Opas halvimmille verkkosivustojen rakentajille: pienten budjettien parhaiden rakentajien vertailu

halvimmat verkkosivustojen rakentajat


Se’on halvempaa ja helpompaa kuin koskaan päästä verkkoon verkkosivujen rakentajan kanssa. Mutta mikä säästää eniten rahaa? Alla me’Tarjoamme halvimmat premium-suunnitelmat, joita tarjoaa 13 erilaista verkkosivustojen rakentajaa – joiden kaikkien hinta on alle 15 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain)..

Me’Kerron myös mitä’joka sisältyy jokaiseen suunnitelmaan, ja suosittelemmeko sitä.

Contents

13 halvinta verkkosivustojen rakennusalustaa:

 1. WordPress.com – halvin verkkosivustojen rakentaja (3 dollaria / kk).
 2. Weebly – paras pienille yrityksille (6 dollaria / kk).
 3. Hyvä isä – paras nopeaan rakentamiseen (6 dollaria / kk).
 4. häkellyttävän – vastinetta rahalle (8 dollaria / kk).
 5. IM-luoja – paras suunnittelupohjaiseen verkkokauppaan (8 dollaria / kk).
 6. Jimdo Luoja – parasta tyhjälle, mutta hyvä kaikelle (9 dollaria / kuukausi).
 7. Gator – paras esittely web-hosting-palveluun (9,22 dollaria / kuukausi).
 8. Ucraft – paras halpa Squarespace-vaihtoehto (10 dollaria / kk).
 9. SITE123 – paras live chat -tuelle (10,80 dollaria / kuukausi).
 10. SimpleSite – paras vähimmäisvaatimuksille (11,25 dollaria / kuukausi).
 11. Squarespace – paras mainoksille (12 dollaria / kk).
 12. Wix – paras verkkosivustojen rakentaja (13 dollaria / kuukausi).
 13. Duda – paras niille, jotka tarvitsevat luovan auttavan käden (14 dollaria / kk).

siellä’s todellinen laatu ja syvyys levitä näiden halpojen verkkosivustojen rakentamissuunnitelmien välillä. WordPress.com’Halvin suunnitelma (3 dollaria / kk) antaa esimerkiksi vain lisätä mukautetun verkkotunnuksen. Spektrin toisessa päässä, sinä’Saat täydellisen ja tyylikkään verkkosivuston Squarespace-sivustolla’halvin suunnitelma (12 dollaria / kuukausi).

Lisätietoa

10 parasta verkkosivustojen rakentajaa – näet, mikä alusta on markkinoiden paras

Verkkosivuston rakentajien vertailutaulukko – Katso vierekkäin korkeimmin arvioituja alustoja

Parhaat ilmaiset verkkokauppaympäristöt – toivovatko myyvänsä verkossa ilmaiseksi? Tutustu parhaisiin alustoihin verkkokaupan ilmaiseksi rakentamiseksi.

10 parasta Blogger-alustaa – bloggaajien parhaat rakentajat

Kuinka luoda verkkosivusto – vaiheittaiset ohjeet helppoon asennukseen

Kuusi 2019 parhaiten suunniteltua verkkosivustoa – selaa suosikkisivustojamme inspiraation saamiseksi ennen kuin teet omia

1

WordPress.com (3 dollaria / kuukausi)

Halvin verkkosivustojen rakentaja, jolla on upeat blogitoiminnot.

Avainominaisuudet

 • Ihanteelliset mallit bloggaamiseen
 • Sisäänrakennettu suorituskykyanalytiikka
 • Helppo integrointi sosiaaliseen mediaan

WordPress on suosituin alusta web-sivuston rakentamiseksi’on itse asiassa niin suosittu, että se valtaa kolmanneksen verkkosivustoista tänään! Suurin osa näistä sivustoista on kuitenkin rakennettu WordPress.org-sivustoon, avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmään.

WordPress.com on verkkosivustojen rakentaja’Sitä on paljon helpompi käyttää, ja joka sisältyy asetettuihin hinnasuunnitelmiin. Jos sinä’olet kiinnostunut lukemaan lisätietoja eroista, katso WordPress.com vs WordPress.org -oppaamme.

Ilmaisen suunnitelmansa lisäksi WordPress.com-sivustoa voi käyttää jopa 3 dollaria / kuukausi sen ‘Blogger’ suunnitelma. Kuten nimestä voidaan arvata, tämä suunnitelma on suunniteltu erityisesti auttamaan ihmisiä rakentamaan blogisivusto.

Alla näet kuinka WordPress.com suoriutui testaamalla sitä. Se voi puuttua muokkauksista, joita saat muiden web-rakentajien kanssa, mutta voit’t vika sen vastinetta rahalle:

Sinä’Minun on sietävä a “.blogi” aliverkkotunnusta, mutta katso sitä pidemmälle, ja saat sähköpostituki, 6 Gt tallennustilaa, kymmeniä ilmaisia ​​teemoja ja perussuunnittelun perustiedot. Voit myös poistaa WordPress-mainoksia sivustoltasi.

Suosittelemmeko WordPress.com-sivustoa’s Halvin suunnitelma?

Pohjimmiltaan Blogger-suunnitelma soveltuu vain perussivustoille. Saat paljon tallennustilaa ja tarpeeksi editointitehoa tehdäksesi siitä oman, mutta yrität luoda jotain erityistä.

Lisätietoja meidän WordPress.com-arvostelu

Tutustu Kuinka luoda WordPress-verkkosivusto kahdeksassa vaiheessa

2

Weebly (6 dollaria / kuukausi)

Sopii pienyritykselle, joka tarvitsee mainostaa palveluaan.

