11 parasta PHP-palveluntarjoajaa

Contents

Kuinka valita paras PHP-web-palveluntarjoaja sivustollesi

PHP on suosittu palvelinpuolen skriptikieli, mikä tarkoittaa, että PHP-koodi suoritetaan palvelimella eikä selaimessa. PHP-hosting on skaalautuva, muokattavissa ja erinomainen dynaamisten sivujen, kuten ostoskärryjen tai kirjautumisnäyttöjen, luomiseen.


PHP-skriptejä voidaan tulkita vain palvelimella, jossa PHP on asennettu, joten jos haluat nauttia PHP-isännöinnin eduista, sinun’Sinun on valittava sitä tukeva verkkoisäntä.

11 tärkeintä PHP-palveluntarjoajaa

 1. Bluehost – paras yleinen PHP-palveluntarjoaja.
 2. HostGator – paras käyttöaikaan.
 3. Liikkeessä – paras turvalliselle PHP-isännöinnille.
 4. A2-hosting – paras PHP-isäntätuelle.
 5. SiteGround – paras PHP-ominaisuuksille.
 6. Hyvä isä – paras omavaraisille.
 7. Hostinger – parhaiten kohtuuhintaisuus.
 8. iPage – paras PHP-päivityksille.
 9. DreamHost – paras säilytystilaan.
 10. WP-moottori – paras skaalautuvuudelle.
 11. HostPapa – paras online-ohjausta varten.

Me’ve on suorittanut laajan tutkimuksen PHP: tä tukevista parhaista isännöintipalveluntarjoajista ja sijoittanut kunkin palveluntarjoajan’suorituskykyä monilla alueilla, käyttöajasta asiakaspalveluun. Oletko valmis tutkimaan tarkemmin, mikä erottaa kunkin palveluntarjoajan? Antaa’Aloita!

1

Bluehost

Paras yleinen PHP-palveluntarjoaja

Avainominaisuudet

PHP-lähtöhinta: $ 2,95 / kk
Rahat takaisin takuu? Kyllä: 30 päivää
Käyttöaste: 99,98%
Ilmaiset varmuuskopiot? Joo

bluehost-kotisivu

Bluehost tukee PHP-versioita 7.0 – 7.3. Voit mukauttaa versiota PHP-käsittelijöillä ja määrittää ympäristön php.ini-sovelluksen avulla. Bluehost tarjoaa myös erilaisia ​​ei-PHP-erityisiä ominaisuuksia. Katso yleinen yleiskuvaus Bluehostista alla:

Suunnitelmat ja hinnoittelu

PHP-hosting Bluehostissa’s jakoivat suunnitelmat alkaa hinnasta 2,95 dollaria / kk, ja valittavana on neljä erilaista suunnitelmaa. Halvin on Basic-suunnitelma, joka sisältää mittaamattoman kaistanleveyden ja 50 Gt: n SSD-tallennustilan. Pro-suunnitelma on kallein ja sisältää mittaamattoman kaistanleveyden, rajoittamattoman SSD-tallennustilan ja erillisen IP-osoitteen.

Bluehost-tuki

Bluehost’Tietokannassa on joukko hyödyllisiä artikkeleita PHP-isännöinnistä. Sen yleiset ohje- ja tukipalvelut ovat myös vahvoja – voit ottaa yhteyttä joukkueeseen ympäri vuorokauden puhelimitse ja live-chatin kautta.

Bluehost Security

Bluehost sisältää suunnitelmissaan myös laajoja turvatoimenpiteitä, kuten ilmaisen SSL: n, Secure Shell -käytön ja Spam Assassin -suojauksen. Tietysti on myös edistyneitä turvaominaisuuksia, joista voit maksaa ylimääräistä – mutta tässä oppaassa me’Peitän vain kunkin palveluntarjoajan mukana toimitetut suojausominaisuudet’suunnitelmat.

