiaalisilla kanavillasi. Puuttuvat maksutavat – voit käyttää vain Stripe-, PayPal- tai Apple Pay -sovelluksia.
Paras muotoilu – Squarespacessa on markkinoiden parhaiten suunnitellut mallit ja se tarjoaa paljon joustavuutta. Ei sovellusmarkkinoita – koko Squarespace’s ominaisuudet on sisäänrakennettu. Vaikka tämä takaa laadun, se tarkoittaa, että voit’t lisätä ekstroja kauppaan.

Jos sinä’Haluatko rakentaa silmäänpistävää salkkua tai online-liiketoimintaa, tee tilaa tälle alustalle. Miksi? Koska Squarespace -kaupat erottuvat toisistaan.

Tutkimuksessamme, Squarespace oli suunnittelussa parempi kuin kaikki muut verkkokauppasivustojen rakentajat. Sen verkkokauppamallit ovat moderneja, tyylikkäät ja rakennettu esittelemään tuotteitasi. Voit jopa vaihtaa mallia milloin haluat – täydellinen kaikille uudelleenmerkeille, joita sinulla saattaa olla rivillä.

Kuten Wix, Squarespace ei ollut’t niin vahva testaamalla sen myyntiominaisuuksia. Esimerkiksi, se tukee monikanavaista myyntiä, mutta vain Instagramin kautta – melko rajoitettu tarjous verrattuna rakentajiin, kuten BigCommerce.

Se sanoi, Squarespace’sisäänrakennetut työkalut, sinä’Saat silti kaiken tarvittavan pienen myymälän perustamiseksi menestykseen. Voit vain’t lisätä ylimääräisiä myyntiominaisuuksia, koska sovellusmarkkinoita ei ole.

Kaiken kaikkiaan Squarespace on loistava valinta, jos sinä’uudelleen upea näköisen myymälän jälkeen.

Jopa Squarespace -suunnitelmat näyttävät hyvältä – jos kirjaudut vuodeksi, sinäkin’Maksan vain 18 dollaria kuukaudessa halvimmalla verkkokauppasuunnitelmalla (tai 26 dollaria kuukaudessa kuukausittain tehdyn sopimuksen perusteella).

Voit kuitenkin saada 18 dollaria / kk suunnitelman vain $ 16,20 / kk kun käytät yksinomaista Squarespace-tarjouskoodiamme ensimmäisessä ostoksessasi. Kirjoita vain koodi WBE kassalla osoitteeseen säästä 10% kaikista Squarespace-suunnitelmista.

neliön verkkokauppaSquarespace auttaa verkkokauppaa erottumaan joukosta sen ihastuttavilla malleilla

Lisätietoa

 • Lue lisää Squarespace with meidän verkkokaupan arvostelu.
 • Tai tarkista meidän Shopify vs Squarespace -artikkeli.

# 3 Shopify

Paras myyntikohtaisille ominaisuuksille

Hintaluokka: 29–299 dollaria kuukaudessa

Shopify Plussat Shopify Cons
Markkinoiden parhaat myyntiominaisuudet – Shopifessa on valikoima tehokkaita työkaluja sekä valtavat sovellusmarkkinat. Vain yksi syy 93% käyttäjistä sanoi, että he suosittelisivat Shopifea! Huono vastinetta rahalle pienille yrityksille – Shopify on upea alusta, mutta pienemyyjille sen hinnat ovat melko jyrkkiä.
Loistava varastossa – Shopify’Varastojärjestelmä auttaa sinua hallitsemaan myymälääsi, esimerkiksi hälyttämällä sinulle, kun tuotetta ei ole varastossa. Maksutapahtumat – Shopify on ainoa alusta, jolla peritään transaktiomaksuja, ellet käytä omaa maksuporttia nimeltään Shopify Payments..

Jos sinä’kun olet tosissasi myynnissä ja haluat antaa pienyrityksellesi potkua, Shopifessa on kaikki sinun työkalut’Tarvitsen. Ja jos pystyt’t löytää mitä sinä’etsit siellä’se on valtava sovelluskauppa, jota voit selata!

Shopify on omistettu verkkokauppaalusta, tarkoittaen sitä’on suunniteltu pelkästään verkkokaupan luomiseen. Että’siksi sillä on paljon edistyneempiä myyntityökaluja kuin Wix- ja Squarespace-sivustojen rakentajia.

