7 parasta cPanel-palveluntarjoajaa: Ota hallintaasi tänään

parhaat cpanel-palveluntarjoajat esitelty kuvaTämä artikkeli vie sinut villeille matkoille parhaiden cPanel-palveluntarjoajien läpi ja auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivimman.


Suurin osa palveluntarjoajista antaa käyttäjilleen ohjauspaneelin. Ajattele ohjauspaneeliasi kuten kojelauta – se’s käyttöliittymä, jota hallitset isännöintipalveluidesi, tilien ja palvelinten toimintojen kanssa yhdessä paikassa. Se on helppo hallita verkkotunnuksia, sähköpostiosoitteita, varmuuskopioita ja muuta.

cPanel on yksi suosituimmista ohjauspaneelin valinnoista, koska verkkosivustosi käyttäminen on helppoa. Siinä on paljon työkaluja ja – mikä tärkeintä mielenrauhaa varten – se’s erittäin luotettava.

Koska se’S niin laajasti saatavana monilta isännöintipalveluntarjoajilta, valitsemalla sinulle parhaan cPanelin voi olla vaikeaa. Teimme oman erikoistutkimuksen ja keksimme seitsemän parasta cPanel-palveluntarjoajaa.

Valitsitpa numero yksi tai seitsemän, voit olla varma, että tämä on cPanel-maailman sadon kerma.

7 parasta cPanel-palveluntarjoajaa

 1. Bluehost – Paras kokonaispalvelun tarjoaja.
 2. HostGator – Paras käyttöaikaan.
 3. Liikkeessä – Paras jaettuun ja VPS-isännöintiin.
 4. A2-hosting – Paras pilvipalveluihin.
 5. SiteGround – Paras luotettavuus.
 6. GoDaddy-hosting – Paras lisäominaisuuksille.
 7. HostPapa – Paras pistämällä sinut kalliilla uusimiskustannuksilla.

Bluehost on paras valinta – se’on paras isäntä kokonaisuutena ja tarjoaa erityisen tehokkaan WordPress-isännöinnin. HostGator on toinen vahva haastaja, jonka käyttöaika on vaikuttava 99,99%. Liikkeessä’s cPanel on optimoitu VPS-isännöintiin, kun taas A2-hosting-palvelu on pilvipalveluiden tarjoaja ykkönen. SiteGround tarjoaa stressitöntä ja luotettavaa hosting-palvelua, ja GoDaddy tarjoaa runsaasti lisäominaisuuksia. HostPapa tulee viimeiseksi kalliilla uusintahinnoilla.

Koska siellä on niin paljon palveluntarjoajia, se’on helppo juurttua yrittäessään löytää parhaat. Että’siksi me’uudelleen täällä!

Me’Vertaa näitä suosituimpia tarjoajia ja hajottaa ne kaikki, jotta voit tehdä tietoisimman ja varmemman päätöksen. Tämän artikkelin loppuun mennessä sinä’Tiedän parhaiden cPanel-palveluntarjoajien hyvät ja hyvät puolet – ja mikä parasta, sinä’Tiedän, mikä niistä on täydellinen valinta sinulle.

Lisätietoa

 • Oletko uusi verkkopalvelussa? Katso esittelymme: Web-hosting-palvelut: Mikä on Web-hosting?
 • Vertaa suosituimpia tarjoajia rinnakkain meidän Web-hosting-palveluiden vertailutaulukko
 • Hanki täysi ala-arvo Paras Web-palveluntarjoaja yksityiskohtaisessa katsauksessa
 • torttu ja oppaamme perusteet: Kuinka isännöidä verkkosivustoa

Parhaimmat cPanel-palveluntarjoajat

Sen sijaan, että joudut indeksoimaan internetiä etsiessäsi tietoja kustakin palveluntarjoajasta’Ohjauspaneelit, päätimme astua. Me’Olemme kokeillut, testattu, verrattu ja vertailtu viitteellisesti jokaiseen isännöintipalveluntarjoajaan tuodaksesi sinulle parhaan mahdollisen joukon.

Side-by-Side cPanel-hosting-vertailu

ProviderSupportDisk SpaceUptimeRahan palautustakuu * Halvin hintaBluehostHostGatorLiikkeessäA2-hostingSiteGroundHyvä isäHostPapa
24/750 Gt – Rajoittamaton99,98%30 päivää$ 2,75
24/7Rajoittamaton99,99%45 päivää$ 2,75
24/7

Rajoittamaton

99,97%

90 päivää$ 6,39
24/7Rajoittamaton99,95%Milloin vain$ 3,92
24/710 Gt – 960 Gt99,98%30 päivää$ 3,95
24/7100 Gt – Rajoittamaton99,97%Ei$ 4.99
Live chat ja puhelin100 Gt – Rajoittamaton99,97%48 tuntia$ 3,95

* Tämä näyttää vähimmäisajan – se voi vaihdella valitsemastasi isännöintityypistä riippuen.