Lue lisää

 • Lue meidän Bluehost arvostelu Lisätietoja
 • Lisätietoja kustannuksista meidän Bluehostin hinnoittelukatsaus

2

HostGator

Paras käyttöaikaan

Avainominaisuudet

PHP-lähtöhinta: $ 2,75 / kk
Rahat takaisin takuu? Kyllä: 45 päivää
Käyttöaste: 99,99%
Ilmaiset varmuuskopiot? Kyllä, viikoittain

hostgator-kotisivunäkymä

HostGator tarjoaa PHP-hosting-palvelua jaetuissa suunnitelmissaan, ja sen palvelimet on jo määritetty vakio-PHP-asetuksilla, jotka HostGator-järjestelmänvalvojat ovat todenneet olevan optimaalimpia. Voit kuitenkin ohittaa nämä oletusasetukset luomalla oman PHP.ini-tiedoston.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

HostGator’s jakoivat suunnitelmat on optimoitu PHP-isännöintiin, hinnat alkavat 2,75 dollaria / kuukausi.

Hatchling-suunnitelma sisältää yhden verkkotunnuksen, mittaamaton kaistanleveys ja ilmainen verkkotunnus. Liiketoimintasuunnitelmaan sisältyy rajoittamaton verkkotunnus, mittaamaton kaistanleveys, ilmainen oma IP-osoite, ilmaiset SEO-työkalut ja ilmainen verkkotunnus.

HostGator-tuki

HostGator tarjoaa laajan haettavan tietokannan, joka, kuten myös Bluehostin tieto, sisältää runsaasti tietoa PHP-isännöinnistä. Lisäksi HostGator tarjoaa 24/7 live chat- ja puhelintukea.

HostGator-suojaus

Entä HostGator’turvatoimenpiteet? Jokainen suunnitelma tarjoaa ilmaisen SSL-sertifikaatin, ja mikä vielä parempaa, HostGator’s tietokeskukset mahdollistavat tulvasuojauksen estääksesi DDoS-hyökkäyksiä.

Lue lisää

 • Lisätietoja palveluntarjoajasta meidän HostGator arvostelu
 • Hanki perusteellinen kustannusjako meidän HostGator hinnoittelukatsaus

3

Liikkeessä

Paras turvalliseen PHP-isännöintiin

Avainominaisuudet

PHP-lähtöhinta: $ 6,39 / kk
Rahat takaisin takuu? Kyllä: 90 päivää
Käyttöaste: 99,97%
Ilmaiset varmuuskopiot? Joo

inmotion php kotiin

Liikkeessä’s PHP-suunnitelmia vahvistetaan suPHP-työkalulla, joka suorittaa PHP-skriptejä omistajiensa oikeuksilla. Toisin sanoen suPHP-ominaisuudet tekevät web-hosting-palvelustasi turvallisemman.

InMotion tarjoaa myös runsaasti muita kuin PHP-erityisiä ominaisuuksia, joita me’Selitän alla “Suunnitelmat ja hinnoittelu.” Mutta ensin katsomme tilannekuvayhteenvetoa InMotionista:

Suunnitelmat ja hinnoittelu

Liikkeessä’s jakoivat suunnitelmat alkaa 6,39 dollaria / kuukausi. PHP-isännöinnin tukemisen lisäksi jokainen suunnitelma sisältää ilmaiset sivustonsiirrot, ajoitetut tietojen varmuuskopiot ja ilmaiset SSD-asemat.

InMotion-tuki

InMotion tarjoaa ympäri vuorokauden puhelin- ja live-chat-tukea sekä haettavan tukikeskuksen tietokannan yli 5000 artikkelilla.

InMotion-suojaus

Suojauksen kannalta InMotion sisältää ilmaisen SSL: n, Secure Shell -käytön ja DDoS-hyökkäyssuojauksen. Tämä tarjoaja sisältää myös HotLink-suojauksen varastetun kaistanleveyden estämiseksi.

