Halvin Web-hosting: Vertaa yli 50 halpaa web-hosting-suunnitelmaa

Parhaat halvat web-palveluntarjoajatWeb-hosting on Internetin näkymätön perusta. Jokainen sivusto on kooltaan riippumatta isännöitävä jossain.


Web-hosting on paikka, johon verkkosivuston muodostavat tiedostot tallennetaan. Ajattele sitä tontti Internet-maata. Hyvän web-hosting-palvelun avulla kuka tahansa ja missä tahansa pääsee sivustoosi milloin tahansa – voit tutustua täydelliseen web-hosting-oppaaseemme syvälliseen selitykseen, mutta se’s sen ydin.

Kuten sinä’d Kuvitelkaa, että tämä on melko tuottoisaa liiketoimintaa. Siellä on satoja miljoonia verkkosivustoja, mikä tarkoittaa satoja miljoonia potentiaalisia asiakkaita.

Haluat luonnollisesti saada parhaan mahdollisen tarjouksen – jotain luotettavaa yksinkertaiselle sivustolle, jolla on varaa budjetilla. Halvat hosting-suunnitelmat tarjoavat sinulle juuri sen – ja jotkut tekevät sen paljon paremmin kuin toiset.

Että’mihin pääsemme. Me’Olemme tutkineet parhaita hosting-palveluita ympärillä saadaksesi halvimmat hinnat parhailta tarjoajilta. Haluamme yhdistää ihmiset parhaisiin palveluihin heidän erityistarpeitaan varten, minkä vuoksi tarkastelemme kaikkea hinnoittelusta asiakastukeen käyttöaikaan asti.

Meillä on turvapaikka’t vain valitsi halvimman halvimmasta; Erityyppiset sivustot tarvitsevat erityyppisiä hosting-palveluita, joten me’Ve katsoi halvimmat suunnitelmat jokaiselle erikseen.

Contents

Halvin Web-hosting-suunnitelmat

 • Jaettu hosting: Hostinger ($ 0.80 / kk)
 • VPS-hosting: Hostinger ($ 3,95 / kk)
 • Dedikoidun palvelimen isäntä: 1&1 IONOS ($ 50 / kk)
 • Pilvipalvelu: DreamHost ($ 4.50 / kk)
 • Jaettu WordPress-hosting: Bluehost ($ 2,95 / kk)
 • Ylläpito WordPress-hosting: Liikkeessä ($ 4.99 / kk)

Meillä on turvapaikka’t sijoittui halvimpiin verkkoisäntäihin – me’ve sijoittui parhaita halpoja verkkoisäntäkoneita tasapainottaen hinta-laatusuhteen. Tämä artikkeli erittelee halvimmat tarjoajat jokaiselle isännöintityypille kattaen heidän tarjoamansa ominaisuudet – ja tietysti hinnat.

Loppuun mennessä sinulla pitäisi olla selkeä käsitys siitä, mitkä suunnitelmat ovat sinulle sopivia.

Antaa’pääset siihen.

11 halvinta jaettua verkkoisäntää

Jaettu hosting on halvin ja suosituin isännöintityyppi. Tällöin verkkosivustosi jakaa palvelimen muiden sivustojen kanssa, ja se on parasta yhden sivun verkkosivustoille tai staattisille sivuille, kuten blogeille..

Sinä et’t vain jakaa palvelinta – jaat myös resursseja, kuten kaistanleveyttä, mikä auttaa pitämään kustannukset alhaisina, mutta voi aiheuttaa ongelmia, jos sinä tai naapurit aloitat käyttää liian paljon jaettua korvausta.

Jos sinä’et ole jakamistyyppi tai odotat paljon liikennettä, se’sen sijaan kannattaa mennä suoraan VPS-isännöintiin.

Jos jaettu hosting kuulostaa kuitenkin täydelliseltä vaihtoehdolta sinulle, meillä on hyviä uutisia – se tarjoaa halvimmat lähtöhinnat ympäri!

11 halvinta jaetun palvelun tarjoajaa ovat:

 1. Hostinger: $ 0.80 / kk
 2. iPage: $ 1,99 / kk
 3. DreamHost: $ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk
 4. HostGator: $ 2,75 / kk
 5. Liikkeessä: $ 2,95 / kk
 6. Bluehost: $ 2,95 / kk
 7. A2-hosting: $ 3,92 / kk
 8. SiteGround: $ 3,95 / kk
 9. HostPapa: 3,95 dollaria / kuukausi
 10. 1&1 IONOS: $ 4.00 / kk
 11. Hyvä isä: $ 5.99 / kk

# 1. Hostinger

Alin hinta -suunnitelma – Jaettu Yksi suunnitelma: 00,80 dollaria kuukaudessa

Hostinger’s Jaettu yhdensuunnitelma alkaa hämmästyttävän alhaisella 80 sentillä kuukaudessa, ja uusiutuu lopulta kokonaishintaan 7,99 dollaria / kuukausi. Tällaisesta edullisesta kaupasta saat yhden napsautuksen asennuksen, ilmaisen verkkosivustojen rakentajan ja viikoittaiset varmuuskopiot.

Hostinger tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun riskitöntä testausta varten ja 15% alennuksen opiskelijoille.

# 2. iPage

Alin hintasuunnitelma – iPage Web-hosting-suunnitelma: 1,99 dollaria kuukaudessa

iPagella on yksi jaettu isännöintisuunnitelma, joka tarjoaa ‘yksi koko sopii kaikille’ ratkaisu kaikkiin hosting-tarpeisiisi. Vain 1,99 dollaria kuukaudessa, saat rajoittamattoman levytilan, rajoittamattoman verkkotunnuksen, ilmaisen SSL (Secure Sockets Layer) -turvallisuuden ja ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi. Että’se on aika hyvä juttu, eikö niin?

Ja kun kampanjasi uusiutuu normaaliin hintaan, sinä’Maksan vain 7,99 dollaria kuukaudessa.

# 3. DreamHost

Alin hintaohjelma – Jaettu aloitussuunnitelma: 2,59 dollaria kuukaudessa

DreamHost’Halvin jaettu palvelu on sen aloitussuunnitelma, joka maksaa 2,59 dollaria kuukaudessa, kun kirjaudut kolmen vuoden suunnitelmaan. Tämä antaa sinulle perustiedot, joita tarvitset yhden verkkosivuston käyttämiseen, tarjoamalla ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton liikenne, esiasennettu WordPress, ilmainen SSL-varmenne ja 50 Gt levytilaa.

DreamHost tarjoaa parhaan vastineen rahalle, ja mukana on 97 päivän rahat takaisin -takuu. Aloitussuunnitelman tavanomainen hinta uusitaan klo 4,95 dollaria kuukaudessa.

# 4. HostGator

Alin hinta – Hatchling-suunnitelma: 2,75 dollaria kuukaudessa

HostGator’S Hatchling-suunnitelma maksaa vain 2,75 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa yhden verkkotunnuksen, yhden napsautuksen asennukset, mittaamattoman kaistanleveyden ja ilmaisen SSL-varmenteen. Saat myös rajoittamattomia sähköpostiosoitteita, rajoittamatonta levytilaa ja ilmaista verkkosivustojen siirtoa.

