Parhaat hääsivustojen rakentajat

Mikä on oikea erityiselle päivällesi?

parhaat hääsivustojen rakentajatThänen artikkelissaan tarkastellaan kuutta parasta verkkosivustojen rakentajaa kauniiden ja stressitöntä hääsivustojen luomisesta.


Antaa’Sitä vastoin – häiden järjestäminen on stressaavaa!

Sinä’sinulla on jo riittävästi lautasellasi asiakkaiden hallintaa, poimintarekisterilahjoja ja musiikin järjestämistä vastaanottojuhlia varten…heck, jopa oikean tavan luominen unelma hääsivustosi voi olla stressaavaa myös!

Hääsivuston pitäminen on upea tapa esitellä iso päiväsi, välittää tietoja ja varmistaa koko tapahtuman sujuvuus – mutta niin monien verkkosivustojen rakentajien välillä, että ymmärrämme, että voi olla vaikea tietää mistä aloittaa..

Verkkosivun rakentaja on online-alusta, jonka avulla on helppo luoda verkkosivusto itse. Sinä et’t tarvitse suunnittelutaitoja tai mitään koodaustietoa – tarvitset vain internetyhteyden ja kyvyn osoittaa ja napsauttaa!

Siellä on satoja verkkosivustojen rakentajia, joten miten teet oikean valinnan ja valitset parhaan hääkuvaajan isoksi päiväksi?

Jotta voisimme helpottaa elämää sinulle, me’Olemme tarkistaneet, mitä pidämme parhaina häät-verkkosivustojen rakentajina markkinoilla.

Kuusi parasta hääsivustojen rakentajaa ovat:

 1. Wix
 2. Squarespace
 3. Weebly
 4. Solmu
 5. Appy pari
 6. Ilo

Wix on paras hääsivustojen rakentaja, koska se’Äärimmäisen helppo käyttää tinkimättä tyyliä tai voimaa. Squarespace on markkinoiden kauneimpia malleja, ja se on täydellinen valokuvien ja videoiden näyttämiseen. Weebly’Valtava sovelluskauppa auttaa sinua ajattelemaan laatikon ulkopuolella verkkosivustosi räätälöinnin yhteydessä.

Paitsi, että nämä alustat auttavat sinua luomaan kauniin ja ammattimaisen sivuston, ne myös voivat säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.

Katso alla oleva yhteenvetotaulukko saadaksesi tuntea korkeimmin arvioituihin rakentajiimme’Autan sinua luomaan upea hääsivusto’unelmoit uudelleen!

Tässä pilaantumisessa me’Katsotaan, kuinka valita paras hääsivustojen rakentaja ja valita sitten viisi suosituinta alustaa, jotka sinun tulee harkita uskomattoman näköisen verkkosivuston perustamiseen..

Parhaat hääsivustojen rakentajat

Voit harkita kahden tyyppisiä häät-verkkosivustojen rakentajia: monipuoliset verkkosivustojen rakentajat ja hääkohtaiset verkkosivustojen rakentajat. Luettelomme sisältää molemmat tyypit, joten voit valita parhaan vaihtoehdon sinulle.

Hääkohtaiset verkkosivustojen rakentajat ovat alustoja, joiden avulla voit luoda vain yhden tyyppisiä verkkosivustoja – hääsivustoja.

Tämä voi olla kätevä parille, jotka tarvitsevat opastavan käden, koska nämä alustat tarjoavat tarvitsemasi ydinosa-aineet, kuten hääkohtaiset mallit, rekisterintegraatiot ja sovellukset, joiden avulla voit hallita vieraita, logistiikkaa ja muuta.

Kuitenkin sinä’Tulen usein huomaamaan, että verkkosivustojen varsinainen rakennusprosessi näillä alustoilla on paljon rajatumpaa kuin vedä ‘n’ pudota vapaus sinulle’d saada monipuolinen verkkosivustojen rakentaja.

Monipuoliset verkkosivustojen rakentajat ovat loistava valinta, jos sinäkin’uudelleen tehokkaamman ja monipuolisemman editointikokemuksen jälkeen.

Sinä’Huomaat, että heillä on pienempi valikoima hääkohtaisia ​​malleja ja sovelluksia, mutta sen sijaan ne tarjoavat valtavan määrän täysin muokattavia malleja, teemoja ja sovelluksia, jotka palvelevat monipuolisempia markkinoita ja joiden avulla voit luoda upeita hääsivustoja.

Tämä tarkoittaa, että yhdeksän kertaa kymmenestä voit löytää ominaisuuden – tai vastaavan – saatavilla (esimerkiksi kirjoittamishetkellä Wix App Market -palvelussa on käytettävissä 7 RSVP-sovellusta, jotka vievät vaivatta vieraiden hallinnasta puolestasi!).

Joten minkä tyyppisiä häät-verkkosivustojen rakentajia sinun pitäisi valita?

Voit säästää paljon aikaa ja vaivaa tutkimalla ja punnitaksesi eri alustoja käyttämällä alla olevaa luetteloa parhaista verkkosivustojen rakentajista osoittaaksesi oikeaan suuntaan.

