Parhaat verkkokaupan isännöintipalveluntarjoajat: Top 6

Parhaiden verkkokaupan isännöintipalvelujen tarjoajien esitelty kuva


Jos haluat myydä verkossa, lopullinen luettelo parhaista verkkokaupan palveluntarjoajista auttaa kaupan lataamisessa hankkimisesta.

Kun sinä’etsit täydellistä verkkokaupan isännöintipalveluntarjoajaa’Paras valita niiden tekijöiden perusteella, joita arvostat eniten. Me’ve teki laajan tutkimuksen huipputarjoajien ominaisuuksista, käytettävyydestä, tuesta ja hinnoittelusta ja antoi jokaiselle erillisen pistemäärän jokaiselle tekijälle.

Me’Olemme tunnistaneet käytettävyyden, nopeuden, asiakastuen ja hinnoittelun tärkeimmistä tekijöistä verkkokaupan isännöinnissä ja antaneet näille tekijöille lisäpainoa tutkimuksen aikana. Lopulta me’olet antanut jokaiselle palveluntarjoajalle pistemäärän viidestä jokaiselle luokalle, jonka sinä olet’Näemme koko tämän oppaan!

Siellä on satoja verkkoisäntäjä, mutta vain kourallinen on ansainnut verkkokaupan virran. Me’olet antanut tunteja löytääksesi parhaat verkkokaupan isännöintipalveluntarjoajat, ja tuloksena on tämä huippuluettelo:

6 parasta verkkokaupan palveluntarjoajaa

 1. A2-hosting – paras monipuolinen verkkokaupan palveluntarjoaja.
 2. SiteGround – paras verkkokaupan ominaisuuksille.
 3. Liikkeessä – paras verkkokaupan skaalautuvuudelle.
 4. Bluehost – paras käyttöaikaan.
 5. HostGator – paras apu ja tuki.
 6. DreamHost – paras aloittelijoille.

A2-hosting on paras monipuolinen verkkokaupan tarjoaja, ja se tarjoaa verkkokaupan ylläpidon jokaisessa suunnitelmassaan. Siteground ja InMotion ovat toisena ja kolmantena voimakkaiden verkkokaupan toimintojensa ansiosta, kun taas Bluehost’Vaikuttava käyttöaika ansaitsee sille kunniallisen neljännen sijan. Samaan aikaan HostGator paistaa apua ja tukea, kun taas DreamHost’Helppokäyttöisyys tekee siitä hyvin unelman jokaiselle vasta alkavalle.

Tarkkaan suoritetun tutkimuksen avulla tässä artikkelissa kerrotaan tarkalleen, mitä sinun on tiedettävä jokaisesta näistä palveluntarjoajista ominaisuuksista hinnoitteluun ja muihin.

1

A2-hosting

Paras monipuolinen verkkokaupan palveluntarjoaja

A2-hosting-ominaisuudet

Verkkokaupan ominaisuudetYhden napsautuksen asennukset tärkeimmille verkkokauppaalustoille, Turbo-palvelimet nopeuttaa sivujen lataamista, useita SSL-varmenteita, joista valita (mukaan lukien ilmainen Let’s Salaa)
hinnoittelu$ 3,92-18,99 / kk
Suositeltu aloitussuunnitelmaTurbo jaettu suunnitelma – 9,31 dollaria / kuukausi
PlussatIlmaiset turvatoimenpiteet, asiakaspalvelu 24 tuntia vuorokaudessa, erinomaiset sivuston nopeuden vaihtoehdot
HaittojaKeskinkertainen käyttöaikatakuu

ominaisuudet

A2-hosting’s Turbo-palvelimet sallivat sivun latausnopeudet jopa 20x nopeammin kuin tavalliset palvelimet, ja muut ominaisuudet, kuten SSD-tallennustila ja mittaamaton levytila, auttavat myös nopeaa käyttökokemusta. Ja nopeus on tärkeä, koska jopa yhden sekunnin viive voi vähentää tuloksia 7%.

A2-hosting tarjoaa myös verkkokauppakohtaisia ​​suunnitelmia kaikille hosting-tyypeilleen – valitset sitten jaetun, VPS- tai omistetun suunnitelman’Meillä on verkkokaupan tarpeisiin räätälöity vaihtoehto.

Uptime on ainoa paikka, jossa A2 Hosting ei toimi’t nousta kilpailun yläpuolelle. Sen käyttöaika on 99,95%, ja se ei ole niin korkea kuin se voisi olla. 99,95% on kuitenkin vain vähimmäistakuu, mikä tarkoittaa, että voit kokea paljon paremman käytettävyyden kuin tämä. Ja mikä A2-hosting-palvelusta puuttuu käytettävyydestä, se korvaa nopeuden ja asiakaspalvelun, joten se’on vain kysymys siitä, mitkä tekijät arvostat eniten.