Nämä ovat kunkin palveluntarjoajan tärkeimmät ominaisuudet, joten voit verrata mitä’s tarjolla vierekkäin. Tämä voi olla helpompaa kuin lukea niistä kaikista erikseen, etenkin kun kyse on teknisistä ominaisuuksista, kuten käyttöaika ja levytila.

Jos sinä’olet valmis hyppäämään jalat ensin renkaaseen kunkin tarjoajan kanssa, sitten jatkamaan eteenpäin. Vaihtoehtoisesti, jos tarvitset hieman päivitystä näihin tärkeisiin ominaisuuksiin, tässä’s nopea erittely.

Ominaisuudet selitetty

Levytila: Levytila ​​tai tallennustila on se, kuinka paljon tilaa sinun täytyy tallentaa sivustollesi’sisältöä. Ajattele tiedostoja, kuvia, sivuja ja kaikkia ihania juttuja, jotka muodostavat verkkosivustosi – ne kaikki tarvitsevat jonnekin mennä! Jos säilytystila on liian pieni, niin se on’on helppo kuvitella, mikä sinua vaivaa’Tulen siihen, kun lisäät sisältöä sivustoosi…

Uptime: Uptime on prosenttiosuus palvelimen käynnissä olevasta ajasta, mikä tarkoittaa sitä, että sen tukemat sivustot ovat myös toiminnassa. Jos palvelimesi on aina alhaalla, kuinka kukaan koskaan vierailee verkkosivustollasi? Päälläoloaika on välttämätön kilpailun seuraamiseksi, joten varmista, että se tapahtuu’s mahdollisimman lähellä 100%. Esimerkiksi HostGatorilla on vaikuttava käyttöaika: 99,99%!

Huomautus hinnoittelusta: Yllä olevan taulukon hinnat heijastavat alennettuja hintoja, joita nämä tarjoajat tarjoavat uusille asiakkaille. Jos haluat kirjautua alkeisimpaan jaettuun hosting-suunnitelmaan, niin’s alin hinta, jonka voit odottaa maksavan.

Sekä hinta että levytila ​​vaihtelevat valitsemasi isännöintityypin ja tilaamasi suunnitelman mukaan.

# 1. Bluehost

Paras kattava palveluntarjoaja

Bluehost plussat ja miinukset

Plussat miinukset
 • Paras WordPress-sivustojen isännöintiin
 • Tarjoaa tasaista, luotettavaa isännöintiä
 • Lisäosat kassalla voivat nostaa hintaa, jos et’t poista niiden valinta

Etsitkö hosting WordPress-sivustollesi? Älä enää katso! Bluehost voi’t olla lyöty – se ei vain tullut esiin paras kokonaispalvelun tarjoaja tutkimuksessamme, se’s myös WordPressin itsensä suosittelema tarjoaja.

Meidän mielestämme’jotain, jota kannattaa huutaa, varsinkin kun tutkimuksemme tuki Bluehostia’väittää WordPressin mainetta. Se palvelee kaiken tyyppisiä ja -kokoisia verkkosivustoja, joissa on jaettuja, VPS- ja omistettuja suunnitelmia, sekä erityisesti räätälöityjä jaettuja WordPress-hosting-palveluita, WooCommerce-hosting-palveluita ja hallittuja WordPress-hosting-palveluita..

Bluehost menee käyttäjiensä ulkopuolelle. Esimerkiksi Bluehost’Hallittuihin WordPress-suunnitelmiin sisältyy:

 • Ilmainen verkkotunnus, joka antaa sivustollesi vahvemman identiteetin
 • Automaattiset ohjelmistopäivitykset pitääksesi sivustosi ajan tasalla ja suojattuna
 • Ilmaiset varmuuskopiot stressitöntä kokemusta varten
 • Rajoittamaton tallennustila joten sivustosi voi kasvaa vapaasti
 • Mittaamaton kaistanleveys joten voit nauttia korkeasta liikenteestä

Bluehost on pelinsa huipulla, kun kyse on WordPressistä, mutta et’t on valittava WordPress-erityinen suunnitelma. Tutkimuksissamme Bluehost osoitti itsensä myös VPS-isännöinnissä ja omistautuneessa isännöinnissä luotettavien ominaisuuksien ja kunnollisen käytettävyyspisteen (99,98%) ansiosta..

