8 parasta pilvipalveluntarjoajaa

Parhaat pilvipalveluntarjoajat


Haluatko tietää enemmän pilvipalveluista ja lukea arvosteluja parhailta palveluntarjoajilta? Sinä’olet tullut oikeaan paikkaan.

Web-hosting on Internetin näkymätön perusta.

Jokainen vierailemasi sivusto isännöidään jossain. Sivustosi tarvitsee myös hosting-palveluita, ja yksi parhaimmista käytettävissä olevista vaihtoehdoista on pilvipalvelu.

Sen sijaan, että se olisi sidottu yhteen palvelimeen, pilvimajoitus vie resurssejaan useista lähteistä luodakseen sen sijaan virtuaalisen palvelimen.

Jaetun isännöinnin yhteydessä palvelimesi menee alas, jos palvelimesi menee alas. Jos pilvipalvelin laskee, muut verkon palvelimet poimivat löysyyden. Pilvipalvelun avulla saat erinomaisen tasapainon kohtuuhintaan ja voimaan.

Mikä on Cloud Hosting?

Pilvipalvelu on paikka, johon sivustosi tallennetaan useille palvelimille, minkä avulla voit vetää resursseja useista eri paikoista. Tämä tekee pilvimajoituksesta erittäin skaalautuvan, luotettavan ja joustavan isännöintityypin, joka sopii erinomaisesti sivustoille, jotka kokevat retkiä ja laskuja esimerkiksi liikenteessä..

Cloud hosting on hieno kaikille, jotka tarvitsevat joustavuutta. Ajattele suunnitelmasi kuten pay-as-you-go-matkapuhelin: päätät omat resurssirajasi kuukausittain ja maksat vastaavasti.

Jos sinulla on tulossa suuri markkinointikampanja, esimerkiksi pilvipalvelun avulla voit varautua kertaluonteiseen kiireiseen kuukauteen.

Palveluntarjoajia on kymmeniä – ellei jopa satoja – joista valita, ja oikean löytäminen voi olla pelottava mahdollisuus. Että’siksi me’olet sitoutunut tuntikausia etsimään parhaita pilvi-isäntäyrityksiä liiketoiminnassa.

Parhaat pilvipalvelupalvelut

Me’Olemme analysoineet kaiken ominaisuuksista ja luotettavuudesta tukeen ja vastinetta rahalle. Joten, viipymättä, tässä ovat Kahdeksan parasta pilvipalveluiden tarjoajaa:

 1. A2-hosting: Paras pilvipalveluiden kokonaisuus.
 2. Cloudways: Läheinen toissijainen.
 3. Kamatera: Paras räätälöintiin.
 4. SiteGround: Parhaat ominaisuudet.
 5. Hostwinds: Paras niille, joilla on budjetti.
 6. Liikkeessä: Paras ohje & Tuki.
 7. HostGator: Mittaamaton varastointi.
 8. Dreamhost: Halvin pilvipalvelu.

Antaa’katsomme nopeasti luettelomme kolme parasta. A2-hosting on ensisijainen, vaikuttavilla ominaisuuksilla ja rahojen takaisin palautustavalla milloin tahansa. Cloudways ansaitsee toisen paikan joustavista datakeskuksen vaihtoehdoistaan, kun taas Kamatera sijoittuu kolmanneksi erinomaisten mukautusvaihtoehtojen avulla.

Voit tarkastella tarkemmin näitä kolmea tärkeintä palveluntarjoajaa vertaamalla heidän tähtiarvioitaan alla.

Lue luokitusten täydellinen erittely. Me’Tarkastele hinnoittelua ja tarjoa myös muutama kunniamaininta. Anna nyt’mennään!

Side-by-Side Cloud-hosting-vertailu

PalveluntarjoajaMax RAMEnimmäissuorittimetMax kaistanleveysPääsy pääsyynSuurin tallennustilaKäyttöasteHalvin hintaWBE-luokitus (/ 5)A2-hosting

Cloudways

Kamatera

SiteGround

Hostwinds

Liikkeessä

HostGator

DreamHost

32GB129TB&# 10003;250GB99,95%$ 5 / kk4.2
384GB9620TB&# 10007;3840GB99,99%$ 10 / mo4
524GB104V40GB&# 10003;1000GB99,95%$ 4 / kk3,8
10GB85TB&# 10007;120GB99,98%$ 80 / mo3,7
96 Gt169TB&# 10003;750GB99,97%$ 4.99 / mo3.6
8GBrajoittamaton86TB&# 10003;260GB99,97%$ +34,99 / kk3.2
6GB6rajoittamaton&# 10007;rajoittamaton99,99%$ 12,95 / kk3
16GB8rajoittamaton&# 10003;100GB99,95%$ 4.50 / mo3

