Windows-hosting: 5 parasta palveluntarjoajaa

Mikä on paras Windows-isäntä sinulle?

Windows-isäntä on – arvasit – web-sivuston isännöinti, joka käyttää Windows-käyttöjärjestelmää. Mutta mitä se oikeasti tarkoittaa??


Periaatteessa Windows-hosting on yhteensopivin isännöintiratkaisu kaikille, joilla on verkkosivusto, joka käyttää myös muita Windows-työkaluja ja -kieliä, kuten Microsoft Exchange tai ASP.NET. Kuitenkin siellä’Ero Windowsin käytön välillä Työkalut ja yksinkertaisesti Windows tietokone – et’Sinun ei tarvitse käyttää Windows-hosting-palvelua vain siksi, että sinulla on Windows-tietokone!

Melko pieni joukko palveluntarjoajia tarjoaa Windows-hosting-palveluita – ilmeisesti on ‘ihanteellinen hosting-tyyppi Microsoftin tekniikoille’ on vähän niche superlatiivi. Mutta niillä, jotka sitä tarjoavat, on jokaisella omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja meillä’Yksityiskohtaiset tiedot ne tässä oppaassa auttavat sinua valitsemaan sivustollesi parhaan Windows-palveluntarjoajan.

Parhaat Windows Server -palveluntarjoajat

 1. HostGator: vastinetta rahalle
 2. A2-hosting: paras turvallisuudelle
 3. Hyvä isä: parhaiten ominaisuuksille
 4. Hostinger: paras Windows VPS -hotelleille
 5. Dreamhost: paras joustavuudelle

1

HostGator

Paras hinta-laatusuhde

Avainominaisuudet:

Käyttöaste99,9%
Hintaluokka$ 4.76- $ +148,98 / kk
kaistanleveysrajoittamaton
varastointirajoittamaton
AsiakaspalveluPuhelin ja live-chat käytettävissä 24/7
Plesk-ohjauspaneeliJoo

hinnoittelu

Kilpailukykyisten ja kohtuuhintaisten suunnitelmien ansiosta HostGator ansaitsee “vastinetta rahalle” otsikko Windows-isännöinnille. Sillä on listan toiseksi alin lähtöhinta, ja se ei vieläkään ole’t napauta ominaisuuksia.

Melkein kaikki markkinoiden hosting-palvelujen tarjoajat tarjoavat huomattavasti alhaiset johdantohinnat, jotka sitten nousevat ylös kun uusiat suunnitelmasi. HostGator ei ole poikkeus – saat 20% ennakkomaksustasi, joka voi kattaa 1-36 kuukautta etukäteen.

Yhteisten suunnitelmien hintaluokka on 4,76 dollaria – 15,96 dollaria / kuukausi. Katso koko kaavio nähdäksesi HostGator’s jaetut Windows-tallennusasetukset:

hostgator jakoi Windows-suunnitelmat

HostGator tarjoaa myös Windows-isäntäkohtaisia ​​suunnitelmiaan, jotka edustavat hintaluokan korkeinta päätä. Dedikoidut suunnitelmat vaihtelevat 118,99 dollarista – 289 dollariin / kuukausi.

hostgator omistettu ikkunasuunnitelmat

Nämä hinnat saattavat tuntua suurelta hyppyltä jaetuista hinnoista, mutta HostGator’Erikoishinnat ovat samalla tasolla kuin muun teollisuuden. Syynä he’olet niin paljon kalliimpaa, koska jaetussa suunnitelmassa olet kirjaimellisesti Jaa palvelimen ja sen resurssien kanssa muiden verkkosivustojen kanssa, kun taas erillisessä suunnitelmassa palvelin on kokonaan omistautunut verkkosivustollesi ja sen tiedostoihin.

turvallisuus

HostGator tarjoaa ilmaisen SSL-sertifikaatin kaikilla Windows-isännöintisuunnitelmillaan, mikä varmistaa, että verkkosivustosi on merkitty turvallisesti. HostGator-tukitiimi suorittaa myös 24/7 -palvelinvalvonnan jaetuissa Windows-suunnitelmissa palvelinresurssien oikeiksi allokoimiseksi ja automaattiset viikoittaiset tietojen varmuuskopiot tiedostojesi suojaamiseksi. HostGator käyttää jopa SpamAssassin-suodatinta suojaamaan Windows-sivustosi sähköposteja.