Tuki & turvallisuus

A2-hosting’Asiakastuki on yksi sen erottuvista ominaisuuksista. Gurun miehistö, A2’Asiakastukitiimiin, jota kutsutaan, on saatavana ympäri vuorokauden puhelimitse ja live-chatissa. Guru-miehistön lisäksi siellä’s on myös haettavissa oleva tietokanta, joka on täynnä hyödyllisiä artikkeleita ja joihin pääset milloin tahansa.

Suojauksen kannalta jokaiseen suunnitelmaan sisältyvä ilmainen SSL-varmenne varmistaa, että sivustosi – ja ostajat – ovat turvallisia. Mutta A2-hosting ylittää perusteet omalla Perpetual Security -aloitteellaan, joka sisältää ilmaisen HackScan-suojauksen hyökkäysten estämiseksi, vahvistetun hajautetun palvelunesto (DDoS) -suojauksen ja kaksois hosting-palomuurin estääksesi luvattomat käyttäjät.

hinnoittelu

a2 hosting-verkkokaupan tarjoajaA2 Hosting lupaa nopeita ratkaisuja verkkokaupan isännöintiin. Se tarjoaa valikoiman suunnitelmia, jotka sopivat moniin tarpeisiin riippumatta siitä, onko sinäkin’vasta aloittamassa tai johtamassa suurta yritystä.

A2: n avulla voit valita jaetun, VPS- ja omistetun isännöinnin verkkokaupastasi ja saada verkkokaupan isäntä vain 3,92 dollaria kuukaudessa jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Nopeaan Turbo-palvelinvaihtoehtoon sinun on oltava vähintään 9,31 dollaria kuukaudessa Turbo-jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Hyvin pienille tai hyvin uusille verkkokaupoille Turbo-jaettu suunnitelma on hyvä vaihtoehto, ja voit aina skaalata VPS-suunnitelmaa myöhemmin sivustosi kasvaessa.

2

SiteGround

Paras verkkokaupan ominaisuuksille

SiteGround-ominaisuudet

Verkkokaupan ominaisuudetVerkkokauppasovellusten, PCI-yhteensopivien palvelimien (tietyissä suunnitelmissa), Cloudflare CDN: n ja SuperCacher-tekniikan automaattinen asennus nopeuttaa lataamista
hinnoittelu$ 3,95-34,95
Suositeltu aloitussuunnitelmaGrowBig jaettu suunnitelma – 5,95 dollaria / kuukausi
PlussatIlmaiset automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, automaattiset WordPress-päivitykset, haettavissa oleva tietokanta apua varten & tuki
HaittojaAlhainen tallennustila perussuunnitelmiin, ei automaattista sivuston määritystä

ominaisuudet

Automaattinen asennus on pelastaja, joka helpottaa asennusprosessia sinä, kun taas CDN (Content Discovery Networks), kuten Cloudflare, parantavat sivuston nopeutta ja tekevät siitä parempaa vierailijoillesi onnellinen.

SiteGround’Verkkokauppasuunnitelmiin sisältyy myös ilmaisia ​​ostoskärryjä asennuksella, ilmainen eShop-siirto ja verkkokauppaan optimoitu palvelin. Monen palvelimen sijainti kolmella mantereella tarkoittaa parempaa sivuston nopeutta kävijöille ympäri maailmaa, kun taas mittaamaton tiedonsiirto varmistaa skaalautuvuuden sivustosi kasvaessa. Annoimme SiteGround-tittelin parhaaksi verkkokaupan ominaisuuksiksi, ja meillä ei ollut merkitystä’t leikkiä – monien ominaisuuksien monipuolisuus, jotka yksinkertaisesti sisältyvät useimpiin suunnitelmiin, ei todellakaan ole normi!

SiteGround’Käyttöaikatakuu on noin 99,98% – ei niin suuri kuin HostGator, joka takaa 99,99% käytettävyyden, mutta silti erittäin vaikuttava. 99,98% käyttöaika muuntuu noin tunnin ja 45 minuutin seisokkeiksi vuodessa. Verkkokauppasivustolle sinä’Haluan pitää sen ikkunan mahdollisimman pienenä, ja alle kaksi tuntia ei ole huono.

Tuki & turvallisuus

SiteGround’Tietokanta ja ympäri vuorokauden puhelin- ja live-chat-tuki asettavat sen asiakaspalvelun suhteen A2 Hosting -palveluun. Entä turvallisuus?

