8 Alternatif BigCartel Terbaik: Apa Yang Ada Di Luar sana?

logo kartel besarArtikel ini akan menunjukkan kepada anda lapan alternatif BigCartel, dan membantu anda menentukan platform mana yang terbaik untuk anda.


BigCartel adalah satu-satunya pembangun laman web e-dagang yang membolehkan anda menjual secara percuma. Dalam erti kata itu, ia’adalah produk yang unik. Walau bagaimanapun, skornya sangat buruk dalam penyelidikan dan ujian pengguna kami – begitu buruk, malah ia berjaya keseluruhannya secara keseluruhan.

Dari semua platform yang kami uji, ia’paling sukar digunakan, dan memerlukan pengetahuan pengkodan. Ciri laman web juga kurang berkualiti, jadi anda sudah dapat melihat mengapa BigCartel mungkin tidak sesuai untuk anda.

Yang dikatakan, BigCartel sangat sesuai untuk perniagaan kecil yang ingin tetap kecil, dan ia’bagus untuk menjual produk individu seperti karya seni.

Bagaimana perbandingannya dengan platform e-dagang yang lain? Baiklah, untuk mempermudah anda, kami’telah membuat kajian kami dan meminta beberapa orang setiap hari untuk mencuba setiap platform. Jadi, kita’kami benar-benar berada di bawah kulit setiap pembangun laman web, dan menemui lapan alternatif BigCartel terbaik di luar sana. Ini adalah:

 1. Shopify – platform e-dagang keseluruhan terbaik
 2. Wix – nilai wang yang hebat
 3. Komersial Besar – ciri terbina dalam yang terbaik
 4. Ruang Squarespace – templat terbaik yang direka
 5. Weebly – yang mesti diperhatikan
 6. Volusi – ciri analitik yang hebat
 7. GoDaddy – terpantas untuk membina kedai dalam talian
 8. Kad 3d – bagus, tapi ada’lebih baik di luar sana

Kami’Saya akan membawa anda melakukan lawatan wisel setiap platform, memberi anda gambaran ringkas mengenai setiap satu dan akhirnya membantu anda memilih alternatif terbaik.

Teruja untuk belajar? Cemerlang. Biarkan’mulakan lawatan…

Alternatif BigCartel Terbaik

Penyelidikan bebas kami menemui platform e-dagang terbaik di pasaran. Di sini’s senarai alternatif BigCartel teratas.

Alternatif BigCartel terbaik adalah:

 • Shopify – platform e-dagang keseluruhan terbaik
 • Wix – nilai wang yang hebat
 • Komersial Besar – ciri terbina dalam yang terbaik
 • Ruang Squarespace – templat terbaik yang direka
 • Weebly – yang mesti diperhatikan
 • Volusi – ciri analitik yang hebat
 • GoDaddy – terpantas untuk membina kedai dalam talian
 • Kad 3d – bagus, tapi ada’lebih baik di luar sana

Kita harus menjelaskan bahawa walaupun beberapa platform ini khusus untuk e-dagang, yang lain adalah pembangun laman web dengan fungsi e-dagang. Yang terakhir adalah yang terbaik jika anda ingin membina laman web yang menarik terlebih dahulu, kemudian menjual beberapa produk, tetapi untuk kedai dalam talian yang lebih besar, platform khusus e-dagang adalah yang anda perlukan.

Shopify

Platform e-dagang serba terbaik

Shopify adalah pembangun laman web e-dagang kami yang dinilai tinggi. Ia mendapat tempat nombor satu untuk Ciri Jualan dan Skor Pelanggan, dan dinilai tinggi di bidang lain seperti Kemudahan Penggunaan dan Bantuan dan Sokongan. Pendek kata, Shopify adalah penyelesaian terbaik untuk kedai dalam talian anda.

Harga: $ 21.75 / bulan – $ 299 / bulan

Wix

Nilai wang yang hebat

Yang terbaik ‘generik’ pembangun laman web di pasaran, Wix pastinya bukan penyelesaian pantas ketika hendak membina kedai dalam talian. Terima kasih kepada reka bentuk drag-and-drop, anda juga mempunyai kawalan yang paling kreatif dari platform mana pun.

