12 parasta taiteilijoiden verkkosivustojen rakentajaa: iso kuva

Paras taiteilija-verkkosivustojen rakentaja


Se’Ei ole mikään salaisuus, että teknisten juttujen, kuten verkkosivustojen rakentajien, tutkiminen voi tuntua katselevan maalin kuivana. Mutta me’olet tehnyt tutkimuksen ja löytänyt parhaat taiteilijoiden alustat, jotta voit siirtyä hyvään kohtaan – päättää työstäsi parhaan verkkosivujen rakentajan.

Etkö ole täysin varma mitä verkkosivustojen rakentajat ovat? Ei hätää – me’Teen nopean luonnoksen. Nämä alustat auttavat sinua luomaan verkkosivuja vain muutamassa tunnissa käyttämättä mitään koodia.

Verkkosivun rakentajat ovat ihanteellisia taiteilijoille, koska he’Tulen huolehtimaan teknisistä asioista samalla kun keskityt antamaan työllesi ansaitsemansa huomion. Paitsi, että myös useimmat verkkosivustojen rakentajat voivat auttaa muuttamaan suunnittelusi dollareiksi.

Tutkittuamme parhaat taiteilijoiden verkkosivujen rakentajat, me’olemme päättäneet luokitella heidät kahteen erilliseen luokkaan – parhaimpiin esittelylle taidettasi, ja niitä, joihin parhaiten sopii myynti sinun taidettasi.

Nämä sijoitukset eroavat yleisistä verkkosivustojen rakentajien sijoituksista, koska me’Olemme antaneet lisäpainon tekijöille, jotka ovat taiteilijoiden kannalta tärkeimmät. Me’Olemme puhuneet oikeille taiteilijoille, jotka ovat käyneet läpi verkkoon pääsyä, ja me yhdessä’Olemme tulleet siihen johtopäätökseen, että kohtuuhintaisuus, suunnittelu ja SEO ovat ala’tärkeimmät prioriteetit.

Parhaat näyttelytaiteen verkkosivujen rakentajat ovat:

 1. Squarespace – Paras monipuolinen verkkosivustojen rakentaja taiteilijoille
 2. Weebly – Paras kohtuuhintaisuus
 3. Wix – Paras SEO-tuelle
 4. Duda – Parhaiten suunnitellut mallit
 5. Hyvä isä – Nopein tapa rakentaa verkkosivusto
 6. häkellyttävän – Paras apua ja tukea varten
 7. WordPress.com – Paras luovaan vapauteen ja räätälöintiin

Parhaat taidetta myyvät verkkosivustojen rakentajat ovat:

 1. Shopify – Paras yleinen verkkokauppaympäristö
 2. Wix-verkkokauppa – Paras verkkosivustojen rakentaja, jolla on verkkokaupan toiminnot
 3. BigCommerce – Parhaat sisäänrakennetut ominaisuudet
 4. Ruututilan verkkokauppa – Paras muotoilu
 5. Weebly-verkkokauppa – Paras hinta-laatusuhde

Sinulle tärkeämpi luettelo riippuu siitä, mitä arvostat enemmän: sivusto, joka korostaa visuaalisesti kovaa työtäsi, tai sivusto, joka helpottaa ostoprosessia. Molemmat ovat arvokkaita tavoitteita – lue eteenpäin kuinka saavuttaa ne!

Mutta ensin, jos sinä’kun jo ajattelet, että Ruututila voi olla oikea foorumi sinulle, seuraava askel on löytää oikea suunnitelma. Käytä Neliötilansuunnittelija alla nähdäksesi mikä sopii sinulle parhaiten:

Parhaat taiteilijoiden verkkosivustojen rakentajat: esittelemään taitojasi

# 1 neliö

Paras taiteilijoiden monipuolinen verkkosivustojen rakentaja

Ruudutila ProsSquarespace Cons
 • Neliötilan mallineita pidetään laajalti parhaimpana suunnittelussa, mikä on hyödyksi erityisesti taiteellisille verkkosivustoille
 • Squarespace-mallien vetämis- ja pudotusominaisuudet tekevät niistä uskomattoman helpon muotoilun
 • Ruututilan heikkous’Vedä ja pudota -luonteella on rajoitettu määräysvaltaa sivustosi’Suunnittelu – se tulee olemaan upea, mutta voitti’t olla henkilökohtainen
 • Ruututilassa on ilmainen kokeilu, joten voit testata käyttöliittymää, mutta siinä ei ole ilmaista suunnitelmaa. Sinä’Sinun on päivitettävä maksettuun suunnitelmaan kahden viikon kuluttua, jotta voit hyödyntää kaikkia tämän alustan etuja

Ruututila tunnetaan parhaiten upeista malleistaan, tyylikkäästä suunnittelustaan ​​ja helppokäyttöisyydestään. Toisin sanoen, kaikki taiteilijan tärkeimmät prioriteetit, jotka haluavat korostaa työtään.

Squarespace on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joka helpottaa suunnittelua. Mutta toisin kuin eräät muut rakentajat, voit’Älä vedä mitään mihin tahansa. Ruututilamallit ovat enemmän osiopohjaisia, mikä vie hiukan kauemmin mukavuuteen.

Vedä ja pudota -malli tarkoittaa et halua’sinulla ei ole yhtä paljon hallintaa lopputuloksista kuin edistyneemmillä alustoilla. Mutta me emme’t laske tämä neliötilaan, koska sen tarjoamat mallit ovat joitain parhaimmista. Sinä pystyt’Emme todellakaan tee huonoa valintaa, koska jokainen alkuperäinen malli on upea – mutta luotamme taiteellisen silmäsi tietoon!

Ruututila ei’sinulla ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta se tarjoaa sinulle 14 päivän ilmaisen kokeiluversion, jonka avulla voit päättää tarkalleen, minkä suunnitelman valitset’Tarvitsen. Jos haluat kaksi senttiämme, Henkilökohtainen suunnitelma (12 dollaria / kk) on loistava valinta pienemmille henkilökohtaisille sivustoille ja mukana tulee mukautettu verkkotunnus ja 24/7 -tuki. Että’kaikki mitä tarvitset päästäksesi kentälle, ja voit aina päivittää myöhemmin!

neliötila parhaiten taiteilijoilleSquarespacessa on parhaiten suunnitellut mallit, jotka voivat todella auttaa taideteoksiasi eristymään joukosta

# 2 Weebly

Paras kohtuuhintaisuus

Weebly ProsWeebly Miinukset
 • Weebly on erittäin edullinen verkkosivustojen rakentaja, mikä tekee siitä täydellisen paikan aloittaaksesi verkossa
 • Weebly on erittäin helppo käyttää – jälleen kerran, ihanteellinen aloittelijoille
 • Weeblyllä on vahvat SEO-toiminnot, joiden avulla sivustosi sijoittuu hakukoneisiin ja saa viime kädessä lisää kävijöitä
 • Weebly’sivuston mallit aren’t yhtä vaikuttava kuin kilpailijat’ malleja. Se varmasti voi’t pidä kynttilää Squarespaceen’Suunnitteluvaihtoehdot
 • Weeblyllä on ilmainen suunnitelma, mutta sinä’Sinun on päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan voidaksesi tehdä paljon sivustosi kanssa

Weebly tulee toiseksi näyttelytaiteeseen vahvojen hakukoneoptimoinnin (SEO) ominaisuuksiensa vuoksi. Näiden työkalujen avulla useampi ihminen löytää verkkosivustosi auttamalla sivustosi sijoitusta korkeammalla hakukoneilla kuten Google. Tämä tarkoittaa enemmän ihailtavia silmiä työstäsi!

Pääsy tehokkaampiin työkaluihin, kuten salasanalla suojattuihin sivuihin ja rajoittamattomaan tallennustilaan, suosittelemme päivittämistä Professional-suunnitelmaan vain 12 dollarilla kuukaudessa.