Avainominaisuudet

 • Helppo vedä ja pudota -mallit
 • Hyödyllisiä SEO-oppaita saatavilla paikan päällä
 • App Center tarjoaa hienostuneita työkaluja nopeaan asennukseen

Weebly on klassinen verkkosivustojen rakentaja. Se tarjoaa viisi erilaista hinnasuunnitelmaa, joiden avulla voit luoda mitä tahansa yksinkertaisesta blogista täydelliseen verkkokauppaan.

Weebly on erikoistunut pienyrityssivustoihin – erityisesti muihin kuin verkkokauppoihin -, vaikka sen verkkokauppasuunnitelmat paranevat jatkuvasti. Alla näet miten se suoriutui tutkittaessa tutkimusta:

Samoin kuin WordPress.com, myös Weeblyllä on oma ilmainen suunnitelmansa. kuitenkin, ‘henkilökohtainen’ suunnitelma 6 dollaria kuukaudessa antaa sinulle pääsyn muutamiin siistiin ominaisuuksiin.

Ilmeisin hyöty on, että saat oman verkkotunnuksesi, mikä tekee sivustostasi heti kymmenen kertaa ammattimaisemman. siellä’s ilmainen SSL-tietoturva, joka auttaa suojaamaan sivustoasi, 500 Mt tallennustilaa ja tietysti Weeblyn käyttöä’s-malleja ja vedä ja pudota -editoria.

Toimittaja ei ole’t yhtä suoraviivainen tai luovasti vapaa kuin Wix’s, mutta se on melko helppo käsitellä. Jokaisen, jolla on käytännössä tietoa PowerPointista, ei pitäisi’t on liikaa vaikeuksia sen käytön oppimisessa.

Suosittelemmeko Weeblyä’s Halvin suunnitelma?

Kuten mainittiin, Weebly toimii parhaiten palvelupohjaisissa pienyrityssivustoissa. Jos sinä’uudelleen henkilökohtainen valmentaja, koiran kävelijä, kauppiashenkilö tai kuka tahansa välillä, niin sinä’Voin rakentaa ammattimaisen sivuston Weeblyyn’s Yhdistä suunnitelma.

Hanki lisätietoja sivustoltamme Weebly arvostelu

Oletko valmis sitoutumaan? Katso meidän Kuinka käyttää Weeblyä opas

3

GoDaddy (6 dollaria / kuukausi)

Täydellinen niille, jotka ovat aikatietoisia.

Avainominaisuudet

 • Ohjattu SEO-työkalu ehdottaa avainsanoja sivustosi optimoimiseksi
 • Virtaviivaistettu sivuston suunnitteluprosessi
 • Automaattinen tallennus -toiminto pitää sivustosi varmuuskopioituna

Tunnistat todennäköisesti GoDaddyn korjuisista TV-mainoksistaan, mutta tämän ulkopuolen takana istuu vankka verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa nopeimman tavan luoda verkkosivusto, jonka me’olet kohdannut.

Että’Koska GoDaddy ei vedä ja pudota -editoria, vaan käyttää suunnittelutyökalua verkkosivuston luomiseen. “Mitä’Suunnitteluapua?” kuulemme sinun kysyttävän – anna meidän selittää!

Suunnitteluapu on, kun verkkosivustojen rakentaja kysyy teiltä muutama kysymys – kuten mikä sivustosi tarkoitus on – ennen tosiasiallisesti verkkosivuston luominen sinulle. Aika siisti, huh?

Jos haluat lisätietoja suunnitteluavusteisista verkkosivustojen rakentajista, tutustu vertailuun neljään helpoimpaan verkkosivustojen rakentajaan.

Me’olet testannut GoDaddyä laajasti, ja täältä voit selvästi nähdä, missä sen vahvuudet ja heikkoudet ovat:

GoDaddy tarjoaa yhden kuukauden ilmaisen kokeilujakson, jonka hinnat alkavat 6 dollaria kuukaudessa henkilökohtaiseen suunnitelmaansa. Ja vaikka tämä suunnitelma ei’t kattaa kaiken, saat kuitenkin oikean osuuden ominaisuuksista.

Voit käyttää suunnittelutyökalua alkuperäisen verkkosivustosi luomiseen ennen sen jatkamista. siellä’s myös ilmainen SSL-suojaus ja 24/7-tuki, jos joudut johonkin.

Suurin osa GoDaddy-tarjouksista on saatavana osana henkilökohtaista suunnitelmaa, mutta jos haluat luoda verkkokauppasivuston, sinun on päivitettävä.

Suosittelemmeko GoDaddyä’s Halvin suunnitelma?

GoDaddy voi olla tavallaan perus, mutta se’S sopii täydellisesti yksinkertaisiin sivustoihin, olivatpa ne sitten henkilökohtaisia ​​tai yritystoimintaa. Se’s erityisen hieno, jos sinä’uudelleen kiire ja tarvitsevat verkkosivun ASAP: iin asti. Tarjoaman suunnittelutoimiston ansiosta kuka tahansa voi rakentaa sivuston ja saada sen reaaliaikaiseksi.

Opi lisää GoDaddy-arvostelu

Etkö ole rakentaja sinulle? Katso 6 parasta GoDaddy-vaihtoehtoa sen sijaan

4

Upeasti (8 dollaria / kuukausi)

Upea todellisen arvon hankkimiseen.

Avainominaisuudet

 • Verkkokaupan vaihtoehdot kaikissa maksutetuissa suunnitelmissa
 • SEO-tarkistuslista ohjeiksi
 • Helppo muotoilla malleja

Silmiinpistävää voidaan ajatella ‘parasta muusta’ sellainen verkkosivustojen rakentaja. Se’Se on hyvä useimmissa asioissa, mutta ei mitään.