# 1. Wix

Paras aloittelijoille, jotka luovat ammatillisen hääsivuston

Plussat miinukset
 • Erittäin helppo käyttää
 • 26 muokattavaa häämallia, joista valita
 • Tonnia sovelluksia lisätäksesi lisätoimintoja hääsivustoosi
 • Vapaa suunnitelma voitti’t antaa sinun yhdistää henkilökohtaisen verkkosivuston osoitteen
 • Luovan vapauden taso voi olla ylivoimainen
 • Sinä pystyt’t vaihtaa malleja

Wix on helppokäyttöinen ja monipuolinen verkkosivujen rakentaja. Suosittelemme sitä häät-verkkosivuston rakentajanamme, koska se on helpoin noutaa ja käyttää. Sinä et’Sinun ei tarvitse viettää aikaa Wixiin tutustumiseen, koska se’s intuitiivinen vedä & pudotuseditori tarkoittaa, että suunnitellessasi sivustoasi näet sen, mitä saat!

Lisää tähän mobiilieditoriin, jotta asiat näyttävät teräviltä vierailtasi’ älypuhelimet ja Wix voi olla tosiaikainen säästäjä kiireisille pariskunnille, joille on ennen iso päivää annettu suurempia asioita huolehtia.

Wix paras hääsivustojen rakentajaWix voi auttaa sinua suunnittelemaan kauniin verkkosivuston, joka näyttää hyvältä kotona ja puhelimella – sopii mainiosti kaukaa matkustavien vieraiden yksityiskohtiin!

Wixin avulla on helppo luoda kaunis hääsivusto, joka herättää vieraasi nopeasti.

Yksi parhaista asioista Wixissa on valtava valikoima ammattimaisesti suunniteltuja malleja. Valittavana on yli 500 mallia, joita kaikkia voit käyttää tukipisteenä ja muokata ja muuttaa sydämeesi’sisältöä.

Ja jos joudut kamppailemaan oikean mallin valitsemiseksi, Wixillä on yli 20 hääkohtaista mallia, jotka ovat ihanteellinen lähtökohta omalle hääsivustollesi..

Lisäominaisuuksien lisääminen sivustoosi ei voinut’t ole myöskään helpompaa, koska Wix-sovellusmarkkinoilla on saatavana satoja sovelluksia ja laajennuksia. Haluatko lisätä valokuva-albumeja jakaaksesi muistoja onnellisesta päivästä, lisätäksesi lähtölaskennan tai jopa pitää vieraat ajan tasalla päivän sääennusteesta – Wixillä on kaikki.

Voit jopa lähettää sähköisiä kutsuja ja vastaanottaa RSVP: tä suoraan hääsivustoltasi Wixin avulla – Kuvittele, kuinka paljon aikaa, rahaa ja vaivaa voi säästää! Se voi jopa tehdä organisaatiosta huomattavasti yksinkertaisemman, koska kaikki tallennetaan Wix-tilisi takaosaan.

Wix-suunnitelmat alkavat ilmaiseksi, mutta suosittelemme harkitsemaan maksullista premium-suunnitelmaa hääsivustollesi. Tämän avulla voit paitsi käyttää omaa räätälöityä verkkosivustoosoitettasi (esim. Www.johnandemilywedding.com), mutta myös antaa sinulle pääsyn paljon laajempaan malliin, sovelluksiin ja laajennuksiin, jotta verkkosivustosi todella erottuu.

# 2. Squarespace

Paras upeita malleja ja valokuvien esittelyä varten

Plussat miinukset
 • Paraslaatuiset mallimallit markkinoilla
 • Pääpaino valokuvauksessa ja videoissa malleissa
 • Integroi rekisterisovellus helposti hääsivustoosi
 • Ei ilmaista suunnitelmaa
 • Ei aivan niin aloittelijaystävällinen kuin muut rakentajat
 • Pienempi mallisarja kuin Wix

Squarespace on suunnitteluun keskittynyt verkkosivustojen rakentaja, joka tunnetaan luomaan upeita verkkosivustoja. Olemme suuria Squarespace-faneja täällä WBE: ssä, koska kukaan muu verkkosivujen rakentaja ei voi auttaa sinua luomaan hääsivustoa, joka näyttää kiillotetulta ja ammattimaiselta – tarvitsematta tietää, kuinka koodata!

Vaikka mallipohjavalikoima ja valikoima ei ole yhtä laaja kuin Wixissä’s, Squarespace keskittyy suuresti auttamaan sinua luomaan kauneimman sivuston, jonka voit. Jokainen malli on puhdas ja terävä, silmiinpistävä, mutta silti helppo navigoida ja myös mobiiliherkkä – täydellinen hääsivustoille, joita vieraiden on ehkä tarkistettava matkoillaan.

ss paras hääsivustojen rakentajaPuhtaat + yksinkertaiset mallit eivät näytä vain älykkäiltä ja ammattimaisilta’uudelleen suunnittelussa myös erittäin aikaa säästävää!

Squarespace tarjoaa valikoiman 8 kauniita hääkohtaisia ​​malleja, jotka vaihtelevat harvoissa, minimaalisissa malleissa ja kiireisissä, kuvissa rikkaissa malleissa. Jokainen näistä malleista voidaan muokata editorissa, jotta voit luoda unelmiesi hääsivuston.

