Paras Web-hosting-palvelu opiskelijoille: 6 parasta budjettiystävällistä tarjoajaa

paras opiskelijoiden isännöintikuvaSoittaminen kaikille opiskelijoille! Tässä artikkelissa verrataan markkinoiden parhaita opiskelijoiden isännöintipalvelujen tarjoajia, mikä säästää sinua maksamasta täydellistä hintaa isännöinnistäsi.


Opiskelijat kaikkialla ryhtyvät intuitiivisiin toimiin saadakseen huomion, ansaita rahaa tai tavata arvosanojaan. Onko se’s online-portfolion rakentamisessa, yrityksen perustamisessa tai sivuston perustamisessa osana kurssiasi, verkkosivuston luomisella on paljon etuja.

Tietenkin, jos sinä’kun rakennat sivustosi tyhjästä, niin sinäkin’Tarvitsen myös hosting. Että’missä asiat voivat alkaa tulla monimutkaisia ​​- ja kalliita.

Kun sinä’uudelleen alas viimeiseen tölkkiä papuja kaapissa, se’S on vaikea perustella isännöinnin salaamista. Hyvä uutinen on, että siellä on paljon hosting-palvelujen tarjoajia, jotka voittivat’t veloittaa kuukaudessa’vuokrata vain verkkosivustosi ylläpitämiseksi.

Olipa he’likaiset halvat hinnat, opiskelija-alennukset tai täysin ilmaiset suunnitelmat, me’olet löytänyt palveluntarjoajia jopa kaikkein rahanarvoisimpaan joukossa.

Tiedämme että et’t ei ole aikaa indeksoida Internetiä etsiessään majoitustarjouksia – on kirjoitettavia papereita, tarkistettavia tenttejä ja harjoittelevia esityksiä (puhumattakaan tonneista viivyttelyistä).

Että’siksi me’olet tehnyt kaiken tutkimuksen puolestasi. Teimme tuntikausia huolellista analyysiä löytääksemme parhaat – ja halvimmat – tarjoajat markkinoilta. Sinun tarvitsee vain valita täydellinen palveluntarjoaja luettelosta ja saada isännöidä!

Parhaat Web-palveluntarjoajat opiskelijoille

 1. Bluehost – paras kokonaispalvelun tarjoaja
 2. HostGator – paras käyttöaikaan
 3. Liikkeessä – paras jaettuun ja VPS-isännöintiin
 4. SiteGround – paras luotettavuus
 5. iPage – parhaiten halpoille suunnitelmille, mutta nopeuden kustannuksella
 6. DreamHost – paras säilytystilaan

Me’Annamme sinulle yleiskatsauksen jokaisesta palveluntarjoajasta, yksityiskohtaiset tiedot hinnoittelusta, näkemykset sen suorituksesta tutkimuksessamme sekä vinkkejä siitä, kuka voi saada alhaisimmat hinnat. siellä’s ei ole aikaa tuhlata, joten anna’pääset siihen.

Etsitkö jotain hieman helpompaa?

Jos haluat yhdistää verkkosivustojen rakentamisen sen ylläpitoon’onnistui sinulle, tarkista Squarespace. Sen suunnitelmat alkavat 12 dollarista kuukaudessa, ja voit säästää 50% uuden Squarespace-suunnitelmasi ensimmäisenä vuonna.

Tarvitset vain kelvollisen koulun sähköpostiosoitteen!

Ei ole yllättävää, että pystyt’t käytä tätä tarjousta muiden tarjouskoodien rinnalla, mutta voit soveltaa alennusta jopa kolme verkkosivustoa yhden koulun sähköpostiosoitteen alla.

Siirry tänään Squarespaceen ja etsi koulusi aloittaaksesi!

Lisätietoa

 • Vertaile parhaita isäntiä vierekkäin Web-hosting-palveluiden vertailutaulukko
 • Hanki kaikki yksityiskohdatParas Web-palveluntarjoajatäydessä katsauksessa
 • Etsitkö paljon? Vertaa yli 50 suunnitelmaa arvosteluamme Parhaat halvat web-palveluntarjoajat

Paras Web-hosting opiskelijoille

Jos haluat tehokkaan isännöinnin – ja sinulla on muutama dollari kuukaudessa säästääksesi – niin sinäkin’uudelleen onnea!

Me’ve suoritti tutkimuksen saadakseen sinulle parhaat opiskelijoiden verkkoisäntäkoneet. Nämä tarjoajat yhdistävät huippuluokan ominaisuudet kohtuuhintaan ja halpoihin likaisiin tarjouksiin – tässä on kuusi parasta:

 1. Bluehost
 2. HostGator
 3. Liikkeessä
 4. SiteGround
 5. iPage
 6. DreamHost

Jotkut näistä tarjoajista tarjoavat opiskelijakohtaisia ​​alennuksia, kun taas toisilla on yksinkertaisesti tappajakauppoja uusille käyttäjille, olitpa sinäkin’uudelleen opiskelija vai ei. Voit vertailla niiden tärkeimpiä ominaisuuksia vierekkäin alla olevassa taulukossa.