Muut ominaisuudet

HostGator’Sähköpostiominaisuudet eivät ole’t vain turvallinen, mutta myös vankka: saat rajoittamattomia tilejä, edelleenlähetyksiä ja automaattivastaajia sekä 25 postituslistaa. Tämä kaikki on hyödyllistä, jos asiakkaiden sitoutuminen on tärkeää sivustollesi’menestys.

HostGator’s Windows-suunnitelmat integroituvat myös erittäin hyvin muihin sovelluksiin. Jos sinä’haluaisin, sinä’Voin isännöidä BlogEngine-blogia, WordPress-blogia tai jopa Wiki-sivustoa. Sinä’Minulla on myös oikeus HostGatoriin’ilmainen verkkosivustojen rakentaja ja 4500 ilmaista verkkosivustojen mallia.

HostGator’S 24/7 -puhelin- ja live-chat-tuki on myös suuri plus. Itse asiassa live-keskustelu sai eniten ääniä (32%), kun kysyimme käyttäjiltä, ​​miten he haluaisivat eniten tukea, sähköpostiosoitteiden ja verkko-opetusohjelmien pelaamisen. Kokemuksemme mukaan HostGator-livekeskusteluilla on ollut nopea vastausaika ja toimittanut meille hyödyllisiä tietoja.

Hanki lisätietoja sivustoltamme HostGator arvostelu

Tutustu luokitukseen Parhaat halvat isännöintipalveluntarjoajat

Me’Ve sijoittui myös Parhaat halvat jaetut palveluntarjoajat ja Parhaat halpayritykset

2

A2-hosting

Paras turvallisuudelle

Avainominaisuudet:

Käyttöaste99,9%
Hintaluokka$ 4.90- $ 104,99 / kk
varastointirajoittamaton
AsiakaspalveluPuhelin ja live-chat käytettävissä 24/7
Plesk-ohjauspaneeliJoo

hinnoittelu

A2-hosting ei eroa muista tarjoajista siinä mielessä, että se tarjoaa paljon alhaisemmat esittelyhinnat – tällä palveluntarjoajalla, sinä’Saat 51% alennuksen ensimmäisenä vuonna. Varmista vain, että seuraa silmällä väistämätöntä hintojen nousua, kun on aika uudistaa suunnitelmasi.

Olet ehkä huomannut myös laajan hintavalikoiman A2-hosting-palvelussa’suunnitelmat, kuten yllä olevassa taulukossa. Että’s koska A2 Hosting tarjoaa sekä jaettuja että VPS Windows -sovellussuunnitelmia.

Me’olet kirjoittanut Jaetun vs. VPS-hosting-vertailun, mutta antaakseni sinulle kokonaisuuden, jaettu isännöinti on halvempaa, koska VPS-isännöinti osoittaa paljon enemmän palvelinresursseja erityisesti sivustoosi. Sinä’Haluan yhteisen suunnitelman, jos sinä’aloitat uudelleen, ja VPS-suunnitelma, jos sinä’isännöidä isompaa sivustoa, kuten yrityssivua tai verkkokauppaa. Omistetut suunnitelmat, jotka mainitsimme aiemmin, ovat seuraava askel eteenpäin VPS: n jälkeen.

Hintojen nousu jaettujen ja VPS-suunnitelmien välillä on melko huomattava. Alla on A2-hosting-palvelun hinnoittelutiedot’s jakoi Windows-suunnitelmat:

a2 jaettujen Windows-suunnitelmien isännöinti

…ja alla ovat VPS Windows -suunnitelmien hinnat:

a2 isännöi vps-suunnitelmia

A2 Hosting tarjoaa myös milloin tahansa rahojen palautustakuun, jonka avulla on helppo kokeilla kaikkia palveluntarjoajia’hosting-suunnitelmat.

turvallisuus

Kuten useimmat palveluntarjoajat, A2 Hosting tarjoaa ilmaisen SSL-varmenteen kaikilla Windows-suunnitelmillaan. Mutta A2 Hosting menee myös pidemmälle sen ainutlaatuisella Perpetual Security -aloitteella, jota se kuvaa nimellä “säälimätön ja jatkuva isäntäsuojaus, puristavat uhat ennen kuin ne mahdollisesti kehittyvät jotain suuremmaksi.”

