5 parasta SEO-palveluntarjoajaa: haku on ohi

Tässä artikkelissa tuodaan esiin viisi parasta SEO-palveluntarjoajaa ja selitetään, mitkä kukin tarjoaja on paras.


Nähdään sinä’Olemme napsauttaneet tätä artikkelia, me’uudelleen arvaa, että sinulla on käsitys siitä, mitä SEO on. Mutta niille teistä, jotka don’Tiedän, se tarkoittaa hakukoneoptimointia. Se’Tämä on prosessi verkkosivustosi näkyvyyden parantamiseksi Googlessa, mikä voidaan tehdä monella tavalla.

Miksi SEO on tärkeä? Ajattele vain, että sinulla voisi olla maailman upeimmat verkkosivut tai verkkokaupat, mutta se voitti’T ole väliä, jos kukaan ei löydä sitä.

Isäntäpalveluntarjoajasi voi vaikuttaa hakukoneoptimointiisi. On olemassa useita ominaisuuksia, joita isännöintipalveluntarjoaja voi tarjota verkkosivustosi parantamiseksi’sijoitus hakukoneissa.

Me’Olemme tehneet tutkimuksemme löytääksesi parhaat SEO-palveluntarjoajat. Ja he ovat…

 1. HostGator – Paras käytettävyyteen ja nopeuteen.
 2. GoDaddy-hosting – Paras palvelimen sijaintiin ja lisäominaisuuksiin.
 3. SiteGround – Paras SSL: lle.
 4. Liikkeessä – Paras varmuuskopiointiin.
 5. A2-hosting – Paras apua ja tukea varten.

Tämä artikkeli tarkastelee kutakin SEO-aluetta ja selittää mikä palveluntarjoaja on paras vaihtoehto jokaiselle luokalle. Valmiina selvittämään parhaat SEO-palveluntarjoajat?

Tarpeeksi puhua, anna’s-e-GO!

Parhaat SEO-palveluntarjoajat

Parhaat SEO-palveluntarjoajat ovat:

 1. HostGator – Paras käytettävyyteen ja nopeuteen.
 2. GoDaddy-hosting – Paras palvelimen sijaintiin ja lisäominaisuuksiin.
 3. SiteGround – Paras SSL: lle.
 4. Liikkeessä – Paras varmuuskopiointiin.
 5. A2-hosting – Paras apua ja tukea varten.

On joitain tärkeitä SEO-alueita, jotka on otettava huomioon valittaessa isännöintipalveluntarjoajaa. Me’Siirry hetkeksi jokaisen alla olevaan…

Käyttöaste

Tämä on aika, jonka palveluntarjoaja ylläpitää ja toimii. Toisin sanoen se’kuinka kauan se todella toimii. Jos sivustosi kokee seisokkeja ja voi’Google ei voi päästä rankaisemaan sitä.

Nopeus

Internetin käyttäjät eivät’odottaa jopa 400 millisekunnin odottavan verkkosivuston latautumista. Suuri isännöintinopeus parantaa sijoitustasi, koska ne myös parantavat käyttökokemusta, ja Google haluaa, että kaikilla on hauskaa?

Palvelimen sijainti

Tämä liittyy hosting-nopeuteen, sillä kuinka lähellä olet palvelimellesi, se vaikuttaa verkkosivustosi latausnopeuteen. Mitä enemmän palvelimia, sitä nopeampi verkkosivustojen latausaika ja parempia hakukoneiden sijoituksia.

SSL

Tämä on verkkosivustosi suojaussertifikaatti. Google ei’kuten verkkosivustoja, jotka vaikuttavat epäluotettavilta, joten kiinteään SSL-verkkoon sijoittaminen parantaa hakukoneiden sijoitusta.

varmuuskopiot

Jos sivustosi kadottaa yhtäkkiä kaikki tiedot (viruksista tai hakkereista jne.), Hakukoneilla ei ole mitään sijoitusta. Se’Siksi on todella tärkeää harkita isännöintipalveluntarjoajaa’varmuuskopiotarjoukset pelastaaksesi sinut katastrofista.

auta & Tuki

Kattava ja tehokas asiakastuki auttaa pitämään verkkosivustosi sujuvana. Samoin kuin käyttöaika ja varmuuskopiot, web-hosting-ongelmien korjaaminen pitää sivustosi sijoituksen hyvin hakukoneissa nopeasti.

