5 parasta jälleenmyyjän isännöintipalvelun tarjoajaa vuonna 2020

esillä olevan kuvan paras jälleenmyyjän isännöintipalveluntarjoajaVoit ostaa web-hosting-palveluita melkein mitä tahansa – henkilökohtaisista WordPress-blogeista, pienten ja keskisuurten yritysten myymälöistä aina yrityssivustoihin asti. Voit jopa ostaa tarpeeksi palvelinvoimaa oman web-isännöintipalvelun suorittamiseksi.


Tämä tunnetaan nimellä jälleenmyyjän isäntä. Se’Se ei ole jotain, jota kaikki isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat – ja jopa kun löydät sellaisen, mistä tiedät sen’s mitään hyvää?

Vastaamaan tähän kysymykseen me’Olemme asettaneet kaikki tärkeimmät jälleenmyyjiä ylläpitäviä palveluntarjoajia kauttamme laaja tutkimusprosessi. Me’olemme kirjoittaneet online-muodostumisesta jo vuosia, ja me’olet ollut kerätä käyttäjiltämme näkemyksiä mistä’s tärkeä heille. Tämä artikkeli on näiden kahden prosessin tuote: laaja tutkimus ja käyttäjän palaute.

Joten voimme nyt sanoa täysin luottavaisin mielin nämä ovat markkinoiden viisi parasta jälleenmyyjäpalveluiden tarjoajaa. Tämän artikkelin loppuun mennessä sinä’Tulet puolestaan ​​olemaan täysin varma siitä, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

Mutta ensinnäkin, mikä on jälleenmyyjän hosting?

Jälleenmyyjä hosting antaa sinun myydä isäntä muille, joten voit itse perustaa oman web-hosting-yrityksen tällä tavalla! Maksat isännöintisuunnitelmasta ja myyt sitten isännöinnin jollekin muulle, joka sitä tarvitsee. Paras niille, jotka’Hallinnoi vähintään 10 sivustoa. Jälleenmyyjämajoitusta käyttävät usein web-suunnittelijat tai yritykset, joiden on tarjottava isännöintiä asiakkaille.

5 parasta jälleenmyyjän hosting-palvelua

Laajan tutkimuksemme mukaan nämä ovat viisi parasta jälleenmyyjää:

 1. Liikkeessä – vastinetta rahalle
 2. HostGator – parhaiten ominaisuuksille
 3. Hyvä isä – paras rajattomaan resurssiin
 4. A2-hosting – paras tuki
 5. HostPapa – paras jälleenmyyjille aloittelijoille

Paras jälleenmyyjän isännöintipalveluntarjoaja on InMotion, HostGator, GoDaddy, A2 Hosting ja HostPapa, ja se perustuu sellaisiin tekijöihin kuin käyttöaika, ominaisuudet, ohje ja tuki, hinnoittelu ja muu:

Kaikki tarjoajat me’esiintynyt:

 • Käytä cPanel-kojetaulua – tämä on alan standardi (helpottaa tapaamista ja siirtää tarvittaessa toiselle palveluntarjoajalle)
 • Voit luoda merkkituotteen asiakaspaneelin – joten asiakkaat näkevät logosi ja tuotemerkin, ei palveluntarjoajasi’s
 • Antaa sinulle rajoittamattoman verkkotunnuksen – joten voit perustaa asiakkaasi omalla verkkotunnuksellaan ilman lisäkustannuksia

Mutta jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, jotka me’Peitän yksityiskohdat alla.

Nopea sana hinnoittelusta

Jos me’olemme oppineet yhden asian (monien) vuosien aikana analysoidessamme isännöintipalveluntarjoajia, se’s, että niiden hinnat muuttuvat nopeammin kuin voit sanoa ‘Suunnitelmat alkavat…’. Ne voivat olla myös hiukan hankalia, tarjoamalla alhaisia ​​esittelyhintoja (korkeammilla uusimiskustannuksilla) ja alennuksia pidempään ilmoittautumiseesi. Me’Olemme tehneet parhaamme varmistaaksemme, että nämä hinnat ovat sekä tarkkoja että suoraa vertailua, mutta se’on aina syytä tarkistaa suoraan palveluntarjoajalta’hinnasivu (jonka me’linkki hinnoista).