Tutkimustestauksemme tuki alkuperäisiä ajatuksiamme, ja pisteytys oli silmiinpistävästi kolmesta neljään tähteä useimmille avainalueille. Sen suunnitelmat ovat kuitenkin erinomainen vastine rahalle, joten tarjouksesta kiinnostuneiden tulisi kuunnella:

Kuten monet muutkin luettelon alustat, Strikingly tarjoaa ilmaisen suunnitelman. Seuraava askel ylöspäin on kuitenkin sen rajoitettu suunnitelma, joka maksaa 8 dollaria / kk – ja toisin kuin nimensä osoittaa, saat todellakin kunnollisen summan rahastasi.

Ensinnäkin voit rakentaa ja julkaista kaksi verkkosivustoa yhden hinnalla – upea uutinen, jos tarvitset toista sivustoa. Toiseksi, voit itse myydä tuotteita verkossa! (OK, joten voit myydä vain viittä erityyppistä tuotetta – mutta silti, 8 dollarilla? Ei paha?)

siellä’s myös ilmainen verkkotunnus, joka on tuotu markkinoille, sekä 24/7 -tuki, vaikka sillä on yksi haitta – voit luoda vain yhden sivun verkkosivustoja. Tämä ei ole’t massiivinen kysymys – siellä on paljon loistavia yhden sivun sivustoja – mutta se ei ole’t lainaa itsensä sivustoille, joilla on paljon jaettavaa tietoa.

Suosittelemmeko silmiinpistävästi’s Halvin suunnitelma?

siellä’Ei kiistä, että Strikingly tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, saavuttaen täydellisen tasapainon kustannusten ja laadun välillä. Me’d suosittelen sitä yksinkertaisille henkilökohtaisille tai liike-elämän sivustoille ja jopa niille, jotka haluavat vaihtoehdon myydä halvalla verkossa.

Lue koko Silmiinpistävä arvostelu Lisätietoja

Katso 10 parasta ilmaista verkkosivustojen rakentajaa säästää vielä enemmän

5

Pikaviestinnän luoja (8 dollaria / kuukausi)

Rakenna suunnitteluun suuntautuneille verkkokauppasivustoille.

Avainominaisuudet

 • Kuvakeskeinen mallin suunnittelu
 • Halvat verkkokaupan vaihtoehdot

IM Creator on toinen verkkosivustojen rakentaja, joka asettaa nopeuden käyttäjäkokemuksensa ytimeen. Jos tarvitset kuva-rikas sivusto, mutta älä’IM: n luoja on ehdottomasti harkitsemassa suunnittelun näkökulmaa.

On ilmainen suunnitelma, mutta hinnat alkavat 8 dollaria / kk Premium-tililtä.

Premium antaa sinun myydä verkossa, poistaa mainoksia verkkosivustoltasi ja käyttää kaikkia IM Creator -sovelluksia’teemoja. siellä’Sillä ei ole ilmaista verkkotunnusta, ja mikä tärkeintä, ei SSL-tietoturvaa – iso punainen lippu. Sinä’Minun on ostettava molemmat erikseen, joten siitä, mitä alun perin ajattelet olevan 8 dollaria / kuukausi, voi nopeasti tulla paljon enemmän.

Toimittaja on toinen meidän riemu, siinä’vähemmän intuitiivinen kuin Wixin ja Weeblyn tykkäykset. siellä’s ei vedä ja pudota, joten sinä’Minun on vietävä vähän aikaa saadakseen tietää kuinka se kaikki toimii.

Suosittelemmeko IM-luojaa’s Halvin suunnitelma?

Kuten Strikingly, IM Creator on hieno, jos haluat myydä verkossa maksamalla niin vähän kuin mahdollista. Koska kyseessä on kuitenkin ylimääräisiä kustannuksia (verkkotunnukset, SSL jne.), Niin’Eikä ole niin halpaa kuin luulet ensin. Mukava, nopea alusta, mutta ei mitään kirjoittaa kotiin.

Lue meidän Pikaviestinnän luoja-arvostelu lisätietoja 6

Jimdo Luoja (9 dollaria / kuukausi)

Hyvin keskellä tietä.

Avainominaisuudet:

 • Halvat mainokseton suunnitelma
 • Yksinkertainen muokkausliittymä
 • 5 Gt tallennustilaa halvimmalla suunnitelmalla

Jimdo voidaan ajatella kaunis, mutta turhauttava palapeli. Kaikki kappaleet – tai ominaisuudet – ovat olemassa loistavan verkkosivuston luomiseksi, mutta laittamalla se kaikki yhteen ja saaden näyttämään miltä näytät’haluan on raivostuttavaa.

Tutkimalla ja testaamalla Jimdo, me’olet oppinut, että sillä on selvät vahvuudet ja heikkoudet. Voit nähdä itse, kuinka se suoritettiin täällä:

Jimdo tarjoaa tällä hetkellä viisi erilaista hinnasuunnitelmaa ensimmäinen palkkiojärjestelmä, ‘alkaa’, vähittäiskaupassa 9 dollaria / kk.

Kuten useimmissa verkkosivustojen rakentamissuunnitelmissa, Start tarjoaa sinulle pääsyn joihinkin yleisiin etuihin: ilmainen verkkotunnus, SSL-suojaus, mainosten poistaminen ja pääsy kaikkiin Jimdo-ohjelmiin.’apua ja tukea.

Muutamia muita kiinnostavia kohteita ovat 5 Gt tallennustilaa, 10 Gt kaistanleveyttä, edistyneet SEO-ominaisuudet ja verkkosivustojen analyysi.

Se’On kuitenkin tärkeää tietää, että voit’t luoda verkkokauppaa – ja verkkosivustosi voi olla enintään 10 sivua. ‘Ei verkkokauppaa’ on melko vakio halvoissa suunnitelmissa, mutta rajoittamalla kuinka monta sivua sivustoltasi voi olla, voi olla tarjoaja.

Suosittelemmeko Jimdota’s Halvin suunnitelma?