Valokuvien ja videoiden esittelyssä on todellinen painotus, mikä tekee siitä loistavan rakennusvalinnan, joka kertoo visuaalisesti tarinan siitä, kuinka sinä ja kumppanisi tapasit, ja esittelet valokuvia erityisestä päivästä.

Yksi kaikkien stressien stressaavammista osista on rekisterin selvittäminen. Se voi olla todellinen painajainen järjestää, eikö niin?

Onneksi Squarespace on saanut sinut kattamaan helpottamalla rekisterin integrointia suoraan sivustoosi häärekisterisovelluksen ansiosta. ‘Zola’ (joka tuo hyödyllisesti esiin lahjaideoita verkkosivustollasi).

Tämän avulla vieraiden on helppo selata toivelistasi edes poistumatta sivustoltasi. Ja jos sinä’oletko valinnut kuherruskuukauden lahjoitusjärjestelmän? Se’myös lahjoituksia on helppo hyväksyä!

Sinä’Tarvitsen premium-suunnitelman saadaksesi pääsyn näihin häihin keskittyviin ominaisuuksiin, mutta luulen sinun’Olen samaa mieltä siitä, että Squarespace’Hääintegraatiot voivat (ja kasvattaa) valtavan painon hartioiltasi, vapauttaen sinua keskittymään tärkeämpiin asioihin ja tekemään vieraillesi elämän mahdollisimman helpoksi.

# 3. Weebly

Paras sovellusten lisäämiseen lisätoimintojen tarjoamiseksi hääsivustollesi

Plussat miinukset
 • Suuri määrä sovelluksia, jotka tarjoavat lisätietoja vieraille
 • Erittäin helppo käyttää
 • Saatavilla ilmainen suunnitelma ja halvat hinnoitteluvaihtoehdot
 • Suunnittelu ei ole niin houkutteleva kuin Wix tai Squarespace
 • Vapaa suunnitelma voi olla rajoittava
 • Jäsennellyt mallit voivat rajoittaa luovaa vapautta

Weebly on erittäin käyttäjäystävällinen ja minimalistinen, mikä tekee siitä erittäin aikaa säästävän alustan, jolla voit luoda upea hääsivusto.

Weebly-editorin vetämällä ja pudottamalla -toiminto antaa sinulle mahdollisuuden ottaa yksi Weebly-sovelluksista’s monia malleja ja tekevät siitä todella oman. Rehellisesti, se ei voinut’t on helpompi lisätä ja järjestää tekstiä ja kuvia tai jopa lisätä RSVP-lomake, jonka avulla vieraat voivat täyttää ja kertoa heidän tulevan.

Weebly’Helppokäyttöisyys ja yksinkertainen käyttöliittymä tarkoittaa, että se voi olla reaaliaikainen ja rahaa säästävä kiireisille pariskunnille, jotka haluavat ammattimaisen sivuston ilman ammattimaista hintaa.!

weebly paras hääsivustojen rakentajaWeebly on luotettava hääsivustojen rakentaja, jonka helppokäyttöinen toimittaja auttaa sinua luomaan verkkosivuston verkossa nopeasti!

Vaikka Weebly ei ehkä esittele häämalliaansa yhtä hyvin kuin Wix ja Squarespace, niin’s ei tarkoita, että he eivät’t sinulla ei ole kohtuullista valintaa – mukaan lukien mobiililaitteisiin reagoivat mallit, jotka ovat aina käteviä.

Ryhmitelty alle ‘Tapahtuma’s pikemminkin kuin hääkohtainen osa, Weebly’avioliittoon keskittyvät mallit ovat puhtaita yhden sivun malleja, jotka jakavat sivun hyödyllisesti useisiin osiin.

Tämä voi olla kätevä sisällyttämällä vieraille erilaisia ​​- mutta välttämättömiä – tietoja, kuten ‘lähellä majoitusta’ tai a ‘kuinka päästä tapahtumapaikalle’ -osiossa, joita molemmat on helppo lisätä Weebly-sovelluksilla.

Loppujen lopuksi hääsivustosi on yhtä paljon vieraillesi kuin sinulle! Mitä enemmän voit peittää päivän’logistiikka ja suunnitelmat yhdessä paikassa, sitä helpommin vieraasi nauttivat päivästäsi kanssasi.

Weebly-sovelluskeskus on loistava paikka pistäytyä ympäri ja löytää hienoja – ja hyödyllisiä – laajennuksia hääsivustollesi. Haluatko sisällyttää kartan reittiohjeiden esittämistä varten, lisätä vieraskirjaan, jota vieraasi voivat kommentoida, tai jopa integroida sivuston sosiaalisen median tileihisi ja saadaksesi kaikki tuntemaan olosi mukana, Weebly on peittänyt sinut.

Valinta on melko suuri, joten se’Ehdottomasti kannattaa selata ympäriinsä saadaksesi selville kuinka monta aikaa säästävää ominaisuutta voit lisätä sivustoosi.