Tutkimuksissamme Shopify ei tehnyt’t vain nousee parhaimmillaan myyntiominaisuuksiensa perusteella – se sai myös korkeimman asiakaspisteen. Laskemme tämän pistemäärän saamalla ihmiset kokeilemaan rakentajaa ja arvioimaan sen sitten kokemuksensa perusteella. Shopify oli ihmisiä’suosikki verkkokaupan rakentamisessa.

Erityisen hieno Shopifen ominaisuus on, että sen mukana toimitetaan sisäänrakennetut pudotuskuljetusvälineet. Joten jos sinä’Pienyritys, joka kamppailee löytääksesi varastoja tuotteillesi, Shopify voisi olla täydellinen ratkaisusi.

Jos sinä’Joten jo myyt, Shopififella on sovelluksia, joiden avulla voit synkronoida varastosi, jolloin on helppoa hallita kaikkea myyntiä yhdestä paikasta. Shopify tarjoaa myös upeita monikanavaisia ​​myyntivaihtoehtoja, mukaan lukien integrointi Instagramiin, Facebookiin ja jopa Amazoniin ja eBayen.

Shopify ei tehnyt’t wow meitä kaikissa osastoissa – tosin merkittävin alue, jolla se putosi, oli rahan arvo. Paljon Shopifea’Myyntivälineet ovat oikeastaan ​​liian edistyneitä pienille yrityksille, tarkoittaen sinua’maksat uudelleen ominaisuuksista, joita et ehkä tarvitse pitkään aikaan. Kun sinä’tiukka budjetti, jokainen sentti laskee!

Shopify’Hinnasuunnitelmat alkavat vuodesta 29 dollaria kuukaudessa, vaikka sinäkin voida säästä rahaa allekirjoittamalla vuosisuunnitelma sen sijaan, että maksat kuukausittain’Säästät 10%, jos kirjaudut vuodeksi, mutta sinä’Säästän 20% jos kirjaudut kahteen vuoteen, mikä tarkoittaa, että voisit säästää melkein 190 dollaria vuodessa Shopify-suunnitelmasta, jonka voit laittaa matkakuluihin, toimistolaitteisiin tai joihinkin uusiin käyntikortteihin!

Hyvä tietää… Ellet valitse Shopifea’Yrityksen sisäisen maksun yhdyskäytävä, Shopify Payments, veloittaa myyntitapahtumat myynnistäsi. Halvimmalla suunnitelmalla tämä olisi 2% transaktiomaksu.

Shopify’Tehokkaat työkalut voittivat’t hyötyä sinulle, jos haluat myydä vain yhden tai kaksi tuotetta. Kuitenkin, jos sinä’olet kunnianhimoinen ja haluat antaa myymälöllesi vankan perustan, sitten Shopifella on täysi paketti pienyrityksen tukemiseksi.

shopify paras verkkokauppa pienyrityksilleShopify on suunniteltu auttamaan online-myyjiä luomaan oma verkkokauppa, ja siinä on kaikki työkalut menestykseen.

Lisätietoa

 • Lue koko Shopify-arvostelu selvittää, voisiko se olla täydellinen verkkokaupan rakentaja pienyrityksellesi.

# 4 Weebly

Yksi katsottava

Hintaluokka: 6–26 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain)

Weebly Plussat Weebly Cons
Erittäin helppo käyttää – Weebly on aloittelijaystävällinen, joten et halua’t tarvitse paljon vapaa-aikaa (tai teknisiä taitoja). Ei voi myydä useilla kanavilla – tämä on erityisen turhauttavaa, jos sinulla on jo esimerkiksi Facebook- tai Etsy-kauppa.
Alhaiset hinnat – Weebly on budjettiystävällinen, erityisen halpoilla aloitushinnoilla. Kassasivua ei voida mukauttaa – kassasivusi suunnittelu on tärkeä, mutta Weebly rajoittaa luovaa vapautta.

Useimpien pienyritysten omistajien tulee olla varovaisia ​​piilokustannuksista. Onneksi Weebly on erittäin budjettiystävällinen ja sillä on alhaisimmat verkkokaupan aloitushinnat. Voit jopa myydä tuotteita Weeblyllä’ilmainen verkkokauppasuunnitelma, joka on valtava ominaisuus tarjota ilmaiseksi. Lisäksi Weebly on erittäin helppo käyttää.

Vaikka voit myydä ilmaisella suunnitelmalla, jos sinä’kun olet tosissasi myynnissä, suosittelemme Professional-suunnitelmaa pienille myymälöille tai Performance-suunnitelmaa, joka on paras verkkokaupan suunnitelma.