Harga: $ 15.00 / bulan – $ 45.90 / bulan

Komersial Besar

Ciri terbina dalam yang terbaik

BigCommerce mempunyai semua yang anda perlukan untuk membina empayar e-dagang, semuanya di satu tempat. Ia’merupakan platform terbaik untuk perniagaan yang berkembang pesat, menawarkan alat yang paling sesuai. Sekiranya anda mempunyai cita-cita e-dagang yang besar, BigCommerce mungkin hanya yang anda perlukan.

Harga: $ 29.95 / bulan – $ 249.95 / bulan

Ruang Squarespace

Templat terbaik yang direka

Squarespace mencipta kedai dalam talian yang cantik dan mewah, menyediakan templat terbaik di pasaran. Secara semula jadi, ia’merupakan pilihan terbaik untuk jurugambar dan pemilik perniagaan yang menjual produk yang mengagumkan. Ia juga mempunyai beberapa alat e-dagang yang cemerlang, begitu juga’bukan sekadar wajah yang cantik.

Harga: $ 18.00 / bulan – $ 46.00 / bulan

Weebly

Yang mesti diperhatikan

Wang di fikiran anda? Weebly bukan sahaja mudah digunakan, ia juga’nilai wang yang besar. Buat kedai dalam talian anda yang hebat dengan cepat, tanpa melanggar bank. Weebly isn’cukup tinggi jika dibandingkan dengan pesaing e-dagangnya, tetapi ia’adalah pilihan serba boleh yang baik.

Harga: $ 5.00 / bulan – $ 46.00 / bulan

Volusi

Ciri analisis yang hebat

Suka mencengkam nombor? Volusion mempunyai semua ciri analitik untuk menghiburkan anda. Walaupun membuat laman web Volusion anda mungkin bukan perjalanan paling lancar, anda benar-benar dapat memasukkan gigi anda ke dalam beberapa alat inventori, gerbang pembayaran, dan laporan data yang enak.

Harga: $ 13.50 / bulan – $ 299.00 / bulan

GoDaddy

Paling pantas membina kedai dalam talian

Don’mempunyai masa untuk mengklik, menyeret, dan membina? GoDaddy adalah kaedah termudah untuk memulakan karier e-dagang anda. Dengan menggunakan GoCentral, alat ADI (Artificial Design Intelligence), anda boleh mempunyai kedai dalam talian GoDaddy yang siap untuk disiarkan dalam masa beberapa minit.

Harga: $ 19.99 / bulan

Kad 3d

Bagus, tapi ada’lebih baik di luar sana

3Dcart mungkin berada dalam kedudukan yang rendah dalam penyelidikan kami, tetapi ia mempunyai backend yang sangat mengagumkan. Inventori memberi anda banyak kawalan, dan anda mendapat manfaat daripada arahan SEO (Search Engine Optimization) semasa menambahkan produk. Pasti, ia’Sukar untuk digunakan, tetapi jika anda menyukai data, anda boleh melakukan lebih teruk lagi.

Harga: $ 17.10 / bulan – $ 229.00 / bulan

Kami’Sekarang saya akan melihat lebih terperinci mengenai setiap alternatif BigCartel…

# 1 Shopify

Platform e-dagang serba terbaik

Shopify adalah platform terbaik untuk membina kedai dalam talian anda. Bukan hanya mempunyai rangkaian alat penjualan yang paling komprehensif, tetapi juga’sangat senang digunakan.

Sebenarnya, Shopify mencentang semua kotak. Ini memberikan sokongan pelanggan 24/7, dan memungkinkan anda menjual di beberapa saluran seperti Facebook, Instagram, dan Pinterest. Platform ini kehilangan mata untuk mengenakan yuran transaksi sekiranya anda tidak melakukannya’t menggunakan gerbang pembayaran sendiri, tetapi secara keseluruhan, anda boleh’Ia jauh lebih baik daripada Shopify.

shopify alternatif bigcartel terbaikShopify hebat dan mudah digunakan, menjadikannya pilihan terbaik untuk kedai dalam talian anda

Shopify ProsShopify Cons
 • Jualan berbilang saluran
 • Sistem inventori yang cemerlang
 • Tiada domain percuma untuk tahun pertama
 • Menguatkan yuran transaksi semasa menggunakan kaedah pembayaran alternatif

Mengapa memilih Shopify dan bukannya BigCartel?