Vaikka Weebly’Halvin maksettu suunnitelma maksaa 6 dollaria / kk, suosittelemme päivittämistä 12 dollaria / kuukausi Professional-suunnitelmaan, koska tämä on halvin suunnitelma mainosten poistamiseksi verkkosivustoltasi. Tämä on elintärkeää, jotta voimme ottaa vakavasti verkkoon – varsinkin jos sinä’työn esittely potentiaalisille asiakkaille!

Weebly’s mallit aren’t yhtä vaikuttava kuin Squarespace tai Duda (jota me’Tulee pian), mutta sitä on erittäin helppo käyttää, ja se tarjoaa ilmaisen suunnitelman.

Voit yksinkertaisesti esitellä taidetta käyttämällä ilmaista Weebly-suunnitelmaa, mutta kokonaisuudessaan emme’t suosittele pysymään siinä liian kauan sen ominaisuuksien rajoittumisen vuoksi.

weebly-teematWeebly on ilmainen ja helppo käyttää, joten se on ihanteellinen taiteilijoille, joiden budjetti on tiukka ja aikataulu

# 3 Wix

Paras SEO-tukeen

Wix ProsWix Cons
 • Wix tarjoaa saman vedon ja pudottamisen helppokäyttöisyyden kuin Squarespace ja Weebly
 • Wix Art Store on valinnainen lisäys sivustoosi, joka tarjoaa kauniita asetteluja ja helppoja myyntitoimintoja työllesi
 • Wix tarjoaa melko vankat ilmaiset suunnitelmat
 • Sinä pystyt’t vaihtaa malleja Wixissä, joten kun olet päättänyt mallista, siellä’S ei palaa takaisin
 • Wix antaa sinulle paljon valintoja ja ominaisuuksia sivustollesi, ja verkkoon pääsy voi viedä kauemmin kuin joidenkin yksinkertaisempien verkkosivustojen rakentajien, kuten GoDaddy, kanssa

Kolmanneksi on jälleen yksi helppokäyttöinen, vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja. Tällä kertaa se’s… Wix!

Wix’Helppokäyttöisyys tekee siitä erittäin sopivan useimmille verkkosivustoille, mutta se’Erinomainen taiteilijoille erityisesti Wix Art Storen ansiosta. Wix Art Store on lisäosa, jonka avulla voit myydä taideteoksesi Wix-sivustollasi ilman mitään vaivaa liike-elämästä..

Saatat ihmetellä, miksi me’et tallenna sitä “myynti” luettelo myöhemmin. Että’koska Wix Art Store korostaa taideteoksiasi yhtä paljon kuin se korostaa myyntiä. Tämä tarkoittaa, että saat korkeimman kuvanlaadun, mobiiliystävällisen katselun ja taiteelliset mallit – tai toisin sanoen sydämellä toimivan verkkosivuston.

Wix tarjoaa ilmaisia ​​suunnitelmia, joten voit rakentaa upea taidegalleria ilmaiseksi. Wixillä on kuitenkin kolme maksettua suunnitelmaa, jotka tarjoavat enemmän tallennustilaa ja rajoittamatonta määrää sivuja. Suosittelemme, että aloitat Yhdistelmäsuunnitelma, joka maksaa vain 13 dollaria / kk – Voit päivittää helposti myöhemmin, jos haluat aloittaa myynnin sivupuolella.

wix paras verkkosivujen rakentaja taiteilijoilleWix on paras monipuolinen verkkosivustojen rakentaja, joka esittelee taidettasi. se’helppokäyttöinen ja tarjoaa upeita malleja

# 4 Duda

Parhaiten suunnitellut mallit

Duda ProsDuda Cons
 • Duda rakennettiin luovaksi alustaksi, ja se näkyy sen kauniissa malleissa
 • Mukana useita sovelluksia ja widgettejä, jotka pitävät sivustosi tuoreena ja kiehtovana
 • Duda’Suunnitteluprosessi on erittäin käyttäjäystävällinen
 • Duda on kallista. 14 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen sinä’Minun on sovittava vähintään 14 dollaria kuukaudessa koskevasta suunnitelmasta
 • Duda ei’t tarjoavat paljon SEO-ohjausta