Paras Uptime: HostGator

HostGator Plussaa ja miinusta

HostGator-ammattilaisetHostGator Cons
 • Erittäin helppo käyttää
 • Halvat ilmoittautumishinnat
 • Ei sovellu monimutkaisille verkkosivustoille
 • Rajoitettu ohjekeskus

Mitä kauemmin verkkosivustosi todella pysyy varastossa, se on perusta onnistuneelle verkkosivustolle. Google ei’eivät pidä viallisista verkkosivustoista, koska se haluaa ihmisten löytävän entistä paremmanlaatuisia verkkosivustoja.

Tutkimuksemme perusteella HostGatorilla on paras käyttöaika – 99,99%. Se tarjoaa jaettuja VPS-, WordPress-, pilvi- ja omistettuja hosting-suunnitelmia, joten siinä on jotain kaikentyyppisille sivustoille.

Kaikille uusille käyttäjille voidaan maksaa 2,75 dollaria kuukaudessa ‘Hatchling-suunnitelma’ jaetulle isännöinnille, mutta tämä hinta nousee ensimmäisen vuoden jälkeen 6,95 dollariin kuukaudessa.

hostgator paras käytettävyysaikaanHostGator on paras kokonaispalvelun tarjoaja, joka tarjoaa kaikki SEO ominaisuudet, joita tarvitset verkkosivustosi menestymiseen verkossa

Paras nopeudelle: HostGator

HostGator Plussaa ja miinusta

HostGator-ammattilaisetHostGator Cons
 • Erittäin helppo käyttää
 • Halvat ilmoittautumishinnat
 • Ei sovellu monimutkaisille verkkosivustoille
 • Rajoitettu ohjekeskus

Kun valitset parhaan SEO-palveluntarjoajan, nopeutta tarvitaan ehdottomasti. Nopeampien lastausaikojen käyttäminen on käyttäjän kannalta elintärkeää’kokemusta, pitämällä kävijöitä verkkosivustollasi, mikä lopulta parantaa sivustosi toimintaa’s rankingissa.

Nopeuden ja käytettävyyden vuoksi HostGator syö kilpailun. Sillä on nopein isännöintinopeus, joten käyttäjät voittivat’t poistu sivustostasi hitaan latausajan vuoksi.

HostGatorilla on suunnitelma kaikentyyppisille sivustoille. Ja se’hintaa on vaikea voittaa, suunnitelmat alkavat vain 2,75 dollaria kuukaudessa.

Paras palvelimen sijainti: GoDaddy

GoDaddy-hosting-edut ja haitat

GoDaddy PlussatGoDaddy Cons
 • Rajoittamaton levytila
 • Ilmainen Office 365 jaetulla isännöinnillä
 • Suhteellisen kalliit hinnasuunnitelmat
 • Rajoittamaton tarjonta vaatii huolellista lukemista
  hieno painatus

Palvelimen sijainnin suhteen mitä enemmän sijainteja, sitä parempi. Palvelimen sijainti vaikuttaa suoraan verkkosivustoosi’Suorituskyky, koska mitä kauempana palvelin on, sitä hitaammin sivustosi latautuu. Tämä vaikuttaa hakukoneesi sijoituksiin huonon käyttökokemuksen vuoksi.

Käytätkö pilvipalvelua? Sitten don’t hätää. Palvelimia käytetään vain jaettuun, VPS- ja erilliseen isännöintiin (pilvi käyttää satelliitteja avaruudessa).

GoDaddy on isäntä, jolla on eniten (sijainteja), joten se voittaa tämän kategorian. Sitä on seitsemän, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi ei ole koskaan liian kaukana GoDaddy-palvelimesta.