Lue lisää

 • Lisätietoja meidän InMotion-arvostelu
 • Katso kuinka # 1 ja # 3 PHP-isännät yleisesti vaikuttavat hintaan InMotion vs. Bluehost yleinen vertailu

4

A2-hosting

Paras PHP-isäntätuelle

Avainominaisuudet

PHP-lähtöhinta: $ 3,92 / kk
Rahat takaisin takuu? Kyllä: milloin tahansa
Käyttöaste: 99,95%
Ilmaiset varmuuskopiot? Joo

a2 php kotiin

A2-hosting antaa sinun valita useista tarjolla olevista PHP-versioista, joista viimeisin on PHP 7.4. Muita A2 Hosting tarjoaa: 7.0 – 7.3. Katso mitä muuta tämä palveluntarjoaja voi tehdä:

Suunnitelmat ja hinnoittelu

A2 Hosting tarjoaa PHP-web-hosting kaikkia kolmessa jaetut suunnitelmat: Lite, Swift ja Turbo. Jaetut suunnitelmat alkavat 3,92 dollaria / kuukausi. Tämän spektrin halvimmassa päässä Lite-suunnitelma on upea niille, jotka vasta alkavat, kun taas Turbo-suunnitelma ajaa erittäin nopeasti ja on hyvä sivustoille, joissa on paljon tiedostoja ja sisältöä.

Kaikki A2’Yhteiset suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman SSD-tallennuksen ja siirron, ilmaisen sivuston siirron ja suositun cPanel-ohjauspaneelin.

A2-hosting-tuki

A2-hosting’Asiakastukitiimi – joka tunnetaan muuten nimellä Guru Crew – on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri puhelimen ja live-chatin välityksellä. Voit myös lähettää sähköpostilippuja apupyynnöillä. A2-hosting’Haettavissa oleva tietokeskus on yhtä vankka kuin kilpailijoidensa, ja sieltä löydät paljon artikkeleita PHP-aiheisiin..

A2-hosting-suojaus

A2 Hosting on myös toteuttanut sisäisen Perpetual Security -aloitteen verkkosivustojensa pitämiseksi turvallisena, joka sisältää:

 • HackScan-suojaus
 • Dual hosting -palomuuri
 • Palvelimen kovettuminen
 • Vahvistettu DDoS-hyökkäyssuojaus

Lue lisää

 • Lue meidän A2-hosting-arvostelu oppia lisää
 • Kuinka paljon se maksaa kustannukset verkkosivuston ylläpidosta? Me’Ve jaoteltiin yleiseen talousarvioon

5

SiteGround

Paras PHP-ominaisuuksille

Avainominaisuudet

PHP-lähtöhinta: $ 0,33 / kk
Rahat takaisin takuu? Kyllä: 30 päivää
Käyttöaste: 99,98%
Ilmaiset varmuuskopiot? Joo

siteground php kotiin

SiteGround’s PHP-hosting alkaa hämmästyttävältä 33 senttiä kuukaudessa, ja hinta siitä sinulle’Minulla on pääsy versioihin 7.0 – 7.4. SiteGround on ylpeä erittäin turvallisista PHP-suorituksistaan ​​ja automaattisista PHP-päivityksistä. Voit myös tuntea olosi hyväksi tämän palveluntarjoajan suhteen, jos’yritetään muuttua vihreäksi: SiteGround tarjoaa 100% uusiutuvan energian ottelun PHP: n jaetuissa suunnitelmissa.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

SiteGround tarjoaa PHP-majoitusta kaikessa jakoivat suunnitelmat. StartUp-suunnitelma on (selvästi) halvin hintaan 0,33 dollaria / kuukausi, jota seuraa GrowBig-suunnitelma 5,95 dollaria / kuukausi ja lopuksi GoGeek-suunnitelma hintaan 11,95 dollaria / kuukausi..

Johtaa johdantohintoihin: se’Ei ole salaisuus isännöintiteollisuudessa, että suurin osa palveluntarjoajista haluaa tarjota paljon alhaisemmat hinnat ensimmäisen vuoden aikana. Mutta tajusimme meidän’d muistuttaa sinua väliaikaisista johdantohinnoista, koska se 0,33 dollaria / kuukausi näyttää niin hyvältä kaupalta. Se on paljon – pidä vain mielessä, että StartUp-suunnitelma nousee 11,95 dollariin / kuukausi uusinnan yhteydessä! Samoin GoGeek-suunnitelma hyppää 11,95 dollarista / kuukausi 34,95 dollari / kuukausi.