Jos jotkut näistä termeistä kuulostavat kuorma techie-žargonista, älä’t hätää. Alla me’Seuran läpi, mitä he tarkoittavat, ja miksi he’uudelleen tärkeä:

Muisti (RAM) on eräänlainen digitaalinen aivovoima. Se tarjoaa tietojen tallennuksen, jota tietokoneet tarvitsevat tehtävien suorittamiseen. Mitä enemmän RAM-muistia sivustossasi on, sitä enemmän työtä se pystyy käsittelemään. Suurimmalla osalla verkkosivustoja gigatavu (GB) tai kaksi pitäisi olla suojattu.

Tietokoneiden prosessointiyksiköt (CPU) ovat palvelimen ytimiä. Ne toimivat aivoina ja käsittelevät tietoja. Luonnollisesti, mitä enemmän sinulla on, sitä tehokkaammaksi sivustosi tulee.

kaistanleveys on tietomäärä, joka voi kulkea palvelimien (ts. sivustosi), Internetin ja käyttäjien välillä. Kaistanleveys määrää kuinka paljon tietoa voi kulkea yhteyksiensä varrella ja kuinka nopeasti. Hyvän kaistanleveyden omaava hosting mahdollistaa sivustosi selviytyä korkeasta liikenteestä.

Pääsy pääsyyn antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa palvelinta’ympäristö. Voit asentaa erikoistuneita ohjelmistoja, kuten ylimääräisen tietoturvan, ja tehdä muutoksia laitteistoasetuksiin. Tämä lisää ylimääräistä joustavuutta isännöintiisi ja antaa sinulle paremman hallinnan.

Käyttöaste tarkoittaa kirjaimellisesti aikaa, jonka verkkosivustosi on verkossa. Se’S mahdotonta saavuttaa 100% käyttöaikaa, mutta tavoitteena on päästä mahdollisimman lähelle sitä. Loppujen lopuksi, jos sivustosi menee alas, kukaan ei pääse siihen.

1. A2-hosting

Paras pilvipalveluiden kokonaisuus

hinnoittelu

kaistanleveys

varastointi

Ilmaiset varmuuskopiot?

Ilmainen verkkotunnus?

Pääsy juurille?

Rahat takaisin takuu?

5–371 dollaria
2–9 kt
20 Gt – 250 Gt
Joo
Ei
Joo
Kyllä – milloin tahansa

Mitä pidämme A2-hosting-palvelusta

Kun kyse on pilvipalveluista, A2-hosting voi’t olla lyöty. Se oli ominaisuustutkimuksemme kärjessä, ja sillä on myös milloin tahansa rahat takaisin -takuu – jotain, jota mikään muu tarjoaja ei tarjoa.

Se’Ei myöskään liian kallis, pilvisuunnitelmien alkaessa 5 dollaria kuukaudessa; kun taas käyttöaika ei ole’t paras 99,95%, saat paljon erinomaisia ​​ominaisuuksia.

Nämä ominaisuudet sisältävät jopa 250 Gt tallennustilaa, 12 CPU-ydintä ja 32 Gt RAM-muistia. Voi, ja voit ylläpitää rajoittamatonta määrää verkkosivustoja – jotain mitä muut pilvipalveluntarjoajat eivät halua’t tarjous.

Mitä voitaisiin parantaa

Se, että joudut maksamaan SSL-sertifikaatista lisäosana, on vähän ärsyttävä – kuten ei saada ilmaista verkkotunnusta – mutta 5 dollarin lähtöhinnalla voit’t mennä pieleen.

2. Pilvet

Läheinen toissijainen

hinnoittelu

kaistanleveys

varastointi

Ilmaiset varmuuskopiot?

Ilmainen verkkotunnus?

Pääsy juurille?

Rahat takaisin takuu?

10–1290,04 dollaria
1–10 kt
25 Gt – 3840 Gt
Ei
Ei
Ei
Ei

Mitä pidämme Cloudwaysistä

Cloudways on vahva toisen sija vaihtoehto, ja se voi olla ykkönen riippuen siitä mitä sinä olet’etsitkö uudelleen. Tämän alustan avulla voit ottaa pilvipalvelimesi käyttöön yhdestä yli 25 globaalista sijainnista, ja voit valita alueen ja kaupungin itse.