Lyhyesti sanottuna, ei. Jimdo on jumissa siinä hankalassa keskimmäisessä kentässä, jossa on halvempia suunnitelmia, jotka tarjoavat vain vähän heikompaa (ellei samaa) laatua, ja voit päivittää paljon paremmille alustoille vain dollarilla tai kahdella ylimääräisellä kuukaudessa.

Opi lisää kattavan tuotteemme avulla Jimdo arvostelu 7

Gator (9,22 dollaria / kuukausi)

Pieni sisarus jättiläisestä web-hosting-yrityksestä.

Avainominaisuudet

 • Mittaamaton tallennustila ja kaistanleveys
 • SSL-varmenne mukana
 • Helppo käyttää editoria

Vaikka HostGator on yksi maailman’Johtava verkkopalveluntarjoaja, Gator on sen lisäsivustojen rakentaja. Ja vaikka Gator ei ehkä ole tärkein nähtävyys, se’S on edelleen melko näppärä alusta.

Siinä on helppokäyttöinen vedä ja pudota -editori, valikoima perusmalleja ja joitain loistavia ominaisuuksia. Se ei välttämättä ole kaikille, mutta Gator sopii ehdottomasti niille, joilla ei ole teknistä kokemusta.

Ei ole ilmaista Gator-suunnitelmaa, mutta ‘Käynnistin’ paketti on vain 9,22 dollaria / kk. Tätä voidaan vähentää entisestään, jos kirjaudut 2 vuoden kaudeksi, ja pitkäaikaisilla sopimuksilla on vain 3,84 dollaria / kuukausi.!

Gator’Piirrä on, että se’S on suunniteltu web-isännöinnin mukaisesti, mikä tarkoittaa, että saat mittaamatonta tallennustilaa ja kaistanleveyttä kaikissa suunnitelmissa. siellä’s myös ilmainen verkkotunnus, SSL-tietoturva sekä live chat / sähköposti / puhelintuki.

Suosittelemmeko Gatoria’s Halvin suunnitelma?

Gator on paljon perustiedot kuin sanoa, Wix tai Squarespace, mutta jos et’t tarvitse kaikkia kelloja ja pillejä, voisit tehdä paljon pahempaa. Mittaamattomat resurssirajat ovat valtava plus, ja se’kiva tuntea sinut’uudelleen alustalla, joka arvostaa laadukasta web-hosting-palvelua.

Hanki lisätietoja täydellisestä Gator arvostelu

Kuten Gator? Tutustu sen web-hosting-vastineeseen meidän HostGator arvostelu

8

Ucraft (10 dollaria / kuukausi)

Halvempi Squarespace-vaihtoehto.

Avainominaisuudet

 • Luovat mallit
 • Halvat verkkokaupan vaihtoehdot
 • Ilmaiset analyysitoiminnot

Ucraft on tyylikäs, tyylikäs ja yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja, joka painottaa paljon kuvien muodostumista. Se’on suunniteltu mainoksille – graafisille suunnittelijoille, valokuvaajille jne. -, jotka haluavat saada työnsä hyppäämään sivulta.

Sen toimittajalla on vähän oppimiskäyrää, mutta se’s tarpeeksi yksinkertainen, kun olet’olet saanut sen ripustumaan. Se’Sitä ei myöskään siunattu monilla ominaisuuksilla, mutta ne, jotka sillä on, on suunnattu estetiikkaasi.

Sikäli kuin hinnoittelu menee, sinä’Tarkastellaan neljää suunnitelmaa, jotka vaihtelevat ilmaisesta 39 dollariin / kuukausi. Se’s Ucraft’s ‘Pro-verkkosivusto’ suunnitelma, jonka me’Keskityn, hinta on 10 dollaria / kk.

Suuri uutinen on, että voit myydä jopa 50 tuotetta, jolloin Ucraft on yksi verkkokaupan halvimmista verkkosivustojen rakentajista! Voit myös poistaa Ucraft-brändäyksen, saada pääsyn kaikkiin sen ominaisuuksiin, upottaa koodin, vastaanottaa 24/7-tukea ja paljon muuta.

Suosittelemmeko Ucraftia’s Halvin suunnitelma?

Kun Ucraft ei ole’t on suunniteltu monimutkaisille sivustoille, se varmasti omistaa tarjoamalla fantastisen halvan vaihtoehdon Squarespaceen. Molemmat alustat on suunniteltu mainoksia ajatellen, ja jos haluat myydä myös tuotteita halvalla, Ucraft on sinulle.

Hanki lisätietoja täydellisestä Ucraft-arvostelu

Katso 5 parasta salkku-verkkosivustojen rakentajaa vertailutaulukko

9

SITE123 (10,80 dollaria / kuukausi)

Loistava asiakastuki ja upea arvo.

Avainominaisuudet

 • Hyödyllinen suunnitteluapu
 • 10 Gt tallennustilaa
 • Perus SEO työkalut mukana

SITE123 ylpeilee nopeudestaan ​​ja yksinkertaisuudestaan. Sen toimittaja, aivan kuten GoDaddy, käyttää suunnittelutyötä auttaakseen sinua luomaan sivuston. Tämä yhdessä uskomattoman reagoivan ja hyödyllisen live-chatin kanssa tekee siitä ihanteellisen tekniikan aloittelijoille.

Valitettavasti tämä mukavuus tulee todellisen hallinnan kustannuksella. Voit tehdä perusmuokkauksia ja korjauksia sivustollesi, mutta sen jälkeen sinä’Taistelen tehdäksesi todella ainutlaatuisia tai henkilökohtaisia. Ominaisuudet ovat myös vähän rajoittavia, mutta niissä on silti kaikki tarvitsemasi.