Uudet asiakkaat voivat saada jaettua WordPress-hosting-palvelua vain 2,95 dollaria / kuukausi Bluehostin kanssa (yleensä 7,99 dollaria).

Koko Bluehost’hosting-suunnitelmat tulevat a 30 päivän rahat takaisin takuu, joten jos sinä’et ole täysin tyytyväinen saamaan palveluun, sinä’Saat täyden hyvityksen.

Hallittuun WordPress-isännöintiin sinä’Tarkastelemme lähtöhintaa 19,95 dollaria kuukaudessa jopa 49,95 dollariin kuukaudessa Bluehostin kanssa’s tarjoushinnat.

Bluehost’s cPanel on yhdenmukainen muun tuotemerkkinsä kanssa – puhdas, yksinkertainen ja luotettava.

bluehost cpanelBluehost cPanel on puhdas, selkeä ja helppo löytää ympäri. Voit hallita verkkotunnuksia, sähköpostitilejä, laajennuksia ja paljon muuta – kaikki hallintapaneelista.

Lisätietoa

 • Lue lisää Bluehostista perusteellisessa artikkelissa Bluehost arvostelu
 • Varmista, että Bluehost sopii budjettisi meidän Bluehostin hinnoittelukatsaus
 • Miksi Bluehost on niin hyvä WordPressille? Ota selville arvosteluistamme paras WordPress-palveluntarjoajas
 • Löydä täydellinen palveluntarjoaja WordPress-sivustollesi Parhaiten hallinnoidut WordPress-palveluntarjoajat

# 2. HostGator

Paras Uptime

HostGator Plussaa ja miinusta

Plussat miinukset
 • 99,99% käyttöaika
 • Helppo käyttää ohjauspaneelia
 • Siellä on halvempia tarjoajia
 • Tukiportaali voi olla ylivoimainen

HostGator ei vain palkitse parhaasta käytettävyyspisteestä, vaan myös varastaa voiton paras omistautunut palveluntarjoaja.

Joten mikä tekee siitä niin hyvän? Ensinnäkin, se räjähtää kohtaus kanssa vaikuttava 99,99% käyttöaika. Että’korkein käytettävyyspiste, jonka voit realistisesti odottaa mistä tahansa palveluntarjoajasta, johtuen palvelimeen vaikuttavista vähäisistä päivityksistä ja toimintahäiriöistä.

HostGator on lähellä sekuntia Bluehostia varten, yhdistämällä korkeimman käytettävyytensä pistemäärän täydellisellä tukivaihtoehdolla, tonnilla isännöintityyppejä ja täydellä talolla laatuominaisuuksia (kuten CodeGuard).

Mitä’s enemmän, HostGator on räätälöinyt cPanelinsa entistä helpommaksi käyttää – se’S on erittäin helppo navigoida ja löytää kaikki tarvitsemasi. HostGator-tukiportaalissa on myös paljon videoita, artikkeleita ja oppaita, jos joudutkin jumissa!

isäntägatorin paneeliHostGator käyttää cPanelia antamaan käyttäjille selkeän ja helpon käyttöliittymän sivustonsa ajamiseen. Voit hallita verkkotunnuksia, seurata liikennettä ja tehdä paljon muuta ohjauspaneelista.

HostGator menestyi erityisen hyvin omistetun isännöinnin yhteydessä. Saat laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten:

 • Sisäänrakennettu SSL-suojaus pitää kävijät turvassa ja Google tyytyväisinä
 • 1 Tt levytilaa tallentaa tonnia sisältöä
 • Valinta Linux- tai Windows-isäntä tarpeitasi vastaavaksi
 • Mittaamaton kaistanleveys korkean liikenteen hoitamiseksi
 • 8 Gt RAM-muistia pitää kaiken sujuvasti

… ja tuo’s vain halvimmalla omistetulla suunnitelmalla!

HostGator’Halvin omistettu suunnitelma on sen osuvasti nimetty Value Server -suunnitelma, joka maksaa 119 dollaria kuukaudessa uusille käyttäjille. Jos sinä’Et ole vielä valmis omistettuun isännöintiin. Voit isännöidä HostGatorilla jopa niin vähän kuin 2,75 dollaria kuukaudessa halvimmalla jaetulla suunnitelmalla.

hostgator paras cpanel-palveluntarjoajaVoit aloittaa isäntä HostGatorilla vain 2,75 dollarilla kuukaudessa halvimmalla jaetulla hosting-suunnitelmalla.