1

Liikkeessä

Paras hinta-laatusuhde

hinnoittelu Asiakastilit Levytila kaistanleveys Up-time suorituskyky Ilmaiset varmuuskopiot Rahat takaisin takuu Tulos
29,99 dollaria – 94,99 dollaria kuukaudessa
25 – Rajoittamaton suunnitelmasta riippuen
80 Gt – 260 Gt
800 Gt – 6 kt
99,7%
Joo
Tarjous 90 päivää
4,6 / 5

Mitä’hyvä InMotionista’jälleenmyyjän isännöinti?

Kun teimme oman kyselyn ihmisistä, jotka etsivät isännöintipalveluntarjoajaa, 55% sanoi, että hinta oli tärkein tekijä heidän päätöksessään – Joten mahdollisuudet ovat, sama pätee myös asiakkaillesi, jotka tulevat luoksesi majoitussuunnitelmiin.

Että’se on iso syy siihen, miksi InMotion tuli esiin – se ei’t eivät tarjoa halvinta suunnitelmaa, mutta se tarjoaa parhaan vastineen rahalle, suurin levytila ​​ja erittäin korkea kaistanleveys. Tämä arvo johtaa halvempaan, houkuttelevampaan suunnitelmaan asiakkaillesi.

InMotion tarjoaa myös ilmainen verkkotunnuksen jälleenmyyjätili kaikilla jälleenmyyjien hosting-suunnitelmilla, joten sinä’sinulla on ylimääräinen tulovaihtoehto siellä, jos tarvitset sitä. Sillä on eniten suunnitelmia, mikä tekee siitä skaalautuvin vaihtoehto – Voit helposti aloittaa halvimmasta suunnitelmasta ja päivittää helposti tarvittaessa.

InMotion tarjoaa todella vahva asiakastuki 24/7 live chat- ja puhelintuella sekä sähköposti- ja lippujärjestelmällä. Laadukkaan avun ja tuen arvon ei pitäisi olla’t olla huomioimatta – hosting-jälleenmyyjänä, jos sinulla on ongelmia tililläsi, on todennäköistä, että kaikki asiakkaasi ovat ongelmia heidän kanssaan, ja sinä’Haluan saada jonkun tapaukseen ASAP. InMotion tarjoaa myös pisin rahat takaisin -takuuaika 90 päivässä, mikä antaa sinulle helpon ‘ulos’ jos et’t päästä mihinkään.

Mitä voitaisiin parantaa?

InMotion tarjoaakin arvokasta arvoa (katso tarkemmin tarjottavaa levytilaa ja kaistanleveyttä), mutta tarjoaa suhteellisen vähän asiakastilejä sen halvemmissa suunnitelmissa. Sen lähtötasosuunnitelma, RS000S, maksaa 29,99 dollaria / kk ja antaa sinulle jopa 25 asiakastiliä. Vertaa tätä HostGatoriin, joka tarjoaa rajoittamattomia asiakastilejä 5 dollaria kuukaudessa vähemmän, ja huomaat, että tämä on vähän kompromissi.

Liikkeessä’s käyttöaikatakuu ei myöskään ole’t tämän listan korkein, tulossa toisena HostGatorin takana. Totta, ennakoitu seisokkeja on vain useita tunteja – mutta jälleen kerran, käytä tätä kaikille asiakkaillesi, ja voit alkaa nähdä ylimääräisen 0,01% käyttöajan arvon.

2

HostGator

Paras ominaisuuksille

hinnoittelu Asiakastilit Levytila kaistanleveys Up-time suorituskyky Ilmaiset varmuuskopiot Rahat takaisin takuu Tulos
24,95 dollaria – 99,99 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton
60–250 Gt
600–2500 Gt
99,98%
Ei, maksaa ylimääräistä
Tarjous 45 päivää
4,1 / 5

Mitä’hyvä HostGatorista’jälleenmyyjän isännöinti?