SiteGround toimittaa tavallisen ilmaisen Letin’s Salaa SSL-varmenne, mutta siinä on myös sisäinen valvontajärjestelmä, joka tarkistaa palvelimen tilan joka puoli sekuntia, joka havaitsee ja korjaa automaattisesti monet käynnissä olevat ongelmat ja auttaa ehkäisemään mahdollisia tulevia ongelmia. SiteGround tarjoaa myös edistyksellisen roskapostisuojauksen ilman lisäkustannuksia, joka tarjoaa suodattimen tuleville ja lähteville sähköpostiviesteille. Lyhyesti sanottuna SiteGround’Valtava ominaisuuksien tarjonta ulottuu jopa sen turvallisuustarjontaan.

hinnoittelu

luotettava verkkokaupan hostingSiteGroundilla on joukko luotettavia hosting-suunnitelmia, mukaan lukien yksi, joka on erityisesti suunniteltu WooCommerce-palvelun avulla rakennetuille verkkokaupoille.

Sivustokenttä on loistava vaihtoehto harkita jos’olet rakentanut myymälän WordPressin avulla’ WooCommerce-laajennus, koska hinnat alkavat 3,95 dollarista kuukaudessa, ja hinnoista on valittavana kolme.

StartUp-jaettu suunnitelma on SiteGround’Halvin suunnitelma verkkokaupan ominaisuuksilla. StartUp-suunnitelma soveltuu vain hyvin pienille myymälöille, joita ei ole’t todella kävelyä (tai myydä) vielä, joten suosittelemme ohittamaan suoraan joko 5,95 dollaria kuukaudessa GrowBig-suunnitelmaan tai 11,95 dollaria kuukaudessa GoGeek-suunnitelmaan. Vaikka nämäkin suunnitelmat ovat hieman kalliimpia, ne tarjoavat enemmän skaalautuvia ominaisuuksia, kuten PCI-yhteensopivia palvelimia ja SuperCacher -painiketta sivuston nopeuden parantamiseksi.

Kun kirjaudut johonkin SiteGround-suunnitelmaan, sinä’hänellä on oikeus 30 päivän rahat takaisin -takuuseen. Tämä tekee SiteGroundin kokeilemisesta vähäriskisen vaihtoehdon – ja mahdollisesti myös korkean palkinnon!

3

Liikkeessä

Paras verkkokaupan skaalautuvuuteen

InMotion-ominaisuudet

Verkkokaupan ominaisuudetUseita maksutapoja, yhden napsautuksen asennus verkkokauppasovelluksille, PCI-yhteensopiva VPS ja omat suunnitelmat
hinnoittelu$ +6,39-+149,99 / kk
Suositeltu aloitussuunnitelmaVoimanjako-suunnitelma – 8,49 dollaria / kuukausi
PlussatVahva jaettu ja VPS-suunnitelmat, korkeasti koulutettu asiakastukihenkilöstö
HaittojaHintaa kuin useimmat kilpailijat, ei omaa IP-osoitetta jaetuissa suunnitelmissa

ominaisuudet

InMotion ei’älä hyödynnä hyödyllisiä työkaluja, jopa sen peruselvimmistä jaetuista suunnitelmista – niiden mukana on silti rajaton levytila ​​ja ilmaiset verkkotunnukset.

InMotion on loistava vaihtoehto sekä jaetulle että VPS-isännöinnille. Jos sinä’uudelleen hyvin pieni tai uusi myymälä, sitten InMotion’Yhteiset suunnitelmat ovat loistava paikka aloittaa, koska voit helposti skaalata VPS-suunnitelmaa myöhemmin. Powerin jaettu suunnitelma tulee “Verkkokauppa valmis,” yhdellä napsautuksella ostoskoriasetuksilla ja useilla verkkokauppasovelluksilla, mukaan lukien PrestaShop, WooCommerce, Magento ja OpenCart.

Kaikissa InMotion-suunnitelmissa on myös ilmainen SSD (solid-state-asemat), jotka antavat sivustollesi nopeamman sisällöntoimituksen kuin kiintolevyasemat ja tarjoavat riittävän nopeuden pitämään jopa kärsimättömät asiakkaat tyytyväisinä. Jokainen InMotion-suunnitelma sisältää myös 150 dollaria ilmaiset mainontahyvitykset, antaa sinulle jalansijaa, kun on kyse liiketoiminnan mainostamisesta suosituissa hakukoneissa.

Tuki & turvallisuus

Liikkeessä’henkilöstö sitoutuu 160 tuntia asiakastukikoulutusta ennen työn aloittamista, joten voit luottaa siihen’saat informatiivisia vastauksia aina, kun päätät hyödyntää 24/7 -keskustelua ja puhelintukea.