Lisätietoa

 • Lue koko HostGator arvostelu lisätietoja tästä suositusta palveluntarjoajasta
 • Lue lisää aiheesta Paras omistettu palveluntarjoaja
 • Vertaa HostGatorin kilpailijoita:
  • HostGator vs. GoDaddy
  • SiteGround vs HostGator
  • Bluehost vs HostGator

# 3. Liikkeessä

Paras jaetulle ja VPS-isännöinnille

InMotion Plussaa ja miinusta

Plussat miinukset
 • Paras jaetun palvelun tarjoaja
 • Paras VPS-palveluntarjoaja, optimoidulla VPS cPanelilla
 • Ei markkinoiden halvin tarjoaja

InMotion voi’t olla lyöty, kun kyse on jaetusta isännöinnistä ja VPS-isännöinnistä. Se oli kärjessä molemmilla isännöintityypeillä, pisteytys vaikuttavalla tavalla ominaisuuksille, levytilaa sekä apua ja tukea.

Useimmat ihmiset alkavat jaetusta isännöinnistä’Se on yksinkertaisin vaihtoehto, ja InMotion sisältää joukon ominaisuuksia varmistaaksesi, että sivustosi alkaa parhaiten elämässä. 6,39 dollaria kuukaudessa, voit odottaa ilmaisia ​​varmuuskopioita, ilmaista verkkotunnusta, rajoittamatonta sähköpostitiliä, rajoittamatonta levytilaa ja paljon muuta.

Ja kun se’on aika antaa sivustollesi vankempi hosting-suunnitelma, voit luottaa InMotioniin tarjotakseen myös tähtien VPS-hosting-palveluita. Suunnitelmat alkavat 29,19 dollaria kuukaudessa, ja niihin sisältyy ominaisuuksia, kuten juuripääsy (lopullista hallintaa ja mukautusta palvelimellesi), ilmaiset varmuuskopiot (mielenrauhaa varten) ja jopa 260 Gt tallennustilaa, jotta sivustosi voi kasvaa.

Liikkeessä’s cPanel on siistitön ja selkeä, kaikki on asetettu yhdelle sivulle.

inmotion cpanelInMotion antaa cPanel-palvelun avulla kattava, all-in-one-keskus sivustosi hallintaan.

Tämän avulla on helppoa hallita sivustosi eri osioita ja seurata tilastotietoja, kuten kaistanleveyden käyttöä. Voit vierittää tai käyttää ylävalikkolinkkejä siirtyäksesi suoraan haluamaasi kohtaan, tai voit käyttää hakupalkkia kaventamaan tuloksia.

inmotion cpanel-hakuHakupalkin avulla on helppo päästä suoraan hallitsemillesi alueille.

Yksi ylimääräisistä bonuksista InMotionille, joka käyttää cPanelia, on, että saat todella räätälöityä palvelua, koska cPanel voidaan optimoida erityisesti VPS-isännöintiin. cPanel VPS Optimized varmistaa, että resursseja käytetään vähän, parantaen suorituskykyä ja nopeutta.

Tämä cPanel-versio sisältyy kaikkiin InMotion-ohjelmiin’s VPS-suunnitelmat – yhdistä tämä erityisen optimoitu palvelu InMotion-palveluun’Huippuluokan ominaisuudet, ja sinä’olet saanut voittoisan yhdistelmän!

inmotion paras cpanel vps -toimittajaInMotion on paras VPS-palveluntarjoaja ja sisältää cPanelin, jotta käyttäjät saavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn verkkosivustoilleen.

Lisätietoa

 • Lue koko InMotion-hosting-arvostelu saadaksesi syvällisen kuvan tästä vaikuttavasta palveluntarjoajasta
 • Lisätietoja Parhaat jaetut palveluntarjoajat meidän katsauksessa
 • Vertaa Parhaat VPS-palveluntarjoajat täydessä katsauksessa
 • Valitse paras tarjoaja sivustollesi ja budjettiasi tarkistamalla parhaat halvat VPS-palveluntarjoajat
 • Etkö ole varma, minkä tyyppistä majoitusta tarvitset? Meidän Jaettu hosting vs. VPS-hosting vertailu asettaa sinut oikealle tielle!

# 4. A2-hosting

Paras Cloud-isännöintiin

A2-hosting-edut ja haitat

Plussat miinukset
 • Paras pilvipalveluihin
 • Erinomainen asiakaspalvelu
 • Melko alhainen käytettävyyspiste (99,95%)

Huono asiakaspalvelu on yksi turhauttavimmista asioista – et’t halua olla viimeinen henkilö, joka tietää, kun jotain menee pieleen sivustosi kanssa! Että’jotain mitä et’t tarvitse huolehtia A2-hosting-palvelusta. Salamannopea ja auttava mielellään, voit luottaa A2 Hosting -palveluun asiakaspalvelussa!