Kamppailee taiteellisten lohkojen kanssa? Duda auttaa sinua murtaamaan seinän läpi. Tämä on alusta, joka on suunniteltu niille, joilla on taiteellisia kykyjä, mutta joista puuttuu inspiraatiota. Jos sinä’Kun olet kiinnostunut ideoista, Duda sisältää sisäänrakennetut sovellukset ja widgetit kannustamaan vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Dudalla on myös ihania malleja, ja se’s todella helppo käyttää. Se oli suunnittelun joustavuuden kannalta paras maalintekijä, pisteet vaikuttavan 4.9 / 5. Kaikki tämä tulee kuitenkin melko korkein kustannuksin – Duda on melkein kaksi kertaa kalliimpi kuin Wix keskimäärin hinnasuunnitelmat vaihtelevat 14 dollarista 74 dollariin kuukaudessa. Dudalla on 14 päivän ilmainen kokeilujakso, mutta sen jälkeen sinä’täytyy joutua purkautumaan.

duda kotisivuDudassa on runsaasti sisäänrakennettuja ohjeita, jotka auttavat sinua pääsemään luovien lohkojen ylittämiseen verkkosivustosi suunnittelussa

# 5 GoDaddy

Nopein tapa rakentaa verkkosivusto

GoDaddy ProsGoDaddy Miinukset
 • GoDaddy on erittäin helppokäyttöinen, mikä ei vain säästää päänsärkyä, vaan mahdollistaa myös nopean online-yhteyden
 • Tarjoaa ympäri vuorokauden asiakastukea – niin sinäkin’uudelleen kaksinkertaisesti suojassa päänsärkyä!
 • Ei voi kilpailla Squarespace- tai Duda-tykkien kanssa suunnittelusta
 • Hyvä isä’Ominaisuudet saavat työn aikaan, mutta ne’et ole niin kiiltävä ja uusi kuin sovellukset ja widgetit, joita kilpailijat voivat tarjota

Suurin osa meistä kääntyy verkkosivustojen rakentajien puoleen, koska ajatus viettää tunteja (tai antaa’Ole rehellinen – päivää) itse teknisen työn tekeminen on no-go. Jos ajan säästö on tärkein prioriteettisi, GoDaddy on niin hyvä kuin se saa. Se’S erittäin helppo käyttää, joten siellä’Sillä ei ole aikaa investoida selvittääksesi, ja voit saada verkkoon muutamassa minuutissa.

GoDaddy on myös suhteellisen halpa, mutta mitä saat ajan ja rahaa menetät luovuutesi. Koska sivuston perustaminen GoDaddy-sovelluksella on niin nopea ja helppo prosessi, et halua’t on niin paljon sanottavaa suunnittelussa. Tämä tarkoittaa, että voitit’t saa räätälöidä sivustoasi vastaavaksi taideteoksesi kanssa, ja sinulla on riski päätyä sivustoon, joka näyttää “tavallinen” verrattuna muihin.

GoDaddy ei’t tarjoa mitään ilmaisia ​​verkkosivustojen rakennussuunnitelmia, mutta sillä on yhden kuukauden ilmainen kokeilu. Jos pidät siitä mitä sinä’olemme nähneet kuukauden kuluttua, suosittelemme aloittamista GoDaddyllä’s Tavallinen suunnitelma 15 dollaria / kk. Se’se ei ole halvin (se olisi perussuunnitelma 10 dollaria kuukaudessa), mutta se sisältää SEO-ominaisuuksia, joita perussuunnitelma ei sisällä – mikä tarkoittaa, että taideteoksellasi on paljon paremmat mahdollisuudet löytää verkosta!

godaddy paras taiteilijoille -sivun esimerkkiGoDaddy-mallien avulla houkuttelevan verkkosivun luominen on nopeaa ja helppoa

# 6 Silmiinpistävästi

Paras apu ja tuki

Huomiota herättäviäMiellyttäviä haittoja
 • Erinomainen apu ja tuki
 • Sisäänrakennettu blogialusta, joka on loistava tapa pitää sivustosi kävijät kiinni ja silmukka
 • Erittäin rajallinen suunnittelun joustavuus
 • Ei niin skaalautuva kuin suuret verkkosivustojen rakentajat, kuten Squarespace ja Wix. Jos sinä’Haluatko kasvattaa sivustosi tulevaisuudessa, silmiinpistävä ei ole sinulle

Silmiinpistävästi on toinen foorumi, joka asettaa nopeuden etusijalle perusteelliselle muokkaamiselle, joten voitit’t ei ole paljon hallittavissa lopputulosta ja malli voi tuntua hiukan vaalealta. Mutta hei, ainakin taidettasi varastaa näyttelyn.