Kaikki SiteGround’Yhteiset suunnitelmat sisältävät mittaamatonta tiedonsiirtoa ja rajoittamattomia ali- ja pysäköityjä verkkotunnuksia. Lisäksi suunnitelmien mukainen SSD-tallennusjakauma on 10 Gt StartUpilla, 20 Gt Grow Bigilla ja 30 Gt GoGeekillä.

SiteGround-tuki

Ympärivuorokautisen puhelin- ja live-chat-tuen sekä oman tietopohjan lisäksi SiteGround tarjoaa myös omistettuja opetusohjelmia eri tehtäville ja työkaluille, joiden avulla voit viedä sivustosi seuraavalle tasolle.

SiteGround-suojaus

SiteGround’Suojaustoimenpiteisiin sisältyy ilmainen SSL ja 24/7 palvelimen valvonta. SiteGround ylläpitää myös tunkeutumisen estävää järjestelmää, joka voi tunnistaa kaikki käyttäjät, jotka yrittävät käyttää salasanasi raivoihin, ja estää sitten nopeasti hyökkääjän pääsyn’s IP-osoite.

Lue lisää

 • Meidän SiteGround arvostelu antaa sinulle kaikki tiedot tästä palveluntarjoajasta
 • Aloita budjetin suunnittelu kokonaan SiteGround-hinnoittelukatsaus

6

Hyvä isä

Paras omavaraisille

Avainominaisuudet

PHP-lähtöhinta: $ 3,99 / kk
Rahat takaisin takuu? Ei
Käyttöaste: 99,97%
Ilmaiset varmuuskopiot? Joo

godaddy-hosting-kotisivunäkymä

GoDaddy tarjoaa PHP-hosting-palvelua – mutta jos sinäkin’Etsitkö omaa apua ja tukea, se ei ehkä ole sinulle tarjoaja. Etsi “PHP” GoDaddy-tietokeskuksessa tuottaa 102 tulosta, mutta suoralta ohjaamiselta on vain vähän. Se sanoi, jos sinä’Kun olet omavarainen kooderi, et ehkä välitä!

Suunnitelmat ja hinnoittelu

Hyvä isä’s Linux jakoivat suunnitelmat alkaa 3,99 dollaria / kuukausi. Kaikki suunnitelmat sisältävät yhden napsautuksen sovellusasennukset, 1 Gt MySQL-tietokantavarasto ja mittaamaton kaistanleveys. Perimmäinen suunnitelma on GoDaddy’priciest jaettu suunnitelma, ja se sisältää myös 2X prosessointitehoa ja muistia, ilmaisen premium-DNS: n ja rajattomat tietokannat.

GoDaddy-tuki

GoDaddy tarjoaa haettavan tietokeskuksen ja ympärivuorokautisen puhelintuen, joten tiimin jäsen on aina käytettävissä. Hyvä isä’Suora chat-toiminto on saatavana myös maanantaista perjantaihin klo 5–18 MST.

GoDaddy Security

Kaikkiin GoDaddy-suunnitelmiin sisältyy myös ympärivuorokautinen tietoturvavalvonta ja DDoS-suojaus hyökkäysten estämiseksi.

Lue lisää

 • Lue meidän GoDaddy-hosting-arvostelu Lisätietoja
 • Lisätietoja meidän GoDaddy-hosting-hinnoittelukatsaus

7

Hostinger

Paras kohtuuhintaisuus

Avainominaisuudet

PHP-lähtöhinta: $ 0.99 / kk
Rahat takaisin takuu? Kyllä: 30 päivää
Käyttöaste: 99,90%
Ilmaiset varmuuskopiot? Kyllä: viikoittain

hostinger php kotiin

Hostinger’s PHP-suunnitelmat tarjoavat Git-integraation sovellusten käyttöönottoa varten, versionhallinnan, jotta voit vaihtaa PHP-versioiden 5.2 – 7.4 välillä, ja palvelinpuolen välimuistin lisäämään sivunopeutta. Katso miten Hostinger menestyi tutkimusluokissamme:

Suunnitelmat ja hinnoittelu

Hostinger tarjoaa PHP-majoitusta kaikessa jakoivat suunnitelmat, joka alkaa hinnasta 0,99 dollaria / kuukausi. Halvin suunnitelma on Single PHP -suunnitelma, joka sisältää 100 Gt kaistanleveyttä ja 1X prosessointitehoa ja muistia. Spektrin toisessa päässä Business PHP -suunnitelma sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden, 4X-prosessointitehon ja muistin sekä päivittäiset varmuuskopiot.