Vertailu päästä päähän

ProviderStoragecPanelEmail addressSSD storageFree varmuuskopiotBluehostHostGatorLiikkeessäSiteGroundiPageDreamHost
50GB&# 10004;&# 65039;5&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
Rajoittamaton&# 10004;&# 65039;Rajoittamaton&# 10004;&# 65039;&# 10060;
Rajoittamaton

&# 10004;&# 65039;

Rajoittamaton

&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
10GB&# 10004;&# 65039;Rajoittamaton&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
Rajoittamaton&# 10004;&# 65039;Rajoittamaton&# 10060;&# 10060;
50GB&# 10060;0&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;

Se’Näillä ominaisuuksilla on kätevä nähdä vierekkäin, mutta nyt me’aiomme syventää tarkemmin kutakin näistä palveluntarjoajista auttaaksemme sinua valitsemaan parhaan tarpeitasi vastaavan.

# 1. Bluehost

Paras kattava palveluntarjoaja

Bluehost on luettelomme paras tarjoaja, ja aloittaa sen bangilla. Se’on luotettava ja tunnettu toimittaja, jolla on hyvät kokemukset. Se suoriutui vakaasti tutkimuksessamme, tultuaan ensimmäisenä kokonaisuutena ja vauhdittanut meitä WordPress-ominaisuuksillaan – eikä ihme, koska se’s myös WordPressin itse suosittelema tarjoaja!

Bluehost plussat ja miinukset

Plussat miinukset
 • WordPressin suosittelema tarjoaja
 • Hyvää vastinetta rahalle
 • Hieman kalliimpi kuin kilpailijat

Bluehost’Halvin suunnitelma on sen Perusjaettu suunnitelma vain 2,95 dollaria kuukaudessa.

2,95 dollaria kuukaudessa saat tavallisen SSL-sertifikaatin, plus mittaamaton kaistanleveys ja 50 Gt tallennustila. Tämä suunnitelma tukee yhtä verkkosivustoa, ja se sisältää ilmaisen verkkotunnuksen ja ilmaiset varmuuskopiot. Voit avata uusia ominaisuuksia päivitettäessäsi ja Bluehostia’Työkaluvalikoima tekee siitä skaalautuvan valinnan.

Saat paljon rahastasi – voitit’t löytää ilmaisia ​​verkkotunnuksia ja ilmaisia ​​varmuuskopioita kaikkien palveluntarjoajien kanssa – sekä vahvan ja luotettavan palvelun kautta linjan. Uusimishinnat eivät ole’t huono, joko Jaettu perussuunnitelma uusitaan 7,99 dollarilla kuukaudessa ensimmäisen kauden jälkeen.

Suosittelemme Bluehostia sen takia, että siinä yhdistyvät vaikuttavat ominaisuudet kohtuuhintaan ja huippuluokan tuki. Siellä saattaa olla halvempia isäntiä, mutta Bluehsost on jokaisen dollarin arvoinen – etenkin jos sinulla on vauva-WordPress-sivusto ja haluat antaa sille parhaan mahdollisuuden aloittaa sen virtuaalielämä!

bluehost halpa jaettu isäntäBluehost on paras kokonaispalvelun tarjoaja ja voi’t olla lyöty, kun kyse on WordPress-sivustojen isännöinnistä.

Lisätietoa

 • Lue koko Bluehost arvostelu saada lisätietoja
 • Säästä rahaa isännöinnissäsi perusteellisten arvostelujemme avulla:
  • Halvin Web-palveluntarjoajat
  • Parhaat halvat VPS-palveluntarjoajat
  • Parhaat halpayritykset
  • Paras halpa WordPress-hosting
  • Parhaat ilmaiset SSL-palveluntarjoajat

# 2. HostGator

Paras Uptime

Jos haluat parhaan käytettävyyden markkinoilla, HostGator on saanut kaikki kannet peitettynä. Se tarjoaa myös laajan valikoiman hosting-tyyppejä, jaetusta erilliseen, ja se’on hyvä siinä, mitä se tekee. HostGator on se opiskelija, jota ei ole’t jokaisen luokan kärjessä, mutta on silti opettaja’suosikki. Tutkimuksessamme se suoriutui erityisen hyvin omistautuneessa isännöinnissä.