Tämä tarkoittaa, että sinä’En ole koskaan liian kaukana palvelimistasi, mikä on hieno sivuston nopeudelle. Se tarkoittaa myös, että Cloudways’ suunnitelmat ovat joustavampia kuin kilpailijoidensa. Hinnat riippuvat valitsemastasi datakeskuksesta, mutta voit myös valita kuukausittaisten tai tuntihintapakettien välillä riippuen siitä, mikä sopii parhaiten verkkosivustoosi..

Voit esimerkiksi maksaa 10 dollaria / kuukausi perussuunnitelmasta Digital Ocean -keskuksella New Yorkissa, San Franciscossa, Lontoossa ja muutamissa muissa kaupungeissa. Tai jos arvostat paljon joustavuutta, voit hankkia saman suunnitelman ja tietokeskuksen maksettavaksi maksamalla 0,0193 dollaria tunnissa..

Mitä voitaisiin parantaa

Cloudways tarjoaa erittäin vaikuttavan asiakastuen kaikissa suunnitelmissaan, mukaan lukien 24/7 live chat ja helppo lippujärjestelmä. Kuitenkin sinä’Sinun on allekirjoitettava yksi kahdesta maksetusta tukisuunnitelmasta, jos sinä’haluaisin enemmän kuin ne perusominaisuudet. 100 dollaria kuukaudessa varten edistynyt tukisuunnitelma sisältää ennakoivan sivuston seurannan ja tutkimukset sekä apua räätälöintiin. Jos kuitenkin haluat 24/7-puhelintuen, sinäkin’Joudut skaalaamaan Premium-tukisuunnitelman, joka on 500 dollaria kuukaudessa.

3. Kamatera

Paras räätälöintiin

hinnoittelu

kaistanleveys

varastointi

Ilmaiset varmuuskopiot?

Ilmainen verkkotunnus?

Pääsy juurille?

Rahat takaisin takuu?

4–3700 dollaria
1 Gt – 40 Gt
20 Gt – 1 000 Gt
Ei
Ei
Joo
Ei

Mitä pidämme Kamaterasta

Kamatera on ainoa isäntäratkaisu, joka antaa sinulle täydellisen hallinnan pilvimahdollisuutesi suhteen riippumatta siitä, onko tehtävänä päättää, kuka saa juurin käyttöoikeuden palvelimillesi, vai IP-osoituksen valitsemisen.

Kamatera tarjoaa myös paljon joustavuutta resurssien skaalaamiseen ylös tai alas. Palvelimen kapasiteettia voidaan lisätä tai vähentää muutamassa minuutissa, ja elementtejä, kuten CPU, RAM, tallennustila ja jopa palomuurit, voidaan lisätä tai poistaa yhdellä napsautuksella loppupäässäsi..

Lyhyesti sanottuna, Kamatera on hieno, jos haluat täysin henkilökohtaisen hosting-suunnitelman.

Mitä voitaisiin parantaa

Jos arvostat käyttöaikaa mukauttamisen yli, huomaa, että Kamatera voi taata vain 99,95% käyttöajan. Yleensä tämä osuus on edelleen vahva, ja se on vain noin 4,5 tuntia seisokkeja vuodessa. Mutta verrattuna HostGatorin ja Cloudwaysin, Kamateran 99,99%: n takuisiin’S käyttöaika on hieman lyhyt.

4. Sivustokartta

parhaat ominaisuudet

hinnoittelu

kaistanleveys

varastointi

Ilmaiset varmuuskopiot?

Ilmainen verkkotunnus?

Pääsy juurille?

Rahat takaisin takuu?

80–240 dollaria
5TB
40–120 gigatavua
Joo
Ei
Ei
Kyllä – tarjotaan 15 päiväksi

Mitä pidämme SiteGroundista

Tarjoamallasi erinomaisella apulla ja tuella (puhelimitse, live-chatissa ja sähköpostitse), samoin kuin erittäin vahvalla 99,98%: n käyttöajalla ja hienoilla ominaisuuksilla, voit’t mennä liian pieleen SiteGroundin kanssa. Isäntätutkimuksemme havaitsi, että tämä oli erittäin luotettava tarjoaja, ja kokonaispistemäärä oli 3.7 / 5.