GoDaddy on kuitenkin suhteellisen kalliimpi kuin kilpailijansa, jaetun palvelimen kustannukset ovat 2,49–19,99 dollaria kuukaudessa.

godaddy parasta palvelimen sijainnilleGoDaddy Hosting -palvelussa on minkä tahansa palveluntarjoajan eniten palvelinpaikkoja, mikä varmistaa erinomaiset verkkosivustojen latausajat

Paras SSL: lle: SiteGround

SiteGround Plussaa ja miinusta

Sivustokentän ammattilaisetSivuston haitat
 • Automatisoidut päivittäiset ilmaiset varmuuskopiot
 • Automaattiset WordPress-päivitykset
 • Ei halvin hosting-palvelujen tarjoaja
 • Rajoitettu levytila

Secure Sockets Layer on suojaus, jonka Web-sivustosi tarvitsee korkeammalle sijoitukselle hakukoneissa. Se salaa palvelimen ja käyttäjän välillä lähetetyt tiedot’Web-selain. Google ei’kuten epäluotettavia sivustoja, SSL: n ilmoittaminen vaikuttaisi vuoden 2014 sijoituksiin.

SiteGround oli yksi ensimmäisistä tarjoajista, joka tarjosi ilmaisen SSL: n kaikille verkkosivustoilleen, ja on aina ollut yksi äänekkimmistä Internet-tietoturvan tukijoista..

SiteGround on erikoistunut WordPress-verkkosivustoihin, jotka tarjoavat WordPress-hosting-palveluita kaikilla suunnitelutasoilla. Kuitenkin’s itse asiassa yksi markkinoiden mukautuvimmista isännöintipalveluntarjoajista. Se ei’t tarjoavat VPS-isännöintiä, mutta sen WordPress-isännöinti maksaa vain 3,95–11,95 dollaria kuukaudessa.

Sivustokenttä paras SSL: lleSiteground näkee verkkosivustojen tietoturvan prioriteettina, tärkeänä näkökohtana parantaessasi sijoitustasi Googlessa

Paras varmuuskopioille: InMotion

InMotion Plussaa ja miinusta

InMotion-ammattilaisetInMotion-huonot puolet
 • Hyvin koulutettu asiakastukihenkilöstö
 • Rajoittamaton levytila ​​ja ilmainen SSL perussuunnitelmalla
 • Ei 5 dollarin hinnasuunnitelmaa
 • Ei Windows-palvelimia

Tietojen menettäminen tarkoittaa sijoitusten menettämistä. Miksi? Koska hakukoneet haluavat turvallisten ja suojattujen verkkosivustojen näkyvän paremmin verkossa. Toisin sanoen he eivät’ei halua Internetin käyttäjien löytävän verkkosivustoja, jotka voivat saada hakkeroitua tai kadottaa arkaluontoisia tietoja.

InMotion on yksi markkinoiden parhaista palveluntarjoajista ja voittaa tämän luokan, koska se tarjoaa vakiona ilmaisia ​​varmuuskopioita ja sillä on todella hyvä asiakastuki, joka auttaa sinua tietojen katoamisessa..

Tutkimuksissamme löysimme InMotionin parhaiten jaetulle ja VPS-isännöinnille, mutta se tarjoaa myös WordPress-, oma- ja jälleenmyyjäisällön, hinnat alkavat 6,39 dollarista kuukaudessa.

inmotion paras varmuuskopiointiinInmotion tarjoaa ilmaisia ​​varmuuskopioita, jotka ovat välttämättömiä verkkosivustosi kävijöiden pitämiselle’ tietoturvallinen, mitä Google etsii

Paras apua ja tukea: A2-hosting

A2-hosting-edut ja haitat

A2-hosting-ammattilaisetA2-hosting-huonot puolet
 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu
 • Windows-palvelimet saatavana jaetussa isännöintisuunnitelmassa
 • Kalliimpi kuin Bluehost ja HostGator
 • Automatisoidut kuponkikoodialennukset ovat hämmentäviä

Jos palveluntarjoajasi tarjoaa erinomaista apua ja tukea, voit pitää sivustosi sujuvana. Juuri sitä, mitä hakukoneet haluavat, turvallinen, sujuva ja varma verkkosivusto.