Professional-suunnitelma 12 dollaria kuukaudessa on halvin suunnitelma Weebly-ilmoitusten poistamiseksi sivustoltasi. Mukana on myös toimituslaskin, ilmainen verkkotunnus ja rajoittamaton tallennustila. Se sanoi, 26 dollaria kuukaudessa Performance Plan on paras verkkokaupoissa – saat kaiken hylätyistä ostossähköposteista lähetysalennuksiin ja edistyneisiin verkkokauppatilastoihin.

Weeblyllä on myös joitain loistavat lisäominaisuudet, erityisesti bloggaamisessa ja sen salasanasuojatuilla sivuilla. Huono puoli? Sinä pystyt’t myydä Facebookissa, Instagramissa tai Pinterestissä. Kaiken kaikkiaan Weebly on kuitenkin turvallinen käsipari pienyrityksellesi.

Testattaessa Weebly huijasi meitä laajemmilla verkkokaupan tarjouksillaan, minkä vuoksi suosittelemme sitä pienet yritykset, jotka myyvät vain muutamia tuotteita – yksinkertaisesti sanottuna, se vain ei’t ei ole yhtä paljon tarjottavaa kuin Wix tai Squarespace.

Sen jälkeen kun Square halusi Weeblyn, sen myyntiominaisuudet ovat parantuneet huomattavasti – tämä haltuunotto on kiittää Weeblyä’Uusi ilmainen verkkokauppasuunnitelma ja myös myyntiominaisuuksien valtava kehitys. Suorituskykysuunnitelma on loistava esimerkki siitä, kuinka Weebly on viime aikoina noussut verkkokaupan merkkiin, joten siitä on katsottava!

Hyvä tietää… Me’ve merkitty Weebly as “yksi katsottava” koska se’s osoittaa merkkejä räätälöimästä alustaansa pienyritysten omistajille’ tarvitsee. Siinä on esimerkiksi automaattinen verolaskin ja mobiilisovellus, jotta voit hallita yritystäsi liikkeellä ollessa. Vielä on vielä pitkä tie kuljettavanaan, ennen kuin saamme kiinni kolmen parhaan verkkokaupan rakentajamme kanssa.

Tutkimuksissamme Weebly teki erittäin hyvää vastinetta rahalle, ja voit nähdä miksi. Voit myydä ilmaiseksi, ja sen halvin verkkokauppasuunnitelma alkaa vain 6 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain).

weebly verkkokauppaWeebly on edullisin verkkokauppa-alusta, joka sopii kaikille pienille yrityksille

Lisätietoa

 • Lue koko Weebly-verkkokauppakatsaus.
 • Kuinka Weebly vastaa otteluun Shopify? Napsauta tätä saadaksesi selville.

# 5 BigCommerce

Paras monikanavaiseen myyntiin

Hintaluokka: 29,95 – 249,95 dollaria kuukaudessa

Psssst! Hanki jopa kolme kuukautta ilmaiseksi BigCommerce-palvelun avulla

Halusimme vain kertoa sinulle, että BigCommerce tarjoaa tällä hetkellä jopa kolme kuukautta ilmaiseksi kun kirjaudut uuteen suunnitelmaan. Mene tarkistamaan se!

BigCommerce Plussat BigCommerce Cons
Tonnia monikanavaisia ​​integraatioita – voit myydä useilla eri alustoilla. Vaikea käyttää – BigCommerce ei ole kovin aloittelijaystävällinen, mikä tarkoittaa, että tarvitset enemmän aikaa kaupan elävöittämiseen.
Ihanteellinen yrityksesi mitoittamiseen – BigCommerce on erittäin skaalautuva alusta, joka auttaa yritystäsi kasvamaan. Advanced tarkoittaa edistynyttä – BigCommerce-ominaisuudet ovat vaikuttavia, mutta niiden asentamiseen vaaditaan oppimiskäyrä.

BigCommerce-palvelussa on kaikkien verkkokaupan valmistajien sisäänrakennetut ominaisuudet, mikä tarkoittaa sitä’ovat vähemmän riippuvaisia ​​sovelluksista kuin Shopify-kaltaiset käyttöympäristöt. Tämä voi auttaa pitämään kustannuksesi alhaisina, mutta se tarkoittaa myös, että BigCommerce on markkinoiden skaalautuvin verkkokaupan rakentaja. Joten, jos sinä’sinulla on suuria unelmia pienyrityksestäsi, tämä on paras valinta sinulle!