Alla näet kuinka SITE123 pinottiin, kun testimme sitä:

SITE123: lla on vain kaksi hinnoittelusuunnitelmaa: ilmainen ja 10,80 dollaria kuukaudessa. Jos sinä’olet valmis jakamaan vähemmän kuin takeaway kuukaudessa menojen suhteen, niin sinä’Pääset käsiksi kaikkeen, mitä SITE123 tarjoaa.

Ilmainen verkkotunnus, 10 Gt tallennustila, 5 Gt kaistanleveys, eikä ilmoituksia / tuotemerkkiä tule kaikki vakiona. Samoin verkkokauppa. Voit seurata tilauksia, luoda kuponkeja, hallita mainosjakaumaa, hyväksyä useita maksuyhdyskäytäviä ja valuuttoja sekä asettaa omat vero- ja toimituskulut.

Suosittelemmeko SITE123: ta’s Halvin suunnitelma?

Me teemme! No, se auttaa SITE123: ta’Ainoa premium-suunnitelma on oletuksena halvin, mutta tämä tarkoittaa, että saat kaiken, mitä sillä on tarjota. Se’Se sopii erinomaisesti yksinkertaisiin verkkosivustoihin ja verkkokauppoihin, ja kaiken tason ihmiset voivat koota ne muutamassa minuutissa.

Lue meidän SITE123-arvostelu lisätietoja 10

SimpleSite (11,25 dollaria / kuukausi)

Yksinkertaisuus äärimmäisyyteen.

Avainominaisuudet

 • Helppokäyttöinen
 • Hyvä mobiililaitteiden optimointiin
 • Aloittelija ystävällinen

SimpleSite on tarkoitettu juuri tälle – yksinkertaisille verkkosivustoille. Se’S on uskomattoman helppokäyttöinen, mutta se maksaa monimutkaisesta suunnittelusta ja edistyneistä ominaisuuksista. Yksinkertainen? Ehdottomasti. Hyvä? Ei oikeastaan.

Suurin virhe on, että kaikki SEO (Hakukoneoptimointi), jonka haluat suorittaa, on jätetty melkein kokonaan sinun tehtäväksi. Pelkästään tästä syystä SimpleSite-palvelua olisi pidettävä alustana pienten henkilökohtaisten verkkosivustojen rakentamiseen, ei yrityssivustoihin tai muuhun, joka vaatii markkinointia.

SimpleSite: llä on kolme suunnitelmaa, ja halvin premium-vaihtoehto maksaa 11,25 dollaria / kuukausi. Mainoksia ei ole, rajattomasti sivuja, kuvia ja videoita. Voit myydä jopa viittä tuotetta ja yhdistää viisi sähköpostiosoitetta sivustoosi.

Suosittelemmeko SimpleSite-palvelua’s Halvin suunnitelma?

Ei oikeastaan. SimpleSite on hieno, jos sinä’Etsitkö ilmaista, perussivuston rakentajaa, mutta osittainen 11,25 dollarilla kuukaudessa – ottaen huomioon siellä olevat vaihtoehtoiset vaihtoehdot – olisi vähän typerä. Me’d näkevät SimpleSite: n olevan enemmän alustaa, jota testaat ja tottut rakentamaan sivustoja kuin lopullista valintasi.

Opi lisää SimpleSite-arvostelu 11

Ruututila (12 dollaria / kuukausi)

Luova’unelma.

Avainominaisuudet

 • Markkinoiden parhaiten suunnitellut mallit
 • Rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila
 • Vahvat SEO-ominaisuudet

Squarespace tekee hienosta työstä sekoittamalla nykyaikaisen suunnittelun intuitiivisen editorin kanssa. Se on tunnettu upeista malleistaan ​​ja asettaa suuresti standardin muille alustoille estetiikan suhteen.

Lyhyesti sanottuna, Squarespace on luova’unelma. Ota kuvakeskeinen Ucraft-malli, sulautettuna Weeblyn laatuominaisuuksiin, ja alat maalata mielikuvia siitä, mitä Squarespace tarjoaa.

Katso, kuinka Squarespace menestyi muun muassa suunnittelutesteissämme, katso alla:

Toisin kuin monissa muissa alustoissa, Squarespacella ei ole ilmaista suunnitelmaa – vain kahden viikon ilmainen kokeilu. Hinnat alkavat 12 dollaria / kuukausi ‘henkilökohtainen’ suunnitelma, jossa pääset useimpiin verkkokaupan ulkopuolisiin ominaisuuksiin.

siellä’s ilmainen mukautettu verkkotunnus, rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila, edistyneet SEO-ominaisuudet, ei mainoksia ja paljon muuta tarjolla. Mitä sinä’todella maksaa siitä, on kuitenkin kyky luoda tyylikäs ja tyylikäs verkkosivusto, joka näyttää siltä kuin sen tekisi ammattimainen web-kehittäjä.

Suosittelemmeko ruututilaa’s Halvin suunnitelma?

Jos sinä’uudelleen luova freelancer, Squarespace’s Henkilökohtainen suunnitelma on ihanteellinen. Suuremmat yritykset saattavat haluta päivittää liiketoimintasuunnitelmaan (18 dollaria / kk), kun taas ne, jotka haluavat myydä verkossa, tarvitsevat joko perus- tai edistyneen kaupan suunnitelman (26 dollaria / kuukausi tai 40 dollaria / kuukausi)..

Katso meidän Ruututilan arvostelu Lisätietoja

Oppia Kuinka käyttää ruutua 9 helppovaiheessa

12

Wix (13 dollaria / kuukausi)

Markkinoiden paras verkkosivustojen rakentaja.

Avainominaisuudet

 • 2 Gt kaistanleveyttä ja 3 Gt tallennustilaa halvimmalla suunnitelmalla
 • Sadat tyylikkäät mallit, joista valita
 • Kaikkien verkkosivustojen rakentajien korkein julkinen suositus

Wix tuli tutkimukseemme markkinoiden parhaaksi verkkosivustojen rakentajaksi. On halvempia vaihtoehtoja – kuten mekin’Olemme keskustelleet – mutta mikään kilpailee Wixin kanssa yleisen laadun suhteen.