A2-hosting’s Jatkuvaan tietoturvaominaisuuteen kuuluu:

 • Dual Web Hosting -palomuuri
 • Vahvistettu DDoS-suojaus (vahingollisen liikenteen tulvilta)
 • Palvelimen kovettuminen
 • Virustarkistus
 • Brute Force -puolustus (tyypillisiä hakkerointistrategioita vastaan)

Muut ominaisuudet

A2-hosting’Halvin Windows-suunnitelma sisältää yhden verkkosivuston ja viisi tietokantaa, kun taas loput Windows-suunnitelmista tarjoavat rajattomasti verkkosivustoja ja tietokantoja. Se tarjoaa myös ilmaisen sivuston siirtämisen, mikä helpottaa elämää, jos päätät siirtyä A2-hosting-palveluun toiselta palveluntarjoajalta.

Katso meidän A2-hosting-arvostelu lisätietoja 3

Hyvä isä

Paras ominaisuuksille

Avainominaisuudet:

Käyttöaste99,9%
Hintaluokka$ 5.99- $ 16,99 / kk
kaistanleveysrajoittamaton
varastointirajoittamaton
AsiakaspalveluPuhelin ympäri vuorokauden, lisäksi suora chatti koko päivän maanantaista perjantaihin
Plesk-ohjauspaneeliJoo

hinnoittelu

Hyvä isä’Johdanto-Windows-hintojen avulla voit säästää korkeintaan 33% ensimmäisenä vuonna, ja hinnat vaihtelevat 5,99–12,99 dollaria / kuukausi. Economy-suunnitelma on halvin ja tarjoaa yhden verkkosivuston, 100 Gt tallennustilaa ja mittaamaton kaistanleveys. Deluxe- ja Ultimate-suunnitelmat tarjoavat sekä mittaamattoman kaistanleveyden, mittaamattoman tallennustilan että rajattomat verkkosivustot. Ultimate-suunnitelma menee askeleen pidemmälle sisällyttämällä siihen rajattomat MySQL- ja MSSQL-tietokannat sekä rajattomat FTP-käyttäjät.

godaddy windows hinnasuunnitelmat

5,99 dollaria kuukaudessa, 7,99 dollaria kuukaudessa ja 12,99 dollaria kuukaudessa ovat kaikki hyvät tulohinnat. Pidä silmällä hieno painatus: Talous uudistuu hinnalla 8,99 dollaria / kk, Deluxe uudistuu hinnalla 11,99 dollaria / kuukausi ja Ultimate uudistuu hinnalla 16,99 dollaria / kuukausi.

turvallisuus

Kaikki GoDaddy’s Windows-suunnitelmat sisältävät ympärivuorokautisen tietoturvavalvonnan ja DDoS-suojauksen palvelimen pitämiseksi turvallisena, ja sen suojaustoimenpiteet ovat ajan tasalla alan standardien kanssa.

Lisäksi voit ostaa verkkosivun varmuuskopion 2,99 dollaria / kuukausi mistä tahansa vuosisuunnitelmasta. Verkkosivun varmuuskopio varmuuskopioi tietosi automaattisesti joka päivä, jonka voit sitten palauttaa yhdellä napsautuksella. Tämä on hieno ominaisuus, mutta jos se’s ensisijaisena tavoitteena, sitten sinä’paremmin palveluntarjoajan, kuten HostGator, kanssa, joka tekee varmuuskopioita ilmaiseksi (tosin vain viikoittain).

Muut ominaisuudet

GoDaddy ansaitsee “parhaiten ominaisuuksille” otsikko, kun kyse on Windows-isännöintipalveluntarjoajista. Että’s ei ole pieni feat, koska “ominaisuudet” äänestettiin tärkeimmäksi tekijäksi valittaessa isännöintipalveluntarjoajaa, 32 prosentilla kyselyyn osallistuneiden ihmisten äänistä.

Monien GoDaddy-ominaisuuksien avulla voit integroida erilaisia ​​ohjelmia ja sovelluksia sivustoosi. Kaikki GoDaddy’s Windows-suunnitelmiin sisältyy suosittujen sovellusten, kuten WordPress, Joomla ja Drupal, yhden napsautuksen asennus sekä GoDaddy-rekisteröityjen verkkotunnusten yhden napsautuksen asennus. Saat myös ilmaisen Office 365 -sähköpostin ensimmäisenä vuonna, 5 Gt: n omaa tallennustilaa. Muista vain peruuttaa automaattinen uusiminen, jos et’ei halua maksaa sähköpostista ensimmäisen vuoden kuluttua!