Liikkeessä’Perusturvatoimenpiteitä ovat ilmainen SSL-varmenne, ajoitetut automaattiset varmuuskopiot tietojen suojaamiseksi ja säännöllinen suojaus haittaohjelmilta. Liikkeessä’Suojausominaisuudet eivät ole’t yhtä vankka kuin kilpailijoidensa, mutta sinä’Olen silti oikein asennettu kaupan suojaamiseksi.

hinnoittelu

inmotion paras vps-verkkokaupan hostingLiikkeessä’s VPS-isäntä on optimoitu verkkokauppaan, ja siinä on korkealaatuisia ominaisuuksia ja hyödyllisiä työkaluja, jotka auttavat yritystäsi menestymään.

Liikkeessä’Jaetun suunnitelman hinnat vaihtelevat 6,39 – 14,71 dollaria / kuukausi, kun taas sen VPS-suunnitelman hinnat vaihtelevat 34,19 – 74,34 dollaria / kuukausi. Jopa alhaisessa päässä, InMotion’Hinnat ovat kalliimpia kuin useimmat kilpailijat’ hinnat, mutta tämä kompensoi hieman 90 päivän rahat takaisin -takuu tarjotaan jokaisessa suunnitelmassa.

Suosittelemme aloittamista InMotion-ohjelmasta’s Virranjako-suunnitelma (8,49 dollaria / kuukausi). Vaikka se’s kalliimpi kuin 6,39 dollaria / kk Käynnistämissuunnitelma, virrankäyttösuunnitelma tulee “Verkkokauppa valmis,” yhdellä napsautuksella ostoskorin asennukset.

4

Bluehost

Paras Uptime

Bluehostin tärkeimmät ominaisuudet

Verkkokaupan ominaisuudetOmistettu WooCommerce-hosting-suunnitelma, verkkotunnuksen yksityisyys sisältyy (valituissa suunnitelmissa), säännölliset automaattiset varmuuskopiot
hinnoittelu$ 6,95-31,99 / kk
Suositeltu aloitussuunnitelmaAloittelija WooCommerce – 6,95 dollaria / kuukausi
PlussatErinomainen käytettävyystakuu, saumaton WordPress-integraatio, edullinen hinnoittelu
HaittojaPieni tallennustila perussuunnitelmiin verrattuna muihin parhaisiin tarjoajiin

ominaisuudet

Bluehost’s 99,98%: n käyttöaika saavuttaa noin tunnin ja 45 minuutin seisokkeja vuodessa, mikä on melko lähellä täydellistä. Hyvä käyttöaika on välttämätöntä etenkin verkkokaupoissa, koska aika on kirjaimellisesti rahaa – mitä pidempi sivusto on alhaalla, sitä kauemmin voitit’t olla tekemättä mitään myyntiä.

Erinomaisen käytettävyyden lisäksi Bluehost tarjoaa erinomaisia ​​ominaisuuksia keskitason suunnitelmissa, jotka ovat ihanteellisia uudemmille verkkokaupoille. Bluehost’s Plus jaettu suunnitelma (5,45 dollaria / kuukausi) sisältää rajoittamattoman SSD-tallennustilan, mittaamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman verkkotunnuksen.

Bluehost todella erottuu joukosta, kun on kyse WordPress-sivustojen tekemisestä.

Itse asiassa se’s numero yksi palveluntarjoaja, jota itse WordPress suosittelee, ja yhden napsautuksen asennukset tarkoittavat, että se ei voinut’t WordPress-sivuston asettaminen on helpompaa Bluehostin kautta. WordPress’ WooCommerce-laajennuksen avulla voit räätälöidä verkkokaupan ja Bluehostin täysin’s Starter WooCommerce -suunnitelma (6,95 dollaria / kk) sisältää esiasennetun Storefront-teeman, 100 Gt: n SSD-tallennustilan ja ilmaisen kahden tunnin asennuspuhelun WooCommerce-asiantuntijan kanssa – niin sinä’Meillä on kaikki tarvitsemasi tuet, jotta myymäläsi näyttää ammattimaiselta.

Tuki & turvallisuus

Bluehost’Asiakaspalvelun vaihtoehdot vaihtelevat sähköpostilipuista 24/7 puhelin- ja live-chat-tukiin. Testasimme Bluehostia’Keskustelemme itse ja huomasimme, että vastaukset olivat nopeita ja räätälöity erityiskysymyksiimme.

Suojauksen kannalta Bluehost tarjoaa ilmaisen SSL-sertifikaatin, Spam Assassin -suojauksen, hotlink-suojauksen ja SSH-suojauksen. Kirjautumalla Bluehost-suunnitelmaan sinä’Varmistamme, että sivustollasi on kaikki standardit suojaustoimenpiteet.