HostGator Plussaa ja miinusta

Plussat miinukset
 • Paras isäntä käyttöaikaan
 • Paras tarjoaja omistettuun isännöintiin
 • Ei ilmaista verkkotunnusta
 • Ei ilmaisia ​​varmuuskopioita

Kuten useimmat palveluntarjoajat, HostGator’Halvimmat hinnat tulevat sen jaettujen hosting-suunnitelmien kanssa, jotka alkaa 2,75 dollaria kuukaudessa. Ihastuttavasti nimetty Hatchling-suunnitelma antaa sinulle 60%: n alennuksen alkuperäisestä hinnasta ja tuo mukanaan myös hienoja ominaisuuksia. Se sisältää:

 • Ilmainen SSL
 • Mittaamaton kaistanleveys
 • Mittaamaton varastointi
 • Yhden napsautuksen asennukset
 • Rajoittamaton ilmainen sähköpostiosoite

Sen lisäksi, että HostGator ei anna sinulle ilmaisia ​​varmuuskopioita tai ilmaista verkkotunnusta, merkitsee kaikki jaetun isännöintisuunnitelman ruudut. Kun ensimmäinen toimikausi on päättynyt, Hatchling-suunnitelma uusitaan kello 6,95 dollaria kuukaudessa.

hostgator jaettu hostingHostGatorilla on markkinoiden paras käytettävyystakuu, ja sillä on halvat lähtöhinnat siinä jaetuissa suunnitelmissa.

Lisätietoa

 • Lue meidän HostGator arvostelu oppia lisää tästä suositusta verkkoisäntästä
 • Oletko opiskelija, jolla on sivutoimisto? Selvitä, onko HostGator sinulle sopiva, arvosteluamme paras pienyritysten web-hosting

# 3. Liikkeessä

Paras jaetulle ja VPS-isännöinnille

InMotion on korkealaatuinen isännöintipalveluntarjoaja, jolla on erinomaiset ominaisuudet. Tutkimuksissamme se tuli esiin nimellä paras tarjoaja sekä jaetulle että VPS-isännöinnille. Jos tarvitset jompaakumpaa näistä, InMotion on hyvä paikka aloittaa etsiminen.

InMotion Plussaa ja miinusta

Plussat miinukset
 • Paras jaetun ja VPS-isännöinnin tarjoaja
 • Opiskelijasuunnitelma sisältää ilmaisen verkkotunnuksen
 • Kalliit uusimiskustannukset
 • Normaalimyynti voi tapahtua halvemmalla kuin opiskelija-alennus

InMotion tarjoaa opiskelija-alennuksen jaetusta isännöintisuunnitelmasta, joka alennetaan 9,99 dollarista arvoon 4,16 dollaria kuukaudessa. Tämä on InMotion’keskimmäinen jaettu hosting-suunnitelma, jota suositellaan pienille yrityksille, ja siinä on ominaisuudet, joita tarvitset helposti rakentaa ja hallita sivustoasi.

Power-suunnitelmaan sisältyy suuri joukko ominaisuuksia, kuten ilmainen verkkotunnus vuodeksi, ilmainen SSL-suojaus, rajoittamaton levytila, rajoittamaton kaistanleveys ja rajoittamaton sähköposti. Voit myös tervehtää markkinointityökaluja ja 24/7-tukea, joten voitit’t olla yksin, jos sivustosi kaatuu kello 4.00!

Jos haluat kasvattaa sivustosi, InMotion’s Virransuunnitelma asettaa sinut mukavasti matkalle isompiin ja parempiin asioihin.

Kuinka antelias alennus on? No, se riippuu kuinka kauan kirjaudut. Voit maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa – kuuden kuukauden suunnitelmaan tai – 4,16 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden suunnitelmalle. Että’s 58% alennus, kun kirjaudut 12 kuukauteen!

Alennus koskee ensimmäistä toimikausiasi – sen jälkeen sähkösuunnitelma uusitaan normaalilla hinnallaan 9,99 dollaria kuukaudessa. Ilmainen verkkotunnus kestää vuoden, ja sen myöhemmin uusinta on 15,99 dollaria vuodessa.

Se’on aina syytä tarkistaa, mitä myyntiä palveluntarjoaja suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Usein uusien käyttäjien mainonta voi olla halvempaa kuin opiskelija-alennus, ja voit yleensä lukita sen hinnan jopa kolmeksi vuodeksi. Joten varmista, että olet’saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Kirjaudu sisään InMotion-palveluun’Opiskelijan suunnitelmat, sinun tarvitsee vain kirjoittaa .edu-sähköpostiosoitteesi ja vaatia alennustasi. Jos et’sinulla ei ole .edu-sähköpostiosoitetta’s okei – soita vahvistusryhmä kerralla opiskelijantunnuksellasi ja he’Asetan sinut.

inmotion alennettu opiskelijoiden isäntäLiikkeessä’Opiskelija-alennus koskee sen jaettua hosting-suunnitelmaa, joka sisältää erinomaiset ominaisuudet.