 • Platform e-dagang keseluruhan terbaik
 • Set alat penjualan yang lebih komprehensif
 • Lebih senang digunakan

# 2 Wix

Nilai wang yang hebat

Wix adalah pembangun laman web pertama dan paling utama – yang terbaik di luar sana, sebenarnya – tetapi ia’s sekarang salah satu pilihan yang lebih baik untuk laman web e-dagang. Reka bentuk drag-and-drop yang intuitif menjadikan bangunan kedai dalam talian anda mudah, dan dapat membantu mengembangkan imej jenama anda juga.

Mungkin kekurangan beberapa ciri e-dagang – seperti pemulihan troli yang ditinggalkan, yang menghantar e-mel kepada pelanggan yang meninggalkan laman web anda sebelum menyelesaikan pembelian – tetapi secara keseluruhan, pengalaman e-commerce Wix adalah sesuatu yang menyeronokkan.

Wix juga menjadi yang pertama dalam ujian kami untuk Sokongan Pelanggan dan Nilai untuk Wang, supaya anda dapat melihat mengapa ia berlaku’sangat popular.

wix bigcartel alternatifWix sesuai untuk pemula berteknologi kerana memberi anda kebebasan kreatif dengan reka bentuk drag-and-drop

Kekurangan Wix ProsWix
 • Sangat senang digunakan
 • Tambahkan video produk
 • Tidak ada ciri pemulihan troli yang ditinggalkan
 • Tidak boleh menjual di Facebook, Instagram atau Pinterest

Mengapa memilih Wix dan bukannya BigCartel?

 • Jauh lebih senang digunakan
 • Kawalan paling kreatif dari mana-mana platform
 • Sokongan pelanggan yang lebih baik

# 3 BigCommerce

Ciri terbina dalam yang terbaik

Seperti namanya, BigCommerce adalah untuk kedai dalam talian yang besar. Ia’merupakan platform kumpulan yang paling berskala, menawarkan semua ciri yang anda perlukan untuk mengembangkan perniagaan anda dengan cepat, semuanya di satu tempat.

BigCommerce lebih sukar digunakan daripada Shopify atau Wix. Antaramuka ditutup dengan jargon, tetapi itu’diharapkan dari platform yang hebat.

Di sana’tiada aplikasi mudah alih, jadi anda boleh’t menguruskan kedai anda di mana sahaja. Namun, setelah anda melengkung pada kurva pembelajaran BigCommerce awal, anda dapat menyelami keistimewaannya: ini termasuk penjualan berbilang saluran, 40+ gerbang pembayaran, dan kemampuan untuk menjual produk berasaskan digital, fizikal, dan perkhidmatan..

laman web bigcommerceBigCommerce mempunyai semua yang anda perlukan untuk membina kedai dalam talian yang berjaya, menjimatkan wang anda untuk mengintegrasikan aplikasi

Kelebihan BigCommerceBurCommerce
 • Ciri terbaik dan terbina dalam
 • Ciri SEO yang hebat
 • Penyuntingan antara muka sukar dilayari
 • Tiada aplikasi mudah alih

Pssst! Kami hanya ingin memberitahu anda bahawa BigCommerce kini menawarkan sehingga tiga bulan percuma semasa anda mendaftar ke rancangan baru. Pergi ke laman web BigCommerce untuk melihat tawaran ini secara langsung!

Mengapa memilih BigCommerce dan bukannya BigCartel?

 • Alat terbina dalam yang terbaik di pasaran
 • Terbaik untuk perniagaan yang ingin berskala
 • Hanya platform yang membolehkan anda menjual produk berasaskan fizikal, digital, dan perkhidmatan

# 4 Squarespace

Templat terbaik yang direka

Dengan kedai Squarespace, produk anda menjadi tumpuan utama. Pembangunnya mempunyai templat yang direka terbaik dari platform mana pun, jadi anda’Saya akan mempunyai laman web yang indah untuk dipadankan dengan produk anda.