Hostinger-tuki

Antaa’s selvittää ensin yhden asian: Hostinger ei tiedä’t tarjoavat tällä hetkellä puhelintukea. Tämä voi olla turhauttavaa joillekin, mutta Hostinger’Sähköpostituki, liput ja 24/7 live chat ovat riittäviä korvaamaan sen ja sitten jotkut. Hostinger tarjoaa myös tietokannan ja kirjaston oppitunteja kaikenlaisista aiheista, joten voit oppia omalla sopivalla tavalla.

Hostinger-tietoturva

Hostinger tarjoaa ilmaisen SSL-varmenteen Business PHP -suunnitelmassaan, mutta Single- ja Premium-jaetussa suunnitelmassa olevien on ostettava SSL-varmenne erikseen. Siitä huolimatta, Hostinger’Palvelimet käyttävät myös edistyneitä tietoturvamoduuleja, kuten Suhosin PHP -karkaisu ja PHP open_basedir -suojaus korkean tietoturvan takaamiseksi..

Lue lisää

 • Lue meidän Hostinger arvostelu Lisätietoja
 • Katso yleinen luettelomme Parhaat halvat Web-palvelimet

8

iPage

Paras PHP-päivityksille

Avainominaisuudet

PHP-lähtöhinta: $ 1,99 / kk
Rahat takaisin takuu? Kyllä: 30 päivää
Käyttöaste: 99,98%
Ilmaiset varmuuskopiot? Joo

iPage

iPage antaa sinun vaihtaa helposti PHP-versioiden välillä, mikä auttaa navigoidessaan jatkuvien uusien julkaisujen maailmassa. iPage myös suorittaa PHP-päivitykset automaattisesti mukavuuden vuoksi. Voit myös muokata php.ini-tiedostoa saadaksesi lisää hallintaa siitä, kuinka PHP-koodi toimii iPage-tililläsi.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

iPage on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se tarjoaa: “yksi koko sopii kaikille” jaettu hosting Suunnitelma 1,99 dollaria / kuukausi. Kun et’tillä ei ole paljon valinnanvaraa asiassa, kaikki jaetun isännöintisuunnitelman perusteet ovat katettu, mukaan lukien rajaton levytila, skaalautuva kaistanleveys ja ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna.

iPage-tuki

IPage-tiimi on aina mukana auttamassa ympäri vuorokauden puhelin- ja live-chat-tuki, sekä lippujärjestelmä ja laaja hakuhakuinen tietokanta. IPage-tietokannassa on vain 39 tulosta PHP-hosting-kyselyille, mutta jos kysymyksesi ei ole’t vastasi sinne, voit olla varma, että tiedät, että joukkue on valmiina auttamaan sinua.

iPage-suojaus

iPage-suunnitelmiin kuuluu ympärivuorokautinen verkonvalvonta ja parannettu 100 dollarin suojausohjelma ilmaiseksi.

Lue lisää

 • Lue meidän iPage-arvostelu Lisätietoja
 • Katso kuinka iPage hinnat ovat 8 parasta jaettua palvelua

9

DreamHost

Paras säilytystilaan

Avainominaisuudet

PHP-lähtöhinta: $ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk
Rahat takaisin takuu? Kyllä: 97 päivää
Käyttöaste: 99,95%
Ilmaiset varmuuskopiot? Joo

dreamhost kotisivunäkymä

DreamHost tukee PHP-versioita 7.2, 7.3 ja 7.4. Tällä hetkellä, kun lisäät uuden verkkotunnuksen DreamHost-paneeliin, PHP 7.3 on valittu oletuksena. DreamHost tarjoaa PHP-hosting-palvelua jaetuissa suunnitelmissaan.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

DreamHost tarjoaa kaksi jakoivat suunnitelmat: Jaetusta aloittelijasta 2,59 dollaria / kuukausi ja jaetusta rajattomasta 3,95 dollaria / kuukausi. Molemmat suunnitelmat sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman liikenteen ja SSD-tallennustilan. Hieman kalliimpi Shared Unlimited -suunnitelma tarjoaa myös rajoittamattomia sähköpostiosoitteita, jotka päättyvät @ omaverkkotunnukseen.