Lisätietoa

 • Löydä lisää tästä palveluntarjoajasta meidän InMotion-hosting-arvostelu
 • InMotion on paras jaetulle ja VPS-isännöinnille – katso syyt perusteellisissa arvosteluissa:
  • Parhaat jaetut palveluntarjoajat
  • Parhaat VPS-palveluntarjoajat

# 4. SiteGround

Paras luotettavuus

SiteGround on isännöintipalveluntarjoaja, johon voit luottaa turvallisen, vankan ja luotettavan palvelun tarjoamiseen. Se’WordPress on suositellut sen helppoa ja nopeaa WordPress-isännöintiä, ja se hallinnoi 2 miljoonaa verkkotunnusta.

SiteGround Plussaa ja miinusta

Plussat miinukset
 • Luotettava hosting
 • Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot
 • Ei ilmaista verkkotunnusta
 • Rajoitettu levytila

SiteGround tarjoaa alennettua majoitusta opiskelijoille sekä ilmaisen isännöinnin tiedekunnille jaettavaksi opiskelijoiden kanssa – joten jos tarvitset isännöintiä kurssillesi,’s kannattaa kysyä.

Opiskelijoiden isäntä maksaa vain 1,99 dollaria kuukaudessa, ja mukana tulee SiteGround-ominaisuudet’s säännöllinen StartUp-jaetun isännöintisuunnitelma. Nämä sisältävät:

 • 10 Gt tallennustila
 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot
 • Ilmaiset sähköpostitilit
 • Mittaamaton liikenne
 • cPanel kanssa Softaculous
 • 24/7 tuki

Että’s ei ole huono luettelo ominaisuuksista vain 1,99 dollaria kuukaudessa, mikä on 80% normaalihinnasta!

Suurin haittapuoli on et’t saada ilmainen verkkotunnus opiskelijaohjelmaan, joten sinä’Sinun on joko käytettävä olemassa olevaa verkkotunnusta, ostettava uusi tai käytettävä SiteGroundin tarjoamaa ilmaista aliverkkotunnusta. Suosittelemme korvaamaan tämän omalla verkkotunnuksellasi, koska se näyttää tältä – ‘websitebuilderexpert.sgedu.site’ – mikä ei ole’t erittäin ammattimainen.

Maksat erityisen opiskelijahinnan 1,99 dollaria kuukaudessa ensimmäistä vuotta, maksa sitten normaali hinta 11,95 dollaria kuukaudessa kun tämä ensimmäinen vuosi on ohi. Jos yliopistosi on kuitenkin jo tehnyt yhteistyötä SiteGroundin kanssa, et’t on maksettava yksi sentti!

Sinun on oltava Pohjois-Amerikan opiskelija pätevyyden saamiseksi ja käytä yliopiston sähköpostiosoitettasi kirjautumisen yhteydessä.

siteground alennettu opiskelijoiden hostingSiteground tarjoaa opiskelijamajoituksia 1,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden ajan, kaikki ominaisuudet sen StartUp-jaetussa isännöintisuunnitelmassa.

Lisätietoa

 • Lue meidän SiteGround arvostelu saada lisätietoja sen suunnitelmista, ominaisuuksista ja muusta

# 5. iPage

Paras edulliseen hintaan, mutta nopeuden kustannuksella

iPagella on hyvin yksinkertainen ja houkutteleva hintarakenne jaetulle isännöinnille – itse asiassa sillä on vain yksi hinta. Sen ‘yksi koko sopii kaikille’ jaetut isännöintikustannukset 1,99 dollaria kuukaudessa kaikille, kunnes kampanja-aika on ohi. Että’s 75% normaalihinnasta!

iPagen edut ja haitat

Plussat miinukset
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Upeita ominaisuuksia
 • Huono käytettävyyspistemäärä: 99.94%
 • Ei ilmaisia ​​varmuuskopioita

iPage ei ole’t tehokkain tai nopein tarjoaja siellä, mutta se on yksi halvimmista. Sen yksi jaettu suunnitelma alkaa 1,99 dollarilla kuukaudessa, ja siinä on ominaisuuksia, jotka hyödyttävät sekä pieniä että kasvavia sivustoja.

Parasta opiskelijoille on, että niitä on paljon ilmaisia ​​ekstroja jotka tulevat tämän suunnitelman mukana. Ilmainen verkkotunnus, ilmainen SSL, ilmainen vedä ja pudota -sivuston rakentaja, ilmainen verkkotunnuksen siirto, ilmainen 24/7-tuki, ilmainen sähköpostiosoite… luettelo jatkuu ja jatkuu!