BigCommerce myös voit myydä useilla kanavilla, mukaan lukien eBay, Amazon, Square, Instagram, Facebook ja Pinterest. Tämän avulla voit laajentaa myymälääsi’saavuttaa samalla kun kustannukset pysyvät alhaisina.

BigCommercen tärkein haitta on, että suuri osa sen työkaluista on tarkoitettu auttamaan yrityksiä kasvamaan nopeasti ja tukemaan suuria kauppoja. Jos sinä’et halua mittakaavaa, sitten sinä’Löydämme sinut’maksat uudelleen ominaisuuksista, joita et halua’t pienyrityksen tarpeeseen.

Juuri tästä syystä BigCommerce teki poikkeuksellisesti vastinetta rahoilleen tutkimuksessamme. Se laski myös helppokäyttöisessä testauksessa meidän käyttämän monimutkaisen terminologian takia. Tämä tekee siitä vähemmän kuin ihanteellinen pienyritykselle, joka haluaa päästä verkkoon nopeasti, ja pienimmällä vaivalla.

BigCommerce sai yllättävän korkeat arvosanat myyntiominaisuuksistaan, ja sillä on hienoja SEO-työkaluja, jotka auttavat yritystäsi löytämään Googlen kautta.

Jos haluat rakentaa BigCommerce-palvelun kanssa, sinä’meillä on kolme verkkokauppasuunnitelmaa, joista valita – halvin alkaa klo 29,95 dollaria kuukaudessa.

Yleensä ottaen, BigCommerce on ihanteellinen, jos haluat edistyneitä työkaluja vyön alla kasvaessasi pienyritystäsi. Se’S on epäilemättä tehokas verkkokaupan rakentaja, mutta useimmille pienille kaupoille se istuu pakkauksen keskellä.

bigcommerce pienyritysten verkkokauppaBigCommerce on pääosin suunnattu suurille ja nopeasti kasvaville yrityksille, mutta siinä on käteviä työkaluja myös pienempiin kauppoihin.

Lisätietoa

 • Vaikuttaako BigCommerce houkuttelevalta? Katso koko BigCommerce-arvostelu nähdäksesi, merkitseekö se kaikki ruudut.

# 6 neliö

Paras yhdistää online- ja offline-myyntiä

Hintaluokka: 0–72 dollaria kuukaudessa

Square Plussan Square miinukset
Ilmainen suunnitelma tarkoittaa, että voit rakentaa ja myydä ilman liittymää Varsinaisen myymälävalmistajan energiansäästö on Weebly, ja mukana tulee samat räätälöinnin rajoitukset kuin Weeblylle
Keinotekoinen älykkyys tekee Squarestä erittäin nopean ja helpon käytön Suuremmat kauppiaat kasvavat Square’s ominaisuudet

Square on maksua käsittelevä jättiläinen, joka osti suositun verkkosivustojen rakentajan Weeblyn vuonna 2018. Tuloksena on uusi Square-myymälärakentaja, joka yhdistää Square: n’s ominaisuuksia Weeblyllä’rakennusalusta.

Ensimmäinen asia sanottavasta tästä uudesta lapsesta on, että kokonaisuutena se’on melko samanlainen kuin Weebly. Kirjaudut sisään Square-palvelun kautta ja saat lisäominaisuuksia, mutta sinä’käytät edelleen Weeblyä’rakennusohjelmiston avulla kaupan luomiseen.

Tämä on erityisen hieno uutinen aloittelijoille, Koska Weebly on erittäin helppo käyttää ja se sai tutkimuksessamme vaikuttavan korkean asiakastyytyväisyyspisteen. Se tulee kuitenkin myös Weeblylle’rajoituksia, kuten monikanavaintegraation puute ja rajoitetut mukautusvaihtoehdot.

Square käyttää Artificial Design Intelligence (ADI) -tekniikkaa rakentaaksesi sinulle myymälän’räätälöity tarpeisiisi. Tämä on sama menetelmä, jota rakentajat, kuten GoDaddy, käyttävät, esittämällä myymälääsi koskevia kysymyksiä muokatun asettelun luomiseksi verkkosivustollesi..

Joten miksi käyttää Squarea Weeblyn sijasta? Hyvin, Square sisältää lisäominaisuuksia ja integrointeja, joita Weebly ei tee’T, kuten asiakaskäyttäytymisen seuraaminen ja mukautettujen laskujen luominen.