Silmiinpistävää on erinomainen käyttömukavuus ja asiakastuki, jotka ovat molemmat arvokkaita. Suunnittelun ja skaalautuvuuden suhteen se voi’t kilpaile suurempien nimien, kuten Squarespace ja Wix, kanssa, mutta jos sinäkin’Etsitkö nopeaa, edullinen ja helppo tapa päästä verkkoon, niin se’s hyvä valinta.

Silmiinpistävästi on ilmainen suunnitelma, joten voit testata vesialueita esimerkiksi bloggaamisella, yhteystietosivulla ja sosiaalisella syötteellä. Jos ylität ilmaisen suunnitelman, suosittelemme päivittämistä rajoitettuun suunnitelmaan vain 8 dollaria / kuukausi, joka sisältää verkkotunnuksen, joka antaa sivustollesi paljon ammattimaisemman tunteen.

hämmästyttävän parhaat taiteilijat -sivuesimerkkiStrikinglyn asiakastukitiimi auttaa sinua luomaan sivuston, joka … arvasit sen, silmiinpistävää!

# 7 WordPress.com

Paras luovaan vapauteen ja räätälöintiin

WordPress.com ProsWordPress.com haitat
 • Tarjoaa uskomattoman käytännön tason suunnittelun räätälöinnin
 • Hänellä on ilmainen suunnitelma päästäksesi alkuun
 • Sinä pystyt’t saa WordPress.com: n etuja’suunnittelun räätälöinti, ellet tiedä miten se koodataan’S on edistyneempi alusta kuin muut suosituimmat valinnat
 • WordPress.com ei ole nopein tapa päästä verkkoon. Jos sinä’etsit nopeutta ja helppokäyttöisyyttä, sinä’uudelleen paremmin Strikingly tai GoDaddy

Verkkosivun rakennusalustana WordPress.com on erinomainen räätälöinnissä, mikä on merkittävä plus suunnittelutaiteille. Kuitenkin’sellainen vastakohta Strikinglylle ja GoDaddylle siinä’s suuri suunnittelulle, mutta heikko nopeudelle ja käytön helppoudelle.

Suurin osa WordPressistä’ suunnittelun mukauttaminen vaatii jonkin verran koodin tuntemusta, mikä on parhaimmillaan aikaa vievää ja pahimmassa vaiheessa vaikeaa. Kuitenkin, jos sinä olemme halukas sukeltamaan tekniseen puoleen, siitä johtuva suunnittelun mukauttaminen on suuri palkkio!

Jos sinä’haasteeseen asti WordPressillä on ilmainen suunnitelma aloittaa. Jos tunnet olosi mukavaksi WordPressin kanssa ilmaisen suunnitelman käytön jälkeen, suosittelemme päivittämistä henkilökohtaiseen suunnitelmaan 4 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain. Sen mukana tulee mukautettu toimialue ja pääsy 24/7 -tukeen – joka on hyödyllinen käytettäessä tällaista edistynyttä alustaa!

Wordpress com parhaiden taiteilijoiden sivuesimerkkiJos olet haaste WordPressin käyttämiselle, uskomaton suunnitteluvaihtoehto odottaa sinua

Parhaat taiteilijoiden verkkosivustojen rakentajat: myydä taiteenne

Nyt sinä’Onko sinulla online-galleria taideteoksellesi, miksi et ansaitsisi ylimääräistä rahaa verestä, hikeestä ja kyyneleistä? Okei, se voi olla hieman dramaattinen, mutta siellä’Sillä ei ole haittaa saada palkkaa tehdä mitä rakastat.