HostGatorilla on paras käyttöaikatakuu kaikista jälleenmyyjistä, jotka ovat luettelossa. Jälleen, tämä ylimääräinen 0,01% ei ehkä näytä paljoalta, mutta jopa tunti seisokkeja asiakkaillesi aiheuttaa sinulle paljon stressiä, joten tämä on valtava pro.

HostGator tarjoaa myös rajoittamaton asiakastilit, vaikka tietysti sinäkin’viime kädessä levytilan ja kaistanleveyden rajoitukset. Se sanoi, sinä’Saat HostGator-tililtä suuren arvon, jos sinulla on’rakennat paljon pieniä, pääosin staattisia sivustoja – tai myydät tilejä niille, jotka ovat. Niillä resursseilla on paljon matkaa, koska niillä on paljon alhaisen vaatimustason verkkosivustoja.

Kuten InMotion, myös HostGator tarjoaa ilmainen verkkotunnuksen jälleenmyyjätili jokaisen jälleenmyyjän isännöintisuunnitelman kanssa – hieno, luonnollinen lisä isännöintituloihisi. HostGator on myös vahva asiakastuki, Tarjolla on apua ympäri vuorokauden puhelimitse tai live-chatissa.

HostGator on yksi vihreimmät palveluntarjoajat, kompensoi sen hiilidioksidipäästöt 130 prosentilla.

Mitä voitaisiin parantaa?

HostGator koputtaa sen puistosta ominaisuuksien ja käytettävyyden suhteen, mutta se’s edelleen toisella sijalla. Mikä antaa?

No, tärkein syy on sen vähemmän kuin yksinkertainen varmuuskopiointikäytäntö. Kolme viidestä luettelon tarjoajasta tarjoaa ilmaisia ​​varmuuskopioita, mutta HostGatorilla’s ole niin suoraviivainen; se luo ‘viikoittainen varmuuskopio tilille, jotka ovat alle 20 Gt ja 100 000 inodea’, tai voi tehdä niin pyynnöstäsi, 25 dollaria kerrallaan. Se’Se ei ole maailman loppua, mutta saattaa lisätä sen melko nopeasti.

3

GoDaddy-hosting

Paras rajattomaan resurssiin

hinnoittelu Asiakastilit Levytila kaistanleveys Up-time suorituskyky Ilmaiset varmuuskopiot Rahat takaisin takuu Tulos
39,99 dollaria – 89,99 dollaria kuukaudessa
Enintään 250
90 Gt – 240 Gt
rajoittamaton
99,97%
Joo
Tarjous 30 päivää (ellet maksa kuukausittain, jolloin se maksetaan’s 48 tuntia)
4/5

Mitä’hyvä GoDaddystä’jälleenmyyjän isännöinti?

Kun kyselimme lukijoita sivustomme avulla löytääkseen isännöintipalveluntarjoajan, GoDaddy oli tuotemerkki, josta he todennäköisimmin olivat kuulleet. Se’se on tunnettu nimi online-maailmassa, ja hieno ostoksia myymällä GoDaddy-hosting-palvelua on se voit myydä myös sen tärkeimpiä tuotteita, mukaan lukien verkkotunnukset, SSL-varmenteet ja GoDaddy’Sivuston rakentaja.

Mutta kun kyse on jälleenmyyjän isännöinnistä, GoDaddyllä on avain myyntipiste; mittaamaton kaistanleveys. Tämä tekee siitä loistavan paketin, jos sinäkin’tarjoamalla isännöintiä sivustoille, joilla liikennevaatimukset vaihtelevat – ajattele verkkokauppoja, jotka toteuttavat digitaalisia markkinointikampanjoita, suorittavat flash-myyntiä tai joilla on kausiluonteista kysyntää. Mittaamaton kaistanleveys minimoi näiden sivustojen mahdollisen kaatumisen kiireisillä ajanjaksoilla.

Sen käyttöaikatakuu on sidottu toiseksi InMotionin kanssa kohtuullisella 99,97%.

Mitä voitaisiin parantaa?