DreamHost-tuki

DreamHost antaa sinun lähettää digitaalisia tukikyselyjä ja tarjoaa vastauksina takaisinsoittoja. Voit sanoa, että voit’t soita DreamHostille suoraan puhelimitse, mikä voi häiritä toisia. Voit kuitenkin saada puhelimitse vastauksen kysymyksiisi, jos olet’haluan yhden. Lisäksi DreamHost tarjoaa suoraa keskustelua klo 5.30–21.30 PST, sähköpostin lippuja ympäri vuorokauden, ja haettavan tietokannan.

DreamHost -suojaus

DreamHost’Turvatoimenpiteisiin kuuluvat:

 • Ilmainen SSL
 • Haittaohjelmien poisto
 • Verkkotunnuksen yksityisyys
 • Web-sovelluksen palomuurit

Lyhyesti sanottuna jokainen DreamHost-suunnitelma pyrkii suojaamaan verkkosivustoasi hyökkäyksiltä.

Lue lisää

 • Lue meidän DreamHost arvostelu Lisätietoja
 • Hanki täydellinen erittely kustannuksistamme DreamHost hinnoittelukatsaus

10

WP-moottori

Paras skaalautuvuudelle

Avainominaisuudet

PHP-lähtöhinta: $ 25.00 arvoisen ostoksesi kanssa / kk
Rahat takaisin takuu? Kyllä: 30 päivää
Käyttöaste: 99,98%
Ilmaiset varmuuskopiot? Joo

wp-moottori

WP Engine on ainutlaatuinen, koska se palvelee erityisesti WordPress-käyttäjiä ja tarjoaa skaalautuvuuden, jota enemmän kaupalliset sivustot tarvitsevat. Ei ole todellista WP Engine -suunnitelmaa, joka sopisi henkilökohtaisille sivustoille tai hyvin pienten yritysten sivustoille, mutta useimmille yritys- ja kaupallisille verkkosivustoille WP Engine on loistava työkalu kasvun edistämiseen.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

WP Engine tarjoaa kolme WordPress-hosting-suunnitelmat: Käynnistys (25,00 dollaria / kuukausi), kasvu (95,83 dollaria / kuukausi) ja asteikko (241,67 dollaria / kuukausi). Kasvu- ja asteikosuunnitelmat ovat huomattavasti kalliimpia, ja jos sinäkin’uudelleen isännöi massiivinen verkkosivusto, he’uudelleen harkinnan arvoinen.

Suurin osa meistä keskittyy kuitenkin halvempaan StartUp-suunnitelmaan. Tähän mahtuu jopa 25 000 käyntiä kuukaudessa, ja se sisältää:

 • 10 Gt paikallista tallennustilaa
 • 50 Gt kuukausittain kaistanleveyttä

WP-moottorin tuki

WP-moottori’s Solution Center tarjoaa koulutusneuvontaa sivustosi parantamiseksi. WP Engine tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelimitse, sähköpostitse ja live-chatin kautta, vaikka sinun on oltava kirjautuneena tiliisi, jotta voit käyttää sitä.

WP-moottorin suojaus

WP-moottori’Suojaustoimenpiteisiin kuuluu oma palomuuri, joka ohjaa automaattisesti hyvää tai huonoa tai haitallista liikennettä, sekä levyn kirjoitussuojaus, joka estää haittakoodia upottamasta sivustoaan – molemmat perusteelliset toimenpiteet verkkosivustosi turvallisuuden varmistamiseksi.