Weebly tarjoaa ilmaisen suunnitelman, mutta tämä estää sinua käyttämästä mukautettua verkkosivustoosoitetta ja myös rajoittamasta pääsyäsi tiettyihin sovelluksiin, joten se’kannattaa tutkia premium-hinnoitteluvaihtoehtoja.

Lisäbonuksena verkkosivustosi ylläpidetään viikoittaisen kupillisen takeaway-kahvin hinnalla vähintään vuoden ajan, jotta sinä, kumppanisi, ystäväsi, perheesi ja vieraasi voivat käydä uudelleen ja nauttia muistoista erityisestä päiväajastasi ja uudelleen!

# 4. Solmu

Paras opastettuun hääsuunnitteluun ja verkkosivustojen rakentamiseen

Plussat miinukset
 • Erittäin käyttäjäystävällinen ja loistava aluksella
 • Vapaa käyttää
 • Tuplaa verkkohääsuunnittelijana
 • Rajoittava toimittaja tarkoittaa, että voit’T ‘ajattele ruudun ulkopuolella’
 • Luovan vapauden puute
 • Ei sovelluksia tai lisälaitteita, joilla maustetaan sivustoasi

Knot on Yhdysvallat’ numero yksi satamaan hääihin liittyviä uutisia ja inspiraatiota varten, niin se’Ei ole yllättävää, että sivusto tarjoaa myös oman ilmaisen, omistautuneen hääsivustojen rakentajan.

Kyllä se’s oikeassa – ilmaiseksi! Ja ilman premium-suunnitelmia puhua, tämä tarkoittaa, että saat täyden pääsyn kaikkeen, mitä Knotilla on tarjolla “get go” -ohjelmasta, mikä voi olla erittäin kätevä niille, joilla on budjetti.

Se voi maksaa olla varovainen joskus ilmaisissa ympäristöissä ja The Knotissa’Verkkosivuston rakennusalusta saattaa saattaa antaa muutaman hälytyskellon’s paljon enemmän ‘maalaa numeroiden mukaan’ kuin Wix, Weebly jne. Vaikka monipuoliset toimittajat antavat sinulle valtavan määrän luovaa vapautta, The Knot’editori on enemmän kuin kojetaulu, joka on sulautettu editoriin.

solmu paras hääsivustojen rakentajaSolmu on hyödyllinen alusta, jos tarvitset lisäohjeita hääsivustosi luomisessa

Vaikka tämä kojelautatyylinen editori on puhdas ja erittäin helppokäyttöinen, asia on, että sinun on jatkettava verkkosivustosi esikatselua nähdäksesi miltä se näyttää! Joten kun sinä’Voin navigoida ympäri ja aloittaa hääsivustosi rakentamisen tarpeeksi helposti, se’s ei ole yhtä suoraviivainen kuin ‘Mitä näet on mitä saat’ monipuolisten rakennusten editointiprosessi.

Tästä huolimatta pidän The Knotia yhtenä parhaista hääsivustojen rakentajista.

Tämä johtuu osittain siitä, kuinka sivusto pitää kättäsi, kohdistaa sinut ja opastaa sitten hyödyllisesti koko verkkosivuston luomisprosessin läpi.

Itse asiassa tämä on yksi alue, jolla The Knot osoittaa todellisen arvonsa sinulle – koneen asiantuntemus. Resurssit ovat rikkaat: valtava valikoima hääteemoja, joista voi valita, rekisteriin integrointi yli 25 suurimman jälleenmyyjän kanssa, helppo valokuva-albumin luominen, päivittäiset logistiikkaosat. Se’sai kaiken.

Tämä voi olla erittäin hyödyllinen, koska se tarkoittaa, että solmu toimii melkein kuin hääsivustosi tarkistuslista!

Ironista kyllä, tämä laser-tarkennus voi jättää Solmun tuntevan ajoittain hieman rajoittavasti, koska se yksinkertaisesti ei toimi’t tarjoavat sinulle mahdollisuuden ajatella laatikon ulkopuolella – sovelluskauppaa ei ole; ei ole dramaattisesti erilaisia ​​mallisuunnitelmia, eikä vetämistä ole ‘n’ pudota toiminto editorissa. Mutta siitä huolimatta’Autan sinua silti luomaan erittäin hyvän hääsivuston.

Hienoa The Knotissa on, että se toimii myös häätsuunnittelijana. Joten jos pidät sivuston sisällöstä, mutta et editorista, siellä’Sillä ei ole syytä miksi voit’käytä sitä vain yhdessä tehokkaimpien monipuolisten verkkosivustojen rakentajien rinnalla tai inspiraationa.

# 5. Appy pari

Paras kaiken järjestämiseen yhdessä paikassa

Plussat miinukset
 • Kaikki häät välttämättömyydet kuuluvat
 • Mahdollisuus järjestää koko häät yhdestä paikasta
 • Mukana henkilökohtainen hääsovellus
 • Ennakkomaksu ilman ilmaista suunnitelmaa tai kokeiluversiota
 • Ei niin paljon luovaa vapautta kuin Wix
 • Pidempi asennusaika kuin muilla rakentajilla ominaisuuksien lukumäärän vuoksi

Appy Couple on johtava hääsivustojen rakentaja, joka keskittyy siihen, että sivustosi näyttää mahdollisimman hyvältä. Yksi alustasta’Innovatiivisempia ominaisuuksia on, että se tarjoaa sinulle myös henkilökohtaisen hääsovelluksen, jonka ystävät ja perheenjäsenet voivat ladata ja käyttää suuntiin, tietoihin ja päivän itse dokumentointiin – loistava tapa säästää valokuvaajalle!