Se käyttää myös AI-tekniikkaansa auttamaan sinua noudattamaan parhaita käytäntöjä tuotteiden lisäämisessä, mikä oli ominaisuus, joka todella erottui, kun testasimme Square’myymälärakentaja. Se voi esimerkiksi tunnistaa tuotteet ja ehdottaa sinulle luokan nimeä säästää aikaa.

Näiden ominaisuuksien takia, suosittelemme Square: tä myyjille, joilla on jo tiili- ja laastikauppa ja jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa verkossa. Tämä on erityisen totta, jos sinä’käytät jo Square: tä POS-järjestelmänä, koska tämä yhdistelmä tekee erittäin helpoksi synkronoida fyysiset ja digitaalikaupat.

Yksi ilmeisimmistä asioista, joista Square: n huutaa on, tosiasia sillä on ilmainen suunnitelma, jota voit myydä – erittäin harvinainen tarjous, jota ei ole’t saatavana useimpien verkkokaupan rakentajien kanssa. Squarella on neljä suunnitelmaa, jotka vaihtelevat 0 dollarista 72 dollariin kuukaudessa (laskutetaan vuosittain).

neliön verkkokaupan rakentajaSquare on maksuprosessori ennen kaikkea, mutta sen myymälärakentajalla on melko hienoja myyntiominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä pääsemään verkkoon.

# 7 Volusion

Enemmän kuin tarvitset, mutta loistava kasvulle

Hintaluokka: 29–299 dollaria kuukaudessa

Volusion Plussat Volusion Cons
Tukee lukuisia maksuyhdyskäytäviä – valitse yrityksestäsi sopivista vaihtoehdoista. Erittäin vaikea käyttää – sinä’Minun täytyy viettää aikaa rakentaaksesi myymälän Volusionin kanssa.
Oivaltavia tietoraportteja – opi mitä’menestyvät hyvin seuraamalla sivustosi helposti’suorituskyky. Ei todellista niche-tarjontaa – Volusion on hyvin keskellä tien alustaa, ilman ainutlaatuista myyntipistettä.

Volusion ei tarjoa illuusioita, kun kyse on tietoraporteista. Kaikki mitä tarvitset sivustosi seuraamiseen’suorituskyky ja edistyminen ovat yhdessä paikassa – se’on tiedon rakastaja’unelma.

Tämä tekee siitä ihanteellisen kasvattaa yritystäsi sopivassa tahdissa. Volusion’Tietotyökalujen avulla voit mitata, kuinka menestyvät sivut ovat, joten voit helposti säätää sivustoasi parantaaksesi myyntiäsi.

Tutkimuksessamme, Volusion teki huonosti verkkosivustonsa ominaisuudet – pääongelma on se, että Volusion ei tee sitä’t tarjoa mitään bloggaustyökaluja. Blogit voivat olla tärkeä osa pienyritysten kasvua, joten tämä on merkittävä haitta.

Missä Volusion sai hyvän tuloksen, oli sen myyntiominaisuudet – se todellakin vastasi BigCommercea’s tulokset. Useimpien pienyritysten kohdalla suuri osa näistä ominaisuuksista tulee kuitenkin liian suureksi.

Jos haluat kuitenkin kasvattaa yritystäsi, Volusion on hyvä tapa aloittaa.

Volusion’Halvin hinta suunnitelman kustannukset 29 dollaria kuukaudessa. Että’oikein – se maksaa saman verran kuin Shopify! Näistä kahdesta kuitenkin, sinä’Saat paremman vastineen rahallesi Shopifyn avulla.

volusion-kotisivuVolusion tarjoaa erinomaista analytiikkaa, joka auttaa sinua sivustosi hallinnassa’edistymistä helpommin

Lisätietoa

 • Lue koko Voluusiarvio täällä.

# 8 GoDaddy

Helpointa käyttää

Hintaluokka: 19,99 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain)

GoDaddy Plussat GoDaddy Cons
Nopein ja helpoin rakentaa – GoDaddy tekee ADI: n avulla myymäläsi rakentamisen mahdollisimman yksinkertaiseksi. Joillakin ominaisuuksilla ei ole laatua – GoDaddy ei’t ovat parhaita ominaisuuksia ympärillä.
Tukee enemmän toimialoja kuin kilpailijat – riippumatta siitä, oletko sinä’Valokuvaaja, kirjailija tai koiran kävelijä, GoDaddy’sai sinut peitettäväksi. Rajoitettu luova hallinta – mitä saavutat nopeudella, menetät luovan vapauden.