Lue lisää

 • Katso meidän WP-moottorin katsaus oppia lisää
 • Aloita budjetointi meidän WP-moottorin hinnoittelukatsaus

11

HostPapa

Paras verkko-ohjaukseen

Avainominaisuudet

PHP-lähtöhinta: $ 3,95 / kk
Rahat takaisin takuu? Kyllä: 30 päivää
Käyttöaste: 99,98%
Ilmaiset varmuuskopiot? Joo

hostpapa php kotiin

HostPapa tarjoaa PHP-optimoituja palvelimia, joilla on laaja tietokantatuki. Parempaa vielä, sen digitaalinen tietokanta on koti koko joukolle hyödyllisiä oppaita PHP-isännöinnistä. Katso alla oleva yleiskatsaus HostPapaan:

Suunnitelmat ja hinnoittelu

HostPapa’s jaettu PHP-hosting suunnitelmat alkavat hinnasta 3,95 dollaria / kk, ja niihin sisältyy ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti ja mittaamaton kaistanleveys. Halvin suunnitelma on Starter-suunnitelma, joka tarjoaa 100 Gt: n SSD-tallennustilaa, kun taas Business- ja Business Pro -suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman SSD-tallennustilan.

HostPapa-tuki

HostPapa’Haettavissa oleva tietokanta sisältää useita artikkeleita PHP-aiheista – ja käytännössä mitä tahansa muuta aihetta. Tietokantaan kuuluu myös yhteisöfoorumi, jossa asiakkaat voivat auttaa vastaamaan toisiinsa’s kysymyksiä. HostPapa tarjoaa myös 24/7 live chat- ja puhelintuen, joten voit saada vastaukset kysymyksiisi suoraan tiimiltä.

HostPapa-tietoturva

Turvallisuuden kannalta kaikki HostPapa’Suunnitelmat on varustettu ilmaisella SSL: llä, DDoS-hyökkäysten estämisellä ja ModSecurity-verkkosovelluksen palomuurilla.

Lue lisää

 • Lue meidän HostPapa-arvostelu Lisätietoja
 • Tutustu luokitukseen Parhaat Linux-palveluntarjoajat

Parhaat PHP-palveluntarjoajat: Viimeiset ajatukset

siellä’Sillä ei ole pulaa vaihtoehdoista vahvojen PHP-web-isäntien suhteen, mutta päätös lopulta päätyy siihen, mitä arvostat palveluntarjoajassa eniten. Yhteenvetona voidaan mainita, että nämä ovat 11 parasta ja niiden tärkeimmät määritteet:

Parhaat PHP-palveluntarjoajat

 1. Bluehost – paras PHP-palveluntarjoaja (2,95 dollaria / kuukausi).
 2. HostGator – paras käyttöaikaan (2,75 dollaria / kuukausi).
 3. Liikkeessä – paras turvalliselle PHP-isännöinnille (6,39 dollaria / kuukausi).
 4. A2-hosting – paras PHP-isäntätuelle (3,92 dollaria / kuukausi).
 5. SiteGround – paras PHP-ominaisuuksille (0,33 dollaria / kuukausi).
 6. Hyvä isä – paras omavaraisuudelle (3,99 dollaria / kuukausi).
 7. Hostinger – edullisin hinta (0,99 dollaria / kuukausi).
 8. iPage – paras PHP-päivityksille (1,99 dollaria / kuukausi).
 9. DreamHost – paras säilytystilaa (2,59 dollaria / kuukausi).
 10. WP-moottori – paras skaalautuvuudelle (25,00 dollaria / kuukausi).
 11. HostPapa – paras online-ohjausta varten (3,95 dollaria / kuukausi).

Me’Olemme saavuttaneet tämän johtopäätöksen viikkojen jälkeen tutkittuamme parhaita hosting-palvelujen tarjoajia, ja tiedämme, että mikä tahansa näistä verkkoisäntästä voi tehdä hienoa työtä. Mutta mitä oikein etsit?

Jos käyttöaika on tärkein prioriteettisi, suosittelemme HostGator. Jos arvostat kohtuuhintaisuutta, niin Hostinger’s hinnat ovat huippuluokkaa. Ja jos sinä’olet edelleen päättämätön, niin voit’t mennä pieleen Bluehost’s hyvin pyöristetyt ominaisuudet.

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map