Tämä foorumi ei’t tarjoa ilmaisia ​​suunnitelmia ja yksi Appy Couplen haitoista on se, että sinun on kirjauduttava välittömästi maksettuun tiliin, jopa ennen sinua’olet suunnitellut sivustosi, nähnyt toimittajan tai todella keksinyt mitä’s käytettävissäsi.

Tämä saattaa osoittautua hieman sammuttavaksi, koska se voi tuntea olosi’et ole aivan varma mitä sinä’maksat uudelleen, kun taas monipuoliset rakentajat, kuten Wix ja Squarespace, tarjoavat ainakin ilmaisen kokeilujakson asioiden testaamiseksi.

Silti, jos sinä’olet valmis ottamaan aseman – ja se’On syytä huomata, että kyseessä on vain kertaluonteinen maksu, ei tässä kuukausittaisia ​​kuluja – sinä’Saat pääsyn yli 500 häät-aiheiseen malliin verkkosivustollesi, sovellukseesi ja digitaaliseen paikalliseen (esim. kutsut), työkaluvalikoimaan, joka auttaa sinua hallitsemaan vieraita, valokuvia ja itse päivää, sekä toiminnalliseen editoriin.

appy pari paras häät verkkosivuilla rakentajaAppy Couple -editori varmistaa, että et missa tärkeitä asioita hääsivustostasi!

Appy Couple -editori on riittävän suoraviivainen, ja kuten The Knot, se tulee myös puolivälissä häät-aiheisella sisällöllä, jonka voit kytkeä päälle tai pois tarpeitasi mukaan. Vaikka tämä ei’t antaa sinulle täydellisen vapauden tehdä niin kuin haluat, rakenne voi olla sekä hyödyllinen että aikaa säästävä, sillä se pitää sinut keskittymässä käsillä olevaan tehtävään.

Appy Couple kattaa kaikki välttämättömät asiat – ja sitten jotkut. Voit säästää vakavaa aikaa järjestämällä koko häät foorumin kautta, mukaan lukien hallitsemalla vieras RSVP: tä, auttamalla järjestämään matkoja ja majoitusta kohdennettujen kumppanuuksien kautta sekä yhdistämällä vieraita rekisteriin helppoa lahjojen poimintaa varten.!

Monien ominaisuuksien ansiosta sinä’tulet lopulta kuluttamaan hieman pidempään Appy Couple -sivustosi perustamiseen kuin saatat toisilla alustoilla. Tämä ei ole’Se ei ole ihanteellinen, mutta se, että pystyt hallitsemaan suuren osan hääsi logistiikasta yhdestä paikasta, tekee Appy Couples -sovelluksen potentiaalisesti tärkeäksi työvälineeksi hääarsenalissasi.

Joten, vaikka Appy Couple ei ole halvin eikä lämpimästi tervetullutta alustaa, se on silti vahva valinta hääsivustojen rakentajaksi syvällisen hääsuunnittelutiedonsa (voit jopa tallentaa paahtoleipää sovellukseen!), Huippuluokan suunnittelun ansiosta ja korkealaatuinen lopputuote.

# 6. Ilo

Paras rakentaa yksinkertainen, tehokas hääsivusto

Plussat miinukset
 • Vapaa käyttää
 • Helppo ja aloittelijaystävällinen käyttää
 • Kätevät työkalut kattavat kaikki tärkeät häät
 • Hyvin rajalliset asetteluvaihtoehdot – vain yksi malli
 • Luovan vapauden puute
 • Vaikea käyttää omaa henkilökohtaista verkkosivustoasi

Joy on ilmainen hääsivustojen rakentaja, joka oli alun perin suunniteltu perustajalle’sisko!

Vapaudesta huolimatta Joy on hyvin varusteltu auttamaan sinua luomaan loistava hääsivusto. Se tarjoaa sinulle jopa puhelinsovelluksen, jonka avulla vieraat voivat jakaa valokuvia, saada tapahtumapaikkoja tai soittaa Uberille vastaanoton jälkeen!

Joy on erittäin helppokäyttöinen hääsivustojen rakentaja.

Siinä on kaikki suunnitteluselementit, joita tarvitset luodaksesi houkuttelevan ja käytännöllisen hääsivuston. Muokkausprosessi on hyvin yksinkertainen, joten sinäkin’Löydät Joyn todellisen ajan säästöksi!

Riemu ei ole aivan yhtä monipuolinen kuin Wix – mutta se on vakaa valinta, jos haluat, että hääsivustosi rakennusprosessi on mahdollisimman suoraviivainen.

paras häät verkkosivuilla rakentaja iloaIlo pitää asiat yksinkertaisina ja tehokkaina, joten voit laittaa energian itse itsellesi!

Ilmaisena alustana Joy on varmasti edullisempi kuin muut tässä luettelossa olevat hääsivustojen rakentajat – mutta mitä’s saalis?