GoDaddy käyttää GoCentral ADI: tä (Keinotekoinen älykkyys) rakentaa verkkokauppasi muutamassa minuutissa. Jos haluat, että yrityksesi nousee vauhtiin ja toimii nopeasti verkossa, se’s ei ole brainer.

Tietysti jotkut ominaisuudet voivat olla vahvempia – etenkin bloggaamisessa -, mutta GoDaddy on täydellinen yksinkertaiselle, vaivaton verkkosivustolle..

Todiste on siellä mustalla ja valkoisella – käyttäjät antoivat GoDaddylle korkeimman ‘helppokäyttöisyys’ pisteet tutkimuksissamme. Joten vaikka sinäkin’olet täydellinen teknofoobi, sinä’Löydät GoDaddyn helpon rakennuksen kanssa.

GoDaddy todella loisti vain helppokäyttöisyydellä – muualla se oli melko keskimääräinen. Esimerkiksi kun GoDaddy’s ADI auttaa sivustosi suunnittelussa, luovan ohjauksen todellinen taso ei ole’t hienoa.

Silti, mitä menetät luovasta vapaudesta, sinä enemmän kuin korvaat ajan myötä – sinä pystyt’t voittanut GoDaddyn nopeudesta.

GoDaddy voi antaa sinulle verkkosivun muutaman minuutin kuluttua, ja alle 20 dollaria kuukaudessa. Sillä on vain yksi verkkokauppasuunnitelma – sopivasti nimetty verkkokaupan hinnasuunnitelma, joka maksaa 19,99 dollaria kuukaudessa, (laskutetaan vuosittain). Tähän sisältyy myös runsas yhden kuukauden ilmainen kokeilu.

godaddy-verkkokaupan rakentajaGoDaddy on ihanteellinen pienyritysten omistajille, jotka haluavat päästä verkkoon nopeasti

Lisätietoa

 • Katso koko GoDaddy-verkkokauppakatsaus Lisätietoja.

# 9 3d-ostoskori

Monimutkaisempi kuin se’arvoinen

Hintaluokka: 19–229 dollaria kuukaudessa

3dcart Plussat 3dcart Cons
Erinomainen varastojärjestelmä – voit seurata tuotteitasi ja myyntiäsi helposti. Vähiten todennäköisesti käyttäjien suosittelemia – 3Dcart sai testissämme alhaisimmat asiakaspisteet.
Joustava suunnittelu – voit muuttaa teemaasi milloin tahansa. Ei mobiilisovellusta – voit’t aja kauppaa liikkeellä ollessasi.

3dcart on päinvastainen kuin Squarespace. Se luottaa tehokkaat taustatyökalut ja inventaarioominaisuudet, keskittymällä vähemmän luovuuteen ja muotoiluun. Ilman mobiilisovellusta voit’t muokata sivustoasi tien päällä, mutta 3dcartissa on yllättävän hyvä valikoima sisäänrakennettuja myyntityökaluja. Tämä säästää myös ostamalla tonnia sovelluksia, joiden kustannukset nousevat nopeasti.

3dcart tuli Volusion taakse myyntiominaisuuksiensa takia tutkimustuloksissamme. Se sanoi, että mukana tulee loistava inventointijärjestelmä, ja runsaasti hallintakontrollia taustalla. Se muotoilee myös sivustosi puolestasi, kun vaihdat teemoja, ansaitsemalla sen osoittamalla muotoilukategoriassa.

3dcart kuitenkin putosi alas, kun laitettiin se testiin. Kokeneet käyttäjät antoivat sille alhaisimmat asiakaspisteet, tekemällä siitä pienyritysten verkkokaupan rakentajia, ihmiset suosittelivat vähiten.

3dcart’Halvin suunnitelma on 19 dollaria kuukaudessa, joka on vähemmän kuin Shopify’S alin hinta suunnitelma. Joten, jos haluat hienoja työkaluja halvemmalla, 3dcart voi olla sinulle.

3dcart-kotisivu3dcart antaa sinun luoda vahvan varaston markkinoiden parhaiden sisäänrakennettujen työkalujen avulla

Lisätietoa

 • Katso meidän 3dcart-verkkokauppakatsaus lisätietoja.