HostGator tarjoaa vaikuttavan käytettävyyspisteen 99,99%, mikä tarkoittaa, että voit luottaa tähän palveluntarjoajaan pitääksesi verkkosivustosi yllä ja toimiessa verkossa!

HostGator tarjoaa 45 päivän rahat takaisin -takuun, ja tarjoushinta jatkuu normaalikorko 6,95 dollaria kun ensimmäinen vaalikausi on ohi.

# 5. Liikkeessä

Alin hintaohjelma – Käynnistyssuunnitelma: 2,95 dollaria kuukaudessa

Tutkimuksemme havaitsi InMotionin olevan paras jaetun isännöinnin tarjoaja. Sen halvin suunnitelma on sen 2,95 dollaria kuukaudessa Käynnistämissuunnitelma, joka sisältää ilmaiset varmuuskopiot, ilmaisen verkkotunnuksen, kaksi verkkosivustoa ja rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä.

Saat myös rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden sekä tärkeän SSL-tietoturvan ja a-vakuuden 90 päivän rahat takaisin -takuu. Lyhyesti sanottuna saat mitä maksat, ja enemmän!

Kun tarjouskausi on ohi, käynnistyssuunnitelma palautuu normaaliin hintaan 6,99 dollaria kuukaudessa.

# 6. Bluehost

Alin hinta – perussuunnitelma: 2,95 dollaria kuukaudessa

HostGatorin rinnalla on huippukilpailija Bluehost, sen kanssa 2,95 dollaria kuukaudessa Perussuunnitelma. Bluehost Basic -suunnitelmalla saat yhden verkkosivuston, 50 Gt: n SSD-tallennustilan, mittaamaton kaistanleveyden, ilmaisen SSL-tietoturvan, yhden ilmaisen verkkotunnuksen ja ilmaiset varmuuskopiot.

Bluehost on suosituin isäntä WordPressille, ja tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Kun kampanjasi on ohi’Maksaan normaalin verkon perustarjouksesta, joka on 7,99 dollaria kuukaudessa.

# 7. A2-hosting

Alin hinta – Lite-suunnitelma: 3,92 dollaria kuukaudessa

A2-isännöintiin’Suunnitelmien mukaan voit valita joko Linux- tai Windows-isännöinnin. Linux-isäntä on nopeampaa ja halvempaa, joten tätä vaihtoehtoa suosittelemme. Ja 3,92 dollaria kuukaudessa, se’s hyvä hinta joillekin hienoille ominaisuuksille, kuten rajaton tallennustila, ilmainen SSL-suojaus ja rajoittamaton levytila.

A2-hosting on mukana myös erittäin antelias milloin tahansa rahat takaisin -takuu! Ja kun uusimisaika tulee ympäri, sinä’uudelleen edelleen hyvin alle 10 taalaa, merkinnällä 7,99 dollaria kuukausimaksu.

# 8. SiteGround

Alin hinta – StartUp-suunnitelma: 3,95 dollaria kuukaudessa

Vain muutamalla senttiä enemmän kuin A2-hosting on SiteGround, sen kanssa 3,95 dollaria kuukaudessa StartUp-suunnitelma. Tämä luotettava jaetun palvelun tarjoaja tarjoaa 10 Gt tallennustilaa, ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita, ilmaista SSL-tietoturvaa, ilmaisia ​​sähköpostitilejä ja mittaamatonta liikennettä. Sillä on yksi verkkosivusto ja se sopii noin 10 000 kuukausikäynnille.

SiteGround’S uusimisprosentti tulee olemaan 11,95 dollaria kuukaudessa.

# 9. HostPapa

Alhaisin hintasuunnitelma – Aloitussuunnitelma: 3,95 dollaria kuukaudessa

HostPapa’s Käynnistysohjelman kustannukset 3,95 dollaria kuukaudessa ja mukana tulee ominaisuuksia, jotka kattavat perustiedot jaetulle isännöinnille, kuten ilmainen verkkotunnus, kaksi verkkosivustoa, SSL-suojaus ja 100 Gt levytilaa. Siinä on hyvät ominaisuudet ja keskimääräinen käyttöaika, mutta kuuluu sen apu- ja tukivaihtoehtoihin.

Yksi HostPapa’Suurimmat haitat ovat sen kalliit uusimiskustannukset. Onneksi aloitussuunnitelma ei ole’t liian huono – se uudistuu vaatimaton 7,99 dollaria kuukaudessa.

# 10. 1&1 IONOS

Alin hintaohjelma – välttämätön suunnitelma: 4 dollaria kuukaudessa

Essential-suunnitelma pysyy tällä vain 4 dollarilla kuukaudessa niin kauan kuin pysyt siinä.

Tämä suunnitelma antaa sinulle 10 Gt tallennustilaa, 10 sähköpostitiliä, ilmainen verkkotunnus ja 1 Gt SSD-tallennustila. SSD on Solid State Drive, ja se on ajan tasalla – ja mikä tärkeintä, nopein käytettävissä oleva tallennustyyppi. Tämä suunnitelma voi käsitellä 100 sivustosi käyntiä minuutissa, ja se sopii vain yhdelle verkkosivustolle.

Se’On syytä tietää, että voit peruuttaa tämän jaetun suunnitelman milloin tahansa, riskittömästi.

# 11. Hyvä isä

Alin hintaohjelma – Taloudellinen suunnitelma: 4,99 dollaria kuukaudessa

GoDaddy on hieno kaikille, jotka tarvitsevat muutakin kuin vain isännöinnin – mutta jos tarvitset vain perustiedot resursseille jaetulle suunnitelmalle, se’Asetan sinut vain takaisin 4,99 dollaria kuukaudessa. Tätä varten saat valikoiman ominaisuuksia, kuten yksi verkkosivusto, 100 Gt tallennustila, mittaamaton kaistanleveys ja ilmainen verkkotunnus.

Hyvä isä’Säännöllinen hinnoittelu Economy-suunnitelmalle on 7,99 dollaria kuukaudessa.

8 halvinta VPS-verkkoisäntää

VPS (Virtual Private Server) -majoitus on tyyppi isäntä, jota useimmat verkkosivustot tarvitsevat. Verkkosivustosi isännöi edelleen jaetulla palvelimella, joten sillä on edelleen naapureita ja resurssien, kuten kaistanleveyden ja tallennustilan, rajoitukset. Mutta toisin kuin jaettu hosting, VPS antaa sinulle oman erillisen tilan ja asetetut resurssit.

Ajattele VPS-majoitusta kuin asumista kerrostalon asunnossa sen sijaan, että sinulla olisi huone yhteisessä talossa. Se’S turvallisempi, sinä’sinulla on enemmän tilaa, ja sinä’Käytä omia resurssejasi sen sijaan, että jaat muiden kanssa.