Siitä lähtien kun sinä’Käytän verkkokauppasivustoa, jossa kävijät jakavat henkilökohtaisia ​​tietoja, saatat ajatella turvatoimenpiteiden toteuttamista jopa asteikolla. Bluehostin avulla voit tehdä niin ostamalla premium-SSL-sertifikaatin hintaan 49,99 dollaria vuodessa. Voit myös ostaa SiteLock Find -sivuston, joka tarkistaa verkkosivustosi haittaohjelmien varalta. Hinta on 23,88 dollaria vuodessa.

hinnoittelu

bluehost paras WordPress verkkokaupan hostingBluehost on ihanteellinen sivustoille, jotka on rakennettu WordPressin avulla, ja sillä on erityinen verkkokauppapaketti, joka on suunniteltu myymälöille, jotka käyttävät WooCommercea.

Jos sinä’Aloittamalla verkkokaupan uudelleen Bluehostilla, suosittelemme WordPress eCommerce -suunnitelmien käyttöä, koska ne tarjoavat saumattoman integroinnin WooCommerce-laajennuksen kanssa. Valittavana on kolme WordPress-verkkokauppasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 6,95–12,95 dollaria / kuukausi. Niistä suosittelemme aloittamista… No, aloitussuunnitelma, 6,95 dollaria / kk.

Vaikka Starter-suunnitelma tarjoaa vain 100 Gt: n SSD-tallennustilaa, toisin kuin Plus- ja Pro WooCommerce -suunnitelmien mittaamaton SSD-tallennustila, 100 Gt on silti enemmän kuin tarpeeksi uuden myymälän käyttöönottoon ja toimintaan. Jos päätät päivittää aloitussuunnitelmasta, suosittelemme ohittamaan keskipisteen plus -suunnitelman kokonaan ja siirtymään suoraan Pro-suunnitelmaan (12,95 dollaria / kuukausi), joka sisältää SEO-työkalusarjan sivustosi mainostamiseksi..

Bluehost tarjoaa myös alan standardin mukaisen 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten suunnittelustasi riippumatta’Uudelleen nojaamalla voit testata sen stressitömästi.

5

HostGator

Paras ohje ja tuki

HostGator-ominaisuudet

Verkkokaupan ominaisuudetOstoskärryt ja maksuportit kaikilla isännöintisuunnitelmilla, yhden napsautuksen asennus verkkokauppoihin
hinnoittelu$ 2,75-19,95 / kk
Suositeltu aloitussuunnitelmaYritysten yhteinen suunnitelma – 5,95 dollaria / kuukausi
Plussat99,99% käyttöaika, vankka 24 tuntia vuorokaudessa toimiva ohje ja tuki, haettavissa oleva tietokanta
HaittojaKalliimpia kuin huippukilpailijat, ei WooCommerce-erityisiä hosting-suunnitelmia

ominaisuudet

HostGator-suunnitelmissa on rajoittamaton tiedostojensiirtoprotokolla (FTP) -tilit, joiden avulla voit siirtää tiedostoja tietokoneesta verkkoon. Jokaisessa suunnitelmassa on myös rajoittamaton kaistaleveys ja rajoittamaton sähköpostitili. Lisäksi saat myös ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäiseksi vuodeksi – vaikka et’Sinun on maksettava verkkotunnuksesi uusimisesta sen jälkeen.

Uptime on erityisen vaikuttava ominaisuus tälle palveluntarjoajalle. 99,99%: lla, HostGator’Käytettävyystakuu ylittää alan standardin, ja se on vajaan tunnin seisokkeja vuodessa. Koska 100% käyttöaikaa on mahdoton taata, tämä on suunnilleen niin hyvä kuin se saa.

Tuki & turvallisuus

HostGator’Ohje- ja tukipalvelut ovat erinomaisia ​​- se tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa live-chat- ja puhelinpalvelua, ja sillä on myös laaja, haettavissa oleva tietopohja, joka tarjoaa syvällistä apua kaikissa isännöintiin liittyvissä asioissa. Yksi tietokannan etu on, että voit käyttää sitä omalla ajalla; Lisäksi paitsi saat vastauksen alkuperäiseen kysymykseesi, mutta voit myös pudota kaninreiästä ja oppia enemmän kuin mitä olet neuvotellut monien hyödyllisten tidbitien ansiosta.

Tavallisen ilmaisen SSL-sertifikaatin lisäksi HostGator tarjoaa myös 24/7-palvelinvalvonnan ja mahdollistaa tulvasuojauksen DDoS-hyökkäysten estämiseksi. Liiketoimintasuunnitelma, joka on 5,95 dollaria kuukaudessa, sisältää myös yksityisen SSL: n sivustosi turvallisuuden parantamiseksi.

hinnoittelu

hostgator paras verkkokaupan palveluntarjoajaHostGatorilla on laaja valikoima palveluita, jotka hyödyttävät verkkokauppayrityksiä, yksinkertaisesta verkkosivustojen rakentajasta moniin tehokkaisiin isännöintisuunnitelmiin.