Wix-sovelluksella voit valita joko vedä ja pudota -editorin tai valita suunnittelutoimen. Tutustu Wix ADI vs Wix Editor -vertailuun saadaksesi lisätietoja näiden eroista.

Täällä voit nähdä kuinka vahvasti Wix teki pisteytys tärkeimmillä tutkimusalueillamme:

Wixillä on yhteensä seitsemän hinnasuunnitelmaa, mukaan lukien ilmainen suunnitelma palkkion kustannukset alkaen 13 dollaria / kk ‘Combo’ suunnitelma.

Combo-sovelluksessa voit käyttää kaikkia Wix-sovelluksia’s 510 ammattimaisesti suunnitellut mallit, saavat lähes rajattomat mukautukset ja nauttivat ilmaisesta verkkotunnuksesta.

Saat myös 2 Gt kaistanleveyttä, 3 Gt tallennustilaa, 30 minuutin videon ja Wix-mainonnan poistamisen. Mikä tekee Wixista niin erityisen, on sen ominaisuuksien laatu. Wix palvelee kaikenlaisia ​​verkkosivustoja, joita kuviteltavissa on, ja tarjoaa valikoiman ominaisuuksia ja sovelluksia kullekin toimialalle.

Suosittelemmeko Wixiä’s Halvin suunnitelma?

Wix on paras verkkosivustojen rakentaja tänään. Sanoisimme, että sen Rajoittamaton suunnitelma (17 dollaria / kk) on vastinetta rahalle parempi kuin Combo-suunnitelma, mutta voit todella’t beat Wix luovasta ohjauksesta, helppokäyttöisyydestä tai ominaisuuksien laadusta.

Lue kattava Wix-arvostelu

Oletko valmis sitoutumaan? Katso meidän Kuinka käyttää Wixiä opas

13

Duda (14 dollaria / kuukausi)

Auttaa sinua luovassa suunnittelussa… kustannuksin.

Avainominaisuudet

 • Luova sivustosuunnittelu
 • SSL-varmenne mukana
 • Pääsy (rajoitettuun) sisältökirjastoon

Duda tunnetaan auttavan sinua auttava käsi. Jos haluat hienostuneen sivuston, mutta puuttuu luovuus suunnitella sitä, Duda voi auttaa sinua laittamaan palat yhteen.

Sen jäykän toimittajan ei pitäisi’sitä ei pidä pitää pahana asiana’s siellä varmistaaksesi, että verkkosivustosi on siisti ja tarjoaa hyvän UX (käyttäjäkokemus). Mitä voi’Huomaamatta on kuitenkin hinta.

Hinta 14 dollaria / kk, Duda’halvin suunnitelma – ‘perustiedot’ – on tuskin vuosisadan kauppa. Se on kuitenkin 30 päivän ilmainen kokeilu, joten voit ‘kokeile ennen ostamista’.

Perussuunnitelmaan kuuluu sähköpostituki, mahdollisuus rakentaa yksi verkkosivusto ja myydä jopa 10 tuotetta. Elää nimensä puolesta siellä’Ei paljon takana – ja muiden suunnitelmien kanssa, jotka maksavat 22 dollaria kuukaudessa ja 74 dollaria kuukaudessa, se’On reilua sanoa se’Se ei ole halvin alusta.

Suosittelemmeko Dudaa’s Halvin suunnitelma?

Vastinetta rahalle ei ole Duda’vahva puku. Se’Se on helppokäyttöisyydeltään melko samanlainen kuin Jimdo, mutta auttaa kuitenkin sinua luovammin. Me’on kuitenkin sanottava, että sinä maksat 14 dollaria / kk’parempi etsiä muualta.

Lue meidän Duda arvostelu

Ilmaiset suunnitelmat vs. Halvat suunnitelmat: Mitä saat rahastasi?

Vastinetta rahalle tulisi olla yksi tärkeimmistä huolenaiheistasi, kun ostot halvan verkkosivustojen rakentajan kanssa.

Sinä’Haluan venyttää kovalla työllä ansaittua käteistäsi niin pitkälle kuin se voi mennä, niin se’S ehdottomasti kannattaa tietää, mitä voit odottaa saavasi rahoillasi.

Maksaminen premium-verkkosivustojen rakennusohjelman rakennussuunnitelmasta – jopa halvemmasta ja edullisemmasta – antaa sinulle seuraavat keskeiset edut:

Helppo käyttää editoria, jossa on enemmän ominaisuuksia

Käyttäjäystävällisen editorin avulla voit rakentaa verkkosivustosi nopeasti, joten voit julkaista sen verkossa ennemmin kuin myöhemmin.

Toki, voit käyttää useimpia verkkosivustojen rakentajia ilmaiseksi ja saada käyttöösi kunnollisen valikoiman työkaluja – mutta monet alustat todella rajoittavat sitä, kuinka monta voit käyttää ilmaisella suunnitelmalla.

Saatat löytää rajoituksia kuvagallerioiden ja yhteyslomakkeiden lisäämiseen tai jopa rajoittaa verkkosivustosi sivujen määrää!

Pienen kuukausimaksun maksaminen poistaa nämä rajoitukset, jolloin voit luoda itsellesi verkkosivuston’olet haaveillut.

Wix-mallin halpa verkkosivustojen rakentaja Oletko uusi verkkosivustojen rakentajille? Miksi ei lukea:

Kuinka luoda verkkosivusto – Asiantuntijaoppaamme osoittaa, kuinka helppoa on luoda oma verkkosivusto. Sinä’Olen verkkosivustojen rakennusalan asiantuntija nopeasti!