Sinä’olen todennäköisesti kuullut Etsyn kaltaisista verkkomarkkinoista. Nämä ovat hienoja saada taideteoksesi sinne, mutta kilpailet niin monien muiden taiteilijoiden kanssa’ työ. Verkkokaupoissa myös urallaan alkavat taiteilijat voivat olla järkyttyneitä korkeista palkkioista, jotka voivat olla jopa 40% / myynti.

Kuitenkin verkkosivustojen rakentajan kanssa, jokainen silmäpari on yksin töissäsi. Kustannusten suhteen saatat maksaa transaktiomaksuja, mutta ne ovat yleensä vain noin 2% – ei mitään’aiot tehdä liian paljon hammasta budjettisi.

Joten tässä kohtaa verkkokauppasivustojen rakentajat tulevat sisään. He auttavat sinua myymään tuotteita verkossa ja tekevät koko prosessista yksinkertaisen tarjoamalla kaikki tarvitsemasi työkalut yhteen paikkaan.

Alustoilla kuten Shopify ja BigCommerce sopivat kunnianhimoisille yritysomistajille, jotka haluavat skaalata nopeasti. sillä välin, Wix ja Squarespace sopivat paremmin pieniin myymälöihin, jotka myyvät muutamaa taidetta, koska he keskittyvät enemmän siihen, että sivustosi näyttää hyvältä kuin auttaa yritystäsi kasvamaan.

Anna nyt’s mennä tarkemmin jokaisesta verkkokaupan rakentajasta…

# 1 Shopify

Paras yleinen verkkokauppaympäristö

Shopify ProsShopify Cons
 • Monikanavainen myynti Facebookissa ja Instagramissa
 • Loistava inventointijärjestelmä
 • Rajoitettu koeaika
 • Pakottaa vaihtoehtoisten maksuyhdyskäytävien transaktiomaksut

Shopify on tarkoitettu vakaville myyjille. Se’s loistava valinta, jos sinulla on kuormia erilaisia ​​tuotteita myytävänä, ja haluat, että koko myyntiprosessi on sujuvaa. Lyhyesti sanottuna se’Tehokas ja helppo käyttää.

Sinulla on myös pääsy maksamatta 24/7 asiakastuki, joten jos joudut koskaan tekemään joitain muutoksia – tai joutumaan pulaan – voit korjata asiat helposti.

Kanssa Shopify’mobiilisovelluksen avulla voit vastaanottaa maksuja ja hallita online-galleriaasi’uudelleen liikkeellä – ihanteellinen nykytaiteilijalle.

Työn myyminen Shopififella on todella helppoa, ja alimman hinnan suunnitelma – maksaa 29,99 dollaria kuukaudessa – sopisi useimpiin taiteellisiin tavoitteisiin.

shopize paras verkkokaupan verkkosivujen rakentaja taiteilijoilleShopify on paras verkkokauppaalusta, koska se’on helppo käyttää, ja sillä on erinomaiset myyntityökalut

# 2 Wix-verkkokauppa

Paras verkkosivustojen rakentaja, jolla on verkkokaupan toiminnallisuus

Wix-verkkokaupan ProsWix-verkkokaupan haitat
 • Erittäin helppo käyttää
 • Lisää tuotevideoita
 • Ei hylättyä korin palautusominaisuutta
 • Ei monikanavaista myyntiä

Rakastamme Wixiä, koska se’ovat niin joustavia ja helppokäyttöisiä, ja Wix-verkkokaupan ominaisuudet eivät eroa toisistaan. Sillä on myös paljon erinomaisia ‘luovat taiteet’ valittavissa olevat mallit, jotka voivat auttaa esittämään taidetta parhaassa mahdollisessa valossa.

Kuten aiemmin mainitsimme, Wix Art Store on all-in-one-paketti taiteen näyttämiseen ja myyntiin. Sen mukana tulee sosiaalisen median integrointi, jonka avulla asiakkaat voivat nähdä kohteesi kanavilla, kuten Facebook ja Pinterest, ja lähettää sähköposti-ilmoituksia, jotta voit pysyä tilauksesi edessä missä tahansa oletkin.