Tutkimuksessamme, A2 Hosting erottui myös erinomaisesta pilvipalvelustaan, jonka avulla voit mukauttaa suunnitelmaresursseja tarpeidesi mukaan.

A2 Hosting käyttää cPanelia intuitiivisen suunnittelunsa ja helppokäyttöisen käyttöliittymänsä takia. Se käyttää tätä suosittua ohjauspaneelia jaettujen, VPS-, omistettujen ja jälleenmyyjäpalvelimien virran tuottamiseen ja yhdistää cPanelin korkean suorituskyvyn SwiftServerien kanssa antaaksesi sivustollesi tarvitsemasi voiman ja nopeuden.

Entä sen isännöinti? A2-hosting on vankka valinta – Tutkimuksessamme se sai erittäin kunniallisen 4,3 tähteä viidestä kokonaisuudesta. Sillä on täysi valikoima ohje- ja tukivaihtoehtoja sekä laaja valikoima erilaisia ​​hosting-tyyppejä.

Missä A2-hosting putosi, sen sijaan se oli melko alhainen käytettävyyspiste (99,95%). Tästä puutteesta huolimatta se valmistui edelleen kolme parasta tarjoajaa jaetulle isännöinnille, VPS-isännöinnille, pilvimahdollisuuksille ja hallitulle WordPress-isännöinnille.

A2-hosting’S hinnat alkavat 3,92 dollarista halvimmasta jaetusta isännöintisuunnitelmasta, ja se tarjoaa myös runsaan rahat takaisin -takauksen milloin tahansa.

A2 Hosting -tukikeskuksessa on paljon oppaita ja artikkeleita, joiden avulla pääset käsiksi cPaneliin, ja se’on helppo tavoittaa henkilökohtaisesti mahdollisilla kysymyksilläsi.

a2 hosting cpanel-palveluntarjoajan asiakaspalveluA2-hosting loistaa, kun kyse on asiakaspalvelusta, joten voit tuntea olosi mukavaksi tavoittamalla mahdolliset kysymyksesi.

Lisätietoa

 • Lue koko A2-hosting-arvostelu nähdäksesi jos’s oikea valinta sinulle

# 5. SiteGround

Paras luotettavuus

SiteGround Plussaa ja miinusta

Plussat miinukset
 • Suosittelee WordPress
 • Erinomainen vastine rahalle
 • Levytila ​​vähissä
 • Ei ilmaista verkkotunnusta

Jos pääpaino on tasainen, stressitön, luotettava isännöinti, Sitten SiteGround on valinta sinulle. Kaikissa SiteGround-suunnitelmissa on mukana cPanel, jotta tilisi hallinta on helppoa. Hallinnoi verkkotunnuksiasi, seuraa laskutustasi ja käytä jopa tukea ohjauspaneelin kautta SiteGround-palvelun avulla.

Sinulla on paljon hosting-vaihtoehtoja SiteGroundin avulla. Se ei’t erottuvat tutkimuksessamme hyvistä tai huonoista syistä – se istuu mukavasti kilpailijoidensa keskuudessa 4/5 tähteä yhteensä.

SiteGround tarjoaa seitsemän tyyppistä majoitusta. Näistä se’vahvin omistettu isännöinti ja hallittu WordPress-isännöinti. Se’ei ole kärkipaikan kumpikaan, mutta se on suositteli WordPress räätälöityjen ominaisuuksiensa vuoksi.

Alkaen 3,95 dollaria kuukaudessa, saat tärkeitä WordPress-ominaisuuksia, kuten ilmainen asennus ja siirto, päivittäiset varmuuskopiot, automaattiset päivitykset ja erikoistunut WordPress-tuki. Se’ei aivan Bluehostissa’tason, mutta se’s turvallinen ja vankka valinta.

luotettava cpanel-hostingKaikki SiteGround’isännöintisuunnitelmissa on uusin cPanel-versio, joka on räätälöity tekemään siitä vieläkin aloittelijaystävällisempi

Lisätietoa

 • Lue koko SiteGround arvostelu yksityiskohtia sen ominaisuuksista, hinnoista ja muusta
 • Revitty tarjoajien välillä? Lue asiantuntijavertailumme löytääksesi parhaan valinnan:
  • SiteGround vs GoDaddy
  • SiteGround vs InMotion
  • SiteGround vs. Bluehost
  • SiteGround vs HostGator

# 6. GoDaddy-hosting

Paras lisäominaisuuksille

GoDaddy Plussaa ja miinusta

Plussat miinukset
 • Mukana on paljon ominaisuuksia, sekä sisäänrakennettuja että valinnaisia ​​lisäominaisuuksia
 • Helppo hallita useita palveluita yhdestä kojetaulusta
 • Ei rahat takaisin -takuuta useimmissa isännöintisuunnitelmissa

Katso GoDaddy-palvelusta monipuolinen palvelu, joka sisältää isännöinnin, verkkotunnukset, sähköpostin, markkinoinnin ja muut. Se’Se ei ole edistynein hosting-palvelujen tarjoaja siellä, mutta siinä on koko joukko lisätyökaluja, joiden avulla voit turvautua.