Se’Skaalautuvampi kuin jaettu isäntä, ja sopii mainiosti yritysten verkkosivustoille – tai mikä tahansa verkkosivusto, joka on ylittänyt yhteisen suunnitelmansa ja joka tarvitsee tilaa kasvaa!

Kaikki palveluntarjoajat eivät tarjoa VPS-hosting-palveluita, mutta löysimme parhaat yhdeksän parhaimmalla hinnalla.

9 halvinta VPS-palveluntarjoajaa ovat:

 1. Hostinger: $ 3,95 / kk
 2. DreamHost: 10,00 dollaria / kk
 3. Bluehost: 18,99 dollaria / kuukausi
 4. iPage: $ 19.99 / kuukausi
 5. HostPapa: $ 19.99 / kuukausi
 6. Hyvä isä: $ 19.99 / kuukausi
 7. A2-hosting: $ 25.00 arvoisen ostoksesi kanssa / kk
 8. Liikkeessä: $ 22,99 / kk
 9. HostGator: $ 29,95 / kk

# 1. Hostinger

Alin VPS-suunnitelma – 1 vCPU: 3,95 dollaria kuukaudessa

Hostinger tulee jälleen päälle, tällä kertaa VPS-suunnitelmalla, joka alkaa hinnasta 3,95 dollaria / kk ja uusitaan 9,95 dollaria / kuukausi. Jokainen suunnitelma sisältää erillisen IP-osoitteen, täyden pääkäyttäjän pääsyn ja ylimmän tason yritystietojen varmuuskopiot.

Halvimpaan VPS-suunnitelmaan kuuluu myös 1 Gt muistia, 20 Gt tallennustilaa ja 1 000 Gt kaistanleveyttä, mikä on runsaasti tukea sivustosi hankkimiseen maasta. Hostinger-suunnitelmiin sisältyy myös alan standardi 30 päivän rahat takaisin -takuu ja 15% alennus opiskelijoille.

# 2. DreamHost

Alin VPS-suunnitelma – VPS Basic: 10,00 dollaria kuukaudessa

DreamHost ei’Älä loista VPS-isännöinnistä kirkkaimmin – et’t esimerkiksi root-käyttöoikeutta – mutta se tarjoaa hyvät hinnat hyvien perusominaisuuksien rinnalla.

Sen VPS-perussuunnitelma maksaa erittäin houkuttelevan 10,00 dollaria kuukaudessa, ja sisältää 1 Gt RAM-muistia, rajoittamatonta liikennettä, rajaton kaistanleveys ja 30 Gt: n SSD-tallennustila. Voit isännöidä rajoittamatonta määrää verkkotunnuksia ja verkkosivustoja VPS-palvelimellasi ja luoda rajaton määrän sähköpostitilejä.

Kanssa 97 päivän rahat takaisin -takuu, ilmaiset varmuuskopiot ja ilmainen SSL-suojaus sisällytetty suunnitelmaan, voit tuntea olosi turvalliseksi DreamHostin avulla!

# 3. Bluehost

Alin VPS-suunnitelma – Vakiosuunnitelma: 19,99 dollaria kuukaudessa

Bluehost’s Tavallinen suunnitelma maksaa 18,99 dollaria kuukaudessa. Tämä sisältää vankkaominaisuuksia, kuten ilmaisen SSL-tietoturvan, 2 Gt RAM-muistin, juuripääsyn, ilmaiset varmuuskopiot ja 30 Gt: n tallennustilan.

Yksi huomionarvoinen kohta Bluehostissa on saat myös ilmaisen verkkotunnuksen. Tätä tarjoaa vain kourallinen palveluntarjoajia, joten se’kannattaa hyödyntää irti, jos tarvitset verkkotunnusta VPS-isäntäsi kanssa.

Bluehost tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin takuu. Kun kampanja-aika on ohi, sinä’Maksan $ 29.99 standardisuunnitelmalle.

# 4. iPage

Alin VPS-suunnitelma – Perussuunnitelma: 19,99 dollaria kuukaudessa

iPage vastaa Bluehostia’s hinnoittelu 19,99 dollaria kuukaudessa sen VPS-perussuunnitelmaan. Tämä on toinen vakaa valinta, johon sisältyy 1 Gt RAM-muistia, ilmaisia ​​varmuuskopioita, rajoittamaton sähköpostitili ja SSL-suojaus.

iPage tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, 30 päivän rahat takaisin -takuun ja pääkäyttäjän pääsyn. Perussuunnitelma uusitaan 24,99 dollarilla kuukaudessa.

# 5. HostPapa

Alin VPS-suunnitelma – Plussisuunnitelma: 19,99 dollaria kuukaudessa

HostPapa on kolmas tarjoaja, joka tarjoaa halvimman suunnitelmansa osoitteessa 19,99 dollaria kuukaudessa. Verrattuna Bluehost ja iPage, se tarjoaa vähiten vastinetta rahalle, mutta sen Plus-suunnitelma tarjoaa silti hyvän valikoiman ominaisuuksia. Tämä suunnitelma sisältää 50 Gt tallennustilaa, juuripääsyn, SSL-suojauksen ja 1,5 Gt RAM-muistin.

Kun mainoskausi on ohi, HostPapa ei kuitenkaan tee sitä’t näyttää aivan niin taskuystävälliseltä, uudistuu normaalilla hinnalla 49,99 dollaria kuukaudessa.

# 6. Hyvä isä

Alin VPS-suunnitelma – Käynnistyssuunnitelma: 19,99 dollaria kuukaudessa

Hyvä isä’s Käynnistyssuunnitelma maksaa 19,99 dollaria kuukaudessa, ja uusitaan 29,99 dollarilla kuukaudessa, kun kirjaudut vuodessa suunnitelmaan. Se sisältää 2 Gt RAM-muistia, 40 Gt tallennustilaa, mittaamatonta kaistanleveyttä, juuripääsyä ja ilmaisen SSL-varmenteen vuodeksi (joka sitten uusiutuu 74,99 dollarilla vuodessa).

GoDaddy ei ole rahaa takaisin-takuu tai tarjoushinta’t uskomattoman vaikuttava, kun kyse on vastinetta rahalle – mutta se tarjoaa kunnollisen monipuolisen palvelun.

# 7. A2-hosting

Alin VPS-suunnitelma – teho + suunnitelma: 25,00 dollaria kuukaudessa

A2 Hosting on seitsemäntenä sijallaan 25,00 dollaria kuukaudessa Power + suunnitelma, mutta se ei’t tarkoita sitä’s ei ole oikea VPS-palveluntarjoaja sinulle. Power + -suunnitelma antaa sinulle 4 Gt RAM-muistia, 75 Gt tallennustilaa, ilmaisen SSL-tietoturvan, juuripääsyn, ilmaiset varmuuskopiot ja ilmaisen sivustonsiirron.

A2-hosting tarjoaa sinulle myös erittäin antelias milloin tahansa rahat takaisin -takuu!

Power + -suunnitelma uusitaan 49,99 dollarilla, kun tarjouksesi on päättynyt.