A2-hosting oli kärjessä apu- ja tukitutkimuksissamme. Taitavasti nimetty ‘Gurun miehistö’ tarjoaa yksitellen apua, joka tarjoaa henkilökohtaisen tukikokemuksen. A2 Hosting tarjoaa myös 24/7 puhelin-, live-chat- ja sähköpostitukipalveluita, 365 päivää vuodessa.

Se’ei vain siellä hyvää asiakaspalvelua varten. Se kattaa kaikenlaiset hosting-palvelut ja tarjoaa milloin tahansa rahat takaisin -takuun. Tämä on valtava bonus, joka antaa sinulle joustavuutta, jos muutat mieltäsi rivillä.

A2-hosting tarjoaa hallitsematonta VPS-majoitusta vain 5 dollarista kuukaudessa, kun taas hallinnoitu alkaa 33 dollarista kuukaudessa.

a2 parhaan asiakastuen isännöintiA2 Hosting tarjoaa loistavaa, henkilökohtaista asiakastukea ryhmänsä, joka tunnetaan nimellä Guru Crew, kanssa, joka auttaa korjaamaan ongelmat nopeasti

Paras lisä SEO-palveluihin: GoDaddy

GoDaddy Plussaa ja miinusta

GoDaddy PlussatGoDaddy Cons
 • Rajoittamaton levytila
 • Ilmainen Office 365 jaetulla isännöinnillä
 • Suhteellisen kalliit hinnasuunnitelmat
 • Rajoittamaton tarjonta vaatii huolellista lukemista
  hieno painatus

SEO on monimutkainen järjestelmä, joten on olemassa monia tekijöitä ja ominaisuuksia, jotka voivat parantaa verkkosivustosi’S sijoitus. Esimerkiksi GoDaddy tarjoaa jotain nimeltään ‘Hakukoneen näkyvyys’. Se skannaa GoDaddy-verkkosivustosi ja ehdottaa joitain muutoksia, joiden avulla verkkosivustosi sijoittuu korkeammalle Googlelle.

Se maksaa vain 6,99 dollaria kuukaudessa’Se on todella halpa avustava käsi. GoDaddy tarjoaa myös ilmaisen Microsoft Office 365 -sähköpostin ja ilmaisia ​​verkkotunnuksia useimmissa suunnitelmissa, joten voit nähdä, miksi GoDaddy nousi ylimääräisten ominaisuuksien tutkimuksessa.

GoDaddyllä on usein tarjolla alennuksia. Jaetut isännöintisuunnitelmat alkavat vain 3,50 dollarista kuukaudessa, jos kirjaudut kolmeksi vuodeksi.

Onko muita SEO-palveluntarjoajia?

Markkinoilla on runsaasti hosting-palvelujen tarjoajia, jotka ovat hyödyllisiä SEO: lle. Vain siksi, ettei sitä käynyt’t voittaa luokkaa, ei’Se tarkoittaa, että se tarjoaa huonot SEO ominaisuudet. Joten mitä muuta siellä on?

Bluehost on HostGatorin jälkeen toiseksi nopein isännöintipalvelun tarjoaja. Tämä tarkoittaa, että hakukoneet mieluummin verkkosivustosi hitaampiin vaihtoehtoihin. Lisäksi Bluehost on markkinoiden paras kokonaispalvelun tarjoaja ja tarjoaa huippuluokan WordPress-isännöintiä.

1&1 IONOS on toinen hyvä isäntävaihtoehto, joka tarjoaa SSL-varmenteita ja ilmaisia ​​varmuuskopioita kaikissa suunnitelmissa. Myös Dreamhost tarjoaa runsaasti säilytystilaa, ja sen käyttöaika on 99,95%, mikä on melko korkea ja siksi hyvä SEO.

Kuinka valitset SEO-palveluntarjoajan?