Itse asiassa iPage voi vakuuttavasti ylpeillä siitä, että se sisältää yli 500 dollaria lisävarusteita kaikkiin suunnitelmiinsa.

Tarjoushinta kestää ensimmäisen kauden, sitten uusitaan automaattisesti kello 7,99 dollaria kuukaudessa. Ilmainen verkkotunnuksesi kestää yhden vuoden ja sen jälkeen se uusitaan 14,99 dollarilla vuodessa. Kuka tahansa voi liittyä tähän suunnitelmaan, joten älä’t hätää jos’olet kadottanut opiskelijakorttisi!

ipage halpa opiskelijoiden isäntäiPage tarjoaa halvan hinnoittelun ja paljon ominaisuuksia, mikä antaa sinulle 75% normaalihinnasta, jos sinä’uudelleen uusi asiakas.

Lisätietoa

 • Lue meidän iPage-hosting-arvostelu lisätietoja hinnoittelusta, suorituskyvystä ja ominaisuuksista

# 6. DreamHost

Paras säilytystilaan

DreamHost on toinen palveluntarjoaja tässä luettelossa, jota WordPress on virallisesti suositellut, joten jos tarvitset isäntä WordPress-sivustollesi, tämä on hyvä paikka etsiä. Se erottui tutkimuksessamme myös siitä, kuinka paljon säilytystilaa se sisältää suunnitelmiinsa.

DreamHost Plussaa ja miinusta

Plussat miinukset
 • Suuri määrä tallennustilaa
 • 97 päivän rahat takaisin -takuu
 • Ei paras apu ja tuki markkinoilla

DreamHost’Halvin suunnitelma on sen Jaettu Starter-hosting-suunnitelma 2,59 dollaria kuukaudessa. Tätä varten saat hosting-palvelun yhdelle verkkosivustolle, ilmaiselle verkkotunnukselle, ilmaiselle SSL-tietoturvalle ja WordPress on esiasennettu. Kaikki nämä asiat on suunniteltu tekemään sivustosi käyttämisestä mahdollisimman helppoa.

DreamHost’Jaetut isännöintisuunnitelmat tulevat myös a 97 päivän rahat takaisin -takuu, mikä on erittäin antelias ja tarkoittaa, että voit rekisteröityä riskittömästi.

Hintaan 2,59 dollaria kuukaudessa sovelletaan kolmen vuoden suunnitelma, joten tämä hinta kestäisi kyseisen kolmen vuoden ajanjakson ja uusiutuisi sitten normaaliin kurssiin 4,95 dollaria kuukaudessa.

unelmahotelli halpa opiskelijoiden isäntäDreamHostilla on halvat lähtöhinnat ja WordPressin hyväksyntäleima!

Onko muita opiskelijoille tarkoitettuja Web-palvelimia?

Me’Olemme tutkineet parhaita opiskelijoiden hosting-palvelujen tarjoajia perusteellisen tutkimuksen perusteella.

Nämä eivät kuitenkaan ole’t ainoat isännät, joista voit valita, joten mekin’Ve on myös rivinyt kolme parasta (aka ilmaista) verkkoisäntää, joista voit katsoa. Meillä on turvapaikka’t sisällyttänyt heidät tämän tarkastelun pääosaan, koska meillä ei ole’t lähetä niitä vielä tiukan tutkimusprosessimme läpi!

Nämä ovat paras ilmainen web-palveluntarjoajat:

 1. AccuWeb
 2. InterServer.net
 3. ZNetLive

Ennen kuin innostuu, se kuitenkin’On syytä huomata, että useimmat palveluntarjoajat saavat sinut maksamaan isännöinnistäsi tietyn ajan kuluttua.

Antaa’Katsotaanpa mitä saat näiden palveluntarjoajien kanssa, ja heidän tarjoamansa ilmaisen opiskelijamajoituksen.

Vertailu päästä päähän

ominaisuudetAccuWeb-hostingInterserver.netZNetLivevarastointicPanelSähköpostiosoitteetSSD-tallennustilavarmuuskopiot
2GBRajoittamaton500MB
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
25Rajoittamaton5
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10060;
&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;

Nyt kun tiedät kunkin tarjoajan tarjoamat perusteet, me’Sukellaan yksityiskohtaisemmin jokaisesta heistä.

# 1. AccuWeb

Paras ilmaiseksi opiskelijoiden isännöintiä varten

AccuWeb Hosting perustettiin vuonna 2002 ja tarjoaa valikoiman hosting-vaihtoehtoja, mukaan lukien jaettu, pilvi, VPS, WordPress ja omistettu isännöinti. Se palvelee myös muita palveluita, kuten verkkotunnuksen rekisteröintiä ja SSL (Secure Sockets Layer) -varmenteita.