HostGator tarjoaa jaettuja, WordPress-, VPS-, erillisiä ja pilvipalvelusuunnitelmia. Voit aloittaa verkkokaupan mistä tahansa HostGator-suunnitelmasta, mutta suosittelemme Business-jaettua suunnitelmaa (5,95 dollaria / kuukausi), koska se sisältää omistautunut SSL ja omistettu IP-osoite, ja sallii ostoskärryjen ja maksuyhdyskäytävien.

HostGator’S 45 päivän rahat takaisin -takuu, vaikka se on pidempi kuin 30 päivän alan standardi, ei’t koske erityissuunnitelmiin tai suunnitelmat, jotka maksetaan sekillä, maksumääräyksellä tai pankkisiirrolla. Se’melkein taattu, että voitit’t ei tarvitse aloittaa omalla suunnitelmalla, mutta se’kannattaa pitää nämä ehdot mielessä ennen maksutavan valitsemista!

6

DreamHost

Paras aloittelijoille

DreamHostin tärkeimmät ominaisuudet

Verkkokaupan ominaisuudetSähköposti hosting @ verkkotunnuksesi, nopea SSD-tallennus
hinnoittelu$ 2,59-79,95 / kk
Suositeltu aloitussuunnitelmaJaettu rajaton suunnitelma – 4,95 dollaria / kuukausi
PlussatIlmaiset päivittäiset varmuuskopiot, upeat tallennusvaihtoehdot
HaittojaEi suoraa puhelintukea, keskinkertainen käyttöaika, heikot omistetut suunnitelmat

ominaisuudet

DreamHost tarjoaa “rajoittamaton liikenne” jokaisessa suunnitelmassa. Tämä tarkoittaa vain sitä, että DreamHost ei’t seurata kaistanleveyttä tai liikennettä – mikä tarkoittaa, että voitit’t veloitetaan tietyn kaistanleveyden ylittämisestä. Tämä ei ole’t niin erilainen kuin “mittaamaton kaistanleveys” että sinä’Näemme paljon muilta palveluntarjoajilta, ja se tarkoittaa, että sivustosi voitti’t rangaista kasvaa!

DreamHost tarjoaa myös ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita kaikista suunnitelmistaan, mikä voi olla hengenpelastaja, jos sinäkin’vasta aloittamassa, koska voitit’Ei tarvitse huolehtia siitä, että menetät kaiken edistyksesi yhdestä virheestä. Verkkotunnukset ovat ilmaisia ​​ensimmäisen vuoden ajan, kun rekisteröit .com-, .org-, .club-, .net- tai .info-verkkotunnuksen, ja jokaiseen suunnitelmaan sisältyy rajoittamaton sähköposti paitsi Jaettu aloitussuunnitelma – mutta voit lisätä sen hintaan 1,67 dollaria / kuukausi.

DreamHost’Yhteiset ja VPS-suunnitelmat ovat enemmän kuin uuden verkkokaupan virrankäyttöä – sen yhteisiin suunnitelmiin sisältyvien ominaisuuksien suuri määrä tekee DreamHostista niin suurenmoisen aloittelijoille. Mutta se’on huomion arvoinen, että DreamHost’Omistetut suunnitelmat ovat masentelemattomia. Tämän ei pitäisi’t vaikuta päätökseesi kuitenkin liikaa, koska hyvin harvat verkkokaupat tarvitsevat valtavan kapasiteetin omaa suunnitelmaa varten.

Tuki & turvallisuus

DreamHost’Asiakastuella on yksi merkittävä haitta: voit’t Ota yhteyttä tukeen suoraan puhelimitse. Tukitiimi voi soittaa sinulle vastauksena kyselyyn, mutta voit’t tavoittaa ensin, mikä voi osoittautua ärsyttäväksi. Sen sijaan DreamHost’Suora chat-toiminto on käytettävissä klo 5.30–21.30 PST, seitsemänä päivänä viikossa, vaikka joudut ehkä jo odottamaan vähän ruuhka-aikoina..

DreamHost’Suojaustoimenpiteet ovat vaikuttavampia kuin sen asiakastuki. Jokainen DreamHost-suunnitelma sisältää ilmaisen SSL-varmenteen teollisuusstandardin. Saat myös pääsyn DreamHostiin’s sisäisesti rakennettu (ja melko itsestään selvä) haittaohjelmien poisto, joka löytää ja korjaa haittaohjelmat sivustoltasi.

hinnoittelu

dreamhost jakoi hinnoittelukaappauksenDreamHostilla on kaksi erilaista jaettua hosting-suunnitelmaa, joista valita, ja ne molemmat ovat vastinetta rahoilleen.