# 8. Liikkeessä

Alin VPS-suunnitelma – VPS-1000HA-S: 22,99 dollaria kuukaudessa

InMotion sai tutkimuksen parhaimmat arvosanat VPS-isännöinnistä. Siinä on kaikkien palveluntarjoajien parhaat VPS-ominaisuudet, joten saat upean bangin lahjallesi viehättävällä nimeltään VPS-1000HA-S!

Tarjoushinta 22,99 dollaria kuukaudessa, tämä suunnitelma sisältää 4 Gt RAM-muistia, 75 Gt: n tallennustilaa, 4 Tt: n kaistanleveyttä, ilmaista SSL-tietoturvaa, juuripääsyä ja ilmaisia ​​varmuuskopioita. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksen kaikilla kuuden ja 12 kuukauden suunnitelmilla, ja siellä’s 30 päivän rahat takaisin -takuu mielenrauhaan.

Tarjoushinta koskee kahden vuoden suunnitelmaa – kun kampanja-aika on päättynyt, sinä’Maksan 64,99 dollaria kuukaudessa.

# 9. HostGator

Alin VPS-suunnitelma – Snappy 2000 -suunnitelma: 29,95 dollaria kuukaudessa

Snappy 2000 -suunnitelma maksaa 29,95 dollaria kuukaudessa ja sisältää joitain melko nopeita ominaisuuksia, kuten 2 Gt RAM-muistia, 1,5 Tt kaistanleveyttä, ilmaisia ​​varmuuskopioita, SSL-tietoturva, rajoittamaton verkkosivusto ja root-käyttö. Ja tuo’eivät kaikki – valmistaudu monumentaaliseen 120 Gt: n tallennustilaan. Että’S enemmän kuin mikään muu tarjoaja!

HostGator on vakaa ja luotettava valinta VPS-hosting-palvelullesi, mutta varo – Snappy 2000 -suunnitelma voi tulla takaisin puremaan sinua uusimisajankohtana, koska sen normaalihinta on 89,95 dollaria kuukaudessa.

8 halvinta erillispalvelimen Web-palvelinta

Jos sivustosi saa paljon liikennettä ja tarvitsee parempaa sivuston nopeutta tai turvallisuutta, niin se’s aika omistettu isännöintisuunnitelma. Tässä maksat kokonaisen palvelimen (tai jopa palvelinryhmän) verkkosivustostasi jakamisen sijaan.

Tämä on parasta suurille verkkosivustoille! Jos sivustosi käy useita tuhansia käyntejä viikossa tai on verkkokauppa, jossa on yli 30 tuotetta, sinä’Tarvitsen ehdottomasti omaa hosting-suunnitelmaa.

Dedicated hosting vaatii hieman enemmän teknistä taitoa ja on kalliimpaa kuin VPS ja jaettu isäntä, mutta siihen liittyy myös suuria etuja – se’on paljon turvallisempi, pystyy käsittelemään enemmän sivuston kävijöitä ja auttaa suuria sivustoja toimimaan sujuvasti ja nopeasti.

Se’edistyneempiä kuin jaettu ja VPS-hosting, ja tämä näkyy sen hinnasuunnitelmissa – mutta tosiasian, että verkkosivustosi kasvaa, ei pitäisi’t tarkoittaa, että pankkitilisi on pienennettävä. Siellä on hienoja omistettuja hosting-suunnitelmia, joiden avulla voit hyödyntää irti.

Kahdeksan halvinta erillistä palvelinta tarjoavaa palveluntarjoajaa ovat:

 1. 1&1 IONOS: $ 50.00 / kuukausi
 2. Bluehost: $ 79,99 / kk
 3. Hyvä isä: $ 89,99 / kk
 4. Liikkeessä: $ 115,69 / kk
 5. HostGator: $ 118,99 / kk
 6. iPage: $ 119,99 / kk
 7. A2-hosting: $ 141,09 / kk
 8. Dreamhost: $ 169,00 / kk

# 1. 1&1 IONOS

Alin suunnitelma – A8i HDD -suunnitelma: 50 dollaria kuukaudessa

1&1 IONOS on jälleen halvimman palveluntarjoajan kärkipaikassa, tällä kertaa omistettuun isännöintiin. Itse asiassa, sillä on kaksi halvinta omaa hosting-suunnitelmaa: A8i HDD, joka maksaa 50 dollaria kuukaudessa, ja A8i SSD, joka maksaa 55 dollaria kuukaudessa.

Molemmissa suunnitelmissa on 8 Gt RAM-muistia, rajaton liikenne, ilmainen verkkotunnus, päivittäiset varmuuskopiot, 10 000 sähköpostitiliä ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Ainoa ero kiintolevy- ja SSD-suunnitelmien välillä on tallennustyyppi. SSD (Solid State Drives) -tallennus on nopeampaa, kun taas kiintolevylle (kiintolevy) voidaan tallentaa suurempi määrä.

55 dollarin kuukausittainen SSD-suunnitelma sisältää 240 Gt: n Intel SSD -tallennustilan. 50 dollaria kuukaudessa oleva kiintolevypaketti sisältää 1 000 Gt tallennustilaa.

# 2. Bluehost

Alin suunnitelma – Vakiosuunnitelma: 79,99 dollaria kuukaudessa

Bluehost on erinomainen omistaja, ja sen vakiosuunnitelma on loistava esimerkki vahvuuksistaan. Tarjoushintaan 79,99 dollaria kuukaudessa saat 4 Gt RAM-muistia, 5 Tt kaistanleveyttä, ilmaisia ​​varmuuskopioita, SSL-suojaus ja 500 Gt levytilaa.

Standardisuunnitelma uusitaan normaalihintaan 119,99 dollaria kuukaudessa.

# 3. Hyvä isä

Alin suunnitelma – Taloudellinen suunnitelma: 89,99 dollaria kuukaudessa

Hyvä isä’s Säästösuunnitelma antaa sinulle 4 Gt RAM-muistia, 1 Tt tallennustilaa, mittaamatonta kaistanleveyttä ja ilmaisen SSL-varmenteen vuodeksi. Paikalla on seitsemän sijaintivaihtoehtoa, jotka kattavat USA: n, Euroopan ja Aasian ja Tyynenmeren alueen loistava valinta verkkosivustoille, joilla on kansainvälinen yleisö.

Taloussuunnitelma maksaa 89,99 dollaria kuukaudessa kampanjajaksolta; sen jälkeen se’Maksat sinulle 169,99 dollaria kuukaudessa.

# 4. Liikkeessä

Alin suunnitelma – välttämätön suunnitelma: 115,69 dollaria kuukaudessa

Liikkeessä’s 115,69 dollaria kuukaudessa Essential Plan antaa sinulle kaikki tärkeät ominaisuudet sivustosi tehostamiseksi. Suunnitelma sisältää 4 Gt RAM-muistia, 6 Tt kaistanleveyttä, kaksi sijaintivaihtoehtoa Yhdysvalloissa ja SSL-suojauksen.