Kun valitset SEO-palveluntarjoajan, on tärkeitä asioita harkita. Me’olet koonnut käteviä vinkkejä, joiden avulla löydät parhaan tarjoajan sinulle helpommin, nämä ovat:

 • Onko palveluntarjoajalla vaikuttava nopeus ja käyttöaika? Lue asiakasarvostelut saadaksesi realistisemman idean.
 • Ajattele sen turvatarjouksia. Saatko ilmaiset varmuuskopiot ja SSL sertifikaatit kaikista suunnitelmista tai maksavatko ne enemmän?
 • Kuinka monta palvelimen sijainnit onko sillä? Mitä enemmän, sitä parempi, koska mitä lähempänä tietokoneesi on palvelimelle, sitä paremmin se toimii.
 • Tee tutkimusta palveluntarjoajista apu ja tuki tarjontaa. Mitä nopeammin korjaat web-hosting-ongelmat, sitä vähemmän sijoituksesi vaikuttaa negatiivisesti.

Parhaat SEO-palveluntarjoajat: Yhteenveto

Me’Olet nyt osoittanut sinulle seitsemän asiaa, joista on syytä huolehtia valittaessa SEO-palveluntarjoajaa. Tiedät myös, mikä palveluntarjoaja on paras kustakin luokasta. Nämä luokat sisältävät tärkeitä alueita, kuten käyttöaika, palvelimen sijainti, varmuuskopiot, SSL ja muut.

5 parasta hakukoneoptimoijan tarjoajaa: Korjaa

 1. HostGator – Paras käytettävyyteen ja nopeuteen.
 2. GoDaddy-hosting – Paras palvelimen sijaintiin ja lisäominaisuuksiin.
 3. Siteground – Paras SSL: lle.
 4. Liikkeessä – Paras varmuuskopiointiin.
 5. A2-hosting – Paras apua ja tukea varten.

Ja muista, kun valitset palveluntarjoajan katso palveluntarjoajaa’Nopeus ja käyttöaika. Se’S mahdotonta tavoittaa 100% käyttöaikaa, mutta valitse yksi, jonka 99,9% tai enemmän.

Ajattele turvallisuutta ja varmuuskopioita auttaa pitämään verkkosivustosi turvassa ja hakukoneet onnellinen.

Ja viimeiseksi, varmista, että olet’Minulla on pääsy 24/7, kattava asiakastuki korjata ongelmasi nopeasti ja ylläpitää sijoitusta hakukoneissa.

Nyt tiedät, kuinka oikean palveluntarjoajan valitseminen voi todella parantaa verkkosivustosi’sijoitus hakukoneissa.

Parhaat SEO-palveluntarjoajat: UKK

Mikä on paras SEO-palveluntarjoaja?

HostGator tarjoaa tehokkaimmat käytettävissä olevat SEO-ominaisuudet. Se on kaikkien tarjoajien nopein ja nopein’olet testannut (99,99%), mikä on välttämätöntä sivustosi parantamisessa’sijoitusta, ja se tarjoaa SSL: n ja varmuuskopiot kaikista suunnitelmista.

Kuinka isännöintipalvelun tarjoaja vaikuttaa hakukoneoptimointiin?

Isännöintipalveluntarjoaja voi vaikuttaa SEO: hon monin tavoin. Parempilla tuotemerkeillä on ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan sivustoasi’Sijoitukset, kuten suuret latausnopeudet, erinomaiset käytettävyydet, ilmainen verkkosivustojen suojaus ja paljon palvelimen sijainteja. Nämä ovat kaikki asioita, joita hakukoneet haluavat nähdä verkkosivustolla.

Millä palveluntarjoajalla on paras apu ja tuki?

A2-hosting on paras asiakastuki heidän kanssaan ‘Gurun miehistö’ tarjoaa 24/7 -ohjeita 365 päivää vuodessa. Sillä on myös erinomainen tietopohja, joten voit löytää ratkaisuja nopeasti ja helposti, mikä on elintärkeää sijoituksesi ylläpitämisessä Googlessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me