AccuWeb Hosting on ylpeä positiivisista asiakassuhteistaan ​​takaamalla 99,99% käyttöajan, vaivatonta peruuttamista ja 100% asiakastyytyväisyyttä. Että’se on melko lupaus!

AccuWeb-hosting-edut ja haitat

Plussat miinukset
 • Ilmaiseksi, kunnes valmistut
 • Paljon ominaisuuksia
 • Edellyttää työn tekemistä
 • Ei ilmaista SSL: tä opiskelijoiden isännöinnissä

AccuWeb’Opiskelijoiden isäntä tarjoaa sinulle jaetun isännöintisuunnitelman perusominaisuudet. Nämä sisältävät:

 • 2 Gt: n SSD-tallennustila – tilaa tallentaa sivustoosi’-tiedot, nopea SSD (Solid State Drive) -tallennus parasta suorituskykyä varten
 • 30 Gt kaistanleveys – tietomäärä, jota voidaan siirtää sivustosi ja sen käyttäjien välillä, tämä määrittää kuinka paljon liikennettä sivustosi pystyy käsittelemään
 • 25 ilmaista sähköpostiosoitetta – ihanteellinen yrityksen johtamiselle
 • Ilmaiset varmuuskopiot – sivustosi on suojattu kaatumilta tai tietojen katoamiselta
 • Ilmainen CloudFlare – nopeuttaa sivustosi ja pitää sen suojassa online-uhkilta

Voit isännöidä yksi verkkosivusto ilmaisella opiskelijaohjelmalla ja voitti’sinulla ei ole ponnahdusikkunoita, julisteita tai mainoksia, jotka sotkevat sivusi. Vaikka 2 Gt tallennustilaa ei’t kuulosta paljon, sen pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi useimmille keskikokoisille verkkosivustoille.

Jos sinulla on jo verkkosivusto, voit siirtää sen AccuWebiin’Opiskelijan suunnitelma ilmaiseksi. Koska AccuWeb käyttää cPanelia ohjauspaneeliin, se’on helppo asentaa tarvitsemasi lisälaitteet – kuten WordPress – yhdellä napsautuksella.

AccuWebin haittapuoli’isäntäpaketti on et’t saada ilmainen SSL-varmenne mukana. SSL salaa tiedot, kuten kirjautumistiedot ja luottokorttitiedot, jotka kulkevat sivustosi läpi, ja ovat välttämättömiä kaikille verkkosivustoille.

Voit ostaa SSL: n suoraan AccuWebistä 49 dollaria vuodessa, tai löydä halvempia tarjouksia rekisterinpitäjän, kuten GoDaddy, kautta.

Hyvä uutinen on, että hosting pysyy täysin ilmaisena, kunnes valmistut!

Niin kauan kuin sinä’uudelleen opiskelijaksi tunnetussa yliopistossa (tai pian tulossa) ja voi antaa asiakirjat ilmoittautumisen todistamiseksi, niin sinä’olet oikeutettu hakemaan.

Varsinainen hakemusprosessi vie hieman enemmän vaivaa, mutta ei pitäisi’t vie liian paljon aikaa. Ensinnäkin sinun on pidettävä ja seurattava AccuWebiä Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja YouTubessa.

Kerran sinä’olet valinnut sen, että sinun täytyy luo kahden minuutin video mitä mielestänne seuraava suuri teknologinen suuntaus tulee olemaan seuraavan 10 vuoden aikana. Julkaise se jollain sosiaalisella kanavallasi, kuten YouTube, ja lähetä sitten AccuWebille sähköpostia’Parasta lähettää tämä opiskelijan sähköpostitililtä.

AccuWeb sanoo tarjoavansa kaksi tai kolme opiskelijaa ilmaiset hosting-tilit joka päivä. Tärkein vinkki on etsiä YouTube ‘AccuWeb Hosting-ilmainen isännöinti opiskelijoille’ nähdä muita ehdokkaita’ Videot. Jos annat palautetta AccuWebille kokemuksestasi, sinulla on ilmeisesti vielä paremmat mahdollisuudet saada tilisi hyväksyntä.

Accuweb-ilmainen opiskelijoiden isäntäAccuWeb Hosting antaa opiskelijoille ilmaisen isännöinnin valmistumiseen saakka niin kauan kuin he hakevat näitä ohjeita noudattaen.

# 2. InterServer.net

Paras rajoittamattomille ominaisuuksille

InterServer.net on isännöintipalveluntarjoaja, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita tavallisesta jaetusta isännöinnistä omistettuihin palvelimiin. Se’S tunnetaan budjettiystävällisenä palveluntarjoajana, jolla on hyödyllinen, ympäri vuorokauden auki oleva tukitiimi.