Mutta vaikka GoDaddy saattaa olla huippuluettelossa tuotemerkkien tunnustamisen suhteen, tutkimuksemme asetti sen kolmanneksi jälleenmyyjien isäntämahdollisuuksille.. Oli muutamia paikkoja, joissa se pudotti pisteitä.

Ensinnäkin GoDaddy doesnt’t tarjoa apua ja tukea 24/7 live-chatin kautta. Sillä on edelleen ympäri vuorokauden tapahtuva tuki puhelimitse, joten tämä saattaa tuntua vaikealta – mutta 3/5 luettelossa olevaa palveluntarjoajaa tarjoaa jotain, joten se erottaa vääristä syistä.

Toiseksi, sen rahat takaisin -takuu on hiukan enemmän ‘nirso’ kuin muiden palveluntarjoajien kanssa. Jos maksat kuukausittain, sinulla on vain kaksi päivää aikaa vaatia rahat takaisin – sen sijaan, että näkyvästi mainostetaan 30 päivää.

4

A2-hosting

Paras tuki

hinnoittelu Asiakastilit Levytila kaistanleveys Up-time suorituskyky Ilmaiset varmuuskopiot Rahat takaisin takuu Tulos
19,99 dollaria – 61,99 dollaria kuukaudessa
40-100
30 Gt – 200 Gt
400 Gt – 2000 Gt
99,95%
Joo
Tarjous 30 päivää
3,3 / 5

Mitä’hyvä A2-isännöinnistä’jälleenmyyjän isännöinti?

A2-letkut’s jälleenmyyjäpaketit ovat edullisia, hinnat alkavat noin 19,99 dollarista.

siellä’s erinomainen apu ja tuki puhelimitse, live-chatissa ja sähköpostissa 24/7 -vaihtoehdoilla. Me’olet testannut A2-hosting-palvelun’Suoran chatin ja voin vahvistaa sen olevan sekä nopeaa että hyödyllistä – juuri sitä mitä tarvitset verkkoisäntältäsi.

Mitä voitaisiin parantaa?

A2 Hosting on myös yhteinen huonoin käyttöaikatakuu, niin antaa – ainakin teoriassa – sinulle eniten seisokkeja kaikista tarjoajistamme’esiintynyt täällä (vaikka muista, että tämä on vain ‘pahemmassa tapauksessa’).

A2 Hosting on myös vähiten skaalautuva tarjoaja tässä luettelossa pienin kaistanleveys ja levytila. Jos sinulla on toiveita todella kasvattaa yritystäsi, niin sinäkin’olet suunnittelija tai isännöivä jälleenmyyjä, sinä’Löydän sieltä’on yläraja siihen, mitä voit saavuttaa verrattuna muihin tarjoajiin.

5

HostPapa

Paras pienimuotoisille jälleenmyyjille

hinnoittelu Asiakastilit Levytila kaistanleveys Up-time suorituskyky Ilmaiset varmuuskopiot Rahat takaisin takuu Tulos
29,99 dollaria – 119,99 dollaria kuukaudessa
20-60
50 Gt – 250 Gt
500 Gt – 2,5 TB
99,95%
Rajoitetulle määrä verkkotunnuksia
Tarjous 30 päivää
3,2 / 5

Mitä’hyvä HostPapasta’jälleenmyyjän isännöinti?

HostPapa on mainittu tässä luettelossa, koska tutkimuksemme havaitsi sen olevan viidenneksi paras jälleenmyyjän isännöintipalveluntarjoaja. Vaikka se ei ole kunnossa verrattuna muihin neljään palveluntarjoajaan, siellä’Ei oikeastaan ​​paljon, se tekee paremmin – ja melko vähän, se tekee pahempaa.

Mitä voitaisiin parantaa?

Ensinnäkin siinä on nivel huonoin käytettävyyspiste (sidottu A2-hostingiin). Me’Olen jo puhunut tarpeeksi siitä, miksi sinun pitäisi todella murskata käytettävyysnumeroita etsiessään jälleenmyyjätiliä, joten voitimme’Älä syventä sitä liian yksityiskohtaisesti.