Aivan kuten 1&1 IONOS, voit valita 500 Gt SSD-muistia tai 1 Tt kiintolevyä. Tämä ei’t vaikuttavat hintaan, joten miettiä vapaasti, mikä tallennusvaihtoehto sopisi sinulle parhaiten.

Tarjoushinnat tarkoittavat, että maksat vain 115,69 dollaria kuukaudessa ensimmäiseltä toimikaudeltasi – sen jälkeen sinä’Maksan normaalihinnan 169,99 dollaria kuukaudessa.

# 5. HostGator

Alin suunnitelma – Value Server -suunnitelma: 118,99 dollaria kuukaudessa

HostGator lupaa arvoa ja tarjoaa erinomaiset omistetut isännöintiominaisuudet. Value Server -suunnitelma maksaa 118,99 dollaria kuukaudessa, ja sisältää 8 Gt RAM-muistia, mittaamatonta kaistanleveyttä, 1 Tt tallennustilaa ja täyden juuripääsyn.

Saat mitä maksat HostGatorilla – se’s paras omistautunut palveluntarjoaja, mutta jopa sen tarjoushinta on yli 100 dollaria kuukaudessa. Arvo-ohjelma uusitaan normaalilla kurssilla 189 dollaria kuukaudessa.

# 6. iPage

Alin suunnitelma – Käynnistyssuunnitelma: 119,99 dollaria kuukaudessa

iPage’Halvin omistettu isännöintisuunnitelma on sen käynnistyssuunnitelma, klo 199,99 dollaria kuukaudessa. Tämä suunnitelma antaa sinulle 4 Gt RAM-muistia, ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin vuodeksi, 5 Tt kaistanleveyttä, ilmaisia ​​varmuuskopioita ja 500 Gt levytilaa.

iPage tarjoaa kampanjajaksoja 12, 24 tai 36 kuukautta. Tämän ensimmäisen toimikauden päätyttyä käynnistyssuunnitelma uudistuu 149,99 dollarilla kuukaudessa.

# 7. A2-hosting

Alin suunnitelma – Sprintisuunnitelma: 141,09 dollaria kuukaudessa

A2 Hosting on vankka omistautunut palveluntarjoaja, joka tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle 141,09 dollaria kuukaudessa Sprint-suunnitelma. Suunnitelma sisältää 8 Gt RAM-muistia, ilmaisen SSL-tietoturvan, 10 Tt kaistanleveyden ja neljä sijaintivaihtoehtoa Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Paitsi, että A2-hosting antaa sinulle turvallisuuden milloin tahansa rahat takaisin -takuunaan!

Kun tarjouskausi on ohi, Sprint-suunnitelma maksaa 169,99 dollaria kuukaudessa.

# 8. DreamHost

Alin suunnitelma – DreamHost-omistettu hosting-suunnitelma: 169 dollaria kuukaudessa

DreamHost ei’t todella tarjoa mitään tarjouksia, mutta se’ei ole luettelon alaosassa – varten 169 dollaria kuukaudessa, saat mittaamaton kaistanleveys, kaksi sijaintivaihtoehtoa Yhdysvalloissa, ilmainen SSL-suojaus ja täysi pääkäyttäjän käyttöoikeus.

Koska sinä’et ole maksanut myynninedistämishintoja DreamHostista, et’Ei tarvitse huolehtia uusimiskustannuksista. Haittapuoli on, että DreamHost ei’t tarjoa rahat takaisin -takuuta.

6 halvinta Cloud Web-palvelinta

Cloud hosting on ainoa tyyppi isännöintisuunnitelma, joka on täysin muokattavissa. Se’on teknisesti samanlainen kuin VPS-isännöinti siinä mielessä’on edelleen jaettu palvelin, mutta voit räätälöidä tarvittavien resurssien määrän.

Tämä sopii erinomaisesti verkkokaupoille, joiden on käsiteltävä liikenteen äkillisiä nousuja – kun esimerkiksi Musta perjantai kiertää ympäri. Lisää vain kaistanleveyttä tarvittaessa, säästät kaiken stressin yllättävistä sivuston kaatumisista.

Parhaat pilvipalveluntarjoajat (spoilerit: se’s A2-hosting ja 1&1 IONOS) Don’t asettaa sinulle kiinteät kustannukset kuukaudessa. Sen sijaan he hallinnoivat kustannuksiasi useimmissa tapauksissa “maksaa kuin mennä” järjestelmä, eli maksat käyttämästäsi.

Mutta mitkä ovat parhaat pilvipalveluntarjoajat ja mitkä ovat heidän parhaat hinnat?

6 halvinta pilvipalveluntarjoajaa ovat:

 1. DreamHost: $ 4.50 / kk
 2. HostGator: $ +4,95 / kk
 3. A2-hosting: $ 5.00 / kk
 4. Liikkeessä: 5,00 dollaria / kk
 5. 1&1 IONOS: $ 10,00 / kk
 6. SiteGround: $ 80,00 / kk

# 1. DreamHost

Alin suunnitelma – 512 Mt RAM-palvelimen suunnitelma: 4,50 dollaria kuukaudessa

DreamHost’halvin pilvipalvelusuunnitelma maksaa korkeintaan 4,50 dollaria kuukaudessa. Se’s veloitetaan tunneittain (0,0075 dollaria tunnissa), korkeintaan 600 tuntia kuukaudessa. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat vain 25 päivää kuukaudessa!

Joten mitä saat rahastasi? DreamHost’Halvin suunnitelma antaa sinulle 100 Gt: n lohkomuistin, ilmaisen kaistanleveyden ja 80 Gt: n SSD-tallennustilan. Kuten suunnitelman nimestä voi päätellä, sen mukana tulee 512 Mt RAM-palvelinta. DreamHost ehdottaa tätä pilvitallennussuunnitelmaa “puuhastelun”.

# 2. HostGator

Alin suunnitelma – Hatchling Cloud -suunnitelma: 12,95 dollaria kuukaudessa

HostGator on vakiovalinta pilvipalvelimille – se’Se ei ole ominaisuuksien suhteen vahvin, mutta sen Hatchling Cloud -suunnitelma antaa sinulle perustiedot. 4,95 dollaria kuukaudessa, saat 2 Gt tallennustilaa, ilmaisen SSL-tietoturvan ja verkkotunnuksen sekä 2 ytimen prosessoria.

HostGator mukana tulee 45 päivän rahat takaisin -takuu, ja usein tarjouksia järjestetään ensimmäistä kertaa käyttäville asiakkaille.

# 3. A2-hosting

Alin suunnitelma – osallistumissuunnitelma: 5 dollaria kuukaudessa

A2 Hosting on suosituin pilvipalveluiden tarjoaja ja sen pääsysuunnitelma, Sen hinnat alkavat vain 5 dollaria kuukaudessa. Tähän sisältyy 20 Gt: n tallennustila, 512 Mt RAM-muistia, juuripääsy, ilmaiset varmuuskopiot ja ilmainen SSD. Voit mukauttaa suunnitelmasi tarpeen mukaan, esimerkiksi valitsemalla, kuinka paljon RAM-muistia ja tallennustilaa saat.