# 10 iso kartelli

Vapaa myydä, mutta erittäin rajoittava

Hintaluokka: 0–29,99 dollaria kuukaudessa

Big Cartel Plussat Big Cartel Cons
Sinulla on ilmainen suunnitelma – Big Cartel on yksi harvoista verkkokaupan rakentajista luettelossamme, jonka avulla voit myydä ilmaiseksi. Erittäin vaikea käyttää – tarvitset joitain koodaustaitoja saadaksesi kaiken irti Big Cartelista.
Täydellinen pienimuotoiseen myyntiin – Big Cartel on suunniteltu lähinnä kertaluonteisiin tuotteisiin ja taideteoksiin. Huono malli – iso kartelli’Teemoja ovat hyvin perustiedot, ja niiden räätälöinti on hyvin rajallista.

Iso kartelli’Tärkein myyntikohta on, että voit rakentaa, julkaista ja jopa myydä maksamatta senttiä. Että’s aika harvinainen. Useimpien muiden verkkokauppasivustojen rakentajien kanssa sinun on oltava maksettu suunnitelma myydä sivustosi kautta, mutta iso kartelli rikkoo tämän muotin.

Kuitenkin lause “saat mitä maksat” tulee mieleen, koska Big Cartel on erittäin yksinkertainen verkkokaupan rakentaja. Se tuli viimeiseksi viidessä seitsemästä tutkimusryhmästämme, mikä teki siitä pahimman rakentajan:

 • Verkkosivun ominaisuudet – esimerkiksi iso kartelli ei’tillä ei ole sisäänrakennettuja blogityökaluja.
 • Myyntiominaisuudet – se’puuttuvat tärkeät piirteet; esimerkiksi se’ei ole PCI-yhteensopiva, ja siellä’Ei hylättyä korin palautusta.
 • Design – siellä’on vain pieni valikoima teemoja, joista yksikään ei tarjoa tuotteen zoomausta, tuotevideoita tai asiakkaiden kirjautumisia. Erittäin rajallinen räätälöinti!
 • Apu ja tuki – Saat apua vain sähköpostitse sähköpostitse maanantaista perjantaihin tai ohjekeskuksen kautta.
 • Helppokäyttöisyys – Suuri kartelli näyttää helpoalta aloittaa, mutta siitä tulee nopeasti turhauttavaa, ellet tiedä miten koodata.

Joten iso kartelli on tiukasti viimeisimmällä paikalla. Mutta mikään yksikään rakentaja ei ole huono, ja suurella kartellilla on omat edut, jotka ansaitsevat sille paikkansa pienyritysten parhaiden verkkokaupan rakentajien luettelossa.

Jos sinä’aloittaminen pieni ja don’Huomaa, että pysyt sellaisena, Big Cartel on rakennettu sinulle.

Se’on suunniteltu auttamaan taiteilijoita, päättäjiä ja luovia myymään tuotteitaan verkossa, tarkoittaen sitä’s ihanteellinen pienen määrän ainutlaatuisten tuotteiden myyntiin. Sinä pystyt’t joukkolähetystuotteet, joten varaudu lisäämään kukin erikseen!

Voit olla varma, että iso kartelli ei ole’t hukuttaa sinua monilla ominaisuuksilla, joita et halua’t, joten on helppo pitää pienyritys hallittavana.

Yksi parhaista asioista Big Cartel on sen edullinen hinta suunnitelmat. Ne ovat erittäin budjettiystävällisiä ja tarjoavat edullisemman vastineen rahalle kuin useimmat muut rakentajat – mukaan lukien Shopify!

Iso kartelli’Ilmaisen suunnitelman avulla voit myydä jopa viisi tuotetta, ja mukana tulee hyvin perusominaisuudet. Halvin maksettu suunnitelman kustannukset 9,99 dollaria kuukaudessa, avaa kaiken Big Carel -sovelluksen’ominaisuuksia ja voit myydä jopa 25 tuotetta. Voit päivittää tai alentaa sitä milloin tahansa.

iso kartelli pienyritysten verkkokauppaBig Cartel on täydellinen tapa pitää yrityksesi ja yleiskustannuksesi pieninä, mutta sillä on joitain merkittäviä haittoja, jotka sinun tulisi olla tietoinen ennen kirjautumista.

Lisätietoa

 • Lue koko Suuren kartellin verkkokauppakatsaus Lisätietoja.

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat pienyrityksille: Yhteenveto

Pienyrityksellesi on monia verkkosivustojen rakennusvaihtoehtoja. Näiden rakentajien avulla voit luoda mahtava verkkokaupan suhteellisen edulliseen hintaan, mikä auttaa sinua pääsemään maahan ja verkkokauppaan..