Mitä voitaisiin parantaa

On olemassa muutamia paikkoja, joissa SiteGround menetti pisteitä. Ensinnäkin se ei’t tarjota ilmaista verkkotunnusta suunnitelmillaan. Jos et’Tillä ei ole vielä verkkotunnusta, ilmaisen hankkiminen on kätevä bonus, ja se on jotain, mitä monet muut tarjoajat tarjoavat. Toiseksi 80 dollarin lähtöhinta on paljon korkeampi kuin muiden palveluntarjoajien kanssa – jos sinä’kun se tulee yhteisestä suunnitelmasta, tämä tuntuu varsin askelta kohti.

SiteGround menestyi kuitenkin yleensä hyvin kaikkialla, ja sen yhdistelmä hyvää käyttöaikaa, suurta tukea ja 5 Tt kaistaleveyttä tekee siitä ominaisuuksien erottelun.

5. Isäntätuulet

Paras niille, joilla on budjetti

hinnoittelu

kaistanleveys

varastointi

Ilmaiset varmuuskopiot?

Ilmainen verkkotunnus?

Pääsy juurille?

Rahat takaisin takuu?

4,99 dollaria – 328,99 dollaria
1–9 kt
30–750 Gt
Ei
Ei
Joo
Kyllä – 60 päivää

Mitä pidämme hostwindistä

Hostwinds tarjoaa kohtuullisen määrän tallennustilaa, kaistanleveyttä ja RAM-muistia pilvisuunnitelmissaan, plus yhden napsautuksen asennusvaihtoehdot useimmille sovelluksille.

Paras osa Hostwinds-suunnitelmaa on tuntihinnoittelu. Esimerkiksi sen peruselvimmän pilvipalvelusuunnitelman hinta on 0,006931 dollaria / tunti, kun taas edistynein pilvisuunnitelma maksaa 0,4556931 dollaria / tunti. Se on vastaavasti 4,99 dollaria ja 328,99 dollaria kuukaudessa, ja jokainen Hostwind-suunnitelma välillä on halpa verrattuna kilpailijoihin (vaikka sinäkin’Säästät enemmän rahaa DreamHostin avulla). Mikä parasta, tämä tarjoaja’s 60 päivän rahat takaisin -takuu kestää kauemmin kuin useimmat.

Mitä voitaisiin parantaa

Hostwinds on halpaa, ja sinä’Saat kunnollisen vastineen rahallesi. Se sanoi, että voitit’sinulla ei ole pääsyä samaan syvyyteen ja laajuuteen ominaisuuksia kuin sinä’d saada kalliimman tarjoajan kanssa. Ilmaisia ​​varmuuskopioita, ilmaisia ​​verkkotunnuksia ja palvelimen räätälöintiä ei ole’t mukana tämän palveluntarjoajan mukana.

6. InMotion

Paras ohje & Tuki

hinnoittelu

kaistanleveys

varastointi

Ilmaiset varmuuskopiot?

Ilmainen verkkotunnus?

Pääsy juurille?

Rahat takaisin takuu?

34,99 dollaria – 114,99 dollaria
4TB – 86TB
75 Gt – 260 Gt
Joo
Kyllä – kaikille 6 ja 12 kuukauden suunnitelmille
Joo
Kyllä – 30 päivää (mutta vain yli 6 kuukauden suunnitelmille)

Mitä pidämme InMotionista

InMotion tunnetaan paremmin jaetusta ja VPS-isännöinnistään, mutta se ei’t tarkoita sitä’Sillä ei ole mitään tarjottavaa täällä. Sen tärkein myyntikohta on asiakaspalvelu – 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvan live-chatin ja puhelintuen, ohjelippujen ja kattavan tietokeskuksen tarjoaminen, jos sinulla on ongelmia.

Se on myös ominaisuuksien mukainen. Ilmaiset verkkotunnukset ja varmuuskopiot, rajoittamaton sähköpostitili ja verkkosivustot, mittaamattomat suorittimen ytimet ja pääkäyttöoikeudet ovat vain joitain ominaisuuksista, joita voit odottaa. Tarjoama apu on myös melko vahvaa kokemuksemme perusteella, joka auttaa aina.

Mitä voitaisiin parantaa

Verrattuna muihin luettelon tarjoajiin, InMotion’s RAM-muisti on melko alhainen, rajana 8 Gt. Kaistanleveys on myös vähän rajoitettu, mikä voi jättää sinut lyhyeksi, jos sivustosi kokee äkillistä liikenteen nousua.