Squarespace sukar digunakan berbanding dengan pembangun khusus bukan e-dagang yang lain. Ia tidak mempunyai kedai aplikasi, tetapi secara keseluruhan ia mempunyai kekuatan dan kedalaman sebenar dalam ciri-cirinya. Beberapa kegemaran kami merangkumi penyatuan media sosial dan laporan analisis mendalam.

Ia’bukan pilihan termurah di luar sana, wdengan rancangan harga bermula dari $ 18 sebulan, tetapi pembangunnya memberikan percubaan percuma selama 14 hari.

e-dagang squarespaceSquarespace membolehkan anda membina kedai e-dagang yang indah dengan templat yang direka terbaik

Kelebihan SquarespaceSquarespace
 • Templat terbaik yang direka
 • Sistem inventori yang hebat
 • Kekurangan banyak pilihan pembayaran
 • Tiada kedai aplikasi

Mengapa memilih Squarespace dan bukannya BigCartel?

 • Templat terbaik yang direka
 • Kualiti ciri yang lebih baik
 • Integrasi media sosial

# 5 Weebly

Yang mesti diperhatikan

Sedar kos? Anda boleh berhenti menghabiskan masa dan usaha mencari pembangun laman web yang mesra bajet, kerana Weebly adalah yang sesuai untuk anda.

Dengan rancangan harga bulanan bermula dari hanya $ 5, anda mungkin bimbang bahawa Weebly kekurangan kekuatan sebenartetapi jangan takut. Baru-baru ini dibeli oleh Square pemproses pembayaran, ia’menjadi pemain yang lebih baik dalam bidang e-dagang, dan menawarkan beberapa ciri blog terbaik di pasaran.

Yang mengatakan, Weebly tidak’t menyediakan sebarang alat data besar, sehingga anda dapat’t menguruskan inventori kedai anda atau mengemas kini tahap stok. Awak boleh’menjual di media sosial, sama ada.

Pada perspektif positif, Weebly adalah pembina yang sangat mudah digunakan. Dan berkat gabungan kemudahan penggunaan dan nilai wang yang hebat ini, Weebly menampilkan dirinya sebagai pilihan yang baik untuk kebanyakan perniagaan kecil.

e-dagangWeebly adalah platform nilai terbaik untuk wang, sesuai untuk pemilik perniagaan yang mementingkan anggaran

Kekurangan Weebly
 • Sangat senang digunakan
 • Nilai terbaik untuk wang
 • Tidak dapat menyesuaikan halaman pembayaran
 • Tidak dapat menjual di pelbagai saluran

Mengapa memilih Weebly dan bukannya BigCartel?

 • Jauh lebih senang digunakan
 • Lebih baik untuk menulis blog
 • Pengguna muncul’t diperlukan untuk kod integrasi aplikasi

# 6 Volusi

Ciri analisis yang hebat

Volusion duduk di suatu tempat di tengah-tengah taman platform e-dagang. Ia mempunyai beberapa ciri data dan alat analitik yang sangat baik, dan menyediakan banyak pintu masuk pembayaran, tetapi tidak mempunyai niche yang sebenarnya. Ia’s juga sukar digunakan.

Di sana’tiada ciri blogging dan anda boleh’menjual produk digital, yang bermaksud Volusion boleh’t sesuai dengan suka Shopify atau BigCommerce dari segi ciri.

Walau bagaimanapun, ia menawarkan banyak analisis untuk membantu anda mengembangkan perniagaan dengan lebih mudah, dan ia mempunyai aplikasi mudah alih sehingga anda dapat menjual di mana sahaja. Secara keseluruhan, Volusion adalah produk rata-rata dengan beberapa ciri penebusan.

laman utama volusionVolusion memberi anda banyak maklumat data, jadi anda dapat mengikuti laman web anda dengan mudah’prestasi

Kekurangan Volusion ProsVolusion
 • Banyak pintu masuk pembayaran
 • Analisis data yang hebat
 • Tidak dapat menjual produk digital
 • Tiada ciri khusus

Mengapa memilih Volusion dan bukannya BigCartel?