Voit käyttää omaa verkkotunnustasi

Verkkotunnus on verkkosivustosi’henkilökohtainen osoite. Oman verkkotunnuksesi käyttäminen tekee sivustostasi erotettavan ja näyttävät käyttäjille uskottavammalta.

Antaa’puhumme kengistä. Jos halusit ostaa uusia kenkiä, sinä’d todennäköisesti mennä Googleen, kirjoita ‘ostaa kengät’, ja napsauta sitten Etsi.

Hakutuloksissa näet kolme verkkosivustoa:

 • www.shoesbytom.com
 • www.shoesbytom.wixsite.com
 • www.shoesbytom.weebly.com

Sinä’napsautat todennäköisesti ensimmäistä, eikö? Mutta miksi?

Se’s, koska omalla verkkotunnuksellasi voi tehdä verkkosivustostasi luotettavan ja uskottavan verkossa oleville ihmisille. Katso vain verkkotunnuksemme…

henkilökohtaisen verkkotunnuksen SSL-verkkosivustojen rakennussuunnitelman hyöty

Et todennäköisesti haluaisi’et luota arvosteluihimme yhtä paljon, jos olisimme www.websitebuilderexpert.wixsite.com – tekisitkö sinä sitä?

Jos valitset ilmaisen suunnitelman, verkkotunnuksessasi on aina rakentajan nimi, aivan kuten vanha huono www.shoesbytom.weebly.com!

Sijoittaminen halpaan verkkosivustojen rakennussuunnitelmaan, jotta voit käyttää omaa henkilökohtaista verkkotunnustasi on älykäs valinta pelkästään tästä syystä.

Poista merkkituotteiden mainonta verkkosivustoltasi

Halvat verkkosivustojen rakennussuunnitelmat poistavat merkkimainokset verkkosivuiltasi. Loppujen lopuksi sinä’maksat uudelleen oikeuden omistaa oma sivustosi.

Lähes kaikissa tapauksissa, verkkosivustojen rakentajat sijoittavat merkkimainokset verkkosivuillesi, jos käytät ilmaista suunnitelmaa.

Se voi olla turhauttavaa, mutta voit’t todella valittavat, koska sinä’käytät palvelua ilmaiseksi!

Ja valitettavasti mitään ei tule ilmaiseksi.

Ilman maksettua suunnitelmaa verkkosivustosi on osa omasi ja osa mobiilimainosta.

wix ilmoittaa ilmainen suunnitelmaIlmaisen suunnitelman mukaan Wix sijoittaa nämä mainokset jokaisen julkaisemasi sivun ylä- ja alaosaan. Voit pitää sivustomainoksesi ilmaisena vain yli 10 taalaa kuukaudessa!

Tämä ei’t näytä hyvältä – varsinkin jos haluat kasvattaa verkkosivustosi jotain laillisempaa.

Sen lisäksi, että sinulla on oma verkkotunnuksesi, ilmoitusten poistaminen on yksi suurimmista eduista pienestäkin sijoituksesta maksettuun suunnitelmaan.

Suurempi säilytystila

Jos sinulla on enemmän tallennustilaa, voit lähettää lisää kuvia, videoita, gif-tiedostoja ja muita tiedostoja verkkosivustollesi käytettäväksi. Aivan kuten isommassa kirjastossa voi olla enemmän kirjoja!

Tiedotusvälineiden omistaminen verkkosivustollesi on välttämätöntä, jos haluat kiinnittää kävijöiden huomion ja pitää heidät kiinnostuneina – helvetti, kukaan ei halua lukea verkkosivua, joka näyttää esseeltä!

Se’on ehdottomasti syytä muistaa, että ihmiset imevät tietoa eri tavoin. Uutissivustot tekevät tämän erityisen tehokkaasti.

Voit esimerkiksi katsoa lyhyen videosisällön, joka tiivistää otsikkokertomukset nopeasti, kun taas ystäväsi saattaa mieluummin lukea koko pitkän tekstiartikkelin. Sillä välin joku muu imee sisällön parhaiten selaamalla kuvia ja lukemalla alla olevia kuvatekstejä.

verkkosivustojen valmistajan säilytystilaNew York Timesin kotisivulta löydät videosisältöä, äänisisältöä, lyhyitä artikkeleita ja pidempiä tarinoita. Tämä tarjoaa loistavan käyttökokemuksen, mutta kaikki nämä tiedostot vaativat enemmän tallennustilaa.

Ajattele muita verkkosivustoja, joissa vierailet säännöllisesti, ja miten selaat niitä – välittävätkö ne tietoja yhdellä, staattisella tavalla?

Ei tietenkään!

Lisää tallennustilaa tarkoittaa enemmän mediaa verkkosivustollesi. Sijoittaminen kohtuuhintaiseen verkkosivustojen rakennussuunnitelmaan on hieno tapa antaa kävijöillesi paljon houkuttelevampi kokemus – pitää heidät sivustolla pidempään.

Lisää kaistanleveyttä

Kaistanleveyden lisääminen on kuin suuremman polttoainesäiliön asentaminen autoon. Se’Pidä verkkosivustosi tikkaamalla pidempään ilman, että mehu loppuu.

Kaistanleveys on polttoaine, joka pitää verkkosivustosi käynnissä, ja se’on käytetty loppuun, kun ihmiset käyttävät jotain verkkosivusi. Mitä enemmän kuvia, videoita ja mediatiedostoja on sivuillasi, sitä nopeammin kaistanleveys käytetään.

Aivan kuten iso moottori kuluttaa enemmän polttoainetta lyhyemmässä ajassa, niin tekevät myös mediapainotteiset verkkosivut.