InterServer.net Plussaa ja miinusta

Plussat miinukset
 • Selkeä hinnasuunnitelma tarkoittaa, että tiedät mitä’uudelleen ilmoittautuminen
 • Rajoittamaton tallennustila, kaistanleveys, sähköpostit ja verkkosivustot
 • Vain ilmaiseksi ensimmäisenä vuonna

InterServer.net sisältää vankan valikoiman anteliaita ominaisuuksia ilmaisessa opiskelijoiden isäntäsuunnitelmassa. Että’s koska se’s itse asiassa tavallinen Web-hosting-paketti, joka yleensä maksaa 5 dollaria kuukaudessa. Saat rajoittamattoman tallennustilan, rajoittamattoman kaistanleveyden, rajoittamattoman verkkosivuston ja rajoittamattoman sähköpostin. Että’s paljon rajatonta!

Saat myös ilmaisia ​​varmuuskopioita ja ilmaisen SSL-sertifikaatin, joten et halua’InterServer.net käyttää SSD-tallennustilaa paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi, ja sen helppokäyttöinen cPanel on vakiona ohjauspaneelina..

InterServer.net’Opiskelijaohjelma on ilmainen ensimmäiseksi vuodeksi. Sen jälkeen se uudistuu klo 5 dollaria kuukaudessa, mikä ei ole’t huono, vaikka haluat ehkä etsiä ympäri varmistaaksesi, ettet tiedä’kaipaat vielä parempia tarjouksia.

Se’on helppo ilmoittautua vuodeksi’ilmainen opiskelijoiden isäntä – kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua sisään opiskelijan sähköpostiosoitteella (päättyy .edu) tai ottaa suoraan yhteyttä InterServeriin.

interserver.net ilmainen opiskelijoiden isäntäInterServer.net tarjoaa Standard Web -pakettipaketin opiskelijoille ilmaiseksi vuodeksi.

# 3. ZNetLive

Paras aloittelijoille

ZNetLive aloitti toimintansa vuonna 2002, ja tarjoaa nyt isännöintipalveluita, verkkotunnuksia, sähköpostia, tietoturvaa ja paljon muuta. Tarvitsetko SSL-varmenteita tai yrityssähköpostia, ZNetLive tarjoaa jokaiselle jotakin. Se tarjoaa jaetun, WordPress-, pilvipalvelun ja erillisen palvelimen isännöinnin.

ZNetLive Plussaa ja miinusta

Plussat miinukset
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Erittäin käyttäjäystävällinen
 • Ei takuuta, että suunnitelmasi on vapaa ennen valmistumista

ZNetLive pyrkii tarjoamaan opiskelijoille ilmaisia, yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä isännöintisuunnitelmia – se rohkaisee jakamaan ideoitasi ja erottumaan joukosta. Tämä on loistava filosofia, mutta mitä ominaisuuksia saat tämän idean toteuttamiseksi?

No, saat melko pitkän luettelon kunnollisista hosting-ominaisuuksista, mukaan lukien:

 • 500 Mt tallennustilaa
 • Rajoittamaton tiedonsiirto
 • Viisi sähköpostitiliä
 • Ilmainen verkkotunnus
 • varmuuskopiot
 • Ilmainen SSL

Saat myös joitain teknisiä välineitä, kuten SSH-pääsyn (Secure Shell), jonka avulla voit muodostaa yhteyden palvelimeesi etäyhteyden kautta. ZNetLive käyttää myös cPanel-ohjelmaa yhdessä komentosarjojen asennusohjelman Softaculous kanssa, mikä tekee lisäsovellusten asentamisesta helppoa.

Opiskelija-hosting-paketti on ehdottomasti ilmainen ensimmäiseen uusintaan saakka, joten jos kirjaudut vuotuiseen sopimukseen, ensimmäinen vuosi on ilmainen. Suunnitelmasi arvioidaan sitten uudelleen jokaisessa uusinnassa, joten teoriassa suunnitelmasi tulisi olla vapaa, kunnes valmistut.

ZNetLive voi kuitenkin’takaa, että se jatkaa ilmaista suunnitelmaa tulevaisuudessa, joten on pieni mahdollisuus, että isäntäpaketti ei pysy ilmaiseksi ikuisesti – mikä ei ole’t ihanteellinen!

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on lähettää opiskelijan henkilöllisyystodistus todisteena, kun kirjaudut ilmaiseen hosting-suunnitelmaan.

znetlive ilmainen opiskelijoiden isäntäZNetLivellä on ilmainen opiskelijaohjelma, yksinkertaisilla työkaluilla, paljon tukea ja kohtuudella erilaisia ​​ominaisuuksia.