DreamHost’Yhteiset suunnitelmat vaihtelevat 2,59–4,95 dollarista kuukaudessa. Suosittelemme aloittamista 4,95 dollaria / kuukausi jaetusta rajattomasta suunnitelmasta, koska siinä on kaikki sinun’Tarvitsen: rajaton liikenne, WordPress esiasennettu, nopea SSD-tallennustila ja rajoittamaton sähköposti @ verkkotunnuksellesi. Halvemmassa jaetussa aloitusohjelmassa on suurin osa näistä ominaisuuksista, mutta sinä’Joudun maksamaan ylimääräisen 1,67 dollaria / kk sähköpostin isännöinnistä – ja Jaetun aloittajan kustannukset plus 1,67 dollaria / kuukausi tarkoittaa sinua’Maksan vain 8,28 dollaria vähemmän vuodessa kuin jaetun rajoittamattoman suunnitelman täysi hinta.

DreamHost tarjoaa 97 päivän rahat takaisin -takuun, mutta huomaa, että tämä pätee vain luotto- ja pankkikorttimaksuihin, jotka tehdään jaetusta isännöintisuunnitelmasta – mikä, jos sinä’vasta aloittaessasi DreamHostin kanssa, todennäköisesti myös sinut!

Isännöidyt verkkokauppaympäristöt

Jos sinulla on’t vielä rakentanut verkkokauppaa, toivottavasti kuuden parhaan verkkokaupan palveluntarjoajamme luettelo on antanut inspiraatiota. Isännöinnin löytäminen ei kuitenkaan’t on oltava osa verkkokaupan perustamista.

Kiehtoi? Sinun pitäisi olla! Jos ajatus löytää isännöintipalveluntarjoaja ja valita oikea hosting-paketti tekee päästäsi loukkaantumisen, on olemassa yksinkertaisempi ratkaisu – isännöi verkkokauppaalustoja. Täällä sijaan, että etsit tarjoajaa, rakennusalusta isännöi myymälää sinulle.

Ajattele sitä kuin verkkosivustojen rakentaja ja hosting-alusta, joka olisi vieritetty yhteen!

Isännöidyt verkkokauppapaikat ovat parhaita aloittelijoille, koska et’Sinun ei tarvitse varata yhtä ajatusta isännöintiisi. Vaikka sinäkin’hosting-ammattilaisena, nämä alustat voivat säästää sinua aikaa ja jopa rahaa.

Helppo budjetoida, helppo käyttää ja helppo käyttää asennuksen jälkeen’re ihanteellinen kiireisen yrityksen omistajalle.

Toki he’uudelleen ei kaikille – mutta jos ne kuulostavat siltä kuin ne voisivat olla sinulle, niin täällä’s nopea katsaus kolmen parhaan joukkoon. Kuten yllä olevat isännöintipalveluntarjoajatkin, otimme aikaa tutkia ja testata jokaista itse. Paitsi, että saimme aivan kuten sinä ihmiset testaamaan heitä meille ja antamaan meille palautetta.

Shopify

Shopify on markkinoiden paras ympäröivä verkkokauppaalusta. Voit valita mallin, joka vastaa toimialaasi, suunnitella myymäläsi, lisätä asetuksesi, lisätä tuotteita myymälääsi ja jopa lisätä sovelluksia lisää virtaa. Hinnat vaihtelevat alkaen 29–299 dollaria kuukaudessa. Shopify on helppo käyttää, mutta siinä on tehokkaita ominaisuuksia, jotka tekevät myymälästäsi menestyksen.

Wix-verkkokauppa

Sinä’olet todennäköisesti kuullut Wixistä sen verkkosivustojen rakennustoimintojen takia, mutta voit myös rakentaa kauniin verkkokaupan käyttämällä yhtä sen verkkokauppasuunnitelmasta, joka alkaa 20 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain.) Se’Se ei ole markkinoiden tehokkain verkkokauppaalusta, mutta se’s täydellinen tuotemerkin rakentamiseen samalla kun kasvatat myyntiäsi.

BigCommerce

Pssst! Halusimme vain kertoa sinulle, että BigCommerce tarjoaa tällä hetkellä jopa kolme kuukautta ilmaiseksi, kun kirjaudut uuteen suunnitelmaan. Siirry BigCommerce-verkkosivustoon nähdäksesi tarjouksen suorana!

BigCommerce on skaalattavin isännöity verkkokauppaalusta ympärillä – jos sinä’sinulla on kaupallesi suuria tavoitteita, niin BigCommerce voi viedä sinut sinne! Se’Sitä ei ole yhtä helppo käyttää kuin Shopify tai Wix, mutta siinä on kaikista sisäänrakennetut ominaisuudet. Tämä tarkoittaa, että et’t tarvitse luottaa sovelluksiin lisätäksesi virtaa kauppaan. Sen hinnat vaihtelevat 29,95–224,95 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain.)