GoDaddy tarjoaa kokonaisen joukon vaihtoehtoja, joita voit hallita helposti yhdessä paikassa. Tämä tekee siitä suositun, ellei erityisen tehokkaan valinnan.

Tutkimuksissamme GoDaddy sai todella huippupisteet jaetun isännöintisuunnitelman ominaisuuksista. Vain halvimmalla Economy-suunnitelmalla voit hyötyä ilmaisista varmuuskopioista, ilmaisesta verkkotunnuksesta, ilmaisesta yrityksen sähköpostiviestistä ensimmäistä vuotta ja enemmän.

Kaikkien näiden hienojen lisäominaisuuksien takia GoDaddy sai erittäin korkean pistemäärän tutkimuksessamme.

GoDaddy kuitenkin putosi riveihin, kun se tuli vastinetta rahalle. GoDaddy voitti ilman rahaa takaisin-takuuta useimmissa isännöintisuunnitelmissa (mukaan lukien jaettu hosting) ja melko mojovia uusimiskustannuksia’t saa sinulle eniten bang for your buck.

cPanel ei’t tukee Windows-hosting-palvelua, joten saat cPanelin GoDaddy: n kanssa vain, jos kirjaudut johonkin sen Linux-isännöintisuunnitelmista. Suosittelemme yleensä Linux-hosting-palvelua’s nopeammin ja yleensä halvemmalla, kun taas Windows on tarkempi ja ei’t useimpien käyttäjien tarvitsema.

godaddy cpanel jakoi linux-isännöinninGoDaddy käyttää cPanelia ohjauspaneeliinsa, mikä tarkoittaa, että sinulle taataan luotettava, helppo navigoida käyttöliittymä tilisi ja verkkosivusi hallintaan.

Lisätietoa

 • Lue meidän GoDaddy-hosting-arvostelu saada selville mikä se on’S on varastossa

# 7. HostPapa

Paras pistämällä sinut kalliilla uusintahinnoilla

HostPapa Plussaa ja miinusta

Plussat miinukset
 • Rajoittamaton kaistanleveys halvimmissa suunnitelmissa
 • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti käytettävissä
 • Korkeat uusimiskustannukset
 • Ei ilmaisia ​​varmuuskopioita

HostPapalla on vakaa valikoima ominaisuuksia, ja se todella sai henkilökohtaisen parhaan tutkimuksen osaksi jaettuja WordPress-isännöintisuunnitelmia. Saat erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten:

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Ohjelmistopäivitykset
 • SSL-suojaus
 • Rajoittamaton kaistanleveys

Luulemme sen’On parasta olla rehellinen etukäteen, minkä vuoksi sinun tulee olla tietoinen siitä, että HostPapalla on melko kalliita uusimiskustannuksia. Vaikka HostPapa voi sisältää houkuttelevia myyntiominaisuuksia uusille käyttäjille, ispan’t niin houkutteleva, kun uusimisaika viepuu.

Niin kauan kuin kirjaudut tietoiseksi pitkäaikaisista kustannuksista, HostPapa voi olla loistava valinta.

Tarjoushinnat vaihtelevat 3,95 dollarista kuukaudessa 12,95 dollariin kuukaudessa HostPapan osalta’kolme kolmea WordPress-isännöintisuunnitelmaa. HostPapan 99,97%: n käyttöaika, runsaasti levytilaa ja tarjottava käyttäjäystävällinen cPanel tarjoavat HostPapan yläpuolella kannattaa miettiä.

hostpapa cpanelHostPapa’s cPanel on selkeä, käyttäjäystävällinen ja helppo liikkua ympäriinsä.

Lisätietoa

 • Lue meidän HostPapa-arvostelu saada selville’s sinulle oikein

Onko muita cPanel-palveluntarjoajia?

cPanel on yksi markkinoiden yleisimmin käytetyistä ohjauspaneeleista pääasiassa sen vuoksi’s niin helppo käyttää. Tietenkin on järkevää, että cPanelia käyttäviä palveluntarjoajia on enemmän kuin luettelossamme olevaa seitsemää – mutta nämä ovat parhaat seitsemän!