Paras Web-hosting opiskelijoille: Yhteenveto

Tämä artikkeli on käynyt läpi parhaimmat tarjoajat opiskelijoille, nollasta dollarin suunnitelmista sankarin isännöintipalveluiden tarjoajiin, jotka veloittavat vähän laadusta. Me’Vertait niitä ja hajotit ne, jotta saat parhaan kuvan siitä, mikä sinulle sopii.

6 parasta web-palveluntarjoajaa opiskelijoille: Kerta

 1. Bluehost – paras kokonaispalvelun tarjoaja, alkaen $ 2,95 / kk
 2. HostGator – paras käyttöaikaan alkaen $ 2,75 / kk
 3. Liikkeessä – paras jaettuun ja VPS-isännöintiin, opiskelija-alennus 4,16 dollaria / kk
 4. SiteGround – paras luotettavuus, opiskelija-alennus 1,99 dollaria / kk
 5. iPage – parhaiten halpoille suunnitelmille, mutta nopeuden kustannuksella, alkaen $ 1,99 / kk
 6. DreamHost – paras säilytystilaan, alkaen $ 2.59 Hyödyllinen hinta / kk

Paras opiskelijoiden hosting-palvelujen tarjoaja on Bluehost. Se’s paras, joten jos’olet epävarma mikä isäntä on sinulle paras se’s hyvä idea aloittaa bluehost’s yhteiset suunnitelmat. Se’s myös paras WordPress-isäntä, joten pidä tämä mielessä valittaessa!

HostGatorilla on vaikuttava käytettävyys, ja InMotion on ominaisuuksien voimantuottaja (etenkin sen jaetuissa ja VPS-suunnitelmissa). SiteGround tarjoaa halvimman opiskelija-alennuksen, mutta muista se voitettu hinta’t kestä ikuisesti.

Jos sinulla on aikaa ja motivaatiota luoda video AccuWeb Hosting -palveluun, tämä on paras valinta ilmaiseksi isännöintiä varten, sillä voitit’t ei tarvitse maksaa ollenkaan, kunnes olet valmistunut. Sinun on kuitenkin maksettava omasta SSL-sertifikaatistasi ja siellä’s ei takuuta hakemuksesi onnistuu.

Saatat todella löytää parhaan tarjouksen useimpien isännöintipalveluntarjoajien tarjoamasta uusien asiakkaiden säännöllisestä myynnistä. Kuten tarjouksen löytäminen tuotemerkkikaupasta kuin hyväntekeväisyyskaupasta, tämä voi antaa sinulle takuun pitkäaikaisesta arvosta ja laadusta. Voit lukita myyntihinnan jopa kolmeksi vuodeksi, kun taas opiskelija-alennukset päättyvät usein vain yhden vuoden kuluttua.

Kumman tahansa valitset, voit odottaa alhaisia ​​hintoja ja hienoja asioita kaikilta näiltä tarjoajilta – ainoa kysymys on, kumman valitset?

Paras Web-hosting-palvelu opiskelijoille: UKK

Mikä palveluntarjoaja on halvin kokonaisuutena?

AccuWeb-hosting’Ilmainen opiskelijaohjelma on paras sinulle’Löydät, jos hakemuksesi onnistuu. Muuten iPagella ja SiteGroundilla on markkinoiden halvimmat myyntihinnat 1,99 dollarilla kuukaudessa.

Lue lisää parhaista halvoista palveluntarjoajista vertailla yli 50 suunnitelmaa!

Onko sillä merkitystä, käyttääko palveluntarjoajani cPanelia vai ei?

Se riippuu sinusta! Ohjauspaneeli on keskus, jossa voit hallita tiliä, palvelimia ja sivustoja. cPanel on suosittu valinta ohjauspaneelista, koska se’Helppo käyttää ja erittäin luotettava, joten voit luottaa siihen’Annan sinulle puhtaan ja helpon käyttöliittymän sivustosi ajamiseen. Kuitenkin’joita kaikki palveluntarjoajat eivät käytä, ja se’hienosti – se’s todella henkilökohtaiseen mieltymykseen!

Lue parhaista cPanel-palveluntarjoajista perusteellisessa katsauksessa.

Mitä’s halvin hosting-tyyppi?

Jaettu hosting on halvin isännöintityyppi, koska jaat resursseja muiden palvelimien muiden sivustojen kanssa. Vaikka se’Se on kaikkein rajallisin kaikista isännöintityypeistä’s myös halvin, ja useimpien tarjoajien tarjoama! Tutkimuksissamme InMotion tuli parhaaksi jaetun palvelun tarjoajaksi, kun taas DreamHost tarjosi parhaan vastineen rahalle.

Vertaa parhaat jaetut palveluntarjoajat saadaksesi lisätietoja.

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map