Lue lisää meidän GoDaddy Website Builder -katsaus 4

Hostinger

Paras Windows VPS hosting -sovellukselle

Avainominaisuudet:

Käyttöaste99,9%
Hintaluokka$ 26- $ 300 / kk
kaistanleveys4 000 – 7 000 Gt
varastointi50-400 Gt
AsiakaspalveluSaatavana ympäri vuorokauden
Plesk-ohjauspaneeliEi (käyttää mukautettua paneelia)

hinnoittelu

Hostinger’Johdantohinnat säästävät sinulta 17–28% Windows VPS -suunnitelmiin ensimmäisen vuoden aikana. Sen jälkeen hintaluokka on edelleen melko laaja – halvin Windows-suunnitelma maksaa 36 dollaria / kuukausi, kun taas kallein suunnitelma tulee hintaan 300 dollaria / kuukausi..

isäntänäyttö Windows-suunnitelmat

Saatat ihmetellä, miksi Hostinger’s Windows-suunnitelmat maksavat paljon enemmän kuin GoDaddy tai HostGator. Tämä johtuu siitä, että GoDaddy ja HostGator tarjoavat yhteinen Windows-isäntä, kun taas Hostinger tarjoaa VPS Windows-isäntä. Me’olet kirjoittanut vertailun jaetusta vs. VPS-isännöinnistä, mutta yhteenvetona voidaan todeta, että VPS-isännöinnillä on enemmän resursseja omistautua suurempiin sivustoihin ja verkkokauppoihin.

Periaatteessa, kun maksat enemmän VPS-isännöinnistä, saat myös rahasi’ominaisuuksien ja resurssien arvoinen. Hostinger tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit kokeilla Windows VPS -suunnitelmaa ja tarkistaa sen’sopii parhaiten sivustoosi.

Meidän VPS vs. Dedicated Hosting -vertailu asettaa kaksi edistynyttä hosting-tyyppiä päin päin

turvallisuus

Hostinger käyttää korkean tason yritystietojen varmuuskopioita, joiden avulla voit palauttaa tiedostosi helposti, joten mielenrauha on vain muutaman napsautuksen päässä. Kuitenkin Hostinger’Tukitiimi selitti meille sen “VPS-suunnitelmilla on pääkäyttäjän käyttöoikeus, joten käytännössä suurimpaan osaan turvallisuuteen liittyvistä huolenaiheista tulisi huolehtia puolestasi.”

Pääsy on pääkäyttäjän tason valtuutus, joka antaa sinulle täydet käyttöoikeudet palvelimellesi. Hostinger suosittelee ylimääräisen mailin saavuttamiseksi ja omien turvatoimenpiteiden toteuttamiseksi “vahvojen salasanojen asettaminen ja tunkeutumisen havaitsemis- tai ehkäisyjärjestelmien, kuten Snort, asentaminen.”

Muut ominaisuudet

Hostinger ei’t käytä suosittua Plesk-ohjauspaneelia Windows-suunnitelmiinsa. Sen sijaan Hostinger on kehittänyt oman mukautetun ohjauspaneelin, joka on yhtä intuitiivinen ja helppokäyttöinen:

hostinger-ohjauspaneelin kuvakaappaus

Tässä voit hallita kaikkea verkkotunnuksia ja sähköpostitilejä laskutustietoihin. Kun kirjaudut Windows VPS -suunnitelmaan, sinä’Pääset käyttämään tarkempaa VPS-ohjauspaneelia.

Hostinger’Neljä erilaista Windows VPS -suunnitelmaa tarjoaa 50, 100, 200 ja 400 Gt tallennustilaa ja 4000, 5000, 6000 ja 7000 Gt kaistanleveyttä. Tämä on heikompaa verrattuna useimpiin muihin palveluntarjoajiin, jotka tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan ja / tai kaistanleveyden. Plussapuolella Hostinger tarjoaa omistettuja IP-osoitteita kaikissa VPS-suunnitelmissaan, mikä tarkoittaa suorampaa pääsyä verkkosivustollesi.

5

DreamHost

Paras joustavuudelle

DreamHost kuvaa itseään “täysin Linux-ympäristössä” – joten jos sinä’Etsitkö tarjoajaa, jolla on eniten resursseja tai tukea Windows-suunnitelmiin, sinäkin’Haluan etsiä muualta. Tästä huolimatta, kun DreamHost’Pilvipalvelu (nimeltään DreamCompute) on ainoa DreamHost-suunnitelma, joka tukee Windowsia’Sillä ei ole vielä mitään kirjoitettavaa!