Voit halutessasi antaa sivustollesi lisäyksen Turbo Server -vaihtoehdolla, joka lupaa latausnopeuksia jopa 20x nopeammin kuin kilpailijoiden isännöintipalvelut.

A2 Hosting tarjoaa sinulle myös milloin tahansa rahat takaisin -takuu, joten voit ilmoittautua riskittömästi.

# 4. Liikkeessä

Alin suunnitelma – cVPS-1-suunnitelma: 5,00 dollaria kuukaudessa

InMotion on vankka valinta pilvipalveluihin ja tarjoaa melko hyvää vastinetta rahalle sen komeasti nimettyllä cVPS-1-suunnitelmalla. 5,00 dollaria kuukaudessa, tämä suunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, 25 Gt: n SSD-tallennustilan, ilmaiset varmuuskopiot, 1 Gt: n RAM-muistin, juuripääsyn ja 1 Tt: n siirron.

InMotion tarjoaa sinulle melko standardit pilvipalveluominaisuudet – se ei ole’t erottuvat kilpailijoidensa keskuudessa, mutta se on turvallinen monipuolinen valinta.

# 5. 1&1 IONOS

Alin suunnitelma – Hallittu Cloud S-suunnitelma: 10 dollaria kuukaudessa

1&1 IONOS on paras pilvipalvelujen tarjoaja, mutta sen hinnat ovat vain hiukan korkeammat, alkaen 10 dollaria kuukaudessa. Kuten DreamHost, myös tästä veloitetaan tuntihinnalla 0,014 dollaria.

Tätä varten saat paljon ominaisuuksia, kuten 512 Mt RAM-muistia, ilmainen verkkotunnus, ilmaiset varmuuskopiot, juuripääsy ja 30 Gt: n SSD-tallennustila. Kuten A2 Hosting, voit myös muokata suunnitelmasi rajoja tarpeitasi vastaavaksi.

# 6. SiteGround

Alin suunnitelma – osallistumissuunnitelma: 80 dollaria kuukaudessa

SiteGround on yksi markkinoiden kolmesta parhaasta pilvipalvelupalvelusta! Se on vain viimeinen tässä luettelossa, koska halvin maahantulosuunnitelma maksaa silmien juottamisen 80 dollaria kuukaudessa.

Tätä varten saat luotettava isäntä ja valikoima ominaisuuksia, Sisältää 4 Gt RAM-muistia, ilmaiset varmuuskopiot, 5 Tt kaistanleveys, ilmainen SSL-suojaus ja 40 Gt SSD-tallennustila. Voit mukauttaa suunnitelmasi tarpeisiisi tai jopa luoda oman!

5 halvinta WordPress (jaettua) Web-palvelinta

WordPress-verkkosivustot muodostavat yli 30% Internetistä – joten on järkevää, että olisi isännöintisuunnitelmia räätälöityä valtaville markkinoille! WordPress-isännöintiä on kahta päätyyppiä: jaettu ja hallittu.

Jaettu WordPress-isäntä toimii samalla tavalla kuin normaali jaettu isäntä – ts. Useilla käyttäjillä on sama palvelin – mutta se tulee mukana ominaisuudet, jotka on suunniteltu tukemaan WordPress-verkkosivustoja. Tämä tekee siitä sopivimman pienille, ensimmäistä kertaa käyttämättömille verkkosivustoille’t odottaa suurta liikennettä.

Voit tietysti isännöidä WordPress-sivustoasi missä tahansa haluat, mutta WordPress-isännöinti on käytettävissä helpottamaan elämääsi ja auttamaan sivustoasi menestymään.

Vain koska sinulla on WordPress-sivusto, tarkoittaako se, että joudut maksamaan enemmän isännöinnistä? Ei välttämättä! Usein jaettu hosting ja jaetut WordPress-isännöintisuunnitelmat menevät päällekkäin, mutta eroja on. Joten, me’Olemme koottaneet parhaat puolet parhaimpaan hintaan.

5 halvinta jaettua WordPress-palveluntarjoajaa ovat:

 1. Bluehost: $ 2,95 / kk
 2. DreamHost: 4,95 dollaria / kk
 3. iPage: $ 7,49 / kk
 4. A2-hosting: $ 7,99 / kk
 5. HostPapa: $ 8.99 / kk

# 1. Bluehost

Alin suunnitelma – Perussuunnitelma: 2,95 dollaria kuukaudessa

Bluehost on kiistatta paras WordPress-palveluntarjoaja – ja onneksi se’s myös halvin! 2,95 dollaria kuukaudessa Perussuunnitelma antaa sinulle kaikki tarvitsemasi vakioominaisuudet, kuten SSL-suojaus, ilmainen verkkotunnus, 50 Gt: n SSD-tallennustila ja mittaamaton kaistanleveys.

Vielä tärkeämpää on, että se myös hallinnoi WordPress-päivityksiä automaattisesti, tarjoaa automaattisen WordPress-asennuksen ja tarjoaa WordPress-asiantuntijoita tukemaan sinua.

WordPress itse on suositellut Bluehostia vuodesta 2005 – yhdistä tämä Bluehostin kanssa’Mahtavat hinnat, ja sinulla on yhdistelmä’s vaikea vastustaa!

# 2. DreamHost

Alin suunnitelma – Jaettu aloitussuunnitelma: 4,95 dollaria kuukaudessa

DreamHost on toinen WordPress-suosittelema. Vain 4,95 dollaria kuukaudessa, voit liittyä sen jaettuun aloitussuunnitelmaan. Tämä suunnitelma sisältää SSL-tietoturvan, ilmaiset varmuuskopiot ja rajoittamattoman tallennustilan. WordPress on esiasennettu sinulle, ja myös automaattiset päivitykset ovat mukana.

DreamHost mukana tulee 97 päivän rahat takaisin -takuu, ja tarjoaa myös hallittua WordPress-isännöintia.

# 3. iPage

Alin suunnitelma – WP: n aloitussuunnitelma: 7,49 dollaria kuukaudessa

iPage on vankka valinta jaetulle WordPress-isännöinnille. Sen halvin WP Starter -suunnitelma maksaa 7,49 dollaria kuukaudessa ja sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden sekä SSL-tietoturvan. Se päivittää myös WordPress-ohjelmistosi ja liitännäiset pitämään sivustosi suojattuna ja virheetöntä.

Sinä’Sinun on päivitettävä asiantuntijatuen ja automaattisen haittaohjelmien poiston avaamiseksi, kun taas kaikissa suunnitelmissa on a 30 päivän rahat takaisin takuu.

# 4. A2-hosting

Alin suunnitelma – Lite-suunnitelma: 7,99 dollaria kuukaudessa

A2-hosting ei’tillä on aivan samat ominaisuudet kuin kilpailijoilla, mutta se on vähemmän kuin 10 taalaa kuukaudessa’Sillä on vielä paljon tarjottavaa!