On muita palveluntarjoajia, jotka käyttävät omaa versiota cPanelista, jota mekin’olen tutkinut ja osaa suositella. Nämä palveluntarjoajat ovat parasta, jos haluat jotain hieman erilaista, mutta aivan yhtä käyttäjäystävällistä.

iPage

Epäilemättä, iPage on vahvin hinta-laatusuhteen suhteen. Voit isännöidä iPagea niinkin alhaisella hinnalla kuin 1,99 dollaria kuukaudessa sen jaetussa isännöintisuunnitelmassa – se’s 75% normaalihinnasta, ja sisältää ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin!

Tärkeintä, mitä sinun on tiedettävä iPagesta, on, että se ei toimi’Käytä cPanelia – sillä on oma iPage-ohjauspaneeli. Tämän mukautetun ohjauspaneelin käytön tarkoituksena on yksinkertaistaa suunnittelua enemmän kuin cPanel, tekemällä siitä mahdollisimman aloittelijaystävällinen. Tämä kojetaulu tarjoaa myös nopean ja helpon pääsyn kaikkiin hallintatyökaluihisi, ja se voi räätälöidä sen suunnittelun heijastamaan itse iPagea.

Kaiken kaikkiaan iPage on hyvä, budjettiystävällinen isännöintipalveluntarjoaja, joka on täydellinen, jos haluat pitää asiat yksinkertaisin. Sen “yksi koko sopii kaikille” jaettu hosting-suunnitelma tarkoittaa, että et halua’sinun ei tarvitse huolehtia kasvavista kustannuksista sivustosi kasvaessa.

DreamHost

DreamHost on paras tallennustilan palveluntarjoaja. CPanelin sijasta DreamHostissa on mukautettu ohjauspaneeli DreamHost-paneeli.

DreamHost-paneeli toimii samalla tavalla kuin cPanel: n avulla voit hallita kaikkea maksuja ja palvelimia tilillesi, pääsytukea ja muuta. Siinä on yksinkertaiset valikot, hyödylliset linkit ja tärkeä hakupalkki nopeita korjauksia varten.

DreamHost on toinen WordPressin suosittelema toimittaja, ja sillä on vaikuttava valikoima ominaisuuksia.

WPEngine

WPEngine on tarkoitettu WordPress-käyttäjille. Neljä hallittua WordPress-isännöintisuunnitelmaa on valittavissa.

Se’Ei ole yllättävää, että tämä WordPress-asiantuntijapaketti sisältää huippuluokan apua ja tukea. Sinä’Sinun on kirjauduttava 115 dollariin kuukaudessa kasvusuunnitelma, joka avaa ympäri vuorokauden tapahtuvan puhelintuen, tai ole rohkea ja mennä räätälöityyn suunnitelmaan pääsyä varten neuvoa-antavaan koneeseen pääsyyn (ooh).

WPEngine käyttää omaa cPanel-versiota, jonka se on luonut tuodakseen käyttäjille parhaan mahdollisen WPEngine-kokemuksen. Tätä ohjauspaneelia kutsutaan käyttäjäportaaliksi, ja antaa sinun käyttää kaikkia tärkeimpiä ominaisuuksia, kuten vierailijatilastot, tallennustilan ja kaistanleveyden käyttö sekä verkkotunnuksen hallinta.

wpengine-käyttäjäportaaliWPEngine’s Käyttäjäportaali tarjoaa sinulle puhtaan ja yksinkertaisen käyttöliittymän sivustosi hallintaan.

cPanel tai mukautettu ohjauspaneeli – kuinka niitä verrataan?

Päivän lopussa kaikki ohjauspaneelit tekevät samanlaisen työn – sinä’Sinulla on keskeinen, all-in-one-keskus sivustosi tärkeiden ominaisuuksien hallintaan.

Vaikka eri palveluntarjoajat mukauttavat cPaneliaan, perusteet pysyvät kokonaisuudessaan samoina. Sinulla on etuna tavallisista cPanel-oppaista ja -oppaista, jotka auttavat sinua ulos, ja vaihtaminen palveluntarjoajien välillä on helppoa.

Mukautetut ohjauspaneelit tarjoavat räätälöitymmän ja tarkemman palvelun, joka täytetään palveluntarjoajalla’omat tiedot ja suunnittelu hyödyttää sinua ja sivustoasi. Kuitenkin siellä’Sillä on myös enemmän tilaa riskille – et’t tiedä kuinka helppoa tai vaikeaa voi olla käyttää, ja palveluntarjoajien vaihtaminen myöhemmin voi olla vaikeampaa.

Jotkut palveluntarjoajat todella tarjoavat esittelyn ohjauspaneelistaan, mikä on hieno tapa nähdä, merkitseekö se ruudut ruutuihisi ennen kirjautumista.