Ilmaiset verkkosivustosuunnitelmat antavat sinulle erittäin rajalliset määrät kaistanleveyttä joka kuukausi. Kerran sinä’kun olet käyttänyt sen, kukaan ei pääse verkkosivustollesi, ennen kuin kaistanleveyden korvaus täytetään uudelleen ensi kuussa.

Se’sama periaate kuin puhelimesi datapaketti.

kaistanleveysraja ylitetty wbeEt ehdottomasti don’t halua ihmisten näkevän tämän viestin yrittäessään päästä verkkosivustollesi! Halvat verkkosivustojen rakennussuunnitelmat antavat sinulle enemmän kaistanleveyttä, jotta sivustosi voitti’t kaatuu.

Edes halvan verkkosivustojen rakentamissuunnitelman valitseminen lisää kuukausittaista kaistanleveyden korvausta, mikä tarkoittaa, että voit rentoutua tietäen, että sivuidesi latautuu edelleen kaikille, jotka vierailevat.

Kaikki yllä olevat ovat välttämättömiä, jos haluat rakentaa upeaa verkkosivustoa, joka houkuttelee ja houkuttelee kävijöitä. Mainokseton sivu ja henkilökohtainen verkkotunnuksesi takaavat, että verkkosivustosi näyttää ammattimaiselta. Rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys mahdollistavat luovuuden sisällön kanssa ilman kaatumisriskiä. Lisäksi helppokäyttöinen editori auttaa sinua saamaan ASAP: n verkossa.

Halvin verkkosivustojen rakentajat: Yhteenveto

Tässä vaiheessa sinulla pitäisi olla melko selkeä käsitys markkinoiden halvimmista verkkosivustojen rakentajista. Tiedät mitä voit odottaa rahasi ja kuinka paljon sinä’Maksan palkkiojärjestelmästä 12 kuukauden aikana.

Kertoakseni tästä’s luetteloomme taas:

13 halvinta verkkosivustojen rakentajaa

 1. WordPress.com (3 dollaria / kuukausi).
 2. Weebly (6 dollaria / kuukausi).
 3. GoDaddy (6 dollaria / kuukausi).
 4. Jimdo Luoja (7,50 dollaria / kuukausi).
 5. Upeasti (8 dollaria / kuukausi).
 6. Pikaviestinnän luoja (8 dollaria / kuukausi).
 7. Gator (9,22 dollaria / kuukausi).
 8. Ucraft (10 dollaria / kuukausi).
 9. SITE123 (10,80 dollaria / kuukausi).
 10. SimpleSite (11,25 dollaria / kuukausi).
 11. Ruututila (12 dollaria / kuukausi).
 12. Wix (13 dollaria / kuukausi).
 13. Duda (14 dollaria / kuukausi).

Wix, Squarespace ja Weebly ovat kolme suositusta, ja he’uudelleen markkinoiden suurimpia nimiä syystä. Vaikka ne eivät ole’Kolme halvinta tarjoavat parhaan vastineen rahalle, mikä on yhtä tärkeää. Halpa ei loppujen lopuksi ole sama kuin hyvä arvo.

Kaikki kolme tarjoavat vaikuttavan valikoiman malleja, työkaluja ja ominaisuuksia sekä minimaaliset oppimiskäyrät. Näitä alustoja on helppo noutaa ja hallita, joten sinulla voi olla verkkosivusto verkossa milloin tahansa.

Erittäin kohtuulliseen kuukausihintaan verkkosivustojen rakentajat:

 • Voit käyttää omaa verkkotunnustasi
 • Poista kaikki merkkimainokset
 • Lisää kaistanleveyttä
 • Antaa sinulle enemmän tallennustilaa tiedostoille
 • Tarjoa nopeampaa ongelmien ratkaisua premium-tuella

Viimeisenä ajatuksena se’on aina syytä ottaa oma tilanne huomioon. Haluatko halvimman kuukausisuunnitelman vai onko sinulla varaa tehdä halvin pitkäaikainen sijoitus? Hitto, haluatko edes pysyä ilmaisella suunnitelmalla? Se saattaa olla rajoitetumpi, mutta se voitti’t maksaa senttiäsi.

Me’d ehdottaa liittymistä ilmaiseen suunnitelmaan tai kokeiluversioon ja nähdä miten pääset eteenpäin. Se’on ainoa tapa kertoa, onko jokin todella sinulle oikea alusta. Sen jälkeen voit allekirjoittaa halvan premium-suunnitelman ennen kuin lähetät verkkosivustosi online-maailmaan!

Halvimmat verkkosivustojen rakentajat: UKK

Voinko käyttää verkkosivustojen rakentajaa ilmaiseksi?

Kourallinen rakentajia tarjoaa ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta he’uudelleen oleellisesti kunnioitettu demo. Esimerkiksi Wixillä on ilmainen suunnitelma, mutta sivustossasi on mainoksia, ja sinä voitit’t voida liittää verkkotunnusta siihen – ei kovin ammattimaisesti. Ilmaiset suunnitelmat ovat hienoja vesien testaamiseen, mutta se’s siitä.

Mikä on halvin verkkosivustojen rakentaja pienille yrityksille?

Weebly on paras verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille, koska sillä on parhaat ominaisuudet, joiden avulla verkkosivusi voidaan skaalata, samoin kuin suurin määrä sovelluksia. Myös se’on paras SEO-hakija (hakukoneoptimointi), mikä on elintärkeää auttamalla ihmisiä löytämään yrityksesi verkossa helpommin.

Onko Wix halvempi kuin Weebly?

Molemmat alustat tarjoavat ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta Weebly toimii halvemmalla kuin Wix, koska se tarjoaa alhaisemman lähtöhinnan. Wix on kuitenkin vastinetta rahalle paremmin kuin Weebly kokonaisuudessaan – sillä on parempia ominaisuuksia ja asiakastuki, ja se’s helpompi käyttää.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map