7. HostGator

Mittaamaton varastointi

hinnoittelu

kaistanleveys

varastointi

Ilmaiset varmuuskopiot?

Ilmainen verkkotunnus?

Pääsy juurille?

Rahat takaisin takuu?

12,95 – 19,95 dollaria
rajoittamaton
rajoittamaton
Joo
Ei
Ei
Kyllä – 45 päivää

Mitä pidämme HostGatorista

HostGator ylitti tutkimusluokituksemme parhaana kokonaispalvelun tarjoajana. Vaikka HostGator tunnetaankin paremmin omistetuista isäntäpaketeistaan’s 99,99%: n käytettävyys kulkee kaikissa tarjoamissaan hosting-tyypeissä. Jos sinulla on suuri verkkosivusto – joko verkkosivujen määrän suhteen tai korkealaatuista sisältöä, kuten kuvia – HostGator’mittaamaton varastointi auttaa sinua hyvässä varastossa. Mittaamaton kaistanleveys auttaa myös palvelemaan vaihtelevaa liikennettä.

HostGatorilla on kolme pilvitallennussuunnitelmaa, jotka kaikki sijaitsevat erittäin kohtuullisen hintahaarukan välillä 12,95–19,95 dollaria / kuukausi. Sinä’Saat myös rajoittamattomat sähköpostitilit ja runsas 45 päivän rahojen palautustakuu.

Mitä voitaisiin parantaa

Alhaisten kustannusten takia resurssit ovat jonkin verran rajalliset. siellä’Sillä ei ole ilmaista verkkotunnusta, ilmaisia ​​varmuuskopioita eikä pääkäyttäjän oikeuksia, joten miettiä, ovatko nämä ominaisuudet sinulle ratkaisu.

8. DreamHost

Halvin pilvipalvelu

hinnoittelu

kaistanleveys

varastointi

Ilmaiset varmuuskopiot?

Ilmainen verkkotunnus?

Pääsy juurille?

Rahat takaisin takuu?

4,50 – 96 dollaria
rajoittamaton
100GB
Kyllä (WordPress-sivustoille)
Ei
Joo
Ei

Mitä pidämme DreamHostista

Palveluntarjoajalla voi olla maailman parhaat hosting-ominaisuudet, mutta jos sen hinnoittelu on budjetin ulkopuolella, se voitti’t voi auttaa sinua. Onneksi DreamHost tekee pilvipalvelun kaikkien ulottuville. Suunnitelmat alkavat niinkin pienestä kuin 4,50 dollaria, ja jopa sen kallein on alle 100 dollaria. Sinä’Olen myös tuntihinta, ei kiinteä. siellä’s myös mittaamaton kaistanleveys, jopa 16 Gt RAM-muistia, 4 CPU-ydintä ja ilmainen SSL-varmenne.

Mitä voitaisiin parantaa

Mutta on joitakin melko merkittäviä haittapuolia: ei ilmaista verkkotunnusta, ei live-chatia ja puhelintukea, eikä rahaa-takuita (hieno, jos’uudelleen halvimmalla suunnitelmalla, mutta huolestuttavaa, jos kirjaudut sen 96 dollaria / kuukausi koskevaan suunnitelmaan!). Sinä’myös rajoitettu 100 Gt tallennustilaan, mikä rajoittaa mahdollisuuksiasi todella kasvattaa verkkosivustoasi DreamHost-pilvipalvelusuunnitelmassa.

Kuinka valitset oikean palveluntarjoajan?

On olemassa useita keskeisiä tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa pilvipalveluntarjoajaa. Me’yritin palvelemaan heitä täällä. Vain sinä voit tietää tarkalleen mitä tarvitset; voimme vain osoittaa sinut oikeaan suuntaan.

Muutamia tärkeitä asioita, joita suosittelemme priorisoimaan, ovat:

Budjettisi on iso. Kuinka paljon olet valmis käyttämään isännöintiä?

Asiakaspalvelu voi olla jumalallinen, jos sinä’uudelleen uusi tähän koko web hosting -malliin. Sen lisäksi, että se tukee sinua kaikilla isäntähikoilla, myös sinä’Opit kuinka se toimii.

Rahat takaisin -takuut varmista, että et’t jää loukkuun 18 kuukauden sopimukseen palvelusta, jota et halua’t halua tai tarvitse. Se antaa sinulle aikaa nähdä palveluntarjoaja toiminnassa.