 • Lebih banyak pintu masuk pembayaran
 • Alat data yang lebih baik
 • Sistem inventori yang lebih jelas

# 7 GoDaddy

Paling pantas membina kedai dalam talian

Mendapat keperluan untuk kepantasan? GoDaddy adalah kaedah terpantas untuk membina kedai e-dagang. Menggunakan ADI untuk membuat laman web dengan kelajuan seperti cheetah, mungkin terasa seperti menipu, tetapi memang begitu’s pilihan terbaik untuk pengguna yang sedar masa.

GoDaddy mengorbankan kebebasan kreatif untuk kepantasan, jadi jika anda berminat untuk merancang, anda harus melihat Wix atau Squarespace. Platform ini juga tidak mempunyai kualiti dalam ciri-cirinya (di sana’tidak ada penyatuan blog atau media sosial), tetapi untuk kemudahan penggunaan secara keseluruhan, GoDaddy menjadikan pembinaan laman web anak’s bermain.

Di sana’tidak ada kekeliruan dalam soal pembayaran. Dengan harga rata $ 19.99, ia’senang menguruskan invois dan cek anda setiap akhir bulan. Ia juga menawarkan percubaan percuma selama satu bulan.

e-dagang godaddyBerkat ADI-nya, GoDaddy sangat sesuai untuk pemilik perniagaan yang ingin masuk dalam talian secepat mungkin

Kelemahan GoDaddy ProsGoDaddy
 • Paling senang digunakan
 • Menyokong kebanyakan industri dari mana-mana platform
 • Beberapa ciri kurang berkualiti
 • Tidak dapat menjual produk digital

Mengapa memilih GoDaddy dan bukannya BigCartel?

 • Platform paling senang digunakan
 • Cara terpantas untuk membina kedai e-dagang
 • Menyokong industri yang lebih luas

# 8 kad 3d

Bagus, tapi ada’lebih baik di luar sana

3dcart adalah gunung es dalam senarai kami. Ia’sukar untuk menavigasi di sekitar dan tidak’kelihatan seperti banyak di permukaan, tetapi menyelam sedikit lebih dalam dan di sana’lebih dari itu. Pendek kata, 3Dcart mempunyai backend yang sangat mengagumkan, tetapi ia’sangat sukar untuk digunakan.

Walau bagaimanapun, walaupun kedudukannya rendah dalam ujian kami, 3dcart sebenarnya mempunyai sistem inventori yang hebat. Anda boleh menukar tema bila-bila masa, yang memberi anda banyak kelonggaran, dan ia dilengkapi dengan alat pemasangan aplikasi pihak ketiga yang sangat baik bernama Zapier.

Laman utama 3dcart3dcart mempunyai beberapa ciri SEO terbaik dari mana-mana platform, membantu lebih ramai orang mencari kedai dalam talian anda

Kekurangan 3dcart Pros3dcart
 • SEO meminta ketika menambah produk
 • Banyak kawalan pengurusan inventori
 • Sukar digunakan
 • Tiada aplikasi mudah alih

Mengapa memilih 3dcart dan bukannya BigCartel?

 • Lebih baik untuk SEO
 • Lebih mudah untuk mengintegrasikan aplikasi
 • Latar belakang yang lebih luas

Bagaimana dengan platform e-dagang sumber terbuka?

Pembina laman web aren’satu-satunya pilihan untuk mewujudkan kedai dalam talian. Terdapat platform sumber terbuka untuk dipertimbangkan juga.

Juga dikenali sebagai perisian yang dihoskan sendiri, platform ini memberi anda lebih banyak kebebasan daripada pembangun laman web, tetapi mereka’lebih sukar untuk digunakan. Mengapa begitu sukar? Di sana’hanya perlu dilakukan, dan mereka memerlukan teknologi yang kuat – sebagai permulaan, anda perlu membuat kod laman web dan mengatur sendiri web hosting.

Dua platform sumber terbuka yang paling popular adalah Magento dan WooCommerce. Kedua-duanya menawarkan penyesuaian tanpa had kerana anda dapat membuat kod kedai anda di hati anda’kandungannya, menjadikannya sesuai untuk penyempurnaan teknologi.