Yhteenvetona voidaan todeta, että pienyrityksille tarkoitetut 10 parasta verkkokauppasivustoa ovat:

 1. Wix – paras yleinen verkkokauppasivustojen rakentaja pienille yrityksille
 2. Squarespace – paras luovaan hallintaan
 3. Shopify – paras myyntikohtaisille ominaisuuksille
 4. Weebly – yksi katsottava
 5. BigCommerce – paras monikanavaiseen myyntiin
 6. Neliö – parasta yhdistää online- ja offline-myyntiä
 7. Volusion – enemmän kuin tarvitset, mutta loistava kasvulle
 8. Hyvä isä – helpoin käyttää
 9. 3dcart – monimutkaisempi kuin se’arvoinen
 10. BigCartel – vapaasti myytävä, mutta erittäin rajoittava

Tämä kymmenen luettelo on loistava ratkaisu pienille yrityksille, jotka haluavat päästä alkuun verkossa. Kaupan kasvaessa, samoin myös verkkosivustosi’s tarvitsee.

Jos myymäläsi kasvaa nopeasti – ja toivottavasti se kasvaa -, kannattaa ehkä harkita vaihtamista isolle yritysystävälliselle alustalle, kuten BigCommerce, joka on ihanteellinen nopeasti kasvaville verkkokaupoille.

Suurimmalle osalle pieniä yrityksiä suosittelemme yhtä kolmesta kolmesta. Sinun tulisi käyttää:

 • Wix jos haluat saada kaiken irti budjetistasi – tai jos sinäkin’olet aloittelija, joka haluaa täydellisen luovan vapauden sivustoltasi’Suunnittelu.
 • Squarespace jos haluat tyylikkään, modernin mallin perustaa myymälösi’Suunnittelu on päällä, paljon luovaa ohjausta ja kaikki ominaisuudet sisäänrakennettuna.
 • Shopify jos sinä’olet tosissasi myynnissä ja haluat tehokkaita työkaluja ja loputonta valikoimaa sovelluksia, jotka auttavat yritystäsi johtamaan.

Ellei sinulla ole erityisiä tarpeita, me emme’t suosittele Big Cartel tai 3dcart – he’ovat oikeassa joillekin pienille yrityksille, mutta useimmat pitävät niitä rajoittavina ja aikaa vievinä.

Toistaiseksi suosittelemme kokeilemaan jotakin muuta yllä lueteltua rakentajaa pienyrityksellesi. Don’t unohda, että jokainen alusta tarjoaa joko ilmaisen suunnitelman tai ilmaisen kokeilun, joten voit alkaa rakentaa tulevaisuuden verkkokauppa imperiumin perustaa ilman henkilökohtaisia ​​kustannuksia.

FAQ

Mikä on paras verkkokauppaympäristö?

Shopify on markkinoiden paras yleinen verkkokauppaalusta’helppokäyttöinen, tarjoaa parhaat myyntityökalut ja kaikkein kattavimman asiakastuen. Pienemmille yrityksille Wix on loistava vaihtoehto. Sen avulla voit rakentaa myymälän ja myydä muutamia tuotteita helposti.

Pitäisikö minun käyttää BigCommercea tai Shopifea?

BigCommerce on tarkoitettu nopeasti kasvaville yrityksille, jotka haluavat mittakaavassa. Sillä on minkä tahansa alustan parhaat sisäänrakennetut ominaisuudet, mutta se’on melko hankala työskennellä, koska se käyttää monimutkaista kieltä. Shopify on parempi pienille yrityksille. Se’Sitä on paljon helpompi käyttää kuin BigCommerce, mikä auttaa sinua rakentamaan kaupan nopeasti.

Mikä on halvin verkkokauppasivustojen rakentaja?

Weebly on edullisin verkkokauppasivustojen rakentaja, ja verkkokauppaspesifiset hinnasuunnitelmat alkavat vain 6 dollarista kuukaudessa. Tämä on ihanteellinen pienille yrityksille, jotka huolehtivat budjetistaan. Weebly antaa sinun myydä myös ilmaiseksi, vaikka sekin’S epäonnistuminen rajoitettu. BigCartel antaa sinun myös myydä verkossa ilmaiseksi, mutta se ei vastaa Weeblyä verkkokaupan työkaluilla ja ominaisuuksilla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me