No, tärkein haittapuoli on rajoitetut asetteluvaihtoehdot – siellä’s tällä hetkellä vain kaksi. Joten jos et’t kuten jaetun näytön suunnittelu – puoli kiinteää kuvaa / puoli vierivää sisältöä – niin sinä’uudelleen onnea.

Voit kuitenkin säätää teeman tyyliä, värejä, fontteja ja näyttää valokuvia – et vain itse sivuston rakennetta.

Silti Ilo kattaa olennaisen, joten voitit’t olla lyhyt. Hääsivustosi on mobiiliystävällinen ja varustetaan lähtölaskennalla + RSVP, tilaa tarinallesi, a ‘romanttinen’ Q&A sinusta ja kumppanistasi, aikataulu ja muistutus siitä, että sinulla on sovellus!

Se’on myös mahdollista lisätä rekisteri verkkosivustollesi lisäämällä linkkejä suosituimpiin kauppoihisi.

Ilo on varmasti kätevä alusta, mutta sillä on haittoja.

Saat vain yhden mallin, ja tyylimuutokset eivät muutu’t eroavat siitä mitä me’olet nähnyt muualla (ajattele kukka-, ajattelutapoja jne.). Sinulta puuttuu myös luova vapaus, jonka saat sellaisilla alustoilla kuin Squarespace ja Wix.

Se’s on myös tarpeettoman monimutkaista käyttää henkilökohtaista verkkotunnusta (tai henkilökohtaista web-osoitetta). Jos haluat käyttää yhtä, sinä’Sinun on ohjattava sivustosi takaisin Joylle. Voit valita, peittääko URL URL-osoitteen (ja menetät mobiiliystävällisyyden) vai ei peittääko URL-osoitteen ja tehdä sen tekemällä ‘withjoy.com’ puristettu URL-osoitteesi. Ei ihanteellinen kumpaankaan suuntaan.

Mielestämme Joy on hyvä varmuuskopio kokeilla, jos et’t on budjetti sitoutua tehokkaampaan ja kattavaan hääsivustojen rakentajaan.

Kuinka valita paras häät-verkkosivustojen rakentaja

Useille pariskunnille oman hääsivustosi rakentaminen on tulossa yhä suositummaksi – mutta kuinka sinä tunnet sinut’saat parhaan bang for your buck?

Parhaiden hääsivustojen rakentajien lisäksi, että olet kaunis muistoksi sinulle ja kumppanillesi, ne ovat alustoja, jotka:

 • Säästä aikaa
 • Säästä rahaa
 • Leikkaa tarpeeton stressi + vaivaa
 • Auttaa hallitsemaan kaikkea yhdestä online-sijainnista
 • Tee hääsuunnittelu ja logistiikka helpommaksi

Tarkastelemme kutakin näistä eduista ja miksi ne’uudelleen tärkeä alla. Mutta jos haluat hypätä suoraan tiettyyn pisteeseen, napsauta vain vastaavaa linkkiä yllä olevassa luetteloluettelossa.

Wix paras hääsivustojen rakentajaHääsivustojen rakentajat ovat loistava tapa luoda kaunis + ammattimaisen näköinen verkkosivusto budjetilla

1. Säästät aikaa

Jos palkkaat ammattimaisen verkkosivustosuunnittelijan, se ei olisi vain kallista, se olisi myös aikaa vievää, koska prosessiin sisältyy paljon suunnittelua ja säätämistä sen mukauttamiseksi lopputavoitteeseesi.

Sivustojen rakentajat antavat sinulle kuitenkin vallan hallita ja luoda oman unelma hääsivustosi – vaikka et’t osaa koodata.

Tarvitaan vain muutama tunti ajasta, sanotaan yksi ilta työn jälkeen ja ennen nukkumaan menoa’olet tehnyt oman hääsivustosi – ei odottelua, suunnittelijan löytämistä eikä kallista laskua’s valmis.

Ajattele vain mitä voisit tehdä sillä aikaa ja rahalla’olen juuri tallennettu!

2.Säästät rahaa

Me’Olemme keskustelleet muualla siitä, kuinka ammattimaisen suunnittelijan palkkaaminen voi olla kallista (joissain tapauksissa jopa kymmeniä tuhansia dollareita!).

Kuten häät’Ne ovat jo kalliita asioita, verkkosivustojen rakentajan käyttäminen on loistava tapa ei-teknisille henkilöille (kuten sinä ja minä) rakentaa omat hääsivustomme välttäen samalla tarvetta lisätä vakavaa hampaista budjettiin.

Nykyään useimmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat ilmaisen suunnitelman, jota voit hyödyntää, mikä on hyvä uutinen, jos budjettisi tuntuu hiukan tiukka.

Kuitenkin’S kannattaa myös harkita tarjouksen premium-suunnitelmia, jotka vaihtelevat 5 – 25 dollaria + kuukaudessa.