7,99 dollaria kuukaudessa Lite-suunnitelma sisältää kaikki A2-isännöinnit’Tavalliset jaetut hosting-ominaisuudet, kuten SSL-suojaus, ilmaiset varmuuskopiot ja rajoittamaton tallennustila. Se tarjoaa nopeita palvelimia ja WordPress on esiasennettu sinulle, mutta ei’t tarjota automaattisia päivityksiä – sitä varten tarvitset A2 Hosting -ohjatun WordPress-suunnitelman.

# 5. HostPapa

Alin suunnitelma – WP: n aloitussuunnitelma: 8,99 dollaria kuukaudessa

HostPapa’Halvin suunnitelma on sen WP Starter suunnitelma 8,99 dollaria kuukaudessa. Tämä antaa sinulle melko vakioominaisuuksia, kuten ilmaisen verkkotunnuksen, SSL-suojauksen ja 100 Gt: n tallennustilan. Saat WordPressin automaattisesti asennetut, automaattiset WordPress-päivitykset ja yli 100 ilmaista WordPress-teemaa.

HostPapa ei’Minulla ei ole hallittua WordPress-vaihtoehtoa – vain sen kolme jaettua WordPress-suunnitelmaa.

9 halvinta WordPress (hallinnoitua) Web-palvelinta

Jos sinä’uudelleen sen jälkeen, kun on tapahtunut jotain hieman edistyneempää kuin jaettu WordPress-hosting, sitten katsaudu sen sijaan hallittuun WordPress-isännöintiin.

Ylläpito WordPress-isännöinti on suunniteltu tukemaan WordPress-sivustoasi pitkällä aikavälillä ja helpottamaan elämääsi. Se tarjoaa huipputasoa, automatisoituja palveluita, kuten varmuuskopioita ja päivityksiä, sekä parempaa suorituskykyä.

Ylläpito WordPress-isännöinti on parasta yrityksille tai sivustoille, joilla on paljon liikennettä. Se’s on suunniteltu säästämään aikaa ja vaivaa, parantamaan sivustosi nopeutta ja auttamaan verkkosivustoasi’kasvua.

Se’s kalliimpi vaihtoehto kuin jaettu WordPress-hosting – kuten vanha sanonta kuuluu, saat mitä maksat. Ylläpitämiä WordPress-isäntäpalveluja tarjoaa enemmän palveluntarjoajia, joten sinulla on suurempi valinnanvara ja laaja valikoima ominaisuuksia.

Usein palveluntarjoajat tarjoavat tarjouksia ja myyntiä ensimmäisille asiakkaille, joten siellä’On hyvä mahdollisuus löytää jopa halvemmat hinnat kuin me’Olet lueteltu täällä!

9 halvimpaa hallintaa WordPress-palveluntarjoajaa ovat:

 1. Liikkeessä: $ 4.99 / kk
 2. HostGator: $ 5,95 / kk
 3. GoDaddy-hosting: $ +6,99 / kk
 4. 1&1 IONOS: $ 9.00 / kk
 5. SiteGround: $ 11,95 / kk
 6. Bluehost: $ 19,95 / kk
 7. DreamHost: $ 19,95 / kk
 8. A2-hosting: $ 24,46 / kk
 9. WPEngine: $ 35 / kuukausi

# 1. Liikkeessä

Alin suunnitelma – WP-1000S: 4,99 dollaria kuukaudessa

Suunniteltu pienille blogeille, joissa kävi jopa 20 000 kuukausittain, Liikkeessä’s WP-1000S -suunnitelma antaa sinulle hyvän valikoiman ominaisuuksia 4,99 dollaria kuukaudessa. Tämä suunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen, 40 Gt: n SSD-tallennustilan ja rajoittamattoman kaistanleveyden.

WordPress on esiasennettu. Automaattiset ohjelmisto-, laajennus- ja teemapäivitykset ovat myös lisävarusteina. BoldGridillä voit luoda ensimmäisen WordPress-sivustosi helposti, tai siirrä nykyinen sivustosi ilmaiseksi.

# 2. HostGator

Alin suunnitelma – Aloitussuunnitelma: 5,95 dollaria kuukaudessa

HostGatorissa on useita huippuluokan ominaisuuksia pitämään WordPress-sivustosi toimimasta sujuvasti. Jos sinulla on $ 5.95 säästää joka kuukausi aloitussuunnitelmastaan, sano sitten hei ilmaiselle verkkotunnukselle, ilmaiselle SSL-tietoturvalle, ilmaisille varmuuskopioille, mittaamaton tallennustila, automaattinen haittaohjelmien poisto ja ilmainen siirto.

Paitsi, että sinulla on myös automaattiset WordPress-ohjelmistot ja laajennukset, joten voit mennä eteenpäin ja nauttia WordPress-sivustostasi – HostGator tekee kaikesta stressitöntä!

# 3. GoDaddy-hosting

Alin suunnitelma – Perussuunnitelma: 9,99 dollaria kuukaudessa

GoDaddyllä on neljä hallittua WordPress-hosting-suunnitelmaa, joista halvin on perussuunnitelma 9,99 dollaria kuukaudessa. Tässä on kaikki tarvittava aloittamiseen, mukaan lukien 10 Gt: n SSD-tallennustila, ilmainen verkkotunnus, ilmaiset varmuuskopiot ja yhden napsautuksen siirto.

Voit myös käyttää tuhansia ilmaisia ​​teemoja ja laajennuksia, automaattisia WordPress-ohjelmistoja ja tietoturvapäivityksiä sekä vetämällä ja pudottamalla -sivun editorin aloittelijoille..

# 4. 1&1 IONOS

Alin suunnitelma – välttämätön suunnitelma: 9 dollaria kuukaudessa

Sen kanssa 9 dollaria kuukaudessa välttämätön suunnitelma, 1&1 IONOS tarjoaa tarvitsemasi ominaisuudet “vaivaton WordPress-sivu”. Tämä suunnitelma tarjoaa sinulle tavalliset ominaisuudet, kuten ilmaisen verkkotunnuksen, 25 Gt: n SSD-tallennustilan, ilmaiset varmuuskopiot ja SSL-tietoturvan.

1&1 IONOS päivittää sivustosi automaattisesti Aina kun uusi WordPress-versio julkaistaan, saat WordPress-ohjatun avustajan, joka auttaa sinua asentamisessa.

# 5. SiteGround

Alin suunnitelma – Käynnistys: 11,95 dollaria kuukaudessa

WordPress itse suosittelee SiteGroundia – kyllä, se’se on vain niin hyvä. Ja sen hinnat eivät ole’t huono myöskään! varten 11,95 dollaria kuukaudessa, sen StartUp-suunnitelma antaa sivustollesi työkalut hallita jopa 10 000 kuukausittaista kävijää, 10 Gt tallennustilalla, ilmaisilla varmuuskopioilla ja mittaamattomalla kaistanleveydellä.

Saat myös ilmaisen WordPress-asennuksen ja siirron, automaattiset päivitykset ohjelmistoille ja laajennuksille sekä 24/7 WordPress -tuen. Joten et’Ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta, ylimääräisistä kustannuksista tai teknisistä päänsärkyistä.