Parhaat verkkokaupan isännöintipalveluntarjoajat: yhteenveto

Tämä artikkeli on eritellyt parhaat verkkokaupan palveluntarjoajat ja yksityiskohdat, joiden avulla voit päättää, mikä verkkokaupallesi sopii parhaiten. Oikean verkkokaupan valinta ei voinut’t olla tärkeämpiä – tarvitset nopean, luotettavan palveluntarjoajan, jolla on hyvä tuki ja ominaisuudet, jotta myymäläsi menestyy.

Valitettavasti asiakkaasi eivät koskaan kohtella sinua isännöinnistäsi, mutta se’näkymätön voima, joka kannustaa heitä ostamaan sivustoltasi kilpailijoiden sijasta’. Sivujen hidas lataus tai sivuston kaatuminen menettävät myyntisi, mutta vankka isännöintipalveluntarjoaja saa asiakkaasi palaamaan uudestaan ​​ja uudestaan.

6 parasta verkkokaupan isännöintipalvelun tarjoajaa: Ks

 1. A2-hosting – paras monipuolinen verkkokaupan palveluntarjoaja.
 2. SiteGround – paras verkkokaupan ominaisuuksille.
 3. Liikkeessä – paras verkkokaupan skaalautuvuudelle.
 4. Bluehost – paras käyttöaikaan.
 5. HostGator – paras apu ja tuki.
 6. DreamHost – paras aloittelijoille.

Sinä pystyt’mennä pieleen A2 Hosting -palvelun kanssa, etenkin sen tähden asiakaspalvelun ja turvallisuuden vuoksi. Jos ominaisuudet ovat etusijalla – ja niin’Se on täysin looginen ensisijainen tavoite – silloin Bluehost sopii erinomaisesti. Ja jos sinä’Kun olet kiinnostunut sivustosi kasvattamisesta, InMotionilla on resurssit viedä se seuraavalle tasolle.

Toisaalta jotkut ihmiset eivät’sinulla ei ole aikaa, rahaa tai teknistä tietotaitoa valita verkkokaupan isännöitsijä ja rakentaa myymälä tyhjästä – ja se’Okei! On myös muita vaihtoehtoja, joissa myymälääsi ylläpidetään sinulle. Voit rakentaa, hallita ja kasvattaa myymälääsi yhdessä paikassa yhdellä hinnalla pitäen sen yksinkertaisena, mutta ei yhtä tehokkaana. Paras näistä alustoista on Shopify, jossa yhdistyvät teho ja helppokäyttöisyys.

Anna myymälöllesi vankka perusta yhdelle näistä verkkokaupan parhaimmista palveluntarjoajista ja sano hei nopealle sivustonopeudelle ja nopeasti kasvavalle myynnille!

Parhaat verkkokaupan isännöintipalveluntarjoajat: UKK

Onko hosting-palvelujen tarjoajilla verkkokauppaspesifisiä suunnitelmia?

Jotkut tekevät kyllä! Joskus sinä’Löydät suunnitelmat merkittynä “verkkokaupan”, mutta todellisuudessa se’on aivan sama kuin normaali jaettu tai VPS-hosting-paketti. Tämä tarkoittaa vain sitä, että suunnitelmat on jo optimoitu verkkokauppaa varten. Muilla palveluntarjoajilla, kuten Bluehost, on todellisia verkkokauppaan omistettuja paketteja’s WooCommerce-suunnitelmat, joissa on vielä erikoistuneempia ominaisuuksia.

Voitko käyttää Shopifea, mutta silti omaa palveluntarjoajaasi?

Ei – Shopify’S-alusta integroi isäntänsä myymälärakentajan kanssa, joten voit’Minulla ei ole yhtä ilman toista. Shopify tarjoaa PCI-yhteensopivan verkkokaupan hosting rajoittamattoman kaistanleveyden verkkokauppaan ilman lisäkustannuksia.

Lue lisää kokonaisuudessaan Shopify-arvostelu.

Voitko rakentaa verkkokauppasi palveluntarjoajasi kanssa?

Se riippuu! Joillakin palveluntarjoajilla on verkkosivustojen rakentajia, kuten HostGator’rakentaja, Gator. Kaiken kaikkiaan me emme kuitenkaan’t suosittele näiden kauppiaiden käyttöä kaupassa, koska ne ovat’uudelleen yleensä melko yksinkertaisia ​​alustoja. Sen sijaan katso lisää palveluita, kuten Magento tai WordPress, tai Shopify tai BigCommerce monipuolista käyttöä varten.

Etkö ole varma mikä sopii sinulle? Lue meidän WooCommerce vs Shopify vertailu selvittääksesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map