Maksetut suunnitelmat ovat kannattava sijoitus, jos:

 • Haluat poistaa ilmoitukset + bannerit verkkosivustoltasi
 • Sinä’haluaisin käyttää omaa verkkosivustosi osoitetta (esim. www.johnandemilywedding.com)
 • Sinä et’t halua murehtia isäntä- ja verkkotunnusten perustamisvaiheista
 • Haluat pääsyn suurempaan joukkoon erikoistuneita malleja, sovelluksia ja laajennuksia, joita voit käyttää lisäämään toimintoja hääsivustollesi (esimerkiksi vieraskirja, kartat, valokuvien lähettäminen, digitaalisten kutsujen lähettäminen jne.)

Kuukausimaksu saattaa tuntua jyrkältä investoinnilta, mutta verrattuna kustannuksiin, jotka liittyvät suunnittelijan palkkaamiseen verkkosivuston rakentamiseksi tyhjästä, hosting- ja verkkotunnuksen maksamisesta ja mahdollisesta vuokraamisesta kehittäjälle räätälöityjen ominaisuuksien luomiseen – anna’Sano vain, että budjettisi kiittää sinua verkkosivuston rakentajan käyttämisestä.

Helvetti, raha, jonka säästät, kun et palkkaa ammattilaista, voisi yhtä helposti maksaa vielä muutaman pullon kupliavan vastaanotosta!

3.Säästät vaivaa

siellä’Sillä ei ole merkitystä unelma hääsivustosi rakentamisessa, jos sinun täytyy oppia joukko uusia taitoja menemään eteenpäin, eikö niin?

Onneksi verkkosivustojen rakentajista on entistä helpompaa ja helpompaa käyttää. Tämä ei vain säästää aikaa pitkällä tähtäimellä, mutta tarkoittaa myös sitä, että et tarvitse’t ei tarvitse viettää niin paljon aikaa ja vaivaa selvittääksesi, mitä kaikki painikkeet tekevät, tai oppimaan uusia taitoja, kuten koodausta.

Parhaat hääsivustojen rakentajat tekevät elämästäsi sinulle mahdollisimman helpon tekemällä “raahata & pudota” -editorin avulla voit vetää kirjaimellisesti sivun elementtejä, kuten tekstiä ja kuvia, mihin tahansa verkkosivustoosi.

Wix paras hääsivustojen rakentajaVedä ja pudota -editorit ovat helppokäyttöisiä ja voivat säästää paljon aikaa tärkeämpiin tehtäviin vietetyn ajan paremmin!

Antaa’Älä unohda, että suunnittelijan palkkaaminen verkkosivustosi rakentamiseen voi viedä paljon aikaa ja kärsivällisyyttä saadaksesi oikein – niin, luulen sinun’Olen samaa mieltä siitä, että jotain yhtä helppoa ja kätevää käyttää verkkosivustojen rakentajana on tosielämän säästäjä jokaiselle parille, joka haluaa hääsivuston.

4.You’Rakastan mukavuutta (ja voitti’t tarvitse etsiä muualta!)

Verkkosivun rakennuksen käyttäminen on kuin menisi keskitettyyn palvelupisteeseen tai ostoskeskukseen, missä kaikki tarvitsemasi on oikeassa ilman, että sinun on mentävä muualle.. Se’s on kätevin tapa säästää aikaa, vaivaa ja rahaa luomalla oma upea hääsivusto.

Se tarkoittaa myös sitä, että et’sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi isännöinnistä ja verkkotunnuksista (lähinnä digitaalisesta tilasta, jossa verkkosivustosi asuu, ja osoitteesta, kuinka se löytää), koska alusta huolehtii tästä puolestasi. Se’kaikki palvelun osat.

Kun aika ja raha ovat korkeatasoisia, ei ole mitään syytä kurjautua itsellesi ylimääräisillä kustannuksilla ja sitoumuksilla, jotka liittyvät henkilön palkkaamiseen rakentamaan sinulle verkkosivusto – joten miksi et rakentaisi sitä itse?

Jos sinä’olet edelleen epävarma web-sivuston rakentajan käyttämisestä hääihisi’kannattaa kysyä itseltäsi:

“Miksi mennä minnekään muualle, kun voin suunnitella, julkaista, ylläpitää ja hallita verkkosivustoni yhdestä paikasta?”

5. Sinä’Löydän ne nopeasti’sinulla on sovellus siihen

Haluatko lähettää sähköisiä kutsuja? Ehkä haluat esitellä rekisterin toivelistasi? Tai ehkä sinä’d rakastaa mukavuutta hallita vieraiden RSVP-tiedostoja yhdellä alustalla?

No, onneksi, nykyaikaisilla verkkosivustojen rakentajilla on tyypillisesti sovelluskauppoja tai kauppapaikkoja – kuten älypuhelimesi tekee -, joista voit löytää hyödyllisiä laajennuksia verkkosivustollesi.

Voit lisätä nämä sovellukset vain muutamalla yksinkertaisella napsautuksella, joten jos vieraasi tarvitsevat opastusta, lisää karttasovellus! Jos haluat valita valikkokohteita verkkosivustosi kautta, lisää vain lomakesovellus vastausten kirjaamiseksi.

Sovellusten älykäs käyttö voi säästää todella paljon aikaa ja vaivaa’d muuten viettää häälogistiikan hallintaa.