# 3 BigCommerce

Parhaat sisäänrakennetut ominaisuudet

BigCommerce PlussatBigCommerce Cons
 • Fantastiset SEO-ominaisuudet
 • Monikanavainen myynti Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä
 • Muokkausrajapinnan käyttö on aluksi hankalaa

BigCommerce on tarkoitettu Super vakava myyjiä. Tämä alusta keskittyy auttaa suuryrityksiä kasvamaan entisestään, ja voi auttaa suunnittelemaan taiteellista imperiumia sen vaikuttavan valikoiman sisäänrakennettujen ominaisuuksien ansiosta.

Joitakin taiteilijoiden parhaimmista ominaisuuksista ovat monikanavainen myynti, mikä tarkoittaa, että voit ansaita rahaa kanavista kuten Facebook tai Pinterest. Voit hallita lähetysprosessia todella helposti, kun taas BigCommerce on hiljattain parantanut kaikkia mallejaan tehdäkseen malleista vieläkin houkuttelevampia.

Kun Shopififilla on samanlaiset hinnasuunnitelmat, suosittelemme aloittamista alhaisimmasta premium-hinnasta, joka maksaa 27,95 dollaria kuukaudessa.

isokaupan kotisivuBigCommerce voi auttaa galleriaasi kasvamaan taiteen supermarketiksi sisäänrakennettujen ominaisuuksiensa ansiosta

# 4 neliön verkkokauppa

Paras suunnitteluun

Ruudutila ProsSquarespace Cons
 • Korkealaatuiset ominaisuudet
 • Parhaiten suunnitellut mallit
 • Puuttuu lukuisista maksutavoista
 • Ei sovelluskauppaa

Ruututilan ominaisuudet ovat todellinen. Kuitenkin, kuten aiemmin totesimme, se’sopii parhaiten taiteilijoille, jotka haluavat myydä muutamia tavaroita. Jos sinä’haluat myydä enemmän kuin sinä’uudelleen paremmin Shopifyn tai BigCommerce-palvelun kanssa.

Ilman sovellusmarkkinoita kaikki myymälätyökalut, joita tarvitset taideteosten myyntiin, on sisäänrakennettu ja valmis käytettäväksi. Tämä tarkoittaa, että et’Kolmansien osapuolien laajennusten etsimiseen ja asentamiseen ei tarvitse sekoittaa, mikä saattaa houkutella joihinkin käyttäjiin. Jos sinä’Haluat hallita online-galleriaasi yhdessä paikassa taistellen kiireisen aikataulun mukaisesti, Squarespace on hyvä ratkaisu.

Yksi parhaimmista Squarespace-ominaisuuksista antaa sinulle hallinnan tuotevariantit. Tämä tarkoittaa, että voit myydä erivärisiä tai erimuotoisia esineitä, jotka antavat sinulle paljon joustavuutta.

# 5 Weebly-verkkokauppa

Paras hinta-laatusuhde

Weebly ProsWeebly Miinukset
 • Helppokäyttöinen
 • Paras hinta-laatusuhde
 • Varastotasoja ei voi päivittää
 • Ei monikanavaista myyntiä

Sinä tiedät Weebly on yksi helpoimmista verkkosivustojen rakentajista, mutta kuinka se toimii verkkokaupan maailmassa? Se menee hyvin, Weebly. Weebly todella antaa sinun myydä sen ilmaisella suunnitelmalla, josta kannattaa huutaa – se’s aika harvinainen!

Se sanoi, me emme’t suosittele, että pysyt ilmaisella suunnitelmalla liian kauan (ajattele sitä pikemminkin pitkäksi kokeiluksi kuin pitkäaikaisen myyntiratkaisun sijaan). Voit myydä kaikkia Weebly-tuotteita’suunnitelmat, mutta Yksi suosittelemme aloittamista on 12 dollaria kuukaudessa Professional-suunnitelma, mikä on parasta hyvin pienille myymälöille.

Jos sinä’olet tosissaan myymässä ja haluat kasvattaa myymälääsi, sinun tulisi valita 26 dollaria kuukaudessa suoritussuunnitelma – siinä on parhaat verkkokaupan ominaisuudet, mukaan lukien lähetysalennukset, tuotearvostelut ja kyky hyväksyä PayPal-maksuja.