Lisätietoa

 • Haluatko tietää enemmän pilvipalveluista? Lue aiheesta Parhaat pilvipalveluntarjoajat meidän perusteellisessa katsauksessa
 • Lue meidän iPage-arvostelu saadaksesi lisätietoja tästä budjettiystävällisestä palveluntarjoajasta
 • Haluatko nähdä lisää alhaisia ​​hintoja? Katso kuinka iPage vertaa Parhaat halvat web-palveluntarjoajat Marketissa
 • Jos pidit WPEngine-ilmeestä’Ohjauspaneeli, lue WPEngine -katsaus ja katso jos’s sinulle oikein!

Parhaat cPanel-palveluntarjoajat – yhteenveto

Tämä artikkeli on koonnut yhteen seitsemän parasta tarjoajaa, jotka käyttävät cPanelia, ja jopa esitteli sinulle joitain, jotka ovat menneet omalle tielleen, mutta joita voidaan silti erittäin suositella..

cPanel on ohjauspaneeli, jonka avulla voit hallita ja käyttää verkkosivustojasi, verkkotunnuksia, palvelinasetuksia, sähköpostitilejä ja muuta yhdestä paikasta. Se’s suosittu, aloittelijaystävällinen ohjauspaneeli, jota useimmat isännöintipalveluntarjoajat käyttävät.

7 parasta cPanel-palveluntarjoajaa: Korjaa

 1. Bluehost – Paras kokonaispalvelun tarjoaja.
 2. HostGator – Paras käyttöaikaan.
 3. Liikkeessä – Paras jaettuun ja VPS-isännöintiin.
 4. A2-hosting – Paras pilvipalveluihin.
 5. SiteGround – Paras luotettavuus.
 6. GoDaddy-hosting – Paras lisäominaisuuksille.
 7. HostPapa – Paras pistämällä sinut kalliilla uusimiskustannuksilla.

Entä loput? Nämä eivät ole’t ainoat huipputason tarjoajat siellä – me’Olemme tutkineet muita, jotka käyttävät omia mukautettuja ohjauspaneeleja, ja DreamHost, iPage ja WPEngine ovat tehneet kovasti töitä tuodakseen sinulle ohjauspaneelin kilpailevalle cPanelille.

Kaiken kaikkiaan me’d on suositeltava Bluehostia parhaaksi palveluntarjoajaksi. Se’Sillä on ominaisuudet, hinnat ja luotettava ohjauspaneeli käynnistystä varten. Parhaimman kokonaisvaltaisen isännöintipalvelun tarjoajan sekä WordPress-isännöinnin kiistaton mestari, Bluehost ei’jättää paljon tilaa kilpailulle.

Don’Älä anna pölyn asettua tämän eeppisen esiintymisen jälkeen – valitse voittajasi, hallitse cPaneliasi ja nauti onnellisesta isännöinnistä!

Parhaat cPanel-palveluntarjoajat: UKK

Onko cPanel ilmainen?

Yksinään cPanel ei ole ilmainen tuote – se alkaa 15 dollaria kuukaudessa. kuitenkin, Useimmat hosting-palvelujen tarjoajat sisällyttävät sen ilmaiseksi isännöintisuunnitelmaan, joten et’t tarvitse huolehtia ylimääräisen maksamisesta! Muutamat antavat sen sinulle vuodeksi ilmaiseksi, mutta veloittavat sen jälkeen lisämaksun, joten tarkista aina suunnitelmasi ennen kirjautumista.

Onko ohjauspaneelini yksityinen?

Joo! Sinun on kirjauduttava sisään päästäksesi ohjauspaneeliin riippumatta siitä’s cPanel tai mukautettu. Se’on tärkeää pitää ohjauspaneeli turvassa, koska sillä on kaikki tärkeät tiedot ja asetukset verkkosivustollesi. Sinä et’t halua, että satunnainen muukalainen pääsee sisään ja alkaa sekoittaa verkkotunnuksiasi tai sähköpostejasi!

Onko cPanel yhteensopiva kaikentyyppisten isännöintien kanssa?

cPanelia voidaan käyttää vain Linux-isännöintiin, Windows-palvelun sijaan. Tämän ei pitäisi’t ole ongelma useimmille ihmisille, koska Linux on suosituin ja suositeltavin isännöintityyppi. Se’s nopeampaa, halvempaa ja ajan tasalla. Jos tarvitset kuitenkin Windows-isäntä, voit käyttää ohjelmistoa Plesk cPanelin sijasta – monet palveluntarjoajat tarjoavat molempia, joten ketään ei jätetä pois.

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map