Parhaat hääsivustojen rakentajat: Yhteenveto

Häät ovat tarpeeksi stressaavia järjestääkseen ilman, että sinun on huolehdittava koko tapahtumasivuston rakentamisesta tyhjästä – puhumattakaan kutsujen lähettämisestä, RSVP: n hallinnasta, tiedon tarjoamisesta vieraille, rekisterin järjestämisestä jne. Jne..

Se’s ei ole kateellinen tehtävä! Varsinkin kun todella haluat tehdä, on varmistaa, että päivä kulkee ilman koukkua.

Että’Siksi hääsivuston rakentamisen tulisi olla mahdollisimman stressitöntä. Jotta tästä unesta tulisi totta, me’olemme antaneet sinulle parhaiden hääsivustojen rakentajien ilmoituksen:

6 parasta häät-verkkosivustojen rakentajaa

 1. Wix – Paras aloittelijoille ja ammatillisen hääsivuston luomiseen.
 2. Squarespace – Paras upeita malleja ja valokuvien esittelyä varten.
 3. Weebly – Paras sovellusten lisäämiseen, jotta verkkosivustollesi saadaan lisätoimintoja.
 4. Solmu – Paras opastettuun hääsuunnitteluun ja verkkosivustojen rakentamiseen.
 5. Appy pari – Paras kaiken järjestämiseen yhdessä paikassa.
 6. Ilo – Paras yksinkertaisen, tehokkaan hääsivuston rakentamiseen.

Alustat me’Edellä katsotut ovat helppokäyttöisiä hääsivustojen rakentajia, joiden avulla voit luoda upeita verkkosivustoja murto-osan vaivoista ja kustannuksista, jotka saatat odottaa investoivan, jos palkkaat ammattilaisen.

Muista, että hääsivustosi ei ole’t Yksinkertainen esitys erityisestä päivästäsi, se voi olla kätevä ja käytännöllinen työkalu vieraiden johtamiseen, päivän järjestämiseen ja kauko-ohjauksessa matkustaville tarkoitettujen asioiden, kuten matka- ja majoitusvaihtoehtojen kommunikointiin..

Parhaat hääsivustojen rakentajat eivät vain auta sinua luomaan ikimuistoinen verkkosivusto, vaan myös tekevät elämästä yksinkertaisen myös sinulle.

Jos aiot rakentaa hääsivustoa, joka näyttää hyvältä, mutta ei’Älä rikkoa pankkia, on kaunis mutta käytännöllinen ja tulee olemaan muistomerkkinä tulevina vuosina, joten kannattaa ehdottomasti harkita yhtä yllä olevista verkkosivustojen rakentajista.

Kaikki johtuu siitä mitä tarvitset eniten:

Monipuolisen verkkosivustojen rakentajan tehokas, aikaa säästävä monipuolisuus ja ammattimaisen näköinen malli?

tai

Hääkohtaisten verkkosivustojen rakentajan lempeä käsikäyttöinen opas?

Molemmilla on plussa ja miinukset, mutta meille se’Tärkeämpää on luova vapaus ja niin mekin’monipuolisemman verkkosivustojen rakentajan faneja, joita pidämme parempana kuin rajallisempaa luovaa kokemusta työskennellä alustalle, joka on räätälöity yhteen päämäärään.

Jos sinä’Oletko epävarma, tärkein suosituksemme on Wix. Se’s paras monipuolinen yhdistämällä helppous luovaan vapauteen ja myös joihinkin kauniisiin ominaisuuksiin. Ruututila on paras valinta näyttää valokuvia erikoispäivästäsi, kun taas Weebly antaa sinulle tonnia lisämääriä lisäämään käytännöllisemmän puolen hääsivustoosi..

FAQ

Mikä hääsivustojen rakentaja on paras valokuvien näyttämiseen?

Squarespace, epäilemättä! Siinä on kaikkien markkinoiden verkkosivustojen rakentajien parhaat mallit – jos sinulla on suuria, korkealaatuisia häävalokuvia esittelyyn, tämä on paras valinta. Sen mallit ovat erittäin visuaalisia ja houkuttelevia, voit lisätä kuvagallerioita ja jopa videoita!

Miksi minun pitäisi allekirjoittaa premium-suunnitelma, jos tarjolla on ilmaisia ​​suunnitelmia?

Suosittelemme, että kirjaudut maksulliseen suunnitelmaan hääsivustosi rakentamiseksi, koska sen avulla voit luoda paljon ammattimaisemman verkkosivuston. Voit esimerkiksi käyttää omaa henkilökohtaista verkkosivustoosoitettasi, poistaa ilmoituksia ja avata parempia sovelluksia!

Mikä hääsivustojen rakentaja on paras aloittelijoille?

Wix on helpoin käyttää hääsivustojen rakentajaa – suosittelemme sitä eniten, koska se’helppo käyttää tinkimättä luovasta ohjauksesta. Kaikki tässä luettelossa mainitut hääsivustojen rakentajat sopivat aloittelijoille – et ehdottomasti Don’Ei tarvitse huolehtia koodauksesta – mutta Wix tarjoaa parhaat tulokset pienimmällä työllä.

Tämä artikkeli on hyödyllinen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me