HostPapa doesnt’t tarjoa 24/7-tukea joko puhelimitse tai live-chatissa. Tämä on valtava isku silmissämme; kokemuksemme mukaan hosting-ongelmat eivät’t mahtuu kätevästi työaikoihin – se’siksi ajattelemme siellä’s todellinen arvo ympäri vuorokauden tapahtuvassa tuessa.

Tämän listan neljä parasta tarjoajaa tarjoaa myös laskutusohjelmiston suunnitelmillaan, joten voit veloittaa asiakkaita helposti omalla tililläsi. Vaikka HostPapa tarjoaa tämän kolmella kalleimmalla suunnitelmalla (kulta, platina ja titaani), se tarjoaa doesnt’t tulevat mukana halvemmissa kahdessa – todellinen isku logistiikkaasi, jos aiot myydä isännöinnin, eikä vain jakaa sitä asiakkaille.

Ja lopuksi, HostPapa tarjoaa ilmaisia ​​varmuuskopioita vain tietylle määrälle verkkotunnuksia, joka erottaa sen kolmesta viidestä palveluntarjoajasta, jotka tarjoavat vakiona ilmaisia ​​varmuuskopioita.

5 parasta jälleenmyyjän isännöintipalveluntarjoajaa: johtopäätös

Ja tuo’s kääre! Jälleen kerran viisi parasta jälleenmyyjän hosting-palvelujen tarjoajaa ovat tutkimuksemme mukaan seuraavat:

 1. Liikkeessä – vastinetta rahalle
 2. HostGator – parhaiten ominaisuuksille
 3. Hyvä isä – paras rajattomaan resurssiin
 4. A2-hosting – paras tuki
 5. HostPapa – paras jälleenmyyjille aloittelijoille

Mikäli sinä’Toivomme sinut web-suunnittelijaksi, joka haluaa perustaa muutaman asiakastilin, tai isäntäjälleenmyyjäksi, joka haluaa myydä satoja’olet löytänyt palveluntarjoajan, joka toimii sinulle. Ja muista, että kaikki tarjoavat sinulle takaisin-takuun’sinulla ei ole mitään menetettävää antamalla yksi mennä.

Jos haluat mennä suosituksemme mukaan, et’t tarvitse etsiä kauemmas kuin HostGator. Kaiken kaikkiaan’s parhaiten arvioitu hosting-yritys ja parhaiten arvioitu jälleenmyyjä hosting.

FAQ

Ovatko kaikki jälleenmyyjän hosting-tilit samat?

Ei, kuten me’Olemme nähneet tämän viiden parhaan jälleenmyyjäisäntämme tarkastelun, ja sinulla voi olla hyvin erilaisia ​​tilejä. Tavallinen malli on ostaa levytilaa ja kaistanleveyttä irtotavarana ja kääntää sitten ympäri ja myydä se haluamallasi tavalla. Sitten on malleja, kuten Siteground’missä jälleenmyytte yritystä’s StartUp jaettu hosting-suunnitelma.

Kuinka tärkeitä verkkotunnuksen tai asiakkaan rajoitukset ovat?

Erittäin. Jos aiot käyttää web-hosting-palvelua vain muiden palveluiden lisäosana, rajoitetun määrän asiakastileillä ei ehkä ole väliä. Mutta jos suunnitelmasi on kasvaa niin paljon kuin mahdollista, nämä rajat haittaavat kasvuasi tietyssä vaiheessa.

Onko white label -palvelu tärkeä?

Se’ammattimaisempi pystyä lisäämään oma tuotemerkki, vaikka se tarkoittaa sinua’Sinun on luotava oma houkutteleva logosi. Silti, se’se on loistava tapa lisätä luottamusta asiakkaisiisi.

Onko tärkeää, että Windows-vaihtoehdoilla on jälleenmyyjien hosting?

Luultavasti ei. Suurin osa web-palvelimista toimii Linuxissa, kun taas Windows on enemmän erikoisuus. Jos siellä’Sillä jonkin asiakkaasi on selvä tarve käyttää Windows-palvelimia, se voi olla syytä. Muussa tapauksessa pidä kiinni Linuxista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map