# 6. Bluehost

Alin suunnitelma – Suunnitelma: 19,95 dollaria kuukaudessa

Se’s paras parhaista – Bluehost on WordPress-isännöinnin ykkönen. Saat varmasti mitä maksat – ja saat melko paljon! Rakennussuunnitelma maksaa 19,95 dollaria kuukaudessa, mutta se on täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat sivustosi menestymään.

Tervetuloa Jetpack-sivuston analysointiin, all-in-one-markkinointikeskukseen, 100 ilmaiseen premium WordPress-teemaan, ilmaisiin päivittäisiin varmuuskopioihin, haittaohjelmien poistoon, automaattisiin WordPress-päivityksiin ja WordPressin välittömään asennukseen. Vielä enemmän tarjolla, se’On turvallista sanoa, että Bluehost on isojen dollarien arvoinen.

# 7. DreamHost

Alin suunnitelma – DreamPress-suunnitelma: 19,95 dollaria kuukaudessa

DreamHost voi myös ylpeillä siitä’s on WordPressin virallisesti suosittelema ja tarjoaa palvelun alle 20 dollarille!

19,95 dollaria kuukaudessa DreamPress-suunnitelma on rakennettu noin 100 000 kuukausittaista kävijää kohti yhtä WordPress-sivustoa. Se sisältää 30 Gt: n SSD-tallennustilan, mittaamaton kaistanleveys, ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot ja ilmainen verkkotunnus.

Halvin suunnitelma tarjoaa myös ilmaisen siirron (99 dollaria), esiasennetun WordPressin, automaattiset ydin- ja tietoturvapäivitykset sekä erikoistuneen WordPress-tuen.

# 8. A2-hosting

Alin suunnitelma – 1-sivustosuunnitelma: 24,46 dollaria kuukaudessa

Tutkimuksessamme A2-hosting on yksi johtavista WordPress-isännöintipisteiden tarjoajista. Sillä mitä saat, 24,46 dollaria kuukaudessa ei todellakaan ole’t niin paha!

1-sivustosuunnitelma tukee yhtä WordPress-verkkosivustoa, jossa on 10 Gt tallennustilaa, ilmainen SSL-suojaus ja ilmaiset automaattiset varmuuskopiot.

Ja tuo’ei kaikki: valmistaudu automaattisiin WordPress-ohjelmisto- ja laajennuspäivityksiin, nopeaan Turbo-palvelimeen ja sivuston vaiheittamiseen, jossa voit testata päivitykset ennen niiden julkaisemista.

# 9. WPEngine

Alin suunnitelma – Käynnistys: 35 dollaria kuukaudessa

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on WPEngine, jonka käynnistyssuunnitelma on osoitteessa 35 dollaria kuukaudessa. Suunnitelmassa on ominaisuuksia, jotka tukevat perussivustoa tai blogia, sisältäen 10 Gt tallennustilan, 50 Gt kaistanleveyden ja ilmaisen SSL-tietoturvan.

WPEngine käsittelee automaattisesti WordPress-ydinpäivityksiä, ja saat Startup-suunnitelmaansa yli 35 StudioPress-teemaa..

Yhteenveto

Me’Ve eriteltiin parhaiden halpojen isännöintipalveluntarjoajien halvimmat tarjoukset, jotka kattavat kaikki tärkeimmät isännöintityypit. Jaetusta ja pilvipalvelusta WordPressiin ja sen ulkopuolelle’ole jättänyt yhtään kiveä kääntämättä ja dollaria ei devalvoitu.

Meillä on turvapaikka’t vain löysi likaa halpoja hintoja, otti ne nimellisarvoon ja heitti ne satunnaisesti yhteen – me’Olemme valinneet tämän luettelon parhaimmat tarjoajat perusteellisen tutkimuksen avulla. Antaa’päivittää muistot nopeasti…

Halvin Web-hosting-suunnitelma: Kerta

 • Jaettu hosting: Hostinger ($ 0.80 / kk)
 • VPS-hosting: Hostinger ($ 3,95 / kk)
 • Dedicated hosting: 1&1 IONOS ($ 50.00 / kk)
 • Pilvipalvelu: DreamHost ($ 4.50 / kk)
 • Jaettu WordPress-hosting: Bluehost ($ 2,95 / kk)
 • Ylläpito WordPress-hosting: Liikkeessä ($ 4.99 / kk)

Joten, siellä se on – parhaat halvat hosting-vaihtoehdot tällä hetkellä.

Muista, että isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat melkein aina myyntiä ja tarjouksia uusille asiakkaille, joten muista selata ensin heidän suunnitelmansa. Kun tarjouskausi on ohi, suunnitelmasi uusiutuu normaalihintaan, joten varmista, että olet’olla tietoinen niistä, jotta vältetään epämiellyttävät yllätykset!

FAQ

Tarvitseeko verkkosivusto web-hosting-palvelua?

Joo. Hosting on kuinka sivusto’Tietoja voi käyttää verkossa. Ei isännöintiä, ei verkkosivustoa.

Vaikka maailma’Suurimmissa sivustoissa on taipumus luoda ja käyttää omia palvelimia, loput käyttävät web-palveluntarjoajia kuten mekin’Ve edellä.

Voiko halpa web hosting olla hyvä?

Ehdottomasti. Web-hosting on skaalautuva palvelu – jos tarpeesi ovat vaatimattomia, miksi ei pitäisi’t hinnoittelu on liian?

Onko halvalla web-hosting-palvelulla piileviä kustannuksia??

Suunnitelmasi voi olla, vaikka lisäät ne kaikki yhteen’hinnoittelu voi muuttua vain ‘super halpa’ että ‘halpa’. Olemme samaa mieltä siitä’s hiukan röyhkeä, mutta se’s markkinointi. Voit ostaa isännöinnin ilman lisäkustannuksia, mutta emme halua’t suosittele sitä – yhdellesi valintasi olisivat erittäin rajoitetut!

Mitä’s paras hosting-tyyppi?

Se’Se on jotain väliseinää, mutta koska jokainen verkkosivusto on erilainen, siellä’S kukaan tyyppi isännöi sitä’on objektiivisesti parempi kuin toinen – se riippuu täysin sivustostasi’s tarvitsee!

Suosittelemme kuitenkin VPS-hosting-palveluita useimmille pienille ja keskisuurille verkkosivustoille. Se’Skaalautuvampi ja turvallisempi kuin jaettu hosting, ilman erillisten hosting-suunnitelmien hintalappua.

Kuinka minun pitäisi valita isännöintisuunnitelma ja palveluntarjoaja?

Tietenkin, tämä on erittäin henkilökohtainen valinta, joka riippuu yksittäisestä sivustostasi’s tarvitsee. Mutta yleensä suosittelemme, että valitset ominaisuuksien, eikä hinnan perusteella. Sinulla olisi tietysti oltava budjetti, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi sinun tulisi valita suunnitelma, jossa on työkalut, joita tarvitset sivustosi onnistumiseen pitkällä aikavälillä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map