Käyttöaste on yksi tärkeimmistä huomioitavista ominaisuuksista. Jos verkkosivustosi laskee säännöllisesti, siitä tulee painajainen kaikille osallistujille, joten melkein täydellisen käyttöajan tarjoavan tarjoajan löytäminen on tärkeä plus.

Pääsy juurille voi olla hyödyllinen myös siellä oleville teknikkoille. Hallitse palvelinta paremmin’Ympäristö tarkoittaa, että voit asentaa ylimääräisiä ohjelmistoja, joista on hyötyä sivustollesi.

Parhaat pilvipalveluntarjoajat: johtopäätös

Cloud-isännöinti on moderni ja luotettava isännöintimuoto’ei ihme sinua’uudelleen kiinnostunut siitä!

Tutkimuksemme mukaan on kahdeksan standout-pilvipalveluntarjoajaa. Jokainen tuo pöytään jotain hieman erilaista, joten se’On tärkeää tietää mitä sinä’etsitkö uudelleen.

Käännä, anna’s käyvät läpi parhaiden tarjoajien ja mihin he ovat erikoistuneet.

8 parasta pilvipalveluntarjoajaa: The Roundup

 1. A2-hosting: Paras pilvipalveluiden kokonaisuus.
 2. Cloudways: Läheinen toissijainen.
 3. Kamatera: Paras räätälöintiin.
 4. SiteGround: Parhaat ominaisuudet.
 5. Hostwinds: Paras niille, joilla on budjetti.
 6. Liikkeessä: Paras ohje & Tuki.
 7. HostGator: Mittaamaton varastointi.
 8. Dreamhost: Halvin pilvipalvelu.

Jos sinä’etsiessään pilvimajoituksen crème de la crèmea, A2-hosting on tie. Sillä on parempia ominaisuuksia kuin missään kilpailijassa, ja se voitti’t maksaa sinulle käsivarsi ja jalka.

Jos sinä’meillä ei enää ole käteistä’d suosittelen on DreamHost. Se tarjoaa parhaan vastineen rahalle, pilvipalvelu maksaa vain 4,50 dollaria kuukaudessa.

Hintojen lisäksi ominaisuudet ovat tärkein asia, jota sinun tulisi tarkastella. Tunnista mitä’tärkein sinulle – tallennustila, RAM, käyttöaika jne. – ja työskentele sieltä. Jos tarvitset yksityiskohtaisemman, rinnakkaisen vertailun, tutustu web-palveluntarjoajien vertailutaulukoihimme.

Parhaat pilvipalveluntarjoajat: UKK

Mitä’Ero jaetun ja pilvipalvelun välillä?

Jaettuun hosting-palveluun kuuluu useita sivustoja, joilla on sama palvelin. Pilvipalvelu sisältää useita sivustoja, jotka jakavat resurssien useille palvelimille. Ei pilvipalveluita’t sidottu yhteen sijaintiin, ja siksi on vähemmän alttiita katkoksille – jos yksi palvelin menee alas, toinen voi poimia löysyyden.

Kuinka paljon pilvipalvelu maksaa?

Cloud hosting on erittäin joustava, joten maksat hinta riippuu käyttämäsi resurssien määrästä. Yleisesti ottaen pilvipalvelu alkaa noin 5 dollarista ja voi nousta satoihin (tai joskus jopa tuhansiin). Useimpien sivustojen on kuitenkin maksettava vain 5–50 dollaria.

Voinko vaihtaa palveluntarjoajien välillä?

Joo. Se’kuten siirtäminen talossa verkossa – kirjaudut sisään uuteen palveluntarjoajaan, siirrät digitaaliset esineesi uuteen kotiisi ja peruutat sitten sopimuksen vanhan palveluntarjoajan kanssa. Tämä saattaa kuulostaa hienolta, mutta sinä’d hämmästy, kuinka yksinkertainen se on. Jotkut palveluntarjoajat – kuten HostGator – tarjoavat jopa liikkua puolestasi.

Voinko ylläpitää verkkosivustoa itse?

Se’s mahdollista, mutta emme’t suositella sitä. Hyvä isännöinti on ytimessä esteettömyydestä – kenen tahansa, missä tahansa, pitäisi olla mahdollisuus käyttää verkkosivustoa milloin tahansa. Oman palvelimen asentaminen vaatii paljon teknistä tietotaitoa, ja mahdollisuudet sinä olet’Lopulta kulutat enemmän vähemmän luotettavalle palvelimelle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me