Katso missä DreamHost sijoittuu luetteloomme Parhaat pilvipalveluntarjoajat

Avainominaisuudet:

Käyttöaste99,9%
Hintaluokka$ 4,50 $ 96,00 / kk
kaistanleveysrajoittamaton
varastointi100 Gt mukana
AsiakaspalveluLivekeskustelu klo 17.30–21.30 PST, seitsemänä päivänä viikossa
Plesk-ohjauspaneeliEi (käyttää mukautettua paneelia)

hinnoittelu

DreamCompute-hinnoittelu eroaa useimmista hinnasuunnitelmista siinä mielessä, että maksat vain siitä resurssimäärästä, jonka lopulta käytät joka kuukausi. Toisin sanoen voitit’t ei veloiteta ilmoittautumisen yhteydessä, mutta sinä’Laskutetaan kuukausittain siitä, mitä käytät.

DreamHost tarjoaa DreamCompute-isännöintisuunnitelmassaan kuusi erilaista vaihtoehtoa:

dreamhost dreamcompute suunnitelmat

Tämän taulukon hintaluokka (4,50 dollaria – 96,00 dollaria / kuukausi) on enimmäisalue. Tässä’miten se toimii: sinä’Laskutetaan jokaisesta käyttötunnista, kunnes saavutat kuukausittaisen enimmäismäärän, ja sitten lisälaskutunnit kyseiselle laskutusjaksolle ovat ilmaisia.

Tällä hetkellä kaistanleveys on myös ilmainen kaikissa kuudessa DreamCompute-suunnitelmassa, mutta pätee: DreamHost on päättänyt, että ilmainen kaistanleveys on käytettävissä vain rajoitetun ajan. siellä’Sillä ei ole vielä päivämäärää, jolloin vapaa kaistanleveys loppuu, mutta DreamHost sanoo, että kun erikoistarjous on ohi, “ilmoitus lähetetään asiakkaille hyvissä ajoin ennen laskun muutosta.”

turvallisuus

DreamCompute käyttää itseparantavaa Ceph-nimistä tallennusjärjestelmää, joka luo ja hallitsee tietojen kopioita ja voi automaattisesti havaita mahdolliset tietojen vioittumisen. DreamCompute-ohjelmalla voit kuitenkin sinä’Olen edelleen vastuussa omista varmuuskopioistasi.

Muut ominaisuudet

Mitä DreamHostilla ei ole leveyttä Windows-asiakkaille, se kompensoi joustavan hinnoittelun. Mutta DreamCompute-suunnitelmilla on muutakin kuin tarjottavana olevaa palkkakohtaista mallia, mukaan lukien täysi juuripääsy ja suuri palvelimen nopeus.

dreamcompute-kotisivu

Myös DreamCompute-palvelimet ovat erittäin skaalautuvia pilvipalvelun luonteen vuoksi. Dreamhost lupaa auttaa sinua siirtämään työt omalle yksityiselle pilvellesi, kun / kun aika tulee. Tämä on toteutettavissa, koska DreamHostin käyttöjärjestelmä on OpenStack, suosittu avoimen lähdekoodin pilvilaskentaympäristö’, joita molemmat julkiset hosting-yritykset (esim. DreamHost) käyttävät ja yksityiset sisäiset pilvet.

Hanki lisätietoja DreamHost arvostelu

Paras Windows-hosting: Kehota

Kuten nyt voit nähdä, Windows-isännöinti ei ole’t yleisin tyyppi isännöinti siellä. Mutta jos käytät sivustoasi millä tahansa Microsoft-sovelluksella, niin se’s sopiva tyyppi sinulle, ja viisi suosituinta vaihtoehtoa ovat seuraavat:

Parhaat Windows-palveluntarjoajat

 1. HostGator: vastinetta rahalle
 2. A2-hosting: paras turvallisuudelle
 3. Hyvä isä: parhaiten ominaisuuksille
 4. Hostinger: paras Windows VPS -hotelleille
 5. Dreamhost: paras joustavuudelle

Jos sinä’uudelleen innoissaan pilven tarjoamasta skaalautuvuudesta, sitten Dreamhost’s DreamCompute-vaihtoehto voisi olla paras. Jos sivustosi on jo kasvanut jaetut palvelimet, sitten Hostinger’s VPS-suunnitelmat ovat syytä tutkia.

Hyvä uutinen on, jos sinä’kun tutkit Windows-hosting-palveluita, voitit’t tarkalleen tuntuu ällikällä lyöty valintojen kanssa. Monilla palveluntarjoajilla, kuten A2 Hosting ja Hostinger, on myös runsas palautuskäytäntö, jonka avulla voit testata vesialueet!

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map