Walaupun anda boleh membina semua jenis kedai e-dagang dengan Magento, WooCommerce sedikit berbeza. Ia’adalah pemalam WordPress, jadi, tidak menghairankan, anda’Saya memerlukan laman web WordPress untuk menggunakannya.

Cara memilih alternatif BigCartel

Semasa mencari alternatif BigCartel, ada beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan:

 • Adakah lebih senang digunakan?
 • Adakah ia mempunyai lebih banyak ciri terbina dalam?
 • Adakah saya perlu membuat kod apa sahaja?
 • Betapa mahal harganya?
 • Adakah templat kelihatan baik?

Kami memahaminya’merupakan pilihan yang sukar, terutamanya dengan begitu banyak pilihan di luar sana. Jadi ia’Perlu diketahui bahawa setiap platform dalam senarai lapan kami mempunyai rancangan percuma atau percubaan percuma, jadi anda boleh mencuba sebelum membeli.

Adakah BigCartel sesuai untuk anda?

Masih belum membuat keputusan? Bukan masalah besar – BigCartel mungkin merupakan pilihan terbaik untuk anda! Bagaimanapun, ia mempunyai lebih dari 250,000 pengguna yang dipercayai di seluruh dunia.

BigCartel mempunyai ceruk yang cemerlang: ia’satu-satunya platform di pasaran yang membolehkan anda menjual secara percuma. Sebaliknya, sementara pembangun seperti Wix membolehkan anda membina kedai tanpa sebarang kos, untuk benar-benar menjual produk, anda perlu meningkatkan ke pelan berbayar.

Walau bagaimanapun, ada sebab mengapa BigCartel menjadi yang terakhir dalam penyelidikan bebas kami. Beberapa di antaranya termasuk:

 • Platform paling sukar digunakan
 • Pengetahuan pengekodan diperlukan
 • Reka bentuk tema yang buruk
 • Ciri kurang berkualiti

Walaupun terdapat kekurangan ini, BigCartel adalah pilihan yang baik untuk perniagaan kecil yang ingin tetap kecil. Lebih baik lagi, jika anda mempunyai pengetahuan pengekodan, anda dapat menyaksikan kedai BigCartel anda berkembang menjadi sesuatu yang lebih indah.

Alternatif BigCartel terbaik: Ringkasan

Anda’mencari alternatif BigCartel, dan kami’telah memperkenalkan lapan calon. Anda kini harus mempunyai pemahaman yang lebih baik mengenai apa lagi yang ada di luar sana, dan platform lain yang terbaik.

Semoga ia’masih segar, tapi biarkan’cepat dapatkan semula alternatif BigCartel terbaik:

 1. Shopify – platform e-dagang keseluruhan terbaik
 2. Wix – nilai wang yang hebat
 3. Komersial Besar – ciri terbina dalam yang terbaik
 4. Ruang Squarespace – templat terbaik yang direka
 5. Weebly – yang mesti diperhatikan
 6. Volusi – ciri analitik yang hebat
 7. GoDaddy – terpantas untuk membina kedai dalam talian
 8. Kad 3d – bagus, tapi ada’lebih baik di luar sana

Untuk maklumat yang lebih berangka, periksa skor penilaian akhir setiap platform mengikut penyelidikan bebas kami.

Penarafan Penyelidikan Platform

Shopify

Wix

Komersial Besar

Ruang Squarespace

Weebly

Volusi

GoDaddy

Kad 3d

BigCartel

94%

85%

84%

83%

83%

78%

75%

74%

57%

Awak boleh’Namun, berdasarkan keputusan anda hanya berdasarkan peratusan. Semasa memilih alternatif BigCartel, anda mesti mempertimbangkan harga, kemudahan penggunaan, reka bentuk, dan kualiti ciri yang ada. Setiap kedai dalam talian berbeza, begitu juga platformnya.

Ingat, setiap platform dalam senarai kami mempunyai rancangan percuma atau percubaan percuma, yang bermaksud anda boleh menguji setiap platform sebelum menghabiskan satu dolar.

Pasti, BigCartel membolehkan anda menjual secara percuma, tetapi kualitinya akhirnya boleh menyebabkan anda dalam jangka masa panjang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me