Weebly tulee sisään ‘vastinetta rahalle’ tutkimuksemme perusteella, joka sopii keskuudessamme käteistä kärsineille taiteilijoille!

Me’Olen jo maininnut tehokkaat SEO-työkalut saat Weeblyn kanssa, mutta miten he auttavat online-galleriaasi?

SEO paras käytäntö on hyvä verkkosivustollesi, koska se’tuntuu siltä, ​​että sinulla on todella houkutteleva, vakuuttava ja helppo lukea kyltti, joka sijaitsee tietäsi kaupastasi. Se tarttuu ihmisiin’huomio ja piques heidän uteliaisuutensa – varsinkin jos’olen etsinyt taidegalleriaa.

Kuinka valita Web-sivuston rakentaja

On tiettyjä asioita, jotka on otettava huomioon valittaessa verkkosivustojen rakentajaa. Onneksi sinulle’Ve alla on joitain käteviä vinkkejä…

 • Onko suunnittelun joustavuutta paljon ja onko muutosten tekeminen helppoa??
 • Voitko lisätä uusia taideteoksia?
 • Anna mallien todella antaa esineiden loistaa?
 • Sovita hinnasuunnitelmat budjettisi kanssa?
 • Onko asiakastuki riittävän kattava?

Don’Älä unohda, että jokainen alusta tarjoaa ilmaisen suunnitelman tai ilmaisen kokeiluversion, joten siellä’Luottokorttisitoumuksista ei tarvitse huolehtia.

9 parasta taiteilijoiden verkkosivustojen rakentajaa: johtopäätös

On selvää, että verkkosivustojen rakentajat ovat helpottaneet taideteoksen näyttämistä ja myyntiä digitaalisesti kuin koskaan. Mutta mikään verkkosivustojen rakentaja ei ole kaikkien kauppojen jätti, joten sinäkin’Sinun on edelleen valittava yksi prioriteettien perusteella: Wix- ja Squarespace-kaltaiset käyttöympäristöt ovat erinomaisia ​​esittäessään taidetta, kun taas verkkokauppaspesifiset alustat, kuten Shopfiy ja BigCommerce, myyvät sitä paremmin. Muistaa:

Parhaat näyttelytaiteen verkkosivujen rakentajat ovat:

 • Squarespace – Paras monipuolinen verkkosivustojen rakentaja taiteilijoille
 • Weebly – Paras kohtuuhintaisuus
 • Wix – Paras SEO-tuelle
 • Duda – Parhaiten suunnitellut mallit
 • Hyvä isä – Nopein tapa rakentaa verkkosivusto
 • häkellyttävän – Paras apua ja tukea varten
 • WordPress.com – Paras luovaan vapauteen ja räätälöintiin

Parhaat taidetta myyvät verkkosivustojen rakentajat ovat:

 • Shopify – Paras yleinen verkkokauppaympäristö
 • Wix-verkkokauppa – Paras verkkosivustojen rakentaja, jolla on verkkokaupan toiminnot
 • BigCommerce – Parhaat sisäänrakennetut ominaisuudet
 • Ruututilan verkkokauppa – Paras muotoilu
 • Weebly-verkkokauppa – Paras hinta-laatusuhde

siellä’Valittavana on paljon, mutta suurin osa näistä alustoista tarjoaa ilmaisia ​​suunnitelmia (ja ne kaikki tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluversioita), joten on paljon vaihtoehtoja testata omakohtaisesti maksamatta senttiä. Sinä’uudelleen jo muutaman askeleen lähempänä taiteesi jakamista maailman kanssa – täydellisellä sivustolla sinä.

Seuraava…

Kerran sinä’olet löytänyt täydellisen verkkosivustojen rakentajan, joka esittelee tai jopa myy taiteesi, tutustu 9-vaiheiseen oppaaseemme Kuinka tehdä online-salkku joitain asiantuntijavinkkejä ammattimaisen verkkosivuston luomiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map